View Full Version : Glx 90 Restoring
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
τριφτηκαν και τα πλαινα καπακια 800 νερο...
209451
τα σιδερενια παρελκομενα βαφτηκαν με ενα γκρι σφυρηλατο...
209453
το συγκεκριμενο χρωμα μου αρεσει πολυ και πιστευω οτι θα κανει ωραια αντιθεση με το υπολοιπο μηχανακι...
209454
η βαση της σελας αφου στεγνωσε ετοιμη μονταρισμενη...
209455
τα κοματια που μου αρεσαν,εμειναν αβαφτα και τα περασα διαφανες βερνικι...
209456
καγκουρα παποβιε......... :look:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
ποτε θα ξεκουραστεις ρε ? να δω ποτε θα φυγει η τενοντιτιδα ....
εξω εβρεχε μονοτονα(παρτο αλλιωωως).πριν αρχησει το τριψιμο του ασταριου ξεκινησα να μονταρω μερικα πραγματακια...
η μασπιεδερα με το πλαινο σταντ και τα λαστιχα...
209458
το κοντερακι με τον κεντρικο διακοπτη...
209459
εβαλα τις βασεις στα μπροστα φλασακια.ναι ρε νικελ υπαρχει προβλημα?
209460
στη συνεχεια ειπα να τσεκαρω λιγο τα ρευματα.στον τομεα αυτο μην περιμενετε δουλεια επιπεδου sv9cvk.λιγο τριψιμο στις επαφες,spray επαφων,καθαρισμα καινουργια ταινια και αυτο ηταν...
209461
αυριο θα ασχοληθω με την πλεξουδα και τους διακοπτες.ΧΡΗΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.:lol:
αυριο θα ασχοληθω με την πλεξουδα και τους διακοπτες.ΧΡΗΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.
keep watching guys.:wave2:
209462
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
αυριο θα ασχοληθω με την πλεξουδα και τους διακοπτες.ΧΡΗΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.
ΠΑΡΩΩΩΩΩΩΝ !!!
Γιατι μου στερεις την χαρα να κανω και εγω κατι στην προικα της κορης μου βρε συμπεθερε????:sad: :a26:
dead_kennedys
12/09/2010, 01:42
Αα ρε φίλε τι μου θυμίζεις...
Αν δεις το avatar μου θα καταλάβεις τι εννοώ!!
Συνέχισε φιλαράκι μου! Καλή δουλεια!!
kostas83
12/09/2010, 05:25
Πραγματικα δεν εχω δει τετοια ποιοτικη δουλεια ξανα!!
Μπραβο σου!!
Αν εχεις καποιο χρονο να απαντησεις σε καποιες αποριες μου.
Τα ιμιτασιον πλαστικα ειχαν καλη ποιοτητα βαφης/βερνικιου & αν ειχαν καποιο ελατωμα στο χρωμα? Εαν εβγαζες τον κωδικο χρωματος απο αυτα τα ιμιτασιον πλαστικα (που υποτιθεται ειναι το εργοστασιακο χρωμα) δεν θα μπορουσες να πετυχεις το χρωμα στην ιδια αποχρωση ωστε να μην χρειαστει να τα βαψεις εκ νεου?
Επισης αποτι βλεπω τα πλαστικα που ειχε δικα του εκτος απο το πισω πλαστικο που ηταν κομμενο δεν ειχαν σπασιμο και ηταν σε καλη λειτουργικη κατασταση. Δεν σε συμφερε να βαψεις και πυθανοτατα να τα στοκαρεις εν μερη αυτα που ηταν και γνησια παρα να παρεις καινουργεια και να τα ξαναβαψεις?
Δλδ αφου ειχες σκοπο να βαψεις ετσι κ αλλιως τα πλαστικα...
Sorry αν σε κουρασα αλλα εχω σκοπο να κανω ανακατασκευασω και το δικο μου glx και επεσα πανω στο post σου που μου τραβηξε το ενδιαφερον και θα το παρακολουθω..
Να 'σαι καλα και καλη δυναμη!!!!!
Όσο βλέπω τη δουλειά σου και συνεχίζεται τόσο περισσότερο κολλάω....Συνέχισε με αυτούς τους ρυθμούς γιατί περιμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό. Μου θυμίζεις πολύ τους Αμερικάνους εδώ, οι οποίο το restoring το έχουν ως ιεροτελεστία. Έχω 3 γείτονες που ο καθένας έχει απο διαφορετικό αμάξι του 50....και τα έχουν σα να βγήκαν χτες απο τη βιτρίνα....
John Steed
12/09/2010, 07:40
Όμορφα! Καλή συνέχεια! Μην αφήνεις τη βροχή να σου ρίχνει την ψυχολογία!
Η εξάτμιση πόσο σου κόστισε?
209490
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas83
Πραγματικα δεν εχω δει τετοια ποιοτικη δουλεια ξανα!!
Μπραβο σου!!
Αν εχεις καποιο χρονο να απαντησεις σε καποιες αποριες μου.
Τα ιμιτασιον πλαστικα ειχαν καλη ποιοτητα βαφης/βερνικιου & αν ειχαν καποιο ελατωμα στο χρωμα? Εαν εβγαζες τον κωδικο χρωματος απο αυτα τα ιμιτασιον πλαστικα (που υποτιθεται ειναι το εργοστασιακο χρωμα) δεν θα μπορουσες να πετυχεις το χρωμα στην ιδια αποχρωση ωστε να μην χρειαστει να τα βαψεις εκ νεου?
Επισης αποτι βλεπω τα πλαστικα που ειχε δικα του εκτος απο το πισω πλαστικο που ηταν κομμενο δεν ειχαν σπασιμο και ηταν σε καλη λειτουργικη κατασταση. Δεν σε συμφερε να βαψεις και πυθανοτατα να τα στοκαρεις εν μερη αυτα που ηταν και γνησια παρα να παρεις καινουργεια και να τα ξαναβαψεις?
Δλδ αφου ειχες σκοπο να βαψεις ετσι κ αλλιως τα πλαστικα...
Sorry αν σε κουρασα αλλα εχω σκοπο να κανω ανακατασκευασω και το δικο μου glx και επεσα πανω στο post σου που μου τραβηξε το ενδιαφερον και θα το παρακολουθω..
Να 'σαι καλα και καλη δυναμη!!!!!
τα μαμα πλαστικα ειχαν καει απο τον ηλιοκαι ειχαν χασει την ελαστικοτητα τους.επισης δεν ηθελα να τα φορτωσω με υλικα(στοκους-ασταρια)
τα ημιτασιον πλαστικα επειδη το χρωμα ειναι ακριβο,οι εταιρειες ριχνουν πιο σκουρα βαση για να χρησιμοποιησουν οσο το δυνατο λιγοτερο απο το κυριο χρωμα.
παντα τα πλαστικα εχουν ενα τονο διαφορα απο τη λαμαρινα,θα ηταν πολυ δυσκολο να ταιριαξουμε το χρωμα των πλαστικων.ετσι αποφασισα να τα βαψω ολα με το ιδιο χρωμα.αλλωστε ο βαφεας εχει δωσει εξετασεις και τις εχει περασει με επιτυχια(βλεπε βαφη στην ανακατασκευη BMW R51)
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Όμορφα! Καλή συνέχεια! Μην αφήνεις τη βροχή να σου ρίχνει την ψυχολογία!
Η εξάτμιση πόσο σου κόστισε?
80?...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Όσο βλέπω τη δουλειά σου και συνεχίζεται τόσο περισσότερο κολλάω....Συνέχισε με αυτούς τους ρυθμούς γιατί περιμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό. Μου θυμίζεις πολύ τους Αμερικάνους εδώ, οι οποίο το restoring το έχουν ως ιεροτελεστία. Έχω 3 γείτονες που ο καθένας έχει απο διαφορετικό αμάξι του 50....και τα έχουν σα να βγήκαν χτες απο τη βιτρίνα....
ανοιξε ενα thread με τα hot rods των γειτονων σου και βαλε καμια φωτο.αν εχουν και τετοιους οδηγους:D
209493
Μακάρι να ήταν έτσι οι γείτονες μου Σπύρο αλλά μάλλον ατύχησες....δεν είναι κακή ιδέα, συνήθως μαζεύονται μαζί και τα πλένουν. οπότε θα περάσω μια βόλτα για φωτορεπορτάζ. Συνήθως μετά το πλύσιμο και πρίν τη βόλτα χτυπάνε μπυρόνια και bbq. Πάντως πληροφοριακά τα οχήματα τους είναι μαμά...ευτυχώς δεν τα αλλοιώσανε όπως έχω δει άλλα (Αν και αυτά εχουν τη δική τους χάρη). Το πιο κορυφαίο που έχω δει να κυκλοφορεί εδώ είναι ένα καροτσάκι, ναι ναι καροτσάκι, ιδιοκατασκευή, κατακόκκινο με εξατμήσεις πολυβόλα δεξια και αριστερά.
kostas83
12/09/2010, 12:00
αλλωστε ο βαφεας εχει δωσει εξετασεις και τις εχει περασει με επιτυχια(βλεπε βαφη στην ανακατασκευη BMW R51)
Οντως πολυ καλη δουλεια (Οσο μπορει να καταλαβει καποιος απο φωτογραφιες)
Διαβαζοντας καπου στις 2 ωρες την ανακατασκευη για την bmw, πιστευω πως καποιος δεν ξερω αν θα πρεπει να σου πει περισσοτερα μπραβο για ολη αυτη την δουλεια επανω στην μηχανη.. Η για τον χρονο,υπομονη και την ορεξη που εχεις να βαζεις φωτογραφιες με καθε κινηση σου και την εξηγηση σε καθε post.
Μπραβο
sakoulakis
12/09/2010, 16:57
για σου ρε Σπυρο συνεχεισε ετσι ,αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα το κανεις τελοιο:beer: :beer:
DimChios
13/09/2010, 09:00
ναι ρε νικελ υπαρχει προβλημα?
τι μλκας!
:mad: :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τι μλκας!
:mad: :yuck:
+++
:eek: :sick: :eyepop:
Μπράβο Σπύρο!!!:beer: :beer: Αν θέλεις όμως ψάξε μήπως βρεις κανά ανάποδο μπροστινό με κόντρα όπως σου λέει και κάποιος παραπάνω.Αυτά πρέπει να ήταν "εισαγωγής" και δεν πρέπει να υπάρχουν πολλά αλλά πιστεύω ότι αξίζει το κόπο το ψάξιμο! κεεπ ριστορινγκ :wave2:
DimChios
13/09/2010, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από broum
Μπράβο Σπύρο!!!:beer: :beer: Αν θέλεις όμως ψάξε μήπως βρεις κανά ανάποδο μπροστινό με κόντρα όπως σου λέει και κάποιος παραπάνω.Αυτά πρέπει να ήταν "εισαγωγής" και δεν πρέπει να υπάρχουν πολλά αλλά πιστεύω ότι αξίζει το κόπο το ψάξιμο! κεεπ ριστορινγκ :wave2:
OXI! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!!
:mad: :evil:
transalpblack
13/09/2010, 14:47
OXI! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!!
:mad: :evil:
ΜΕΓΑΛΕ, χαλάρωσε...
DimChios
13/09/2010, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
ΜΕΓΑΛΕ, χαλάρωσε...
:rolleyes:
transalpblack
13/09/2010, 20:02
:rolleyes:
Ωραίος...!!!...
νωρις το απογευμα κατεβασμα στην υπογα και καταπιανομαι με τη βασουλα της ουρας.μαμα ειναι μαυρη μιας και δεν φαινεται.εγω την εβαψα αυτο το σφυρηλατο ασημι...
209819
ξεκινησα μερα να τριβω τον σκελετο το ρεζερβουαρ και το ψαλιδι απο τα ασταρια,για να ειναι ετοιμα για βαψιμο.
320 ξηρας
600 νερου
800 νερου
εδω ο σκελετος....
209820
το ψαλιδι και το ρεζερβουαρ ετοιμα.το πηρουνι ειναι ηδη τριμενο μιας και δεν ειχε στοκους και ασταρια...
209821
και μια γενικη με ολα τα κοματια.
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.
αυριο αγοραζω τα χρωματα.το μαμα βυσινι μπριλαντι...
πεμπτη παραλαμβανω τα νικελ...
παρασκευη-σαββατο μονταρω μοτερ...
σαββατο παμε φουρνο με τον γιαννη...
δευτερα συγκεντρωνω τα παντα σπιτι πανω στο γνωστο χαλι και ξεκιναει το διασκεδαστικο μερος της ανακατασκευης,το μονταρισμα.
keep watching guys...:wave2:
209822
FRAGISCOS
13/09/2010, 20:24
:beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2:
Προχωρα γερα
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:
Ωραιος Σπυρο!!!:beer:
Εσυ δεν πιανεσαι σε καμια δεκαρια μερες σε βλεπω να κυκλοφορας με το GLX
:sun: :sun: :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ωραιος Σπυρο!!!:beer:
Εσυ δεν πιανεσαι σε καμια δεκαρια μερες σε βλεπω να κυκλοφορας με το GLX
:sun: :sun: :sun:
εάν δεν είναι ήδη έτοιμο κι απλώς μας βάζει τις φωτό ετσι για το σασπενς...:beer: :beer: :beer:
stavrouliasp
13/09/2010, 21:17
...keep watching guys...
Αυτό εννοείται...;)
John Steed
14/09/2010, 06:40
σε καμια δεκαρια μερες σε βλεπω να κυκλοφορας με το GLX
Πάει κι αυτό το ριστόρινγκ..... Καθόλου δεν κράτησε....:bawl:
THANASIS2010
14/09/2010, 13:44
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ...... ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ !!!!! ΑΡΙΣΤΟΣ !!!! ΕΥΓΕ...............:beer:
σημερα πηγα και πηρα τα χρωματα.ο μαμα κωδικος στα υδατοδιαλυτα χρωματα εχει υποστρωμα-βαση που ειναι ολα τα μεταλλα και η περλα και απο πανω πεφτει η διαφανεια.η βαση πεφτει σαν κανονικη βαφη 2 χερια και στο τελος μια αχνα για να αναδειχτουν τα μεταλλα.η αποχρωση της βασης δεν θυμιζει σε τιποτα το τελικο χρωμα το οποιο πετυχαινεται με τη διαφανεια.
το καλο σημειο τωρα ,το κοστος των χρωματων 190?:eek:
αυτα για να καταλαβουν οι πιτσιρικαδες οτι οταν τους βαφουν με αυτο τον κωδικο το παπι με 150? καποιο λακο εχει φαβα.βρισκουν παρεμφερεις κωδικους χωρις πολλα υποστρωματα,αλλα οταν πας διπλα στον κανονικο κωδικο η διαφορα βγαζει ματι...
209902
ΕΕΕεεεετσι προχώρα ακάθεκτος λέμε!!!!Περιμένω πως και πως να το δώ να γυαλίζει στον ήλιο και σε παρακαλώ βάλε συγκριτικές φωτό του πρίν και μετά κολλητά η μία με την άλλη. Αυτή την πρώτη φωτό που το βρήκες μέσα στο γιαπί....Μόνο τότε θα φανεί το τεράστιο μέγεθος της δουλειάς σου!!!
Εμείς keep watching και εσυ keep working :beer: :beer: :beer:
Τι μου κανεις !!!
Τι μου κανεις !!!
:mad: :sad: :bawl:
Τι μου κανεις !!!
Τι μου κανεις !!!
:mad: :sad: :bawl:
χρηστο......μας βλεπουν και μικρα παιδια:blush: :lol: :lol:
SpyrosAfricaner
14/09/2010, 21:42
Μπραβο ρε Σπυρακο...το κανες παλι το θαυμα σου.!!!! Θα μας τρελλανεις ολους με τις ανακατασκευες σου..!!!! Βλεπω μολις το τελειωσεις να πουλας το beverly..χεχεχεεε
SpyrosAfricaner
14/09/2010, 21:43
τα σιδερενια παρελκομενα βαφτηκαν με ενα γκρι σφυρηλατο... Α ..και για να μην το ξεχασω... ωραια βυζι@ ρε μαγκα,
kostas83
14/09/2010, 22:13
...το καλο σημειο τωρα ,το κοστος των χρωματων 190?:eek:
αυτα για να καταλαβουν οι πιτσιρικαδες οτι οταν τους βαφουν με αυτο τον κωδικο το παπι με 150? καποιο λακο εχει φαβα.βρισκουν παρεμφερεις κωδικους χωρις πολλα υποστρωματα,αλλα οταν πας διπλα στον κανονικο κωδικο η διαφορα βγαζει ματι...
:dizzy: :dizzy: ... Μαλιστα!
Πολυ ενδιαφερον θα λεγα..
Φανταζομαι το κοστος ανεβαινει αρκετα οταν μιλαμε για custom χρωματα με διαφορες περλες κλπ?
Να σε ρωτησω. Ειδα πως "απλα" ετριψες τον σκελετο για αρχη, τον περασες με ασταρι το οποιο το ετριψες μεχρι να λειανει.
Η ιδια δουλεια δεν θα μπορουσε να γινει με αρχικα αμοβολη ωστε να φυγουν τα παντα και να φανει μεταλλο.. στην συνεχεια πυθανοτατα γαλβανισμα-ασταρι-βαψιμο?
Για να μην παρεξηγηθω δεν τα λεω σαν συμβουλη αλλα σαν απορια που ειμαι σιγουρος πως θα λυθει. Αν μπορουσες εξηγησεις τον λογο και τα μειονεκτηματα του να ξεκινας κατευθειαν σε μεταλο την βαφη θα μου λυνοντουσαν αρκετες αποριες.. :beer:
:dizzy: :dizzy: ... Μαλιστα!
Πολυ ενδιαφερον θα λεγα..
Φανταζομαι το κοστος ανεβαινει αρκετα οταν μιλαμε για custom χρωματα με διαφορες περλες κλπ?
Να σε ρωτησω. Ειδα πως "απλα" ετριψες τον σκελετο για αρχη, τον περασες με ασταρι το οποιο το ετριψες μεχρι να λειανει.
Η ιδια δουλεια δεν θα μπορουσε να γινει με αρχικα αμοβολη ωστε να φυγουν τα παντα και να φανει μεταλλο.. στην συνεχεια πυθανοτατα γαλβανισμα-ασταρι-βαψιμο?
Για να μην παρεξηγηθω δεν τα λεω σαν συμβουλη αλλα σαν απορια που ειμαι σιγουρος πως θα λυθει. Αν μπορουσες εξηγησεις τον λογο και τα μειονεκτηματα του να ξεκινας κατευθειαν σε μεταλο την βαφη θα μου λυνοντουσαν αρκετες αποριες.. :beer:
αν δεις την ανακατασκευη του BMW R51 αυτο ακριβως εχω κανει.υαλοβολη(η αμμοβολη αφηνει μεγαλυτερο κοκο) και μετα ηλεκτροστατικη βαφη.εδω το πλαισιο ομως ειχε σαπακι και εβαλα μπαλωμα,αρμοκολες,στοκο,ασταρι.επισης το πλαισιο επρεπε να βαφτει συγκεκριμενο κωδικο που δεν ξερω αν θα γινοταν στην ηλεκτροστατικη.εν ολιγης χρησιμοποιω υαλοβολη-αμμοβολη σε πλαισια που θελω να δω απο κατω απο το χρωμα για κρυφες ρωγμες.(στο R51 εμφανιστηκε μια,το ιδιο θα κανει και ο χρηστος στο cb γιατι ειναι απο καψιμο),στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν θα εκανα πουθενα κακο παρα μονο στην τσεπη μου.δεκτες και συμβουλες και παρατηρησεις,δεν ειμαστε ξερολες,ιδιωτες ειμαστε με καλο στον εγκεφαλο :wave2:
Αν μπορουσες εξηγησεις τον λογο και τα μειονεκτηματα του να ξεκινας κατευθειαν σε μεταλο την βαφη θα μου λυνοντουσαν αρκετες αποριες.. :beer: [/B]
γενικα οσο λιγοτερα υλικα φορτωνεις το αντικειμενο εργασιας σου τοσο καλυτερο.τα πλαστικα και τα μεταλλα εχουν συστολες διαστολες που τα υλικα φανοποιιας δεν ακολουθουν παντα με επιτυχια.βεβαια αν η κατασταση των κουστουμιων-σκελετου ειναι χαλια τοτε αναγκαστικα φορτωνεις υλικα στοκοι-ασταρια,αλλα και παλι υπαρχουν τεχνικες να ελαχιστοποιησεις τον κινδυνο:wave2:
kostas83
15/09/2010, 10:47
...(στο R51 εμφανιστηκε μια,το ιδιο θα κανει και ο χρηστος στο cb γιατι ειναι απο καψιμο)... :wave2:
Ναι το ειδα, βεβαια μιλαμε για εντελος ψειρισμα μιας και ειπες πως ειναι σχισμη παχους τριχας..
Αποτι εχω διαβασει ηλεκτροσταικη γινεται μονο σε πλαισια αλουμινιου, αρα και στον συγκεκριμενο σκελετο (glx) δεν θα μπορουσε να γινει (φανταζομαι μιλαμε για κλασσικη λαμαρινιτσα). Διορθωσε με αν κανω λαθος. Οποτε η μονη λυση μετα την αμοβολη ειναι ασταρωμα και βαψιμο? Λεω εγω τωρα... :eyepop:
Βασικα μολις ειδα του χρηστου το cb δεν πιστεψα πως μπορει να γινει restoring μιας και οπως εχει αναφερθει δεν γινεται σε καμμενα μηχανακια.. Βεβαι δεν ειναι ολικο καψιμο οποτε ελπιζω ο σκελετος να μην εχασε την αντοχη του :winka:
Ευχαριστω για τις απαντησεις και μην φοβασαι συντομα θα μου δημιουργηθουν και αλλες αποριες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :winka:
ηλεκτροστατικη γινεται και στα ατσαλινα πλαισια,στο αλουμινιο συνηθως ανοδιωση...
Βασικα μολις ειδα του χρηστου το cb δεν πιστεψα πως μπορει να γινει restoring μιας και οπως εχει αναφερθει δεν γινεται σε καμμενα μηχανακια.. Βεβαι δεν ειναι ολικο καψιμο οποτε ελπιζω ο σκελετος να μην εχασε την αντοχη του :winka:
Ευχαριστω για τις απαντησεις και μην φοβασαι συντομα θα μου δημιουργηθουν και αλλες αποριες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :winka:
Σπαμαρω τωρα αλλα :a27:
Το καψιμο στον σκελετο του δικου μου ειναι μονο επιφανειακο και εβγαλε μονο το χρωμα .
Αποδειξη οτι το τεποζιτο (που η λαμαρινα του ειναι πολυ πιο λεπτη απο τον σκελετο και ειχε μεγαλυτερη επιφανεια εκτεθημενη στην φωτια )που ηταν ακριβως απο πανω απο το σημειο που εχω βαλει στον κυκλο δεν επαθε απολυτως τιποτα (ουτε την στεγανοτητα του εχασε.)
Σπαμαρω τωρα αλλα :a27:
Το καψιμο στον σκελετο του δικου μου ειναι μονο επιφανειακο και εβγαλε μονο το χρωμα .
Αποδειξη οτι το τεποζιτο (που η λαμαρινα του ειναι πολυ πιο λεπτη απο τον σκελετο και ειχε μεγαλυτερη επιφανεια εκτεθημενη στην φωτια )που ηταν ακριβως απο πανω απο το σημειο που εχω βαλει στον κυκλο δεν επαθε απολυτως τιποτα (ουτε την στεγανοτητα του εχασε.)
+90cc:beer: :beer: :beer:
Κύριοι lspiros, sv9cvk και λοιποί ανακατασκευασάκηδες, μας έχετε γ@μήσει την ψυχολογία λέμε, νοιώθω σαν το αντίστοιχο του πεινασμένου χοντρού που βλέπει Μαμαλάκη να ετοιμάζει, μαγειρεύει και μετά να χλαπάκιάζει στην τηλεόραση.... ΚΙ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ!!!
notakos600
15/09/2010, 15:39
Το μεράκι αντάμωσε τη γνώση και κάνανε τα ποιήματα που παρακολουθούμε.
Ispiros και sv9cvk, ότι καλύτερο για να μη πω τα καλύτερα restoring που έχω ποτε παρακολουθήσει.
Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά παιδιά και ειδικά στον Ispiros γιατί απλά ο άνθρωπος ζωγραφίζει.
:beer: :beer::beer: :beer: :beer:
John Steed
15/09/2010, 16:25
Πω πω! Τι κοπλιμέντα είναι αυτά!!! :blush:
Φτού σας!
(Μη σας ματιάσουνε...!)
:lol: :beer: :beer: :beer:
λιγο ασχετο με την ανακατασκευη αλλα θα χαιρομουν πολυ καποιος απο δω μεσα να ειναι ο καινουργιος ιδιοκτητης του πιστου μου crypton.οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να εχω δυο παπακια ετσι σκεφτηκα να αποχωριστω το yamahaki http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=110269.
παρακαλω μην ποσταρετε εδω για την αγγελεια,οποιος ενδιαφερεται πμ.
απο αυριο σας εχω καινουργιο φωτορομαντζο.:wave2:
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ FORUM ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ:wave2:
επειδη η πινακιδα στο παπακι ειχε γινει μπ@υρδελ@.αποφασισα να φτιαξω μια μονος μου.ψηφιακες εκτυπωσεις γαρ...
210059
σε ασπρο αλουμινιο παχους 2mm,ενα corellακι και δωσιμο για εκτυπωση στο flat-bed...
210060
επειδη ομως ειμαι καγκουρας,παραλληλα με το λαμαρινακι εβαλα στο lazer να κοψω ιδιο κοματi plexy διαφανο...
210061
εδω την ωρα της κοπης...
210062
εδω το κομματακι ετοιμο...
210063
και σαντουιτσ,ετοιμο,το λαμαρινακι με το plexy...
keep watching guys...
210064
Shaolin Monk
16/09/2010, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Κύριοι lspiros, sv9cvk και λοιποί ανακατασκευασάκηδες, μας έχετε γ@μήσει την ψυχολογία λέμε, νοιώθω σαν το αντίστοιχο του πεινασμένου χοντρού που βλέπει Μαμαλάκη να ετοιμάζει, μαγειρεύει και μετά να χλαπάκιάζει στην τηλεόραση.... ΚΙ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ!!!
Εγω ειμαι χοντρος... Ανοιγω τηλετυφλωση, φαγητα...
Ανοιγω Μοτο, ανακατασκευες.... :cry: :cry: :cry: :cry:
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Ωντας απ τους καινούριους του φόρουμ και αδαής από μοτοσυκλέτες ακόμα,διαβάζοντας σήμερα το πρωί τα πόστ της ανακατασκευής φίλε οφείλω να ομολογήσω ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ!! μπραβο εκπληκτικό σε παρακολουθω μέχρι να βγείς στους δρόμους με αγωνία..Ενα ίδιο είχε ο πατέρας μου όταν ακόμα ήμουν πιτσιρικάς και μ έκανε βόλτες σε παιδικές χαρές και πάρκα.τι μου θύμισες πολύ το αγαπούσα σαν πιτσιρίκος αυτό το παπάκι κι ας το παίρνανε ξόφαλτσες μπαλιές καμιά φορα στον κήπο που το παρκαρε....πολύ θα θελα να το ξαναδώ στημένο σωστά να βολτάρει..ίδιο παπί μόνο που το δικό μ πια δε το χει φάει τόσο η σκουριά όσο το παρέλαβες εσύ,but still δε δουλευει σωστά και δεν εχω ιδέα να το διορθωσω..Anyway! go on είσαι φοβερός!
Red Rider
16/09/2010, 18:28
Eλειπα τοσο καιρο,και εσυ ξεσαλωσες!
Μερακλης οπως παντα!
σημερα ηρθε και ο κοσμηματοπωλης.:D
τα καπακια του μοτερ...
210108
τα καβουκια απο τα ταμπουρα...
210109
το ποδοφρενο και ο λεβιες ταχυτητων...
210110
και τα παρελκομενα τους...
ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τις παρατηρησεις,μπαινουμε στο καλο κομματι...
210111
John Steed
16/09/2010, 19:07
Πω πω! Άστραψε εκεί μέσα!! :sun:
Ανυπομονώ να τα δω πάνω!
Καλή συνέχεια!
:beer: :beer: :beer: :wave2:
DimChios
16/09/2010, 19:12
σημερα ηρθε και ο κοσμηματοπωλης.:D
τα καπακια του μοτερ...
κατσε να βαλω τα γυαλια ηλιου, τυφλωθηκα!!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
μπαινουμε στο καλο κομματι...
:eek:
Να πω οτι δεν ζηλευω θα ειναι ψεμα :cry: :bigcry:
:eek:
Να πω οτι δεν ζηλευω θα ειναι ψεμα :cry: :bigcry:
χρηστο εγω θα τελειωσω γρηγορα και μετα οι ελπιδες μας θα επικεντρωθουν σε σενα για το χειμωνα...:beer:
κατσε να βαλω τα γυαλια ηλιου, τυφλωθηκα!!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
καποιος μαθαινει γραφιστικο προγραμμα..εεε οοο μεγεια το avatar:beer:
devil's animal
16/09/2010, 20:13
Σπυρακο γερα, γερα με τσαμπουκα!!!
ειναι πραγματικα υπερ-ΘΕΑΜΑ να παρακολουθεις τις ανακατασκευες τις δικες σου!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Σπυρο σπανια γραφω στις ανακατασκευες εσενα και του Χρηστου γιατι ακουτε τοσα πολλα μπραβο που το δικο μου ειναι περιττο ,αλλα μα το θεο δεν την παλευετε!!!!!
Πολλα συγχαρητηρια!!! Το καλυτερο οφθαλμολουτρο!!!!:beer: :beer:
FRAGISCOS
16/09/2010, 20:48
Σπύρο προχώρα ακάθεκτος!!!!
ΥΓ. GLX χωρίς νίκελ θα ήταν χωριάτικη χωρίς φέτα......:smokin:
:beer: :beer: :beer:
Zηλεψα θελω και εγω φτιαγμενο glx οπως παλια....
DimChios
17/09/2010, 08:25
καποιος μαθαινει γραφιστικο προγραμμα..εεε οοο μεγεια το avatar:beer:
καποιος δεν απανταει στα π.μ του και τα παιρνω κρανιο!!!
:evil:
'Στω! :blush:
GLX χωρίς νίκελ θα ήταν χωριάτικη χωρίς φέτα..... τότε θα ηταν αγγουροντομάτα φίλε :D
κανε τετοια σπυρο και με εβαλες στην πριζα να ξεσκονισω το στογγυλοφαναρο για ανακατασκευη!!!
συνεχισε την καλη δουλεια δεν γραφω συχνα για να μη spamarw.
φιλικα γιωργος.
υ.γ. την παλια κεφαλη μην την πεταξεις μπορεις να την κανεις ρουλεμανατη στα σημεια που εδραζεται ο εκκεντροφορος με αντιστοιχο ρουλεμανατο και θα σαι κομπλε αρκει να χεις μαγκα μηχανουργο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από litakos
κανε τετοια σπυρο και με εβαλες στην πριζα να ξεσκονισω το στογγυλοφαναρο για ανακατασκευη!!!
συνεχισε την καλη δουλεια δεν γραφω συχνα για να μη spamarw.
φιλικα γιωργος.
υ.γ. την παλια κεφαλη μην την πεταξεις μπορεις να την κανεις ρουλεμανατη στα σημεια που εδραζεται ο εκκεντροφορος με αντιστοιχο ρουλεμανατο και θα σαι κομπλε αρκει να χεις μαγκα μηχανουργο.
στρογγυλοφαναρο?
που να μπλεκεις τωρα ρε παιδι μου με σκονες και γρασα,δεν το φερνεις σε μενα να γλυτωσεις τον κοπο?εγω για σενα το λεω οχι οτι εχω κανα κερδος:smokin: :lol: :lol:
:dizzy: Τι ΝΑ σε πω>!? ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ?!?!?!
Spiro κατσε φρονιμα....μας εχεις γεμισει φυτιλια.... :look:
ΚΑΝΕ γρηγορα μονο γιατι αρχιζει το κυνηγι της παπιας.... :D
DimChios
18/09/2010, 08:30
στρογγυλοφαναρο?
που να μπλεκεις τωρα ρε παιδι μου με σκονες και γρασα,δεν το φερνεις σε μενα να γλυτωσεις τον κοπο?εγω για σενα το λεω οχι οτι εχω κανα κερδος:smokin: :lol: :lol:
ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ! :sad:
ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:blush:
FRAGISCOS
18/09/2010, 09:46
στρογγυλοφαναρο?
Υπομονηηηηηηηη:a13: :a13:
σημερα φαγαμε ητα απο τον φουρνο βαφης μιας και ηταν πιασμενος με αυτοκινητο.οποτε επιστροφη στην υπογα,το laptop στη γνωστη του θεση και μονταρισμα οσα κομματια μπορουμε...
210206
συγκεντρωμα τα παρελκομενα απο τα ταμπουρα μπρος πισω...
210207
πρωτα μονταριστηκε το μπροστινο ταμπουρο απο την εξω πλευρα,πυρος-ελατηριο-δεικτης φθορας-διχαλο...
210208
σημερα φαγαμε ητα απο τον φουρνο βαφης μιας και ηταν πιασμενος με αυτοκινητο.οποτε επιστροφη στην υπογα,το laptop στη γνωστη του θεση και μονταρισμα οσα κομματια μπορουμε...
Βρε!!! το laptopi σου χανει λαδια :rotflmao: :rotflmao:
Αλλαξε γρηγορα wallpaper :wave2:
και μετα απο μεσα μπηκαν καινουργιες σιαγονες,γρασαριστηκε και τοποθετηθηκε ο ατερμονας της ντιζας ταχυμετρου...
210209
παρερχομαι του πικροχολου σχολιου του ανωτερου και συνεχιζω.
σειρα το πισω ταμπουρο απο την εξω πλευρα.δεικτης φθορας-διχαλο,σταθερη ντιζα,κοντρα...
210210
και φυσικα απο τη μεσα μερια με καινουργιες σιαγονες...
210211
σειρα ειχε το πισω γραναζι,του οποιου η εικονα ηταν καπως ετσι...
210212
και εγινε ετσι....
για την ασφαλιση του γραναζιου παιζαν δυο λυσεις,ασφαλειες μισοφεγγαρα η locktite.προτιμησα την τριτη:lol: αφτασφαλιζομενες βιδες...
210213
απο χθες ειχα τελειωσει το μαζεμα της πλεξουδας και το γυαλισμα στους διακοπτες.(ευχαριστω πικροχολε για την πληροφορια)...
210214
τριφτηκαν οι αξονες των τροχων και μπηκαν οι καινουργιοι ρεγουλατοροι.εδω να πω οτι μπαινουν και ρεγουλατοροι απο astrea αλλα οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν οτι μαζευουν την αλυσιδα ενα ποντο λιγοτερο...
210215
οταν λυθηκε το μπροστινο συστημα με το πηρουνι τα παρελκομενα ηταν ταλαιπωρημενα,και η εικονα τους ηταν καπως ετσι...
210216
εκει μεσα δεν φαινοντε,μου εφτανε ομως οτι το ηξερα εγω.ετσι τριψιμο και βαψιμο...
keep watching guys σε λιγο νεα απο το μοτερ...
210217