Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Ti Na Kanooo ???

Ti Na Kanooo ???

PAIDIA KALHMERA SE OLOUS, EIMAI NEOS STO FORUM ALLA EIMAI SE TERASTIO DILIMA KAI XREIAZOMAI TH VOHTHEIA SAS.

EIMAI KLASIKOS MHXANAKIAS KAI EIDIKOTERA EDURAKIAS !
    PRIN APO PERIPOU 5 4 MHNES EIXA ENA ATYXHMA ME TH MHXANH POU PARALIGO NA MOU KOSTISEI TH ZOH MOU, EMEINA PERIPOU 1.5 MHNA STO NOSOKOMEIO KAI ALLOUS 3 STO KREBATTI EIXAN GINEI KOMMATIA KAI TA 2 MOU PODIA KAI PARALIGO NA XASO TO ENA. TORA EXO ARXISEI KAI EIMAI KALYTERA - DHLADH PERPATAO ME PATERITSES KAI TO PALEYO GIA NA PERPATHSO KAI PALI !!!

APLA TO DILLHMA MOU EINAI ENA TERASTIO: NA KSANAKAVALISO MHXANH H NA TO KSAXASO !!! TRELAINOMAI AN DEN AKOUO TON HXO THS MOTO !!! ALLA APO THN ALLH SKEFTOMAI : DEN PAIRNO ENA AMAKSAKI KAI NA KATSO STA AYGA MOU, MHPOS KAI THN EPOMENH FORA DEN TH VGALO KATHARH ???

TI NA KANO RE PAIDIAAAAA ???

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Φιλαράκο, περαστικά....

Αλλά... εμείς θα σου πούμε αν θα ξανακαβαλήσεις μηχανή και αν αυτό είναι σωστό;;;

Προσωπικά οι γιατροί μου , οι φίλοι μου, οι γονείς μου και όλοι όσοι ξέρω μου είπαν να μην ξανακαβαλήσω μηχανή!!!!! Και όχι δεν είχα κάποιο ατύχημα.... Για άλλους λόγους.

Εγώ όμως ξανακαβάλησα γιατί αυτό ήθελα!

Θα κάνεις αυτό που θες και αγαπάς. Αλλά με μέτρο!
    Και φόβο....

Δεν νομίζω ότι σε βοήθησα αλλά δεν πιστεύω ότι θα το κάνει και κάποιος άλλος.....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις γι αυτό

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Συνάδελφε κατ'αρχάς περαστικά.

Όμως το ερώτημα που θέτεις είναι το μοναδικό στο οποίο δε χωράνε γνώμες τρίτων. Το θέμα είναι εσύ πως αισθάνεσαι. Έχεις την ψυχολογία να βγεις πάλι στους δρόμους ή όχι? Εσύ και μόνο εσύ το ξέρεις αυτό. Η μόνη συμβουλή που μπορεί να σου δώσει κάποιος λογικός άνθρωπος είναι το να μην καβαλήσεις αν συνεχίζεις να αισθάνεσαι φόβο. Κατα τ'αλλα ο δρόμος είναι ανοιχτός...

Εγώ σήμερα το πρωι π.χ. ήρθα face-2-face με το θάνατο όταν σε ένα μικρό στενάκι στο δρόμο μου από σπίτι->μετρό (πεζός πάντα), πέρασε ένα αυτοκίνητο με 1000000, τη στιγμή που εκεί δεν υπάρχουν πεζοδρόμια και τέτοιες πολυτέλειες. Σκεφτόμουν, καλύτερα να είχα σκοτωθεί το weekend καβάλα στο Busa σε μια πολύ ζόρικη στροφή, παρά έτσι άδοξα και άδικα σε ένα κωλοστενό της βρωμοπόλης
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Φιλε μου καταρχην πολλα περαστικα και γρηγορα οχι μονο να περπατας αλλα να τρεχεις κιολας.
    Εγω σε σχεση με εσενα και πολλους αλλους εδω μεσα ειμαι πολυ νεος οδηγος Μοτο (1 χρονο). Η καλυτερη συμβουλη που μπορω να σου δωσω είναι να γινεις πρωτα τελειως καλα και μετα ψυχραιμα και ηρεμα αποφασιζεις τι θες να κανεις.
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    simera ine i mera tou
    be or not tou be

:rotflmao: :rotflmao:

ela ke esi edo
    http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=4
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Πριν (αρκετά) χρόνια γλύστρισα από μια σκάλα (πήγα να πιάσω έναν πιτσιρικά να μην τσακιστεί και τσακίστηκα ο ίδιος...) με ΠΟΛΥ άσχημα αποτελέσματα (διαλυμένο ωλέκρανο, συντριπτικό κάταγμα ισχίου, εξάρθωση ωμοπλάτης και κάτι άλλα ψιλά - έσπασα και τα γυαλιά ηλίου !!!)....

Γιατί συνεχίζω να ανεβοκατεβαίνω σκάλες ???

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Πριν (αρκετά) χρόνια γλύστρισα από μια σκάλα (πήγα να πιάσω έναν πιτσιρικά να μην τσακιστεί και τσακίστηκα ο ίδιος...) με ΠΟΛΥ άσχημα αποτελέσματα (διαλυμένο ωλέκρανο, συντριπτικό κάταγμα ισχίου, εξάρθωση ωμοπλάτης και κάτι άλλα ψιλά - έσπασα και τα γυαλιά ηλίου !!!)....

Αυτή ακριβώς τη λογική έχω κ εγώ.....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Re: Ti Na Kanooo ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikpares
    PAIDIA KALHMERA SE OLOUS, EIMAI NEOS STO FORUM ALLA EIMAI SE TERASTIO DILIMA KAI XREIAZOMAI TH VOHTHEIA SAS.

EIMAI KLASIKOS MHXANAKIAS KAI EIDIKOTERA EDURAKIAS !
    PRIN APO PERIPOU 5 4 MHNES EIXA ENA ATYXHMA ME TH MHXANH POU PARALIGO NA MOU KOSTISEI TH ZOH MOU, EMEINA PERIPOU 1.5 MHNA STO NOSOKOMEIO KAI ALLOUS 3 STO KREBATTI EIXAN GINEI KOMMATIA KAI TA 2 MOU PODIA KAI PARALIGO NA XASO TO ENA. TORA EXO ARXISEI KAI EIMAI KALYTERA - DHLADH PERPATAO ME PATERITSES KAI TO PALEYO GIA NA PERPATHSO KAI PALI !!!

APLA TO DILLHMA MOU EINAI ENA TERASTIO: NA KSANAKAVALISO MHXANH H NA TO KSAXASO !!! TRELAINOMAI AN DEN AKOUO TON HXO THS MOTO !!! ALLA APO THN ALLH SKEFTOMAI : DEN PAIRNO ENA AMAKSAKI KAI NA KATSO STA AYGA MOU, MHPOS KAI THN EPOMENH FORA DEN TH VGALO KATHARH ???

TI NA KANO RE PAIDIAAAAA ???

Ολα στην ζωη ειναι αποφασεις, καθε αποφαση εχει και ενα αποτελεσμα...

Θεωρω οτι ολοι μεχρι στιγμης σου εχουν πει το αποτελεσμα αν ξανακαβαλησεις .

Σκεψου ποσα πραγματα θα στερησεις σε αυτους που σε ΑΓΑΠΑΝΕ αν φυγεις απο την ζωη . Ζηγισε το και κρινε ανα αξιζει περισσοτερο ή οχι . Αν αξιζει και μονο ο εαυτος σου και αυτο που θες, τοτε οταν νιωσεις ετοιμος οδηγα.

Αλλα μην γυρισεις να πεις οτι κανεις δεν σε προειδοποιησε ή δεν ηξερες.

Η ζωη μας ,ανηκει σε μας και σε ολους αυτους που μας περιβαλλουν και μας αγαπουν .

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr

Oti grafei o Adam einai kai dikh mou apopsh ...

Noshleftika sto kat gia 3 mhnes (asxeto apo moto) kai ida ouk oliga apo ta ektakta peristatika...
    Afto pou katalava htan oti den mporw na synkrinw alla kai na syndesw thn atyxia ths stigmhs me to topo tou atyximatos ...

Anarwse me to kalo (perastika sou efxome) kai meta des to zhtima me hremia ......
    O Fovos einai o xeiroteros ex8ros ..

Kai pali perastika kai kalh anarwsh
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    Φίλε μου ένα θα σου πώ.....
    Κάνε αυτό που νομίζεις εσύ καλύτερο για εσένα
    γιατί άν καβαλήσεις ξανά μοτό και είσαι φοβισμένος
    και συνεχίσεις να έχεις αμφιβολίες για πολλά την
    ώρα που οδηγείς, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι
    θα ξαναπάθεις κάποια στραβή. Όσο πιο γρήγορα
    σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά αλλά χωρίς
    να ξεχάσεις το τι παθαίνεις από μια τούμπα, τότε
    θα δείς πόσο πιο ελεύθερος θα είσαι πάνω στο
    μοτό σου.
    Η απόφαση είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

afto les i giati foras akoma gialia iliou...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της katsai
    Φίλε περαστικά σου.
    Φίλοι και γνωστοί λένε πως είμαι τρελαμένος με τα μηχανάκια και δεν έχουν και άδικο μεταξύ μας.
    Έχω πέσει πάρα πολλές φορές, την τελευταία φορά σακάτεψα το γόνατο μου και έκοψα την μπάλα (μεγάλο πλήγμα), όμως μεγαλύτερο ήταν όταν άρχισα να κυκλοφορώ με κουτί. Έτσι επέστρεψα στην μεγάλη μου αγάπη.
    Σκέψου ψύχραιμα και μόνο σου, μην αφήσεις τους άλλους να σε επηρεάζουν γιατί πίστεψε θα το μετανιώσεις αν δεν κάνεις αυτό που πραγματικά εσύ θέλεις.

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    κατ'αρχήν, σου εύχομαι περαστικά να είναι όλα και καλός ήρθες στην παρέα μας

όσο για το θέμα της μηχανής, η απάντηση, υπάρχει μέσα σου και κίτεται ανάμεσα στα συναισθήματά σου...
    Αρκεί να ρίξεις μια ματιά, να δεις...γιατί??? γιατί όχι?
    Ο χρόνος θα σου δείξει τον δρόμο της απόφασης...
    Είναι ο δρόμος εκείνος των θέλω μας, που ενίοτε φοβόμαστε να βαδίσουμε κι αν μην τι αλλο να αντιμετοπίσουμε
    Όταν ο ήλιος καλπάζει στον έναστρο ουρανό και η ματιά σου βυθίζεται στον αβλέμονα της θαλασσας, δίχως να το καταλάβεις, θα ξέρεις θα το νοιώσεις

καλή σου μέρα φίλε μου
    και καλή ανάρρωση
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    οτι ειπαν οι προλαλησαντες....................

και να προσθεσω οτι ο χρονος θα δειξει τι ειναι αυτο που θα κανεις τελικα............

θελω να πω οτι αν δεν ξανακαβαλησεις.........μπορει να παθεις στερητικο συνδρομο και να μην αντεξεις στον πειρασμο και στην λεγομενη κ@υλα που μπορει να εχεις..............

μπορει ομως αντιθετα να "βολευτεις" και να μην το ξανασκεφτεις ποτε πια........για μοτο.....

προσωπικα: οτι τραυματισμο εχω παθει το εχω παθει απο μπασκετ(7-8 φορες διαστρεματα,προβληματα χοντρα μεσης,κακωσεις και πολλα αλλα)...........ολοι μου λενε να μην παιζω.....γιατι σακατευομαι...........:hypnotize :hypnotize

ελα ομως που η γ@μημενη αυτη κ@υλα δεν μ'αφηνει να το κοψω......

οποτε αυτο που θες ειναι μεσα πραγματικα ειναι μεσα σου αλλα ΔΕΝ το ξερεις.......

οταν το μαθεις..................ενημερωσε και εμας!!!! :rotflmao:
    :rotflmao:

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ti na kanw?
    από DrAvEnStOrM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 09:24
  2. ti na pis....
    από afrotwin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2005, 12:09