• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Μουσικές

Έφυγε άλλο ένα τεράστιο κεφάλαιο πολιτισμού…
Βαράω την κεφάλα μου που το καλοκαίρι που εμφανίστηκε στο τερα βαιμπ στην Κατερίνη δεν ήμουν εκεί…
Θα μείνει αθάνατος για πάντα μέσα από το έργο του

Έφυγε άλλο ένα τεράστιο κεφάλαιο πολιτισμού…
Βαράω την κεφάλα μου που το καλοκαίρι που εμφανίστηκε στο τερα βαιμπ στην Κατερίνη δεν ήμουν εκεί…
Θα μείνει αθάνατος για πάντα μέσα από το έργο του

Ήμουν στη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ Χρήστο,το 83,τότε που έφυγε με ένα αερόστατο!

Ήμουν στη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ Χρήστο,το 83,τότε που έφυγε με ένα αερόστατο!

Καλά δεν το συζητάμε στα ντουζενια του πριν ξενερώσει με πολλά..

Το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε 2 εμφανίσεις στα rockwave Μαλακάσας & Κατερίνης
Γνωρίζοντας πια ο άνθρωπος ότι τελειώνει το κεράκι…

Τελικά όπως και ο ozzy έφυγαν χορτασμένοι από ζωή.
Και αν του Άγγλου ήταν δύσκολο να βρεθείς εκεί, με τον νιονιο ήταν μεγάλη αμέλεια μου να μην βρεθω να τον χαιρετίσω για τελευταία φορά από κοντά :(

Εγώ θα τον θυμάμαι για την σταθερότητα στις απόψεις του και τα πιστεύω του :bawl:

Και προπαντων για τις "μοναδικες" του εμπνευσεις σε πολλα απο τα τραγουδια που κυκλοφορησε(αγγελος εξαγγελος,παλιατσος και ληστης κ.α.)

Τελευταία επεξεργασία:
Μέγας σαλτιμπάγκος..
Τον γλένταγε ωραία ο Ραφαηλίδης.

Εγώ θα τον θυμάμαι για την σταθερότητα στις απόψεις του και τα πιστεύω του :bawl:

Είναι μια από τις ελάχιστες περίπτωση που το έργο του του είναι τόσο μεγάλο, που οποιες μπερδεμένες απόψεις και η όποια εμπλοκή / επευφημία του με το σύστημα περνάει σε δεύτερη μοίρα

Καλά ξεκίνησε :smokin:

Σε όσους αρέσει υπάρχει και η διασκευή του '08 από τον Άγγελο Μπαλτά αν δεν κάνω λάθος

Το μυαλό μου κάθε μέρα μετά τη δουλειά....από τότε που άρχισα να δουλεύω στη πληροφορική....

Καλημερα!Ξεκιναμε την επελαση..για φρεντο εσπρεσο σκετο

Όποιος θυμηθεί και την τεχνική κλειδί για να βάζεις γκολ κερδίζει χρυσούν ωρολόγιο :lol:

Και όχι, δεν είναι το ψαλιδάκι, αυτό ήρθε αργότερα!

Εγώ απο το πλάϊ τα παστέλωνα με φάλτσο

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Tsber
Εγώ απο το πλάϊ τα παστέλωνα με φάλτσο

Ναι, μπαίναν αρκετά έτσι αλλά από τη στιγμή που έφτανες στην τελική γραμμή και το έκοβες παράλληλα προς την εστία, κάθε πάσα μέσα στην περιοχή ήταν αυτομάτως ασίστ!

Πίσω
Μπλουζα