...Όπου Καραγκιόζης ο καραφλός μυστακοφόρος πρώην περιπτεράς παρουσιαστής πρωινής εκπομπής που το επίθετό του αρχίζει από Παπαδά και τελειώνει σε -ης,βρείτε το χαμένο γράμμα που λένε και τα τηλεπαιχνίδια (μην δημιουργήσουμε και πρόβλημα στο φόρουμ...).Σήμερα έτυχε να πέσω σε στιγμιότυπο που ο εν λόγω γλοιώδης αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος σχολίαζε την είδηση πρωινής ληστείας σε τράπεζα,την πρώτη της χρονιάς σε τράπεζα ως εξής: Άρχισε να χτυπάει παλαμάκια,να φωνάζει μπράβο και να εύχεται μέχρι να βγει η χρονιά να τις χιλιάσουμε!!! Ευθύς αμέσως, στην επόμενη είδηση,κραύγαζε για την εγκληματικότητα και τις ληστείες σε σύνδεση που είχε με μια γιαγιά που μπήκε ληστής σπίτι της.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ!!! Τη μία επικροτούσε μια εγκληματική πράξη και ευχόταν να υπάρχουν κι άλλες και την άλλη καταδίκαζε την ίδια εγκληματική πράξη...Και για να προλάβω εξυπνακισμούς του στύλ "καλά έκανε,οι τράπεζες μας πίνουν το αίμα,τα λεφτά τους είναι ασφαλισμένα κτλ", τείνουμε να συγχέουμε την τράπεζα ως ίδρυμα με τους υπαλλήλους...είναι αστείο ρε γλοιώδη δημοσιογραφίσκε να σου κολλάνε πρωί πρωί ένα περίστροφο στη μούρη;;; Το έχω ζήσει και έχω και γνωστούς υπάλληλους σε τράπεζα που το έχουν ζήσει και δεν είναι για παλαμάκια. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να χειροκροτήσω όταν αλητήριοι πτυοκάμπτες σαν αυτόν και όλους τους μεγαλοδημοσιογράφους σαν αυτόν με τους παχυλούς μισθούς που δήθεν κόπτονται για τον κοσμάκη που πεινάει και τον συνταξιουχούλη με τη συνταξούλα και κατηγορούν τους μεγαλογιατρούς ότι κλέβουν την εφορία, βρούν τη θέση που τους ανήκει: στη χαβούζα!