Το νεο VFR ερχεται το 2010 ............ περισσοτερα στο mototriti.gr http://www.mototriti.gr/data/news/pr...news/75999.asp
Το νεο VFR ερχεται το 2010 ............ περισσοτερα στο mototriti.gr http://www.mototriti.gr/data/news/pr...news/75999.asp
Μάλλον έχεις κάνει λάθος στο link
fixedΑρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Μάλλον έχεις κάνει λάθος στο link![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Τhanks!!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
fixed![]()
Αν είναι έτσι, εμένα μου αρέσει αρκετά.
Αλλά φαίνεται για κακή φωτοσόπια....
Άντε να μαζεύουμε χρήματα![]()
Κανα νεο μεγαλο γιαπωνεζικο οn/off 8α δουμε με τους :a31: ??
Οχι παλι αυτη η εξατμιση καραμουζα ρε Χοντα.... ελεος
Κατα αλλα με 1200 κυβικα δεν νομιζω να υπαρχει βεφακιας που να το φορτωσει και να πει δεν εχω γκαζια![]()
καλα τα σπαει το εργαλειο...
αλλα πολυ φουτουριστικος ο σχεδιασμ0ος, μαλλον για να ανταγωνιζεται τα μοντελα του 2030 που θα το βγαζει ακομα το εκανε ετσι
![]()
![]()
![]()
![]()
και βεβαια θα εχει 120 αλογακια μαξ γιατι ειναι αυτος ο χαρακτηρας της μοτοσυκλετας μεταφραση: για να μη χτυπησει στα ισα hayabusa & zzr δλδ
:a13:
Σα να ακούω τον Παπανδρέου να λέει " Πού πήγαν τα λεφτά?!"Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Που θα μπούνε τα σαμάρια ; που θα μπούνε οι βαλίτσες ;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω πού θα μπουν τα συμπράγκαλα, αλλά βλέπω μόλις το αγοράζει κάποιος να δίνει τον πούλο στη βάση της πινακίδας. Κάπως έτσι -λέει το άρθρο- θα είναι το τελικό μονδέλο. Ακόμα και μ' αυτή την αηδία για εξάτμιση το μηχανάκι ΣΚΟΤΩΝΕΙ από εμφάνιση!![]()
Αφού ανακοινώθηκε επίσημα με βλέπω να κρατάω μέχρι τότε το 800...
Έχει κέρατα στη μάσκα (κάτω απ' τα κλιπον) ή είναι ιδέα μου????
Και μ' αυτή τη διαπίστωση συνεχίζω από εκεί που έμεινε ο makis....
Πού θα μπουνε τα μανιτάρια?![]()
![]()
Fun Is Not A Straight Line
Που ειναι ο Βαγκνερ?Που ειναι ο Πουτσινι?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Που θα μπούνε τα σαμάρια ; που θα μπούνε οι βαλίτσες ;;;![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου ρε Μακη![]()
Τα μαλακα μορια του συνεπιβατη θα υποφερουν με αυτο το σελακι πισω....... αλλα δε μαμιεται θα εχει γκαζια με 1200![]()
Προσωπικά πιστεύω ότι θ'αλλάξει πολύ απ'το concept που φαίνεται στη φωτό, ειδικά η ουρά θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ'αυτό που παρουσιάζεται εδώ.. υπομονή ως το φθινόπωρο..Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Τα μαλακα μορια του συνεπιβατη θα υποφερουν με αυτο το σελακι πισω.....
![]()
![]()