βρε λές?
αντε να δούμε για πόσα χρόνια θα ακούμε και θα διαβάζουμε εξελίξεις, χωρίς να υλοποιούνται ...
βρε λές?
αντε να δούμε για πόσα χρόνια θα ακούμε και θα διαβάζουμε εξελίξεις, χωρίς να υλοποιούνται ...
το συζηταγανε στα τοπικα καναλια αυτες τις μερες(για χιλιοστη φορα)
το θεμα ειναι οτι αν δε μπει καμια μπουλντοζα μεσα, αμα δε στηθει εργοταξειο, τιποτα δεν ισχυει...
απο λογια αλλο τιποτα...
τεσπα, ας ελπισουμε ολοι να ξεκινησει το εργο...
μαλιστα ειπαν οτι ο προυπολογισμος του εργου που αρχικα ηταν στα 20,000,000?, με τους νεους επενδυτες ανεβηκε στα 100,000,000?![]()
Ειμαι απο Πατρα(μενω χρονια Αθηνα)απο την εποχη που ημουν στον ΑΟΠ αυτα ελεγαν (1980-84)ελπιζω να γινει επιτελους να μπορουμε να πηγαινουμε(καθωτι εχω και σπιτι εκει)να γλυτωσουμε τα εξοδα για Σερρες,γιατι οσο και να το κανεις θα ειναι πολυ φθηνοτερα για να πας.
Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.
ε,μην μου αλλαξετε τα σχεδια τωρα..![]()
![]()
μακαρι να γινει ρπμ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ισως τελικα να ειναι η πιο καλη φαση Χαλανδριτσα λογω εισοδου απο ευρωπη αλλα και λιμανιου επιτελους να δουμε πιστα στην Ελλαδα![]()
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
Ναι ωραια να γινει μια ακομα χοντρη μπιζνα για λιγους ...Μιας και στην περιοχη αγορασαν ολα τα χωραφια μισοτιμης εχουν μεινει κατι λιγα και με την νεα ανακοινωση θα τα δαγκωσουν και αυτα![]()
Λεω τωρα εγω να σκεφτω με το πανω κεφαλι ετουτοι λενε ειναι επενδυτες επιχειρηματιες ...Τι σοι επενδυτες ειναι αυτοι που ζητανε απο το κρατος να τους βαλει τα λεφτα του [που θα πληρωνουμε ολοι εμεις] για να τα οικονομησουν εκεινοι οι τις εταιρειας??Πραγματικα μακαρι να μην γινει ποτε και ας γουσταρω να εχουμε πιστα και να την ευχαριστιομαστε.
Αλλα να πως θα πετυχουν την ματαιοδοξια τους προεδροι και λοιπα αρπαχτικα ...
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Τζίμι... με αυτή τη λογικη ακόμα θα είσασταν χωρίς γέφυρα με τα φερρι... περα δω΄θε....Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
..Τι σοι επενδυτες ειναι αυτοι που ζητανε απο το κρατος να τους βαλει τα λεφτα του [που θα πληρωνουμε ολοι εμεις] για να τα οικονομησουν εκεινοι οι τις εταιρειας??
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Δεν εχεις αδικο αλλα περνα απο το πορθμειο να δεις πως πανε φισκα τα φερυ στα δρομολογια..Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Τζίμι... με αυτή τη λογικη ακόμα θα είσασταν χωρίς γέφυρα με τα φερρι... περα δω΄θε....
![]()
Τουλαχιστον οταν δεν ειχες ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε ελεγες δεν εχω..
Τωρα εχεις αλλα ...δεν εχεις ΛΕΦΤΑ
Ιδιος αποτελεσμα αα εκτος απο τις πολυ ωραιες φωτοφραφιες που μπορεις να βγαλεις ...αν αναψουν τα φωτα της κανουν και οικονομια![]()
Δεν ειμαι μηδενιστης καθε αλλο απλα βλεπω οτι μας αρεσει παντα να εντυπωσιασουμε αδιαφορωντας για το κοστος που δεν ειναι παντα οικονομικο αλλα και κοινωνικο ή επηρεαζει δραστικα την φυσικη ομορφια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Δεν ειμαι μηδενιστης καθε αλλο απλα βλεπω οτι μας αρεσει παντα να εντυπωσιασουμε αδιαφορωντας για το κοστος που δεν ειναι παντα οικονομικο αλλα και κοινωνικο ή επηρεαζει δραστικα την φυσικη ομορφια.
Δε γνωρίζω κατα πόσον η κατασκευή θα επηρεάσει το περιβάλλον και γενικα τη περιοχη της χαλανδριτσας...
Το σίγουρο είναι οτι ο επενδυτής που βρήκαν είναι πολύ εντιμος επιχειρηματίας... και ηταν ο μοναδικός που είχε εγγυητικες και γενικά καλό ονομα ωστε να του εμπιστευτούν το έργο.
Βέβαια μέχρι να γίνει πιστευω εχουμε ακόμα πολύ δρόμο...
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Καλα , ποσα χρονια το ακουω για την Χαλανδριτσα![]()
![]()
![]()
Σαν σημειο (αν υλοποιηθει...) με βρισκει απολυτα συμφωνο μιας και η Ν.Ελλαδα στερειται (σοβαρης)πιστας.
Αντε βρε....Να και μια καλη αφορμη για να ολοκληρωθει και η Κορινθου -Πατρων (λεμε τωρα) !!!
Υ.Γ Μιλαμε για το συγχρονο "Γιοφυρι Της Αρτας" ... απο το 80 το κουβεντιαζουν...
Οχι τιποτα αλλο...να μας ξαναδει και το χωριο(σαν ορμητηριο!!!)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ήμουνα νιός και γέρασα. Συμφωνώ μαζί σου Τζιμάκο και ας μην έχουμε βρεθεί απο κοντά. (Απο Πάτρα είμαι και 'γώ) .![]()
CAGIVA ELEFANT 750
Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη ισως στην επομενη τσαρκα τις ΑΧΛΕΜΟΑρχικά δημιουργήθηκε από zezes
Ήμουνα νιός και γέρασα. Συμφωνώ μαζί σου Τζιμάκο και ας μην έχουμε βρεθεί απο κοντά. (Απο Πάτρα είμαι και 'γώ) .![]()
![]()
Να μεταφερθεί στα ανέκδοτα αμέσως :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μαλιστα ειπαν οτι ο προυπολογισμος του εργου που αρχικα ηταν στα 20,000,000?, με τους νεους επενδυτες ανεβηκε στα 100,000,000?![]()
Αν κάποιος μεμονωμένος επενδυτής έχει 70-80 εκατομμύρια € να διαθέσει για την κατασκευή μιας πίστας που θα τον "βάλει" μέσα είναι μάλλον τρελός.
Σε περίπτωση δανείου,να τον δω πως θα αποσβέσει από μια πίστα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ λειτουργικά έξοδα (πάλι αναφέρεται η παραμύθα της Φ1) και άκρως αμφίβολα έσοδα.
Τέλος πάντων,μακάρι να γίνει η πίστα (όχι προδιαγραφών Φ1) και ας λέω εγώ τις μπαρούφες.
Προσωπικά πιστεύω ότι η μόνη πίστα που πρόκειται να φτιαχτεί τα προσεχή χρόνια στην Ελλάδα,θα είναι αυτή κανενός σκυλομάγαζου.
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους