Ότι λέει ο τίτλος??!!
Για sv650s τι ελατήρια να βάλω μπρος και πίσω??
Υπάρχει καμία διαφορά στα παραπάνω???
Ευχαριστώ!![]()
![]()
Ότι λέει ο τίτλος??!!
Για sv650s τι ελατήρια να βάλω μπρος και πίσω??
Υπάρχει καμία διαφορά στα παραπάνω???
Ευχαριστώ!![]()
![]()
Και οι δυο ειναι απ τις κορυφαιες εταιριες
Εγω θα ετεινα προς WP ...
Silence in the studio!
Wp δοκιμασμενα,οχι οτι τα αλλα ειναι χειροτερα η καλυτερα.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Πισω να μην αλλαξεις μονο ελατηριο να αλλαξεις ολο το αμορτισερ.
Μπροστα μια χαρα εισαι με τα WP.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ΤHanks για τις απαντήσεις
Όπως???(για πίσω)Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πισω να μην αλλαξεις μονο ελατηριο να αλλαξεις ολο το αμορτισερ.
Μπροστα μια χαρα εισαι με τα WP.
Χρηματα για αφτερμαρκετ δεν παιζουν και σκεφτόμουν απο gsxr k7(1000) θα κάνει??
Ερωτηση...
Τι προτεινετε για μπροστινα ελατηρια (για bandit) wp ή hyperpro?
![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο που θα πω αλλα νομιζω πως η hp βγαζει προοδευτικο αλατηριο μονο για χρηση δρομου ενω racing βγαζει αναλογως με τη σκληροτητα (αλλαζει απο πιστα σε πιστα)
που σημαινει οτι παμε αναγκαστικα σε προοδευτικο ελατηριο για πολιτικη χρηση και ισως μερικα track day.
Απο την αλλη η wp βγαζει και γραμμικο ελατηριο.
Τελικα wp προτεινετε??![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Πρόσεξε τι θα σου γράψω:
ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ελατήρια για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, κατασκευάζονται απο 2 ΜΟΝΟ εταιρίες. Την Hyperpro και την EIBACH. ΜΟΝΟ αυτοί φτιάχνουν ελατήρια και πχ η WP παραγγέλνει ποσότητες προοδευτικά η γραμμικά, το βάψει στο πορτοκαλί χρώμα της(η ohlins κίτρινα κτλ κτλ) και τα συσκευάζει σε δικά της κουτιά.
Έτσι λοιπόν, όποιο και να διαλέξεις, τώρα ξέρεις ποιος το κατακευάζει.
Απο εκεί και πέρα, τα συμπεράσματα δικά σου. Εγώ πάντως θα εμπιστευόμουν το αρχικό κατασκευαστή.![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Συμφωνω με τη λογικη σου... αλλα εχεις καποιο λινκ που να αποδεικνυει αυτο που υποστηριζεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από Multijohn
Πρόσεξε τι θα σου γράψω:
ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ελατήρια για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, κατασκευάζονται απο 2 ΜΟΝΟ εταιρίες. Την Hyperpro και την EIBACH. ΜΟΝΟ αυτοί φτιάχνουν ελατήρια και πχ η WP παραγγέλνει ποσότητες προοδευτικά η γραμμικά, το βάψει στο πορτοκαλί χρώμα της(η ohlins κίτρινα κτλ κτλ) και τα συσκευάζει σε δικά της κουτιά.
Απο εκεί και πέρα, τα συμπεράσματα δικά σου. Εγώ πάντως θα εμπιστευόμουν το αρχικό κατασκευαστή.![]()
Silence in the studio!
sorry man, αλλά αυτό δεν ισχύει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Multijohn
Πρόσεξε τι θα σου γράψω:
ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ελατήρια για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, κατασκευάζονται απο 2 ΜΟΝΟ εταιρίες. Την Hyperpro και την EIBACH. ΜΟΝΟ αυτοί φτιάχνουν ελατήρια
το αν οι άλλες εταιρείες ψωνίζουν τα ελατήρια τους απο αυτές τις δυο, είναι ένα
αλλά το ότι μόνο αυτές οι δυο κατασκευάζουν ελατήρια αναρτήσεων οχημάτων, καρατσεκαρισμένα ΔΕΝ ισχύει
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
και μέχρι να αποδειχθει κάτι τετοιο καλό θα είναι να διαγραφεί το συγκεκριμένο ποστ.
Aυτο που έγραψες είναι απλά μια φήμη που κυκλοφορεί και φυσικά δεν ισχύει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Multijohn
Πρόσεξε τι θα σου γράψω:
Αν θέλεις στο αποδεικνύω στο λεπτό, αν και μπορείς και μόνος σου.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Xμμ... την παραπάνω ενημέρωση μου την έκανε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ΚΤΜ ,αγωνιζόμενος ο ίδιος ο μάστορας και άρα κύρια εταιρία συνεργασίας σε θέματα αμορτισέρ ελατηρίων κτλ, είναι φυσικά η WP σε ερευνα αγοράς σχετικά με ελατήρια για το SV 1000 μου. Προεσέξτε, αντί δηλαδή να προσπαθήσει να μου πλασάρει WP, μου είπε αντικειμενικά πως έχουν τα πράματα και απο εκεί και πέρα διάλεξα εγώ. Κρατάω όμως μια πισινή γιατί δεν το έχω ψάξει ο ίδιος ΕΓΩ έτσι ώστε να είμαι σε θέση να βάλω λινκ κτλ και έτσι πολύ θα εκτιμούσα αν κάποιος μου αποδείκνυε το αντίθετο. Και προσοχή ε, μίλησα για ελατήρια αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και όχι γενικώς περί οχημάτων.
εντιτ: το οτι το πληροφορήθηκα απο εξουσιοδοτημένο κτλ δεν αποτελεί standalone απόδειξη αλλά όσο να ναι δεν είναι και όποιος κι όποιος!
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Multijohn
Πρόσεξε τι θα σου γράψω:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
WP= WHITE POWER και όχι ΔΕΝ είμαι ρατσιστής....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
You BETA believe...