Γειά σας, σε λίγες μέρες κλείνω 18ο έτος της ηλικίας μου και είμαι αρκετά προβληματισμένος..
Θα σας πω από την αρχή πως έχουν τα πράγματα..
Στα 16 μου πήρα ένα παπί 50 κυβικά Daytona Sprinter το οποίο μετά απο ένα χρόνο μετέτρεψα σε 100 κυβικά για ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες μου.
Μετά απο λίγους μήνες - δυστυχώς - ίσως επηρεαζόμενος από φίλους και από την όλη "τρέλα" της ηλικίας Το έκανα 116 κυβικά ανοίγοντας τα κάρτερ του μηχανακιού..
Όμως λόγω στενότητας χρόνου και επιτακτικής ανάγκης συνεχούς μετακίνησης, δεν είχα τη δυνατότητα να έχω το μηχανάκι στο συνεργείο για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Έτσι το μηχανάκι το πήρα χωρίς να φτιαγμένο σωστά.
Για να μην μακρυγορώ τώρα το μηχανάκι παρουσιάζει πολλά προβλήματα τόσο στον κινητήρα, τρέχει λάδια δεν κάνει σωστή καύσης της βενζίνης, έχει χαμηλή απόδοση,όσο και στα ηλεκτρικά του ,δεν δουλεύουν τα φλας έχει προβλάματα με το φώς, έχουν χαλάσει μερικές ενδείξεις..Προχθές έκανα ενα μικρό (πολύ μικρο) ταξιδάκι στη εθνική οδό με ένα φίλο μου και όταν σταμάτισα προς εκπλήξη μου έτρεχαν λάδια από την διπλόστεκα, και καπνοί από την κεφαλί του κινητήρα!!
Από μικρος ήθελα να ασχοληθω σοβάρα με τις μοτοσυκλέτες επηρεαζόμενος από το νονό μου που με έπαιρνε βόλτες με την TDM του :rotflmao: :rotflmao: ! Ο προβληματισμος μου έιναι ο εξής :
Να κρατήσω το μηχανάκι και να διαθέσω αρκετά λεφτά για αλλαγή κινητήρα και για μια καλή συντήρηση , να το πετάξω - πουλήσω και να πάρω μεταχειρισμένο CBR 125 ή να πάω σε CBF250 - Ninja 250r ??
Ο νονός μου μου έχει τονίσει να πάρω το CBR για να μάθω να οδηγάω "σωστά" αλλά πιστεύω ότι αφενός δεν έχει κανονικό στίσιμο μοτοσυκλέτας και αφετέρου θα την βαρεθώ γρήγορα χώρις να βρίσκω αγοραστή..
Ζητώ συγνώμη για το μέγεθως του μηνύματος αλλά πιστεύω ότι είναι όλα εξίσου σημαντικά για να βρεθεί η απάντηση που ζητάω..