Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Tα παλιά τα κράνη

Tα παλιά τα κράνη

τα παίρνει κανείς; Μάλλον ανακύκλωση δεν παίζει (ρώτησα και δεν) οπότε, αν δεν το κάνεις γλάστρα ή κάτι εικαστικά αξιόλογο,...φούντο στα σκουπίδια;
    Καμιά ιδέα;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ειδα ενα διαφημιστικο στο μοτο που ενα καταστημα κανει ανταλαγη παλια με καινουργια αν και δε ξερω κατα ποσο θα σε ενδιαφερει.παντως κατι τα κανουν λογικα αυτοι που τα μαζευουν.θα δω ποιο μαγαζι ηταν να σου πω

Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
    ειδα ενα διαφημιστικο στο μοτο που ενα καταστημα κανει ανταλαγη παλια με καινουργια αν και δε ξερω κατα ποσο θα σε ενδιαφερει.παντως κατι τα κανουν λογικα αυτοι που τα μαζευουν.θα δω ποιο μαγαζι ηταν να σου πω
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

αρτοποιος 3ης γενιας Το avatar του/της Fournaris
    Αν ισχυει κατι τετοιο πειτε το και απο εδω γιατι ενα τζετ που ειχα το πεταξα στον καδο στην αποθηκη καθως ειχαν περασει τα χρονια του και τα ειχε φαει τα ψωμια του.
    Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!

Πετρος

ο συνφορουμίτης jskf16 το έχει ψάξει λίγο το θέμα...

http://www.fazerclub.gr/forumx/viewt...hp?f=6&t=11151

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

www.topgearsuperstore.com

στελνεις το δικο σου σε οτι κατασταση και να ειναι και παιρνεις καποιο αλλο (συγγεκριμενα ομως μοντελα) και σου αφαιρουν καποιο αξιολογο ποσο. ειναι πολυ ενδιαφερουσα προσφορα.

λοιπον απ οτι ειδα δεν ειναι ενα συγκεκριμενο καταστημα (σελ 134 τευχος 449 μοτο)
    αλλα γινεται αποσυρση οποιουδηποτε κρανους με συγκεκριμενα ομως jet σε καλυτερη τιμη.Τωρα αμα πας και τους πεις εγω απλα θελω να το αποσυρω δε νομιζω να σου πουν και οχι...

λοιπον απ οτι ειδα δεν ειναι ενα συγκεκριμενο καταστημα (σελ 134 τευχος 449 μοτο)
    αλλα γινεται αποσυρση οποιουδηποτε κρανους με συγκεκριμενα ομως jet σε καλυτερη τιμη.Τωρα αμα πας και τους πεις εγω απλα θελω να το αποσυρω δε νομιζω να σου πουν και οχι...
    Ευχαριστώ σε!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

και το πετούν αυτοί στον κάδο....;

βάλτα όλα μαζί σε ένα ράφι σαν να είναι κύπελλα....να σου φέρνουν και αναμνήσεις.
    αν έχεις και κανένα που έφαγε στούκα (με το κεφάλι σου μέσα) βάλτο σε περίοπτη θέση να σου θυμίζει γιατί πρέπει να φοράμε κράνος....

αλλιώς, μπορείς να το αποσυναρμολογήσεις και τα διάφορα υλικά στην κατάλληλη ανακύκλωση...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παρόμοια θέματα

1. Τι γνώμη έχετε για τα κράνη Hjc?
    από GATHAN στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2007, 23:52
  2. Διάφορα thread που αφορούν τα κράνη...
    από latris mixanis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2007, 09:33
  3. Άλλη μια βαρετή συζήτηση για τα κράνη
    από zireous στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2007, 23:35
  4. Οι "περουκες" και τα κράνη...
    από BICILINDRICO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2006, 15:45
  5. Τελικά τα κράνη ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ??? και αν ναι ποια?
    από Tropeas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF