Θα ακουστει μαλακια, αλλα ξερει κανεις αν αλλαζει το ασπρο φοντο στο Word; Δηλάδη να εχεις Word αλλα να γραφεις σε γκρι, μαυρο, ροζ με ελεφαντακια και δεν ξερω και εγω τι αλλο...
εχει αρχισει να με ενοχλει πολυ στα ματια αυτη η ασπριλα!![]()
Θα ακουστει μαλακια, αλλα ξερει κανεις αν αλλαζει το ασπρο φοντο στο Word; Δηλάδη να εχεις Word αλλα να γραφεις σε γκρι, μαυρο, ροζ με ελεφαντακια και δεν ξερω και εγω τι αλλο...
page layout -> watermark η page color... αναλογα..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
Η βαλε γυαλια ηλιου![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Νοσταλγείς την εποχή της μαύρης οθόνης με τα άσπρα γράμματα; Με προγράμματα όπως Tasword, Wordstar κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
(πάντα σε DOS 1.0 με δισκέτες 5.25' :wacko: )
Όταν ακόμα τα ονομάζαμε "επεξεργαστές κειμένου"![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Tι version εχεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Που ειναι αυτό?![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Δεν ξερω τι σκατα εκδοση εχω...μια με ασπρο φοντο ξερω γω...![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
:a53: :a53: :a53: :a53:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
XP (2002)
σε windows 98 να υποθέσω![]()
![]()
σε αντίστοιχα που έχω στη δουλειά (SP3), ελληνικά όμως, πηγαίνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
XP (2002)
ΜΟΡΦΗ } ΦΟΝΤΟ
http://www.youtube.com/watch?v=-IYCzbtYQBc&feature=related