Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: Suzuki DR125 SM

Suzuki DR125 SM

Καλησπέρα σε όλους.

Ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με το Suzuki DR125 SM.
    Οδηγώ εδώ και καμια 10αρια χρόνια μόνο παπάκι και είπα να πάρω κάτι διαφορετικό για να πάω αργότερα σε μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα.

Σκέφτηκα λοιπόν το DR που μου αρέσει αρκετά. Δεν έχω τρομερές απαιτήσεις από γκάζια και τα σχετικά, για καημερινή μετακίνηση στη δουλεία το θέλω και για εξοικίωση με μοτοσυκλέτα (ξερετε συμπλεκτης κλπ, είπαμε 10 χρόνια μονο παπακια!!!).

Το κακό είναι οτι το DR δεν το βλέπω να πολυκυκλοφορεί, γνωρίζετε τίποτα? Το έχει κανείς για να μου πεί εντυπώσεις?

Ευχαριστω

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ομορφο 4χρονο μονοκυλινδρο οντως δεν εχει πουλησει πολυ αλλα φιλε....εδω πουλαει μονο το ινοβα ααα και το cbr125 γιατι ειναι λεει ss :rotflmao: δεν ξερω για την σειρα των DR προβληματα (μονο τα ρουλεμαν τιμονιου και αυτο στα παλιοτερα -και γενικα στα σουζουκι αλλα μετα απο χλμτρ πολλα)

παρτο και πες μας εντυπωσεις

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2008_dr125sm_yell-blk_800.jpg 
Προβολές:	1767 
Μέγεθος:	60,2 KB 
ID:	168065
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Μήπως ξέρετε αν θα μπορώ να βρω εύκολο και βαλίτσα για το DR?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από online79
    Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Μήπως ξέρετε αν θα μπορώ να βρω εύκολο και βαλίτσα για το DR?
    υπαρχουν πολλες after market βαλιτσες μαζι με τις βασεις τους που μπαινουν σε ολα τα μηχανακια δεν θα εχεις κανενα προβλημα με αυτο
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

γιατι δε περνεις ΧΤ να τελιωνεις?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Μ’ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... Το avatar του/της fast_gr
    Το πετυχα σε μαυρο στο ιντερνετ εχθες κ το λατρεψα...
    ψαχνωμαι για 125 καινουργιο για να παρω σε κανενα 7μηνο κ ειναι ακριβος στην τιμη που θα το ηθελα κ μου αρεσει αρκετα!!

Ξερει κανεις τιποτα παραπανω γιαυτο το μηχανακι;
    Ο τροπος που το χρησιμοποιω ειναι κυριος για πολη κ 1 φορα την εβδομαδα ενα μικρο ταξιδακι 30χμ στο χωριο της κοπελας αν τυχει!

Αν γνωριζετε τιποτα παιδια δωστε τα φωτα σας γιατι δεν το βρηκα πουθενα για να το τεσταρω λογο εληψεις χρονου!
    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

σκυλι θα ειναι και αυτο σαν τους πατεραδες και τους παπουδες του.

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Τι τιμή έχει αυτό;
    Όλα αυτά τα 125, xr125, xt125 κλπ, πάνω κάτω ίδια είναι, πολύ αξιόπιστα μηχανάκια για καθημερινή χρήση. Εγώ κοιτάω προς xr125 μεταχειρισμένο.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

2995? ειναι η επισημη τιμη του! Παντα για καινουργιο μιλαω!
    Δεν θελω κατι μεταχειρισμενο στην τωρινη φαση!

Κοιτουσα καιρο για cbr125 αλλα νομιζω πως ειναι καλυτερη επιλογη το σουτζουκι αλλα ακομα ψαχνομαι!

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fast_gr
    2995? ειναι η επισημη τιμη του! Παντα για καινουργιο μιλαω!
    Δεν θελω κατι μεταχειρισμενο στην τωρινη φαση!

Κοιτουσα καιρο για cbr125 αλλα νομιζω πως ειναι καλυτερη επιλογη το σουτζουκι αλλα ακομα ψαχνομαι!
    to KLX TO 250?ΓΙΑ KOITA TO KAI AYTO

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    ειναι στα 4860 ευρω αν δεν κανω λαθος το kawasaki klx 250 οποτε δεν ξερω αν μπορει να σκεφτεται για κατι τετοιο το παιδι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
    ειναι στα 4860 ευρω αν δεν κανω λαθος το kawasaki klx 250 οποτε δεν ξερω αν μπορει να σκεφτεται για κατι τετοιο το παιδι...
    σωστο, ναι, παει πολυ πανω μετα.

Μανιβελάτο μέλος
    υπάρχει όμως το yamaha wr125r στα 3650.. που ειναι ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ ποιοτικά, αναρτήσεις, φρένα.. το είδα από κοντά.. φοβερό..

βέβαια.. όπως και να έχει και τα 3000 και τα 3600 είναι ληστεία για 125.. με τόσα παίρνεις μεταχειρισμένο άριστο TRANSALP 650 ή XT660 και πάει λέγοντας..

KLX 250 S βρίσκεις πάντως και με 4490.. ρίχτε μια ματιά και στο car.gr..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

χαχα παιδες φυλακη θα μπω ετσι οπως τα λετε!! 5000 ?για 125 δεν λεει με την καμια!!

Υ.Γ Μπαινω απο τον λογαριασμο του Στράτου καθως αρκετες φορες αφηνει τον υπολογιστη στο φορουμ σας ανοιχτο στην δουλεια κ ετσι διαβασα αρκετα θεματα εχθες κ μου αρεσαι!
    Το ονομα μου ειναι Αγγελος κ ειμαι 18 χρονων +7μηνες κ να συμπληρωσω οτι ο Στράτος που εχει το cbr125 ειναι ευχαριστημενος για την χρηση του αν κ ψαχνετε για μεγαλυτερο!!

Υ.Γ2 Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα που χρησιμοποιω τον λογαριασμο του φιλου μου, δεν ξερω αν παιζει κατι τετοιο απλα αφου ακομα δεν εχω μηχανη ειπα να μην κανω καινουργιο λογαριασμο!

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fast_gr
    χαχα παιδες φυλακη θα μπω ετσι οπως τα λετε!! 5000 ?για 125 δεν λεει με την καμια!!

Υ.Γ Μπαινω απο τον λογαριασμο του Στράτου καθως αρκετες φορες αφηνει τον υπολογιστη στο φορουμ σας ανοιχτο στην δουλεια κ ετσι διαβασα αρκετα θεματα εχθες κ μου αρεσαι!
    Το ονομα μου ειναι Αγγελος κ ειμαι 18 χρονων +7μηνες κ να συμπληρωσω οτι ο Στράτος που εχει το cbr125 ειναι ευχαριστημενος για την χρηση του αν κ ψαχνετε για μεγαλυτερο!!

Υ.Γ2 Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα που χρησιμοποιω τον λογαριασμο του φιλου μου, δεν ξερω αν παιζει κατι τετοιο απλα αφου ακομα δεν εχω μηχανη ειπα να μην κανω καινουργιο λογαριασμο!
    όχι 5000 ρε συ.. 3000 κανει το σουτζούκι.. 600 ευρώ παραπάνω το yamaha..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλυσίδα για Suzuki DRZ-SM
    από multidanze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2007, 07:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •