Χαθήκαμε παίδες...Τι θα λέγατε για καμιά μεζεδοκατάσταση ή μπυροκατάσταση(οτι γουστάρετε) την Τετάρτη πριν το CL (δηλαδή κατά τις 19:30-20:00 ή ότι ώρα θέλετε).
Λοιπόν ακούω προτάσεις και συμμετοχές.Άντε να ξεκουνάμε...![]()
Χαθήκαμε παίδες...Τι θα λέγατε για καμιά μεζεδοκατάσταση ή μπυροκατάσταση(οτι γουστάρετε) την Τετάρτη πριν το CL (δηλαδή κατά τις 19:30-20:00 ή ότι ώρα θέλετε).
Λοιπόν ακούω προτάσεις και συμμετοχές.Άντε να ξεκουνάμε...![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
.NET..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
ΔΕΝ ...........
Αν κανονίσετε για Σάβατο ......... είμαι μέσα !!!
![]()
![]()
![]()
Μάλλον θα πιω για όλους τελικά μόνος...Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
πιείτε και για μένα!!![]()
![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
ίσως, λέω.. ίσως, να μπορούσα πιο αργά καμιά μπύρα σε κανένα ροκ μικρό μπαράκι.. αλλά θα φανεί, αν έχω τελειώσει τα τρία εργαστήριαΑρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Μάλλον θα πιω για όλους τελικά μόνος...
![]()
![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
CL...Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
ίσως, λέω.. ίσως, να μπορούσα πιο αργά καμιά μπύρα σε κανένα ροκ μικρό μπαράκι.. αλλά θα φανεί, αν έχω τελειώσει τα τρία εργαστήρια![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.