καλημερα.σκεφτωμαι να βαλω μηχανικα καρμπυρατερ στο βιραγκο.ειδα κατι μικουνια 34 κ μαρεσαν.απο τη μανα του φοραη 2 41μμ.καμια ιδεα?τοχω κ καθετε το ερμο
καλημερα.σκεφτωμαι να βαλω μηχανικα καρμπυρατερ στο βιραγκο.ειδα κατι μικουνια 34 κ μαρεσαν.απο τη μανα του φοραη 2 41μμ.καμια ιδεα?τοχω κ καθετε το ερμο
γεροξεκουτης
Το βασικό είναι ότι "σαρεσαν" ...
(άμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
Υποπίεσης φοράει, σωστά? Μην τα πειράξεις, απλά επισκεύασέ τα (αν χρειάζεται) με ένα σετ αναλώσιμων και είσαι οκ.
Το θέμα είναι αν θα αρέσουν και στο μηχανάκι σου.wave2:Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
.ειδα κατι μικουνια 34 κ μαρεσαν....
εχουν πεθανη προ πολου τα καρμπυρατερ.μεταχιρο δεν βαζω γιατι ειναι ρεταλια οσα ειδα ζητανε κ 150 γιουρια.
γεροξεκουτης
Άντε να δούμε...
Από την μάνα του το Virago φοράει 2 Χ 41mm, σωστά ..??
Και εσύ θέλεις να του βάλεις (πόσα) Χ 34mm..??
(μην πεις 2, γιατί θα τσατιστεί ο Τάσος και θα σΕ φέρει 1 Χ 160mm από Κατερπίλαρ..)![]()
Το μόνο πράγμα που είναι 41 mm στο virago, είναι τα τελικά των εξατμίσεων.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άντε να δούμε...
Από την μάνα του το Virago φοράει 2 Χ 41mm, σωστά ..??
![]()
Λες να είναι αναριθμητισμός και να φοράει 14άρια καρμπυρατέρ ..??Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το μόνο πράγμα που είναι 41 mm στο virago, είναι τα τελικά των εξατμίσεων.![]()
![]()
2χ34 θα βαλω.αν θα δουλευη σωστα δεν ξερω.
γεροξεκουτης
Οϋτε εμείς αν δεν μας πεις τι φορούσε από την μάνα του ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
2χ34 θα βαλω.αν θα δουλευη σωστα δεν ξερω.
41μμ λεη η μαμα γιαμαχα.κατ εμε ουτε 28αρια δεν ειναι με τισ μακακιεσ πουχουν μεσα.τα ζιγκλερ πουχη κανουν για παπι.θα βαλω μηχανικα να βρω την υγεια μου κ στο μελλον ανταλακτικα.ατιμη γιαμαχα.στο gsxr 1100 μηχανικα τουχω βαλη κ δουλευη μια χαρα εδω κ χρονια.
γεροξεκουτης
750 βιραγκο.η απορια μου ειναι γιατι να μη δουλεψουν αφου στο σουζουκα δουλευουν?ελα μου ντε?
γεροξεκουτης
Ακυρον τότε.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
750 βιραγκο.η απορια μου ειναι γιατι να μη δουλεψουν αφου στο σουζουκα δουλευουν?ελα μου ντε?
Τα 41 πρέπει να είναι σωστά. Με τα 34 δεν το βλέπω να δουλευει σωστά πάντως...
Ναι αλλά είναι 4, ενώ στο βιραγκο 2.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
αν θές να κάνεις οικονομία βάλε 1 41.