• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Νέα πλατφόρμα - features, bugs, fixes

Τα εσωτερικά redirections σε threads / posts;

Πάντως από το κινητό πλέον είναι παιχνιδάκι…πολύ πιο εύκολο από πριν. Βέβαια εγώ το δούλευα σε desktop mode για το mobile mode δεν με βόλευε. Άμα φέρετε και τα παλιά εικονίδια θα είναι όνειρο λέμε…👌
Νταξ, όλα καλά. Πολλαπλή παράθεση θα ενεργοποιήσεις;
@grinderx Δουλεύει, απλά δεν έχω βρει ακόμ πως γίνεται, (αν γίνεται) να παρει μηνυματα απο διαφορετικές σελίδες.
Και το ταγκάρισμα ειναι πολύ καλό.

Στην mobile εκδοση δεν γινεται να φαινονται τα τετραγωνακια με τις σελιδες οπως στην desktop?

Συνημμένα

• Screenshot_20260312-204342_Edge.jpg
    Screenshot_20260312-204342_Edge.jpg
    277,1 KB · Προβολές: 5
  • Screenshot_20260312-204427_Edge.png
    Screenshot_20260312-204427_Edge.png
    516,1 KB · Προβολές: 5
Μπράβο παιδιά
με γειες🍺

Μου δείχνει ότι έχω μηνύματα αλλά όταν πατάω να τα δω, μένει στο "Φόρτωση" . Αν πατήσω το προβολή όλων, η σελίδα που με πάει, έχει error και τέλος, δεν μου ανεβάζεις τις φωτογραφίες με τα screen shots

Συνημμένα

• Screenshot 2026-03-12 212340.png
    Screenshot 2026-03-12 212340.png
    55,9 KB · Προβολές: 2
Μια χαρα είναι θα προσαρμοστούμε εύκολα
ένα θέμα που θεωρώ μοναδικό και θα μας λείψουν ,είναι τα emoticons πρώτης γενιάς της προηγούμενης πλατφόρμας, οι νεότερες εκδόσεις εμοτζι όπως της παρούσας εμφανώς υποδεέστερες

Νταξ, όλα καλά. Πολλαπλή παράθεση θα ενεργοποιήσεις;

Done.

Τα εσωτερικά redirections σε threads / posts;

Από περιέργεια ρωτάς ή παρατήρησες κάτι; Πρέπει να δουλεύουν σωστά τα redirects.

Μου δείχνει ότι έχω μηνύματα αλλά όταν πατάω να τα δω, μένει στο "Φόρτωση" . Αν πατήσω το προβολή όλων, η σελίδα που με πάει, έχει error και τέλος, δεν μου ανεβάζεις τις φωτογραφίες με τα screen shots

Clear cache/cookies, δοκίμασε με άλλον, καθαρό browser.

Σε αυτό το post του Χάρη π.χ.
οταν το παταω εγω παντως με παει στο ποστ αλλα με κανει ρεσετ σε λευκο θεμα ενω εχω νταρκ.

επισης δεν μου αρεσει που οταν βαζεις μερικες παραθεσεις μεσα στο μνμ σου, το κειμενο κολλαει κατω στο report. νομιζω έπρεπε να υπαρχει ενα μινιμουμ κενο για το κειμενο του ποστερ για να ειναι πιο ευκρινες. πχ αυτο επρεπε να εχει λιγο χωρο παραπανω. νιωθω λες και καθε χρηστης υπογραφει με την λεξη report

Συνημμένα

• Capture55.PNG
    Capture55.PNG
    16,6 KB · Προβολές: 2
υπάρχει περίπτωση να προστεθεί return to top button στο τέλος της σελίδας?

Ναι.

Υπήρξε ένα θεματάκι και χάθηκαν τα δεδομένα των τελευταίων ωρών. FYI.

Χμ. Έχω απαντήσει δύο φορές στο ποστ "Δημοτικές αστυνομίες και ΜΟΤΟ", την πρώτη έπεσα πάνω στο κλείσιμο για αναβάθμιση μέχρι να το γράψω και τώρα είμαι σίγουρος πως το πόσταρα και χάθηκε.
Επιπλέον έχω πατήσει "Να με θυμάσαι" όταν logαρα, αλλά με ξαναπέταξε εκτός. Υποθέτω πως τα δύο μάλλον σχετίζονται κάπως. Ίσως κάποιο μικρο update της τελευταία στιγμής;

Χμ. Έχω απαντήσει δύο φορές στο ποστ "Δημοτικές αστυνομίες και ΜΟΤΟ", την πρώτη έπεσα πάνω στο κλείσιμο για αναβάθμιση μέχρι να το γράψω και τώρα είμαι σίγουρος πως το πόσταρα και χάθηκε.
Επιπλέον έχω πατήσει "Να με θυμάσαι" όταν logαρα, αλλά με ξαναπέταξε εκτός. Υποθέτω πως τα δύο μάλλον σχετίζονται κάπως. Ίσως κάποιο μικρο update της τελευταία στιγμής;

Mε πετάει έξω όταν παταω το "ΕΔΩ" της βουνισιας απο την κεντρική σελίδα. Δηλαδή ενώ είμαι συνδεδεμένος με κάνει Logout και βλέπω τη σελίδα σαν επισκέπτης.

Επίσης η έγκριση για δημοσίευση έχει κάποιο νόημα ή είναι κάτι προσωρινό;

Σε αυτό το post του Χάρη π.χ.

Για δες πάλι.

Έτυχε. Θα υπάρχουν θεματάκια μέχρι να στρώσουν τα πάντα.

Mε πετάει έξω όταν παταω το "ΕΔΩ" της βουνισιας απο την κεντρική σελίδα. Δηλαδή ενώ είμαι συνδεδεμένος με κάνει Logout και βλέπω τη σελίδα σαν επισκέπτης.

Επίσης η έγκριση για δημοσίευση έχει κάποιο νόημα ή είναι κάτι προσωρινό;

Δοκίμασε ξανά. Είναι κάτι στο σύστημά σου (ή στις εργασίες που γίνονταν). Δουλεύει κανονικά.

Το θέμα με τις εγκρίσεις πρέπει να διορθώθηκε.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα