PDA

View Full Version : Αρχάριος για Gsxr-1000

Σελίδες : [1] 2 3

Gixxerfrk
21/05/2010, 03:13
Καλημέρα, Καλησπέρα σε όλους...

Προτού αρχίζεται να βρίζεται για τον τίτλο, δείξτε κατανόηση υπομονή και διάθεση για να το συζητήσουμε το θέμα!...χαχα ;)

Η εμπειρία μου στις μηχανές περιορίζεται με μέγιστα κυβικά τα 600 (όχι supersport), όχι καμιά τρελή εμπειρία, γενικά είμαι νέος οδηγός δίκυκλου (οδηγάω αυτοκίνητο 9 χρόνια) αλλά θεωρώ για τον χρόνο που οδηγώ , τα πάω καλά προς το παρόν ...Δεν είμαι κανένας τρελός και παλαβός οδηγός που αρχίζω και τρέχω παντού και γενικά αναγνωρίζω όταν έχω κάτι που δεν το κατέχω και το προχωράω με σύνεση μαθαίνοντας να το ελέγχω. Δεν παρασέρνομαι εύκολα.
Με αυτά υπ΄όψην θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο ότι θέλω να αγοράσω μια Gsxr-1000. Ο λόγος, απλός... Έχω τρέλα με αυτή τη μηχανή και δεν συμβιβάζομαι εύκολα με την ιδέα να αγοράσω μια άλλη φαινομενικά πιο "εύκολη". Τώρα γιατί στα 1000cc και όχι τουλάχιστον στα 600cc;...Η εμφάνιση της 1000 μου αρέσει περισσότερο + ότι η χρηματική διαφορά είναι μικρή.

Αν ύπαρχει κάποιος με ανάλογη πορεία, δηλαδή σαν πρώτη μηχανή πήγε σε 1000cc και μάλιστα σε superbike, θα ήθελα να ακούσω την εμπειρία του.

Αυτά Κύριοι και Κυρίες...

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

DUKASII
21/05/2010, 03:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk

Προτού αρχίζεται να βρίζεται για τον τίτλο, δείξτε κατανόηση υπομονή και διάθεση για να το συζητήσουμε το θέμα!...χαχα ;)

Η εμπειρία μου στις μηχανές περιορίζεται με μέγιστα κυβικά τα 600 (όχι supersport), όχι καμιά τρελή εμπειρία, γενικά είμαι νέος οδηγός δίκυκλου (οδηγάω αυτοκίνητο 9 χρόνια) αλλά θεωρώ για τον χρόνο που οδηγώ , τα πάω καλά προς το παρόν ...Δεν είμαι κανένας τρελός και παλαβός οδηγός που αρχίζω και τρέχω παντού και γενικά αναγνωρίζω όταν έχω κάτι που δεν το κατέχω και το προχωράω με σύνεση μαθαίνοντας να το ελέγχω. Δεν παρασέρνομαι εύκολα.
Με αυτά υπ΄όψην θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο ότι θέλω να αγοράσω μια Gsxr-1000. Ο λόγος, απλός... Έχω τρέλα με αυτή τη μηχανή και δεν συμβιβάζομαι εύκολα με την ιδέα να αγοράσω μια άλλη φαινομενικά πιο "εύκολη". Τώρα γιατί στα 1000cc και όχι τουλάχιστον στα 600cc;...Η εμφάνιση της 1000 μου αρέσει περισσότερο + ότι η χρηματική διαφορά είναι μικρή.

Αν ύπαρχει κάποιος με ανάλογη πορεία, δηλαδή σαν πρώτη μηχανή πήγε σε 1000cc και μάλιστα σε superbike, θα ήθελα να ακούσω την εμπειρία του.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. υπαρχουν μερικοι..αλλα απο κει που ειναι δε γραφουν..

Gixxerfrk
21/05/2010, 03:24
Περίμενα ότι θα δωθεί μια τέτοια απάντηση ... Αλλά ας μην τραγικολογούμε... Έχω γνωστό που το τόλμησε κ η συμβουλή του είναι: όλα καλά αρκεί να την σέβεσαι...
Δεν νομίζω ότι είναι κανόνας αυτή η θεωρία. :smilea:

DUKASII
21/05/2010, 03:28
Περίμενα ότι θα δωθεί μια τέτοια απάντηση ... Αλλά ας μην τραγικολογούμε... Έχω γνωστό που το τόλμησε κ η συμβουλή του είναι: όλα καλά αρκεί να την σέβεσαι...
Δεν νομίζω ότι είναι κανόνας αυτή η θεωρία. :smilea: καλα σορυ για το δράμα αλλα οπως ειπες..εχεις γνωστο που το το τολμησε..το οτι ολα καλα με αυτον δε παει να πει πως ειναι κανονας..μπορει να ναι κ απλη τυχη.μεν αλλη τυχη θες αν παρεις ενα νορμαλ μοτο για αρχη..και αλλη "τυχη" αν παρεις εσυ ο απειρος κ ασχετος με σσ και τις ταχυτητες που πρεπει να λειτουργεις πανω του..

οποτε το μονο που μου μενει να πω..ειναι..
καλή τυχη.

NikosKK
21/05/2010, 03:28
περιττό γκάζι που ούτως ή άλλως δε θα μπορείς να εκμεταλευτείς για κάμποσο καιρό πιστεύω...Πάρε ένα 600,ότι πρέπει είναι ;)

Shaolin Monk
21/05/2010, 03:31
όλα καλά αρκεί να την σέβεσαι...
:smilea:

Ειναι τοσο απλο και σωστο, αλλα ετοιμασου να σου παρουν τα μετρα τωρα εδω μεσα:lol:

Πολλοι εχουν περασει με συνεση σε μεγαλυτερα κυβικα και πηγαν μια χαρα, αλλα τωρα το ξεχνανε. Πολλοι εχουν χαθει, αλλα μικρες ηλικιες, βραζει και το ρημαδι το αιμα, ειναι και το γκαζι γλυκο...

LiakosVstrom
21/05/2010, 03:37
τι σχέση έχει το κουτί με τη μηχανή; κι εγώ έχω ένα φίλο που οδηγούσε αυτοκίνητο χρόνια και με το πρώτο μηχανάκι που πήρε (ένα Ζ750) αγόρασε οικοπεδάκι κάπου στις στροφές Αράχωβας - Γαλαξιδίου στο πρώτο 2μηνο.

θα πας να πάρεις εσύ τώρα 1000άρι γιατί σου αρέσει το look χωρίς να έχεις εμπειρία από μηχανές (οκ έχεις οδηγήσει το v-strom του ξαδέρφου σου κάνα δυό φορές)... τσάμπα το μηχανάκι θα πάει...
θα σου ρίχνουν τα beverly στις στροφές και είναι κρίμα.....

και δηλαδή ρε παίδες όλοι εσείς που λέτε για σύνεση κτλ...
πιστεύετε πως κάποιος που αγοράζει μια μηχανή 1000cc απλά γιατί του αρέσει η εμφάνισή της θα έχει το μυαλό να μην ανοίξει το γκάζι όταν δει τι γκάζι έχει; για πόσο θα το κάνει; 1 μήνα;

δεν πας να πάρεις κάνα cbr600F να μάθεις;

ggs
21/05/2010, 03:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
υπαρχουν μερικοι..αλλα απο κει που ειναι δε γραφουν..

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ΜΠΛΑΚ ΧΙΟΥΜΟΡ...:lol: :lol:

Gixxerfrk
21/05/2010, 04:00
Καλά τα λέτε και δεν διαφωνώ στα περισσότερα...
Τώρα ναι, έχετε δίκιο για το Beverly που θα με περνάει στι στροφή αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό, ούτε θα την πάρω απο εγωϊσμό για να λέω ότι έχω το καλύτερο και δεν θα αφήνω κανέναν να μου την λέει στο δρόμο.
Η μηχανή αυτή είναι κόλλημα για εμένα, θέλω τουλάχιστον να ξέρω ότι, έστω και με 1η, 2α για αρχή, θα μπορώ να τη μάθω σιγά σιγά και να την ελέγχω όλο και καλύτερα!... Μελλοντικά, ελπίζω να ειναι διαφορετικά...;)
Τώρα αν δω ότι απλά δεν με παίρνει, δυστυχώς θα την αποχωριστώ για να την χαρεί κάποιος πιο "ιδανικός" αναβάτης.
Το αμάξι (..κουτί, :D..) το ανέφερα απο την άποψη ότι έχω μια ιδέα για το τι γίνεται στους δρόμους. Οκ , οκ δεν έχει σχέση με τη μηχανή αλλά πιστεύω άλλο να μην έχεις καθόλου εμπειρία στο δρόμο κ να οδηγήσεις δίκυκλο και άλλο να έχει μάθει εκ των προτέρων, το δρόμο γενικά...

Cpt. Haddock
21/05/2010, 04:13
[...] έστω και με 1η, 2α για αρχή, θα μπορώ να τη μάθω σιγά σιγά και να την ελέγχω όλο και καλύτερα!... [...]

Κρίμα δεν ειναι, 1000αρι μηχανάκι να το ταλαιπωρείς έτσι;

Μπορεί τώρα να λες οτι δε σε πειράζει που θα σε περνάν τα μπεβερλυ, αλλα όταν θα σε περνάνε και τα Trabant και αρχίσεις τις αναποδες, θα ανοιξεις το γκαζι στην πρωτη ευθεια που θα βρεις...

...και καπου εκεί θα αρχίζει η στροφή :wave2:

Παρε ενα 600αρι να μαθεις, ωστε να ευχαριστηθείς το κόλλημά σου καλλίτερα :beer:

byron
21/05/2010, 04:23
Έχω γνωστό που το τόλμησε κ η συμβουλή του είναι: όλα καλά αρκεί να την σέβεσαι...

Τι είναι ρε φίλε να τη σεβαστείς? Γκόμενα σου ή παπάς?

Σκάστης δυο κλωτσίδια και καρύδωσε 3η-4η-5η να της πάρεις τον αέρα.

reinmeister
21/05/2010, 04:25

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

εγω θα σου το θεσω λιγο διαφορετικα απο τους αλλους...παρτο...

δεχεσαι μολις το αγορασεις να μου το φερεις να στο κανω 80 αλογα τροχο? εξωτερικα δεν θα φαινεται τιποτα και η αλλαγη θα ειναι πολυ ευκολα αναστρεψιμη...το κολπο ομως θα το ξερω μονο εγω...θα την αφησουμε ετσι για τουλαχιστον 6 μηνες...

και η εργασια δωρεαν απο μενα...τι λες?

Gixxerfrk
21/05/2010, 04:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Μπορεί τώρα να λες οτι δε σε πειράζει που θα σε περνάν τα μπεβερλυ, αλλα όταν θα σε περνάνε και τα Trabant και αρχίσεις τις αναποδες, θα ανοιξεις το γκαζι στην πρωτη ευθεια που θα βρεις...

...και καπου εκεί θα αρχίζει η στροφή :wave2:

Παρε ενα 600αρι να μαθεις, ωστε να ευχαριστηθείς το κόλλημά σου καλλίτερα :beer:

χαχα...:yuck: ...
Έλα μώρε, ξέρεις τι είναι για τον κάτοχο του Trabant να λέει ότι προσπέρασε ένα gsxr 1000 ;!;!..ας μοιράσουμε ευτυχία!..
Είπαμε αν δεν με παίρνει , δεν με παίρνει... είναι δηλαδή τόοοσο δύσκολο να αυτοελεγχθώ;!...:p

[Β]Κρίμα δεν ειναι, 1000αρι μηχανάκι να το ταλαιπωρείς έτσι;[/B]

Ε μέχρι να στρωθεί κίολας καινούργια μηχανή, θα στρωθώ μαζί του!... :p (ψάχνω δικαιολογίες!...:) )

Ωστόσο το 600άρι δεν το έχω αποκλείσει παντελώς!...αλλά....έλα έχει και 3 προγράμματα , στο πρώτο θα έιναι σχεδόν σαν 600άρι !!!... :winka:

Αλήθεια, όσον αφορά τα προγράμματα της μηχανής "A,B,C", τα έχει κανείς δοκιμάσει; να μοιραστεί μαζί μας το αν ένιωθε σημαντική διαφορά;!...

kachius
21/05/2010, 04:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

δεχεσαι μολις το αγορασεις να μου το φερεις να στο κανω 80 αλογα τροχο? εξωτερικα δεν θα φαινεται τιποτα και η αλλαγη θα ειναι πολυ ευκολα αναστρεψιμη...το κολπο ομως θα το ξερω μονο εγω...θα την αφησουμε ετσι για τουλαχιστον 6 μηνες...

άψογος!
:beer:

Cpt. Haddock
21/05/2010, 04:35
Αλήθεια, όσον αφορά τα προγράμματα της μηχανής "A,B,C", τα έχει κανείς δοκιμάσει; να μοιραστεί μαζί μας το αν ένιωθε σημαντική διαφορά;!...

Δεν έχω προσωπική πείρα, αλλα νομίζω στο επίπεδο που είσαι δε θα καταλάβεις διαφορά (μπορεί να κανω και λαθος όμως)

Το θέμα ειναι, όπως λες, οτι ψαχνεις δικαιολογίες και προσπαθείς να εκμαιεύσεις θετικές γνώμες για αυτό που θες εσύ να κάνεις.

:winka:

Gixxerfrk
21/05/2010, 04:38

Γιατί τώρα μου ακούγεται περίεργο αυτό που μου λές!;!....:hypnotize... τι θα κερδίσεις;!... που είναι η παγίδα;!...:)

XJR_Billy
21/05/2010, 04:40
Φίλε Gixxerfrk,

πάρε μια 600άρα...
άνοιξε λίγο το γκάζι...
νοιώσε τι επιταχύνσεις έχει...
την προσπάθειά της να σου ξεριζώσει τα χέρια...

και άσε τις 1000άρες για πολύ αργότερα...

Καλές αγορές και καλές βόλτες !!!:beer: :beer:

Shaolin Monk
21/05/2010, 04:44
Γιατί τώρα μου ακούγεται περίεργο αυτό που μου λές!;!....:hypnotize... τι θα κερδίσεις;!... που είναι η παγίδα;!...:)

Πουθενα... Σου δινει με την εργασια του, την δυνατοτητα να χαρεις τα φρενα, το στησιμο και την χαρη:confused: του χιλιαριου, προστατευοντας τη ζωη σου απο τα πολλα γκαζια. Το μαθαινεις, ξαναπας, παιρνεις πισω ενα οπλο που μπορειις ευκολα πλεον να χειριστεις...:wave2:

Γαματη λυση, μπραβο Ρεϊν, πρωτοτυπο αλλα ωραιο...

vangelis 64
21/05/2010, 04:47
Γιατί τώρα μου ακούγεται περίεργο αυτό που μου λές!;!....:hypnotize... τι θα κερδίσεις;!... που είναι η παγίδα;!...:) Την καχυποψία μου μέσα...:sad:
Τι να κερδίσει ρε φίλε,τη ζωή σου;

reinmeister
21/05/2010, 04:54
ειναι απλο φιλε μου...

οπως ειπαν και τα υπολοιπα παιδια ,αν το δεχθεις θα σημαινει οτι πραγματικα εννοεις αυτα που γραφεις περι σεβασμου και εγκρατειας...

LsKostas
21/05/2010, 04:56
ειναι απλο φιλε μου...

οπως ειπαν και τα υπολοιπα παιδια ,αν το δεχθεις θα σημαινει οτι πραγματικα εννοεις αυτα που γραφεις περι σεβασμου και εγκρατειας...

+1 στον Rein

Φιλαρακο Gixxerfrk ακουσε τον.Η ζωη ειναι ωραια.Και απ οσο διαβαζω εδω ξερει αρκετα πραγματα απο μετατροπες.Δεν θα χασεις λοιπον :wave2:

harris_x
21/05/2010, 05:04
..Η εμφάνιση της 1000 μου αρέσει περισσότερο...
:rolleyes:

harris_x
21/05/2010, 05:06

:a23: :a23: :a23:

Gixxerfrk
21/05/2010, 05:08
Δεν έχω προσωπική πείρα, αλλα νομίζω στο επίπεδο που είσαι δε θα καταλάβεις διαφορά (μπορεί να κανω και λαθος όμως)

Το θέμα ειναι, όπως λες, οτι ψαχνεις δικαιολογίες και προσπαθείς να εκμαιεύσεις θετικές γνώμες για αυτό που θες εσύ να κάνεις.

:winka:

Όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες ψάχνω. Και βασικά αναζητώ κάποιον που να έχει ξεκινήσει έτσι ώστε να μάθω λεπτομέρειες...

Gixxerfrk
21/05/2010, 05:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Την καχυποψία μου μέσα...:sad:
Τι να κερδίσει ρε φίλε,τη ζωή σου;

Εντάξει βρε άνθρωπε, γι'αυτό κάνω τις ερωτήσεις για να μην γίνονται παρεξηγήσεις!...:smilea:

harris_x
21/05/2010, 05:13
Όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες ψάχνω. Και βασικά αναζητώ κάποιον που να έχει ξεκινήσει έτσι ώστε να μάθω λεπτομέρειες...
Το προηγούμενό μου μηχανάκι ήταν 600 naked αυτό που έχω τώρα είναι 675 ss.
Η διαφορά στα cc, μικρή. Στην αίσθηση και στη δύναμη καμία σχέση.
Πάρε ένα 600 και πίστεψέ με, μια χαρά θα το ευχαριστηθείς.
:wave2:

TROOPER
21/05/2010, 05:15
ρειν τα ειπες ολα !!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

TROOPER
21/05/2010, 05:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
υπαρχουν μερικοι..αλλα απο κει που ειναι δε γραφουν..

πες ρε στον ανθρωπο οτι εισαι κοτα :lol: :lol: :lol: :lol:

Gixxerfrk
21/05/2010, 05:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Το προηγούμενό μου μηχανάκι ήταν 600 naked αυτό που έχω τώρα είναι 675 ss.
Η διαφορά στα cc, μικρή. Στην αίσθηση και στη δύναμη καμία σχέση.
Πάρε ένα 600 και πίστεψέ με, μια χαρά θα το ευχαριστηθείς.

Κι απ'οτι βλέπω δεν έχει όποιο κι όποιο 675cc!....

ρειν... Είναι μια πολύ καλή ιδέα, ελπίζω να το συζητήσουμε...

DUKASII
21/05/2010, 05:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πες ρε στον ανθρωπο οτι εισαι κοτα :lol: :lol: :lol: :lol: pos paei to skoyter kala re flore?:smokin:

VALES
21/05/2010, 05:21

Άρα ψάχνεις κάποιον να σου πει αυτά που θέλεις να ακούσεις, σωστά?
Όλοι να σου πουν ΟΧΙ, αν βγει ένας και πει πως το έκανε και όλα πήγαν μια χαρά, αυτόν θα ακούσεις.

Αλήθεια, γιατί δεν δοκιμάζεις να οδηγήσεις ένα 1000? Πάρε ένός φίλου σου και δοκίμασε.

Gixxerfrk
21/05/2010, 05:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Άρα ψάχνεις κάποιον να σου πει αυτά που θέλεις να ακούσεις, σωστά?
Όλοι να σου πουν ΟΧΙ, αν βγει ένας και πει πως το έκανε και όλα πήγαν μια χαρά, αυτόν θα ακούσεις.

Αλήθεια, γιατί δεν δοκιμάζεις να οδηγήσεις ένα 1000? Πάρε ένός φίλου σου και δοκίμασε.

Όχι, μην με παρεξηγείς... Συμμερίζομαι αυτά που μου λέτε και φυσικά επηρεάζομαι... Απλά κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου επειδή γνωρίζω πια είναι η κοινή γνώμη και για να απομυζήσω περισσότερες πληροφορίες και εμπειρίες..

Δεν έχω φίλο με 1000άρι, ακόμα... μέχρι 600 πάει η χάρη τους και όχι ss ... Το έχω σκεφτεί...επιπλέον, δεν νομίζω ότι εύκολα θα μου το έδινε... αλλά θα το επιδίωκα. Θα ήταν ένας πολύ καλός λόγος ώστε να πάρω μία αποφαση.

TROOPER
21/05/2010, 05:40
Όχι, μην με παρεξηγείς... Συμμερίζομαι αυτά που μου λέτε και φυσικά επηρεάζομαι... Απλά κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου επειδή γνωρίζω πια είναι η κοινή γνώμη και για να απομυζήσω περισσότερες πληροφορίες και εμπειρίες..

Δεν έχω φίλο με 1000άρι, ακόμα... μέχρι 600 πάει η χάρη τους και όχι ss ... Το έχω σκεφτεί...επιπλέον, δεν νομίζω ότι εύκολα θα μου το έδινε... αλλά θα το επιδίωκα. Θα ήταν ένας πολύ καλός λόγος ώστε να πάρω μία αποφαση.

ελα να σε παω ενα 2καβαλο.:smokin:

Gixxerfrk
21/05/2010, 05:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ελα να σε παω ενα 2καβαλο.:smokin:

Χειρολαβές απο το ντεπόζιτο έχεις για να δέσω τα χέρια μου;!...:lol:

Αντιλαμβάνομαι άγριες διαθέσεις!...:evil:

XJR_Billy
21/05/2010, 05:45
Χειρολαβές απο το ντεπόζιτο έχεις για να δέσω τα χέρια μου;!...:lol:

Αντιλαμβάνομαι άγριες διαθέσεις!...:evil:

Φίλος, έχεις πάει βόλτα την 600άρα?

Gixxerfrk
21/05/2010, 05:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Φίλος, έχεις πάει βόλτα την 600άρα?

Όχι. Δεν έχω πάει βόλτα με SS 600άρι ούτε έχω οδηγήσει...:(

Cpt. Haddock
21/05/2010, 05:49
Όχι. SS 600άρι δεν έχω οδηγήσει...:(

Ε, ναι... μη χανεις χρονο πήγαινε κατ' ευθείαν στα 1000 :wave2:

XJR_Billy
21/05/2010, 05:51

Κάνε μια βόλτα μια 600άρα SS και τα ξαναλέμε...:winka: :wave2:

byron
21/05/2010, 05:55

Τεσπα μη το κουράζουμε. Ο reinmeister σου έγραψε κάτι πολύ ενδιαφέρον και δεν έκανε πλάκα. Ακουσε τον :wave2:

menelaos46
21/05/2010, 06:06
Καλο ειναι να ανεβαινουμε τα σκαλια ενα ενα, το κανουν ετσι ολοι οι οδηγοι αγωνων. Κατι δε θα ξερουν και στα gp που πρωτα τους βαζουν στα 125???

εγω θα σου το θεσω λιγο διαφορετικα απο τους αλλους...παρτο... δεχεσαι μολις το αγορασεις να μου το φερεις να στο κανω 80 αλογα τροχο? εξωτερικα δεν θα φαινεται τιποτα και η αλλαγη θα ειναι πολυ ευκολα αναστρεψιμη...το κολπο ομως θα το ξερω μονο εγω...θα την αφησουμε ετσι για τουλαχιστον 6 μηνες... και η εργασια δωρεαν απο μενα...τι λες?

Δε μου λες εσυ? Εχω ενα crypton r μπορεις να το κανεις 80 αλογα τροχο?
Αλλα να μη φαινεται τιποτα εξωτερικα?

VANDA
21/05/2010, 06:10

Η εμπειρία μου στις μηχανές περιορίζεται με μέγιστα κυβικά τα 600 (όχι supersport), όχι καμιά τρελή εμπειρία, γενικά είμαι νέος οδηγός δίκυκλου..

Δηλαδή;

Gixxerfrk
21/05/2010, 06:14
Ω ναι, την πρόταση του ρειν την πήρα πολύ σοβαρά και θα έχω επικοινωνία μαζί του, όταν με το καλό την αποκτήσω...

Ρε παιδιά, πιθανώς θα είναι βλακεία αυτό που θα ρωτήσω, αλλά μήπως, λέω μήπως! γνωρίζεται αν υπαρχεί κάπου κάποιος τρελός (!!) που να νοικιάζει ss;!... Πως νοικιάζουν τα ΧΤ κτλ ... ε αναρωτήθηκα ώστε να έχω μια εμπειρία...;) thx

Gixxerfrk
21/05/2010, 06:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Δηλαδή;

Δηλαδή, ένα δικύλινδρο SV650 και XJ 600...

Cpt. Haddock
21/05/2010, 06:17
Δηλαδή, ένα δικύλινδρο SV650 και XJ 600...

Πού τα οδήγησες, πόσα χλμ έκανες, τί ωρα ήταν, τί εποχή ήταν, τι δρόμος ήταν, ποσες φορές τα έχεις οδηγησει, φοραγες εξοπλισμο...

Ασε τα τηλέγραφήματα και πες τι εμπειρία έχεις εαν θες βοηθεια

VANDA
21/05/2010, 06:18
Και για το άλλο μισό της πρότασης;

edit. Με πρόλαβε ο κάπτεν. :winka:

nickald
21/05/2010, 06:19
Ειχα 600αρι naked

Τωρα εχω 1250

Οταν οδηγησα πρωτη φορα το cbr600rr ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ κοντεψα να κανω κακα μου απο την διαφορα στο γκαζι.

Παρε ενα 600αρι η το 750... στην εμφανιση οι διαφορες ειναι μικρες και θα γλυτωσεις πρωτα το κεφαλι σου και μετα την τσεπη σου.

Gixxerfrk
21/05/2010, 06:25
Πού τα οδήγησες, πόσα χλμ έκανες, τί ωρα ήταν, τί εποχή ήταν, τι δρόμος ήταν, ποσες φορές τα έχεις οδηγησει, φοραγες εξοπλισμο...

Ασε τα τηλέγραφήματα και πες τι εμπειρία έχεις εαν θες βοηθεια

Οκ οκ , μην βαράτε!...;)

Λοιπόν έχω οδηγήσει αρκετές φορές και τα 2 μέσα στην πόλη, δικάβαλο και μη...Επίσης μια φορά σε ταξίδι προς Ναύπλιο όπου το οδόστρωμα ανά περιοχές είναι και καλό και κακό. Μέση ταχύτητα στο ταξίδι σε πορεία 120-140 km/h. Μέγιστη 200km/h-στιγμιαία για να δω την άισθηση...Εποχή: χειμώνα και καλοκαίρι. Το ταξίδι ήταν περίπου Μάρτη μήνα.
Πάντα με φουλ εξοπλισμό, κράνος, μπουφάν γάντια.

VANDA
21/05/2010, 06:30
Οκ οκ , μην βαράτε!...;)

Λοιπόν έχω οδηγήσει αρκετές φορές και τα 2 μέσα στην πόλη, δικάβαλο και μη...Επίσης μια φορά σε ταξίδι προς Ναύπλιο όπου το οδόστρωμα ανά περιοχές είναι και καλό και κακό..Εποχή: χειμώνα και καλοκαίρι. Το ταξίδι ήταν περίπου Μάρτη μήνα.
Πάντα με φουλ εξοπλισμό, κράνος, μπουφάν γάντια.

Κάτι μΕ λέει ότι δε θες να απαντήσεις, αλλά βαριέμαι να ψάχνω το τσιγκέλι. Τέλος πάντων, αν σου τα δώσαν φίλοι σου για να κάνεις 10 βόλτες και κάλυψες καμια τριακοσαριά χιλιόμετρα, μάλλον ούτε 600άρι ss θες.
Τώρα αν από την αρχή ήθελες το 600 και μας λες για το 1000 για να σου πούμε πάρε 600 και να φύγεις χαμογελώντας, καλά το πας.. :winka:

twat
21/05/2010, 06:31
ολα τα 600αρια εχουν πανω απο 100 αλογα και μια τελικη των 250+... και μπορουν να πανε το ιδιο γρηγορα με τα 100αρια-περιπου ε! μην αρχισουμε τις κοντρες τωρα...αν ξερεις τι κανεις και δεν υπερβαλεις εισαι το ιδιο ασφαλης και με τα δυο. πρεπει να δοκιμασεις για να μαθεις και να τους ακους ολους αλλα να κανεις οτι εσυ αποφασιζεις! ισως με το 600 να μαθεις ευκολοτερα και σε συντομοτερο χρονο, αλλα βαλε λιγο τρελα που λες οτι σου λειπει και παρε αυτο που γουσταρεις για να περασεις καλα, γιατι και τα δυσκολοτερα παιρνιουνται πιο ευχαριστα αν εισαι μ' αυτο που σ'αρεσει !!! καλα να περνας:wave2:

Cpt. Haddock
21/05/2010, 06:34
Κάτι μΕ λέει ότι δε θες να απαντήσεις, αλλά βαριέμαι να ψάχνω το τσιγκέλι.

+1050

Τελος κι απο μένα, ο,τι είχα να πω το είπα

:wave2: :beer: :wave2:

Gixxerfrk
21/05/2010, 06:35
Κάτι μΕ λέει ότι δε θες να απαντήσεις, αλλά βαριέμαι να ψάχνω το τσιγκέλι. Τέλος πάντων, αν σου τα δώσαν φίλοι σου για να κάνεις 10 βόλτες και κάλυψες καμια τριακοσαριά χιλιόμετρα, μάλλον ούτε 600άρι ss θες.
Τώρα αν από την αρχή ήθελες το 600 και μας λες για το 1000 για να σου πούμε πάρε 600 και να φύγεις χαμογελώντας, καλά το πας.. :winka:

Δεν κρύβω κάτι ούτε επιδιώκω κάτι... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
Δεν έχω κάνει πάνω απο 1000 km νομίζω...

Gixxerfrk
21/05/2010, 06:37
+1050

Τελος κι απο μένα, ο,τι είχα να πω το είπα

:wave2: :beer: :wave2:

Μα τι θέτε να σας πώ που δεν έιπα;!... Και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι αποφεύγω να απαντήσω...

VALES
21/05/2010, 06:43
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk

Πόσες σελίδες με ΟΧΙ και ΜΗ πρέπει να γραφτούν, για να καταλάβεις πως είναι άκρως επικίνδυνο αυτό που πας να κάνεις?
Μπορεί να οδηγείς 1000αρι ένα χρόνο και να μην πάθεις τίποτα. Το κακό με αυτά τα μηχανάκια είναι πως περιμένουν όσο χρειαστεί, να κάνεις το λάθος. Και όταν το κάνεις, είναι έτοιμα να σου δείξουν με τον χειρότερο τρόπο, πως δεν συγχωρούν λάθη.

υ:γ: Όταν νομίσεις πως το έμαθες, τότε την πατάς.

TROOPER
21/05/2010, 06:45
Μα τι θέτε να σας πώ που δεν έιπα;!... Και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι αποφεύγω να απαντήσω...

ακου φιλος.

εγω ειμαι μαζι σου.παρτο και αυτο το λεω γιατι εχω μια εντυπωση οτι εχεις τα μυαλα μεσα στο κεφαλι σου.

απλα να ξερεις οτι το γκαζι ειναι πολυ και ανεκμεταλευτο ακομα και σε ελεγχομενο περιβαλον.ποσο μαλλον στον δρομο.

σιγουρα δεν ειναι συνετο για εναν απειρο οδηγο να παει σε 1000 αλλα δεν εισαι ανηλικος.ισως σε πολλες περιπτωσεις να τρομαξεις τοσο που να πηγαινεις πιο κουλ απ οτι αν πηγαινες και με ενα 600αρι στριτ.ξερω γω.

οτι και να γινει εδω ειμαστε να βοηθησουμε αν και οποτε το ζητησεις.

Cpt. Haddock
21/05/2010, 06:47
ακολουθεί ποστ με μπυρες και "σ' ευχαριστω φιλε, αυτο ήθελα να ακουσω, καλους δρομους"

:wacko:

XJR_Billy
21/05/2010, 06:48
Φίλε μου, πιστεύω ότι έχεις διαβάσει πολλά προηγούμενα πόστ του τύπου "νέος με 1000άρα".

Πες ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Reinmeister για την προσφορά που σου έκανε, και αν πραγματικά πιστεύεις αυτά που λες, κάντο.

Gixxerfrk
21/05/2010, 06:55
Έχω καλυφθεί απο τη συζήτηση μας και ευχαριστώ όλους για την σημασία σας. Απλά κάνω κουβέντα.
Σίγουρα θα το σκεφτώ πριν προβώ στην τελική αγορά, άλλα ο έρωτας δεν περνάει πάντα με έρωτα..χαχαχα

Ο ρειν με ενθουσίασε με την πρότασή του.

Gixxerfrk
21/05/2010, 06:58
ακολουθεί ποστ με μπυρες και "σ' ευχαριστω φιλε, αυτο ήθελα να ακουσω, καλους δρομους"

:wacko:

Το κέρασμα πάει σε όλους, όπως είπα νωρίτερα δεν ψάχνω κάποιον να μου χαϊδέψει τα αυτιά...

harris_x
21/05/2010, 07:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
ολα τα 600αρια εχουν πανω απο 100 αλογα και μια τελικη των 250+... και μπορουν να πανε το ιδιο γρηγορα με τα 100αρια-περιπου ε! μην αρχισουμε τις κοντρες τωρα...αν ξερεις τι κανεις και δεν υπερβαλεις εισαι το ιδιο ασφαλης και με τα δυο. πρεπει να δοκιμασεις για να μαθεις και να τους ακους ολους αλλα να κανεις οτι εσυ αποφασιζεις! ισως με το 600 να μαθεις ευκολοτερα και σε συντομοτερο χρονο, αλλα βαλε λιγο τρελα που λες οτι σου λειπει και παρε αυτο που γουσταρεις για να περασεις καλα, γιατι και τα δυσκολοτερα παιρνιουνται πιο ευχαριστα αν εισαι μ' αυτο που σ'αρεσει !!! καλα να περνας:wave2:
Έλα, παραδέξου το... έχεις γραφείο κηδειών έτσι...

Hondakias23
21/05/2010, 07:15
1000αρα και απειρος, κατα 90% ασχημες συνεπειες. Αν το παρεις, πολυ μεγαλη προσοχη. Εγω ειμαι 22 με τα μυαλα στα καγκελα που λεει ο λογος και τετοια αγορα δεν κανω. ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!

Allst@rf
21/05/2010, 07:18

πολλα :a19: :a19: :a19: :a19:

εμεινα αφωνος.εδειξες ποσο αψογο χαρακτηρα εχεις...

μπραβο σου ρειν...λιγοι ανθρωποι θα τον καναν αυτο,ιδιαιτερα την εποχη αυτη που ο καθενας κοιταει το τομαρι του...

DUKASII
21/05/2010, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
πολλα :a19: :a19: :a19: :a19:

εμεινα αφωνος.εδειξες ποσο αψογο χαρακτηρα εχεις...

μπραβο σου ρειν...λιγοι ανθρωποι θα τον καναν αυτο,ιδιαιτερα την εποχη αυτη που ο καθενας κοιταει το τομαρι του... Ψαρωσατε με το λαμογιο ε?μολις περασουν οι 6 μηνες κ του αλλουνου θα του τρεχουν τα σαλια για παραπανω γκαζια..θα του πει ο ρειν..οκ μαν..τωρα η εργασια για να γινει παλι 160 ροδα..ειναι..

στα 1500ε .

και αν δε θες..αντε να σου βρει αλλος τι εχω κανει..:bawl: :rotflmao: :bawl:

ρειν μαρεσεις γιατι εχεις μυαλο τραπεζίτη..:beer:

Panopticon7
21/05/2010, 09:32
Rein τι θα στουμπωσεις στην εξατμηση ρε, και αν φυγει ξαφνικα και αρχισει να πηγαινει σουζες το εργαλειο ? :rotflmao:

Το θεμα ειναι τραγικο, το παλικαρι δεν εχει ιδεα πως θα κουμανταρει και το 600ρι... θελει και 1000ρι

Παρε ενα 600ρι ρε παλικαρι μου και σε 4-5 χρονια που θα εχεις κανει μερικα χιλιομετρα παρε και ενα 1000ρι. (το πρωτο δεν παιζει να αντεξει και πολυ απο τις τουμπες που θα φαει.)

Gixxerfrk
21/05/2010, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Rein τι θα στουμπωσεις στην εξατμηση ρε, και αν φυγει ξαφνικα και αρχισει να πηγαινει σουζες το εργαλειο ? :rotflmao:

Το θεμα ειναι τραγικο, το παλικαρι δεν εχει ιδεα πως θα κουμανταρει και το 600ρι... θελει και 1000ρι

Παρε ενα 600ρι ρε παλικαρι μου και σε 4-5 χρονια που θα εχεις κανει μερικα χιλιομετρα παρε και ενα 1000ρι. (το πρωτο δεν παιζει να αντεξει και πολυ απο τις τουμπες που θα φαει.)

Δεν έχω σκοπό να το τουμπάρω... Όταν δεν κατέχεις κάτι, δεν το προκαλείς κιόλας...Κι αν χρειαστεί να πέσω για να μάθω (...γιατί πολλοί έχουν και αυτή την νοοτροπία...:sick:) ) τότε λυπάμαι που θα τους απαγοητεύσω αλλά θα μάθω μέχρι εκεί που δεν χρειάζεται να πέσεις.

Για την πρόταση του 600αριού, ναι το σκέφτομαι σοβαρά...

dond4le
21/05/2010, 09:58
Σαν εσενα εχω SV650. Exω οδηγησει αρκετα μηχανακια και street 600αρια 750αρια 1000αρια αλλα και ss μεχρι 600.

Με καμια μηχανη δεν ειχα την ευχαιρεια που εχω με το SV.

Καποιος καλος φιλος απο εδω μεσα μου εδωσε βολτα και το 1000 και μπορω να πω ανετα πως το γκαζι του ειναι και φιλικο αλλα και αγριο οταν το χρειαζεσαι.

Απλα δεν παρεχει την ασφαλεια ουτε και εχει τις ικανοτητες που εχει εστω και το 600 gsxr.

Μετα απο 1 χρονο με το SV αρχισα να το φοβαμαι (οσον αναφορα φρενα και στισιμο και δεν θελω να δοσω λεφτα για βελτιωση).

Οποτε το SV1000 ειναι μια καλη λυση αλλα και αυτο με καταλληλο στησιμο (αν εχεις απαιτησεις βεβαια).

Η επομενη λυση ειναι Gsxr 600 ή 750 που και αυτα παλι ειναι αρκετα ποιο δυνατα απο το SV1000 και ποιο απολυτα και δεν συγχορουν λαθη.

Σε μηχανες ss δεν ειναι μονο ο παραγοντας γκαζι που θα σε φερει στην δυσκολη στιγμη(βλεπε φυμωμενο 1000αρι!!!!!!) αλλα και ο τροπος που την οδηγεις και δυστηχως η ευτυχως τετοια μηχανακια εχουν κατασκευαστει για χρηση πιστας και μονο.

Cpt. Haddock
21/05/2010, 09:59
Δεν έχω σκοπό να το τουμπάρω....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gixxerfrk
21/05/2010, 10:03
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έπρεπε να το είχα σκοπό μήπως;!... Όταν ανεβαίνεις σε μια μηχανή αυτό έχεις στο νου σου;!...

Panopticon7
21/05/2010, 10:03
θα μάθω μέχρι εκεί που δεν χρειάζεται να πέσεις.

Α ενταξει τοτε το παιρνω πισω, οι αλλοι ξυπνανε το πρωι και λενε "σημερα θα πεσω" :rotflmao: :rotflmao:

Φιλαρακι οτι και να πω δεν θελεις να καταλαβεις οποτε κανε οτι καταλαβαινεις.

I rest my case

harris_x
21/05/2010, 10:04
Δεν έχω σκοπό να το τουμπάρω... Όταν δεν κατέχεις κάτι, δεν το προκαλείς κιόλας...Κι αν χρειαστεί να πέσω για να μάθω (...γιατί πολλοί έχουν και αυτή την νοοτροπία...:sick:) ) τότε λυπάμαι που θα τους απαγοητεύσω αλλά θα μάθω μέχρι εκεί που δεν χρειάζεται να πέσεις.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για την πρόταση του 600αριού, ναι το σκέφτομαι σοβαρά...
Καλά κάνεις.

Giorgos19
21/05/2010, 10:07
Έπρεπε να το είχα σκοπό μήπως;!... Όταν ανεβαίνεις σε μια μηχανή αυτό έχεις στο νου σου;!...

Κανενας μας δεν εχει αυτοσκοπο να τουμπαρει. Αλλα δυστυχως η τουμπα ειναι στανταρ μεσα στο προγραμμα. Οσο και να προσεχεις, ειναι τοσοι οι ασταθμητοι παραγοντες που καποια στιγμη θα συμβει!

Gixxerfrk
21/05/2010, 10:09
Α ενταξει τοτε το παιρνω πισω, οι αλλοι ξυπνανε το πρωι και λενε "σημερα θα πεσω" :rotflmao: :rotflmao:

Φιλαρακι οτι και να πω δεν θελεις να καταλαβεις οποτε κανε οτι καταλαβαινεις.

I rest my case

Απλά η απολυτότητα του "ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ" δεν μου ταιριάζει... αυτό ήθελα να τονίσω.. Ούτε, φυσικά το αναιρώ... Συζήτηση κάνουμε δεν περιμένω κάποιον να μου επιβάλλει την γνώμη του, ούτε κι εγώ τη δική μου... Η επιλογή είναι δική μου, η συζήτηση είναι για τις εμπειρίες... Αν κάποιος παρεξήγησε το σκοπό του θέματος , ας με συγχωρέσει...

Cpt. Haddock
21/05/2010, 10:12
Απλά η απολυτότητα του "ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ" δεν μου ταιριάζει...

Σε κανέναν δεν ταιριάζει :lol:

road spirit
21/05/2010, 10:14
Απλά η απολυτότητα του "ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ" δεν μου ταιριάζει... σε κανένα δε ταιριάζει αλλά όλοι πέφτουν, αργά ή γρήγορα (sooner or later that is, not slower or faster :lol: )

reinmeister
21/05/2010, 10:20
τα πραγματα ειναι απλα φιλε μου...αντρας σημαινει,μετραω το "πουλι" μου με του διπλανου,οποτε μου δινεται η ευκαιρια...ετσι φτιαχτηκαμε καλως η κακως...

ειτε αυτη λεγεται εργασιακος χωρος,ειτε κρεββατι με την γκομενα,ειτε εξυπναδα,ειτε οδηγηση...

μεθερμηνευομενον στην μοτοσυκλεττα...αν εχεις γκαζι,μολις προκληθεις θα το ανοιξεις... εστω και για λιγο...τελος...οποιος πει το αντιθετο ειναι τραγικος ψευτης...

το κακο ειναι οτι οταν ειναι πολυ το γκαζι και η πειρα μικρη, η κωλοτουμπα περιμενει στην γωνια με το ντουφεκι...

γι αυτο ολοι σου λενε παρε 600...γι αυτο το λογο σου λεω κι εγω να σου κοψω το γκαζι του 1000,εαν οπωσδηποτε θες 1000...

Allst@rf
21/05/2010, 10:23
εγώ παντος ένα πράγμα δε μπορώ να καταλαβω...
Γιατί επιμένετε να λέτε ότι αυτα τα μηχανάκια δε συγχωρούν λάθη...
Πιστεύω ότι πλέον ,όλα τα μηχανάκια συγχωρούν λάθη.πρέπει να τα πιέσεις πραγματικά πολύ ώστε να αρχίσει να έχει απρόβλεπτη συμπεριφορά ,ακόμα και ένα SS 1000...
Και κάτι άλλο...το μηχανάκι που επέλεξε ο φίλος ,έχει επιλογή χαρτογράφησης ,που μπορεί να το περιορίσει στους εκατό ίππους και να είναι άνετο...ίσα ίσα που το ίδιο το μηχανάκι είναι σαν να σε προκαλεί και να σου λέει "ριξε λίγο τον εγωισμό σου γιατί δεν αστειεύομαι,καβαλα με στην αρχή με το ήπιο πρόγραμμα να με μάθεις και σιγά σιγά ανεβαίνεις"...βέβαια ο επιλογέας της χαρτογράφησης δεν έχει φτιαχτεί για αυτόν τον σκοπό αλλά εξυπηρέτη και για αυτόν...

Παντος το καλύτερο σενάριο παραμένει του ρέιν...

McTalas
21/05/2010, 10:25
τα πραγματα ειναι απλα φιλε μου...αντρας σημαινει,μετραω το "πουλι" μου με του διπλανου,οποτε μου δινεται η ευκαιρια...ετσι φτιαχτηκαμε καλως η κακως...

ειτε αυτη λεγεται εργασιακος χωρος,ειτε κρεββατι με την γκομενα,ειτε εξυπναδα,ειτε οδηγηση...

μεθερμηνευομενον στην μοτοσυκλεττα...αν εχεις γκαζι,μολις προκληθεις θα το ανοιξεις... εστω και για λιγο...τελος...οποιος πει το αντιθετο ειναι τραγικος ψευτης...

Εγω τελικα θα πρεπει να ειμαι ΠΟΛΥ αντρας...!!!!

@Gixxerfrk:
Φιλε οπως μπορεις να δεις και στην υπογραφη μου, κανενας μας δεν πηρε μοτο με το σκεπτικο πως θελει να πεσει, εκτος και αν ειναι crash dummy, το γκαζι ειναι γλυκο, πολυ γλυκο!!
Το νου σου!! απο κει και περα μεγαλο παιδι εισαι, μπορεις και να σκέπτεσαι ενίοτε...

LiakosVstrom
21/05/2010, 10:33
εγώ παντος ένα πράγμα δε μπορώ να καταλαβω...
Γιατί επιμένετε να λέτε ότι αυτα τα μηχανάκια δε συγχωρούν λάθη...

λέμε τώρα.....
πες πως έχει ανοίξει και έχει πιάσει 200 (που είναι πολύ εύκολο με τέτοια μηχανάκια και ξαναλέμε το γκάζι είναι γλυκό) και εκεί που πάει δει μια στροφή μπροστά του.... χωρίς εμπειρία εσύ τι λες να γίνει;
:sick:

βασικά άκου ρε Gixxerfix... πάρτο.. και έχε το μόνο για καφέ στην πλατεία. τόσοι το κάνουν.
το πολύ πολύ να σου πέσει από το stand και να τη γλυτώσεις μόνο με κάνα 1000άρικο.

Gixxerfrk
21/05/2010, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
λέμε τώρα.....
πες πως έχει ανοίξει και έχει πιάσει 200 (που είναι πολύ εύκολο με τέτοια μηχανάκια και ξαναλέμε το γκάζι είναι γλυκό) και εκεί που πάει δει μια στροφή μπροστά του.... χωρίς εμπειρία εσύ τι λες να γίνει;
:sick:

Ας μην πιάσω 200 !...;)

βασικά άκου ρε Gixxerfix... πάρτο.. και έχε το μόνο για καφέ στην πλατεία. τόσοι το κάνουν.
το πολύ πολύ να σου πέσει από το stand και να τη γλυτώσεις μόνο με κάνα 1000άρικο. [/B]

Όλα έχουν μια αρχή!...:p

dond4le
21/05/2010, 10:40
Απλα τα steet θα σε προιδοποιησουν οτι κατι κανεις λαθος στους χειρισμου σου ποιο νωρις απο οτι ενα ss.

Οταν φτασεις στο επιπεδο που καταλαβεις οτι το steer δεν μπορει να δωσει αλλο (ειτε αυτο λεγετε στριψιμο-ειτε αυτο λεγετε γκαζι) τοτε και μονο πας ενα βημα παραπανω και το τονιζω ενα βημα!!!!

Αν πιστευεις οτι το εχεις καταφερει αυτο με τα προηγουμενα μηχανακια τοτε προχωρα.

LiakosVstrom
21/05/2010, 10:41
Ας μην πιάσω 200 !...;)

τα 200 θα τα πιάσεις και δεν θα το καταλάβεις κι όλας
ειδικά μόλις αρχίσεις να αισθάνεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου.
άμα είχες έστω και λίγη εμπειρία θα το καταλάβαινες.
:rolleyes:

Allst@rf
21/05/2010, 10:45
τελευταία μου κουβέντα...

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις υπ'όψιν σου για το πόσο ειδική χρήση έχουν φτιαχτεί αυτα τα εργαλεία,έτσι;
αν δεν ξέρεις για ποιο λόγο έχουν κατασκευαστεί μην το αγοράσεις...μην κανείς και συ ότι κάνει η πλειοψηφία σε αυτή τη χώρα...υπάρχουν ένα σωρό καταπληκτικά μηχανήματα να αγοράσεις και να κανείς την καβλα σου και δόξα το θεό τα περισσότερα είναι "γρήγορα"...

dond4le
21/05/2010, 10:50
τελευταία μου κουβέντα...

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις υπ'όψιν σου για το πόσο ειδική χρήση έχουν φτιαχτεί αυτα τα εργαλεία,έτσι;
αν δεν ξέρεις για ποιο λόγο έχουν κατασκευαστεί μην το αγοράσεις...μην κανείς και συ ότι κάνει η πλειοψηφία σε αυτή τη χώρα...υπάρχουν ένα σωρό καταπληκτικά μηχανήματα να αγοράσεις και να κανείς την καβλα σου και δόξα το θεό τα περισσότερα είναι "γρήγορα"...

++++++1000000000000

Παρε κατι ποιο ευκολοδηγητο που θα εξυπηρετει απο πολες σκοπιες και καντο εσυ ομορφο βαζοντας δικιες σου πινελιες!!!!!

Giorgos19
21/05/2010, 10:56
Ενα τελευταιο απο εμενα. Δεν θα σου πω τι να παρεις και τι οχι. Στο λενε τα παιδια πιο πανω.

Εχε απλα υποψην οτι η πιο επικινδυνη περιοδος με την μηχανη (οποιαδηποτε μηχανη) δεν ειναι οι πρωτες μερες-βδομαδες, αλλα μετα απο 2,3,4 μηνες που θα εχεις ψιλοπαρει τον αερα και θα πιστευεις οτι μπορεις να την πας ανετα! Εκει ειναι που πρεπει να δειξεις ακομα μεγαλυτερη προσοχη και αυτοσυγκρατηση.

Ο,τι και αν αποφασισεις καλοταξιδος και καλους δρομους.

Lioulios
21/05/2010, 10:59
Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι εγώ όσο άπειρος και να ήμουν ,δεν θα δεχόμουν να πάρω ένα κομμένο μηχανάκι. Όποιο και αν ήταν αυτό .

Οδηγάω μοτό από 17 ετών και δε θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο οδηγό ...Με την καμία.

Οι μηχανές των ονείρων μου είναι
Μπούσα
Κ 1000
Κ 600-750 .

Μία φορά έτυχε να ανέβω στο 1000άρι και να το κοιτάω με τις ώρες . Τα φράγγα τα είχα , αλλά κάτι μέσα μου με σταματούσε .
Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι μπούσα και 1000άρι δε θα πάρω ποτέ μου και για το 600 και πάλι χλωμό το κόβω .
Δεν είναι κακό να θέλει να πάρει κανείς ss 1000 και στη θέση εγώ θα το έπαιρνα . Σε βλέπω συνηδητοποιημένο σαν άτομο και όχι κανα πιτσιρίκι 20 ετών .

Όμως όπως είπαν και πιο πάνω ένα τέτοιο όπλο θέλει χέρια για να το πας .Και αν δεν το πηγαίνεις
είναι δώρο άδωρο .
Δεν συγχωρει λάθη και λέγοντας αυτό ενοούμε όχι ότι δεν είναι στημένο ή κάτι άλλο ,αλλά
στο δρόμο μπορεί να σου ¨πεταχτεί ¨μια φουρκέτα στροφή και ή να έχεις λάθος γραμμή ή
από φόβο και απειρία να κλήσεις γκάζι σε κακό σημείο ή πολλά άλλα .
Η εμπειρία σου σε άλλες μοτό δεν συγρίνεται με τη μοτό που πας να πάρεις .
Σε μία ευθεία εάν θέλεις να προσπεράσεις ένα όχημα καμιά 400αριά μέτρα μπροστά σου ,έχεις ιδέα σε πόσα δευτ/τα έχεις φτάσει δίπλα του ; Παίρνεις χαμπάρι για τι γκάζι μιλάς ;

+Πολλα στο ότι θα την πάθεις όταν θα νομίζεις πως το έχεις .

...Αλλά για όλα αυτά υπάρχουν σχολεία οδήγησης ss σε πίστες που μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα και να μπείς στον χώρο σωστά.

Ότι και να κάνεις κάντο σωστά . Αυτό μετράει . Οχι να πάρεις ένα καθαρό πιστάδικο μοτο για να πηγαίνεις για καφέ και μία φορά το χρόνο βόλτα στο χωριό σου μόνο και μόνο για να λες ότι έκανες και μία βόλτα.

Τα μυαλά στο κεφάλι σου και όλα θα πάνε καλά .

koulis19
21/05/2010, 11:00
Ενα 1000 ss ειναι οτι χειροτερο υπαρχει για την πολη.Ονειρεμενη μηχανη,τρελα γκαζια για ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΠΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ.Απο εκει και περα ενα 1000 για την πολη ειναι για εξορια.Δεν αξιζει,δεν αξιζει.+Οτι η gsxr 600 ειναι απο οτι εχω ακουσει και απο συγκριτικα το μηχανημα που ανταπεξερχεται ευκολα και σε ρυθμους πολης και κανει οτι και το 1000.Ετσι και αλλιως δεν θα πιασεις 300χλμ και πιστευω ουτε εσυ θελεις να το κανεις αυτο.Αρα πριτιμησε 600.Προσωπικη μου γνωμη.Δεν ειμαι και εμπειρος αναβατης για να σε συμβουλεψω ορθα:beer: :beer:

dond4le
21/05/2010, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Οτι η gsxr 600 ειναι απο οτι εχω ακουσει και απο συγκριτικα το μηχανημα που ανταπεξερχεται ευκολα και σε ρυθμους πολης και κανει οτι και το 1000.

Κανει οτι και το 1000 στις ελληνικες πιστες και μονο, σε μερικες περιπτωσεις μπορει και καλυτερα γιατι ειναι ελαφρυτερο.

Lioulios
21/05/2010, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
Κανει οτι και το 1000 στις ελληνικες πιστες και μονο, σε μερικες περιπτωσεις μπορει και καλυτερα γιατι ειναι ελαφρυτερο.

Και εξίσου πολύ όμορφο .;) http://www.suzuki-gsxr600.com/gallery2/d/56-1/black+suzuki+gsxr+600+desktop+wallpaper.jpg

Γούστα είναι αυτά .

Panopticon7
21/05/2010, 11:25
τρελα γκαζια για ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΠΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ.

Συμφωνω με αυτα που λες αλλα αυτα τα "εμπειρους" και λοιπα... σεμνα,
Μην βλεπουν οι SS ακιδες κ χαιρονται, οι περισσοτεροι ειναι κουλαδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μ αρεσει που λεμε να παει 600 μπας κ γλυτωσει την σουπα, ρε κ 600 να παρει παλι τουμπα θα φαει καποια στιγμη. :wave2:

Allst@rf
21/05/2010, 11:25
++++++1000000000000

με όλους αυτούς τους σταυρούς που έβαλες,μοιάζει με νεκροταφείο το ποστακι σου...
:D

dond4le
21/05/2010, 11:28
με όλους αυτούς τους σταυρούς που έβαλες,μοιάζει με νεκροταφείο το ποστακι σου...
:D

ολα γινονται για καποιο σκοπο:D :D :D

koulis19
21/05/2010, 11:30
Συμφωνω με αυτα που λες αλλα αυτα τα "εμπειρους" και λοιπα... σεμνα,
Μην βλεπουν οι SS ακιδες κ χαιρονται, οι περισσοτεροι ειναι κουλαδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μ αρεσει που λεμε να παει 600 μπας κ γλυτωσει την σουπα, ρε κ 600 να παρει παλι τουμπα θα φαει καποια στιγμη. :wave2: Φιλε μου το λεω με την εννοια της πραγματικης οδηγησης ενος ss και αυτη την μοναδικη εμπειρια οπως το σκεφτομαι εγω.Τωρα αμα αναφερεσαι στα παιδια που εχουν ss και πανε μεχρι το περιπτερο να παρουνε τσαιγαρα και να το παιξουν μουρη για να πιασουν γκομενα αυτο ειναι αλλο.:beer:

dond4le
21/05/2010, 11:36
Φιλε μου το λεω με την εννοια της πραγματικης οδηγησης ενος ss και αυτη την μοναδικη εμπειρια οπως το σκεφτομαι εγω.Τωρα αμα αναφερεσαι στα παιδια που εχουν ss και πανε μεχρι το περιπτερο να παρουνε τσαιγαρα και να το παιξουν μουρη για να πιασουν γκομενα αυτο ειναι αλλο.:beer:

Και με beverly+rayban+abecrombie βαρας γκομενακι.......ασε που ποιο ευκολα ανεβενει στο beverly παρα στο gsxr:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: σου στιχηζει και λιγοτερα ?.

Allst@rf
21/05/2010, 11:36
ολα γινονται για καποιο σκοπο:D :D :D

νταξ ρε παιδί μου και συ ,μην γίνεσαι μακάβριος.γινε λίγο πιο διακριτικός...πάρε παράδειγμα τον Dukas IΙ...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

koulis19
21/05/2010, 11:38
Και με beverly+rayban+abecrombie βαρας γκομενακι.......ασε που ποιο ευκολα ανεβενει στο beverly παρα στο gsxr:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: σου στιχηζει και λιγοτερα ?. Ρε γκομενα βαρας και με τα ποδια.Απλα αναφερω το πως σκεφτονται μερικοι τυποι:beer:

dond4le
21/05/2010, 11:45
ειναι ομως ενα ατου η μηχανη..................................μη σου πω ακομα και το πετσινο νταινεσε!!!!

εγω παντος το γκομενακι μου το εριξα αξυριστος με μαλι ζουγκλα και σκισμενο τζινακι...........τελικα η βαρβατιλα εχει ακομα περαση :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

dond4le
21/05/2010, 11:46
νταξ ρε παιδί μου και συ ,μην γίνεσαι μακάβριος.γινε λίγο πιο διακριτικός...πάρε παράδειγμα τον Dukas IΙ...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ηταν κρυφο μυνημα........για να βαρεσει κατευθειαν το υποσυνειδητο.

NikosR
21/05/2010, 12:05
Εγώ θα σου πώ το άλλο.

Αν έχεις τα μυαλά σου ειναι πολύ πιθανό να μη τσακιστείς.

Ομως ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ να μάθεις να οδηγείς σωστά. ΠΟΤΕ Δε θα πάρεις τον αέρα απ' το μηχανάκι και θα μάθεις πολλά πράγματα στραβά. Δε θα σε βοηθήσει το μηχανάκι να μάθεις.

Αφου σ' αρέσουν (υποψιάζεσαι) τα SS, πάρε ενα μεταχείρω 600άρι (γιατί 400άρια δεν υπάρχουν πια) και σε κάνα χρόνο το αλλάζεις με το 1000. Η μέχρι τότε θα έχεις αποφασίσει πώς για τον όποιο λόγο δε σου πάνε τα SS . Λεφτά πολύ λίγα θα χάσεις ούτως ή άλλως και κάτι θα έχεις μάθει.

Tpap
21/05/2010, 12:31
[...]

Τζιξερφρανκ,
δυό κουβέντες και από μένα.

Πράγματι, πιστεύω ότι δείχνεις να έχεις τα μυαλά σου, στην θέση τους.

Και πράγματι αν είσαι συνετός και μαθαίνεις γρήγορα, θα είσαι ΟΚ, γενικά μιλώντας.

Και είναι πολύ πιθανό να τα πάς πολύ καλά.

Το να οδηγάς σωστά όμως, είναι κάτι που χτίζεται κλιμακωτά.
Η επόμενη γνώση είναι πάντα σε σύνδεση με την προηγούμενη.
Και εσένα από την αλυσίδα, θα σου λείπουν αρκετοί κρίκοι.

έχω την εντύπωση πώς πρέπει να καθυστερήσεις λίγο την αγορά του 1000, να επιλέξεις ένα ήπιο 600ράκι, να κάνεις κάμποσα χλμ υπό διάφορες συνθήκες, να πειραματιστείς με εξοπλισμό, να κάνεις και κανά σχολειάκι...

...και θα καταλάβεις αργότερα πότε είσαι έτοιμος για το 1000.

με το καλό ό,τι και να αποφασίσεις.:wave2: :beer:

chris_honda
21/05/2010, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Τζιξερφρανκ,
δυό κουβέντες και από μένα.

Πράγματι, πιστεύω ότι δείχνεις να έχεις τα μυαλά σου, στην θέση τους.

Και πράγματι αν είσαι συνετός και μαθαίνεις γρήγορα, θα είσαι ΟΚ, γενικά μιλώντας.

Και είναι πολύ πιθανό να τα πάς πολύ καλά.

Το να οδηγάς σωστά όμως, είναι κάτι που χτίζεται κλιμακωτά.
Η επόμενη γνώση είναι πάντα σε σύνδεση με την προηγούμενη.
Και εσένα από την αλυσίδα, θα σου λείπουν αρκετοί κρίκοι.

έχω την εντύπωση πώς πρέπει να καθυστερήσεις λίγο την αγορά του 1000, να επιλέξεις ένα ήπιο 600ράκι, να κάνεις κάμποσα χλμ υπό διάφορες συνθήκες, να πειραματιστείς με εξοπλισμό, να κάνεις και κανά σχολειάκι...

...και θα καταλάβεις αργότερα πότε είσαι έτοιμος για το 1000.

με το καλό ό,τι και να αποφασίσεις.:wave2: :beer:

Στα είπε όλα ο trap. :beer: :beer: :beer:

VALES
21/05/2010, 15:30
Μ΄αρέσει που μετά από 7 σελίδες, κατασταλάξαμε στο να πάρει 600ράκι :eyepop: GSXR :dizzy:

Άνοιξε καινούριο θρεντ φίλε μου, και ζήτησε γνώμες για BUSA... έτσι μετά από 5-6 σελίδες, θα καταλήξουμε να σε ψήνουμε να πάρεις 1000.