Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 75

Θέμα: Mια Γκαβλαααααααααααα....

Mια Γκαβλαααααααααααα....

αυτος ο χρονος...απορω τι αλλο μπορει να γινει στις 25 μερες που εχουν μεινει....φοβαμαι να μεινω και στο σπιτι μην γινει κανας σεισμος και γκρεμιστει η πολυκατοικια...το busa πεθανε...καταφερα να σπασω το καρτερ και λογικα να εχω και ενα απομειναρη μπιελλας στα χερια μου...και το ηξερα εγω...δεν ηταν για καλο τα γλυκολογα και τους επαινους που ακουγα απο συγγενεις που δεν με πανε και δεν τους παω και εγω βεβαια σημερα το πρωι στα σαραντα του μπαμπα μου...εστω δεν θα εχουν να πουνε οτι ειμασταν τσιπιδες...στο καλυτερο μαγαζι του Θησειου τους βαλαμε να μασαμπουκιασουν και να μπεκροπιουν...αλλα ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ...

στο διαταυτα...με το που το διαλυσαμε απο το καφε λεμε να παμε την Σουνιαδα που κανονισανε ο Σωτηρης και ο Μητσος...στο πηγαινε ολα καλα...στο καφε καλα αν εξαιρεσουμε την ΚΩΛΑΡΑ του Σωτηρη στο ταβλι με τις εφταρες που εφερνε...στην επιστροφη για να μην μπλεξουμε με την κινηση της παραλιακης αποφασιζουμε να παμε απο Αττικη οδο...ξεκιναμε χαλαρα...καπου εκει στην Λαυριου??? και ενω ειμαστε μονοι μας (απο αυτοκινητα εννοω) παιζουμε λιγακι...φαναρι...πρασινο...ανοιγουμε...πρωτη...δευτερα...τ ριτη δεν θυμαμε αν προλαβα να βαλω (ισως μολις να την ειχα κουμπωσει)...ελαφρα στροφη/καμπη προς τα δεξια...τα χλμ πρεπει να ηταν 200 πανω κατω...γκραπ γκρουπ γκρρρρρρρ χρρρρρρρρρ (γενικα ομορφοι ηχοι που σε γαμανε τελειως)...τα μουτρα κουνανε απιστευτα...σηκωνω την μηχανη και αυτοματα παταω συμπλεκτη (νομιζω οτι γαμηθηκε το σασμαν και οτι προλαβω)...αμεσως δευτερη αντιδραση κλεινω διακοπτη ηλεκτρονικης....το μηχανακι γονατιζει ενω οι μυλοι του Αγιου Hamamatsu (κατι σαν τους μυλους του Αγιου Γεωργιου ενα πραγμα) συνεχιζουν να αλεθουν τα σωθικα του busa (μαζι με τα σωθικα μου και οπως φοβαμε και την κολοτρυπιδα μου)...μετα απο καμμια 200+ μετρα σταματαω (στα δεξια βεβαιως βεβαιως) και αυτοματα μου ερχετε η μυρωδια ενω κοιταω τους καθρεφτες...παντου λευκα...δεν μου αρεσε το μαυρο τωρα τελευταια(απο ενα αλλο γαματο θρεντ που εγραψα) παρε και το λευκο να γουσταρεις...κοιταω τα yoshimuria και ειναι καθαρα...ΓΚΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....απο τους λαιμους (βασικα) ερχετε αυτος ο ομορφος λευκος καπνος...βεβαια αν ειμασταν στο Βατικανο θα ηταν καλα νεα γιατι θα ειχε εκλεχτει καινουργιος Παπας...αλλα δυστηχως ειμαστε πολυυυυυυυυυυυυυ μακρυα απο Ρωμη...σταντ...κατεβαινω...και μια ομορφη μαυρη λιμνουλα δημιουργητε...δυστηχως ουτε αυτη ειναι η λιμνη που ελεγε ο Ντεμης για την ΑΕΚ....σταματανε τα παιδια...ο αλλος εντωμεταξυ ειχε φτασει στην Λαμια βλεπει τον καπνο και γυρναει...χμμμμμμμ...ριχνουμε 1-2 ματιες....βαζουμε και φακο να δουμε ακομα καλυτερα...τοσο λαδι παντου να παει χαμενο???να ψησουμε καμμια πατατουλα βρε παιδακι μου (τελικα επειδη μειναμε απο τσιγαρα καποιος εφερε τσιπς αρα τσαμπα η σκεψη)...και εκει που παμε να δουμε καλυτερα....κλονκ...κλινκ...ωπα???νατο...νατο...πεταχτηκε το κομματι απο το καρτερ...και τι ειναι αυτο το μικρο κομματακι???ο εμπειρος και γνωστης μας κανει την καρδια περιβολι (λες και μεχρι εκεινη την στιγμη ειμασταν σουπερ)...αυτη πρεπει να ειναι κομματι απο την μπιελλα...βρε την μπιελλα...μας βγηκε κλειστοφοβικη τελικα και την εκανε για εξω...να παρει μια ανασα βρε παιδι μου...τελικα καταλαβαμε οτι δεν θα μπορουσα να γυρισω οδικος πισω (σωπααααααααα) και αντιλαμβανομε οτι δεν ειχα και οδικη στην ασφαλεια (15 νοεμβριου την ανανεωσα) γιατι θα εκανα στην adac...αλλα καποια αλλα γεγονοτα με προλαβανε...τεσπα...τηλεφωνα...διαβουλευσεις...ξανα τηλεφωνα...κλασσικα η μπαταρια του κινητου μου να τελειωνει (ευτυχως απο κινητα δεν πασχαμε)...κλεψανε και το treiler του μηχανικου μου πριν κανα διμηνο ρε πουστη μου...το παλλικαρι θα αφηνε οικογενεια παιδια σκυλια και γλεντια να ερθει να με μαζεψει οπως μου ειπε...κλασσικα οι οδικες σου λενε...''δεν εχεις συνδρομη???εισαι δεν εισαι ατριχος θα περασουμε καλα....εμεις εστω''...απο την αρχικη ταριφα βαλε ενα 100% επανω για να μαθεις να εισαι μαλακας...η καλυτερη προσφορα της ΕΛΠΑ στα 210 euro με συνδρομη για ενα χρονο...η χειροτερη ενας τυπακος που ειπε 160 χωρις ΦΠΑ για απλη μεταφορα ενω στην αρχη ειχε πει σε αυτον που μου εδωσε το τηλεφωνο για ετησια συνδρομη....ωραιος ο μαγκας...η πλακα ειναι οτι εψαχνε για μαλακα και δεν ηταν καθολου δυσκολο να τον βρει...παντως πιο φτηνος ηταν σιγουρα απο τον παπα που μας εκανε το τρισαγιο το Σαββατο...5 λεπτα 30 euro...ειπαμε ειμαστε large και περπατησε και 200 μετρα να ερθει να μας βρει....μπορει να ακουγομαι εβραιος αλλα καποια πραγματα ειναι τοσο ανεκτιμητα που οταν τρως την φλασια του καθαρου μυαλου (δυστηχως) καπως σε χαλανε...οχι τα λεφτα...η εμπορευματοποιηση του πονου και της χαρας...τεσπα χ2....τελικα βρεθηκε με 100 για απλη μεταφορα....σωστο το παλλικαρι...φορτηγακι τουμπανο....δεσιμο ακομα καλυτερο...ηρθε στην ωριτσα που μου ειπε περιπου στο πουθενα...ασε που γλυτωσαμε και την βροχη που μολις επιασε και το κρυο που αρχιζε να δαγκωνει...τα αλλα κοροιδα γυρισαν με τα μηχανακια τους...α ναι τηλεφωνο του τυπα για αλλους μαλακες σαν και εμενα με πμ αν θελει κανεις....νομιζω οτι η περιγραφη ηταν πληρεστατη και δεν εχει κανεις παραπονο...το ξενερωμα που εχω φαει αυτην την στιγμη ειναι τοσο μεγαλο οσο το συμβολο 8 πεσμενο...ΑΠΕΙΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ δηλαδη...για την ωρα δεν παιζουνε φραγκα με την καμμια να φτιαξω τιποτα εκτος αν βρεθει κατι σε τρομερη ευκαρια ωστε να αξιζει τον κοπο του φεσωματος...καποιοι εχουν κινηθει οικιοθελως (και τους ευχαριστω) κιολλας αλλα εχετε αυτια και ματια ανοιχτα αν βρεθει κατι καλο...λογικα ψαχνουμε για κινητηρα suzuki gsxr 1300 hayabusa gen1...αν παιζει και κατι αλλο εδω ειμαστε βρε παιδι μου...

να ειστε παντα καλα και ορθιοι...να εχετε παντα οδικη...κινητο με γεματη μπαταρια...και το βασικοτερο...

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΕΛΗΣΟΥΝ ΚΡΥΟ ΒΡΟΧΗ (και ιωση) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ...

Τεο...Ιωαννα...Σωτηρακι...και ξεκαρφωτε Νικολα...

υ.γ. δεν πιστευω στην τυχη γενικα...απλα εχω ξαναδηλωσει οτι οι αποφασεις σου και καποιοι παραγοντες αποφασιζουν για την ζωη σου...μεσα σε αυτες τις αποφασεις ειναι και η αντιδραση σε μια δυσκολη στιγμη που αποκτας με την εμπειρια...απο την αλλη πιστευω οτι καποιος αγγελος με προσεχε για πολυ καιρο πριν γινουν 2 προσφατα...σημερα πρεπει να ηταν 3 γιατι εμαθα οτι και ο παππους που δεν θυμαμαι λογω του μικρου της ηλικιας μου (ο μπαμπας του μπαμπα μου) πριν απο 30 χρονια ακριβως μας αφησε...μπερδεμενη που ειναι τελικα η ζωη...
    υ.γ.2 αν δεν ξαναγραψω για λιγο καιρο (μεχρι του χρονου πχ) μην ανυσυχησετε...θα ειμαι σιγουρα καλα...απλα θα μου εχει καει το laptop...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

ω ρε φίλε...τι λες τώρα....

πραγματικά χαίρομαι που δεν έπαθες εσύ τίποτα! τα σίδερα θα τα φτιάξεις.... ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι μην διαστάσεις Πάνο...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

παντως τα Pirelli Angel ΓΑΜΑΝΕ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1260143167406_061220092204_68713.jpg 
Προβολές:	1367 
Μέγεθος:	53,4 KB 
ID:	182574

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10

ρε Πανο...

πολυ μουτζα ρε φιλε...

να κανω μια ερωτηση? Τριτωσε τουλαχιστον???

Περαστικα, περαστικα και περαστικα... τι αλλο να πει κανεις.

αμα θες κανενα μηχανακι να ξεδωσεις σου δινω το V-Strom μου αλλα νομιζω οτι θα φοβηθεις απο την τελικη του....

εδω ειμαστε παντως...
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

καλα λεμε δεν υπαρχει...ολο το μηχανακι πισω πουτανα και στην αλυσιδα ουτε σταγονα...

Όνομα:	1260143432243_061220092205_362485.jpg 
Προβολές:	1374 
Μέγεθος:	97,1 KB 
ID:	182575

φιλαρακι γινεσε κομματια λεμε....

Όνομα:	1260143432243_061220092209_732466.jpg 
Προβολές:	1360 
Μέγεθος:	87,1 KB 
ID:	182576

αν κατι μπορει να παει στραβα,θα παει...κανονας αυτο...

στο δια ταυτα...

θα φτιαξεις-αλλαξεις μοτερ, η θα πουλησεις το μηχανακι ως εχει?

στην πρωτη περιπτωση θα βοηθουσε αν εβαζες μια φωτο της ζημιας...βασικα την τρυπα στα καρτερ θελω να δω...
    frankly my dear, i dont give a damn...

πολλες φορες στα φαναρια σου λενε κατι γκαβλωμενοι....ΣΠΑΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....φιλικη συμβουλη...μην το κανετε ετσι...

Όνομα:	1260143432243_061220092207_951074.jpg 
Προβολές:	1365 
Μέγεθος:	97,6 KB 
ID:	182577

φιλαρακι και γαμω τις γραμμες παιρνεις λεμε...

Όνομα:	1260143432243_061220092212_1169179.jpg 
Προβολές:	1365 
Μέγεθος:	74,0 KB 
ID:	182578

και η τελευταια ετσι για να γουσταρουμε....η αγαπημενη μου....παρακαλω προσεξτε το προσεχτικο δεσιμο...οσο φαινετε....

Όνομα:	1260144696601_061220092213_140691.jpg 
Προβολές:	1359 
Μέγεθος:	52,8 KB 
ID:	182579

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    αν κατι μπορει να παει στραβα,θα παει...κανονας αυτο...

στο δια ταυτα...

θα φτιαξεις-αλλαξεις μοτερ, η θα πουλησεις το μηχανακι ως εχει?

στην πρωτη περιπτωση θα βοηθουσε αν εβαζες μια φωτο της ζημιας...βασικα την τρυπα στα καρτερ θελω να δω...
    να πουλησω δεν πιστευω γιατι αυτο το μηχανακι φτιαχτηκε για εμενα...το συγκεκριμενο εννοω...λογικα παμε για φτιαξιμο...ακομα δεν ξερω τιποτα βεβαια...απο εβδομαδα που θα βρω λιγο χρονο γιατι το πηξιμο ειναι απιστευτο και θα χειροτερεψει λογω εορτων...αν καταφερω αυριο θα προσπαθησω να βγαλω φωτο...thnx και θα σε ενημερωσω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    να πουλησω δεν πιστευω γιατι αυτο το μηχανακι φτιαχτηκε για εμενα...το συγκεκριμενο εννοω...λογικα παμε για φτιαξιμο...ακομα δεν ξερω τιποτα βεβαια...απο εβδομαδα που θα βρω λιγο χρονο γιατι το πηξιμο ειναι απιστευτο και θα χειροτερεψει λογω εορτων...αν καταφερω αυριο θα προσπαθησω να βγαλω φωτο...thnx και θα σε ενημερωσω...
    αν το κομματι που λειπει ειναι απο το κατω μερος-ελαιολεκανη- η οποια αλλαζεται,εισαι κομπλε, δομικα τουλαχιστον...

συνηθως ομως,σε περιπτωσεις κομμενης μπιελας , ελαχιστα πραγματα σωζονται,πραγμα που κανει την επισκευη ασυμφορη ακομη κι αν ο κορμος ειναι οκ...

κατα πασα πιθανοτητα πας για μοτερ...οποτε,υπολογισε χοντρικα γυρω στα 2.000 για κατι καλο,συν τα ανεβα-κατεβα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Πολύ στραβωμάρα ρε φίλε...Γενικά αυτή η γαμωχρονιά έχει γ@μήσει πολύ κόσμο λέμεεε....
    Πάντως χαίρομαι με ένα πράγμα...που μέσα σε όλη αυτή τη στραβωμάρα καταφέρνεις και διατηρείς το χιούμορ σου...

Καλά ξεμπερδέματα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10

ρε Πανο...

πολυ μουτζα ρε φιλε...

να κανω μια ερωτηση? Τριτωσε τουλαχιστον???

Περαστικα, περαστικα και περαστικα... τι αλλο να πει κανεις.

αμα θες κανενα μηχανακι να ξεδωσεις σου δινω το V-Strom μου αλλα νομιζω οτι θα φοβηθεις απο την τελικη του....

εδω ειμαστε παντως...
    Τριτωσε???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εδω λεμε μας παει γαμιοντας απο την αρχη του χρονου...επειδη δεν τα γραφω ολα????

ξενα μηχανακια δεν παιρνω ποτε...ουτε για ενα τετραγωνο...να εισαι καλα παντως και thnx....

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    αν το κομματι που λειπει ειναι απο το κατω μερος-ελαιολεκανη- η οποια αλλαζεται,εισαι κομπλε, δομικα τουλαχιστον...

συνηθως ομως,σε περιπτωσεις κομμενης μπιελας , ελαχιστα πραγματα σωζονται,πραγμα που κανει την επισκευη ασυμφορη ακομη κι αν ο κορμος ειναι οκ...

κατα πασα πιθανοτητα πας για μοτερ...οποτε,υπολογισε χοντρικα γυρω στα 2.000 για κατι καλο,συν τα ανεβα-κατεβα...
    το ξερω Αντωνη...και εγω καπου εκει το εβλεπα...εχουν ακομα οι τραπεζες τα εορτοδανεια των 3000 ευρω που σου δινουν ετσι???τωρα για το ποιος κανει καλυτερες γιορτες (τραπεζα η δανιζομενος) ειναι αλλο θεμα....και βασικα για 200+ μετρα το ακουγα να ''κουρευει''...λογικα πρεπει να τα εχει κανει ολα πουτανα εκει μεσα...οσο θυμαμαι βεβαια γιατι προτιστως ειχα το νου μου να πιασω το μουνι που μου εριχνε 364 κολονες....

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  2. Mια ιστορια θα σας πω....
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2007, 16:53
  3. Mια σελιδα για το διχρονο
    από KeLeYTiS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2005, 14:52
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 17:01
  5. Mια βόρεια εκδρομούλα...
    από bikersonly στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 19:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία