PDA

View Full Version : Αρχάριος για Gsxr-1000

Σελίδες : 1 [2] 3

chris_honda
21/05/2010, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Μ΄αρέσει που μετά από 7 σελίδες, κατασταλάξαμε στο να πάρει 600ράκι :eyepop: GSXR :dizzy:

Άνοιξε καινούριο θρεντ φίλε μου, και ζήτησε γνώμες για BUSA... έτσι μετά από 5-6 σελίδες, θα καταλήξουμε να σε ψήνουμε να πάρεις 1000.

Γιατί πιστεύεις πως τον ψήσαμε;;:rotflmao: :rotflmao:

Δαγκωτό 1000, θα πάρει.

Panopticon7
21/05/2010, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Μ΄αρέσει που μετά από 7 σελίδες, κατασταλάξαμε στο να πάρει 600ράκι :eyepop: GSXR :dizzy:

Άνοιξε καινούριο θρεντ φίλε μου, και ζήτησε γνώμες για BUSA... έτσι μετά από 5-6 σελίδες, θα καταλήξουμε να σε ψήνουμε να πάρεις 1000.

Ακριβως, και το 600 ειναι υπερβολικο αλλα ετσι και αλλιως οτι θελει θα κανει.

Kotsis23
21/05/2010, 16:21
Να πω και γω τα δικα μου αν και ξερω πως νιωθεις και οτι και να σου πουνε δυσκολα θα αλλαξεις.Ειμαι 21 χρονων και αν και μπορουσα να παρω κατι μεγαλυτερο και ισχυροτερο εμεινα στο μικρουλι το νιντζα το 250.Ευτυχως αν και ερεθιζομουν σε οψη μεγαλυτερων μηχανων (βλ. zx636 ,gsxr600 ,r6 ktl) ποτε δεν αφησα τον εαυτο μου να πιστεψει οτι θα μπορουσε να τιθασευσει τετια θηρια.Οδηγαω αμαξι 3 χρονια και ευτυχως ζω θεσσαλονικη οπου τα πραγματα ειναι σαφως πιο καλα και 'ειρινικα'.Ειχα μια μικροεμπειρια απο παπακια κτλ αλλα ευτυχως κατι δουλεψε μεσα μου και εκανα αυτη την επιλογη.Βεβαια αν ξαναδιαλεγα θα επερνα κατι σε μεταχειρισμενο και αυτο γιατι επεσα ηδη δυο φορες,απο βλακεια μεν πτωση δε..μου τα λεγανε ' μην παρεις καινουρια θα πεσεις και θα κλαις,δεν πεφτω ελεγα,ξερω που να σταματαω.Και ομως μια απερισκεψια σε ενα κιτρινο φαναρι και μια κηλιδα απο λαδια ηταν αρκετα να φαω τα μουτρα μου δυο φορες χωρις σημαντικες ζημιες για μενα.Με την παραμικρη ευκαιρια το ανοιξα οσο παει φτανει μια ταχυτητα των 180km που ποτε δν πιστευα θα το κανω.Ομως εκεινη την στιγμη που μπορουσα να το ανοιξο δν σκεφτομουν εγω αλλα καποιος αλλος για μενα,ποσο μαλλον οταν οι ταχυτητες ξεπερνανε τα 250.Τωρα μαλλον θα σκεφτεσε ε τι λεει αυτος εδω μιλαμε για 1000αρες και αυτος μου λεει για παπια.Δεν διαφωνω αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα το ανοιξεις οταν θα βρεις ευκαιρια και θα το κανεις συχνα και τοτε θα γινει το κακο που ευχομαι να μην σου συμβει ποτε.Δεν ξερω γιατι καθομε και τα γραφω ολα αυτα,αλλα πιστευω το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις μια 600αρα,θα την καραευχαριστηθεις και σε 2-3 χρονακια ανεβενεις...Ελπιζω να κανεις σωστη επιλογη οποια και αν ειναι αυτη η ζωη ειναι μπροστα σου παρε τα μεγιστα απο αυτην και μην αναλωθεις σε μια βιαστικη επιλογη που κατ'εμε θα σου κοστισει..Καλους δρομους με οτι μηχανακι και αν σε βρουνε ;)

cornell
21/05/2010, 16:40
Είχα παλιότερα μια R6 και εξαιτίας ενός ατυχήματος έκανα αρκετά χρόνια να οδηγήσω μηχανή.Πριν μερικούς μήνες αποφάσισα να ξαναγοράσω μια.Θα μπορούσα να πήγαινα σε μια ss 600αρα,αλλα κάτι μου έλεγε οτι δεν είμαι έτοιμος να ξαναπάω καρφί σε αυτή την κατηγορία,τα χρόνια πέρασαν,τα αντανακλαστικά οταν έχεις να οδηγήσεις αρκετό καιρό σκουριάζουν και η σύνεση είναι ύψιστο αγαθό.
Η λύση λοιπόν ήταν μία,

Ηonda CBR400RR,
μεγαλο σχολείο,θα μάθεις να στρίβεις,να φρενάρεις και γενικά να καταλάβεις την οδηγική συμπεριφορά των ss.
Επίσης υπάρχουν μαθήματα απο σχολές(οπως του 0-300) στις οποίες θα μάθεις αρκετά πραγματάκια.

Προσωπικά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σε 400ρια ss(CBR,GSXR,VFR κτλ,κτλ).Θέλει ψάξιμο αλλα κατι θα βρεις.

kerasaki
21/05/2010, 17:06
Κατ'αρχην δεν καταλαβαινω τι σου αρεσει στο 1000 και δεν το εχει το 600??εμενα ιδια μου φαινονται εκτος απο το αντιστοιχα αυτοκολλητα!
Το μονο σιγουρο ειναι οτι το 1000 ΔΕΝ θα το ευχαριστηθεις και μαλλον θα σε τρομαξει...
ασε το στησιμο....αλλο νεικεντ 600 η fazer κτλ και ΑΛΛΟ πραγμα ss

gixxerpap
21/05/2010, 20:51
εγω θα σου προτείνω να το πάρεις και να δεχτείς την πρόταση του reinmeister...

το ίδιο έκανε και στο δικό μου και βρήκα την υγειά μου!

Gixxerfrk
22/05/2010, 02:39
Καλημέρα αναβάτες!

Μια λύση είναι να βρεθεί ένας καλός-τρελός φίλος-σαμαρίτης με 1000άρι ή 600άρι για να έχω μια μικρή ιδέα ώστε να πάρω μια ολοκληρωμένη απόφαση...
Άντε και καλό τριήμερο!!!

daz
22/05/2010, 07:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk
Καλημέρα αναβάτες!

Μια λύση είναι να βρεθεί ένας καλός-τρελός φίλος-σαμαρίτης με 1000άρι ή 600άρι για να έχω μια μικρή ιδέα ώστε να πάρω μια ολοκληρωμένη απόφαση...
Άντε και καλό τριήμερο!!!

Να σου δώσω μια ιδέα του τι σου λένε τόση ώρα τα παιδιά?

http://www.youtube.com/watch?v=Q9zNUPDmnz4

έχει ξαναμπεί αλλά ταιριάζει και εδώ.

Ούτε 10 χλμ δεν είχε! Ούτε 2,500 στροφές!

daz
22/05/2010, 08:09
Ρίξε μια ματιά και σε κάτι τέτοιο. Μη σου πω να το δώσεις και αυτό στον rain να στο κόψει!

Φιλικά πάντα.

Η εμπειρία μου από τέτοια μηχανάκια περιορίζεται σε ένα fzr400rr του κάποτε. Παράλληλα, σε διάφορες βόλτες με φίλους, οδηγούσα όλα τα ss της εποχής. Από τα δίχρονα rgv και τα θρυλικά genesis μέχρι το gsxr1100. Όταν αυτός που είχε το 1100 πήρε το r1 του 98 η διαφορά μου φάνηκε χαοτική. Ακόμα και από το 1100. Ήμουν και πάλι ψάρι και ας είχα το fzr. Του είπα να έχει το νου του. Τώρα εκείνο το r1 του 98 μοιάζει πιο πολύ με τουριστικό παρά με ss. Τι περιμένεις να πω σε σένα? Θα σου πω να μην βιάζεσαι. Αν πάρεις το 1000 και καταφέρεις να μείνεις όρθιος, που το εύχομαι και θέλω να το πιστεύω, το επόμενο είναι πως δεν θα μάθεις ποτέ να το οδηγείς.
Δεν μπορείς καν να φανταστείς που έχουν φτάσει τα ss σήμερα. Έχουν πετάξει τον User friendly μανδύα τους εδώ και χρόνια. Το μόνο που σε αφήνουν να διαχειριστείς καλύτερα είναι το γκάζι τους για να τα πας πιο γρήγορα, χωρίς να σε πετάξουν στην πίστα και χωρίς να το καταλάβεις στο δρόμο. Τα πάντα επάνω τους απευθύνονται σε "μη άπειρους".

198712

Chris K.
22/05/2010, 08:56
Θα σου κάνω ενα απλό copy-paste, προσπαθώντας να βοηθήσω κι εγώ στην επιλογή σου.
Την απάντηση αυτή την έδωσα και σε άλλο άτομο που πάνω-κάτω είχε τις ίδιες απορίες με 'σένα.

Πρίν περίπου ένα μήνα βρισκόμουν ακριβώς στους ίδιους προβληματισμούς! Για ένα περίπου χρόνο είχα ενα αυτοματάκι SYM 200 κυβικά και αποφάσισα οτι ήταν επιτέλους καιρός να ανέβω κατηγορία, όχι μόνο απο άποψης κυβισμού αλλά και "πραγματικής" μηχανής.

Η μεγάλη μου λατρεία ήταν και παραμένει το GSX-R 750 αλλα απ'οτι φαίνεται κάποιες παραχωρήσεις, καλός ή κακός χρειάζονται. Όπως καταλαβαίνεις, η επιλογή του GSX-R 750 έφυγε, καθώς ο ίδιος το θέλησα για πολλούς και διάφορους λόγους. Γεροί να'μαστε, χρόνια έχουμε μπροστά μας, το μυαλό στο κεφάλι και θα φτάσουμε να έχουμε οτι μας αρέσει! Τώρα, στο ψητό.

Έψαξα για όλα αυτα τα μοντέλα που έχουν αναφερθεί αλλά τα "γυμνά" δεν ήταν τόσο του γούστου μου. Με τα λίγα και τα πολλά, αφού έχοντας πάει σε αντιπροσωπείες, βλέποντας άπειρα forums, videos, photos και ακούγοντας πολλές απόψεις απο φίλους/γνωστούς, εδώ και δύο περίπου εβδομάδες είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος ενός Yamaha XJ6 Diversion F. Μηχανή μεσαίου κυβισμού αλλά με "στήσιμο" για αρχάριους, αν μπορείς να το πείς κι έτσι. Το συγκεκριμένο μοντέλο Diversion F είναι full fairing ΑΛΛΑ βγαίνει και σε τελείως γυμνό, το απλό Yamaha XJ6! Σε παρόμοιο επίπεδο βρίσκονται το Kawasaki ER-6N και Suzuki Gladious (πιθανόν να μου διαφέυγουν και αλλα μοντέλα). Ψάξε λίγο τα χαρακτηριστικά τους και γενικότερα την κατηγορία, μήπως ενδιαφέρεσε. Προσοχή, όταν ακούς "στήσιμο" για αρχάριους, μην τα υποτιμάς. Και πολύ καλή ροπή έχουν ιδιαίτερα στα χαμηλά, τα ~210 τελική είναι πιστεύω αρκετά για αρχή, μια χαρά σε πάνε όπου θές, στην πόλη μέσα είναι πραγματικά σαν παπάκι με μία άπαιχτη 3η και προσωπικά μιλώντας, πιστέυω οτι ίσως ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα εγώ, σαν αρχάριος να κάνω!

Αυτά όλα τα διατυπώνω, όχι τόσο για να προωθήσω κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αλλα για μια γενικότερη ιδέα, μην παρεξηγηθώ.

Όπως και να έχει, οτι και να πάρεις, καλοτάξιδο να είναι, εσύ πάντα όρθιος με πολλά και αξέχαστα χιλιόμετρα και εννοείτε full εξοπλισμός! Κράνος, μπαλακλάβα, γαντάκια, μπουφανάκι, θώρακες, επιγονατίδες, μπότες, τσαντάκι μηρού (απίστευτα βολικό!!!), ισοθερμικά και πάει λέγοντας. Σίγουρα δεν θα τα φοράς όλα αυτα για τις καθημερινές σου βόλτες αλλα για το παραμικρό ταξιδάκι, κατ'εμέ πρέπει!

Αυτά τα "ολίγα" απο μένα, ελπίζω να βοήθησα.

198729

Panopticon7
22/05/2010, 09:14
Πολυ ωραιο το μηχανακι αυτο αλλα γιατι μονο 75 αλογα απο 600 κυβ. εκ ?

daz
22/05/2010, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Πολυ ωραιο το μηχανακι αυτο αλλα γιατι μονο 75 αλογα απο 600 κυβ. εκ ?

Μάλλον για να έχει γεμάτες τις χαμηλές και τις μεσαίες.;)

Panopticon7
22/05/2010, 09:31
Φιλε ασχετο, η βλακοφατσα που εβαλες μου φερνει γελιο καθε φορα που την βλεπω.

Ποιανου κωμικου ειναι

daz
22/05/2010, 09:50

Ποιανου κωμικου ειναι

Αν το βρεις κερνάω γλειφιτζούρι.

Lioulios
22/05/2010, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Αν το βρεις κερνάω γλειφιτζούρι. ;)

Allst@rf
22/05/2010, 09:56

Ποιανου κωμικου ειναι

:a014: :a014: :a014:

kerasaki
22/05/2010, 10:03
μαλλον καποιοσ ειναι πολυ νεος

Allst@rf
22/05/2010, 10:09
να το πω ,να μην το πω...

Ρanopticon,κανε τον κόπο ρε φίλε και μπες στο θρέντακι με τίτλο "ας βγάλουμε τα κράνη"...

Ρε daz ,τελικά δε το άνοιξες τσάμπα το θρέντ...

Panopticon7
22/05/2010, 11:12
Αστειευομαι φυσικα :lol:

notakos600
22/05/2010, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
να το πω ,να μην το πω...

Ρanopticon,κανε τον κόπο ρε φίλε και μπες στο θρέντακι με τίτλο "ας βγάλουμε τα κράνη"...

Ρε daz ,τελικά δε το άνοιξες τσάμπα το θρέντ...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

daz
22/05/2010, 13:23
Αστειευομαι φυσικα :lol:

Η παρένθεση έκλεισε. Εξάλλου βρισκόμαστε στο θρεντ του παιδιού.

Φίλε Gixxerfrk ξέρω ότι σε προβληματίσαμε. Αν θέλεις ξαναδιάβασε από την αρχή όλα αυτά που σου είπαν τα παιδιά και σκέψου πως σε όλα αυτά εσύ έχεις να αντιπαραθέσεις μόνο το γεγονός ότι σου αρέσει. Αν θέλεις να έχεις μια εμπειρία με μοτό του είδους πάρε μια οποιαδήποτε που την δίνουν για test raid. Εγώ και εσύ η μόνη διαφορά που μπορούμε να διακρίνουμε στα 1000άρια είναι τα χρώματα. Αν το ψάξεις λίγο αποκλείεται να μη βρεις κάτι που να σου αρέσει ώστε να το χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον σαν βάση για να καταλήξεις αργότερα στο 1000. Αν θέλεις σκέψου το γεγονός πως μπορείς να πάρεις κάτι μικρότερο και μεταχειρισμένο, να λάβεις μέρος σε σχολεία ασφαλούς οδήγησης κτλ. Να πας καμιά φορά στην πίστα για να δεις τις δυνατότητες της μηχανής, να πιέσεις τον εαυτός σου χωρίς να φοβάσαι το Daf από το απέναντι ρεύμα και αργότερα θα κρίνεις μόνος σου τι θα κάνεις.

edit. Σε περίπτωση που δεν θέλεις κάτι παλιό ή προτιμάς ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο ή και καινούριο, μηχανές σαν το gsxf το Diversion ή το fazer μπορούν να σε βοηθήσουν να μεταβείς στην ακραία γεωμετρία και τα απόλυτα γκάζια χωρίς να σου στερούν την δυνατότητα να μπεις στην πίστα να κάνεις ταξιδάκια ή να κυκλοφορείς στην πόλη.

devil's animal
22/05/2010, 13:57
συμφωνω με ολες τις προηγουμενες αποψεις που σου ειπαν τα παιδια.
:beer: :beer: :beer:

ειναι ωραιο να απαντανε οι αλλοι για σενα και να μην αναγκαζεσαι να γραφεις σεντονια. :p

Allst@rf
22/05/2010, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
συμφωνω με ολες τις προηγουμενες αποψεις που σου ειπαν τα παιδια.
:beer: :beer: :beer:

ειναι ωραιο να απαντανε οι αλλοι για σενα και να μην αναγκαζεσαι να γραφεις σεντονια. :p

σαν παλιός και συ δικαιούσαι και λίγο ξεκούραση από τα θρέντ που είναι χιλιόποστάρισμενα...

:p

Hondakias23
23/05/2010, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω θα σου το θεσω λιγο διαφορετικα απο τους αλλους...παρτο...

δεχεσαι μολις το αγορασεις να μου το φερεις να στο κανω 80 αλογα τροχο? εξωτερικα δεν θα φαινεται τιποτα και η αλλαγη θα ειναι πολυ ευκολα αναστρεψιμη...το κολπο ομως θα το ξερω μονο εγω...θα την αφησουμε ετσι για τουλαχιστον 6 μηνες...

και η εργασια δωρεαν απο μενα...τι λες?

Σοβαρα γινεται αυτο? Αληθεια ρωταω. Ειμαι απειρος, θα ηθελα να αγορασω R6 03-04 μοντελο, αν γινεται να το κανω ας πουμε 60 αλογα το κανω αυριο, και μεχρι να το μαθω κανενα εξαμηνο το αφηνω ετσι και μετα μολις το μαθω το ξαναφερνω στα κανονικα επιπεδα. Γινεται? Και σε πληρωνω προφανως. Αλλα μετα ξαναφερνεται στα κανονικα του επιπεδα χωρις να πληρωσω μια περιουσια. Αληθεια ρωταω. Μου αρεσει παρα πολυ αυτη η μηχανη, και αν ηταν δυνατον να την κανω 60 αλογα μεχρι να το μαθω οκ.

reinmeister
23/05/2010, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
Σοβαρα γινεται αυτο? Αληθεια ρωταω. Ειμαι απειρος, θα ηθελα να αγορασω R6 03-04 μοντελο, αν γινεται να το κανω ας πουμε 60 αλογα το κανω αυριο, και μεχρι να το μαθω κανενα εξαμηνο το αφηνω ετσι και μετα μολις το μαθω το ξαναφερνω στα κανονικα επιπεδα. Γινεται? Και σε πληρωνω προφανως. Αλλα μετα ξαναφερνεται στα κανονικα του επιπεδα χωρις να πληρωσω μια περιουσια. Αληθεια ρωταω. Μου αρεσει παρα πολυ αυτη η μηχανη, και αν ηταν δυνατον να την κανω 60 αλογα μεχρι να το μαθω οκ.

υπαρχει και πολυ απλος τροπος να γινει...βαζεις ενα στοπ στον αξονα που ανοιγει τα main throttle plates ετσι ωστε να ανοιγει το γκαζι μεχρι εκει που θες εσυ...πες στον μαστορα σου να το κανει...ειναι πανευκολο...δεν χρειαζεσαι εμενα...εγω χρειαζομαι μονο οταν ειναι να γινει με τροπο που να μην ανακαλυπτεται...:D

Hondakias23
23/05/2010, 15:33
υπαρχει και πολυ απλος τροπος να γινει...βαζεις ενα στοπ στον αξονα που ανοιγει τα main throttle plates ετσι ωστε να ανοιγει το γκαζι μεχρι εκει που θες εσυ...πες στον μαστορα σου να το κανει...ειναι πανευκολο...δεν χρειαζεσαι εμενα...εγω χρειαζομαι μονο οταν ειναι να γινει με τροπο που να μην ανακαλυπτεται...:D

Αυτο μειωνει το γκαζι, τις στροφες την ιπποδυναμη? Τι ακριβως κανει αδερφε. Θα το κανω. Τι λες τωρα. Δεν το ηξερα! Βουρ για R6!:smilea: :smilea:

Lioulios
23/05/2010, 15:47
Παλιά μήπως η κτμ το έβαζε μεχρι το στρώσιμο ή κάτι τέτοιο ; Και στο 1ο σερβις το έβγαζε;

reinmeister
23/05/2010, 15:50
την μεγιστη παροχη αερα μειωνει...κατ επεκτασιν καυσιμο-στροφες-ιπποδυναμη...πολλες εταιριες το κανουν ακομη και τωρα...

Hondakias23
23/05/2010, 15:51
την μεγιστη παροχη αερα μειωνει...κατ επεκτασιν καυσιμο-στροφες-ιπποδυναμη...πολλες εταιριες το κανουν ακομη και τωρα...

Πριν το παρω πρεπει να ρωτησω καπου να μαθω σιγουρα? Καποιο μερος?

reinmeister
23/05/2010, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
Πριν το παρω πρεπει να ρωτησω καπου να μαθω σιγουρα? Καποιο μερος?

δεν χρειαζεται να αγορασεις καποιο ανταλλακτικο...μια προσθηκη μπαινει πανω στο ηδη υπαρχων στοπ και εισαι κομπλε...

koulis19
23/05/2010, 15:59
δεν χρειαζεται να αγορασεις καποιο ανταλλακτικο...μια προσθηκη μπαινει πανω στο ηδη υπαρχων στοπ και εισαι κομπλε... Με αυτα που λες rein θα εμφανιστουν καμια 30 συνομιληκοι μου και θα λενε αγορασα gsxr kai cbr.Αρα καλυτερα βγαλε καμια τιμη του κολπου που κανεις και εχεις οικονομησει

Hondakias23
23/05/2010, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Με αυτα που λες rein θα εμφανιστουν καμια 30 συνομιληκοι μου και θα λενε αγορασα gsxr kai cbr.Αρα καλυτερα βγαλε καμια τιμη του κολπου που κανεις και εχεις οικονομησει

Για να το κανεις αυτο θα πρεπει να εισαι κατασταλαγμενος, και νομιζω πως αν οι συνομηλικοι σου και οι συνομηλικοι μου κανουν κατι τετοιο οκ. Αλλα αν παρουν τετοιο μηχανακη δεν θα το κανουν κατα 90%. Και απ΄οτι καταλαβα απ το παλικαρι ειναι απλο να το κανεις και το κανει ο καθε μηχανικος.

Gixxerfrk
25/05/2010, 05:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Η παρένθεση έκλεισε. Εξάλλου βρισκόμαστε στο θρεντ του παιδιού.

Φίλε Gixxerfrk ξέρω ότι σε προβληματίσαμε. Αν θέλεις ξαναδιάβασε από την αρχή όλα αυτά που σου είπαν τα παιδιά και σκέψου πως σε όλα αυτά εσύ έχεις να αντιπαραθέσεις μόνο το γεγονός ότι σου αρέσει. Αν θέλεις να έχεις μια εμπειρία με μοτό του είδους πάρε μια οποιαδήποτε που την δίνουν για test raid. Εγώ και εσύ η μόνη διαφορά που μπορούμε να διακρίνουμε στα 1000άρια είναι τα χρώματα. Αν το ψάξεις λίγο αποκλείεται να μη βρεις κάτι που να σου αρέσει ώστε να το χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον σαν βάση για να καταλήξεις αργότερα στο 1000. Αν θέλεις σκέψου το γεγονός πως μπορείς να πάρεις κάτι μικρότερο και μεταχειρισμένο, να λάβεις μέρος σε σχολεία ασφαλούς οδήγησης κτλ. Να πας καμιά φορά στην πίστα για να δεις τις δυνατότητες της μηχανής, να πιέσεις τον εαυτός σου χωρίς να φοβάσαι το Daf από το απέναντι ρεύμα και αργότερα θα κρίνεις μόνος σου τι θα κάνεις.

edit. Σε περίπτωση που δεν θέλεις κάτι παλιό ή προτιμάς ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο ή και καινούριο, μηχανές σαν το gsxf το Diversion ή το fazer μπορούν να σε βοηθήσουν να μεταβείς στην ακραία γεωμετρία και τα απόλυτα γκάζια χωρίς να σου στερούν την δυνατότητα να μπεις στην πίστα να κάνεις ταξιδάκια ή να κυκλοφορείς στην πόλη.

Ευχαριστώ και πάλι για τις γνώμες σας, θα μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες.
Για test ride δεν το έχω ψάξει, θεωρώ ότι δεν θα δίνουν μια τέτοια είδους μηχανή για δοκιμή και πόσο μάλλον σε κάποιον που έχει 1 χρόνο το δίπλωμα!...Ωστόσο θα το κοιτάξω.

:beer:

fz6man
25/05/2010, 08:06
συγνωμη αλλα το χασατε καπου, gsxr k δεν παιρνεις ουτε για να στριβεις ουτε για ταξιδια για να κανεις μοστρα το παιρνεις εξω απο το καφε , και για παραλια φυσικα με τα απαραιτητα αξεσουαρ ζελε extra hard style σκουφακι , και σπορτεξακι - βερμουδιτσα :D

Gixxerfrk
25/05/2010, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
... φυσικα με τα απαραιτητα αξεσουαρ ζελε extra hard style σκουφακι , και ... :D

Καλά όλα τα άλλα...μία ερώτηση:
Και Ζελέ Και σκουφάκι;!;!... Νομίζω ότι κάπου υπερβάλεις!...:rolleyes:

TROOPER
25/05/2010, 11:05
Με αυτα που λες rein θα εμφανιστουν καμια 30 συνομιληκοι μου και θα λενε αγορασα gsxr kai cbr.Αρα καλυτερα βγαλε καμια τιμη του κολπου που κανεις και εχεις οικονομησει

το κολπακι επισημα το εκανε ηδη η γιαμαχα με το φειζερ των 78 αλογων.

:wave2:

Chris K.
25/05/2010, 16:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το κολπακι επισημα το εκανε ηδη η γιαμαχα με το φειζερ των 78 αλογων.

Ερώτηση : Εννοείς τα XJ6 ? Diversion & Diversion F.

DUKASII
25/05/2010, 16:23
Έτσι και το κανείς αυτό σε κανά ρ6 βλέπω να ακούς κουδούνια...

Κουδούνια ... Από τα ποδήλατα που θα σου « κορναρουν»για

να κανείς λίγο στη μπάντα να σε περάσουν...:rotflmao:

Akatanomastos
25/05/2010, 20:38
μεγαλο παιδι ειναι, και ας δεχτουμε οτι εχει τα μυαλα μεσα στο κεφαλι

το δεδομενο ομως ειναι οτι μεγαλη εμπειρια δεν εχει,
για να καταλαβει πληρως τι του λετε οι εχοντες εμπειρια με αυτο το μηχανακι

οπως και να χει,
εγω δεν ξερω κανεναν(συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου)
που του χει σκαλωσει κατι στο κεφαλι, και δεν το κανει επειδη του λενε αλλοι
να μην το κανει..
ισα ισα, για καποιο λογο, αυτη η αρνηση των αλλων, γιγαντωνει την θεληση σου να το κανεις..

παμε τωρα για την μηχανη,

φιλε μπορει να παρεις το 1000αρι
και πραγματικα να μην το ανοιγεις πανω απο 20χλμ
πιστευω οτι γινετε αυτο

καποια στιγμη ομως θα το πας 40, 60, 70, 80, (καλα τωρα λεω αστεια νουμερα γιαυτο το μηχανακι)
και οταν δεις λοιπον οτι δεν εγινε τιποτα "κακο" με αυτα τα χλμ θα το ανοιξεις και αλλο..

μπορει να μην το καταλαβαινεις τωρα,
αλλα εφοσων δεν ειχες δικο σου μηχανακι
δεν εχεις χιλιομετρα εμπειριας, και οταν λεμε χιλιομετρα, εννοουμε ΧΡΟΝΙΑ εμπειριας, και οχι απλα εμπειρια οδηγησης, αλλα εμπειριες μεσα απο 1.ΟΟΟ.ΟΟΟ "περιεργες" καταστασεις που μπορουν να σου συμβουν οδηγωντας..

αυτο που θελουν να σου εξηγησουν οι περισσοτεροι ειναι πως
ειναι πολυ ασχημο να σου λειπει η προαναφερθησα εμπειρια οταν οδηγας ενα τετοιο μηχανακι, και με αρκετα χιλιομετρα στο κοντερ..(που ειναι αναποφεκτο καποια στιγμη να ρθουν)

ειναι προτιμοτερο ναι βρισκεσαι πανω σε ενα ποιο "αδυναμο" εργαλειο,

για μενα δεν τιθετε θεμα οτι το 600αρι ειναι ασφαλης μηχανη και το 1000 δεν ειναι.
αν θες μπορεις να παρεις και ενα 125 παπι και να σκοτωθεις στην επομενη γωνια, δεν ειναι εκει το θεμα..
καμμια σχεση
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩς, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ο ΟΔΗΓΟς, και ξερει τι του ταιριαζει, ξερει τα δικα του ορια, τα ορια της μηχανης και αλλα πολλα

οταν δεν εχεις καθολου θεωρω οτι παιζει ρολο το μεγεθος της μηχανης στην ασφαλεια σου..

κλεινοντας,
κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια οτι θα πεσεις..εχεις δικιο σε αυτο,

αλλα μην ξεχνας οτι
και κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια οτι ΔΕΝ θα πεσεις..:smokin:

Gixxerfrk
26/05/2010, 03:12
Καλά τα λες, ακατανόμαστος... Κάπως έτσι τα έχω και εγώ στο μυαλό μου.

Καλημέρα σας!...

TROOPER
26/05/2010, 03:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris K.
Ερώτηση : Εννοείς τα XJ6 ? Diversion & Diversion F.

εννοω FAZER 600

akaposto
26/05/2010, 04:54
Κατάλαβα καλά;Μετά απο 10 σελίδες καταλήξαμε ότι
εντάξει αφού είναι νέος οδηγός,ας πάρει gsxr600; :eyepop:

Είχες κανένα υπερτούμπανο 200+ άλογα αυτοκίνητο (χωρίς ηλεκτρονικά φυσικά)
και σου φάνηκαν ψόφια (στην ευθεία) το sv και το xj;

Τι να χαρείς απο οδήγηση,αν με την μία πας να καβαλήσεις τέτοιο πράγμα;
Οκ,ευθειάκιας και μέχρι εκεί;
Το είπαν (εμμέσως) και πιο πρίν άλλοι,αλλά το ψαναγράφω μήπως το εμπεδώσεις.
Για να χαρείς τέτοιο μηχανάκι πρέπει να το πηγαίνεις...αέρα.
Στην πλειοψηφία των "μικτών" διαδρομών,σε γήινες ταχύτητες,
ένα ss είναι πολύ χειρότερο απο ταπεινότερα μηχανάκια.

Και κακώς όλοι σου γράφουμε μόνο για το γκάζι.
Τα φρένα που τα πας; Για να δω φρενάρισμα με τετραπίστονες σουπερ ντούπερ άγκυρες
σε σαπουνόδρομο;Ενα που τα έπιασες,και ένα που το έχασες.

*μικρό μυστικό
αν βγάλεις το όπλο στον δρόμο,είναι το μέλι που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν.
Ακόμα και να μην έχεις καμία διάθεση για ταρζανίες,θα έρθουν να σε βρούν αυτές...
Και ξέρεις πως τσούζει να στα φράξει κανένας μπάρμπας με κανά παλιοsrx;
:lol: :lol: :lol:

πι.ες.
highside θέλει καλαμπαλίκια για να το κάνεις,
low όμως,πιστεύω ότι το κάνεις άνετα με ss ως άπειρος.
Αυτό περί ss600.

Gixxerfrk
26/05/2010, 06:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
Κατάλαβα καλά;Μετά απο 10 σελίδες καταλήξαμε ότι
εντάξει αφού είναι νέος οδηγός,ας πάρει gsxr600; :eyepop:

Είχες κανένα υπερτούμπανο 200+ άλογα αυτοκίνητο (χωρίς ηλεκτρονικά φυσικά)
και σου φάνηκαν ψόφια (στην ευθεία) το sv και το xj;

Τι να χαρείς απο οδήγηση,αν με την μία πας να καβαλήσεις τέτοιο πράγμα;
Οκ,ευθειάκιας και μέχρι εκεί;
Το είπαν (εμμέσως) και πιο πρίν άλλοι,αλλά το ψαναγράφω μήπως το εμπεδώσεις.
Για να χαρείς τέτοιο μηχανάκι πρέπει να το πηγαίνεις...αέρα.
Στην πλειοψηφία των "μικτών" διαδρομών,σε γήινες ταχύτητες,
ένα ss είναι πολύ χειρότερο απο ταπεινότερα μηχανάκια.

Και κακώς όλοι σου γράφουμε μόνο για το γκάζι.
Τα φρένα που τα πας; Για να δω φρενάρισμα με τετραπίστονες σουπερ ντούπερ άγκυρες
σε σαπουνόδρομο;Ενα που τα έπιασες,και ένα που το έχασες.

*μικρό μυστικό
αν βγάλεις το όπλο στον δρόμο,είναι το μέλι που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν.
Ακόμα και να μην έχεις καμία διάθεση για ταρζανίες,θα έρθουν να σε βρούν αυτές...
Και ξέρεις πως τσούζει να στα φράξει κανένας μπάρμπας με κανά παλιοsrx;
:lol: :lol: :lol:

πι.ες.
highside θέλει καλαμπαλίκια για να το κάνεις,
low όμως,πιστεύω ότι το κάνεις άνετα με ss ως άπειρος.
Αυτό περί ss600.

χαχα... Όχι δεν έχω 200+ άλογα αυτοκίνητο και φυσικά οι προναφερόμενες μηχανές δεν μου φάνηκαν ψόφιες... Αλλά η εμφάνιση και το είδος της μηχανής είναι που με κολλάει πολύ ...

Έχεις δίκιο και για τα φρένα αλλά οκ, είπαμε, τη συγκεκριμένη μηχανή την σέβομαι και γνωρίζω τη δύναμή της. Για αρχή ας με προσπερνάει και γυμνοσάλιαγκας, ειλικρινά δεν με αγγίζει. Είναι αναπόφεκτο νομίζω το ότι με το πέρασμα του χρόνου θα μαθαίνω να την χειρίζομαι καλύτερα... Τα CSS είναι μέσα στις άμεσες υποχρεώσεις μου!...;)
Τώρα, αν ωστόσο πέσω σε κάποια προσπάθεια στροφής ή γενικότερα, δεν νομίζω ότι θα πονέσω περισσότερο απ' ότι αν έπεφτα με μια άλλη πιο "απλή" μηχανή... Η τσέπη μου σίγουρα θα νιώσει όμως τη διαφορά, συμφωνώ, αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα...:p

harris_x
26/05/2010, 06:12
Τώρα, αν ωστόσο πέσω σε κάποια προσπάθεια στροφής ή γενικότερα, δεν νομίζω ότι θα πονέσω περισσότερο απ' ότι αν έπεφτα με μια άλλη πιο "απλή" μηχανή...
Με μια ποιο "απλή" θα πέσεις με ΣΙΓΟΥΡΑ με λιγότερα.

Mε ένα 1000, θα πονέσεις (και δε μιλάω για την τσέπη σου) περισσότερο!

menelaos46
26/05/2010, 06:14
Δε δοκιμαζεις ενα 600 πρωτα????

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=103910

Περα απο την πλακα, εχω φιλο μου που πηρε k8 1000 απο το παπι απευθειας
γιατι ετσι γουσταρε.
Δεν εχει ατυχημα το παιδι κανα χρονο και που το εχει αλλα ειναι πολυ συνειδητοποιημενος
και ξερεις οτι δε τον παιρνει να κανει καγκουριες.
Ολα ειναι στο μυαλο και στην τυχη....

Gixxerfrk
26/05/2010, 06:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Με μια ποιο "απλή" θα πέσεις με ΣΙΓΟΥΡΑ με λιγότερα.

Mε ένα 1000, θα πονέσεις (και δε μιλάω για την τσέπη σου) περισσότερο!

Ίσως κάτι μου διαφέυγει... Το 1000 δεν στρίβει με 40-80 km/h ;!... αν είναι έτσι τότε δεν τήθεται θέμα συζήτησης... :rolleyes:

Gixxerfrk
26/05/2010, 06:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Δε δοκιμαζεις ενα 600 πρωτα????

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=103910

Περα απο την πλακα, εχω φιλο μου που πηρε k8 1000 απο το παπι απευθειας
γιατι ετσι γουσταρε.
Δεν εχει ατυχημα το παιδι κανα χρονο και που το εχει αλλα ειναι πολυ συνειδητοποιημενος
και ξερεις οτι δε τον παιρνει να κανει καγκουριες.
Ολα ειναι στο μυαλο και στην τυχη....

Thumbs UP!!

Cpt. Haddock
26/05/2010, 06:48
Thumbs UP!!

Μαλιστα...

100 ποστ σου λενε να μην παρεις το 1000αρι και αναμασας τα ιδια και τα ιδια, ενα σου λεει αυτο που θες ν' ακουσεις κι αρχιζεις τα θαμπς απ...

:sick:

Τζαμπα γράφουμε

Κανε οτι γουστάρεις φιλε, εμείς καναμε οτι μπορέσαμε

akaposto
26/05/2010, 06:49
Το 1000 δεν στρίβει με 40-80 km/h ;!

είναι κάποιες στροφές,που τα 80 είναι "πυροβολημένη" ταχύτητα.
Δες το βίντεο,και προσπάθησε να καταλάβεις γιατί έπεσε ...

http://www.youtube.com/watch?v=q1Jj2NhDYq4

το γκάζι πάντα είναι πειρασμός
http://www.youtube.com/watch?v=ms7Y8p5ASzw

εντωμεταξύ,τι σκ@τά,διαγωνισμό καλύτερου low έχουν στήσει στην στροφή αυτή;
http://www.youtube.com/watch?v=wWsnw1A5ee4&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=J0wHLjGGpiY&feature=channel

να θυμηθώ αν περάσω απο εκεί,να κατέβω να το σπρώξω με τα πόδια,
γιατί άπο όσους μπαίνουν,δεν βγαίνει κανείς :lol:

harris_x
26/05/2010, 06:56
Ίσως κάτι μου διαφέυγει... Το 1000 δεν στρίβει με 40-80 km/h ;!... αν είναι έτσι τότε δεν τήθεται θέμα συζήτησης... :rolleyes:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LiakosVstrom
26/05/2010, 06:58
hayabusa να πάρεις. έχει πιο πολύ γκάζι. τι GSXR1000 και μαλακίες.
βάλτου κι ένα τούρμπο, καμιά νιτρομπουκάλα 3-4 προγράμματα, καθόλου εξάτμιση και βγάλε και τα πλαστικά από πάνω για να αλαφρύνει. αλλά να οδηγάς συνειδητοποιημένα ε?!

Panos1313
26/05/2010, 07:02
Αν και ειμαι καμποσα χρονια οδηγος δικυκλων προσφατα πηγα απο παπι-125 σε ss-600. Ειχα παρομοιο σκεπτικο με σενα και μεχρι τωρα εχω μεινει πιστος στην εγκρατεια, οποτε θεωρω οτι αν ΠΡΕΠΕΙ να παρεις gsxr1000 τοτε πάρτο, δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα ασφαλειας τοσο.

Τωρα απο εκει και περα,ακομα και καποτε να δαμασω το 600, δε νομιζω οτι θα θελησω να παρω ποτε 1000, δεν βλεπω το λογο. Η μονη εξαιρεση ειναι αν θες το gsxr1000 το ασπρο με τις χρυσες ζαντες οποτε παω πασο:P

harris_x
26/05/2010, 07:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
hayabusa να πάρεις. έχει πιο πολύ γκάζι. τι GSXR1000 και μαλακίες.
βάλτου κι ένα τούρμπο, καμιά νιτρομπουκάλα 3-4 προγράμματα, καθόλου εξάτμιση και βγάλε και τα πλαστικά από πάνω για να αλαφρύνει. αλλά να οδηγάς συνειδητοποιημένα ε?!

Έλα ρε 'συ, μην κοροϊδεύεις, αφού το παιδί το είπε ξεκάθαρα, θέλει το 1000 γιατί...

...Η εμφάνιση της 1000 μου αρέσει περισσότερο...

Δε τον νοιάζει το γκάζι... :rolleyes:

DUKASII
26/05/2010, 07:10
:uplate: :a018: :a018: :a018: :a018: :a53: :a56:

VANDA
26/05/2010, 07:11
Ακόμα το λιβανίζουμε; Αντί να μας διαβάζεις, δεν καβαλάς κανένα μηχανάκι να μαζέψεις χιλιόμετρα; Δίπλωμα έχουμε τελικά; Ηλικία μάθαμε; (έτσι πληροφοριακά, να δω αν σε πήραν τα χρόνια και βιάζεσαι).

Cpt. Haddock
26/05/2010, 07:15
(τωρα το είδα αυτό...)

Ίσως κάτι μου διαφέυγει... Το 1000 δεν στρίβει με 40-80 km/h

Μαλλον σου διαφευγουν πολλα σε οτι αφορα τις μηχανες...

Αλλα για τη χρηση που τη θες (καφετέρια), μια χαρα θα ειναι

Gixxerfrk
26/05/2010, 07:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μαλιστα...

100 ποστ σου λενε να μην παρεις το 1000αρι και αναμασας τα ιδια και τα ιδια, ενα σου λεει αυτο που θες ν' ακουσεις κι αρχιζεις τα θαμπς απ...

:sick:

Τζαμπα γράφουμε

Κανε οτι γουστάρεις φιλε, εμείς καναμε οτι μπορέσαμε

Έλεος ρε άνθρωπε!... Αυτό καταλαβαίνεις εσυ;!... :confused:
Το Thumbs up το εβάλα για το ότι το παλικάρι το τόλμησε με αναγνώριση των δυνατοτήτων του και τα πάει μια χαρά !.. Να είναι καλά!
Σε τόσες απαντήσεις υποστηρίζω τις ίδιες απόψεις με όλους κι ας μην μην με "συμφέρει".
Εσυ γιατί προσβλήθηκες δεν καταλαβαίνω!!! Δεν είναι δικαστήριο, νομίζω, εδώ για να υποστηρίζω ή να απορρίπτω απόψεις...Αν θες να επιβάλεις την γνώμη σου, γούστο σου, αλλά μην με κατηγορείς ότι δεν δίνω σημασία σ' αυτά που λέμε :mad:
... Ιδέες και εμπειρίες ζήτησα...

Cpt. Haddock
26/05/2010, 07:20
... Ιδέες και εμπειρίες ζήτησα...

Πήρες αρκετές, αλλα ακους μονο αυτές που σ' αρέσουν :wave2:

Gixxerfrk
26/05/2010, 07:22
Έλα ρε 'συ, μην κοροϊδεύεις, αφού το παιδί το είπε ξεκάθαρα, θέλει το 1000 γιατί...

Δε τον νοιάζει το γκάζι... :rolleyes:

Αμφιβάλεις;!...
Η ειρωνία είναι κακός σύντροφος...

DUKASII
26/05/2010, 07:23
Το Thumbs up το εβάλα για το ότι το παλικάρι το τόλμησε με αναγνώριση των δυνατοτήτων του και τα πάει μια χαρά !.. Να είναι καλά!
Σε τόσες απαντήσεις υποστηρίζω τις ίδιες απόψεις με όλους κι ας μην μην με "συμφέρει".
Εσυ γιατί προσβλήθηκες δεν καταλαβαίνω!!! Δεν είναι δικαστήριο, νομίζω, εδώ για να υποστηρίζω ή να απορρίπτω απόψεις...Αν θες να επιβάλεις την γνώμη σου, γούστο σου, αλλά μην με κατηγορείς ότι δεν δίνω σημασία σ' αυτά που λέμε :mad:
... Ιδέες και εμπειρίες ζήτησα... Οταν λες τα παει μια χαρα ??το βαζει μπρος κ παει λες κ οδηγα τρανσαλπ..οποτε τσαμπα τα λεφτα..

απο την αλλη εγω θα σου πω μιας και δεν εμπιστευεσαι καθολου τις "αποψεις" μας που οπως και να το κανουμε δε θελουμε το κακο σου απο τι καταλαβες κ εσυ..
παρε το μπουρδελο και παρε ενα σκασμο σε εξοπλισμο τουλαχιστον και εδω θα μαστε να τα λεμε.

harris_x
26/05/2010, 07:24
Gixxerfrk

Αλήθεια γιατί δεν απαντάς στο παρακάτω;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Δίπλωμα έχουμε τελικά; Ηλικία μάθαμε; (έτσι πληροφοριακά, να δω αν σε πήραν τα χρόνια και βιάζεσαι).

Gixxerfrk
26/05/2010, 07:28
Πήρες αρκετές, αλλα ακους μονο αυτές που σ' αρέσουν :wave2:

Πήρα αρκετές και ευχαριστώ...
Δεν κράτησα καμία... Τις διάβασα όλες...

Τι κόμπλεξ κατωτερότητας είναι αυτό εκ μέρους σου!!!...Στη τελική θα έπρεπε να νιώθει καλά μόνο και μόνο που έδωσες μια συμβουλή και όχι να τρελένεσαι επειδή δεν έκανα Thumbs up στα δικά σου post...

Τέσπα ξεφεύγουμε και δεν έχει νόημα.

Panopticon7
26/05/2010, 07:28

Ρε φιλε, και μονος σου το ειπες, σε ενδιαφερει να αγορασεις μοτοσακο επειδη ειναι ομορφο, δεν σε νοιαζει το γκαζι.

Αυτος ειναι ο αρισμος της "μηχανης για καφετερια".

Γιαυτο την θελεις, δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις, απο εδω τι αλλο θελεις να βγαλεις δεν καταλαβαινω.

Πηγαινε παρτην και ασε μας στην μιζερια μας.

Gixxerfrk
26/05/2010, 07:30
Αλήθεια γιατί δεν απαντάς στο παρακάτω;;;

Πληροφοριακά λοιπόν:
Έχω διπλωμα , το ανέφερα σε προηγούμενο post.
28 ετών

Tpap
26/05/2010, 07:33
Πληροφοριακά λοιπόν:
Έχω διπλωμα , το ανέφερα σε προηγούμενο post.
28 ετών

Εντάξει, Vanda, προλαβαίνει. Τι λές...? :D

Gixxerfrk
26/05/2010, 07:33
Ρε φιλε, και μονος σου το ειπες, σε ενδιαφερει να αγορασεις μοτοσακο επειδη ειναι ομορφο, δεν σε νοιαζει το γκαζι.

Αυτος ειναι ο αρισμος της "μηχανης για καφετερια".

Γιαυτο την θελεις, δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις, απο εδω τι αλλο θελεις να βγαλεις δεν καταλαβαινω.

Πηγαινε παρτην και ασε μας στην μιζερια μας.

Καλά, συγγνώμη κιόλας!!!!!.....:confused:
Βλέπεις να ζητάω κάτι άλλο ;!... προσπαθώ να βγάλω κάτι άλλο;!...
Τι παρεξηγήσεις είναι αυτές!;!...

VANDA
26/05/2010, 07:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Εντάξει, Vanda, προλαβαίνει. Τι λές...? :D

Ξέρω γω.. τι να πω. Μάλλον το κουράσαμε λίγο, μήπως να το κλείναμε το θέμα με τις ευχές μας για υγεία και καλά μυαλά πριν αρχίσουν οι καβγάδες και οι παρεξηγήσεις;

Gixxerfrk
26/05/2010, 07:38
Επειδή δεν καταλαβαίνω τι έχει πιάσει μερικούς και κάνουν τέτοια επίθεση, Νιώθω ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη για το χώρο που έπιασα στο forum σας και το χρόνο που, όπως λέτε σας σπατάλησα...
Δεν θα ξαναγίνει.

DUKASII
26/05/2010, 07:41
Επειδή δεν καταλαβαίνω τι έχει πιάσει μερικούς και κάνουν τέτοια επίθεση, Νιώθω ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη για το χώρο που έπιασα στο forum σας και το χρόνο που, όπως λέτε σας σπατάλησα...
Δεν θα ξαναγίνει. Οχι ρε συ ξεκολλα απλα αγανακτηση ειναι οσων βλεπουν οτι "ετρεξες" να συμφωνησεις με τον ΕΝΑΝ απο τους 150 που σου απαντησαν εδω μεσα.

ειναι οπως στα λεγα στο πρωτο μου ποστ..

LiakosVstrom
26/05/2010, 07:42
θα βάλω τα κλάμματα.

λοιπόν να πω κι εγώ τον πόνο μου; θέλω αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=efID00W3F7I) αλλά νομίζω πως είμαι αρχάριος για τέτοια μοτο. δεν θα την αγοράσω για την ταχύτητα αλλά για το look. θα σκάω στην πλατεία για καφέ και θα μένουν μαλάκες όλοι. να το πάρω;

Gixxerfrk
26/05/2010, 07:43
θα βάλω τα κλάμματα.

λοιπόν να πω κι εγώ τον πόνο μου; θέλω αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=efID00W3F7I) αλλά νομίζω πως είμαι αρχάριος για τέτοια μοτο. δεν θα την αγοράσω για την ταχύτητα αλλά για το look. θα σκάω στην πλατεία για καφέ και θα μένουν μαλάκες όλοι. να το πάρω;

Λυπάμαι για αυτήν την εντύπωση...

DUKASII
26/05/2010, 07:43
θα βάλω τα κλάμματα.

λοιπόν να πω κι εγώ τον πόνο μου; θέλω αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=efID00W3F7I) αλλά νομίζω πως είμαι αρχάριος για τέτοια μοτο. δεν θα την αγοράσω για την ταχύτητα αλλά για το look. θα σκάω στην πλατεία για καφέ και θα μένουν μαλάκες όλοι. να το πάρω; που πας για καφε να σου πω..

Tpap
26/05/2010, 07:44
Δεν θα ξαναγίνει.

ΧαΛΛΛάρωσε ρε φιλαράκι...και μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.

Και αν κάποιοι λέμε μία κουβέντα παραπάνω, μην τσιμπάς...

:wave2: :beer: :beer:

LiakosVstrom
26/05/2010, 07:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
που πας για καφε να σου πω..

στη Πλ.Ελ. στον γραφικό Κορυδαλλό. :bigcry:

Λυπάμαι για αυτήν την εντύπωση...

εγώ λυπάμαι το μηχανάκι που θα πάρεις αλλά τέσπα...

koulis19
26/05/2010, 07:46
στη Πλ.Ελ. στον γραφικό Κορυδαλλό. :bigcry: Εκει πανε οι φλωροι:lol: :lol: Κατεβα μια πλατεια μεμου να δω πως θα κανεις μαγκιες με το στρομα

:lol: :lol:

:beer: :beer: :beer: :beer:

Tpap
26/05/2010, 07:46
θα βάλω τα κλάμματα.

Ρε μαλέα λιάκο, μπήκε το παλλικάρι να πάρει μερικές απαντήσεις. Πόσο τον βοηθάς έτσι...?

Σήμερα που όλοι τα ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ είναι αξιέπαινο που κάποιος ΡΩΤΑΕΙ για να ΜΑΘΕΙ.

Μην το γαμάτε.

koulis19
26/05/2010, 07:47
Ρε μαλέα λιάκο, μπήκε το παλλικάρι να πάρεις μερικές απαντήσεις. Πόσο τον βοηθάς έτσι...?

Μην το γαμάτε. +100000000000000:beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
26/05/2010, 07:47
Κατεβα μια πλατεια μεμου

οχι οτι ξερω πολλά "περα απ' το ποτάμι" αλλα δεν ειναι η ίδια πλατεία; :confused:

LiakosVstrom
26/05/2010, 07:48
Ρε μαλέα λιάκο, μπήκε το παλλικάρι να πάρει μερικές απαντήσεις. Πόσο τον βοηθάς έτσι...?

Μην το γαμάτε.

μας δουλεύεις ρε μαν; από τις τόσες απαντήσεις άκουσε τον έναν-δύο που του είπαν πάρτο.

koulis19
26/05/2010, 07:48
οχι οτι ξερω πολλά "περα απ' το ποτάμι" αλλα δεν ειναι η ίδια πλατεία; :confused: οχι,ειναι πιο κατω και ποιο αλητικα:winka:

LiakosVstrom
26/05/2010, 07:50
οχι,ειναι πιο κατω και ποιο αλητικα:winka:

αλήτικα;;;; χαχαχαχα ναι κυκλοφορούν κάτι παπούδες μεγάλοι αληταράδες...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γι αυτό πάω Ελευθερίας γιατί είναι φλώρικα. :bigcry:
ειδικά σε αυτό το (K)Ago(u)ra

koulis19
26/05/2010, 07:52
αλήτικα;;;; χαχαχαχα ναι κυκλοφορούν κάτι παπούδες μεγάλοι αληταράδες...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γι αυτό πάω Ελευθερίας γιατί είναι φλώρικα. :bigcry:
ειδικά σε αυτό το (K)Ago(u)ra Μαλλον εχεις μπερδευτει.Δεν σπαμαρω αλλο:beer: :beer:

Tpap
26/05/2010, 08:00
μας δουλεύεις ρε μαν; από τις τόσες απαντήσεις άκουσε τον έναν-δύο που του είπαν πάρτο.

Τό ότι αυτές οι απαντήσεις του άρεσαν δεν σημαίνει ότι δεν άκουσε τις υπόλοιπες.

Ηλία, αυτό πάει και σε σένα.

Θεωρώ ότι έιναι λάθος να πιάνουμε νεοεισαχθέντες μοτ/στές από τον λαιμό.

Η πλάκα είναι πλάκα και γουστάρω, άλλο όμως τό'να--άλλο τ'άλλο.

:wave2: :beer:

GhostDog
26/05/2010, 10:34
ρε seriously τι ζόρια τραβάτε;;;

13 σελίδες ποστ για το αν πρέπει να πάρει 28 χρονών μαντράχαλος gixxer χίλια;;;

όλοι όσοι του λέτε να ΜΗΝ το πάρει δεν καβαλήσατε ποτέ μηχανάκι πολύ πάνω απ' τις τότε δυνατότητες σας;; τότε που σασταν με το XRάκι και ο κολλητός σας έδωσε το 900 ή το 1000 για βόλτα και το στύψατε όσο σας έπερνε;;

ΠΑΡΕ ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ αγόρι μου. μεγάλο παιδί είσαι. δερβεναγάδες στην καύλα σου ψάχνεις να βάλεις;;;

Shaolin Monk
26/05/2010, 10:45
θα βάλω τα κλάμματα.

Παρε αυτο... Θα κανεις εντυπωση σιγουρα...

http://www.youtube.com/watch?v=DDWqJe1dCgY&feature=related

vrider
26/05/2010, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Παρε αυτο... Θα κανεις εντυπωση σιγουρα...

http://www.youtube.com/watch?v=DDWqJe1dCgY&feature=related

Προσεξε μονο μη σου σβησει σε κανα φαναρι.............

DUKASII
27/05/2010, 02:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
ρε seriously τι ζόρια τραβάτε;;;

13 σελίδες ποστ για το αν πρέπει να πάρει 28 χρονών μαντράχαλος gixxer χίλια;;;

όλοι όσοι του λέτε να ΜΗΝ το πάρει δεν καβαλήσατε ποτέ μηχανάκι πολύ πάνω απ' τις τότε δυνατότητες σας;; τότε που σασταν με το XRάκι και ο κολλητός σας έδωσε το 900 ή το 1000 για βόλτα και το στύψατε όσο σας έπερνε;;

ΠΑΡΕ ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ αγόρι μου. μεγάλο παιδί είσαι. δερβεναγάδες στην καύλα σου ψάχνεις να βάλεις;;; επειδη συνηθως οι καυλες μας οδηγουν στη :a31: :a31: εμεις πρεπει να τον ενημερωσουμε δε νομιζεις??:wave2:

irinia
27/05/2010, 03:06
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ.....................

Σάς κάνει όλους πλάκα....??.........ό είκοσιοκτάχρονος...??

DUKASII
27/05/2010, 03:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Σάς κάνει όλους πλάκα....??.........ό είκοσοοκτάχρονος...??

:wave2: δε τρεχει..μπορει να διαβασει και κανα 20χρονος.

BLiTzER
27/05/2010, 03:12
οχι,ειναι πιο κατω και ποιο αλητικα:winka:

Και πιο άδεια. Απορώ που ξέρεις τη Μέμου, 19 χρονών. Πέθανε κάπου το '97-'98.

Λιάκο πότε? Που? Πρέπει να σε έχω πετύχει αν πηγαίνεις συχνά.

Gixxerfrk
27/05/2010, 03:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Σάς κάνει όλους πλάκα....??.........ό είκοσοοκτάχρονος...??

Καλημέρα...

Τι εννοείς;

LiakosVstrom
27/05/2010, 03:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Και πιο άδεια. Απορώ που ξέρεις τη Μέμου, 19 χρονών. Πέθανε κάπου το '97-'98.

Λιάκο πότε? Που? Πρέπει να σε έχω πετύχει αν πηγαίνεις συχνά.

η Μέμου πλέον είναι πλατεία για φαγητό.. η αλητεία μεγάλωσε, έκανε παιδιά και ψωλ@ρει στην Ελευθερίας.

Καγκουρά πήγαινα και μετά ντάλιμπίστρο. είχα ένα φίλο που δούλευε πλατεία (υπεύθυνος κι έτς).
όσο είχα κερασμένο καφέ πήγαινα. τώρα έχω να πατήσω στους κλέφτες κάνα 6μηνο. :p

TROOPER
27/05/2010, 04:41
οσο προχωραει το θρεντ τοσο ενισχυεται η πλευρα μου που λεει ''παρτο ρε φιλε και προσεχε.μαθε το,παρακολουθα σεμιναρια,ελα να γνωρισεις ανθρωπους απο κοντα και να εκφρασεις αποριες για να το χαρεις οσο μπορεις περισσοτερο,κανε σχολεια,μπες στη πιστα ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ,το μυαλο σου στον καρπο σου και δε ξερω μπορει να πεφτω εξω αλλα δυναμωνει η εντυπωση μου οτι δεν εισαι οτι να ναι''.και μαλλον αυτος ειναι ο λογος που στεναχωριεμαι για το ''πεσιμο'' που εφαγες απο πολλους εδω μεσα.

μη φυγεις.για σενα :beer: :beer: :wave2:

irinia
30/05/2010, 02:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
δε τρεχει..μπορει να διαβασει και κανα 20χρονος.

ΓΙΑΤΙ.........??

Θάχει ήθικούς φραγμούς....??:rotflmao:

irinia
30/05/2010, 02:45
Καλημέρα...

Τι εννοείς;

ΤΙ ΝΑ ΕΝΝΟΩ............ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ....!!

Τριάντα χρονών άνθρωπος,έχεις ξεπεράσει τήν έφηβία.
Ρωτάς άφελή πράμματα.
Θές νά πάρεις μιά ρουκέττα,γιατί μόνο ρουκέττα είναι αύτό τό μηχανάκι,
γράφοντας μας παράλληλα τί έμπειρία έχεις....
Άκουσε λοιπόν,έπειδή μερικές έπιδεξιότητες τού άνθρώπου
περνάνε άπό τό παρασυμπαθητικό καί ή ήλικία πού
άφομοιώνεις έπιδεξιότητες είναι συγκεκριμμένη είναι ......
ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ............νά μάθεις νά όδηγάς ΤΩΡΑ.......έκτός άν είσαι
ή έξαίρεση.
Νά πηγαίνεις βόλτα ναί..........ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ
ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.........ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.....!!!

Είναι ή πλέον λάθος έπιλογή γιά κάποιον πού δέν έχει έμπειρία,άκόμα καί
άπό τό hayabusa πού καβαλάω.....!!
ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ.......!!!
Τώρα τό είμαι συνετός,δέ θ'άνοίξω τό γκάζι,θά τό πάω όσο μπορώ,δέ θά πέσω κ.λ.π....
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.....!!!
Έκτός άν δέν έχεις αίμα μέσα σου....!!!

Ούτε τώρα στά 30 σου τό θές γιά νά πάρεις μπαλάσκες ,χλαίνη, μπόττες κ.λ.π...
καί νά πηγαίνεις στά Μέγαρα νά κάνεις κύκλους κάθε Κυριακή σέ....
ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ......!!!

Καί κεί όμως ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ.........πάρε κανένα 2,5 κανένα τετρακόσια καί
ξεκίνα τήν Άλφαβήτα....!!!!

Σύμφωνα μέ αύτά πού μάς έγραψες μέ ότιδήποτε πάνω άπό ένα μονοκύλινδρο
έντουράκι,σέ βλέπω ύποψήφιο γιά τά θυμαράκια μέ πάρα πολλές πιθανότητες.

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΑΛΛΑ.........
ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ..........
μήπως τά διαβάσει κανένας πιτσιρικάς πού λέει καί ό Δούκας....!!!!
Μπάς καί σώσουμε καμμιά ψυχή...........

SpeakeasyBlues
30/05/2010, 03:03
Όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες ψάχνω. Και βασικά αναζητώ κάποιον που να έχει ξεκινήσει έτσι ώστε να μάθω λεπτομέρειες...

Σωστα ρωτας σε ενα φορουμ με μηχανες, μια πολυ κρισιμη ερωτηση αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι ολα τα παιδια μαζι που σου απαντησαν, σε εχουν καλυψει και αν σε "τρωει" ακομη ετσι θα συμπεριφερθεις και με το γκαζι...Ακουσε τους.

Xrated
31/05/2010, 19:17
Χωρις να εχω διαβασει και τις 14 σελιδες εγω πιστευω οτι:Η διαφορα στο 600 με το 1000 ειναι το γκαζι.Παρολαυτα ο οποιος κινδυνος μπορει να υπαρχει απο το 1000 ΔΕΝ ειναι απο το γκαζι γιατι απλα δεν υπαρχει περιπτωση να πεσεις απο την επιταχυνση η την τελικη(γιατι οταν εκμεταλευσαι αυτη τη ροπατη διαφορα των 400cc θα εισαι σε ευθεια μπροστα απο ολα τα οχηματα).Θα πεσεις ειτε σε στροφη απο παραπανισιο γκαζι μαζι με κακο πλαγιασμα ειτε απο αποτομο φρεναρισμα για να αποφυγεις συγκρουση,που και τα δυο ειναι ασχετα με τα κυβικα.Αντιθετως πιστευω οτι οσο μεγαλυτερη η δυναμη της μοτοσυκλετας τοσο λιγοτερο σε κανει να την ανοιξεις σε τετοιες περιπτωσεις.ΠΧ σου δινω ενα 50αρι παπι και ενα πυραυλο με ροδες και σου λεω να παρεις μια κλειστη στροφη.Το παπι οντας πολυ αργο μαλλον θα σε κανει να του δωσεις τερμα γκαζι(αγανακτισμενος αφου δεν θα πηγανει) στη στροφη κατι το οποιο μπορει να ειναι λαθος καθως η στροφη δεν θα σηκωνει πανω απο 60χλμ πχ και εσυ θα εισαι με 70 αλλα με τον πυραυλο θα εστιασεις πληρως στο να εχεις σωστα χιλιομετρα μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να τον ανοιξεις τερμα.Οποτε σου προτεινω το 1000 γιατι θα φοβασαι να το ανοιξεις σε τετοιες περιπτωσεις περισσοτερο απ το 600 οποτε θα ειναι και πιο ασφαλης.Σιγουρα στις ευθειες τυπου βουτα δεν θα το λυπασαι αλλα πιστευω οτι οι πιθανοτητες να πεσεις σε τετοια ανοιγματα ειναι ελαχιστες.Τελος,ενας ακομα λογος για να παρεις το 1000 ειναι οτι αυτο γουσταρεις,δεν ενοχλεις κανεναν,οποτε παρτο.

devil's animal
31/05/2010, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Χωρις να εχω διαβασει και τις 14 σελιδες εγω πιστευω οτι:Η διαφορα στο 600 με το 1000 ειναι το γκαζι.Παρολαυτα ο οποιος κινδυνος μπορει να υπαρχει απο το 1000 ΔΕΝ ειναι απο το γκαζι γιατι απλα δεν υπαρχει περιπτωση να πεσεις απο την επιταχυνση η την τελικη(γιατι οταν εκμεταλευσαι αυτη τη ροπατη διαφορα των 400cc θα εισαι σε ευθεια μπροστα απο ολα τα οχηματα).Θα πεσεις ειτε σε στροφη απο παραπανισιο γκαζι μαζι με κακο πλαγιασμα ειτε απο αποτομο φρεναρισμα για να αποφυγεις συγκρουση,που και τα δυο ειναι ασχετα με τα κυβικα.Αντιθετως πιστευω οτι οσο μεγαλυτερη η δυναμη της μοτοσυκλετας τοσο λιγοτερο σε κανει να την ανοιξεις σε τετοιες περιπτωσεις.ΠΧ σου δινω ενα 50αρι παπι και ενα πυραυλο με ροδες και σου λεω να παρεις μια κλειστη στροφη.Το παπι οντας πολυ αργο μαλλον θα σε κανει να του δωσεις τερμα γκαζι(αγανακτισμενος αφου δεν θα πηγανει) στη στροφη κατι το οποιο μπορει να ειναι λαθος καθως η στροφη δεν θα σηκωνει πανω απο 60χλμ πχ και εσυ θα εισαι με 70 αλλα με τον πυραυλο θα εστιασεις πληρως στο να εχεις σωστα χιλιομετρα μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να τον ανοιξεις τερμα.Οποτε σου προτεινω το 1000 γιατι θα φοβασαι να το ανοιξεις σε τετοιες περιπτωσεις περισσοτερο απ το 600 οποτε θα ειναι και πιο ασφαλης.Σιγουρα στις ευθειες τυπου βουτα δεν θα το λυπασαι αλλα πιστευω οτι οι πιθανοτητες να πεσεις σε τετοια ανοιγματα ειναι ελαχιστες.Τελος,ενας ακομα λογος για να παρεις το 1000 ειναι οτι αυτο γουσταρεις,δεν ενοχλεις κανεναν,οποτε παρτο.

με την λογικη σου δλδ ΠΡΕΠΕΙ ολοι οι αρχαριοι που γουσταρουν ss1000 να τα παρουν και να απορριψουν τα παπια...
...γιατι συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν προκειται να πεσουν στην ευθεια με το γκαζι...

:dizzy: :dizzy: :dizzy:

Xrated
31/05/2010, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
με την λογικη σου δλδ ΠΡΕΠΕΙ ολοι οι αρχαριοι που γουσταρουν ss1000 να τα παρουν και να απορριψουν τα παπια...
...γιατι συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν προκειται να πεσουν στην ευθεια με το γκαζι...

:dizzy: :dizzy: :dizzy:
οχι για το λογο οτι αν καποιος που δεν εχει ανεβει ποτε σε κατι 2τροχο δεν ξερει πως συμπεριφερονται οι αλλοι οδηγοι στις μηχανες αλλα κυριως δεν εχει την αισθηση της μεγαλης μοτοσυκλετας.Αν βαλεις καποιον απο παπι σε hayabusa δεν θα μπορεσει να το κουμανταρει οχι γιατι δεν εχει συνηθησει οτι την αισθηση του γκαζιου αλλα του ογκου της μηχανης.Αλλα ο φιλος εδω εχει εμπειρια σε ογκωδες μηχανες οποτε τιθεται μονο το γκαζι που σχολιασα παραπανω.γιατι διαφωνεις?

Band(age)it
31/05/2010, 19:38
[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated [/B]
ο οποιος κινδυνος μπορει να υπαρχει απο το 1000 ΔΕΝ ειναι απο το γκαζι...
1ο.Λαθος
γιατι απλα δεν υπαρχει περιπτωση να πεσεις απο την επιταχυνση η την τελικη...
2ο.Λαθος
(γιατι οταν εκμεταλευσαι αυτη τη ροπατη διαφορα των 400cc θα εισαι σε ευθεια μπροστα απο ολα τα οχηματα)...
3ο.Λαθος
Θα πεσεις ειτε σε στροφη απο παραπανισιο γκαζι μαζι με κακο πλαγιασμα ειτε απο αποτομο φρεναρισμα για να αποφυγεις συγκρουση,που και τα δυο ειναι ασχετα με τα κυβικα...
4.Αποτυγχανεις να συσχετισεις το παραπανισιο γκαζι με τα επιπλεον κυβικα
Οποτε σου προτεινω το 1000 γιατι θα φοβασαι...
5.Προτεινε του και μια καλη μπαγκαζιερα για το 1000....
Τελος,ενας ακομα λογος για να παρεις το 1000 ειναι οτι αυτο γουσταρεις,δεν ενοχλεις κανεναν,οποτε παρτο...
6.Ενοχλει τις εφημεριες των νοσοκομειων...