Καλημέρα σε όλους παίδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Καλημέρα Νονά !!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα σε όλους παιδιά !!!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
νονός ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Καλημέρα Νονά !!![]()
Καλημέρα σε όλους παιδιά !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα σε όλους και ειδικά - ποζεριά ολκής - σε εμένα που σε λίγες ώρες παντρεύομαι...
αντε καλή σας μέρα και καλή μου αρχή...
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Sorry ρε φίλε !!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
νονός ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Καλημερα
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
Καλημερα σε όλους και ειδικά - ποζεριά ολκής - σε εμένα που σε λίγες ώρες παντρεύομαι...
ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ....![]()
![]()
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ....![]()
![]()
Καλημέρα![]()
Με το καλό φίλε μου και σιδεροκέφαλος !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
αντε καλή σας μέρα και καλή μου αρχή...![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
πρώτα τα επιστημονικά ημέρας με τη γέννηση το 1917 του Αμερικλανού Λίο Τζέιμς Ρέηννγουότερ που μοιράστηκε με άλλους 2 το νομπέλ φυσικής του 1975 όπου ο σημαντικότερος ήταν ο γιός του Νιλς Μπορ, αλλά και το 1926 ο επίσης Αμερικλανός Χένρυ Κένταλ που επίσης μοιράστηκε με άλλους 2 το νομπέλ φυσικής του 1990 ενώ πέθανε το 1937 στα 68 του χρόνια κι ο Σουηδός νομπελίστας φυσικής του 1912 Νιλς Γκούσταφ Ντάλεν, ενώ το 1982 ο Ευάγγελος Αβέρωφ έγινε αρχηγός της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης όπως έλεγαν και ξανακούσαμε πρόσφατα, σε σημαντικότερα θέματα τώρα το 1976 στο Άλμελο της Ολλανδίας γεννήθηκε μια Μαργαρίτα Ντέντρι, που ενώ δήλωνε 1,92 στα 25 της, όταν ολοκλήρωσε τις βιολογικές της ιπποχρεώσεις δηλαδή γέννησε ξαφνικά έγινε 1,95 (μούφα) κι έχει και μια δίδυμη αδελφή που εγώ τουλάχιστον θεωρώΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλημέρα σε όλους!
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ed1CiLoaf2A
http://www.youtube.com/watch?v=rW0C5ImwjYk
http://www.youtube.com/watch?v=PP_Ig6pj89Q
![]()
![]()
![]()
![]()
:ZZZ:
![]()
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
Αντε με το καλο φιλε....και καλους απογονους........![]()
![]()
![]()
Ελα και απο τους οικογενιαρχες να σε κερασω μια συνδρομη![]()