γεια χαρα σε ολους...
εχω ενα CBR600RR7 και στα 2500χλμ εβγαλα τα μαμα λαστιχακια και εβαλα Dragon Supercorsa SC1 και SC2. Η διαφορα με τα μαμα ηταν εμφανης...
τωρα εχω 17.000χλμ(!!!)και ναι ξερω εχω αργησει να τα αλλαξω και πρεπει αμεσα να το κανω...ομολογω βεβαια πως δεν ειμαι κανενας γρηγορος και δεν τα πιεζω πολυ και δεν ειναι τοσο τραγικη η φθορα τους (α, ειχαν και μια φορα πιστα, σε μαθημα ομως μην φανταστειτε τρελη φθορα).
Οι επιλογες μου για ελαστικα ειναι τα παρακατω :
Diablo Supercorsa SP
Diablo Supercorsa SC1 kai SC2
Diablo Corsa 3
Dragon Supercorsa SC1 και SC2
η χρηση που θα κανω ειναι κυριως δρομου αλλα σκοπευω μεχρι την Ανοιξη να μπω τουλαχιστον 3 φορες σε πιστα (1 στο επομενο μαθημα CSS και αλλα 2 trackday).
Τεινω προς supercorsa SP αφου διαβαζω πως ειναι καλο λαστιχο πιστας αλλα φτιαγμενο και για δρομο, ενω απο οτι καταλαβαινω το supercorsa SC1 και SC2 ειναι ενα κλικ περισσοτερο πιστα και ενα κλικ λιγοτερο δρομου...
οσο αφορα το Corsa 3 εχω την εντυπωση πως στη πιστα δεν θα με ικανοποιησουν ιδιαιτερα...
Τα dragon supercorsa sc1 sc2 με αφησαν ικανοποιημενο αλλα νομιζω πως πρεπει να δω και κανενα αλλο λαστιχακι για να εχω σωστη αποψη...
το ξερω πως ιδανικα θα ηταν να ειχαμε απο 2 σετακια ελαστικα, δρομου και πιστας, αλλα δεν ειναι οικονομικα εφικτο...
συγχωρεστε με αν σας κουρασα...
ευχαριστω προκαταβολικα