Αν δεν δικαιολογείται το πόθεν έσχες και δεν παίζει δάνειο χλωμό.
Να αγοραστεί στο όνομα συγγενικού σου προσώπου και να στο μεταβιβάσει μετά με ένα πολύ χαμηλότερο ποσό παίζει;
Πήγαινε σε μια τράπεζα και πάρε δάνειο cash collateral.Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
παιδια πολλα και καλα χλμ σε ολους,,θελω να αλλαξω το αμαξι με ενα αλλο,,το τωρινο μου αμαξι μου το κραταει ο εμπορας 4000,,το καινουργιο κανει 15700,,το υπολοιπο ποσο, δλδ τα 11700 που θα μεινουν , τα εχω μετροιτης,απλα δεν ξερω πως θα τα δικαιολογισω στην εφορια,,δανειο δεν μπορω να κανω,,πως μπορω να σηνεργαστω με τον εδω αντοιπρωσοπο ωστε να δικαιολογισω τα 11700?η φορολογικη μου δηλωση ειναι μικρη γυρω στα 5000,,μπορειτε να με βοηθησετε?
Αυτοί έχουν τα μετρητά σου ως εγγύηση, το κόστος σου είναι λιγότερο από 1%, και έχεις πλέον τρόπο να δικαιολογήσεις τα λεφτά αφού φαίνονται ως δάνειο.
Πας σε μια τράπεζαΑρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
για αναλησε μου το πως θα το κανω αυτο,![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πας σε μια τράπεζα![]()
Σιγουρο αυτο?
![]()
Ας αρχίσει απο εκεί και βλέπουμε :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σιγουρο αυτο?
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλημέρα φιλε η πιο απλή λύση είναι....Σου κόβει ο έμπορας μικρότερη απόδειξη και τελείωσες με το θέμα,απορώ πως δεν σου το έχει προτείνει ήδη.συνήθως είναι το πρώτο που προτείνουν για κέρδος δικός τους φυσικά και για δικη σου διευκόλυνση μετά!
ariona
δωρεα απο 1ου βαθμου συγγενικο προσωπο ολο το ποσο
εναλλακτικά, έρχεσαι απο δωΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πας σε μια τράπεζα![]()
![]()
αναλλωση κεφαλαιου προηγουμενων ετων,εαν υπαρχει η δυνατοτητα...ρωτα τον λογιστη σου...
frankly my dear, i dont give a damn...
γονικη παροχη σκεφτηκες???
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.