Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos

ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

(Η παρακάτω είδηση έρχεται απο μοτοσυκλετιστή στο Facebook).

"ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ - ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΔΕΙΑΣ...ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ 5 ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ/ΡΕΥΜΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΑΜΠΕΛΑ (MATRIX..)....ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΨΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΣΤΑ 100/120 ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΑΜΠΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΜΕΡΕΣ!!!!!ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΩΡΙΔΑ!!!!!!
    ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ 7 ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 350 ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ....ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ....."

Οι κάμερες είναι εκεί πάρα πολύ καιρό...στην τελευταία φωτεινή πινακίδα πριν το τούνελ και είναι ακριβώς πίσω απο αυτήν. Έτσι ακριβώς μια κάμερα για κάθε λωρίδα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Οι κάμερες είναι εκεί πάρα πολύ καιρό...στην τελευταία φωτεινή πινακίδα πριν το τούνελ και είναι ακριβώς πίσω απο αυτήν. Έτσι ακριβώς μια κάμερα για κάθε λωρίδα.
    Προς ή από Ελευσίνα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

βολτάδικο μέλος
    καλά δεν είναι και τόσο κρυφή... ολόκληρος κούταρος με φακό βρίσκεται στα δεξιά του δρόμου (και όχι πίσω από τα μάτριξ!!). 2 κάμερες έχεις όλες κ όλες, τις έχουμε μάθει καιρό τώρα από ποστ εδώ μέσα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    καλά δεν είναι και τόσο κρυφή... ολόκληρος κούταρος με φακό βρίσκεται στα δεξιά του δρόμου (και όχι πίσω από τα μάτριξ!!). 2 κάμερες έχεις όλες κ όλες, τις έχουμε μάθει καιρό τώρα από ποστ εδώ μέσα...

κάποιο λάθος κάνεις.....μιλάμε για το ρεύμα από Μαρκόπουλο προς Ελευσίνα και δεν είναι κουτί είναι πίσω από την Πινακίδα!!!

Και τα μυαλα στα κάγκελα Το avatar του/της Dirty_Gas
    Ναι την εχω δει και εγώ, στο ρεύμα για ελευσινα, πίσω απο τη ΜΑΤΡΙΞ πινακιδα, πριν το τουνελ της Μαυρης Ώρας. ( ναι, τα τουνελ εχουν και ονοματα, για οσους δε το ξερουν...)
    Kawasaki z750

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    όντως εκεί είναι οι κάμερες, και στο άλλο ρευμα είναι αμέσως μετα το πρώτο τούνελ στην αρχή της αττικής όδου στην είσοδο απο εθνική. Εκει το όριο αν θυμάμαι πρέπει να είναι χαμηλότερο απο 120.
    και στις άλλες νομίζω που λέμε, το όριο πρέπει να είναι 100.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
    όντως εκεί είναι οι κάμερες, και στο άλλο ρευμα είναι αμέσως μετα το πρώτο τούνελ στην αρχή της αττικής όδου στην είσοδο απο εθνική. Εκει το όριο αν θυμάμαι πρέπει να είναι χαμηλότερο απο 120.
    και στις άλλες νομίζω που λέμε, το όριο πρέπει να είναι 100.
    Σωστός ο φίλος.

Το όριο και στα δυα αυτά σημεία είναι 100.

Φίλου μου με CBR 1000 του ήρθαν 7 κλήσεις μαζεμένες

Προσοχή.
    Μάκης

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF