AΨΟΓΟ!!
ΠΕΡΙΦΗΜΟ!!!!
ΤΑΚΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
ΓΑΜΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!!
και τι ακριβως ειπαμε οτι'ναι???![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Μακάρι να είχα χρόνο να ασχολούμαι ακόμα με τα R/C....
Είναι από τα ωραιότερα hobby![]()
Το ΤΑΜΙΥΑ μου, ένα 4-κίνητο, ηλεκτροκίνητο με αναρτήσεις λαδιού
κτλ κτλ, με "καπάκι" Porche 959 rally, κάθεται σε κάποιο κουτί ούτε που θυμάμαι που... Το είχα πάρει τότε... 60.000 δρχ
Άντε μεγιά και καλά παντιλίκια !!!!
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Κάτσε να σε πάρει πρέφα ο johnpagr εσένα!!! Θα κάνετε παρέα! Championship level πράγματα...![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Δεν είναι έτοιμο ακόμα... Μένει να μπουν τα servo/receiver (που δεν έχω)...
Καλό;
Tamiya Nitro, Τετρακίνητο με 2 διαφορικά, ανεξάρτητη ανάρτηση με μπουκάλες λαδιού, 2.5cc κινητήρας (καίει νιτρομεθανόλη... ποιός το μαμάει το νίτρο...), 44cm μήκος, 10cm λάστιχα.
KYOSHO V-ONE S
4 mexri stigmhs pagkosmia prota8lhmata kai se ekseliksh to 5o...
2taxyto carbon plate slik lastixa fm transm. kai fysika ry8mizomena amortiser, 2plo bloke diaforiko kai antistreptikes mpros - pisw ...
Ta sthnoume ?????????????????????????? (se pista ..... einai poly xamhlomeno to diko mou ....... 2.4 apo to edafos)......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
KYOSHO V-ONE S
4 mexri stigmhs pagkosmia prota8lhmata kai se ekseliksh to 5o...
2taxyto carbon plate slik lastixa fm transm. kai fysika ry8mizomena amortiser, 2plo bloke diaforiko kai antistreptikes mpros - pisw ...
Ta sthnoume ?????????????????????????? (se pista ..... einai poly xamhlomeno to diko mou ....... 2.4 apo to edafos)......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fysika den vazw ta ABS kai ta all metal gear servo ......
Porshiko kai merseda clk, astra , kai twra pshnwme gia to CITROEN Xsara ....
![]()
![]()
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Ρε συ είναι το πρώτο μουγιατί μου τι βγαίνεις έτσι johnpagr και μου τη λες ότι τα δικά σου έχουν κ abs κ τέτοια;
το συναρμολογώ από την αρχή φυσικά, pre-assembled μαμακίες γω δε γουστάρω... πονεί το χέρι από το κατσαβίδι (βλέπεις σε 2 μέρες σχεδόν τελείωσα) βέβαια, αλλά είναι σκέτη λάβλα!!!
Μερικές ιδέες...
Κ τα tamiya είναι καλά μοντέλα κ έχουν πάρει προταθλήματα, όχι μόνο τα Kyosho... . Ίσως πάρω κ άλλο μετά απο καιρό... Μπορεί ίδια μάρκα, μπορεί άλλη.
Ρε συ, πόση ώρα κρατάει περίπου το 75cc ντεποζιτάκι; 10λεπτα? μισή ώρα;
Πείράζει που γύρισα 1-2 φορές το στροφαλοφόρο όσο κράταγα στο χέρι μου τον κινητηρα? το εκανα αργα αργα...
Το καπάκι μου θα το βάψει φίλος που μαμάει στα μοντέλα κ παλιότερα έγραφε κ άρθρα σε περιοδικά μοντελισμού... Ίσως βάλω UVreactive μπογιά με κανένα UV LED για να λάμπει όλο το καπάκι, ΧΕΧΕ
Τα χαμηλά είναι πιο γρήγορα, ούτε λόγος, αλλά εγώ θέλω να πηγαίνω και σε κανα χωματάκι, ή κανα άδειο παρκινγκ για να τρέξω... όχι μόνο πίστα...
Αμα μου φαγωθεί το φρένο πρέπει να λύνω όλο εκείνο το πράμα για να το αλλάξω;;; ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
παίζει κανάς τετράχρονος κινητήρας ξέρω γω; Το βάζουμε κάτω να σχεδιάσουμε κανέναν με τη βοήθεια κανενός μηχανολόγου;
ΘΈΛΩ ΟΠΙΣΘΕΝ!!
Μόλις παράγγειλα κ controller/receiver/servo κ το πολύ σε μια βδομάδα θα είναι δω... μετά μένει καύσιμο, ρύθμιση κινητήρα, στρώσιμο και βουρ
αυτά προς το παρόν...![]()
opa gtsiro .... ena-ena...Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Ρε συ είναι το πρώτο μουγιατί μου τι βγαίνεις έτσι johnpagr και μου τη λες ότι τα δικά σου έχουν κ abs κ τέτοια;
το συναρμολογώ από την αρχή φυσικά, pre-assembled μαμακίες γω δε γουστάρω... πονεί το χέρι από το κατσαβίδι (βλέπεις σε 2 μέρες σχεδόν τελείωσα) βέβαια, αλλά είναι σκέτη λάβλα!!!
Μερικές ιδέες...
Κ τα tamiya είναι καλά μοντέλα κ έχουν πάρει προταθλήματα, όχι μόνο τα Kyosho... . Ίσως πάρω κ άλλο μετά απο καιρό... Μπορεί ίδια μάρκα, μπορεί άλλη.
Ρε συ, πόση ώρα κρατάει περίπου το 75cc ντεποζιτάκι; 10λεπτα? μισή ώρα;
Πείράζει που γύρισα 1-2 φορές το στροφαλοφόρο όσο κράταγα στο χέρι μου τον κινητηρα? το εκανα αργα αργα...
Το καπάκι μου θα το βάψει φίλος που μαμάει στα μοντέλα κ παλιότερα έγραφε κ άρθρα σε περιοδικά μοντελισμού... Ίσως βάλω UVreactive μπογιά με κανένα UV LED για να λάμπει όλο το καπάκι, ΧΕΧΕ
Τα χαμηλά είναι πιο γρήγορα, ούτε λόγος, αλλά εγώ θέλω να πηγαίνω και σε κανα χωματάκι, ή κανα άδειο παρκινγκ για να τρέξω... όχι μόνο πίστα...
Αμα μου φαγωθεί το φρένο πρέπει να λύνω όλο εκείνο το πράμα για να το αλλάξω;;; ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
παίζει κανάς τετράχρονος κινητήρας ξέρω γω; Το βάζουμε κάτω να σχεδιάσουμε κανέναν με τη βοήθεια κανενός μηχανολόγου;
ΘΈΛΩ ΟΠΙΣΘΕΝ!!
Μόλις παράγγειλα κ controller/receiver/servo κ το πολύ σε μια βδομάδα θα είναι δω... μετά μένει καύσιμο, ρύθμιση κινητήρα, στρώσιμο και βουρ
αυτά προς το παρόν...![]()
kayarxhn eimaste se forum moto kai oxi se forum R/C..
An 8eleis na "paiksoume" ... ta leme me P.M. h' kai apo konta, den exw provlhma ... etsi kai aliws eimaste arketoi pou paizoume me R/C kai exoume kanei apeires patentes !!
An den einai enoxlhsh gia tous ypolypous (admins/modes) den exw anthrish na sou lysw kapoies apories pou exeis h' pou mpwrei na endiaferoun kapoia paidia apo to forum.. mesa apo afto to post ...
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ , ΤΙGER 2-TAXYTO ΚΑΛΥΜΑ SUBARU IMBREZA
¨1/8 ΜΕ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ, SEMI-RADIAL ΕΛΑΣΤΙΚΑ.
ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ![]()
βαλ'το μπροστά, ανέβα πάνω και έλα στην πάτρα! (αν και κάτι μου λέει ότι τελικά πιο εύκολο θα είναι να έρθω εγώ στην Αθήνα, δε λέει να σας κουβαλάω στην Πάτρα. Βέβαια είναι πιο καλά εδώ!)
να και η τελευταία φωτό του
ΥΠΕΡΓΡΗΓΟΡΟΥ ΝΙΤΡΟ-ΖΟΥΖΟΥΝΕΝΙΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟ ΣΑΣΙ! (το κουτί έλεγε πάνω ultra fast nitro buggy racer with revolutionary chassis, εξ'ου και η χαζοαστεία μετάφραση... τα κινεζοαγγλικά έχουν πολύ πλάκα)(μόλις πήρα πρέφα ότι δεν έχει προχωρήσει άλλο η κατάσταση...χαχα αχ αχ αχ)
Όπως βλέπουμε μένουν τα σερβό, καύσιμο, ρύθμιση και στρώσιμο...
gtsiros
οποτε χρειαστεις κατι απο αυτα
εχω καλες ακρες,καποτε ασχολιομουν
αρκετα,οχι για μενα βεβαια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
kalh synexeia na exeis ..... kai kales voltes .....
Pare kapaki !!!!!!!!!!!!!!
Ρε γιαννη η τρυπα στο παρμπριζ ειναι για να μπαινει ο ποντικος...εεε ο οδηγος;
Χαχχααχ σε πειραζω ωραια πραματα!!
ΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ , ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΤΡΟΜΕΘΑΝΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΟΛΥΒΔΗ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΜΦΟΡΟ ΣΠΟΡ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΠΛΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
1 ΦΟΡΑ ΚΑΜΠΑΝΑ
1 ΦΟΡΑ ΦΛΑΝΤΖΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΠΑΛΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΜΠΛΕ ΜΟΤΕΡ ΘΕΛΕΙ 150ε ΕΧΕΙ ΤΟ RACING, LATER