Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Μα δεν γκρίνιαξα...ποιος γκρινιάζει εν έτει 2026 όταν μπορεί κάτι να το αλλάξει![]()
Τι το είχεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;Μα δεν γκρίνιαξα...
Απλά κοροιδεψα τον @panos_zip που το ειχε άσπρο...
Πάντως από το κινητό πλέον είναι παιχνιδάκι…πολύ πιο εύκολο από πριν. Βέβαια εγώ το δούλευα σε desktop mode για το mobile mode δεν με βόλευε. Άμα φέρετε και τα παλιά εικονίδια θα είναι όνειρο λέμε…![]()
@grinderx Δουλεύει, απλά δεν έχω βρει ακόμ πως γίνεται, (αν γίνεται) να παρει μηνυματα απο διαφορετικές σελίδες.Νταξ, όλα καλά. Πολλαπλή παράθεση θα ενεργοποιήσεις;
Νταξ, όλα καλά. Πολλαπλή παράθεση θα ενεργοποιήσεις;
Τα εσωτερικά redirections σε threads / posts;
Μου δείχνει ότι έχω μηνύματα αλλά όταν πατάω να τα δω, μένει στο "Φόρτωση" . Αν πατήσω το προβολή όλων, η σελίδα που με πάει, έχει error και τέλος, δεν μου ανεβάζεις τις φωτογραφίες με τα screen shots
Στην mobile εκδοση δεν γινεται να φαινονται τα τετραγωνακια με τις σελιδες οπως στην desktop?
Οπότε γράψτε εδώ ό,τι σκέφτεστε, βλέπετε, και θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Εκτός αν είναι βλακεία.
οταν το παταω εγω παντως με παει στο ποστ αλλα με κανει ρεσετ σε λευκο θεμα ενω εχω νταρκ.
Σε αυτό το post του Χάρη π.χ.
Δεν σου βγαζει το βελακι κατω δεξια?υπάρχει περίπτωση να προστεθεί return to top button στο τέλος της σελίδας?
Χμ. Έχω απαντήσει δύο φορές στο ποστ "Δημοτικές αστυνομίες και ΜΟΤΟ", την πρώτη έπεσα πάνω στο κλείσιμο για αναβάθμιση μέχρι να το γράψω και τώρα είμαι σίγουρος πως το πόσταρα και χάθηκε.
Επιπλέον έχω πατήσει "Να με θυμάσαι" όταν logαρα, αλλά με ξαναπέταξε εκτός. Υποθέτω πως τα δύο μάλλον σχετίζονται κάπως. Ίσως κάποιο μικρο update της τελευταία στιγμής;
Σε αυτό το post του Χάρη π.χ.
Χμ. Έχω απαντήσει δύο φορές στο ποστ "Δημοτικές αστυνομίες και ΜΟΤΟ", την πρώτη έπεσα πάνω στο κλείσιμο για αναβάθμιση μέχρι να το γράψω και τώρα είμαι σίγουρος πως το πόσταρα και χάθηκε.
Επιπλέον έχω πατήσει "Να με θυμάσαι" όταν logαρα, αλλά με ξαναπέταξε εκτός. Υποθέτω πως τα δύο μάλλον σχετίζονται κάπως. Ίσως κάποιο μικρο update της τελευταία στιγμής;
Mε πετάει έξω όταν παταω το "ΕΔΩ" της βουνισιας απο την κεντρική σελίδα. Δηλαδή ενώ είμαι συνδεδεμένος με κάνει Logout και βλέπω τη σελίδα σαν επισκέπτης.
Επίσης η έγκριση για δημοσίευση έχει κάποιο νόημα ή είναι κάτι προσωρινό;