Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Μας κοροιδεύουν?? Σπασμένη κόντρα φρένου!!!

Μας κοροιδεύουν?? Σπασμένη κόντρα φρένου!!!

Πήρα από τον Μίχα στη Μιχαλακοπούλου εδώ και ένα-δυο μήνες πιρούνι "supra" (ας γελάσω) για μετατροπή glx και το φόρεσα κανονικότατα στο παπί μου! Πέραν του ότι μου είχαν δώσει ότι να ναι και αναγκάστηκα και έδωσα +?80 για ανταλλακτικά που δεν μου χρειάστηκαν ποτέ αν και -σύμφωνα με τον πωλητή- "ήταν απαραίτητα..." (π.χ. τιμόνι, σταυρό, βάση τιμονιού, μια ζάντα με ταμπουρο ενω ηθελα δισκόφρενο κλπ. και δεν μου τα άλλαζε μετά...) μου επιφύλλασε και άλλη έκπληξη:

http://img190.imageshack.us/img190/7536/dsc00001ry.jpg

http://img159.imageshack.us/img159/4292/dsc00002ar.jpg

http://img203.imageshack.us/img203/636/dsc00003j.jpg

...έσπασε η κόντρα του του δισκόφρενου (η μια βάση από τις δυο που συγκρατούν τη δαγκάνα) , μπρόκαρε η μπροστινή ρόδα και με έφερε καπάκια (ευτυχώς με 2α ταχήτητα μόνο).

Απορώ πως βρίσκουν το θράσος να τα πουλάνε για "αυθεντικά" ή έστω "ανθεκτικά" πράγματα μπου μπορούν κάλλιστα να σε σκοτώσουν. Αυτό προστέθηκε στο γεγονός ότι μου πούλησε λάθος πράγματα και δεν μου τα άλλαζε μετα (οχι απλά ...μετά, μερικές μέρες μετά!!)

Τέσπα, το πιρούνι πάει για πέταμα!!!
    Nazis Punks Fuck Off

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75

τι είπες τώρα!!!!!!!!!
    ευτύχώς είσαι εσύ καλά...
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Τώρα αν του τραβήξεις μια μηνυσάρα που θα είναι όλη δικιά του, θα φταις εσυ;
    I would rather make history than read about it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Τώρα αν του τραβήξεις μια μηνυσάρα που θα είναι όλη δικιά του, θα φταις εσυ;
    Δε νομίζω να κατοχυρώνεται κάτι τέτοιο τη στιγμή που μετατρέπεις/παραποιείς το αρχικό μηχανάκι. Τουλάχιστον νομικά, μάλλον δεν...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    To πηρούνι που σου πούλησε, το κατασκευάζει αυτός;

Αν ναι, κάνε μύνηση, αν όχι κάνε μύνηση σ' εκείνον που το κατασκεύασε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ο πωλητής σε καλύπτει με εγγύηση.Είναι υποχρεωμένος να στο αντικαταστήσει.

εαν ειναι γνησιο θα εχει πιστοποιητικo ce
    αν ειναι μαιμουδια μαλλον οχι

ενημέρωσε τον σχετικα, οταν θα ζητησεις αντικαταστηση κ τραβα του αλλη μια μυνησαρα που εισαγει προιοντα χωρις ce!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Eυχαριστώ για την ανταπόκριση. Εδω ρε παιδια δεν αναγνώριζε πως έχω πάρει απο κει τα τζάμπα -επαναλαμβάνω και με πονάει η τσέπη μου.. ΤΖΑΜΠΑ- ανταλλακτικά των ?80 όταν του πήγα να τα αλλάξει, θα μου πει "συγνώμη" για την κακοτεχνεία του κατασκευαστή??

Το πιρούνι δεν είναι αυθεντικό σίγουρα αλλά εδώ μιλάμε για εγκληματική αμέλεια όποιου και δεν με νοιαζει ποιος ειναι αυτός που έχει την ευθύνη.

Τελικά καταλήγω στο εξής: καλύτερα μαμά και ας δώσεις και κανα ? παραπάνω!

Οσο για μηνύσεις και τέτοια δεν νομιζω να φτάσω διοτι είναι τόσα τρεχάματα που στο τέλος σίγουρα θα τα χάσω (εδώ καλα καλα την απόδειξη αγοράς παιζει να μην έχω, οπότε αντε να δείξεις πως δεν εισαι ελέφαντας) αλλά σίγουρα δεν ξαναψωνίζω απο κει ποτέ. Και ο λόγος ειναι 20% το ελατωματικό πιρούνι και 80% η κοροιδία. Διότι ούτε το κεφάλι μας θα παίξουμε κορώνα γράμματα ούτε τα λεφτά μας θα πετάμε!
    Nazis Punks Fuck Off

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δε νομίζω να κατοχυρώνεται κάτι τέτοιο τη στιγμή που μετατρέπεις/παραποιείς το αρχικό μηχανάκι. Τουλάχιστον νομικά, μάλλον δεν...
    Εξαρτάται ΠΟΙΟΣ μετέτρεψε/παραποίησε το αρχικό μηχανάκι.
    Αν απλά πήρες υλικά και το έκανε μόνος του δύσκολα (έως αδύνατα) τα πράγματα.
    Αν όμως του πήγε το μηχανάκι και του το μετέτρεψε/παραποίησε ο επαγγελματίας, τότε αλλάζουν τα πράγματα...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    εαν ειναι γνησιο θα εχει πιστοποιητικo ce
    Με Declaration of Conformity ή αριθμό από Notified Body ...???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

αυτο ηταν το πιρουνι που χαριζες επειδη δεν θα το χρειαζοσουν η κατι τετοιο?

αν θυμαμαι καλα...σε παλαιοτερο ποστ σου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Εξαρτάται ΠΟΙΟΣ μετέτρεψε/παραποίησε το αρχικό μηχανάκι.
    Αν απλά πήρες υλικά και το έκανε μόνος του δύσκολα (έως αδύνατα) τα πράγματα.
    Αν όμως του πήγε το μηχανάκι και του το μετέτρεψε/παραποίησε ο επαγγελματίας, τότε αλλάζουν τα πράγματα...

Εννοείς οτι τα εγκληματικά κακότεχνα προιόντα που σπάνε πρέπει να τα βάζουν εξουσιοδοτημένα μαστόρια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
    αυτο ηταν το πιρουνι που χαριζες επειδη δεν θα το χρειαζοσουν η κατι τετοιο?

αν θυμαμαι καλα...σε παλαιοτερο ποστ σου!
    Όχι φίλε μου, αυτά που πούλαγα ήταν τα ανταλλακτικά των ?80 που αναφέρω πως δεν μου χρειάστηκαν και δεν μου τα άλλαζε. Αυτα πάσχιζα να πουλήσω μπας και βγάλω κανα ?20ρικο
    Nazis Punks Fuck Off

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εννοείς οτι τα εγκληματικά κακότεχνα προιόντα που σπάνε πρέπει να τα βάζουν εξουσιοδοτημένα μαστόρια?
    Εννοώ ότι αυτός που αναλαμβάνει την εκτέλεση μιας εργασίας έχει -κατ' αρχήν- την ΕΥΘΥΝΗ για την εργασία αυτή.

Αν π.χ. αυτός (ο ... "μάστορας") επέλεξε να βάλει "μαϊμού" υλικά φταίει.
    Αν βέβαια έβαλε γνήσια και αυτά είχαν κάποιο ελάττωμα το οποίο δεν μπορούσε να γνωρίζει, ούτε να διαπιστώσει αλλάζει το πράγμα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 202
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2010, 20:01
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2008, 11:52
  3. Για να μην μας κοροιδεύουν άλλο. James Randi
    από veagle στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2007, 14:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα