PDA

View Full Version : To κόλπο της βενζινης...

Σελίδες : 1 2 [3] 4

Panopticon7
28/07/2010, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24

θα περιμενω να απελευθερωθουνε τα κλειστα επαγγελματα και θα γινω και εγω λοιπον ενας απο εσας τους προνομιουχους !!!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Θα παψουν να ειναι προνομιουχοι κ θα πρεπει να δουλεψουν σκληρα για να βγαλουν το ψωμι τους... πλεον

Γιαυτο χτυπανε τον κωλο τους κατω.

taxidriver109
28/07/2010, 08:14
και ποιος σας ειπε οτι με την απελευθερωση θα σημαινει οτι ο καθε ενας θα παιρνει μια αδεια αρε βαθια νυχτωμενοι που ειστε εταιριες θα γινουν με αυτους που ειδη εχουν μια αδεια οπως καλη ωρα ο οασθ στην θεσσαλονικη,κρατηστε την ορεξη σας λιγουρια αντε να ερθετε στην καλυτερη περιπτωση υπαλληλοι

Allst@rf
28/07/2010, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
Φιλε μου μην το παιρνεις προσωπικα. Δε θελει κανενας να ψοφησεις!
Το μονο που λεει ο κοσμος ειναι να σταματησετε ( οχι εσεις αλλα οι φορτηγατζηδες) τις εκβιαστικου τυπου απεργιες και τους τραμπουκισμους ( κλεισιμο λωριδων Εθνικης κλπ).

Δικιο ,κατα τη γνωμη μου, δεν εχετε και με δυο κουβεντες(αν τα καταφερω και βγουν σε δυο κουβεντες) θα στο πω με ενα παραδειγμα.

Το 2005 καποιος εδωσε 150000 ευρω 'αερα' για να ανοιξει ενα μαγαζι σε καλη πιατσα ,στην Ερμου ας πουμε. Να σημειωσουμε σ αυτο το σημειο οτι δεν εχει προνομιακη φορολογικη μεταχειρηση τεκμαρτου τυπου αλλα φορολογειται βασει των βιβλιων του. Εκτος απο τον αερα που εδωσε πληρωνει βεβαια καθε μηνα νοικι, κοινοχρηστα, μισθο κλπ

Σημερα, το 2010, υπαρχει καμμια πιθανοτητα να αφησει το μαγαζι του και να παρει τα 150000 πισω?
Ουτε μια στο εκατομμυριο.

Εσεις γιατι επιμενετε να θεωρειτε τις αδειες σας περιουσιακο σας στοιχειο? Αφου 'αερα' πληρωσατε για να μπειτε στη καλη πιατσα τωρα πως θελετε πισω τα λεφτα σας?
Αυτο που ζητατε ειναι εναντια στο νομο της αγορας.

Το παρτυ δυστυχως τελειωσε!

τι προσωπικα ρε φιλε πλακα μας κανεις?

αυτο καταλαβες εσυ?

εγω μιλαω για το γεγονος οτι η μια κοινωνικη και επαγγελματικη ομαδα στρεφεται κατα μιας αλλης γιατι η δευτερη επαγγελματικη ομαδα εχει εξασφαλισμενη δουλεια ,ενω η πρωτη ,επειδη ειναι υπαλληλοι ενος αφεντικου που τους κανει οτι θελει και τους απολυει οποτε γουσταρει(οποτε δεν εχουν εξασφαλισμενη δουλεια και μελλον) ζηλευει και θελει να ερθουν και αλλοι στο ιδιο επιπεδο με αυτην...

ασε με εμενα .ολα αυτα που εγραψα δεν τα εγραψα για μενα.τα εγραψα για τον κλαδο γενικοτερα και για την κατασταση γενικοτερα.δοξα το θεο νεος ειμαι και θα στρωσω τον πωπουδακο μου κατω να δουλεψω για να τα δωσω στην καριολα την τραπεζα και στο πουστικο κρατος,που στο κατω κατω τη δουλεια τους κανουν και αυτοι.

η οποια δουλεια τους ειναι να μας εχουν ολους με μισθους τις πεινας.σε ενα επιπεδο...

"γιατι ο επαγγελματιας να δουλευει οσο θελει και να κονομαει...θα του δειξω εγω,θα του κατσικωθω σαν αφεντικο ή θα του βαλω με το ζορι εταιρειες να τον κανουν οτι γουσταρω για να τα κανω και γω πλακακια με τους μεγαλομετοχους να εχουμε την αγορα στο χερι" λεει το κρατος...

γιάυτο καλα τα λενε μερικοι εδω μεσα...ξυπνηστε...δεν κονομαω εγω εις βαρος σας δεν ειμαι κανας ξυπνιος.και αν κονομαω εις βαρος σας φταιτε και σεις που ανεχεστε τον καθε επαγγελματια να σας κοροιδευει...

DUKASII
28/07/2010, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxidriver109
και ποιος σας ειπε οτι με την απελευθερωση θα σημαινει οτι ο καθε ενας θα παιρνει μια αδεια αρε βαθια νυχτωμενοι που ειστε εταιριες θα γινουν με αυτους που ειδη εχουν μια αδεια οπως καλη ωρα ο οασθ στην θεσσαλονικη,κρατηστε την ορεξη σας λιγουρια αντε να ερθετε στην καλυτερη περιπτωση υπαλληλοι ναι ενω τωρα ρε πονηρε αδεια ταξι περνεις απο το κρατος?:bawl: :rotflmao:

Allst@rf
28/07/2010, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ναι ενω τωρα ρε πονηρε αδεια ταξι περνεις απο το κρατος?:bawl: :rotflmao:

και βεβαια φιλε μου περνεις απο το κρατος..τι νομιζεις οτι αν μια περιοχη δεν χρειαζεται 1-2 απαραπανω ταξι γιατι αυξηθηκε ο πλυθυσμος δεν θα βγει ο δημαρχος να προκυρηξει οτι υπαρχουν διαθεσιμες αδειες ταξι και οποιος τις ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ να τις παρει?

επειδη ομως εδω και μερικα χρονια τα ταξι ειναι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΑ δεν βγαζει το κρατος αλλες αδειες...

950dim
28/07/2010, 08:48
...κρατηστε την ορεξη σας λιγουρια αντε να ερθετε στην καλυτερη περιπτωση υπαλληλοι

Βγαζεις πολυ προς τα ¨εξω¨ το ποσο συντεχνιακα λειτουργειτε...
Σας πηραν χαμπαρι και συνειδητοποιεις πως σε λιγο θα διαλεγει ο πελατης εσας κι οχι εσεις τον πελατη ε???

:mad:

Zid
28/07/2010, 08:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Βγαζεις πολυ προς τα ¨εξω¨ το ποσο συντεχνιακα λειτουργειτε...
Σας πηραν χαμπαρι και συνειδητοποιεις πως σε λιγο θα διαλεγει ο πελατης εσας κι οχι εσεις τον πελατη ε???

:mad: +1000 αυτοί που αντιδρούν στο όλο θέμα ειναι οι κλασσικοι "ταριφες" που έχουν δημιουργήσει ολο αυτό το κακό όνομα οσον αφορά το επάγγελμα του taxi ...

vrider
28/07/2010, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
τι προσωπικα ρε φιλε πλακα μας κανεις?

αυτο καταλαβες εσυ?

εγω μιλαω για το γεγονος οτι η μια κοινωνικη και επαγγελματικη ομαδα στρεφεται κατα μιας αλλης γιατι η δευτερη επαγγελματικη ομαδα εχει εξασφαλισμενη δουλεια ,ενω η πρωτη ,επειδη ειναι υπαλληλοι ενος αφεντικου που τους κανει οτι θελει και τους απολυει οποτε γουσταρει(οποτε δεν εχουν εξασφαλισμενη δουλεια και μελλον) ζηλευει και θελει να ερθουν και αλλοι στο ιδιο επιπεδο με αυτην...

ασε με εμενα .ολα αυτα που εγραψα δεν τα εγραψα για μενα.τα εγραψα για τον κλαδο γενικοτερα και για την κατασταση γενικοτερα.δοξα το θεο νεος ειμαι και θα στρωσω τον πωπουδακο μου κατω να δουλεψω για να τα δωσω στην καριολα την τραπεζα και στο πουστικο κρατος,που στο κατω κατω τη δουλεια τους κανουν και αυτοι.

η οποια δουλεια τους ειναι να μας εχουν ολους με μισθους τις πεινας.σε ενα επιπεδο...

"γιατι ο επαγγελματιας να δουλευει οσο θελει και να κονομαει...θα του δειξω εγω,θα του κατσικωθω σαν αφεντικο ή θα του βαλω με το ζορι εταιρειες να τον κανουν οτι γουσταρω για να τα κανω και γω πλακακια με τους μεγαλομετοχους να εχουμε την αγορα στο χερι" λεει το κρατος...

γιάυτο καλα τα λενε μερικοι εδω μεσα...ξυπνηστε...δεν κονομαω εγω εις βαρος σας δεν ειμαι κανας ξυπνιος.και αν κονομαω εις βαρος σας φταιτε και σεις που ανεχεστε τον καθε επαγγελματια να σας κοροιδευει...

Αγαπητε μου συμφωνουμε ! Και χαιρομαι που το παραδεχεσαι, απλως αυτο που βλεπω εγω ειναι αυτο που δε θες να βλεπεις εσυ. Συμφωνουμε οτι με το νεο καθεστως καταργουνται προνομια που στρεβλωνουν τον ανταγωνισμο.Προνομια που ως τωρα εξασφαλιζαν δουλεια καλο εισοδημα και κανεναν πανω απ το κεφαλι σας.

Σε ποια ελευθερη οικονομια η δουλεια του επιχειρηματια (ειτε αυτος λεγεται Ταξιτζης, ειτε Φορτηγατζης, ειτε Μαγαζατορας) ειναι εξασφαλισμενη?

Συνοψιζοντας και παντα βασιζομενος στα λεγομενα σου , οι Αυτοκινητιστες θελουν να ειναι α)αφεντικα β)με προνομιακη φορολογικη μεταχειρηση γ)φιξαρισμενες τιμες και δ)με εξασφαλισμενη εργασια επ αοριστον! (αυτο θελει πολλα θαυμαστικα)
ΟΚ. τωρα πες μου, σε ενα τεταιο καθεστως πως ακριβως λειτουργει ο νομος προσφορας/ζητησης?

Κατα τα αλλα σας πειραξανε τα καρτελ του γαλακτος.....

Παντως θα σου πω οτι με τους ταξιτζηδες δεν εχω τιποτα, αλλα το καθεστως με τους φορτηγατζηδες ειναι σκανδαλωδες και επηρεαζει τις τσεπες ολων μας.

Ασε που οταν οταν κανετε απεργια τα ταξι, ολοι οι αλλοι κανουμε παρτυ!

ΥΓ Σε τελευταια αναλυση ολη η υπολοιπη αγορα ειναι ελευθερη, αν το 'μαγαζι' σας δεν αποδιδει πια κλειστε το και ανοιξτε αλλο πιο επικερδες.

PortisHead
28/07/2010, 08:53
Ασε επιτελους να γίνουν και εδω εταιρείες ταξι οπως ειναι και στην Αμερικη , οπου όλοι ειναι υπάλληλοι , και παιρνουν εναν μισθο , χωρις να ξυνίζουν την μουρη τους αν θες να πας απο Γλυφάδα - Καματερο , κιαπο Ελευσίνα , Χαλάνδρι.

Shinji Ikari
28/07/2010, 08:55
Ολα τα επαγγελματα προσφερουν στην κοινωνια και ολοι εχουν αναγκη, απλα ειπα ξεκαθαρα αυτο που ξερουν ολοι. Προσφορα και ζητηση, ισχυει σε ολα τα πολιτευματα. Εκτος του Ελληνικου παραδοξου που μας λενε μερικοι.

taxidriver109
28/07/2010, 08:59
Τελεια τα λες Allst@rf με τις αδειες πεταγετε ο καθε ενας που δεν ξερει το καθεστος και λεει την παπαρια του αλλα ετσι ειναι οταν γραφεις πισω απο την καληψη ενος υπολογιστη λες οτι θελεις και ας μην το κατεχεις το θεμα απλα για να γεμιζουμε σελιδες.Και τωρα 950dim οποιος θελει μπαινει εαν δεν του γουσταρει ο οδηγος η ειναι βρωμικο το αυτοκινητο ο πελατης θα ειναι μεγαλος παπαρας εαν μπει,οπως και εμενα εαν δεν μου γουσταρει καποιος δεν τον περνω 2000 ταξι εχει η σαλονικα και 15000 η αθηνα εχεις τρελο περιθωριο επιλογης σαν πελατης

noble
28/07/2010, 09:03
Τελεια τα λες Allst@rf με τις αδειες πεταγετε ο καθε ενας που δεν ξερει το καθεστος και λεει την παπαρια του αλλα ετσι ειναι οταν γραφεις πισω απο την καληψη ενος υπολογιστη λες οτι θελεις και ας μην το κατεχεις το θεμα απλα για να γεμιζουμε σελιδες.Και τωρα 950dim οποιος θελει μπαινει εαν δεν του γουσταρει ο οδηγος η ειναι βρωμικο το αυτοκινητο ο πελατης θα ειναι μεγαλος παπαρας εαν μπει,οπως και εμενα εαν δεν μου γουσταρει καποιος δεν τον περνω 2000 ταξι εχει η σαλονικα και 15000 η αθηνα εχεις τρελο περιθωριο επιλογης σαν πελατης

:rotflmao: :rotflmao:
Άκρατως επαγγελματισμός εκτός απο λαμόγιο.Αντιπροσωπευτικότατο δείγμα οδηγών ταξί.

taxidriver109
28/07/2010, 09:05
τι σε πειραξε ρε noble απο αυτο που εγραψα δηλαδη

DUKASII
28/07/2010, 09:08
και βεβαια φιλε μου περνεις απο το κρατος..τι νομιζεις οτι αν μια περιοχη δεν χρειαζεται 1-2 απαραπανω ταξι γιατι αυξηθηκε ο πλυθυσμος δεν θα βγει ο δημαρχος να προκυρηξει οτι υπαρχουν διαθεσιμες αδειες ταξι και οποιος τις ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ να τις παρει?

επειδη ομως εδω και μερικα χρονια τα ταξι ειναι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΑ δεν βγαζει το κρατος αλλες αδειες... ναι οκ..
και εγω ξερω κανα 2 που εχουνε 3-4 αδειες ταξι ομως ρε φιλε τι εγινε???
αυτοι εταιρια δεν εχουν???η μπας εισαι απο αυτους οποτε μια χαρα ειναι ετσι γιατι να μας παρουν τις 3-4 αδειες ταξι που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ??:bawl: :rotflmao:

notakos600
28/07/2010, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
:rotflmao: :rotflmao:
Άκρατως επαγγελματισμός εκτός απο λαμόγιο.Αντιπροσωπευτικότατο δείγμα οδηγών ταξί.

Ταξιτζής δεν είμαι αλλά μια χαρά τα έγραψε το παλληκάρι.

Allst@rf
28/07/2010, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
Αγαπητε μου συμφωνουμε ! Και χαιρομαι που το παραδεχεσαι, απλως αυτο που βλεπω εγω ειναι αυτο που δε θες να βλεπεις εσυ. Συμφωνουμε οτι με το νεο καθεστως καταργουνται προνομια που στρεβλωνουν τον ανταγωνισμο.Προνομια που ως τωρα εξασφαλιζαν δουλεια καλο εισοδημα και κανεναν πανω απ το κεφαλι σας.

Σε ποια ελευθερη οικονομια η δουλεια του επιχειρηματια (ειτε αυτος λεγεται Ταξιτζης, ειτε Φορτηγατζης, ειτε Μαγαζατορας) ειναι εξασφαλισμενη?

πουθενα φιλε μου δεν ειναι εξασφαλισμενη,αλλα μην νομιζεις οτι αυτο ειναι καλο...

Συνοψιζοντας και παντα βασιζομενος στα λεγομενα σου , οι Αυτοκινητιστες θελουν να ειναι α)αφεντικα β)με προνομιακη φορολογικη μεταχειρηση γ)φιξαρισμενες τιμες και δ)με εξασφαλισμενη εργασια επ αοριστον! (αυτο θελει πολλα θαυμαστικα)
ΟΚ. τωρα πες μου, σε ενα τεταιο καθεστως πως ακριβως λειτουργει ο νομος προσφορας/ζητησης?

μην λες πραγματα που ρεαλιστικα δεν στεκουν.σε τι διαφερει ο επαγγελματιας απο τον υπαλληλο φιλε μου και γιατι καποιος προτιμαει να ειναι επαγγελματιας απο οτι υπαλληλος?

ΥΓ Σε τελευταια αναλυση ολη η υπολοιπη αγορα ειναι ελευθερη, αν το 'μαγαζι' σας δεν αποδιδει πια κλειστε το και ανοιξτε αλλο πιο επικερδες.

η λογικη σου παντος ,στο τελευταιο ειναι το κακο μονοπατι που μας οδηγησε ο καπιταλισμος και η φιλελευθερη αγορα.και τον λογο τον εχω εξηγησει παραπανω...

και κατι τελευταιο...

εαν ενας επαγγελματιας ο οποιος διατηρει επιχειρηση καφε στο κολωνακι και αυτη η επιχειρηση ειναι επικερδης ολα αυτα τα χρονια που δουλευε και εχει καλες προοπτικες, αλλα ο ιδιοκτητης της παρει συνταξη ή θελησει για καποιο λογο να την πουλησει,εσυ νομιζεις θα στην δωσει τσαμπα?θα σου πουλησει τον αερα της πανακριβα ναι ή οχι?ποια η διαφοτα με την αδεια του ταξι λοιπον?

και μην μου πεις οτι καφε παει να ανοιξει ο οποιοσδηποτε γιατι και γω θα σου πω να κοιταξεις την απαντηση που εδωσα στο dukasII...

Zid
28/07/2010, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ταξιτζής δεν είμαι αλλά μια χαρά τα έγραψε το παλληκάρι. οπως και εμενα εαν δεν μου γουσταρει καποιος δεν τον περνω

Δλδ συμφωνείς με αυτό? :rolleyes:

Allst@rf
28/07/2010, 09:12
ναι οκ..
και εγω ξερω κανα 2 που εχουνε 3-4 αδειες ταξι ομως ρε φιλε τι εγινε???
αυτοι εταιρια δεν εχουν???η μπας εισαι απο αυτους οποτε μια χαρα ειναι ετσι γιατι να μας παρουν τις 3-4 αδειες ταξι που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ??:bawl: :rotflmao:

οχι δεν ειμαι απο αυτους.μιση αδεια ταξι εχω εγω και παλευω καθε μερα με αυτο που εχω.

αυτο το θεμα που πιανεις ομως τωραειναι κατι τελειως διαφορετικο και δεν εχει σχεση με αυτο που ρωτησες στην αρχη...

jimmis5
28/07/2010, 09:13

Η ωμη αληθεια και η αλληλεγγυη των συναδερφων:sick:

taxidriver109
28/07/2010, 09:14
Καθομαστε εδω μεσα και μαλωνουμε σαν τους μαλακες για να τα κονομαν αλλοι αυτοι ειμαστε μια ζωη θυματα ειτε εισαι ταξιτζης ειτε φορτηγατζης ειτε αγροτης ειτε απλως υπαλληλος μια χαρα τα καταφερνουν αυτοι να πολεμαμε εμεις για του αφεντη το ψωμι

Allst@rf
28/07/2010, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
οπως και εμενα εαν δεν μου γουσταρει καποιος δεν τον περνω

σαφως φιλε μου .ο πελατης του ταξι εχει δικαιωμα επιλογης...

ο ταξιτζης δεν εχει δικαιωμα επιλογης και μπορεις να τον καταγγειλεις αν θες...

το ειπα και παραπανω...ο καθενας εχει τις υπηρεσιες που του αξιζουν.αφου εσυ δεχεσαι την εμετικη συμπεριφορα, μερικων /πολλων/ολων ,βαλε οτι θες ,συναδελφων ,τοτε με συγχωρεις αλλα εισαι 50% συνεργος στην παρανομια...

Zid
28/07/2010, 09:15
Καθομαστε εδω μεσα και μαλωνουμε σαν τους μαλακες για να τα κονομαν αλλοι αυτοι ειμαστε μια ζωη θυματα ειτε εισαι ταξιτζης ειτε φορτηγατζης ειτε αγροτης ειτε απλως υπαλληλος μια χαρα τα καταφερνουν αυτοι να πολεμαμε εμεις για του αφεντη το ψωμι

Να το γυρίσουμε σε Ξανθόπουλο σε λίγο....:bigcry:

Allst@rf
28/07/2010, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Η ωμη αληθεια και η αλληλεγγυη των συναδερφων:sick:

:beer: :beer:

DUKASII
οχι δεν ειμαι απο αυτους.μιση αδεια ταξι εχω εγω και παλευω καθε μερα με αυτο που εχω.

αυτο το θεμα που πιανεις ομως τωραειναι κατι τελειως διαφορετικο και δεν εχει σχεση με αυτο που ρωτησες στην αρχη... ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
θελω εγω να παρω ταξι τωρα..απο το κρατος θα τοπαρω η απο σενα?

notakos600
οπως και εμενα εαν δεν μου γουσταρει καποιος δεν τον περνω

Το εάν δεν μου γουστάρει κάποιος εξαρτάται από πολλά.

Allst@rf
28/07/2010, 09:19
ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
θελω εγω να παρω ταξι τωρα..απο το κρατος θα τοπαρω η απο σενα?

εαν το κρατος χρειαζεται ταξι και το ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ θα στο δωσει...

αν το θες εδω και τωρα ΑΓΟΡΑΣΕ το απο μενα...

και μην επαναλαβουμε το ζητημα για τις αδειες...τα εγραψα παραπανω...

notakos600
28/07/2010, 09:19
Ο τίτλος κάλλιστα θα μπορούσε να είναι... η επιχειρηματικότητα των κλειστών επαγγελμάτων.

Zid
28/07/2010, 09:20
σαφως φιλε μου .ο πελατης του ταξι εχει δικαιωμα επιλογης...

ο ταξιτζης δεν εχει δικαιωμα επιλογης και μπορεις να τον καταγγειλεις αν θες...

το ειπα και παραπανω...ο καθενας εχει τις υπηρεσιες που του αξιζουν.αφου εσυ δεχεσαι την εμετικη συμπεριφορα, μερικων /πολλων/ολων ,βαλε οτι θες ,συναδελφων ,τοτε με συγχωρεις αλλα εισαι 50% συνεργος στην παρανομια...

Φιλε Αllstarf εχω ολη τη καλη διαθεση να ακούσω λογικα επιχειρήματα ... αλλα με αυτά που μου γράφεις δλδ.... ελεος...
Ολο ξέρουμε οτι δεν υπάρχει θέμα καταγγελίας οσον αφορά... το να μη σε πάρει... τι να αποδειξεις δλδ αυτά ειναι για παιδάκια...

:rolleyes:

PortisHead
28/07/2010, 09:20
Εχετε ξεφύγει.....
Αντε αυτη η επιστρατευση...πολύ αργει....
:D

Zid
28/07/2010, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Το εάν δεν μου γουστάρει κάποιος εξαρτάται από πολλά. Ναι οκ ελάχιστες των περιπτώσεων και πιστεύω οτι δεν μιλάμε για τέτοιες... :winka:

DUKASII
εαν το κρατος χρειαζεται ταξι και το ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ θα στο δωσει...

αν το θες εδω και τωρα ΑΓΟΡΑΣΕ το απο μενα...

και μην επαναλαβουμε το ζητημα για τις αδειες...τα εγραψα παραπανω... ΑΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ Η ΟΧΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ !!
ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ?

notakos600
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Εχετε ξεφύγει.....
Αντε αυτη η επιστρατευση...πολύ αργει....
:D

Αναπολείς τα παλιά καλά χρόνια ε? :lol: :lol: :lol:

Allst@rf
28/07/2010, 09:23
Φιλε Αllstarf εχω ολη τη καλη διαθεση να ακούσω λογικα επιχειρήματα ... αλλα με αυτά που μου γράφεις δλδ.... ελεος...
Ολο ξέρουμε οτι δεν υπάρχει θέμα καταγγελίας οσον αφορά... το να μη σε πάρει... τι να αποδειξεις δλδ αυτά ειναι για παιδάκια...

:rolleyes:

αφου λεω παραλογα ,τοτε και για μενα εισαι συνεργος στην παρανομια...

γιατι εγω προσωπικα σαν κωστας ,ταξιτζης στο λουτρακι ,εχω τιμωρηθει πειθαρχικα απο καταγγελια πελατη...και καλα μου εκανε...

και τα παραδειγματα απειρα ακομα ,αν ειναι να πω και στον πατερα μου να ερθει να γραψει...

Allst@rf
28/07/2010, 09:24
ΑΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ Η ΟΧΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ !!
ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ?

δουκα μη μου ζαλισεις τα @@...

τα εχω απαντησει ολα απο την αρχη του ποστ...μην γραφω παλι τα ιδια...

DUKASII
28/07/2010, 09:26
δουκα μη μου ζαλισεις τα @@...

τα εχω απαντησει ολα απο την αρχη του ποστ...μην γραφω παλι τα ιδια... οπ..
σορυ ρε συ δεν ηξερα οτι με τα αρχιδια σου μιλαγα τοση ωρα..

αντε περαστικα τους πες κ συγνωμη στα καλαμπαλικια σου.

notakos600
28/07/2010, 09:26
οπ..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vrider
28/07/2010, 09:28

η λογικη σου παντος ,στο τελευταιο ειναι το κακο μονοπατι που μας οδηγησε ο καπιταλισμος και η φιλελευθερη αγορα.και τον λογο τον εχω εξηγησει παραπανω...

και κατι τελευταιο...

εαν ενας επαγγελματιας ο οποιος διατηρει επιχειρηση καφε στο κολωνακι και αυτη η επιχειρηση ειναι επικερδης ολα αυτα τα χρονια που δουλευε και εχει καλες προοπτικες, αλλα ο ιδιοκτητης της παρει συνταξη ή θελησει για καποιο λογο να την πουλησει,εσυ νομιζεις θα στην δωσει τσαμπα?θα σου πουλησει τον αερα της πανακριβα ναι ή οχι?ποια η διαφοτα με την αδεια του ταξι λοιπον?

και μην μου πεις οτι καφε παει να ανοιξει ο οποιοσδηποτε γιατι και γω θα σου πω να κοιταξεις την απαντηση που εδωσα στο dukasII... [/B][/QUOTE]

Αυτο το τελευταιο θα πω και θα τελειωσω μιας και δεν εχω κατι επι της ουσιας να προσθεσω .

Αρχιζοντας απο το τελος, το ειπα και στο προηγουμενο ποστ οτι 'αερας' δεν παιζει στις μερες μας. Ταξι δουλευεις ολη μερα την Αθηνα γυρω-γυρω φερνεις, δεν τα βλεπεις τα αδεια μαγαζια? Και στο Κολωνακι?

Οσο για τον καπιταλισμο και τον φιλελευθερισμο και τις λοιπες δημοκρατικες δυναμεις, εξ αιτιας τους μπορεις να αγορασεις ταξι Mercedes και δεν κυκλοφορεις μονο με Lada .

super_toto
28/07/2010, 09:29
Έχει σημασία εαν η επελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων θα είναι καλύτερη για τους επαγγελματίες ή χειρότερη, εάν θα είναι καλύτερη για το κοινωνικό σύνολο ή χειρότερη?

Από την στιγμή που είναι κοινωτική οδηγία θα εφαρμοστεί. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Από ότι καταλαβαίνω οι φίλοι φορτηγατζήδες και ταξιτζήδες το μόνο που επιδιώκουν (με εκβιαστικό τρόπο ) είναι να τσιμπίσουν καμία αποζημίωση.
Κάτι που βεβαια είναι απαράδεκτο άλλα τι να κάνουμε έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα.

Allst@rf
28/07/2010, 09:31
οπ..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Allst@rf
28/07/2010, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Έχει σημασία εαν η επελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων θα είναι καλύτερη για τους επαγγελματίες ή χειρότερη, εάν θα είναι καλύτερη για το κοινωνικό σύνολο ή χειρότερη?

Από την στιγμή που είναι κοινωτική οδηγία θα εφαρμοστεί. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Από ότι καταλαβαίνω οι φίλοι φορτηγατζήδες και ταξιτζήδες το μόνο που επιδιώκουν (με εκβιαστικό τρόπο ) είναι να τσιμπίσουν καμία αποζημίωση.
Κάτι που βεβαια είναι απαράδεκτο άλλα τι να κάνουμε έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα.

κοιτα εγω δεν θελω αποζημιωση για την αδεια που αγορασα...το ειπα και παραπανω ,υγεια και χερια να χω και θα την βρω την ακρη...

για πες ομως και για τα τοσα χρονια που εδειναν μαιμου αποζημιωσεις στους αγροτες με ανυπαρκτα στρεμματα καλλιεργιων ,τουτεστιν ετρωγε ενα ολοκληρο κυκλωμα...

PortisHead
28/07/2010, 09:38
Εεεεεπ
Εχουμε βρει στο πρόσωπο του Allst@rf τον "αποδιοπομπαίο τραγο" και τον έχουμε παρει στο φαλάγγι ολοι ?
Εξαλου (μιας και κολλησατε στα ταξι) , τα ταξι της επαρχιας , ουδεμια σχεση έχουν με των Αθηνων - Θεσσαλονικης.Ουτε οι οδηγοί τους.

:beer:

Allst@rf
28/07/2010, 09:38
η συζητηση δεν βγαινει πουθενα

κυριακη κοντη γιορτη λενε στο χωριο.απο σεπτεμβρη θα τα δουμε...

ελπιζω να σας κανω ολους συναδελφους μου...τρομαρα να σας ερθει...

Allst@rf
28/07/2010, 09:40
Εεεεεπ
Εχουμε βρει στο πρόσωπο του Allst@rf τον "αποδιοπομπαίο τραγο" και τον έχουμε παρει στο φαλάγγι ολοι ?
Εξαλου (μιας και κολλησατε στα ταξι) , τα ταξι της επαρχιας , ουδεμια σχεση έχουν με των Αθηνων - Θεσσαλονικης.Ουτε οι οδηγοί τους.

καπου πρεπει να ριξουν τα κριματα τους τα παιδια ρε φιλε...

:wave2: :wave2:

super_toto
28/07/2010, 09:43
κοιτα εγω δεν θελω αποζημιωση για την αδεια που αγορασα...το ειπα και παραπανω ,υγεια και χερια να χω και θα την βρω την ακρη...

για πες ομως και για τα τοσα χρονια που εδειναν μαιμου αποζημιωσεις στους αγροτες με ανυπαρκτα στρεμματα καλλιεργιων ,τουτεστιν ετρωγε ενα ολοκληρο κυκλωμα...

Εγώ δεν μίλησα για σένα, ιδέα δεν έχω τι θέλεις εσύ. Γενικά όμως δεν συμφωνείς ότι εκεί ειναι το ζήτημα? Υπήρχε καποιος επαγγελματίας που δεν ήξερε ότι θα έρχονταν αυτή η ώρα? Ή μήπως θεωρεί κανείς δυνατό κάτι που εφαρμόζεται σε όλη την Ευρώπη να μην εφαρμοστεί εδώ?

Οι αγρότες είναι άλλο ζήτημα, σωστά τα λές για της αποζημιώσεις τους, απαράδεκτοι σε κάθε επίπεδο. Αλλά δεν έχει καμία σχέση με τους επαγγελματίες για τους οποίους συζητάμε εδώ.

notakos600
28/07/2010, 09:43
η συζητηση δεν βγαινει πουθενα

κυριακη κοντη γιορτη λενε στο χωριο.απο σεπτεμβρη θα τα δουμε...

ελπιζω να σας κανω ολους συναδελφους μου...τρομαρα να σας ερθει...

Για να πεινάμε όλοι μαζί;

route 66
28/07/2010, 09:47
παντως τα ταχι ειναι υπεραριθμα στην αθηνα.σχεδον τριπλασια απ'οσα θαπρεπε να ειναι.τοσα χρονια βγαζανε ερημην τους το φιδι απο την τρυπα.
επειδη η αθηνα ειχε κακο συγκοινωνιακο δυκτιο το ταχι ηταν φθηνο και επαιζε το ρολο της δημοσιας συγκοινωνιας.με αποτελεσμα, με την ανοχη και την ευλογια του κρατους, να παιζουν διπλοτριπλοκουρσες.δεν ητανε τυχαιο που δεν γραφανε.πως θα εξηπηρετουνταν ο κοσμος.
τωρα με το μετρο και το λεοφωριοδρομο φανηκε το υπεραριθμο του πραγματος.εκατονταδες ταχι να κυκλοφορουν αδεια ή να κανουν ουρες στις πιατσες.το επαγγελμα δεν ειναι ανοικτο, αλλα ουτε και κλειστο(να δοθουν παραπανω αδειες ουτε για αστειο)
η συμπεριφορα ειναι αναλογη των προυποθεσεων να παρεις την αδεια,και της καταρτισης.καθως επισης και των συνθηκων.
για να παρουνε καποιοι τα αμαξια τους και να οδηγουνε 10 ωρες στην αθηνα και μετα να μιλησουνε(οχι οτι αλλα επαγγελματα δεν ειναι δυσκολα)
το κρατος φταιει 90%.
επρεπε να μην ειχε κανει εμπορευσιμες τις αδειες, ουτε και κληρονομικα μεταβιβασιμες ομως(ισως να ειχαν καποια μορια παραπανω οι γονοι ως προυποθεση να παρεις αδεια)
απλα επρεπε να δρασει,να εκανε ενα ειδος σχολης οπου εκει θα διδασκονταν διαφορα οπως πχ
στοιχεια μηχανολογιας,να μαθει την πολη ο ταξιτζης,κοινωνικη συμπεριφορα,πρωτες βοηθειες,ξενη γλωσα κλπ.
και..οποιος τελειωνε να εκανε αιτηση να παρει ταχι λαμβανοντας υπ'οψην του και διαφορα αλλα κριτηρια, πχ πολυτεκνος.
δεν ειμαι ταξιτζης πια(ουφ),εχω δουλεψει πεντε χρονια ομως.τα λεφτα που υποψιαζεστε οτι βγαζουνε ειναι ψιλοχοντρομυθος παιδια, τουλαχιστο τα τελευταια χρονια.οι βυτιοφορεις ειναι αλλο πραμα για να εξηγιομαστε

ermiss
28/07/2010, 09:49

Μόνο που τώρα μπαίνεις στο τριπάκι που μπαίνει κάθε "αδικημένος" γιατί εγώ και όχι αυτοί??? Χάνεις το νόημα και το δίκιο σου έτσι.

Όλοι φίλε, όλοι να διορθωθούν και να αλλάξουν, κάνενας συμψηφισμός.

Και όπως είπαν και οι συνομιλιτές, είναι γνωστό εδώ και μια 5ετία ότι θα ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα. Ποιός είναι υπεύθυνος που μέχρι και πριν 2 μήνες έκαναν μεταβιβάσεις σε άδειες?

Και να σου πω ποια λύση βλέπω εγώ, καθαρά λογιστικά και φορολογικά. Να αναγνωρίσει ένα ποσό ανα ταξί πχ 30-40κ και να την θεωρήσει πάγιο και να την αναγνωρίσεις σαν έξοδο και κάθε χρόνο να κάνεις απόσβεση 10-20% να αφαιρείτε δλδ από ένα μέρος των εσόδων σου και να το γλιτώνεις απο φόρο.

Allst@rf
28/07/2010, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Μόνο που τώρα μπαίνεις στο τριπάκι που μπαίνει κάθε "αδικημένος" γιατί εγώ και όχι αυτοί??? Χάνεις το νόημα και το δίκιο σου έτσι.

Και όπως είπαν και οι συνομιλιτές, είναι γνωστό εδώ και μια 5ετία ότι θα ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα. Ποιός είναι υπεύθυνος που μέχρι και πριν 2 μήνες έκαναν μεταβιβάσεις σε άδειες?

Και να σου πω ποια λύση βλέπω εγώ, καθαρά λογιστικά και φορολογικά. Να αναγνωρίσει ένα ποσό ανα ταξί πχ 30-40κ και να την θεωρήσει πάγιο και να την αναγνωρίσεις σαν έξοδο και κάθε χρόνο να κάνεις απόσβεση 10-20% να αφαιρείτε δλδ από ένα μέρος των εσόδων σου και να το γλιτώνεις απο φόρο.

οχι ερμή λάθος δεν ήθελα να το θέσω έτσι...

Οι δήθεν αποζημιώσεις δίνονταν φορά χρόνια και είχαν χαθεί τεράστια πόσα που τα έφαγαν μερικοί...
Οι αυτοκινητιστές σαν επαγγελματίες δεν έχουν λάβει τόσα χρόνια ούτε ένα ευρώ επιδότηση.με αυτα τα πεταμένα λεφτά των αποζημιώσεων θα μπορούσαν να είχαν διορθωθεί κάποια πράγματα να είχε εξυγιανθεί ο κλάδος μας.ναι,θα σας ελευθερώσω τις άδειες με προϋποθέσεις όμως.ξεκινήστε να συνεταιρίζεστε και θα σας δώσω σαν επιδότηση-βοήθεια ένα αρχικό πόσο να αλλάξετε τα παλαιά οχήματα με νέα αντίρυπογόνα και υβρίδικά...ελεγκτική μηχανισμοί(που υπάρχουν αλλά ...δε βαριέσε μωρέ) να ελέγχουν όλους και τα πάντα.κίνητρα για να συνεχίσω να προσφέρω στο κράτος και στο σύνολο.επιδοτήσεις για μαθήματα ασφαλούς οδήγησης,πρώτων βοηθειών και ξενόγλωσσα μαθήματα.

Επίσης φίλε με τα φαγωμένα λεφτά θα μπορούσε να "αναστήσει" το πεθαμένο οδικό δίκτυο για να μπορώ να δουλεύω εγώ ήσυχος ότι δε θα σπάσω το εργαλείο που βγάζω ψωμί και εσείς οι ιδιοτες να πηγαίνετε τις διακοπές σας ,χωρίς να φοβάστε για το αν γυρίσετε πίσω...

Στην τελική ρε φίλε ,ναι να μας δώσει αποζημιώσεις...γιατί τα λεφτά που χρωστάω ,οι ελληνικές τράπεζες μου τα έδωσαν οι οποίες με την σειρά τους χρωστάνε στις γερμανικές που ψωνίζουν κόψοχρονιάς από το ελληνικό κράτος ομόλογα τα οποία τζογαρουν για το αν θα χρεωκόπησει ή όχι...

noble
28/07/2010, 11:20

Δεν θα με πείραζε τίποτα,αν ήσουν πορτιέρης.:wave2:

Panopticon7
28/07/2010, 11:49
.....

Θα προσπαθησεις με καθε τροπο να μας αποδειξεις οτι εχεις δικιο...
Μεχρι κ τον καπιταλισμο θυμηθηκες για να μας πεισεις...
Οτι θα μιλας σαν την Παπαρηγα ενω πριν απο μερικες ημερες προτεινες "αυστηροτατο καθεστος στο φορουμ" δεν το περιμενα :lol:

Ολοι οι ελληνες δεχθηκαν περικοπες στην δουλεια τους εξαιτιας της κρισης, ΑΔΙΚΕΣ περικοπες οι οποιες φτανουν τα 3.000 ευρωπουλα τον χρονο, δεν εκαναν κιχ.

Σε εσας γινεται μια αλλαγη καθεστωτος η οποια φυσικα ειναι απολυτως σωστη κ επρεπε να γινει εδω κ χρονια...

Allst@rf
28/07/2010, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

οχι ερμή λάθος δεν ήθελα να το θέσω έτσι...

Οι δήθεν αποζημιώσεις δίνονταν τόσα χρόνια και είχαν χαθεί τεράστια πόσα που τα έφαγαν μερικοί...
Οι αυτοκινητιστές σαν επαγγελματίες δεν έχουν λάβει τόσα χρόνια ούτε ένα ευρώ επιδότηση.με αυτα τα πεταμένα λεφτά των αποζημιώσεων θα μπορούσαν να είχαν διορθωθεί κάποια πράγματα να είχε εξυγιανθεί ο κλάδος μας.ναι,θα σας ελευθερώσω τις άδειες με προϋποθέσεις όμως.ξεκινήστε να συνεταιρίζεστε και θα σας δώσω σαν επιδότηση-βοήθεια ένα αρχικό πόσο να αλλάξετε τα παλαιά οχήματα με νέα αντίρυπογόνα και υβρίδικά...θα αναβαθμίσω τους ελεγκτικούς μηχανισμούς(που υπάρχουν αλλά ...δε βαριέσε μωρέ) να ελέγχουν όλους και τα πάντα.
κίνητρα για να συνεχίσω να προσφέρω στο κράτος και στο σύνολο.

Επίσης φίλε με τα φαγωμένα λεφτά θα μπορούσε να "αναστήσει" το πεθαμένο οδικό δίκτυο για να μπορώ να δουλεύω εγώ ήσυχος ότι δε θα σπάσω το εργαλείο που βγάζω ψωμί και εσείς οι ιδιοτες να πηγαίνετε τις διακοπές σας ,χωρίς να φοβάστε για το αν γυρίσετε πίσω...

Στην τελική ρε φίλε ,ναι να μας αποζημιώσει...γιατί τα λεφτά που χρωστάμε ,οι ελληνικές τράπεζες μας τα έδωσαν οι οποίες με την σειρά τους χρωστάνε στις γερμανικές που ψωνίζουν κόψοχρονιάς από το ελληνικό κράτος ομόλογα τα οποία τζογαρουν για το αν θα χρεωκόπησει ή όχι...

Όπως βλέπεις , ζημιωμένος και αδικημένος δεν είμαι μόνο εγω...είσαι και εσυ και όλοι μας...γιατί οι αποζημιώσεις για ανύπαρκτες καταστροφές και καλλιέργειες

Allst@rf
28/07/2010, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Θα προσπαθησεις με καθε τροπο να μας αποδειξεις οτι εχεις δικιο...
Μεχρι κ τον καπιταλισμο θυμηθηκες για να μας πεισεις...
Οτι θα μιλας σαν την Παπαρηγα ενω πριν απο μερικες ημερες προτεινες "αυστηροτατο καθεστος στο φορουμ" δεν το περιμενα :lol:

Ολοι οι ελληνες δεχθηκαν περικοπες στην δουλεια τους εξαιτιας της κρισης, ΑΔΙΚΕΣ περικοπες οι οποιες φτανουν τα 3.000 ευρωπουλα τον χρονο, δεν εκαναν κιχ.

Σε εσας γινεται μια αλλαγη καθεστωτος η οποια φυσικα ειναι απολυτως σωστη κ επρεπε να γινει εδω κ χρονια...

εσυ, βουλώμενο γράμμα διαβάζεις...πραγματικό χαραμιζεσαι...

Λοιπόν όταν ελευθερωθούν οι άδειες πάρε μια να γίνουμε συνάδελφοί να κονομαμε μαζί...

SVX
28/07/2010, 12:40
επιταξη βυτιοφορων

ΛΗΞΙΣ ΛΟΚ ! :wave2: :evil:

faraway
28/07/2010, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
επιταξη βυτιοφορων

ΛΗΞΙΣ ΛΟΚ ! :wave2: :evil:

τι σημαίνει αυτό ??:confused:

Panopticon7
28/07/2010, 13:00
Οποιος δεν συμμορφωνεται μπορει να συλληφθει εντος 48 ωρων.

Δεν μου αρεσει η ιδεα παρολο που ειναι κεραταδες, ακου εκει επιταξη.

(για τους αγροτες που εχουν προβλημα χαρηκα, δεν ξεχασα τις εποχες που εκλειναν τους δρομους)

faraway
28/07/2010, 13:02
συγνώμη ξέρουν ονόματα ??

πως θα τα δώσουν τα φύλλα πορείας ??

και το καλύτερο για το τέλος , ποιος θα τους συλλάβει ,

η πανάξια αστυνομία ή η πανμέγιστη στρατονομία ??

faraway
28/07/2010, 13:06
άντε και καλοί πολίτες !!!!:lol:

Panopticon7
28/07/2010, 13:21
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=160396&cid=4

TROOPER
28/07/2010, 13:24
ειμαστε σιγουροι ολοι οτι ξερουμε τι σημαινει η εκφραση ''ανοιγω το επαγγελμα των ...''???

απο την αλλη η αντιδραση των οδηγων (στη προκειμενη περιπτωση) ειναι με την αγνη προθεση της προασπισης των συμφερωντων ποιανου???

ζω σε βουρκο και θλιβομαι.

Gandalf dr685sm
28/07/2010, 13:45
Τα φύλα πορείας παραδίδονται στα κατά τόπους Α.Τ. ... παραδίδονται στις οικίες των αναγραφόμενων (όπως ακριβώς και οι κλήσεις στρατιωτικής επιστράτευσης) και είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν εντός 48 ωρών στα τμήματα για την αποδοχή των κλήσεων αυτών με υπογραφή τους (αν θυμάμαι απο το Σύνταγμα της Ελλάδος και τα σχετικά άρθρα).

Η διαταγή πολιτικής επιστράτευσης δίνεται σπάνια και πάντα με γνώμονα οτι η χώρα βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη.

Όποιος δεν παρουσιαστεί διώκεται ποινικά , και με συνοπτικές διαδικασίες καταδικάζεται εκτός αν παρουσιάσει δικαιολογητικό ανωτέρας βίας (π.χ. κλινήρης) και στις περιπτώσεις των συγκεκριμένων χάνουν και την άδεια Δ.Χ. που έχουν.

Παρόμοιο μέτρο είχε γίνει στην δεκαετία του 1990 και πάλι σε απεργία βυτίων τότε.

Gandalf

Gandalf dr685sm
28/07/2010, 13:48
Στην ουσία βέβαια ακόμα και επίταξη βυτίων να γίνει , είναι μέτρο εντυπωσιασμού καθώς 30.000+ φορτηγά Δ.Χ., θα χρειαστούν και αντίστοιχα οδηγούς. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να γίνει απο εδώ και πέρα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι ήρεμη κατάσταση.

Gandalf

Panopticon7
28/07/2010, 13:51
Εγινε επιταξη ΚΑΙ επιστρατευση οδηγων. Χρηματα δεν θα παρουν οσα περνανε, μονο τα εξοδα θα τους καλυψουν

Gandalf dr685sm
28/07/2010, 13:56
Για επίταξη άκουσα.. για επιστράτευση οδηγών οχι.. αν ισχύει τότε όντως πρέπει να γίνει έτσι αλλιώς πάνε δικαστήριο και πιθανόν να χάνουν άδεια Δ.Χ. και δίπλωμα οδήγησης τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο συνεχίζεται αυτό , τόσο δυσκολεύουν την θέση τους απέναντι στην υπόλοιπη κοινωνία. Και οι μεν (Κυβέρνηση) και οι δε (Ιδιοκτήτες Δ.Χ. )

Gandalf

THEOD
28/07/2010, 14:19
Ζαππάρωντας στα κανάλια έχω την αίσθηση ότι οι εκπρόσωποι των μεταφορέων στην συγκεκριμένη δύσκολη συγκυρία αποδείχθησαν κατώτεροι των περιστάσεων. Σε άλλες εποχές τέτοια συντεχνιακά σώου στα τηλεπαράθυρα μπορεί να ήταν επαρκή - στην σημερινή όχι...

Δυστυχώς πέρα από τα οικονομικά πλήγματα μια άλλη παράπλευρη απώλεια της κρίσης θα είναι και η παντελής απαξίωση του συνδικαλιστικού συστήματος και των εκπροσώπων του...Τα φαντάσματα των Μπαντατούδηδων και των Κολλάδων στοιχειώνουν και θα στοιχιώνουν για λίγο ακόμα τον τόπο...

guzzistas
28/07/2010, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

ζω σε βουρκο και θλιβομαι.

...............................:sad: :sad:

SVX
28/07/2010, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Για επίταξη άκουσα.. για επιστράτευση οδηγών οχι.. αν ισχύει τότε όντως πρέπει να γίνει έτσι αλλιώς πάνε δικαστήριο και πιθανόν να χάνουν άδεια Δ.Χ. και δίπλωμα οδήγησης τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο συνεχίζεται αυτό , τόσο δυσκολεύουν την θέση τους απέναντι στην υπόλοιπη κοινωνία. Και οι μεν (Κυβέρνηση) και οι δε (Ιδιοκτήτες Δ.Χ. )

Gandalf

Βλέπεις....απο το "Κοινοβουλευτικη Χούντα" ....ΤΟ 2ο μισό ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ!!! :look:

jimmis5
28/07/2010, 15:01
Ουρές τέλος στα βενζινάδικα της Πάτρας, μετά την επιστράτευση των φορτηγών και των βυτιοφόρων, από την Κυβένρηση. Αυτή την ώρα τα περισσότερα από τα βενζινάδικα είναι ανοικτά, ενώ οι πρατηριούχοι λένε ότι από νωρίς αύριο το πρωί δεν θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στην περιοχή καθώς θα έχει ανεφοδιαστεί πλήρως η αγορά.

http://thebest.gr/news/index/viewStory/23756

Gandalf dr685sm
28/07/2010, 15:35
δεν σε πονηρεύει ρε φίλε οτι τέτοια ώρα είναι όλοι ανοιχτά;... άρα είχαν ακόμα καύσιμα και τα είχαν καβατζώσει να τα βγάλουν με κερδοσκοπία αργότερα.

Όσο για τον ανεφοδιασμό... μην βιάζεστε... ακόμα και αύριο να ξεκινήσει η διαδικασία επίταξης/επιστράτευσης δεν θα είναι τόσο απλό το πως θα εξελιχθεί ο ανεφοδιασμός , κτλ...

Οπότε κρατήστε μικρό καλάθι.

Gandalf

guzzistas
28/07/2010, 15:35
δεν σε πονηρεύει ρε φίλε οτι τέτοια ώρα είναι όλοι ανοιχτά;... άρα είχαν ακόμα καύσιμα και τα είχαν καβατζώσει να τα βγάλουν με κερδοσκοπία αργότερα.

όντως πολύ ύποπτο.......

SVX
28/07/2010, 17:19
:cry:

205044

Εχετλαίος
28/07/2010, 17:28
Φαντάσου εδώ Κρήτη ίντα θα δούμε!
:mad:

Λεωνίδας
29/07/2010, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:cry: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

konsttanttinos
29/07/2010, 10:21
Απο την στιγμη που τα προσωπικα συμφεροντα των αυτοκινητιστων ενοχλουν - εως βλαπτουν - την συντριπτικη πλειοψηφια του κοινωνικου συνολου, τοτε η απεργια τους ειναι παρανομη και καταχρηστικη.Εχουν χασει πλεον και το δικιο που πιθανως εχουν, και την υποστηριξη του κοσμου στα προβληματα τους.
Τον χειμωνα τα τρακτερ, το καλοκαιρι τα βυτια.

Αν βγουνε οι ΙΧηδες, διαμαρτυρομενοι για τα τελη, τα διοδια, τους κωλοδρομους, και κλεισουν τις εθνικες και τους επαρχιακους τι θα γινει??

μπουρδελο:(

LsKostas
29/07/2010, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7

ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Να βγαλουν οχι κιχ αλλα καμια πετρα και να παρουν στο κυνηγι αυτους που περασαν τετοια μετρα

Ειναι επιχειρημα αυτο ??? Οι Ελληνες που τους εκοψαν τα @@ και δεν εβγαλαν κιχ ...

Να απεργησουν οσοι περισσοτεροι μπορουν λεω εγω ... και απεργια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ...1 μηνα και βαλε...

Να δεις για ποτε στρωνουν οι νομοι και τα παρανομα νομοσχεδια

menelaos46
29/07/2010, 12:18
Να απεργησουν οσοι περισσοτεροι μπορουν λεω εγω ... και απεργια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ...1 μηνα και βαλε...

Εγω μεσα ειμαι.

MILTOS1976
29/07/2010, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Να γνωρίζεις οτι η καθε αδεια πχ για βυτιο 1ον κοστιζει ενα σκασμο λεφτα, 2ον οτι κονομανε πολλα φραγκα απο κομιστρα που χρεωνουν την εταιρια(η οποια βεβαια τα χρεωνει στο τελικο καταναλωτη)
η αδεια κανει ενα σκασμο λεφτα αλλα τα κομιστρα που παιρνουν δεν ειναι τιποτα.μη μιλαμε ετσι για ολους τους υπολοιπους εκτος απο εμας.πιστευεις οτι κανεις σημερα φορτηγατζης γινετε πλουσιος?εδω κλεινουν βενζιναδικα,τι δουλεια να εχουν κι αυτοι,και στην τελικη νομιζεις οτι με την <ελευθερη αγορα> μπορουν να βαζουν οτι τιμες θελουν?για ρωτα αυτους που τους μισθωνουν και μετα πες μου τι εξοδα εχουν σε αυτα τα οχηματα,τι ασφαλειες πληρωνουν και τι ζημιες εχουν?παιδες να τα σκεφτομαστε αυτα.
και τι νομιζετε οτι αν απελευθερωθουν οι αδειες,θα δουλεψει υπερ μας?νομιζετε οτι πχ μια κοσκο να παρει 2000 αδειες θα ειναι προς οφελος μας?και μη ξεχναμε,ολοι αυτοι οι μικροι επιχειρηματιες πληρωνουν το τεβε και το φπα τους στο κρατος με στοιχεια...
η μεγαλοεταιριες το κανουν?
φιλικα παντα μιλτος

the who
29/07/2010, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εγω μεσα ειμαι.

Ξαφνικα νιωθω ανασφαλης.:D

imitrelos
29/07/2010, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Να βγαλουν οχι κιχ αλλα καμια πετρα και να παρουν στο κυνηγι αυτους που περασαν τετοια μετρα

Ειναι επιχειρημα αυτο ??? Οι Ελληνες που τους εκοψαν τα @@ και δεν εβγαλαν κιχ ...

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αντίδρασης αυτο που γίνεται είναι φασιστικό ......:evil:

Ξέρεις πόσους κλάδους έχει γ@μηση όλο αυτό και ξέρεις και κάτι άλλο άσε τίς μεγάλες εταιρίες .....οι αμπελοπαράγωγη που λόγο τής αδυναμίας μεταφοράς πετάνε τη σοδία τους τι θα τους πείς ξέρεις χάνουν κόπους μιάς χρονιάς με μεγάλο κόστο , α και δέν είναι μόνο τα σταφύλια , ροδάκινα καρπουζια κλπ κλπ

σεβασμό στο διπλανό μας ...............

devil's animal
29/07/2010, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

τι λες ρε Κωστα??

γιατι να παρουν πετρες και να κυνηγησουν αυτους που εβγαλαν τα μετρα?

ο Ελληνας δεν επαιρνε τις επιδοτησεις για να τις ριξει στα χωραφια του και τα ετρωγε αντ'αυτου?
ο Ελληνας δεν πηγαινε να φτιαξει την πριζα του συμπολιτη του και του επαιρνε 100? χωρις αποδειξη?
ο Ελληνας δεν πουλαγε στο μαγαζι του 300% πανω απο το κοστος?
ο Ελληνας δεν ηταν αυτος που δεν απεδιδε φορους ειτε ηταν γιατρος ειτε δικηγορος, ειτε νταβατζης?
ο Ελληνας δεν ηθελε να το παιξει μουρη στον γειτονα και στην γκομενα και δανειζοταν απο τις τραπεζες με 45% επιτοκιο για αυτοκινητ?
ο Ελληνας δεν επαιρνε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ για ρουχα και ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΟ για να παει Μυκονο?

ποιος του φταιει του Ελληνα? η Ε.Ε. που κανει τους νομους? γιατι δεν τους κανει ο Παπανδρεου. οι "δυνατοι" της Ε.Ε. τους κανουν. και καλα κανουν και βαζουν τετοια νομοθεσια γιατι ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

και φυσικα μεσα σε ολους τους υπολοιπους ειναι και οι πολιτικοι (που ηταν φυσικο) οτι εφαγαν τα πιο πολλα.

σ'αυτους αξιζει κρεμασμα κανονικο.
αλλα και ο υδραυλικος και ο ταξιτζης και ο γιατρος και ο δικηγορος και πολλοι αλλοι εκλεψαν. λιγοτερα...αλλα εκλεψαν.

ασε λοιπον τις πετρες και τις απεργιες. το συστημα φαινεται σιγα σιγα να αλλαζει και αυτο ειναι καλο...
:)

950dim
29/07/2010, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τι λες ρε Κωστα??

ο Ελληνας δεν επαιρνε τις επιδοτησεις για να τις ριξει στα χωραφια του και τα ετρωγε αντ'αυτου?
ο Ελληνας δεν πηγαινε να φτιαξει την πριζα του συμπολιτη του και του επαιρνε 100? χωρις αποδειξη?
ο Ελληνας δεν πουλαγε στο μαγαζι του 300% πανω απο το κοστος?
ο Ελληνας δεν ηταν αυτος που δεν απεδιδε φορους ειτε ηταν γιατρος ειτε δικηγορος, ειτε νταβατζης?
ο Ελληνας δεν ηθελε να το παιξει μουρη στον γειτονα και στην γκομενα και δανειζοταν απο τις τραπεζες με 45% επιτοκιο για αυτοκινητ?
ο Ελληνας δεν επαιρνε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ για ρουχα και ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΟ για να παει Μυκονο?

ποιος του φταιει του Ελληνα? η Ε.Ε. που κανει τους νομους? γιατι δεν τους κανει ο Παπανδρεου. οι "δυνατοι" της Ε.Ε. τους κανουν. και καλα κανουν και βαζουν τετοια νομοθεσια γιατι ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

και φυσικα μεσα σε ολους τους υπολοιπους ειναι και οι πολιτικοι (που ηταν φυσικο) οτι εφαγαν τα πιο πολλα.

σ'αυτους αξιζει κρεμασμα κανονικο.
αλλα και ο υδραυλικος και ο ταξιτζης και ο γιατρος και ο δικηγορος και πολλοι αλλοι εκλεψαν. λιγοτερα...αλλα εκλεψαν.

ασε λοιπον τις πετρες και τις απεργιες. το συστημα φαινεται σιγα σιγα να αλλαζει και αυτο ειναι καλο...

Αιντε μπραβο!!!
Ποσο πιο απλοικα να το πουμε !!!!

Υ.Γ.Να συμπληρωσω πως τους ψηφιζε κιολας μηπως και ¨μπει¨ στο Δημοσιο κι αραξει...

guzzistas
29/07/2010, 13:55
Ξέχασες και κάτι άλλο...

Ο Ελληνας δεν τους ψηφίζει τόσα χρόνια? Μόνοι τους βγαίνουν?

Ας αλλάξει πρώτα αυτό και μετά το υπόλοιπο σύστημα.......

SVX
29/07/2010, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Ξέχασες και κάτι άλλο...

Ο Ελληνας δεν τους ψηφίζει τόσα χρόνια? Μόνοι τους βγαίνουν?

O Ελληνας δεν ψηφιζει...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ....

Ο Ελληνας ΠΟΥΛΑΕΙ την ΨΗΦΟ του....

ειτε για να μπει η κορη του στη Νομαρχια και να ειναι "κελεπουρι" για παντρεια ....

ειτε για την μεταθεση του γιοκα να μην ιδρωνει στα νησια και να μη κρυωνει στον Εβρο....

ειτε για να σβησει καμια ντουζινα κλησεις...

ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.... Γι ' αυτο οι "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ" μας κοιταζουν οπως θα κοιταζες ΕΝΑ βρωμερο σκουληκι ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙΣ δε θελεις ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ λερωσεις το παπουτσι σου.......

jimmis5
29/07/2010, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τι λες ρε Κωστα??

χωρις να βλεπω φαντασματα να μας κυνηγουν εχω να πω οτι μηπως αυτο ηταν το ζητουμενο τους (των ευρωπαιων) να εκτροχιασουν το συστημα ειδικα του αγροτη να τον εξαγορασουν,να τον μαθουν να βγαζει λεφτα και να καθεται στο καφενειο?

Ας αναρωτηθουμε και αν δεν το πετυχαν τελιος τα υπολοιπα που εχουν μεινει θα τα φαι η πρασινη αναπτυξη,ξερεις ποια ειναι αυτη?
Ειναι εκεινη που στα χωραφια που φυτευαν πατατες και καρπουζια για να τρωμε και να τρωι ο ιδιος ο αγροτης τωρα θα φυτευουν ηλιοσυλεκτες,ναι ναι απο αυτους θα φυτευουν και θα περιμενουν λεφτα απο την Δεη,Εντομεταξυ θα αγοραζει ο καημενος ο αγροτης πρωτα απο ολους τις ντοματες με 3 ευρω το κιλο και θα ειναι και τετραγωνες μεταλαγμενες απο το αμερικα.

Φιλε μου η διαδηκασια μια ειναι πρωτα εξαγοραζεις οσους εξαγοραζονται μετα πλακωνεις στις φαπες οσους διαφωνουν και τριτον σκοτωνεις εαν χρειαζεται αυτους που επαναστατουν:wave2:

Allst@rf
29/07/2010, 15:00

Φιλε μου η διαδηκασια μια ειναι πρωτα εξαγοραζεις οσους εξαγοραζονται μετα πλακωνεις στις φαπες οσους διαφωνουν και τριτον σκοτωνεις εαν χρειαζεται αυτους που επαναστατουν:wave2:

μήπως σε λένε μάικλ κορλεόνε;

the who
29/07/2010, 15:02
Εντομεταξυ θα αγοραζει ο καημενος ο αγροτης πρωτα απο ολους τις ντοματες με 3 ευρω το κιλο και θα ειναι και τετραγωνες μεταλαγμενες απο το αμερικα

Απο την Βραζιλια θα ερχονται ΟΛΑ τα φρουτα και τα λαχανικα.Οχι της Ελλαδας μονο αλλα ολης της Ε.Ε.

Αν και εχεις ορθογραφικα λαθακια κατα τ αλλα εισαι ολοσωστος. :wave2:

jimmis5
29/07/2010, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Αν και εχεις ορθογραφικα λαθακια :wave2:

Αστα να πανε φιλε μου μας εφαγε το ιντερνετ και τα greeklish καποτε γραφαμε ορθογραφικα σωστα και με τονους τωρα ποια γραφω σαν μεταναστης..:sad: :wave2:

ermiss
29/07/2010, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Απο την Βραζιλια θα ερχονται ΟΛΑ τα φρουτα και τα λαχανικα.Οχι της Ελλαδας μονο αλλα ολης της Ε.Ε.

Είμαστε τυχεροί που έκαναν μαλακία με την παραγωγή σταφυλιών και δεν τους βγήκαν νωρίς φέτος. Την γλιτώσαμε για κανά 2 χρονάκια, μετά το χάος....

PortisHead
30/07/2010, 02:57
Το απολυτο κρατος της ξεφτυλας φαινεται απο αλλου.
Επιστρατευσε τους οδηγόυς , επίταξε τα οχηματα τους , βγήκαν τα φυλλα πορειας , και το αποτέλεσμα ποιο ήταν ?
Να την γράψουν στα @ρχίδι@ τους την επιστρατευση.
Μαγκια ε? Να σε επιστρατευουν , κι εσυ να λες "μολών λαβέ".
Κρατος μπουρδέλο.
Φαντασου να γίνει επιστρατευση κανονική.
Οποιος γουστάρει θα πηγαινει . :lol: :lol: :lol:
ή μαλλον :( :( :(

panagiotispapa
30/07/2010, 03:29
Άκουσα και εγώ για την επιστράτευση και είχα την αφέλεια να πιστέψω ότι σήμερα το πρωί θα είχαν ανεφοδιαστεί τα περισσότερα βενζινάδικα. Τα βρήκα όλα άδεια και επιπλέον έμεινα από βενζίνη, άφησα την μηχανή στο πλησιέστερο πεζοδρόμιο και γύρισα σπίτι με τα πόδια....
Εκτιμώ ότι πήρα το μάθημά μου... :yuck: :yuck: :yuck:

Gandalf dr685sm
30/07/2010, 03:31
Απο το ύψος του Ζηρίνιου στην Κηφησιά μέχρι και το δαχτυλίδι στο Μαρούσι και κάποια μέσα στο Χαλάνδρι που είδα , είχαν όλα βενζίνη και πολύ μικρές ουρές... όποιος θέλει πάει και γεμίζει.

Gandalf

PortisHead
30/07/2010, 03:40
Μετά την ενημέρωση των απεργών τώρα όλα θα κριθούν στη Γενική Συνέλευση των απεργών που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12:00

και τότε θα αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν την απεργία ή θα την αναστείλλουν.

Αυτό ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο κ. Τζωρτζάτος μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου.

Μ@λ@κες τα χω παιξει.
Το κρατος να επιστρατευει επισημα , και οι αλλοι να κανουν συνελευση για το αν θα υπακούσουν ή οχι.
Ενταξει ,αδερφια , μην φοβαστε τίποτα.
Μπορουμε να κανουμε οτι γουσταρουμε ,οποτε το γουσταρουμε , δεν υπαρχει νομος.
Wild West
:lol:

950dim
30/07/2010, 03:51
...Φαντασου να γίνει επιστρατευση κανονική.
Οποιος γουστάρει θα πηγαινει . :lol: :lol: :lol:
ή μαλλον :( :( :(

Εχουμε το γιο του Ζαγοριτη ετοιμοπολεμο...θα του παρει λιγη ωρα να κατεβει Αθηνα απ΄την παραμεθοριο...εχει αυξημενη κινηση η περιοχη εκει στο Πολ.μουσειο...:winka:

hidefnick
30/07/2010, 03:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Εχουμε το γιο του Ζαγοριτη ετοιμοπολεμο...θα του παρει λιγη ωρα να κατεβει Αθηνα απ΄την παραμεθοριο...εχει αυξημενη κινηση η περιοχη εκει στο Πολ.μουσειο...:winka:

Ελα ζήλιες.... :D

THEOD
30/07/2010, 03:57
Σε λίγη ώρα πιστεύω θα λήξουν όλα...

Από την μια η κυβέρνηση έχει επιτάξει-επιστρατεύσει χωρίς όμως να προχωρά στην εφαρμογή του μέτρου θέλοντας να δώσει λίγο χρονικό περιθώριο να λήξουν μόνοι τους την απεργία για να μην οξυνθούν επικίνδυνα τα πράγματα.
Από την άλλη οι ΔΧήδες προσπαθούν να τσιμπήσουν 2-3 μπόνους σε δευτερεύοντα θέματα όπως ασφαλιστικό-φορολογικό για να μην φανεί ότι υποχώρησαν χωρίς να κερδίσουν κάτι. Σε αυτή την φάση της ζύμωσης βρισκόμαστε τώρα...

Πάντως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, ιδίως εν' όψει του ΣΚ με την μεγαλύτερη έξοδο του χρόνου. Ή θα λήξουν την απεργία μόνοι τους ή θα αρχίσει αμεσα να εφαρμόζεται η επιστράτευση...
Όπως και να έχει το πράγμα από σήμερα το απόγευμα σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ανεφοδιάζονται πρατήρια...

Gandalf dr685sm
30/07/2010, 03:59
PortisHead...

Βιάζεσαι.. αν συνεχίσουν απεργία προβλέπω να χάνουν τις άδειες τους με συνοπτικές διαδικασίες και το γνωρίζουν κιόλας. Όσο για την επιστράτευση... έχουν ακόμα 24 ώρες να ανταποκριθούν (εντός 48ώρου πρέπει να το κάνουν απο την παράδοση φύλου πορείας)

Πάντως απο όσο άκουσα η πρόταση Ρέππα είναι να τους δώσει μια ακόμα άδεια στον καθένα και κάποιες μεγάλες φοροαπαλλαγές για το διάστημα 3 ετών που θα γίνει η απόσβεση κόστους..

Αρνήθηκαν πάντως.

Gandalf

PortisHead
30/07/2010, 04:03
PortisHead...

Βιάζεσαι.. αν συνεχίσουν απεργία προβλέπω να χάνουν τις άδειες τους με συνοπτικές διαδικασίες και το γνωρίζουν κιόλας. Όσο για την επιστράτευση... έχουν ακόμα 24 ώρες να ανταποκριθούν (εντός 48ώρου πρέπει να το κάνουν απο την παράδοση φύλου πορείας)

Πάντως απο όσο άκουσα η πρόταση Ρέππα είναι να τους δώσει μια ακόμα άδεια στον καθένα και κάποιες μεγάλες φοροαπαλλαγές για το διάστημα 3 ετών που θα γίνει η απόσβεση κόστους..

Αρνήθηκαν πάντως.

Gandalf

Οκ , αυτο με το 48ωρο δεν το ηξερα ομολογω.
Γιατι ειλικρινά ασχετου συγκεκριμενης απεργιας , αιτηματων και θεματος.
Θα ηταν τρομακτικο ενα κρατος να καλει σε επιστρατευση κοσμο , και εμεις να κανουμε "meeting" για το αν θα υπακουσουμε τελικα ή οχι.
Θα ειχε χαθει καθε θεσμός.

950dim
30/07/2010, 04:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Ελα ζήλιες.... :D

Βγηκε αυθορμητα φιλε...

Οπως αυτο που λεει ο Allst@rf(για να το συνδεσω με το θεμα παλι) γιατι δε λετε για τους αγροτες που εφαγαν επιδοτησεις και λετε για τους φορτηγατζηδες που δε θελουν να χασουν τα 200 χιλιαρικα της αδειας τους...

Eτσι κι εγω...γιατι να φαω ενα χρονο στη Κυπρο(και χωρις Τζουλια) και να μη την εβγαζα στο Γ.Ε.Σ.?????

Αδικιες της ζωης(Ξανθοπουλος mode)...
:p

Gandalf dr685sm
30/07/2010, 04:10
Δημήτρη που είσαι φίλε;

Χθες επιστρέψαμε απο τον γιατρό... ολα καλά προς το παρόν και συνεχίζουμε....:D

950dim
30/07/2010, 04:16
Δημήτρη που είσαι φίλε;

Χθες επιστρέψαμε απο τον γιατρό... ολα καλά προς το παρόν και συνεχίζουμε....:D

Πολυ χαιρομαι φιλε...
Βλεπεις τα ανθρωπακια απο πανω τι κρατανε στα χερια τους ε???
Αντε κανονισου...εχουν σκουριασει τα δισκοφρενα σου...

SVX
30/07/2010, 04:23
μαγκες ....εγω αυτο που βλεπω ειναι 5 λεπτα επανω την βενζινη ( τα οποια θα μεινουν ), ερχεται κι ενα 10λεπτο το Σεπτεμβριο με τη μορφη "Πρασινου φόρου"

ΚΑΙ οι βόλτες με μοτο εχουν μειωθει τοσο ωστε να γινεται αρκετα αισθητο.....

:( :sick: