View Full Version : Για πέτε, ποιός φταίει εδώ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
+ οτι η παραβιαση του οριου ταχ. κατα 120 χιλ+ δεν ειναι απλη παραβαση.
Μιλαω για το συγκεκριμενο βιντεο.....
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ακριβώς συμφωνώ σε αυτό και το έγραψα και πιο πάνω όταν ξαναέβαλα το ίδιο βίντεο.
Τα παιδιά που διαφωνούν μαζί μας λένε ότι από την στιγμή που παραβιάζει το στοπ το αυτοκίνητο είναι ο κύριος παράγοντας πρόκλησης του ατυχήματος και συμφωνώ εν μέρει. Όμως εδώ είναι το λεπτό ζήτημα . Θεωρείτε ότι το παραβιάζει από την στιγμη που δεν σε έχει δει?
Το ότι δεν σε έχει δει ενώ πας με 200+ σε ποιον οφείλεται?
Με πιάνετε?
Υπάρχει διαφορά όμως μεταξύ του "δε σε είδε γιατί δεν είχε ορατότητα" και του "σε είδε αλλά θεώρησε ότι προλαβαίνει". Στο πρώτο δίνω δίκιο στον αυτοκινητιστή. Στο δεύτερο όχι. Ακόμα κι αν πηγαίνεις με 200. ΑΥΤΟ προσπαθώ να πω εδώ και 10 σελίδες :P
sergiosm
13/08/2010, 05:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Υπάρχει διαφορά όμως μεταξύ του "δε σε είδε γιατί δεν είχε ορατότητα" και του "σε είδε αλλά θεώρησε ότι προλαβαίνει". Στο πρώτο δίνω δίκιο στον αυτοκινητιστή. Στο δεύτερο όχι. Ακόμα κι αν πηγαίνεις με 200. ΑΥΤΟ προσπαθώ να πω εδώ και 10 σελίδες :P
Κανείς δεν διαφωνεί σε αυτό
και αυτό είναι και το λεπτό σημείο στο συγκεκριμένο περιστατικό.
Τί ακριβώς έγινε.
Δεν το ξέρουμε. Φαίνεται όμως (εμένα τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται) να έχει γίνει το πρώτο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
ΔΕΝ είναι το ίδιο.
Στην μία περίπτωση (των 200+) ο οδηγός του αυτοκινήτου απλά ΔΕΝ σε βλέπει.
Ενώ στην άλλη περίπτωση (των 60 - 80) ΣΕ βλέπει.
Ναι αλλα δεν απαντησες...... :rolleyes:
Ποσες φορες δεν σας συμβαινει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μεσα στην πολη ( Πειραιως , Πετρου Ραλλυ κλπ...?)με 60 και 80....???? ( Απαντηστε ειλικρινα...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σου ειπα οτι εν μερη συμφωνω σε αυτο ( οσο αφορα τα υπερβολικα χιλμ....)
Για εμενα ομως το 70% των οδηγων ( με οποιοδηποτε οχημα ) ειναι το σε ειδα αλλα σε εγραψα στα @ρχιδι@ μου...
Ο ΚΟΚ σε πολλα πραγματα στην πραξη σταματαει στην θεωρια... Μονο !
(Συντριπτικο καταγμα στον καρπο απο τυπο που βγηκε απο πεζοδρομο σε κεντρικοτατο δρομο......
Τον πληρωσα γιατι τον ειχα δεξια....
Το οτι ηταν σε πεζοδρομο τιμωρηθηκε με απλη κληση...
Το θεμα ειχε διευθετηθει σε δικαστηριο... )
:wave2: Είμαι στο σουνιο με το πρωτο δουκα το μικρο και παω με οσα ..βγαινω απο μι στροφη και φτανω σε ενα δευτ. ενα λαντα νιβα το οποιο αμεριμνα και με χαμηλη ταχυτητα εχει πατησει τη διπλη διαχ. γραμμη και εχει βγει λιγο στο αντιθετο καντοντας τη προσπερασή μου αδυνατη μιας και απο το αντιθετο ερχονται αυτοκινητα.
εγω αστραπιαια κοβω δεξια και παω να τον περασω απο δεξια μιας κ αλλιως θα πεφτα πισω του..
αυτος ακουγοντας και τα κορναρισματα των απεναντι και βλέπωντας και εμενα να ερχομαι με πολλα..κοβει το τιμονι δεξια..ενω εγω ηδη εχω κανει τη κινηση να τον περασω απο εκει..
με βρισκει με το δεξι του φτερο στο τιμονι και με πετα κατω να σερνομαι και να κανω κωλοτουμπες.
σηκωθηκα..του ζήτησα και συγνωμη γιατι ξερω οτι φταιω γιατι ετρεχα.
δεν ειπα α το μαλακα που ειχε βγει λιγο αρριστερα..ουτε α το μαλακα δεν ειδε οτι παω να περασω απο δεξια ..ουτε α το μαλακα με εριξε.
μονο κανα δυο φιλοι μου πηγαν να του τα χωσουν κ καλα αλλα τους το κοψα καθως ξερω πως αν εγω ημουν σωστος τιποτα απο ολα δε θα χε συμβει.
Joyrider
13/08/2010, 05:42
Σε καταλαβαίνω αλλά εξηγώ ότι και πάλι νομίζω έχεις άδικο γιατί δεν είναι υποχρεωμένος να υπολογίζει την ταχύτητά σου όταν εσύ ξεπερνάς το όριο.
sergiosm
13/08/2010, 05:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ναι αλλα δεν απαντησες...... :rolleyes:
Ας απαντήσω λοιπόν:
ΔΕΚΑΔΕΣ για να μην ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ
Να ρωτήσω όμως και εγώ κάτι:
Πόσες φορές κινούμαστε εμείς στη νεκρή γωνία τους, ενώ ξέρουμε ότι δεν μας βλέπουν;
Πόσες φορές αλλάζουμε εμείς λωρίδα με τρόπο ώστε να βρεθούμε (εμείς) στη λωρίδα που έχουν και αυτοί αποφασίσει να μπουν κλάσματα δευτερολέπτου πριν αυτοί μπουν;
(π.χ. είμαστε στη Βουλιαγμένης στην αριστερή γωνία. το αμάξι είναι στη μεσαία ας πούμε 10 μέτρα μπροστά μας. εμείς κάνουμε ελιγμό για να βρεθούμε στη δεξία λωρίδα και εκείνη τη στιγμή ενώ εμείς είμαστε ακόμα στη μεσαία, αποφασίζει και το αμάξι να πάει στη δεξία. ποιος φταίει ; )
Σε καταλαβαίνω αλλά εξηγώ ότι και πάλι νομίζω έχεις άδικο γιατί δεν είναι υποχρεωμένος να υπολογίζει την ταχύτητά σου όταν εσύ ξεπερνάς το όριο.
Είσαι υποχρεωμένος πάντα να υπολογίζεις, ώστε να είσαι ασφαλής ο ίδιος και οι υπόλοιποι χρήστες του δικτύου. Δεν είναι τηλεόραση. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση κάθε στιγμή. ΕΙΔΙΚΑ όταν πραγματοποιείς ελιγμό, δεν έχεις καμιά δικαιολογία, έχεις πάντα ευθύνη. Με εξαίρεση φυσικά το όχημα που εμφανίζεται πραγματικά από το πουθενά με 700 μίλια ανά ώρα.
Για να μιλάμε με στοιχεία πάντως, δεν έχω κινδυνεύσει ποτέ σε δρόμους εκτός πόλης. Αντίθετα, με έχουν χτυπήσει 2 φορές εντός, με - σχετικά - μικρή ταχύτητα.
Την πρώτη, γυναίκα αποφασίζει να κόψει 2 λωρίδες αριστερά (από τέρμα δεξιά που ήταν), χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση, επειδή θυμήθηκε ότι πρέπει να στρίψει στο στενό που πλησίαζε (καρφώθηκα στον κώλο της με 40-50 χλμ).
Τη δεύτερη, πάλι γυναίκα (τυχαίο, ξέρω), πάνω σε αριστερή στροφή, θεώρησε σωστό να αλλάξει λωρίδα (από αριστερά προς δεξιά), τη στιγμή που πλησίαζα το φτερό της πλαγιασμένος (τη νοητή ευθεία του, δεν ήμουν τόσο κοντά, ήμουν στη λωρίδα μου). Με ακούμπησε (στράβωσε το συμπλέκτη μου :/), δε με έριξε, αλλά με έβγαλε από τη γραμμή μου και μέχρι να καταφέρω να πλαγιάσω ξανά, είχα καρφωθεί στο προπορευόμενο αυτοκίνητο (με καμιά 80ρια χλμ αυτή τη φορά, αλλά έβγαινα προς Συγγρού :P). Και στις 2 περιπτώσεις, ήταν βράδυ και τα φώτα μου φωτίζουν 19 οικοδομικά τετράγωνα, οπότε δεν υπάρχει "δε σε είδα". Και τις 2 φορές αποζημιώθηκα.
Τελος παντων....
Επειδη ποτε δεν θα μαθουμε αν ο οδηγος του βαν τον ειδε η οχι...
Το θεμα για εμενα κλεινει εδω......
Παντως εχετε υποψιν οτι ( κατα τη γνωμη μου ) ειναι αρκετα μεγαλυτερο το ποσοστο των οδηγων που...
Σε βλεπουν !!!
Απο εκει και περα οσο αφορα τα υπερβολικα χιλμ ( οσα και να ειναι αυτα γιατι ο δρομος τα οριζει ) ο καθενας παιρνει τα ρισκα του και εχει και αυτος τις ευθυνες του (ασχετως σε μεγαλο ποσοστο τι λεει ο κοκ...)
Joyrider
13/08/2010, 05:56
Είσαι υποχρεωμένος πάντα να υπολογίζεις, ώστε να είσαι ασφαλής ο ίδιος και οι υπόλοιποι χρήστες του δικτύου. Δεν είναι τηλεόραση. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση κάθε στιγμή.
Και να που έρχεσε στα λόγια μου. Αμυντική οδήγηση το λένε. Αλλά μην το απαιτείς απο αυτοκίνητα όταν δεν το κάνεις εσύ ο ίδιος. Εκεί χάνεις το δίκιο σου. Και στο ξαναείπα όσο και να κοιτάει, όσο προσεκτικός να είναι πρέπει να τρώει 5 ώρες σε κάθε στοπ, σε κάθε διασταύρωση για να κοιτάει απο τις δυο μεριές Όσο γρήγορα και να γυρνάει το κεφάλι εσύ θα φτάνεις πάντα πιο γρήγορα από τα αντανακλαστικά του με τα 200+ σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Ας απαντήσω λοιπόν:
ΔΕΚΑΔΕΣ για να μην ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ
Να ρωτήσω όμως και εγώ κάτι:
Πόσες φορές κινούμαστε εμείς στη νεκρή γωνία τους, ενώ ξέρουμε ότι δεν μας βλέπουν;
Πόσες φορές αλλάζουμε εμείς λωρίδα με τρόπο ώστε να βρεθούμε (εμείς) στη λωρίδα που έχουν και αυτοί αποφασίσει να μπουν κλάσματα δευτερολέπτου πριν αυτοί μπουν;
(π.χ. είμαστε στη Βουλιαγμένης στην αριστερή γωνία. το αμάξι είναι στη μεσαία ας πούμε 10 μέτρα μπροστά μας. εμείς κάνουμε ελιγμό για να βρεθούμε στη δεξία λωρίδα και εκείνη τη στιγμή ενώ εμείς είμαστε ακόμα στη μεσαία, αποφασίζει και το αμάξι να πάει στη δεξία. ποιος φταίει ; )
Δεν διαφωνω στα παραπανω.....
Η ερωτηση μου ηταν στο ποσοι σε βλεπουν σε περιπτωσεις ιδιες με το βιντεο του θρεντ ( αν και δεν ηταν διευκρινιστικη τωρα σε αυτο εχεις δικιο...)
( Την ειχα διατυπωσει παλι στην αρχη του θρεντ σελ 2)
<<< Και σας ερωτω.... Ποσους και ποσους μαλακες δεν εχετε δει στα στενακια να σε " βλεπουν..."
Να κοβουν ταχυτητα......
Και ξαφνικα να πατανε γκαζι και να..... ο κωλος η το πλαι του αυτοκινητου τους στο 1 μετρο απο εσενα φατσα -καρτα..???>>>
Και να που έρχεσε στα λόγια μου. Αμυντική οδήγηση το λένε. Αλλά μην το απαιτείς απο αυτοκίνητα όταν δεν το κάνεις εσύ ο ίδιος. Εκεί χάνεις το δίκιο σου. Και στο ξαναείπα όσο και να κοιτάει, όσο προσεκτικός να είναι πρέπει να τρώει 5 ώρες σε κάθε στοπ, σε κάθε διασταύρωση για να κοιτάει απο τις δυο μεριές Όσο γρήγορα και να γυρνάει το κεφάλι εσύ θα φτάνεις πάντα πιο γρήγορα από τα αντανακλαστικά του με τα 200+ σου.
Αμυντική οδήγηση σημαίνει "προσέχω για να είμαι ασφαλής", ασχέτως προτεραιοτήτων και ΚΟΚ. Δεν απαιτώ τίποτα τέτοιο από τους άλλους. Ο καθένας το κάνει για την πάρτη του. Αλλά όταν αποφασίζεις να περάσεις στοπ, φανάρι, να αλλάξεις λωρίδα τότε ΠΡΩΤΑ πρέπει να σεβαστείς αυτούς που κινούνται ΚΑΝΟΝΙΚΑ στη λωρίδα τους. Ασχέτως ταχύτητας. Αυτά.
Νιώθω ότι λέμε συνέχεια τα ίδια. Εγώ πως μπορώ και υπολογίζω και δεν έχω φέρει ποτέ κανέναν σε παρόμοια θέση? Ξαναλέω ότι δικαιολογώ (σαφώς) το "ΔΕ σε είδα επειδή ΔΕ φαινόσουν, ΔΕΝ υπήρχες στον ορίζοντα". Αλλα δε θα δικαιολογήσω ΠΟΤΕ το "ΔΕ σε είδα επειδή κοιμάμαι όρθιος" ή "σε είδα αλλά ΝΟΜΙΖΑ ότι προλαβαίνω". Δεν είμαι παράλογος. Ούτε έχω ορκιστεί να υποστηρίζω τους δικυκλιστές τυφλά. Υπάρχουν άπειροι καραγκιόζηδες εκεί έξω, σε 2 ή 4 τροχούς και εισπράττουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση από μένα.
Joyrider
13/08/2010, 06:11
Αμυντική οδήγηση σημαίνει "προσέχω για να είμαι ασφαλής", ασχέτως προτεραιοτήτων και ΚΟΚ. Δεν απαιτώ τίποτα τέτοιο από τους άλλους. Ο καθένας το κάνει για την πάρτη του. Αλλά όταν αποφασίζεις να περάσεις στοπ, φανάρι, να αλλάξεις λωρίδα τότε ΠΡΩΤΑ πρέπει να σεβαστείς αυτούς που κινούνται ΚΑΝΟΝΙΚΑ στη λωρίδα τους. Ασχέτως ταχύτητας. Αυτά.
Νιώθω ότι λέμε συνέχεια τα ίδια. Εγώ πως μπορώ και υπολογίζω και δεν έχω φέρει ποτέ κανέναν σε παρόμοια θέση? Ξαναλέω ότι δικαιολογώ (σαφώς) το "ΔΕ σε είδα επειδή ΔΕ φαινόσουν, ΔΕΝ υπήρχες στον ορίζοντα". Αλλα δε θα δικαιολογήσω ΠΟΤΕ το "ΔΕ σε είδα επειδή κοιμάμαι όρθιος" ή "σε είδα αλλά ΝΟΜΙΖΑ ότι προλαβαίνω". Δεν είμαι παράλογος. Ούτε έχω ορκιστεί να υποστηρίζω τους δικυκλιστές τυφλά. Υπάρχουν άπειροι καραγκιόζηδες εκεί έξω, σε 2 ή 4 τροχούς και εισπράττουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση από μένα.
Συμφωνώ επιτέλους με ότι λες τώρα εκτός από αυτό:
πρέπει να σεβαστείς αυτούς που κινούνται ΚΑΝΟΝΙΚΑ στη λωρίδα τους. Ασχέτως ταχύτητας.
"Κανονικά" και "ασχέτως ταχύτητας" δεν πάνε μαζί. Ούτε νομικά ούτε λογικά. Το 200+ δεν είναι κανονικά.
Συμφωνώ επιτέλους με ότι λες τώρα εκτός από αυτό:
"Κανονικά" και "ασχέτως ταχύτητας" δεν πάνε μαζί. Ούτε νομικά ούτε λογικά. Το 200+ δεν είναι κανονικά.
Είχα γράψει "νόμιμα" αρχικά,αλλά ήξερα ότι θα βρεθεί κάποιος εξυπνάκιας και το διόρθωσα :P 200 για εθνική με 3 χιλιόμετρα ευθεία εμένα μου ακούγονται μια χαρά. Τέλος πάντων, δε θα βγάλουμε άκρη με αυτό. Αρκεί που συμφωνήσαμε κάπου ;) Βαριέμαι στη δουλειά πάλι...
Joyrider
13/08/2010, 06:18
Είχα γράψει "νόμιμα" αρχικά,αλλά ήξερα ότι θα βρεθεί κάποιος εξυπνάκιας και το διόρθωσα :P 200 για εθνική με 3 χιλιόμετρα ευθεία εμένα μου ακούγονται μια χαρά. Τέλος πάντων, δε θα βγάλουμε άκρη με αυτό. Αρκεί που συμφωνήσαμε κάπου ;) Βαριέμαι στη δουλειά πάλι...
Ο εξυπνάκιας που λες είναι ο κύριος ΚΟΚ. Τώρα το "μου ακούγοντε μια χαρά" αν είναι επιχείρημα για να μου απαντήσεις σε αυτά που λέω, τι να πω...:hypnotize
τα ίδια κ τα ίδια..
ο καθένας φτιάχνει το κοκ στο κεφαλάκι του ..νομίζει ότι έχει και δίκιο...για αυτά που πιστεύει ..
τα θεώρει κανονικά ...νορμάλ...όλα καλά γιατί τα χει ζήσει όλα με 200 και ξέρει ότι το χει..
(παπαρια δηλαδή..οι περισσότεροι που τους έτυχε στραβή με 200+ δε γράφουν πια..)
νομίζει ότι έχει κ οδική παιδεία..ότι είναι γληγολος ταλέντο στην οδήγηση και ότι άλλο..
όταν βλέπει στροφή ή ανηφόρα σε εθνική..ΞΕΡΕΙ ότι μετά δεν είναι άλλο όχημα..ξέρει ότι μπορεί να φρενάρει αν μπροστά έχει κίνηση(άσχετα που από φυσικής δε γίνεται..αυτός ξέρει) ξέρει ότι τι θα γίνει αν σκάσει ένα λάστιχο στο όχημα του με 200+ ?(όχι ρε συ δε θα σκοτώσεις όποιον πετυχεις που έχασες τον έλεγχο της μότο με 200+ γιατί..ξέρεις εσύ..)
γενικά ξέρουμε τα πάντα όλα και αυτός ο κοκ είναι πολύ λίγος για μας.
.....
....
αλλά αρκετός για να μας κρατήσει στη ζωή αν τον τηρούμε όσο οδηγούμε.
το να τον παραβλέπεις και να ξέρεις τις ευθύνες σου το θεωρώ λογικό..
το να θεωρείς ότι έχεις την ικανότητα να του κάνεις διορθώσεις το θεωρώ εγωιστικό και ηλίθιο.
John Steed
15/08/2010, 06:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
το να τον παραβλέπεις και να ξέρεις τις ευθύνες σου το θεωρώ λογικό..
το να θεωρείς ότι έχεις την ικανότητα να του κάνεις διορθώσεις το θεωρώ εγωιστικό και ηλίθιο.
:a10:
moutoulos
22/08/2010, 08:42
+1 στον DUKASII
Το είδα (τώρα) το βιντεάκι ...
Ποιός φταίει?, για μένα τουλάχιστον ο μηχανόβιος, και μάλιστα αποκλειστικά.
Το φορτηγάκι θα μπορούσε να ήταν ένα παιδί, που βγήκε στο δρόμο, ή ένα άλλο
τρακάρισμα με δυο αυτοκίνητα, οτιδήποτε.
Φαντάζεστε να γινόταν πρίν το πλήθος, και να έπεφτε η μηχανή πάνω σε αυτό?.
Panopticon7
22/08/2010, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από moutoulos
Το φορτηγάκι θα μπορούσε να ήταν ένα παιδί, που βγήκε στο δρόμο, ή ένα άλλο
τρακάρισμα με δυο αυτοκίνητα, οτιδήποτε.
Φαντάζεστε να γινόταν πρίν το πλήθος, και να έπεφτε η μηχανή πάνω σε αυτό?.
Ρε τι μαθαινουμε στο μοτο τζι αρ. :rolleyes:
webassasin
16/09/2010, 16:33
Ειχα καιρο να διαβασω το συγκεκριμενο θρεντ.
Το συμπερασμα ειναι οτι οπως ειπε ενας φιλος, κακως πιστευαμε οτι εδω μεσα ειναι αλλιως τα πραματα.
Το οτι διχαζονται οι αποψεις σε ενα θεμα που ειναι ξεκαθαρο το ποιος εχει δικιο ( και για τις δυο πλευρες ) παει να πει πως πολλοι εδω μεσα κανουν και σκεφτονται καποια πραματα λαθος,οπως επισης χανουν και την ουσια..
Για την απαγόρευση του καπνίσματος ο νόμος είναι ξεκάθαρος.
Για την υπερβολική ταχύτητα (άρα και πρόκληση ατυχήματος-δυστυχήματος) είναι θολός-αμφισβητίσημος...
Τι άλλο θα ακούσουμε.
motoexelixis
16/09/2010, 19:26
ναι εχετε απολυτο δικιο,δεν φταιει το μηχανακι που πηγαινε δε ξερω κι εγω με ποσα,και σιγουρα ειχε ξεπερασει το οριο ταχυτητας με πρωτη,αλλα φταιει το φορτηγακι επειδη πατουσε σε συνεχομενη γραμη και οχι διακεκομενη,η οποια παρεπιμπτοντος βρισκοταν ενα μετρο ποιο εκει.Στην πυρα λοιπον ο οδηγος του αυτοκινητου που δεν ειχε μπαμπα τον superman,για να δει τον μοτοσυκλετιστη που ερχοταν, και βγηκε ο παλιοαλητης να του κλεισει το σπιτι.....Μαλον θα ειχανε προηγουμενα και γι αυτο.
Το σκίσαμε το θέμα μετά από τόσες σελίδες. :rolleyes:
Δλδ αποκλείεται να φταίνε και οι δύο?
Άντε τώρα να διαφωνήσουμε για το ποιος έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης. :winka:
τωρα ειδα το βιντεακι...
ο πιο τραγικος απο ολους παντως ειναι ο τυπος που εχει παρει και την κορουλα του μαζι...
και να ηταν σε καμια πιστα που πληρει τις προδιαγραφες ασφαλειας οκ ολα καλα... αλλα ετσι στο χυμα...
αν η μηχανη αντι για την πλαγια εφευγε στο πληθος...
τι φταιει το παιδακι για την μαλακια του πατερα της...
χρειαζεται που κ που να τον παιζουμε παιδια..
δε ξεκ@υλωνουμ@ι πανω στο μηχανακι..
πριν τη στουκα , ενας αλλος πηγε ξυστα σε τη στροφη με ενα αμαξι κ οι αλλοι ενθουσιαζονταν!!!
-ουαου στο τσακ αδερφε!!! κ τετοια..
οταν πηδας πολλα παλουκια λεει ο λαος..μακαρι να την εβγαλε καθαρη ο τυπος..βρηκε στο τοιχακι εκει..αλλα πρεπει να το πηρε λιγο πλαγια ειχε κ χωμα γυρω ..αν ηταν κ λιγο τυχερος
webassasin
10/10/2010, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
χρειαζεται που κ που να τον παιζουμε παιδια..
δε ξεκ@υλωνουμ@ι πανω στο μηχανακι..
πριν τη στουκα , ενας αλλος πηγε ξυστα σε τη στροφη με ενα αμαξι κ οι αλλοι ενθουσιαζονταν!!!
-ουαου στο τσακ αδερφε!!! κ τετοια..
οταν πηδας πολλα παλουκια λεει ο λαος..μακαρι να την εβγαλε καθαρη ο τυπος..βρηκε στο τοιχακι εκει..αλλα πρεπει να το πηρε λιγο πλαγια ειχε κ χωμα γυρω ..αν ηταν κ λιγο τυχερος
ειναι ο ιδιος βλακας νομιζω που κανει και τις 2 μαλακιες...