Πολύ θα την ήθελα αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα της αρέσει στο πλοίο..![]()
Να βρει σύντομα το σπίτι που της αξίζει, κούκλα!![]()
Θέλεις να στη στείλω μέσα σε ένα τσουρέκι?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πολύ θα την ήθελα αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα της αρέσει στο πλοίο..![]()
Να βρει σύντομα το σπίτι που της αξίζει, κούκλα!![]()
![]()
Tι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα θυμηθώ να τη βγάλω ΠΡΙΝ το καταβρόχθισμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Θέλεις να στη στείλω μέσα σε ένα τσουρέκι?![]()
![]()
στειλε την πρωτα απο δω να τη βαλω μεσα σε ενα τσουρεκι τερκενλη κ τη στελνω στο Μακη :rotflmao: :rotflmao:θα κανει κ τη βολτα της
![]()
Έτσι έτσι, να μου την κάνεις καρντάσαινα πριν γίνει συντέκνισσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
στειλε την πρωτα απο δω να τη βαλω μεσα σε ενα τσουρεκι τερκενλη κ τη στελνω στο Μακη :rotflmao:θα κανει κ τη βολτα της
![]()
Θα είδες βέβαια τα προ ολίγων ημερών τυχερά μου εεε;;;![]()
Βύρωνα χωρίς πλάκα, μετά χαράς θα την υιο...κοροθετούσα αν δεν βρεθεί κάποιος από εκεί κοντά κι είναι γραφτό της τελικά της μικρούλας να γευτεί τις υπέροχες ανέσεις της ΑΝΕΚ..![]()
![]()
Μόνο στο τσουρέκι μου μη χυμήξει γιατί έχω γείτονα Κινέζο και χρωστάει τραπέζωμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Θα πω του SVX να αλλάξει το logo με Τερκενλής![]()
![]()
![]()
Κουκλί είναι ρε γαμώτο!!!Μακάρι να βρεί γρήγορα σπιτικό που θα το αγαπάνε και θα το φροντίζουν![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Ποιά ΑΝΕΚ ρε φίλε? Αμα τη θες, τη βάζω και σε φάκελλο να στη στείλω.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βύρωνα χωρίς πλάκα, μετά χαράς θα την υιο...κοροθετούσα αν δεν βρεθεί κάποιος από εκεί κοντά κι είναι γραφτό της τελικά της μικρούλας να γευτεί τις υπέροχες ανέσεις της ΑΝΕΚ..![]()
Αν κάποιος μπάσταρδος δεν μου έριχνε φόλα στις γάτες μου κατ'εξακολούθηση,θα την είχα πάρει...![]()
![]()