Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: Nea Sto Kourbeti

Nea Sto Kourbeti

καλησπερα σε ολους! με λενε μαρια και ειμαι 20 χρονων! πριν ενα χρονο εβγαλα διπλωμα για αυτοκινητο! στην οικογενεια ειχαμε 2! το ενα το καλο του μπαμπα που δεν μ το δινε ποτε (λετε να φοβοταν...? lol) και το δευτερο ενα πολυ παλιο hudai που το οδηγουσε ο εδερφος και εγω περιπου 2 φορες το μηνα!

Επειδη το παλιο παει για αποσυρση το φθινοπορο και επειδη αμαξι καινουργιο δε βλεπω να περνουμε τα επομενα 2 χρονια, αποφασισα να παρω ενα μηχανακι! εγω το θελω για μεσα στην πολη μη φανταστειτε για ταξιδια και τετοια.....επειδη ομως ειμαι τελειως ασχετη θα ηθελα να με πληροφορισετε σχετικα με τι θα μου ταιριαζε. Φυσικα δε θελω ακριβο! δε με ενδιαφερει αν ειναι καινουργιο ή μεταχειρισμενο αρκει να μ κανει τη δουλεια μ αλλα να μην το τρεχω και στα συνεργεια συνεχως! επισης θα ηθελα να ρωτησω για το διπλωμα, μεσα σε ποσο καιρο βγαινει και ποσο θα μ κοστισει! ΠΡΕΠΕΙ να ξαναδωσω και σηματα???? οτι πληροφοριες εχετε δεκτες! ευχαριστω εκ των προτερων!

Μαράκι,μέχρι πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένη να δώσεις για το μηχανάκι;

koita eimαι τελειως ασχετη και δεν ξερω ποσο κανει ενα αξιοπρεπες μηχανακι! μεχρι 1000ευρω θα με βολευαν αλλα δεν ξερω αν ειναι παρα πολυ λιγα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παρε αμαξι καλυτερα.
    ξεχνα το μηχανακι..

αφού το θέλει μόνο για μέσα στην πόλη,καλύτερα μηχανάκι,εφόσον δν διαθέτει κ τα απαιτούμενα χρήματα!!!:a019: :a019: :a028: :a028: :a019:

Eίχα δίπλωμα αυτοκινήτου, και όταν έγινα 21, πήγα και έβγαλα για μηχανή απεριορίστων κυβικών (πράγμα που θα σε συμβούλευα να κάνεις κι εσύ). Δεν θυμάμαι να έδωσα θεωρία, μόνο πρακτική. Σου παίρνουν το δίπλωμα και σου δίνουν καινούριο με υπογραφή στην κατηγορία Α1 μοτοσυκλέτας. κάτι τέτοιο.
    ¨Εχω δει πολλές δεσποινίδες να οδηγάνε το ΧR της Honda. ή το ΑΧ-1 επίσης της Honda. Το δεύτερο έχει γύρω στο χιλιάρικο, το πρώτο αρκετά πιο ακριβό αλλά πιο σύγχρονο.
    Θα είναι ότι πρέπει για την πόλη και για νησί πιστεύω. Κερδίζεις πολλά έχοντας μηχανάκι σε νησί.

Αυτά έχει να πει η ταπεινότις μου, σου εύχομαι καλές βόλτες!
    Α! και μηχανάκι είναι μονόδρομος για την πόλη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    πάρε ένα glx 52 χιλιοστά φουλ mallossi tagekawa

Νέο μέλος
    Αν θέλεις να ξεμπερδεύεις γρήγορα και να μην ξοδέψεις αρκετά λεφτα σε υποχρεωτικά μαθήματα μπορείς να βγάλεις δίπλωμα για 50άρι. Σε λιγότερο από μήνα και με κόστος κάτω από 30 ευρώ θα το έχεις στα χέρια σου. Παίρνεις ένα παπί, δεν το πας σχεδόν ποτέ συνεργείο (δε θα χρειαστεί) και αν δεις ότι σε βολέυει και σου ταιριάζει η μετακίνηση στους 2 τροχούς μπορείς να βγάλεις δίπλωμα για απεριόριστο, μιας και θα είσαι πιο έμπειρη.

Παλαιό μέλος
    Παρε τετραχρονο σκουτερ, και προσεχε οτι εχεις διπλωμα δε σημαινει οτι μπορεις να οδηγεις με ασφαλεια. Μπορεις να βρεις πιστευω σ'αυτα τα λεφτα.

εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις κατι σε καινουργιο αφου ετσι κ αλλιως 1000ε της αποσυρσης κ 1000ε που εχεις εσυ περνεις ενα παπι η ενα kymco agility που λενε οτι εχουν βγει κ καλα κ ειναι κ ομορφα...για μενα παντος παρε πρωτα κρανος κ ενα μπουφαν-γαντια κ με οσα λεφτα σου μεινουν παρε μηχανακι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trazaka
    Αν θέλεις να ξεμπερδεύεις γρήγορα και να μην ξοδέψεις αρκετά λεφτα σε υποχρεωτικά μαθήματα μπορείς να βγάλεις δίπλωμα για 50άρι. Σε λιγότερο από μήνα και με κόστος κάτω από 30 ευρώ θα το έχεις στα χέρια σου. Παίρνεις ένα παπί, δεν το πας σχεδόν ποτέ συνεργείο (δε θα χρειαστεί) και αν δεις ότι σε βολέυει και σου ταιριάζει η μετακίνηση στους 2 τροχούς μπορείς να βγάλεις δίπλωμα για απεριόριστο, μιας και θα είσαι πιο έμπειρη.
    Εμενα της αδερφης μου 300ε της πηγε το διπλωμα προ 20ημερου.
    Αρχικα Μαρια παρε ενακρανος 100ε τουλαστιχον, εναμπουφανακι 150ε τουλαχι...
    Μετα πηγαινε προβαρε καμια 10 αρια μηχανακια κ πριν σε ψησει κανας πολιτης κ παρεις καμια πατατα ελα και ρωτα μας τι περιπου σου αρεσει.Εγω πρωτεινω χτ 125 ρ γιατι δεν το κλεβουν οπως κανουν με τα παπακια.Επισης δεν προτεινω αυτοματο γιατι θα παρεις λαθος δρομο .

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Μετα πηγαινε προβαρε καμια 10 αρια μηχανακια κ πριν σε ψησει κανας πολιτης κ παρεις καμια πατατα ελα και ρωτα μας τι περιπου σου αρεσει.Εγω πρωτεινω χτ 125 ρ γιατι δεν το κλεβουν οπως κανουν με τα παπακια.Επισης δεν προτεινω αυτοματο γιατι θα παρεις λαθος δρομο .

θα συμφωνησω με τον συμφορουμητη....

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Σωστός

Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Ευχαριστω πολυ.... Δοξαστε με......

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	klynn_02.jpg 
Προβολές:	546 
Μέγεθος:	23,0 KB 
ID:	171141
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας