Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Ερωτηση για μπλε χρωμα yamaha

Ερωτηση για μπλε χρωμα yamaha

Kαλησπερα.Θελω να φρεσκαρω το χρωμα του xt600Ε μου σε αυτο το μπλε που ειναι ηδη.Αυτο το χρωμα πωλειται καπου απ τη yamaha η το δειχνω σε ενα βαφεα να μου το φτιαξει σε σπρευ?.Επισης αν καποιος γνωριζει αν το ντεποζιτο με τα πλαστικα ειναι το ιδιο μπλε θα βοηθησει πολυ.Ευχαριστω.

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    να το βαψεις μαυρο, +3 αλογα τροχο
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    να το βαψεις μαυρο, +3 αλογα τροχο
    Περλα ομως ε?Γιατι στο απλο εχω ακουσει χανω σε χαμηλες..

Sta pio polla magazia pou poulane xromata gia mixanes/amaksia exoun palletes me ta xromata gia ta perisotera medela mixanon

Alla den nomizo na mporei na sto dosei se spray...

Αρχικά δημιουργήθηκε από firmis132
    Sta pio polla magazia pou poulane xromata gia mixanes/amaksia exoun palletes me ta xromata gia ta perisotera medela mixanon

Alla den nomizo na mporei na sto dosei se spray...
    υπαρχουν μαγαζια δηλαδη που πουλανε αποκλειστικα τετοια χρωματα?η θα βρω και σε ενα απλο χρωματοπωλειο?

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Επειδή σε κόβω να μην ξέρεις τίποτε απο βαψιματα πλαστικών μηχανης, μην το πειραξεις καθόλου. Θα σου βγει χάλια σαν ζωγραφιά μικρου παιδιού και θα σου ξεβαφει κι όλας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Επειδή σε κόβω να μην ξέρεις τίποτε απο βαψιματα πλαστικών μηχανης, μην το πειραξεις καθόλου. Θα σου βγει χάλια σαν ζωγραφιά μικρου παιδιού και θα σου ξεβαφει κι όλας.
    οντως δε ξερω αλλα εχω ανθρωπο που θα μου τα βαψει οποτε απλα πρεπει να βρω το χρωμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Vasika nai k 8a sou vgei k sxetika f8ina na to pas kapou na sto vapsoun (xoris lisimo/desimo)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    υπαρχουν μαγαζια δηλαδη που πουλανε αποκλειστικα τετοια χρωματα?η θα βρω και σε ενα απλο χρωματοπωλειο?
    σε ενα απλο χρωματοπωλειο de nomizo. Alla se ena sxetika kalo nai, h toulaxiston 8a kseroun na sou poune pou na pas. Btw mhn fantasteis oti poulane mono xromata gia mixanes/amaksia, exoun k xromata toixon, ergalia ktl ktl

Kai gia na to vapseis monos sou 8a prepei na mplekseis me compreser, pistoli, dialitika, analogies, sklirintes

a nai, ta plastika sini8os den ta vafoun,
    sta enduro einai sxetika f8ina k opote palionoun h spane agorazoun ena set k einai komple.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    οντως δε ξερω αλλα εχω ανθρωπο που θα μου τα βαψει οποτε απλα πρεπει να βρω το χρωμα
    Ασφαλως και αν ειναι καλος ο βαφεας το αποτελεσμα μπορει να ειναι πολυ καλο, ΑΛΛΑ δεν υπαρχει καμια περιπτωση να πετυχεις 100% το εργοστασιακο χρωμα, μιας και η yamaha δεν το διαθετει στο εμποριο.

Και δεν ειναι χαζοι να το κανουν, μιας και τους συμφερει να πουλανε τα (πανακριβα σε σχεση με το βαψιμο) πλαστικα.
    money cant buy me love !!!

-------------------- Το avatar του/της jfx
    πηγαινε δειγμα σε χρωμτατοπωλείο αυτοκινήτων (οχι κοινό χρωματοπωλειο ) που να έχει και μηχανημα να φτιαχνει σπρέι. Αμα είναι κι εξυπηρετικος θα σου λύσει και πολλες απορίες. Ρωτα!
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

ευχαριστω πολυ για της χρησιμες απαντησεις.Και γω θελω να τα βαψω πρωτον γιατι ειναι σαφως φθηνοτερα απο νεα πλαστικα και επισης γιατι θελω να τα κανω γυαλιστερα που τα κανουν ορισμενοι.(Δε ξερω τι υλικο ειναι...γνωριζει κανεις)?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo24
    Λογικα το περνανε βερνικι,εμενα τουλαχιστον ετσι εκανε.

Το χρώμα θα είναι επιτυχία, έτοιμο για μπλούμ. Ενα καλό σέρβις μένει να κάνεις μετά και εναν σωστό γκρεμό.

Αφού το κάνεις που το κάνεις γιατί δεν το βάφεις μαύρο????Αφού το θές και γυαλιστερό θα είναι μία χαρά

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Η διαδικασία βαφής περιγράφεται αναλυτικά σε αυτό το post του KeLeYTiS στο bikenet.gr

http://www.bikenet.gr/index.php?opti...&topic=14408.0

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερώτηση για aftermarket levers (Yamaha FZS Fazer 600 2003)
    από Asaverle στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2011, 17:53
  2. Ερωτηση για Yamaha ttr 250
    από mars696 στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2008, 18:32
  3. ερώτηση για τιμή για yamaha DΤ
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2007, 11:59
  4. Ερωτηση Για Fmf
    από ctpanoramix στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:58
  5. Ερωτηση Για Fmf
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα