Δημοσιεύθηκε αρχικά από
nikolas1709
δε μιλησα για ttr αλλα για tt to 95-96 ειχαν μανιβελα μετα βγηκε το 98 με μιζα σε κοκκινο εχει upsidown πιρουνι, σωληνακια υψηλης, αλουμινενιο ψαλιδι, πισω αναρτηση με αρκετεσ ρυθμισεισ, δαγκανες brembo (το ttr βγηκε με μανιβελα μετα το 2001 αν δε κανω λαθος )
Εγώ πάντως το TTR 600R το αγόρασα καινούργιο το 1999 αρχές του χρόνου...
τα tt600s ειναι με μανιβελα και τα tt600e ειναι με μιζα
Σωστό... (προ 1998)
μικροτερη τελικη ειναι απλα παραμυθια (γραναζια ειναι και το κανεις οπως θελεις κοντο-μακρυ )πιο δυνατα απο τα xt και ttr (αφου ειναι πιο ελαφρυ)
Μιλάμε όπως βγαίνει από μαμά...
Επιμένω το TTR 600R είναι πιο ελαφρύ από όλα (XT-TTs-TTe) και με μεγαλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες καθώς και μικρότερη τελική.
απο ανεση ,σελα ειναι και την φτιαχνεις αναλογα με τα γουστα σου σελαδες υπαρχουν
Μιλάμε όπως βγαίνει από μαμά...
Η άνεση δεν είναι μόνο από τη σέλα...
Θέλω να δω TT με τουριστάδικη σέλα δύο επιπέδων με τζελ....
τα πισω πατακια φερνουν τα ποδια του συνεπιβετη αρκετα ψηλα σε μεγαλες διαδρομες μαλλον θα σε βρισουν
Σωστός...
...Αλλά αφού αλλάζεις γρανάζια και σέλα, και εδώ υπάρχει λύση!!!
με τελικο ,καρμπυρατερ και εκεντροφορο απλα πεταει και με πολυ καλες προοπτικες αν θελησεις να το κανεισ sm
ειχα ενα τετοιο απο το 99 μεχρι 05 θα του εκανα πανω απο 100.000 χλμ. βασικα ηταν το πρωτο μου μηχανακι
σκεφτομαι μετα απο τοσα μηχανακια που εχω αλλαξει (τωρα εχω ktm950sm) να ξαναπαρω ενα γιατι οι παιδικοι ερωτες μενουν για παντα