Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Ηταν η περιοδος οταν ειχα αρχισει και εγω να διαβαζω για τις πανελλαδικες εξετασεις.Τριτη λυκειου βλεπετε επρεπε να κανω τον δικο μου αγωνα για να εισαχθω σε καποιο πανεπιστημιο ωστε να αποκατασταθω και επαγγελματικα οπως μου λεγαν οι γονεις μου.Ο χρονος περνουσε διαβαζοντας χωρις καθολου ελευθερο χρονο για εμενα και πιστευοντας πως ηταν οτι πιο δυσκολο θα ειχα να αντιμετωπισω στην ζωη μου.Οι μερες και οι μηνες περνουσαν ωσπου φτανουμε στον μηνα Μαρτιο του 2008.Το αγχος μεγαλωνε οπως επισης και η κουραση.Στις μερες εκεινες ο πατερας μου μου ειπε πως θα επισκεφτει τον παθολογο εχοντας εναν ενοχλητικο πονο στον λαιμο.Σπανιο για τον πατερα μου λεω να επισκεφτει εναν γιατρο.Μετα την επισκεψη ηρθε λεγοντας μου πως θα πρεπει αμεσα να επισκεφτει ενα νοσκομειο ωστε να κανει τις απαραιτητες εξετασεις.1 βδομαδα αργοτερα μαθαινω πως ο πατερας μου=ο καλυτερος μου φιλος θα επρεπε να εισαχθει για επεμβαση στους λεμφαδενες.Επεμβαση ρουτινας οπως ειπε ο γιατρος του ωστε να του αφαιρεθει ενα λεμφωμα που δεν ηταν κατι το επικυνδυνο απλα θα πηγαινε για αναλυση.Πρωτη φορα ειδα τον πατερα μου να κλαιει,μετα την επεμβαση αφοτου με ειδε.Οσο και δυναμη να θελεις να του δωσεις εκεινες τις στιγμες δεν μπορεις να μην λυγισεις.Τα αποτελεσματα της αναλυσης ηταν καρκινος στους λεμφαδενες.Δεν ειχα ξανανιωσει μεσα μου τοσο αδυναμος ψυχολογικα.Στον ανθρωπο που μπορουσα να μιλησω για τα παντα,τον εβλεπα τωρα καθε εβδομαδα στο νοσκοκομειο να τον τρυπανε για τις χημειοθεραπειες.Η δυναμη ομως που μου εδινε ο ανθρωπος αυτος λεγοντας μου οτι στην θεση του βρισκονται ακομα και μικροτερης ηλικιας παιδια απο εμενα μου εδινε δυναμη ωστε να νιωθω μεσα μου πιο δυνατος πιστευοντας οτι ολο αυτο ειναι απλα μια σκηνη ταινιας απο την ζωη μου και οτι το εργο δεν εχει τελειωσει.8 μηνες κρατησαν οι χημειοθεραπεις με αποτελεσμα ο πατερας μου να γινει καλα και να τον εχω παλι κοντα μου.Η ημερα που ηρθε και μου ειπε οτι ολα αυτα τελειωσαν με εκανε να νιωσω μια ψυχικη γαληνη μεσα μου και να δω την ζωη απο αλλη ματια. Συγγνωμη αν σας κουρασα.Απλως θελω να πω πως υπαρχουν προβληματα που ο καθενας δεν μπορει να τα κατανοησει στην καθημερινη του ζωη.Προβληματα χειροτερα απο το ποια γκομενα παρατησε τον τυπο,προβληματα οικονομικα και προβληματα σαν αυτο του πατερα μου.Υπαρχουν χειροτερς καταστασεις που δεν μπορουμε να τις κατανοησουμε.Μπορουμε ομως να αντιληφθουμε την πραγματικη αξια της ζωης φιλοι μου.Πρεπει να χαιρομαστε την καθε στιγμη που ζουμε ακομα και με τις δυσκολιες της.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ.Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.ΑΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.Παντα χαρουμενοι και ορθιοι μαγκες. Κυριακος

σε νιωθω φιλε... ιδια περιοδος και εχανα τη μητερα μου απο σαρκωμα στο μεσοθωρακιο.

ενα χρονο αργοτερα στο τσακ τη γλυτωσε ο πατερς μου απο καρκινο προστατη

ειναι απαισιο οταν δν μπορεις να κανεις κατι
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Πολλές φορές πρέπει να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με το θάνατο, για να εκτιμήσουμε τις αληθινές αξίες της ζωής...

Φίλε μου, τα είπες όλα!!!

Οτι καν αναφέρουμε πέρα απο αυτά, είναι μόνο γραμμές σε μια μεγάλη αλήθεια....

Εύχομαι το μήνυμα σου να παραδειγματίσει πολύ κόσμο εντός και εκτός του Φόρουμ...

Να χαίρεστε πάντα!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Φίλε μου να είσαι πάντα καλά κι εσύ και όλοι όσοι αγαπάς. Ξέρω είναι άτοπο αλλά δεν μπορώ να σου πώ κάτι άλλο.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

νομίζω απλά, ότι η ζωή έκλεισε το μάτι και στους δυο σας...

Να'στε γεροί και οι δύο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    νομίζω απλά, ότι η ζωή έκλεισε το μάτι και στους δυο σας...

Να'στε γεροί και οι δύο..

ξαφνικά όλα τα άλλα μοιάζουν μικρά και ασήμαντα!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    γιαυτο λεμε πανω απο ολα υγεια παιδια

ολα τα αλλα πραγματικα ειναι ασημαντα μπροστα σε αυτο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    τελος καλο ολα καλα
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

in standby mode Το avatar του/της liakaros

εκατσα και το σκεφτηκα.... η ζωη πραγματικα αρχιζει απο τη στιγμη που καταλαβαινεις πως θα πεθανεις (καποτε)
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    :a19: Να χαιρεσε τον Πατερα σου και εκεινος εσενα ευχομαι απο δω και εμπρος μονο καλες στιγμες να εχεις
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S

Re: Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    .................................................................................................... ..........................................
    πως ο πατερας μου=ο καλυτερος μου φιλος θα ............................................................... Κυριακος
    Συνάδελφε, τα είπες όλα με αυτή την φράση.
    Αυτή είναι η ευτυχία του πατέρα σου και του έδωσε δύναμη και κουράγιο να το ξεπεράσει.

Εύχομαι να είστε πάντα μαζί "κολλητοί" και υγιείς....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF