Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: προβλημα με ηλεκτρικα lc4 640 01

Νέο μέλος

προβλημα με ηλεκτρικα lc4 640 01

αλλάζοντας το υποπλαισιο μετά από ένα τροχαίο που είχα έλυσα τα ηλεκτρικά της μηχανής άλλα ο μπιπ(εγώ) ξέχασα να γράψω που πηγενη το καθένα με αποτέλεσμα όταν το έδενα να μην ξέρω πως να τα βάλω. Το αφίσα λιπών χύμα μέχρι να βρω την συνδεσμολογία, έλα μου ντε που ο πατέρας μου είχε άλλη γνώμη όποτε τα συνδεσε όπως να ναι και το δοκίμασε κιόλας με αποτέλεσμα να κάψει την κεντρική ασφάλεια, έγινε ένας φιλοπόλεμος με το πάτερα άλλα το αφίσα για να δω την μηχανή(εγινε της ποπης δλδ)
    κατάφερα και έβαλα τα καλώδια όπως πρέπει άλλα έχω το εξής θέμα όταν πατάω την μίζα ακούγετε ένα τακ από το στρόγγυλο πραματάκι διπλά στην ηλεκτρονική και στην συνεχεία είδα ότι ένα καλώδιο της πλεξούδας υπεθερμανθηκε και ψιλο έλιωσε. το έχω παρατηση τώρα έτσι το μηχανάκι
    και ακούω προτάσεις από γνώστες.
    το ενδεχόμενο του μάστορα το αφήνω τελευταίο γιατί δεν υπάρχει φράγκο (τα χάλασα όλα στα ανταλλακτικά)

Θα πρότεινα το τελευταίο ενδεχόμενο (του μάστορα) να το μεταφέρεις στη πρώτη θέση γιατί :

1) Θα γλιτώσεις πολλά χρήματα

2) Θα γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο και ψυχική ηρεμία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αν ξέρεις να διαβάσεις ηλεκτρολογικό σχέδιο θα μπορούσες να το αναζητήσεις στο google και να κάνεις δουλειά αφού η μηχανή δεν έχει βλάβη και θέλει μόνο δέσιμο. Πάντως έχω την εντύπωση ότι οι φίσες δεν μπορούν να μπουν λάθος γιατί δεν ταιριάζουν

Νέο μέλος
    ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις το πρόβλημα λύθηκε κομμένο καλώδιο ήταν τελικά.

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με Ηλεκτρονική LC4 640 SM
    από thanos640sm στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 14:30
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 16:33
  3. Προβλημα Με Λαιμουσ Lc4 2004?
    από slaybas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 00:06

Κανόνες δημοσιεύσεων