Εαν, λέω εγώ τώρα, ενώσουμε 2 λαπτόπ με τις θύρες usb μπορούμε να μεταφέρουμε δεδομένα από το ένα στο άλλο ?
Αν ναι, θα πρέπει να έχουν και τα 2 το ίδιο λειτουργικό ?
Εαν, λέω εγώ τώρα, ενώσουμε 2 λαπτόπ με τις θύρες usb μπορούμε να μεταφέρουμε δεδομένα από το ένα στο άλλο ?
δεν παίζει να γίνεται αυτό
άμα τα ενώσεις όμως με ehternet γίνεται να κάνεις ένα δικτυο και να πάρεις απο το ένα στο άλλο ότι 8ες
Ευχαριστώ πολύ.![]()
Να ρωτήσω και κάτι άλλο?
Ασύρματη δικτύωση από το modem προς το λαπτόπ σε απόσταση κάπου 40 μέτρα σε διαφορετικά κτίρια, τι προτείνεις?
με τα ασύρματα επειδή παίζουνε πολλοί παράγοντες που εμποδίζουν το σήμα είναι δύσκολα τα πράγματα
τώρα και 40 μέτρα είναι ακόμα πιο δύσκολα πιστεύω
λογικά με κάποια ισχυρότερη κεραία στο modem μπορεί και να κάνεις κάτι ή άμα το σηκώνει ο χώρος να βάλεις κάπου στο ενδιάμεσο κάποια repeaters να μεταφέρουν το σήμα
ελπίζω να βοήθησα![]()
Γιατί;Αρχικά δημιουργήθηκε από mpompas
δεν παίζει να γίνεται αυτό
έτσι νομίζω, άμα ξέρεις κάτι παραπάνω πες το να το μάθω και γωΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Γιατί;
η σκέψη μου είναι οτι άντε και τα ένωσες, μετά τι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpompas
με τα ασύρματα επειδή παίζουνε πολλοί παράγοντες που εμποδίζουν το σήμα είναι δύσκολα τα πράγματα
τώρα και 40 μέτρα είναι ακόμα πιο δύσκολα πιστεύω
λογικά με κάποια ισχυρότερη κεραία στο modem μπορεί και να κάνεις κάτι ή άμα το σηκώνει ο χώρος να βάλεις κάπου στο ενδιάμεσο κάποια repeaters να μεταφέρουν το σήμα
ελπίζω να βοήθησα![]()
Να απλώσω ένα καλώδιο διπολικό από το ένα σημείο στο άλλο και να βάλω power liners θα δω αποτέλεσμα ή τζάμπα θα ξοδευτώ?
Ξέχασα να πω πως υπάρχει δυνατότητα και για ενσύρματη επικοινωνία των δυο σημείων.
Ναι, αλλά στο αρχικό ποστ ήσουν σίγουρος, δεν έγραψες "έτσι νομίζω".Αρχικά δημιουργήθηκε από mpompas
έτσι νομίζω, άμα ξέρεις κάτι παραπάνω πες το να το μάθω και γω
[...]
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpompas
έτσι νομίζω, άμα ξέρεις κάτι παραπάνω πες το να το μάθω και γω
η σκέψη μου είναι οτι άντε και τα ένωσες, μετά τι?
Ευελπιστούσα πως μπορεί το ένα να δει το άλλο σαν κάρτα μνήμης και να κατεβάζει τα αρχεία.
:a29: ακόμα είμαι σίγουρος μέχρι να δω ότι είναι λάθος, εγώ προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ και δεν το έχω ακούσει κανΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, αλλά στο αρχικό ποστ ήσουν σίγουρος, δεν έγραψες "έτσι νομίζω".
![]()
![]()
πάντως άμα παίζει δυνατότητα για καλώδια είναι καλύτερα
για τα power lines δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια
Δες εδώ USB to USB καλώδιο δικτύωσης και εδώ USB ON THE GO αυτό το δεύτερο δεν είμαι και πολύ σίγουρος... αλλά με τη USB σύνδεση θα έχεις μικρότερη ταχύτητα από ότι με μια σύνδεση μέσω κάρτας δικτύου.Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Αρχικά δημιουργήθηκε από motzin
Δες εδώ USB to USB καλώδιο δικτύωσης και εδώ USB ON THE GO αυτό το δεύτερο δεν είμαι και πολύ σίγουρος... αλλά με τη USB σύνδεση θα έχεις μικρότερη ταχύτητα από ότι με μια σύνδεση μέσω κάρτας δικτύου.
Ευχαριστώ.![]()
na min to dokimaseis.Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ευχαριστώ πολύ.![]()
Να ρωτήσω και κάτι άλλο?
Ασύρματη δικτύωση από το modem προς το λαπτόπ σε απόσταση κάπου 40 μέτρα σε διαφορετικά κτίρια, τι προτείνεις?
i toulaxiston vale mia mikri keraia sto ena spiti, kai fusika OPOSDIPOTE klidwma tou wireless.
cross kalwdio kalutera...i afou vlepoun sto idio modem-router...xtupa tin ip...kane share ena fakelo kai rixta mesaΑρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ευχαριστώ.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
cross kalwdio kalutera...i afou vlepoun sto idio modem-router...xtupa tin ip...kane share ena fakelo kai rixta mesa
οκ