Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 57

Θέμα: Μια βοηθεια βρε παιδια!!

Μια βοηθεια βρε παιδια!!

Καλημερα σε ολους και καλως σας βρηκα !
    Σκεφτομαι εδω και καιρο να βγαλω το διπλωμα και να αγορασω μια μηχανη , το μονο που με απασχολει ειναι να κανω την σωστη επιλογη τελικα .

Μεχρι στιγμης η επαφη μου με τις μηχανες ηταν μονο σαν συνοδηγος ,δεν ξερω τιποτα !
    Τα "δεδομενα" μου ειναι οτι κανω περιππου 80 χιλιομετρα την μερα για δουλεια , απο εθνικη βεβαια αλλα με πολλες "ανωμαλιες" , και οτι μου αρεσουν οι cruiser μηχανες ...

Ακουω προτασεις και βοηθειες!!!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Μια βοηθεια βρε παιδια!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Roussaks
    Τα "δεδομενα" μου ειναι οτι κανω περιππου 80 χιλιομετρα την μερα για δουλεια , απο εθνικη βεβαια αλλα με πολλες "ανωμαλιες" , και οτι μου αρεσουν οι cruiser μηχανες ...

OI ανωμαλιες που αναφερεις τι ειναι ? κακοφτιαγμενο οδοστρωμα? χωματοδρομος?χαλικια?

Ισως σου αρεσει ενα CBF 600 που ειναι φιλικο και λιγο ψηλο για Street

Το Kawasaki Versys

Η κανενα YAmaha FAzer?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Κακοφτιαγμενο οδοστρωμα , ακομα και με το αμαξι το νοιωθεις! και σημεια με πολλους ανεμους !
    Μισο να δω τις μηχανες !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    καλημερα και καλως ηρθες!

πες μας πρωτον τι διπλωμα θα βγαλεις(εννοω αν θαναι απεριοριστων κυβικων η οχι) και δευτερον μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις.τελος,αν σενδιαφερει η οχι η αγορα μεταχειρισμενου

φιλικα

γιαννης

Φίλε, σαν συνοδηγός μαθαίνεις πολλά...
    Όταν έχεις πλέον τη δική σου μηχανή, όλα αυτά βγαίνουν στην πράξη.
    Βασικά, αποκτάς πείρα χωρίς να οδηγείς.

Για τις ανάγκες σου, όπως τις περιγράφεις, μιά ον-οφφ είναι ότι πρέπει !

Καλώς ήρθες!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Re: Μια βοηθεια βρε παιδια!!

Καλημερα σε ολους και καλως σας βρηκα !
    Σκεφτομαι εδω και καιρο να βγαλω το διπλωμα και να αγορασω μια μηχανη , το μονο που με απασχολει ειναι να κανω την σωστη επιλογη τελικα .

Μεχρι στιγμης η επαφη μου με τις μηχανες ηταν μονο σαν συνοδηγος ,δεν ξερω τιποτα !

εθνική εννοείς της Κρήτης; αν ναι να το διευκρινίσουμε γιατί οι περισσότεροι εδώ δεν ξέρουν τι εστί ΒΟΑΚ

ΥΓ καλώς ήρθες!

Λοιπον ,
    Διπλωμα απεριοριστο κατευθειαν.
    Χρηματα αναλογως , δεν ξερω και πως πανε οι τιμες , ο βασικος σκοπος μου ειναι να γλυτωσω καποια λεφτα απο την βενζινη του αυτοκινητου 1 και να κανω κατι που θελω χρονιααααα.....
    Τωρα οσο αφορα την μηχανη , προτημω crusier επειδη ειμαι ψηλος μη με ποιανει και η μεση τοσος δρομος....

Δεν ειναι ΒΟΑΚ , το δρομολογιο μου ειναι Ηρακλειο - Αρκαλοχωρι , ο ΒΟΑΚ ειναι τελειος μπροστα του!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    ωραια

αφου εισαι ψηλος γιατι δεν σκεφτεσαι τις ον-οφφ τοτε?

ισως σε βολευουν καλυτερα γιαυτο που θες και εχεις μαλλον και περισσοτερες επιλογες σε αυτην την κατηγορια

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Οι μοτο τύπου cruiser ειναι οι χεορότερες για την μέση, ακόμα χειρότερες κι απο SS!
    Αφού εισαι Κρήτη πάρε κάτι σε πιο on-off στυλ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

......................... Το avatar του/της SS 9/1/1900
    Λοιπον ,
    Χρηματα αναλογως , δεν ξερω και πως πανε οι τιμες , ο βασικος σκοπος μου ειναι να γλυτωσω καποια λεφτα απο την βενζινη του αυτοκινητου 1 και να κανω κατι που θελω χρονιααααα.....
    Τωρα οσο αφορα την μηχανη , προτημω crusier επειδη ειμαι ψηλος μη με ποιανει και η μεση τοσος δρομος....

Δεν ειναι ΒΟΑΚ , το δρομολογιο μου ειναι Ηρακλειο - Αρκαλοχωρι , ο ΒΟΑΚ ειναι τελειος μπροστα του!!!
    Μαζί σου αλλά αν πάρεις μεγάλη μηχανή δεν θα γλυτώσεις τίποτα απο βενζίνες, εκτός ,κι αν έχεις κανένα δίλιτρο αυτοκίνητο.
    αν είναι όμως2 επειδή το γουστάρεις τότε πάσο

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Λοιπον ,

Ηράκλειο - Αρκαλοχώρι ε.. Κοντοχωριανός.

Αναλόγως των οικομικών σου, σου προτείνω τα παρακάτω :

- Yamaha XTZ Tenere 660

- Suzuki Vstrom 650

- BMW F650GS (δικίλυνδρο)

Λοιπον ,

Χερκούλιο - Αρκαλοχώρι με cruiser δεν είναι ότι καλύτερο, απο κάθε άποψη.

Ακόμα και αν υπάρχει θέμα μέσης, τα cruiser είναι ότι χειρότερο με τις μικρές διαδρομές αναρτήσεων...

Αν σε ενδιαφέρει η άνεση, αυτό που θες για τέτοιες διαδρομές είναι ένα on-off και εφόσον υπάρχει έλλειψη εμπειρίας, δεν κοιτάς τα 1000άρια αλλά κάτι σε vstrom650, bmw650 gs, transalp κλπ ... και για το ύψος μια χαρά θα σε βολέψουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Καλώς ήλθες...

Αν θέλεις να πάρεις μοτοσικλέτα για να μειώσεις το κόστος μετακίνησης, πήγαινε πάρε κανένα χιλιάρι αυτοκίνητο να κάνεις τη δουλειά σου.

Δεν καίει, έχεις λάδια/service κάθε 15.000 χιλιόμετρα minimum και εγγύηση μέχρι να το βαρεθείς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    πάρε κανένα ΧΤ / XR / TT-R

Δεν το σκεφτηκα αυτο με τις αναρτησεις , σκεφτομου το οσο πιο καθετα τοσο το καλυτερο .
    Οχι οχι δεν κοιταω για 1000αρα σιγουρα θα το μετανοιωσω οταν ξεφοβιθω , αλλα οχι .
    Απο τις τρεις μου αρεσε η Bmw και η Vstrom η πρωτη ειναι για πολυ χωμα νομιζω...

Οσο για το κοστος καταναλωσης... ειναι το ενα αιτιο (και ας μην εχει τρελη διαφορα) και το αλλο ενα ονειρο που θελω να το πραγματοποιησω , τωρα που μπορω !

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια ρε παιδια
    από KOSTIS1976 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2010, 11:16
  2. Μια ρωτηση βρε παιδια
    από alexara_1_9_9_4 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 17:08
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2009, 18:44