Εχουν ακομη απεργια?![]()
γιατί είχαν?Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Απεργια κανουν οι χαμηλομισθοι τελωνιακοι
Ειναι για 3 μερες οποτε και λογικα δεν θα παιξει προμπλεμ με τα καυσιμα
ειχαν πει και για απεργια βενζινοπωλων και επειδη πολλααα βενζιναδικα ηταν κλειστα (κι οχι λογω τριημερου) θεωρησα οτι ειναι εν ισχυ καποια απεργια
και τη παρασκευη απεργουνε οι οδηγοι και ιδιοκτητες βυτιοφορων.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μήπως θα σκαρφαλώσει η βενζίνη στο 1,50 ευρώ και θα παραμείνει εκεί ;
Δεν θα αργήσει...ήδη βλέπω στο 1,35Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Μήπως θα σκαρφαλώσει η βενζίνη στο 1,50 ευρώ και θα παραμείνει εκεί ;![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
δηλαδη εγω να παω την μηχανη τσουλητη μεχρι το βενζιναδικο επειδη μου εμεινε ή τσαμπα κοπος?![]()
Σήμερα το πρωί ήδη κάποια πρατήρια έχουν ξεμείνει....είχαν παραγγείλει πριν το τριήμερο και τους έπιασε η απεργία του τελωνείου.
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
πήγα και γω και έβαλα αλλά σήμερα είχε αισθητά λιγότερη κίνηση στης ουρές των βενζινάδικων σε σχέση με χθες
δε ξέρω τι παίχτηκε
ερώτησης:
άμα πατάει το λάστιχο της αντλίας ο τυπάς σε κλέβει με κάποιο τρόπο;
έβαζα μόνος μου κλασσικά και πήγε ύπουλα ο τυπάς και πάτησε το λάστιχο και αισθάνθηκα κάποια διαφορά όπως έβαζα βενζίνη... με το που τον κοίταξα, κοίταξε αδιάφορα και απλά άφησε το πόδι του πάνω στο λάστιχο... ξέρω ότι έχουν αντοχές κλπ αφού τα πατάνε αμάξια και δε νιώθουν... άμα ξέρει κανείς ας πει, thx!
παιδια μολις πηγα κι εβαλα βενζινη.. το θλιβερο ειναι πως ειχε μονο "100αρα" δηλαδη 1,497 το λιτρο.. μας σκισ@νε κανονικοτατα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
πήγα και γω και έβαλα αλλά σήμερα είχε αισθητά λιγότερη κίνηση στης ουρές των βενζινάδικων σε σχέση με χθες
δε ξέρω τι παίχτηκε
ερώτησης:
άμα πατάει το λάστιχο της αντλίας ο τυπάς σε κλέβει με κάποιο τρόπο;
έβαζα μόνος μου κλασσικά και πήγε ύπουλα ο τυπάς και πάτησε το λάστιχο και αισθάνθηκα κάποια διαφορά όπως έβαζα βενζίνη... με το που τον κοίταξα, κοίταξε αδιάφορα και απλά άφησε το πόδι του πάνω στο λάστιχο... ξέρω ότι έχουν αντοχές κλπ αφού τα πατάνε αμάξια και δε νιώθουν... άμα ξέρει κανείς ας πει, thx!
Αέρα κοπανιστό έβαλες, με το συμπάθειο...
ειχαν πει οτι μετα το τελος της απεργειας των οδηγων(παρασκευη και μετα δλδ...) θα ξεκινησουν οι βενζιναδες....δηλαδη οποιος προλαβει γιατι μετα πας για βδομαδα...
μολις γυρισα απο αθηνα τα περισσοτερα βενζιναδικα στην εθνικη ηταν ανοιχτα
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Αυτό τα παρατήρησα και εγώ . Δηλαδή ήρθε το βυτίο και έβαλε μόνο 100αρα ??Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
παιδια μολις πηγα κι εβαλα βενζινη.. το θλιβερο ειναι πως ειχε μονο "100αρα" δηλαδη 1,497 το λιτρο.. μας σκισ@νε κανονικοτατα..
Αφού δεν υπάρχει έλεγχος καλά μας κάνουν .
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.