PDA

View Full Version : XTX tuning η αλλαγη μηχανης???

Σελίδες : 1 2 3 [4]

yiannis172
04/05/2010, 09:40
Εννοειται οτι ολα λεγονται σε φιλικο υφος...αυτο κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει καν να αναγκαζομαστε να το επισημαινουμε....:beer: :beer: :beer:

Elesun
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Οριστε ...τα ΚΤΜ , αμα τα οδηγησεις η τα λατρευεις η τα μισεις ......... Εγω δε τα γουσταρω σε αισθηση οδηγησης , μου βγαζουν ενα γκειλικι...

Μην το αφήσεις έτσι, να το κοιτάξεις...

yiannis172
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Μην το αφήσεις έτσι, να το κοιτάξεις...

Εγραψες.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MAG/FMX
04/05/2010, 09:48
Ευχαριστω...... :beer:

Εδω το FMX μιανου γνωστου , που με σωστο λαστιχο κ ρυθμηση στις αναρτησεις παει χωμα καργα .......

Ενταξει μαυρο σκυλι ειναι , το εργαλειο , τι να λεμε , εγω φτιαχτηκα ...... ειδικα με το κιτ κ to μελωδικο ηχο των εξατμισεων SR racing γερμανιας μου δωσε το κατι παραπανω που ηθελα ........

Μου αρεσει η αισθηση του , Το οδηγας και σου μουδιαζουν τα π@παρια ενω τα ΚΤΜ που ειχα οδηγησει , με γαργαλαγε ο πισινος μου ......... τωρα σε μερικους κατεμαδες μπορει να αρεσει αυτο ........... αλλα οχι σε εμενα ....... :p :D

DUKASII
04/05/2010, 09:50

Εδω το FMX μιανου γνωστου , που με σωστο λαστιχο κ ρυθμηση στις αναρτησεις παει χωμα καργα .......

Ενταξει μαυρο σκυλι ειναι , το εργαλειο , τι να λεμε , εγω φτιαχτηκα ...... ειδικα με το κιτ κ to μελωδικο ηχο των εξατμισεων SR racing γερμανιας μου δωσε το κατι παραπανω που ηθελα ........

Μου αρεσει η αισθηση του , Το οδηγας και σου μουδιαζουν τα π@παρια ενω τα ΚΤΜ που ειχα οδηγησει , με γαργαλαγε ο πισινος μου ......... τωρα σε μερικους κατεμαδες μπορει να αρεσει αυτο ........... αλλα οχι σε εμενα ....... :p :D GIA PIO ERGALEIO LEEI RE?
Gia to rimadotripompoyrdelo to fmx?>??PAEI K XOMA TORA??xa
XA
XA
AX
AX
AX
AX
AXXA
AXAX
XAXA

RE FILE VALE MIA FOTO DIKIA SOY NA DO OTI YPARXEIS APLA...TIPOTA ALLO..

Elesun
04/05/2010, 09:52
...τα ΚΤΜ που ειχα οδηγησει , με γαργαλαγε ο πισινος μου ......... τωρα σε μερικους κατεμαδες μπορει να αρεσει αυτο ........... αλλα οχι σε εμενα ....... :p :D

Τους άρεσε που σε γαργάλαγε ο πισινός σου ε; Πονηρούλη! ;)

:lol:

MAG/FMX
04/05/2010, 09:52

Μου αρεσει η αισθηση του , Το οδηγας και σου μουδιαζουν τα π@παρια ενω τα ΚΤΜ που ειχα οδηγησει , με γαργαλαγε ο πισινος μου ......... τωρα σε μερικους κατεμαδες μπορει να αρεσει αυτο ........... αλλα οχι σε εμενα ....... :p :D

196856

DUKASII
04/05/2010, 09:54
ok re maga nomiza oti mas doyleyeis.:beer:

DUKASII
04/05/2010, 09:54
poou einai ayti i eduro pista?

:D

MAG/FMX
04/05/2010, 09:59
Επειδη δε θελω να το παιζω φανατικος χοντακιας, κ ας ειναι η μονη εταιρια που δεν με προβληματισε ............ Αυτη ειναι η μηχανη που θα ηθελα να ειχα στην αυλη μου ............

Εχω κ αλλη φοτο σε πιστα enduro ............. Τωρα μεταξυ μας , ειναι λιγο gay trendy τα ΚΤΜ με την καλη εννοια , δεν ειν κοκο

196861

DUKASII
04/05/2010, 10:08
ναι ρε..ολοι στη Μυκονο..με φουλαρια κοφτες και κτμ 690 κυκλοφορανε..πέστα πεστα..

yiannis172
04/05/2010, 10:09
SMR 560 παιρνουν τωρα λογω κραδασμων .....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
04/05/2010, 10:42
Ρε μαλακες την παλευεται καθολου:confused: :rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
04/05/2010, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ρε μαλακες την παλευεται καθολου:confused: :rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σίγουρα όχι.... :a01: :a01: :a01: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

aisxos
04/05/2010, 12:10

Μου αρεσει η αισθηση του , Το οδηγας και σου μουδιαζουν τα π@παρια ενω τα ΚΤΜ που ειχα οδηγησει , με γαργαλαγε ο πισινος μου ......... τωρα σε μερικους κατεμαδες μπορει να αρεσει αυτο ........... αλλα οχι σε εμενα ....... :p :D εγω παλι (με xtx )σε χωμα παταγα και βρισκομουν στο εδαφος με την μια...με επαιζε απιστευτα πολυ..αλλα ειχα και αλλα λαστιχα. http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C04%5C28%5Cbikepics-1649681-full.jpg .δεν παλευετε με τιποτα σε χωμα με το χτχ.και ο τυπας με mounten bike θα με περναγε.

camen
04/05/2010, 13:11
Απο το κειμενο του site που εβαλε ο MAG:

"Aκόμη και τα πιο extreme ΚΤΜ θα ένιωθαν άβολα απέναντι του, καθώς έχει πάνω του την βαριά σφραγίδα της γιαπωνέζικης καταγωγής."

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Eβγαλε και το fmx κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο,λεω εγω...:eek: :hypnotize

XJR_Billy
04/05/2010, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
εγω παλι (με xtx )σε χωμα παταγα και βρισκομουν στο εδαφος με την μια...με επαιζε απιστευτα πολυ..αλλα ειχα και αλλα λαστιχα. http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C04%5C28%5Cbikepics-1649681-full.jpg .δεν παλευετε με τιποτα σε χωμα με το χτχ.και ο τυπας με mounten bike θα με περναγε.

Ευτυχώς η μαμά Yamaha φρόντισε τους πιστούς της δημιουργώντας την XTR για το χώμα.:D :p :cool:

sakisvolos
04/05/2010, 14:15
:rotflmao: :bigcry:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

XJR_Billy
04/05/2010, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Σάκη, πολύ κέρατο ρε φίλε !!!:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MAG/FMX
04/05/2010, 15:09
Απο το κειμενο του site που εβαλε ο MAG:

"Aκόμη και τα πιο extreme ΚΤΜ θα ένιωθαν άβολα απέναντι του, καθώς έχει πάνω του την βαριά σφραγίδα της γιαπωνέζικης καταγωγής."

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

ΜΕ + FCR λεει οτι γινεται αυτο ........... το κειμενο ειναι πριν βγει το 690 ........... λογικα εννοει οτι φτανει στα γκαζια τα 640 , οποτε μετα παιζει η ικανοτητα του καθε οδηγου ποιος θα ειναι μπροστα .......... Παρτε τα .......... :p :smokin:

sakisvolos
04/05/2010, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Σάκη, πολύ κέρατο ρε φίλε !!!:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι να το κάνω το σκασμένο μωρέ? :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
04/05/2010, 15:12
ΜΕ + FCR λεει οτι γινεται αυτο ........... το κειμενο ειναι πριν βγει το 690 ........... λογικα εννοει οτι φτανει στα γκαζια τα 640 , οποτε μετα παιζει η ικανοτητα του καθε οδηγου ποιος θα ειναι μπροστα .......... Παρτε τα .......... :p :smokin:

Το 640 ειναι το extreme KTM δλδ?!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

camen
04/05/2010, 15:15
λογικα εννοει οτι φτανει στα γκαζια τα 640

Επισης,μετα απο 150.000 σελιδες θα καταλαβεις επιτελους οτι το 640 το φτανεις σε γκαζια με 2000Ε:confused: :rolleyes:
Κ οτι αν θες να συγκρινεις ΔΙΚΑΙΑ πρεπει να το συγκρινεις με 640 που επισης εχει 2000Ε πανω του?!:winka:

MAG/FMX
04/05/2010, 15:50
Γενικα θεωρει extreme τα Κτμ , οχι κ καλα τα φτιαγμενα κτμ ............. Τα κτμ ειναι ειδη τουμπανιασμενα απο μαμα με μια δοση αναξιοπιστιας , αντε λογο πουσαρισματος του μοτερ........ το φμχ ειναι πολητικο μηχανακι ....... του ριχνεις 2 χιλιαρικα κ περνει τα πανω του αλλα κ παλυ πιο λιγο σου κοστιζει ............

Κ να σου πω κ κατι ........ εισαι λαθος κ εσυ κ η παρεα σου.......... Εσεις συγκρινετε ready to race μηχανες με πουσαρισμενα μαμα μοτερ που λογικα θα βγαλουν προβληματα VS με πολητικες μηχανες fmx, xtx, tdm ......... k μολις εμεις τους ανεβασουμε τα αλογα και παλυ κρατωντας την αξιοπιστια toυς κ την πολητικη τους χρηση ....... Λετε περι μαμα κ ανοισες συγκρισεις κ 2000ε ............ μα αφου ειδη εχεις ριξει 10 χιλιαρικα . Κατσε να πουσαριστει κ ενας ιαπωνικος κινητηρας , στο βαθμο αξιοπιστιας των ΚΤΜ κ μετα τα λεμε ............... Οταν ασχολιομουνα με κολοφτιαγμενα WR k θυριδωμενα μοτερ απο DT .......... ta KTM στις κοντρες δεν ηταν πουθενα .............

Και κατι αλλο, εσεις φτετε για το ασκημο ονομα των ΚΤΜ περι αξιοπιστιας , με το που το περνετε βγαζετε κατι καλωδια κ πειραζεται φιλτροκουτια γιατι κ καλα ετσι πρεπει ...........
Εμενα φιλος μου δεν εχει πειραξει τιποτα απολυτος κ ειναι μια χαρα το μοτερ ......... ενταξει κατι με τα ηλεκτρικα , ενα θεμα .......... αλλα για μοτερ μιλαω :sun:

DUKASII
06/05/2010, 03:51
Γενικα θεωρει extreme τα Κτμ , οχι κ καλα τα φτιαγμενα κτμ ............. Τα κτμ ειναι ειδη τουμπανιασμενα απο μαμα με μια δοση αναξιοπιστιας , αντε λογο πουσαρισματος του μοτερ........ το φμχ ειναι πολητικο μηχανακι ....... του ριχνεις 2 χιλιαρικα κ περνει τα πανω του αλλα κ παλυ πιο λιγο σου κοστιζει ............

Κ να σου πω κ κατι ........ εισαι λαθος κ εσυ κ η παρεα σου.......... Εσεις συγκρινετε ready to race μηχανες με πουσαρισμενα μαμα μοτερ που λογικα θα βγαλουν προβληματα VS με πολητικες μηχανες fmx, xtx, tdm ......... k μολις εμεις τους ανεβασουμε τα αλογα και παλυ κρατωντας την αξιοπιστια toυς κ την πολητικη τους χρηση ....... Λετε περι μαμα κ ανοισες συγκρισεις κ 2000ε ............ μα αφου ειδη εχεις ριξει 10 χιλιαρικα . Κατσε να πουσαριστει κ ενας ιαπωνικος κινητηρας , στο βαθμο αξιοπιστιας των ΚΤΜ κ μετα τα λεμε ............... Οταν ασχολιομουνα με κολοφτιαγμενα WR k θυριδωμενα μοτερ απο DT .......... ta KTM στις κοντρες δεν ηταν πουθενα .............

Και κατι αλλο, εσεις φτετε για το ασκημο ονομα των ΚΤΜ περι αξιοπιστιας , με το που το περνετε βγαζετε κατι καλωδια κ πειραζεται φιλτροκουτια γιατι κ καλα ετσι πρεπει ...........
Εμενα φιλος μου δεν εχει πειραξει τιποτα απολυτος κ ειναι μια χαρα το μοτερ ......... ενταξει κατι με τα ηλεκτρικα , ενα θεμα .......... αλλα για μοτερ μιλαω :sun: για πες ρε φιλε γιατι κ εγω ασχολιομουν πολυ με τις κοντρες ...

τι κανανε τα dt k wr??????

yiannis172
06/05/2010, 05:06
[B]

Οταν ασχολιομουνα με κολοφτιαγμενα WR k θυριδωμενα μοτερ απο DT .......... ta KTM στις κοντρες δεν ηταν πουθενα .............

B]

Ναι ,λογικο να μην ηταν πουθενα τα ΚΤΜ στις κοντρες που αναφερεις γιατι θα ηταν τιποτα κοντρες με παπακια στις οποιες και θα πηγαιναν τα DT και τα WR για να ανακυρηχθουν βασιλιαδες
.....Οσοι ειχαν / εχουν ΚΤΜ και ασχολουνται με το αθλημα μονο για να γελασουν η να βρουν πελατες θα πηγαιναν σε τετοιου ειδους κοντρες,.....:beer: :beer: :beer: :beer:

XTakias
05/08/2010, 23:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
Ναι ,λογικο να μην ηταν πουθενα τα ΚΤΜ στις κοντρες που αναφερεις γιατι θα ηταν τιποτα κοντρες με παπακια στις οποιες και θα πηγαιναν τα DT και τα WR για να ανακυρηχθουν βασιλιαδες
.....Οσοι ειχαν / εχουν ΚΤΜ και ασχολουνται με το αθλημα μονο για να γελασουν η να βρουν πελατες θα πηγαιναν σε τετοιου ειδους κοντρες,.....:beer: :beer: :beer: :beer:

Εγώ πάνως με το ΧΤΧ είχα πιεί τσαγάκι από ένα κτμ 640. Εγώ με καθρεφτάκια(πιο μαμά δεν πάει) και το παιδί κάτι είχε βάλει επάνω. Έχασα αξιοπρεπώς ομολογώ, ούτε 18 ούτε 48 κολώνες και βελόνες. Μικρή η διαφορά, αλλά το τσάι μου το πια!!(φυσικά μετά έκανα τον Ντόναλντ)(Λαικιστή: την πάπια).:rotflmao:

Steve_athens
22/08/2010, 14:45
Παντως η αξιοπιστια των ΚΤΜ ειναι τραγικη 2 παιδια γνωρισα με δουκες ο ενας του σπασε το σταντ,μετα το κολαρο απο το καρμπυρατερ εχανε,μετα κατι επαθε το μπροστινο μεσα σε διαστημα 5 μηνων και του αλλου του βαρεσε μπιελα και εσπασε το καρτερ.Για συντηρηση δεν το συζηταμε τα χαν στη πενα

arisrodolivos
23/08/2010, 14:53
:D :D :cry: :cry: :cry: :cry:

LOUKILOUK
25/08/2010, 11:38
πφ κοντράκηδες- ευθειάκηδες....:yuck:

Η ζωή ξεκινάει στην πρώτη στροφή παλικάρια...:winka: :evil:
Άντε γεια...

υ.γ. Σχολείο το ΧΤ, δυνατό το Dorso, παιχνίδι το 690, κούκλα το Hyper(800), παίρνει ο καθένας ότι τον καυλώνει αλλά να το στ(ρ)ίβει το εργαλείο... κρίμα είναι αλλιώς... :bigcry: :lol: :rotflmao:

milvas7
29/08/2010, 13:27
:beer: