Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Ερώτηση για τιμή πώλησης

Ερώτηση για τιμή πώλησης

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά τιμή θα θεωρούσατε λογική για v-strom 6/06 χωρις abs, με 24000 κλμ , με έξτρα ποδιά, κάγκελα, τριβάλιτσο (52 top, 48 πλαινές) με όλα τα service από τη suzuki??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giovani64

Re: Ερώτηση για τιμή πώλησης

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzik1982
    Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά τιμή θα θεωρούσατε λογική για v-strom 6/06 χωρις abs, με 24000 κλμ , με έξτρα ποδιά, κάγκελα, τριβάλιτσο (52 top, 48 πλαινές) με όλα τα service από τη suzuki??
    κατα την αποψη μου γυρω στις 5.000 +. δυστυχως τα εξτρα χανονται. μπορει το μηχανακι να ειναι πολυ καλο αλλα υπαρχουν χιλιαδες μεταχειρισμενα v-strom. και επαναλαμβανω φιλε μου ειναι καθαρα η προσωπικη μου αποψη.
    τι θα γινω οταν μεγαλωσω?

συνταξιουχος................

Re: Re: Ερώτηση για τιμή πώλησης

Αρχικά δημιουργήθηκε από giovani64
    κατα την αποψη μου γυρω στις 5.000 +. δυστυχως τα εξτρα χανονται. μπορει το μηχανακι να ειναι πολυ καλο αλλα υπαρχουν χιλιαδες μεταχειρισμενα v-strom. και επαναλαμβανω φιλε μου ειναι καθαρα η προσωπικη μου αποψη.

αυτο το πραγμα με τα extra εχω βαρεθει να ακουω οτι χανονται!!

βεβαια δεν πουλας ποτε κατι ακρηβοτερο απο οτι το περνεις.......αλλα δεν χανονται εχουν και αυτα την τιμη τους.....

και αν δεν μπορεις να τα πιασεις ξυλωσε τα και πουλα τα ξεχωρηστα!!!

ωσο για τιμη πωλησης κατω απο 5000 θα ειναι ξεφτυλα αλλα το κακο οπως λεει και ο τζικ ειναι πως υπαρχουν χιλιαδες εκει εξω και εχεις να κανεις με αυτους!!!!!!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Εισπνοή.... εκπνοή....

Re: Re: Re: Ερώτηση για τιμή πώλησης

ξεκίνα από τα 5.500 και βλέπεις.
    οι βαλίτσες θα είναι ένα σημαντικό μπόνους στο να πουλήσεις πιο εύκολα τη μηχανή αν τις δώσεις μαζί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    αυτο το πραγμα με τα extra εχω βαρεθει να ακουω οτι χανονται!!
    σίγουρα μπορεί να τα πουλήσει χώρια αλλά το να ζητάς π.χ. 800 ευρό παραπάνω από όσο πουλιούντε τα υπόλοιπα μηχανάκια γιατί έχεις βάλει Scorpio που σε καλεί στο κινητό αν βαρέσει ο συναγερμός ή 600-700 ευρό παραπάνω γιατί έχεις αλλάξει εξάτμιση... δεν θα αρέσει στον άλλο και θα σου πει να τα ζηλώσεις και να του τη δώσεις χωρίς.

Νομίζω ότι οι βαλίτσες είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ και σίγουρα θα μετρήσει στην τιμή πώλησης. Ειμαι σύμφωνος με τον συμπατριώτη μου από λάρισα ότι είναι ανόητο κάποια εξτρά όπως οι βαλίτσες να μην μετράνε στη τιμή. Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις ταχύτατες απαντήσεις σας

Re: Re: Re: Re: Ερώτηση για τιμή πώλησης

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    ξεκίνα από τα 5.500 και βλέπεις.
    οι βαλίτσες θα είναι ένα σημαντικό μπόνους στο να πουλήσεις πιο εύκολα τη μηχανή αν τις δώσεις μαζί.

σίγουρα μπορεί να τα πουλήσει χώρια αλλά το να ζητάς π.χ. 800 ευρό παραπάνω από όσο πουλιούντε τα υπόλοιπα μηχανάκια γιατί έχεις βάλει Scorpio που σε καλεί στο κινητό αν βαρέσει ο συναγερμός ή 600-700 ευρό παραπάνω γιατί έχεις αλλάξει εξάτμιση... δεν θα αρέσει στον άλλο και θα σου πει να τα ζηλώσεις και να του τη δώσεις χωρίς.

απλως με τσατίζει η καραμελα.....το εχουν μαθει και το λενε ακομα και οι κουτσοι που δεν 8α παζάρευαν ποτε τπτ!!!

-τα εξτρα φιλε τα εβαλες.. ....για σενα!!!

λιγο υπομονη και μην βιαζεσται ουτε στης αγορές ουτε στης πώλησής......
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tzik1982
    Νομίζω ότι οι βαλίτσες είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ και σίγουρα θα μετρήσει στην τιμή πώλησης. Ειμαι σύμφωνος με τον συμπατριώτη μου από λάρισα ότι είναι ανόητο κάποια εξτρά όπως οι βαλίτσες να μην μετράνε στη τιμή. Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις ταχύτατες απαντήσεις σας

Se ena mhxanaki einai aparaithth h valitsa, se allo h eksatmisi to stab klp klp

An den thes na xaseis lefta, ta poylas xwria, an poylietai efkola h oxi to mhxanaki soy xwris ayta.

Diaforetika, to dineis oloklhro etsi gia na to poylhseis, ean biazesai. Ki opoios poylaei/agorqazei viastika synithws xanei....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. Ερώτηση για την τιμή της vespas;
    από asdf77 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2012, 08:10
  2. ερώτηση για τιμή για yamaha DΤ
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2007, 11:59
  3. Ερώτηση για τιμή πώλησης Dakar
    από HAILANDER στο forum BMW
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2006, 11:37
  4. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ Dl 650 ?
    από practorasrofos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2006, 21:20
  5. Ερωτηση Για Fmf
    από bikersonly στο forum Off topic