Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Ανταλλακτικά ( από Ολλανδία; )

Μέλος

Ανταλλακτικά ( από Ολλανδία; )

Ψάχνω να βρώ από που μπορώ να κάνω παραγγελία ανταλλακτικών yamaha. 'Εχει κανείς κατι να προτείνει; Από Ολλανδία με είχε πει οτι έρχονται και γι' αυτό θα αργήσει αν παραγγείλω όταν είχα ρωτήσει σε αντιπροσωπεία στην Καλλιθέα. Βρήκα και αυτό http://www.motor-forum.nl/forum -φτηνές αντιγραφές!- αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα να δω που γράφει για καταστήματα.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Απο Αγγλια ισως?
    Εχουν πιο χαμηλο ΦΠΑ και καλες συνηθως τιμες

Α,και επι τη ευκαιρια ελεος με αυτη την παπαρια των συνεργειατζηδων ''ερχονται απο Ολλανδια και θα αργησουν''.Μας περνανε πλεον για πολυ μ@λακες,απο Αγγλια οτι θελω ειναι ETOIMOΠΑΡΑΔΟΤΟ(κι οχι περιμενε τρια τερμινα να ερθει!) και παραδιδεται εδω σε τρεις ημερες!
    Οποτε ας πουνε την αληθεια οτι περιμενουνε πρωτα να μαζεψουνε παραγγελιες για να παραγγειλουνε ανταλλακτικα κι ας αφησουνε το παπατζηλικι.Ε ρε ευλογημενο internet!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Μανιβελάτο μέλος
    To stock των ανταλλακτικών της yamaha europe πρέπει όντως να είναι Ολλανδία αλλά αυτό δεν τους δικαιολογεί στην καθυστέρηση.. και εγώ ενα πλαστικό και ένα τιμόνι και το περιμένω τώρα έναν μήνα..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Μέλος
    Βρήκα αυτό χτες Consolidated Motor Spares . Ψάχνω και καμιά άλλη σελίδα για να κάνω σύγκριση τιμών.

Αρχικά δημιουργήθηκε από motzin
    Βρήκα αυτό χτες Consolidated Motor Spares . Ψάχνω και καμιά άλλη σελίδα για να κάνω σύγκριση τιμών.
    Eγω παντως σου ξανασυνιστω να δεις Αγγλια για τους λογους του χαμηλοτερου ΦΠΑ,της χαμηλης τιμης της λιρας και της αξιοπιστιας των εμπορων απο εκει.Συν το οτι συνηθως εχουν ετοιμοπαραδοτα οτι θες και γλυτωνεις πολυ χρονο.Η Ολλανδια ειναι σαφως μικροτερη μοτοσυκλετιστικη αγορα σε σχεση με τους Αγγλους
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Μέλος
    Δεν βρήκα κάτι στην Αγγλία εγώ θέλω π.χ. αυτό

COVER. CYLINDER HEAD

Make: Yamaha
    OEM#: 22F-11186-10
    Product#: 22F1118610

Price ? 9.50

ε που είντο στην Αγγλία;

Δεν βράκα κάτι στην Αγγλία εγώ θέλω π.χ. αυτό

COVER. CYLINDER HEAD

Make: Yamaha
    OEM#: 22F-11186-10
    Product#: 22F1118610

Price ? 9.50

ε που είντο στην Αγγλία;
    Τους στελνεις ενα mail και ρωτας,τι πιο απλο!

http://www.oemmotorparts.nl/oem2.asp?M=Yamaha

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2005, 19:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ