Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: R6 1999-2002 SoS ston neo!!?

Νέο μέλος

R6 1999-2002 SoS ston neo!!?

Καλησπερα σε ολους... Ειμαι 22 και μετα απο 4 χρονια ..."αμηχανιας!" ,λογω οικονομικων και λογω Πατερα, αποφασισα να παρω μια μεταχειρισμενη μοτο περιπου στα 4000. Το R6 μου αρεσει πολυ και λογω οψης αλλα και λογω ογκου. Αξιζει?Να σημειωθει οτι ειμ αι 1,86 και θελω ογκο σε αυτο που καβαλαω (κομπλεξ!)!! Αλλες επιλογες ειναι: Cbr 600f,Z750,Hornet 900,Gsxr600-750,Vtr1000 Δεκτες και χρισημες ολες οι γνωμες απο ολους εσας που καβαλατε το ονειρο καθε μερα και κανετε απολαυση την καθε βαρετη διαδρομη με αυτη την θαυμαστη εφευρεση που ονομασαμε Μοτοσυκλετα.... Ευχαριστω προκαταβολικα
    Ride as long as you live...

παρε οτι αρεσει σε εσενα....

ολα καλα ειναι( το Ζ 7.5 πολυ μαπα αμορτισερ βρε παιδακι μου), και δυνατα ...

για αυτο προσοχη και το μυαλο στο κεφαλι

Παλαιό μέλος
    Αν δεις στις αγγελιες πουλαω το ρ6 μου αν και πιστευω ενα streetaki θα ηταν πιο ευχαριστο σε βολτες και πιο ανετο. Το Ζ-750 δεν με εχει εντυποσιασει.

Re: R6 1999-2002 SoS ston neo!!?

Αρχικά δημιουργήθηκε από memo74
    Καλησπερα σε ολους... Ειμαι 22 και μετα απο 4 χρονια ..."αμηχανιας!" ,λογω οικονομικων και λογω Πατερα, αποφασισα να παρω μια μεταχειρισμενη μοτο περιπου στα 4000. Το R6 μου αρεσει πολυ και λογω οψης αλλα και λογω ογκου. Αξιζει?Να σημειωθει οτι ειμ αι 1,86 και θελω ογκο σε αυτο που καβαλαω (κομπλεξ!)!! Αλλες επιλογες ειναι: Cbr 600f,Z750,Hornet 900,Gsxr600-750,Vtr1000 Δεκτες και χρισημες ολες οι γνωμες απο ολους εσας που καβαλατε το ονειρο καθε μερα και κανετε απολαυση την καθε βαρετη διαδρομη με αυτη την θαυμαστη εφευρεση που ονομασαμε Μοτοσυκλετα.... Ευχαριστω προκαταβολικα
    Είχα R6 '99 (το 1ο που είχε βγει) και στο συνιστώ ανεπιφύλακτα σαν μηχανάκι. Τέλειο στήσιμο, πολύ προβλέψιμο και με λίγα λόγια μεγάλο σχολείο ακόμη και για τον πιο άπειρο. Επίσης πάρα πολύ διασκεδαστικό στην πίστα.
    ΑΛΛΑ! Αν δεν είναι καλοσυντηρημένο το πιο πιθανό είναι να καίει λάδια. Αρκετά έως πολλά. Επίσης τα καρμπυρατέρια του (Keihin) μετά από κάποια km δεν παίρνουν ρύθμισμα με την καμία (τζόγο στα αξονάκια). Οπότε ψάξ'το καλά αν κλείνεις προς τα εκεί. Για το ύψος σου κανένα πρόβλημα αλλά αν θες αμάν ζαμάν όγκο πάρε χαγιαμπούσα.
    Είχα και το cbr 600f αλλά δεν ήταν στημένο σαν το R6. Θα το χαρακτήριζα περισσότερο ταξιδιάρικο μηχανάκι με πολύ πιο αξιόπιστο κινητήρα από το yamaha.
    Αν κρίνω από τις επιλογές σου πάντως τα βλέπεις όλα εκτός από τα on-off, γι' αυτό σκέψου καλύτερα τι θες να κάνεις με το μηχανάκι που θα αγοράσεις για να κάνεις και τη σωστή επιλογή.
    Fun Is Not A Straight Line

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF