PDA

View Full Version : XTX tuning η αλλαγη μηχανης???

Σελίδες : 1 2 [3] 4

camen
30/04/2010, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos

Ρε......ο δούκας που είναι δε τα διαβάζει αυτά???:confused: :confused: :confused:

Κ εγω αναρωτιεμαι το ιδιο...:rolleyes: Φανταζομαι τους διαλογους και πεθαιιιιιιινω...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

aisxos
30/04/2010, 16:50
Σίγουρα το έχει κάνει και σίγουρα θα φοράει ακράπες ξετάπωτες !:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: οχι μαμα ειναι αλλα σκεφτομαι να βαλω remus για αλλαγη...:cool: :cool: :cool: :cool:

aisxos
30/04/2010, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Κ εγω αναρωτιεμαι το ιδιο...:rolleyes: Φανταζομαι τους διαλογους και πεθαιιιιιιινω...:bigcry: :bigcry: :bigcry: χτυπησα φλεβα δηλαδη...ΚΤΜακηδες φανατικοι ε?

camen
30/04/2010, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
ΚΤΜακηδες φανατικοι ε?

Οχι ολοι...:mad:

aisxos
30/04/2010, 16:53
Και να υποθέσω ότι τα πέρασες όλα αυτά από πάνω ε?:D :D σου φαινεται περιεργο?το cbr με περναγε μετα τα 120.και το tiger διπλα μου ηταν αλλα δεν ηταν εντελως αντικειμενικα τα πραγματα οποτε δεν λεω τιποτα...ολα τα αλλα νομιζω οτι ενας που γνωριζει στοιχειωδη πραγματα το ξερει αυτο..saki εσυ για να τα λεμε καλα τι εχεις?

camen
30/04/2010, 16:54
σου φαινεται περιεργο?το cbr με περναγε μετα τα 120.ολα τα αλλα νομιζω οτι ενας που γνωριζει στοιχειωδη πραγματα το ξερει αυτο..

Ελα πες αληθεια,δεν ηρθες με σοβαρες προθεσεις....:rolleyes:

aisxos
30/04/2010, 16:56
Ελα πες αληθεια,δεν ηρθες με σοβαρες προθεσεις....:rolleyes: βασικα οταν γυρισα στο σπιτι ειδα τα τοπικ και ειπα εδω ειμαστε βρηκα δουλεια για σημερα..ελεος ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του τα δικα μου σε πειραξαν?

VALES
30/04/2010, 16:58
βασικα οταν γυρισα στο σπιτι ειδα τα τοπικ και ειπα εδω ειμαστε βρηκα δουλεια για σημερα..ελεος ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του τα δικα μου σε πειραξαν?

Ωωωωχχ, δλδ να υποθέσουμε πως όσα έγραψες μέχρι τώρα ήταν μόνο ο πρόλογος ?

camen
30/04/2010, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Ωωωωχχ, δλδ να υποθέσουμε πως όσα έγραψες μέχρι τώρα ήταν μόνο ο πρόλογος ?

Ε ναι,αφου ακομα δεν μας εχει πει για εκεινο το gsxr1000,εκεινο το BUSA και κατι αλλα ψιλολογια που εχει πατησει...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

sakisvolos
30/04/2010, 17:05
σου φαινεται περιεργο?το cbr με περναγε μετα τα 120.και το tiger διπλα μου ηταν αλλα δεν ηταν εντελως αντικειμενικα τα πραγματα οποτε δεν λεω τιποτα...ολα τα αλλα νομιζω οτι ενας που γνωριζει στοιχειωδη πραγματα το ξερει αυτο..saki εσυ για να τα λεμε καλα τι εχεις?

Πολύ περίεργο....άντε το CBR εξακοσαράκι του έκανες ένα μπαμ στην αρχή λίγο και έφυγες
δε θα ξεκίνησε και καλά.... αλλά άμα λες ότι το tiger το 1050 ήταν απλά δίπλα σου τρεις είναι οι
περιπτώσεις 1) σε μετρούσε να δει τι ψάρια πιάνεις...2) δεν ασχολήθηκε καθόλου...3) ξεράθηκε από
τα γέλια και δεν μπορούσε να ανοίξει το γκάζι! :winka:

FMX έχω και να θυμάσαι κάτι....όπως εγώ έχω το πιο αργό 650αρι...εσύ έχεις του πιο αργό 900άρι!!:winka:

aisxos
30/04/2010, 17:06
εσυ vales τι εχεις ??

camen
30/04/2010, 17:07

όπως εγώ έχω το πιο αργό 650αρι...εσύ έχεις του πιο αργό 900άρι!!:winka:

Οτι σωστοτερο εχω ακουσει εδω μεσα...:beer: :beer: :beer: :beer:

camen
30/04/2010, 17:08
εσυ vales τι εχεις ??

Αυτο που κοιτας με θαυμασμο στα φαναρια και σφυρας αδιαφορα.Δλδ το ειχε,γτ εκανε την μαλακια και πηρε ΧΧ και ξεμεινε :lol: :lol: :lol:

Φιλικα VALE:winka: :beer: :beer: :beer:

aisxos
30/04/2010, 17:13
Αυτο που κοιτας με θαυμασμο στα φαναρια και σφυρας αδιαφορα.Δλδ το ειχε,γτ εκανε την μαλακια και πηρε ΧΧ και ξεμεινε :lol: :lol: :lol:

Φιλικα VALE:winka: :beer: :beer: :beer: δηλαδη για να καταλαβω μιλαω τοση ωρα με εναn me ktm 640 που πασχιζει και νομιζει οτι εχει αεροπλανο και εναν me fmx ο οποιος γνωριζει οτι το μηχανακι του δεν παει βημα..οσο για τον vales δεν εχω να πω κατι..να υποθεσω σακι μενεις βολο?και εχεις και εξατμισεις after market??

sakisvolos
30/04/2010, 17:14
Οτι σωστοτερο εχω ακουσει εδω μεσα...:beer: :beer: :beer: :beer:

Μα η αλήθεια είναι! Άσχετα αν μερικοί δεν το καταλαβαίνουν! :winka: :winka: :winka:

sakisvolos
30/04/2010, 17:16
..να υποθεσω σακι μενεις βολο?και εχεις και εξατμισεις after market??

Να μην υποθέσεις...μένω βόλο αλλά εξατμίσεις δεν έχω...:winka:

camen
30/04/2010, 17:19
δηλαδη για να καταλαβω μιλαω τοση ωρα με εναn me ktm 640 που πασχιζει και νομιζει οτι εχει αεροπλανο και εναν me fmx ο οποιος γνωριζει οτι το μηχανακι του δεν παει βημα..οσο για τον vales δεν εχω να πω κατι..να υποθεσω σακι μενεις βολο?και εχεις και εξατμισεις after market??

Εγω απλα ξερω οτι εχω ενα μονοκυλινδρο 600αρι απο τα γρηγοροτερα ,που εχει περιφερειακα που το TDM ουτε στα ονειρα του.:winka:

Ο Σακης εχει ενα μηχανακι που ξερει πολυ καλα τι ειναι ,γιατι ΤΙ το εχει και ποσο γρηγορο ειναι.:beer: Ασχετα με το τι μαλακιες λεμε μεταξυ μας.

Ο VALES εκανε την λαλακια με το ΧΧ και γελαμε μαζι του.:lol: :lol: :lol:

ΕΣΥ,για πες μας,γιατι εισαι περηφανος για το TDM?!
Αληθεια ποσο εχει αυτο το πραγμα?:rolleyes:

VALES
30/04/2010, 17:25
Ρε κιαρατάδες... ένα χέ$1μ0, 2 σελίδες προλάβατε !!!!

Χτύπα ρε καμένε, χτύπα.

υ:γ: Ρίχτε και καμιά ματιά στον τίτλο του thread που και που. :wave2:

camen
30/04/2010, 17:27

Χτύπα ρε καμένε, χτύπα.

Ε αφου εκανες λαλακια ,να μην στο πω δλδ:confused: :smokin:

Θα ξαναμπεις στον ισιο δρομο βρε...:winka: :beer: :beer: :beer: :beer:

aisxos
30/04/2010, 17:35
Εγω απλα ξερω οτι εχω ενα μονοκυλινδρο 600αρι απο τα γρηγοροτερα ,που εχει περιφερειακα που το TDM ουτε στα ονειρα του.:winka:

Ο Σακης εχει ενα μηχανακι που ξερει πολυ καλα τι ειναι ,γιατι ΤΙ το εχει και ποσο γρηγορο ειναι.:beer: Ασχετα με το τι μαλακιες λεμε μεταξυ μας.

Ο VALES εκανε την λαλακια με το ΧΧ και γελαμε μαζι του.:lol: :lol: :lol:

ΕΣΥ,για πες μας,γιατι εισαι περηφανος για το TDM?!
Αληθεια ποσο εχει αυτο το πραγμα?:rolleyes: οτι πληρωνεις παιρνεις..νομιζω οτι πρεπει να ειναι στα 9800 το 2010..δεν θα εβαζα το χερι μου στη φωτια..

ωστοσο σακι σε ρωτησα γιατι ετυχε να ειμαι στο βολο πριν μια εβδομαδα και πετυχα ενα παλικαρο που παλευε να σηκωσει το fmx με τριτη να υποθεσω με εξατμισωνια στην περιφεριακη..ειμαι περιφανος γιατι αυτο το μηχανακι ηθελα αυτο πηρα ασχετος τι εχει πανω και τι δεν εχει..ακριβως το ιδιο ερωτημα μπορω να σου κανω και εγω...εσυ γιατι εισαι τοσο περηφανος για το kTM γιατι την αξιοπιστια που εχει το tdm ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν θα την δεις σε ktm..

camen
30/04/2010, 17:39
οτι πληρωνεις παιρνεις..νομιζω οτι πρεπει να ειναι στα 9800 το 2010..δεν θα εβαζα το χερι μου στη φωτια..
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Δλδ εσυ με 9800 πηρες οτι πληρωσες ε:rolleyes:

εσυ γιατι εισαι τοσο περηφανος για το kTM γιατι την αξιοπιστια που εχει το tdm ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν θα την δεις σε ktm..

Αυτο που το ξερεις?Ειχες ΚΤΜ ποτε?
Η απλα σου το ειπε ο φιλος σου που ειχε εναν φιλο που ο ξαδελφος του ειχε εναν αδερφο που ειχε ενα ΚΤΜ που χαλασε το ρημαδι απο μονο του:confused: :smokin:

sakisvolos
30/04/2010, 17:48
οτι πληρωνεις παιρνεις..νομιζω οτι πρεπει να ειναι στα 9800 το 2010..δεν θα εβαζα το χερι μου στη φωτια..

ωστοσο σακι σε ρωτησα γιατι ετυχε να ειμαι στο βολο πριν μια εβδομαδα και πετυχα ενα παλικαρο που παλευε να σηκωσει το fmx με τριτη να υποθεσω με εξατμισωνια στην περιφεριακη..ειμαι περιφανος γιατι αυτο το μηχανακι ηθελα αυτο πηρα ασχετος τι εχει πανω και τι δεν εχει..ακριβως το ιδιο ερωτημα μπορω να σου κανω και εγω...εσυ γιατι εισαι τοσο περηφανος για το kTM γιατι την αξιοπιστια που εχει το tdm ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν θα την δεις σε ktm..

Εμένα αποκλείεται ναι είδες ούτε εξατμισώνια έχω ούτε καγκουριές κάνω μέσα στην πόλη.....
Και προπάντων δεν ασχολούμαι να ανοίγω με μικρότερα μηχανάκια από το δικό μου!
Πάντως με δυο άλλα φμξ που άνοιξα που και οι δυο είχαν εξατμίσεις πάνω και σπάγανε καρύδια από
θόρυβο τους έκανα να κλαίνε για πολύ κλάμα όμως και να λάβεις υπόψιν σου ότι είμαι 103 κιλά
και αυτοί και οι δυο ήταν μισοί από εμένα....λάθος επιλογές βλέπεις....:winka:

aisxos
30/04/2010, 17:56

Αυτο που το ξερεις?Ειχες ΚΤΜ ποτε?
Η απλα σου το ειπε ο φιλος σου που ειχε εναν φιλο που ο ξαδελφος του ειχε εναν αδερφο που ειχε ενα ΚΤΜ που χαλασε το ρημαδι απο μονο του:confused: :smokin: οχι λαθος κανεις....δυστυχως ειχα στα χερια μου ενα κτμ 640 σμ 2006..το οποιο και εφυγε νωρις πριν καν το συνηθισω..εκτος αυτου τρεις φιλοι μου ειχαν κτμ τον εναν τον τραβαγα εγω με το χτχ να το παει στο συνεργειο και τον αλλον τον ξεφρακαραμε...να απο που τα ξερω...

aisxos
30/04/2010, 17:58
Εμένα αποκλείεται ναι είδες ούτε εξατμισώνια έχω ούτε καγκουριές κάνω μέσα στην πόλη.....
Και προπάντων δεν ασχολούμαι να ανοίγω με μικρότερα μηχανάκια από το δικό μου!
επιλογες ειναι αυτες...103 κιλα φιλε μου...???με τετοιο μηχανακι??νομιζω οτι εσυ εκανες λαθος επιλογη..

aisxos
30/04/2010, 18:00

ειχα το μυαλο να το βρω μεταχειρισμενο σε κατασταση καινουργιου για να μην δωσω τα γαμισι@ατικα ...ωστοσο εσενα ποσο ειχαμε πει οτι εκανε???

camen
30/04/2010, 18:04
ειχα το μυαλο να το βρω μεταχειρισμενο σε κατασταση καινουργιου για να μην δωσω τα γαμισι@ατικα ...ωστοσο εσενα ποσο ειχαμε πει οτι εκανε???

Οσο και να εκανε τα αξιζει,να εισαι σιγουρος...:winka: Ακομη και καινουργιο:wave2:

p@nos
30/04/2010, 18:04
ρε αισχε τι καθεσαι κι ασχολεισαι με μπουρδελιασμενα μονοκιλυνδρα...ετσι κι αλλιως τα εχεις...ειδικα αμα μιλαμε για κτμ που χαλανε καθε τρεις και λιγο...οταν τα lc4 πινουν τσαι λεμε καθονται και λενε οτι εχουν καλες αναρτησεις

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

p@nos
30/04/2010, 18:05
Οσο και να εκανε τα αξιζει,να εισαι σιγουρος...:winka: Ακομη και καινουργιο:wave2:

καλα καινουριο δε τα αξιζει ουτε με σφαιρες τα λεφτα του...

:a13: :a13: :a13:

camen
30/04/2010, 18:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καλα καινουριο δε τα αξιζει ουτε με σφαιρες τα λεφτα του...

:a13: :a13: :a13:

Γτ ρε φιλαρακ' ?:smokin:
Τι του λειπει δλδ και δεν τα αξιζει,για πες μας...

aisxos
30/04/2010, 18:08
ρε αισχε τι καθεσαι κι ασχολεισαι με μπουρδελιασμενα μονοκιλυνδρα...ετσι κι αλλιως τα εχεις...ειδικα αμα μιλαμε για κτμ που χαλανε καθε τρεις και λιγο...οταν τα lc4 πινουν τσαι λεμε καθονται και λενε οτι εχουν καλες αναρτησεις

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: πραγματι εχουν πολυ καλα αμορτισερ αλλα μεχρι εκει...επειδη τα ειχα και τα δυο τα ειδα...προτιμουσα χτχ 2007 παρα το 640 2006..τωρα εαν καποιος προσπαθει να με πεισει οτι τα κτμ ειναι καλυτερα λαθος ατομο διαλεξε...

camen
30/04/2010, 18:08
πραγματι εχουν πολυ καλα αμορτισερ αλλα μεχρι εκει...επειδη τα ειχα και τα δυο τα ειδα...προτιμουσα χτχτ 2007 παρα το 640 2006..τωρα εαν καποιος προσπαθει να με πεισει οτι τα κτμ ειναι καλυτερα λαθος ατομο διαλεξε...

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

sakisvolos
30/04/2010, 18:10
επιλογες ειναι αυτες...103 κιλα φιλε μου...???με τετοιο μηχανακι??νομιζω οτι εσυ εκανες λαθος επιλογη..

Και πως ξέρεις εσύ με τι κριτήρια επέλεξα εγώ μηχανή και νομίζεις πως έκανα λάθος επιλογή???:confused:

p@nos
30/04/2010, 18:10
Γτ ρε φιλαρακ' ?:smokin:
Τι του λειπει δλδ και δεν τα αξιζει,για πες μας...

re filaraki, sta lefta toy toy loipoun μια 50ρια αλογα, μιας και απο μαμα ουτε πολυ δυνατο ειναι, ουτε πολυ ελαφρυ, ουτε πολυ ομορφο...
:D

οποτε με αυτα τα δεδομενα, με λιγοτερα ??? παιρνεις street triple κουτα και ουτε που τα κοιτας τα lc4

:a01:

VALES
30/04/2010, 18:12
πραγματι εχουν πολυ καλα αμορτισερ αλλα μεχρι εκει...επειδη τα ειχα και τα δυο τα ειδα...προτιμουσα χτχ 2007 παρα το 640 2006..τωρα εαν καποιος προσπαθει να με πεισει οτι τα κτμ ειναι καλυτερα λαθος ατομο διαλεξε...

Tζάμπα 16 σελίδες δλδ.
Άντε καληνύχτα, έχει κι αύριο μέρα.

aisxos
30/04/2010, 18:13
Και πως ξέρεις εσύ με τι κριτήρια επέλεξα εγώ μηχανή και νομίζεις πως έκανα λάθος επιλογή???:confused: δεν ξερω και δεν με ενδιαφερουν...λαθος επιλογη για εμενα...ειναι γνωμη μου και μπορω να την εκφραζω..καταλαβαινω οτι κανεις μας δεν θελει να ακουει οτι εκανε μαλακια αλλα η κοινη λογικη λεει αλλα..

aisxos
30/04/2010, 18:14
Tζάμπα 16 σελίδες δλδ.
Άντε καληνύχτα, έχει κι αύριο μέρα.
πλακα πλακα ναι....καληνυχτα και απο εμενα..:wave2: :wave2:

p@nos
δεν ξερω και δεν με ενδιαφερουν...λαθος επιλογη για εμενα...ειναι γνωμη μου και μπορω να την εκφραζω..καταλαβαινω οτι κανεις μας δεν θελει να ακουει οτι εκανε μαλακια αλλα η κοινη λογικη λεει αλλα..

ρε αισχε κι εγω 100κ ειμαι αλλα το ΧΤ που ειχα μια χαρα με τραβαγε στις ανηφορες

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
re filaraki, sta lefta toy toy loipoun μια 50ρια αλογα, μιας και απο μαμα ουτε πολυ δυνατο ειναι, ουτε πολυ ελαφρυ, ουτε πολυ ομορφο...
:D

οποτε με αυτα τα δεδομενα, με λιγοτερα ??? παιρνεις street triple κουτα και ουτε που τα κοιτας τα lc4

:a01:

Καλα επισης με αυτα τα λεφτα το γλεντας στις πτανες:smokin:
Αλλα δε λεει κατι αυτο.Συγκριτικα το κοιτας αυτο...:winka:

Τελος παντων,σας αφηνω γτ βαρεθηκα...:wave2: :wave2: :wave2:

p@nos

Τελος παντων,σας αφηνω γτ βαρεθηκα...:wave2: :wave2: :wave2:

τι???

δε θα βρισεις λιγο?

διαμαχες...πφφ

:sad:

camen
30/04/2010, 18:15
τι???

δε θα βρισεις λιγο?

διαμαχες...πφφ

:sad:

Δε βριζω,ειμαι σεμνο αγορι...:smokin: :blush:

sakisvolos
30/04/2010, 18:15
.......αλλα η κοινη λογικη λεει αλλα..

Δλδ η κοινή λογική λέει ότι όποιος έχει τδμ να ανοίγει στα φανάρια με 650αρια μονοκύλινδρα.....:evil:

p@nos
30/04/2010, 18:17
και ετσι για να παρει λιγο το θρεντ τα πανω του...

το μονο μονοκυλιδρο που αξιζει ειναι αυτο...

γιατι ειναι κουκλι και ειναι και πριονι(πιο πολυ απ'το γκαντεμ)

βαλτε το γουστο στις ζωες σας ρεεεεεεε...

μα τι σοι ανθρωπος πρεπει να ειναι καποιος για να αγορασει πορτοκαλι μηχανακι?

:rotflmao: :bigcry: :bawl: :rotflmao:

ΥΓ:το ιδιο ισχυει για αυτους που παιρνουν καφασακια πρασινα...

196480

devil's animal
30/04/2010, 18:40
ρε παιδακια εμενα δεν θα με παιξει κανεις??:sad: :sad:

αλλα για να ειναι δικαιο το "παιξιμο" θα τα παμε μια και σε στροφες, για να δουμε λιγο τα κιλα, τα φρενα και τις αναρτησεις...

εεε??εεε????

ποιο καλο παιδακι θα με παιξει με το παιχνιδι μου?:D

sakisvolos
30/04/2010, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

Οχι....εσύ είσαι ζαβολιάρης............:D :D :D

camen
30/04/2010, 18:49

αλλα για να ειναι δικαιο το "παιξιμο" θα τα παμε μια και σε στροφες, για να δουμε λιγο τα κιλα, τα φρενα και τις αναρτησεις...

εεε??εεε????

ποιο καλο παιδακι θα με παιξει με το παιχνιδι μου?:D

Εγω ολοψυχα θα το εκανα...Ελπιζω να συναντηθουμε καποια στιγμη σε καμια βολτουλα να τα χαρουμε τα εργαλεια...:winka:

:beer: :beer: :beer: :beer:

devil's animal
30/04/2010, 18:52
Οχι....εσύ είσαι ζαβολιάρης............:D :D :D

τι ζαβολια εκανα?? :confused:

ενα ταπεινο 650αρι μονοκυλινδρο εχω...:blush:

devil's animal
30/04/2010, 18:55
Εγω ολοψυχα θα το εκανα...Ελπιζω να συναντηθουμε καποια στιγμη σε καμια βολτουλα να τα χαρουμε τα εργαλεια...:winka:

:beer: :beer: :beer: :beer:

ομορφα!:beer: :beer: ελπιζω να γινει οντως καποια στιγμη...

αλλα βασικα θελω ν παιξω με κατι που εχει 900cc και 2 κυλινδρους...:smokin:

πειτε με μαζοχα, πειτε με τρελο αλλα εγω εκει γουσταρω να πονταρω...:ninja: :dizzy:

sakisvolos
30/04/2010, 19:00
τι ζαβολια εκανα?? :confused:

ενα ταπεινο 650αρι μονοκυλινδρο εχω...:blush:

Χα χα! Μ' αρέσει που τσιμπάς....πλάκα κάνω μωρέ! :winka:

camen
30/04/2010, 19:02

αλλα βασικα θελω ν παιξω με κατι που εχει 900cc και 2 κυλινδρους...:smokin:

Ασε μας ρε φιλαρακι και εσυ και τα ΤΔΜ...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sakisvolos
30/04/2010, 19:03

πειτε με μαζοχα, πειτε με τρελο αλλα εγω εκει γουσταρω να πονταρω...:ninja: :dizzy:

Αίσχος...:lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol:

yiannis172
30/04/2010, 20:04
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
[B]και ετσι για να παρει λιγο το θρεντ τα πανω του...

το μονο μονοκυλιδρο που αξιζει ειναι αυτο...

βαλτε το γουστο στις ζωες σας ρεεεεεεε...

μα τι σοι ανθρωπος πρεπει να ειναι καποιος για να αγορασει πορτοκαλι μηχανακι?

:rotflmao: :bigcry: :bawl: :rotflmao:

Πιο πριονι απο το ΚΤΜ,ειναι συμπερασμα που το εβγαλες μονος σου να υποθεσω...γιατι ειχα 640 και ειχα δει τη διαφορα που ειχαν τα μηχανακια....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

camen
30/04/2010, 20:27

To 610 ειναι αυτο Πανο?:rolleyes:
ΑΝ ναι ,δεν ειναι πιο πριονι.Ιδια κιλα ειναι και το ΚΤΜ εχει και περισσοτερα αλογα και περισσοτερη ροπη σε πιο χαμηλες στροφες.

610: Max Power
50 hp @ 7100 rpm

Max Torque
5.3 kg-m @ 6100 rpm

640:Power: 53.64 HP @ 6750 RPM
Torque: 6.1 kgf-m @ 5750 RPM

Και το Husqvarna φορα και FCr απο την μανα του.Κρατω μια επιφυλαξη αν ειναι το 630 και οχι το 610,γτ δεν ξερω τι βγαζει.Παντως,το 610 στα χαρτια μονο πριονι δεν ειναι ε...:winka:

yiannis172
30/04/2010, 23:31
576 κεκ ειναι αυτο το μοντελο και οντως φορουσς FCR αλλα τα τελευταια μοντελα που βγηκαν ειναι ψεκαστα....

p@nos
01/05/2010, 03:41
to 610 de φοραγε fcr ρε παιδια αποτι θυμαμαι...και ηταν πιο ελαφρυ απο το lc4, ΑΠΕΙΡΩΣ(:D ) πιο ομορφο...

και τη διαφορα της τιμης τους(μιας και μιλατε για χερι),την εριχνες στο μοτερ και εκει γινοτανχαβαλες...

θα εινια το επομενο μου για πολη

:evil:

yiannis172
01/05/2010, 04:08
οχι FCR φορουσε σιγουρα.....:beer: :beer: :beer:

yiannis172
01/05/2010, 04:10
δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο site,αλλα οι ανακριβειες του αφορουν περισσοτερο νουμερα και οχι χαρακτηριστικα.

http://www.bikez.com/motorcycles/husqvarna_sm610_supermoto_2007.php

camen
01/05/2010, 04:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
οχι FCR φορουσε σιγουρα.....:beer: :beer: :beer:

Επιβεβαιωνω...:winka:

camen
01/05/2010, 04:43

και τη διαφορα της τιμης τους

:evil:

Δλδ ποσο εχει αυτο ρε Πανο?:rolleyes:

Παντως δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο απο επιδοσεις.Εγω νομιζα οτι θα εχει καμαι 60αρια αλογα τουλαχιστον,ετσι οπως το ειπες.Αλλα με 50 αλογα και 5.3 κιλα ροπη σιγα το πριονι.Κ ουτε πιο ελαφρυ ειναι,τουλαχιστον στα επισημα νουμερα.Αλλα και να ειναι τι να το κανω.Αφου εσυ εισαι 100 και εγω 70.Οποτε χεστηκα αν τα μηχανακια μας εχουν και 5 κιλα διαφορα.Παλι σε εχω...:lol:

Απο τιμη δεν εχω ιδεα αλλα και παλι 6-7 χιλιαρικα θα τα εχει πιστευω...
Η ομορφια ειναι υποκειμενικη.Μου αρεσει,αλλα δεντρελενομαι κιολας...

p@nos
01/05/2010, 04:57
πανω απο 1κ διαφορα ειχαν...

και στατικα που το χα καβαλησει, μου χε φανει αρκετα πιο ελαφρυ απο το lc4...

σε εχει ρε μλκ παρτο χαμπαρι

:smokin: :smokin: :smokin:

ΥΓ:70 κιλα εισαι ρε μλκ?:lol: :lol: :lol:

reinmeister
01/05/2010, 05:26
μην μασας μικρε...με ενα fcr και κεφαλη κανεις με το μπρικι σου πλακα στα tdm μεχρι τα 180...:smokin: :smokin:

το 510 οντως σπερνει και φτιαχνεται και πολυ καλα...

για του devils το xr ας αφησουμε καλυτερα τι θα γινει μολις φτιαχτει...:D

camen
01/05/2010, 05:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μην μασας μικρε...με ενα fcr και κεφαλη κανεις με το μπρικι σου πλακα στα tdm μεχρι τα 180...:smokin: :smokin:

Αυτο ηθελα να ακουσω,φευγω ευτυχισμενος να γιορτασω την 1Μαγια...:D :D :D :D

:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

camen
01/05/2010, 05:35

ΥΓ:70 κιλα εισαι ρε μλκ?:lol: :lol: :lol:

70 και κατω...:winka: :smokin:

p@nos
01/05/2010, 05:57
70 και κατω...:winka: :smokin:

pω πωωωωω

καλε λιγοτερα σε εκανα

:blush: :blush:

thoukis
01/05/2010, 06:30
Καπου το χασατε παιδες..κοιταξτε και λιγο το τιτλο του τοπικ....:wave2:
Να ανοιχθει ενα θεμα TDM 900 vs ktm lc4 640 na ta peite me tην ησυχια σας... :rotflmao:

camen
01/05/2010, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από thoukis
Καπου το χασατε παιδες..κοιταξτε και λιγο το τιτλο του τοπικ....:wave2:
Να ανοιχθει ενα θεμα TDM 900 vs ktm lc4 640 na ta peite me tην ησυχια σας... :rotflmao:

Μια χαρα στο θεμα ειμαστε...Αναφερει και αλλαγη μηχανης:winka:
Κ μεσα απο την συζητηση μας καταλαβαινει οτι δεν θα παρει TDM γιατι δεν αξιζει...:D :wave2:

Steve_athens
01/05/2010, 13:54
Μετα απο το θεμα βασικα και τα ως τωρα που βλεπω δεν πουλαω με τιποτα το ΧΤΧ!!!το κραταω οπως ειναι και βλεπουμε :beer:

aisxos
01/05/2010, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Steve_athens
Μετα απο το θεμα βασικα και τα ως τωρα που βλεπω δεν πουλαω με τιποτα το ΧΤΧ!!!το κραταω οπως ειναι και βλεπουμε :beer: κρατα το δεν υπαρχει πιο καλο μονοκυλινδρο!!

MAG/FMX
01/05/2010, 15:39
Koita , ο καθενας τραβαει το δρομο του ............ η πας χτχ , φτιαγμενο χτχ kai καταληγεις με tdm οπως πολλοι .......... μπορει να μην ειναι οι τοπ μηχανες αλλα για ελλαδα δεν εχεις και αλλες επιλογες .
Η αρχιζεις τα 690 κ 990 οι οποιες εχουν καλητερα περηφεριακα κ γκαζι αλλα δεν ειναι για μενα οι καθημερινες μηχανες να κανεις τη δουλεια σου ......... κ υπαρχει περιπτωση να μπλεξεις κ να μπεις σε λουκι..............

Η καλητερη μηχανη ειναι τελικα αυτη που ξερεις γιατι την πηρες κ σου κανει αυτο που υποσχεται....

πχ Εγω ηθελα 50 αλογα να παιζω στην πολη και αξιοπιστια μεχρι αηδιας , φτηνα service , το βρηκα στο FMX κ για μενα ειναι η καλητερη μηχανη........ ολα τα αλλα για το ποιος την εχει πιο μεγαλη ειναι θεωρητικα κ ανηποστατα...........

DUKASII
03/05/2010, 07:05
Με μαμα 640 οχι ρε ,σιγουρα δεν μπορω.Αλλα δεν θα μου εξαφανιστεις κιολας.
Κ αφου δεν θα μου εξαφανιστεις ειμαι υπερηφανος.Με ενα 990 φυσικα,που ειναι στα κυβικα σου και μαλλον πιο δικαιο,θα σου ριξει στα αυτια.

Τωρα με καποιο 640 που βγαζει τροχο 60-65 αλογα δεν ξερω τι μπορει να γινει...:rolleyes: ξερω εγω..
μετα τα 400 μ θα περασει το γιαμαχα.
και στα πρωτα 400 μ παλι αν δε το "εχεις" θα στε στα ιδια.

με μαμα..δε το ζυζηταμε καν.

reinmeister
03/05/2010, 08:44
χωρις να θελω να σε στεναχωρησω,το fmx σου ειναι 45-46 ροδα...με τοσα λοιπον παιζεις αξιοπρεπως,τρωγεστε δηλαδη, με 640 και xtx 660...μαμα ε...

απο κει και περα,αν θες να ριχνεις ξυλο σε σοβαρα μοταρντ πρεπει να περασεις για τα καλα τα 55...

aisxos
03/05/2010, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
χωρις να θελω να σε στεναχωρησω,το fmx σου ειναι 45-46 ροδα... μανισιο:confused: :confused: :confused: :confused:
γιατι το μαμα fmx εχει 38 αλογακια και αυτα παντα σε κινητηρα..:beer: :beer:

camen
03/05/2010, 12:24
μανισιο:confused: :confused: :confused: :confused:
γιατι το μαμα fmx εχει 38 αλογακια και αυτα παντα σε κινητηρα..:beer: :beer:

Aν καταλαβα καλα ,μιλαει για το FMX του MAG που δεν ειναι μαμα...:winka:

aisxos
03/05/2010, 12:56
Aν καταλαβα καλα ,μιλαει για το FMX του MAG που δεν ειναι μαμα...:winka: οκ...λαθος μου...

MAG/FMX
03/05/2010, 15:02
Εμενα ειναι γυρω στα 52 αλογα ροδα κ παει πιο στρωτα κ απο μαμα ενω μετα το κιτ παρατηρησα κ 40 κλμ παραπανω αυτονομια ..............

Το FMX εχει ενα γνωστο κινητηρα απο ετη, που δεχτηκε αρκετες βελτιωσεις μεχρι να τον παρει το FMX ............. Ta 38 αλογα που εχει , βγηκαν αναγκαστηκα απο το φημωμα που δεχτηκε για να περασει τους κανονες EYRO 3 .................

Aφου με μια αλλη εξατμιση περνει 6,5 αλογα τροχο κ αλλα 2 αλογα με ζιγκλερ κ φιλτρο ............ Εκει ειναι ολο το ζουμι .............. αλλες μηχανες με ολοσομες εξατμισεις κ βαρδα να περνουν 2 αλογα .................

DUKASII
04/05/2010, 02:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Εμενα ειναι γυρω στα 52 αλογα ροδα κ παει πιο στρωτα κ απο μαμα ενω μετα το κιτ παρατηρησα κ 40 κλμ παραπανω αυτονομια ..............

Το FMX εχει ενα γνωστο κινητηρα απο ετη, που δεχτηκε αρκετες βελτιωσεις μεχρι να τον παρει το FMX ............. Ta 38 αλογα που εχει , βγηκαν αναγκαστηκα απο το φημωμα που δεχτηκε για να περασει τους κανονες EYRO 3 .................

Aφου με μια αλλη εξατμιση περνει 6,5 αλογα τροχο κ αλλα 2 αλογα με ζιγκλερ κ φιλτρο ............ Εκει ειναι ολο το ζουμι .............. αλλες μηχανες με ολοσομες εξατμισεις κ βαρδα να περνουν 2 αλογα ................. TI KANEI LEEI ME EXATMISH??AX
XA
XA
XAXA SIGA MH PERNEI KAI KAMIA 20 ARIA..

re sy vale mia foto me ti moto..SOY..GIATI DE PISTEYO KAN OTI EXEIS.

yiannis172
04/05/2010, 03:36
Τελος παντων ....επειδη εχει ξεφυγει η κουβεντα απο το αρχικο θεμα ας ξεκαθαρισουμε στο παιδι πως δεν αξιζει να ριξει λεφτα στο ΧΤΧ και ειναι προτιμοτερο να το αλλαξει αν θελει κατι πιο γρηγορο και γουστοζικο....:beer: :beer: :beer:

VALES
04/05/2010, 04:56
Τελος παντων ....επειδη εχει ξεφυγει η κουβεντα απο το αρχικο θεμα ας ξεκαθαρισουμε στο παιδι πως δεν αξιζει να ριξει λεφτα στο ΧΤΧ και ειναι προτιμοτερο να το αλλαξει αν θελει κατι πιο γρηγορο και γουστοζικο....:beer: :beer: :beer:

Πες πως έχεις δίκαιο... τι να πάρει όμως ?

:a014:

yiannis172
04/05/2010, 05:09
Αν θελει το απολυτο γκαζι και κατι σε ιαπωνικο πρεπει να κοιταξει προς CRF ,WRF κτλ μερια...Αν θελει κατι με πολυ καλο γκαζι και πολιτικη χρηση παει αναγκαστικα (με την καλη εννοια) σε ΚΤΜ 640,690 ή Husky 610...Δεν υπαρχουν και πολλα πολιτικα μηχανακια σε αυτη τη κατηγορια που να συνδυαζουν τις επιδοσεις με την ομαλη συμπεριφορα και λογικο κοστος συντηρησης νομιζω...

XJR_Billy
04/05/2010, 05:21
Το αν αξίζει ή όχι να ρίξει κάποιος λεφτά σε κάτι που αγαπάει και γουστάρει τρελλά δεν είναι θέμα. Χαλάλι όλα.

Το αν αξίζει να ρίξει λεφτά σε κάτι που απλά δεν του κάνει και θέλει κάτι καλύτερο και δυνατότερο, τότε, κατά τη γνώμη μου, είναι χαμένα χρήματα.

Από τη στιγμή που ότι και να βάλεις επάνω, όχι μόνο δεν παίρνεις τίποτα από αυτά σε περίπτωση μεταπώλησης, ο υποψήφιος αγοραστής θα φοβηθεί κιόλας να αγοράσει την καρατουμπανιασμένη και προφανώς σκισμένη τούμπανη.

Άσε που το θέμα αξιοπιστία πάει περίπατο...

Καλύτερα να την πουλήσει και να πάρει κάτι δυνατότερο, γρηγορότερο, ξέρω γω, ότι του λείπει.
Ένα σωρό μηχανάρες υπάρχουν για όλα τα γούστα !!:winka: :beer: :beer:

yiannis172
04/05/2010, 05:29
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Καλύτερα να την πουλήσει και να πάρει κάτι δυνατότερο, γρηγορότερο, ξέρω γω, ότι του λείπει.
Ένα σωρό μηχανάρες υπάρχουν για όλα τα γούστα !!:winka: :beer: :beer: [/Qh UOTE

η αλλιως ενα σωρο μεταχειρισμενα ΚΤΜ υπαρχουν εκει εξω και τωρα με την κριση ειναι και τζαμπα.....

:beer: :beer: :beer: :smokin:

yiannis172
04/05/2010, 05:33
Και παραθετω και δυο τρεις προχειρες αγγελιες με μηχανακια τα οποια αν αντεχεις την σκληρη σελα και τον απολυτο χαρακτηρα τους ,πυροβολεις τα περισσοτερα 1Κ με και με εργοστασιακα specs παντα....:winka:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/671068/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/639961/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/685450/

yiannis172
04/05/2010, 05:35
Και για να προλαβω πριν μου το πειτε...Ειναι street legal δηλαδη εχουν πινακιδα

XJR_Billy
04/05/2010, 06:52
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Ένα σωρό μηχανάρες υπάρχουν για όλα τα γούστα !!:winka: :beer: :beer: [/Qh UOTE

η αλλιως ενα σωρο μεταχειρισμενα ΚΤΜ υπαρχουν εκει εξω και τωρα με την κριση ειναι και τζαμπα.....

:beer: :beer: :beer: :smokin:

Με τις ΚΤΜ το θέμα αξιοπιστία έχει ήδη πάει περίπατο, τουμπανιασμένη ή όχι...:a01: :a01: :lol: :beer: :beer:

peskandritsos
04/05/2010, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Με τις ΚΤΜ το θέμα αξιοπιστία έχει ήδη πάει περίπατο, τουμπανιασμένη ή όχι...:a01: :a01: :lol: :beer: :beer: Ωχ,ωχ,ωχ!!!:cool:

camen
04/05/2010, 07:30
Με τις ΚΤΜ το θέμα αξιοπιστία έχει ήδη πάει περίπατο, τουμπανιασμένη ή όχι...:a01: :a01: :lol: :beer: :beer:

:p :p :p :p :p :p :p :p

XJR_Billy
04/05/2010, 07:32
:D :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

MAG/FMX
04/05/2010, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
TI KANEI LEEI ME EXATMISH??AX
XA
XA
XAXA SIGA MH PERNEI KAI KAMIA 20 ARIA..

re sy vale mia foto me ti moto..SOY..GIATI DE PISTEYO KAN OTI EXEIS.

Oριστε απιστε ........ κ προσεχε μη μου ματιασεις το μωρο ...................

MAG/FMX
04/05/2010, 09:13

MAG/FMX
04/05/2010, 09:15
Και ενα εγκυροτατο λινκ απο δημοσιογραφους , περιοδικα , μηχανικους , δυναμομετρα κ εμενα κ σε ολα αυτα που αν τα διαβασεις βαλε κ ενα + σε οτι λενε , εγω εβαλα καλητερο εκκεντροφορο απο αυτον που λεει ...........

http://www.theoharis.gr/viewtopic.php?id=13

yiannis172
04/05/2010, 09:17

ειχες δηλαδη ΚΤΜ και μιλας εμπειρικα ε....?
Εχουμε ξεφυγει....παμε να κανουμε μια συζητηση και ο καθενας λεει οτι του κατεβει,ή οτι του ειπε ο ξαδερφος της 8ειας του περιπτερα που ειναι απεναντι απο τον μπατζανακη του θειου του....

yiannis172
04/05/2010, 09:18
ξεχασα τις μπυρες....:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

thoukis
04/05/2010, 09:20

:confused:

MAG/FMX
04/05/2010, 09:24
φφφφ.........

196841

Gandalf dr685sm
04/05/2010, 09:25
καλά μην πιάσουμε θέματα αξιοπιστίας... είναι όπως πάντα συνδυασμός μοτέρ, αναβάτη και χρήσης/συντήρησης.

Δεν θα βρούμε άκρη.

Αναρρωτιέμαι τελικά τι αποφάσισε ο φίλος μας , μιας και το θέμα έχει ξεφύγει προ πολλού.

yiannis172
04/05/2010, 09:28
Εγω πιστευω οτι εκει που πηγε η συζητηση ,ο φιλος μας σταματησε να ασχολειται με το τι θα του πουμε.....:smokin: :smokin:

Gia
04/05/2010, 09:28
φφφφ.........

Σαν να χάνει λίγα λαδάκια..:lol: :lol:

Αστειεύομαι φιλαράκι να το χαίρεσαι το γκάζι σου..:beer: :beer:

MAG/FMX
04/05/2010, 09:30
Οριστε ......... εχει ενα κιβωτιο ταχυτητων ....... που ταυλωνει το δαχτυλο σου στις αλλαγες .........
Και ενα σοφο που ακουσα , τα ΚΤΜ , αμα τα οδηγησεις η τα λατρευεις η τα μισεις ......... Εγω δε τα γουσταρω σε αισθηση οδηγησης , μου βγαζουν ενα γκειλικι που εγω δε το γουσταρω ........ τινω προς XR 650 meria ...........

196848

XJR_Billy
04/05/2010, 09:31
φφφφ.........

Ωραίο εργαλείο ρε μάγκα !!:cool: :beer: :beer:

yiannis172
04/05/2010, 09:32
Γκειλικι αν βγαζει καποιο απο τα δυο θα βγαζει σιγουρα το XR ,γιατι με τετοιο σκελετο και αναρτησεις σιγουρα θα κουναει τον κωλο του και γενικα θα κουνιεται.....:rotflmao: :rotflmao:

XJR_Billy
04/05/2010, 09:38
ειχες δηλαδη ΚΤΜ και μιλας εμπειρικα ε....?
Εχουμε ξεφυγει....παμε να κανουμε μια συζητηση και ο καθενας λεει οτι του κατεβει,ή οτι του ειπε ο ξαδερφος της 8ειας του περιπτερα που ειναι απεναντι απο τον μπατζανακη του θειου του....

Το ότι έχουμε ξεφύγει, γενικώς, δεν είναι καθόλου νέο..:lol: :lol:
Πλακίτσα κάνουμε αδερφέ, μην παρεξηγιέσαι.

Ψοφίμια τα ΧΤ, ρημάδια τα ΚΤΜ...:D :p

Προσοχή στα μπυρόνια μεσημεριάτικο !!:beer: :beer: :wave2: