Εχει κανεις παρατηρησει προβλημα ασταθειας του μπροστινου απο λακουβες η επιταχυνση σε ρ6 μετα το 2006 μοντελο?? Εχουν τετοιο προβλημα???
Εχει κανεις παρατηρησει προβλημα ασταθειας του μπροστινου απο λακουβες η επιταχυνση σε ρ6 μετα το 2006 μοντελο?? Εχουν τετοιο προβλημα???
φιλε μου κ εγω το εχω παρατηρησει αλλα δεν θα το ονομαζα προβλημα γιατι πιστευω οτι οφειλεται στην γεωμετρια του. σκεφτομαι και εγω για ενα σταμπιλιζατερ παντως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο..το δικο μου ειναι 09
φιλος ειχε πτωση πρωσφατα απο αυτο
ειναι οντως τοσο εντονο??
ειναι λογο γεωμετριας ετσι??
και εγω εχω ερθει στα κοντα να ξαπλωθω απο αυτο (τερμα δευτερα και ανωμαλια στον δρομο) αλλα το βρισκω ψιλοφυσιολογικο. καποιες φορες η αληθεια ειναι οτι γινεται πολυ εντονα κ γνωμη μου ειναι οτι οφειλεται στην γεωμετρια του
το 2003 που εχω εγω δεν εχει τετοιο προβλημα.
2007 μοντελο το δικο μου με ολοσωμη Termignioni ,οταν ανοιγω 2α 3η ναι τιμονιαζει αλλα ειναι ελεγχομενο μιας και βοηθα η θεση οδηγησης και το χαλαρωμα στα χερια ,τωρα αν αρχισεις και το φορτωνεις με pcIII θες απαραιτητα ενα σταμπιλιζατερ ,προαιρετικα και για λογους αισθησης ασφαλειας σε αλλες περιπτωσεις .
Ακομα και αν υπαρχει σταμπιλιζατερ το θες λιγο χαλαροτο τιμονιασμα δεν το γλυτωνεις αλλα ειναι σε πολυ μικροτερο βαθμο !
paides k egw to idio antimetopizw k skeftomai gia stabilizater.. to 08 exw.. sigoura einai h gewmetria etc?????
R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...
Εχω το 08 και μπορώ να σου πω οτι το stibilizater αποφάσισα να το βαλω απο την πρώτη βδομάδα...
Το μηχανάκι ειναι πολυ νευρικό και ξαφνιάζει με την συμπεριφορά του σε γλίστρημα του πισω τροχού και σήκωμα της μπροστινής ρόδας χωρίς το stabilizater... να μην αναφέρω σκηνικό στην εθνικη, που επεσα σε σαμαρακια και το μηχανάκι έγινε ταύρος του ροντέο... ειχα δει τον Χριστό φαντάρο!
Απο οταν το εβαλα ησύχασα... ειναι απαραίτητο.
kai poso s pige re filarako agora kai ergasia?????
To πήρα απο ebay Αμερική στα 450 ευρω περιπου OHLINS
Εργασία δεν πλήρωσα, το εβαλα με εναν φιλο μου ειναι πολυ ευκολο στην τοποθέτηση, δεν χρειάζεται να πας στον μάστορα εαν εχεις ενα κλειδί για να λύσεις το καπάκι τις τιμονοπλακας, αλλα και να πας 10 λεπτα υπόθεση ειναι
kla edw poso kanei dld?????
Ελλαδα ειχε πριν 1.5 χρόνο περιπου που το πηρα γύρο στα 500 αλλα το πρόβλημα ηταν οτι δεν μπορούσε να μου το φερει κανεις τοτε... ηταν μολις βγήκε η μηχανη.
Λογικα εαν ρωτήσεις στην yamaha θα το εχουν πλέων.
re paidia exw mia vdomada pou exw kai egw ena r6 2007
ti enoite gewmetri?
egw proseksa oti sto stamatima se taksidi nio8w oti oi mprostinos troxos kai genika oi perwnes pigenoerxonte ...ine fisiologiko?
Μαλλον θα λες περονες τα πριτσινια απο τις δισκοπλακες,,ολα καλα μην ανυσηχεις για τπτ ,ετσι ειναι τα περισσοτερα μοτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από xristarasss
re paidia exw mia vdomada pou exw kai egw ena r6 2007
ti enoite gewmetri?
egw proseksa oti sto stamatima se taksidi nio8w oti oi mprostinos troxos kai genika oi perwnes pigenoerxonte ...ine fisiologiko?
Οσο για αυτο με την γεωμετρια δεν εχει να κανει ..ολα ειναι θεμα ροπης κινητηρα και τροπος που βγαζει την δυναμη του!
Το μηχανακι απο γεωμετρια μιας και ειπωθηκε σκιζει!
perwnes enow tis solines pou kratane to troxo ...ekina ta xrisa.
oso gi stapilazer ine anagkeo?