View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread V
Akatanomastos
13/10/2010, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
.σου ξεκαθαρισα οτι ΔΕΝ παιρνουν αλλιως την δικη σου αποψη και αλλιως την δικη μου. οπως εσυ ετσι και οι υπολοιποι εχουν δικη τους κριση....ΤΕΛΟΣ αυτο.
αυτο το λες εσυ, εγω διαφωνω,
καλα δεν μιλαω για ολους, αλλα για αρκετους..
κοιτα αυτο δεν σημαινει κατι κακο για τα παιδια, μην παρεξηγηθει κανεις
μαλλον και συ εχεις ενα προβληματακι με τα ελληνικα ε?
- ο βλακ σε λεει μυρωδια για την συνολικη σου ""παρουσια"".
o βλακ an katalava den se leei murwdia sxetika me to thema aristerou-deksiou podiou kai tetoia.
milise gia sinoliki eikona tis apodosis tou paikti. kai kapou ekei eixate tin diafwnia.
τελικα με λεει μυρωδια για την κριση μου για την συνολικη αποδοση του παιχτη φετφατζιδη
η
για την δικια μου συνολικη αποδοση?
τελος
κραζει τους φιλους σου σε μεταξυ σας συζητησεις
αυτο το κανεις οκ
οταν ομως εχουν διαφωνια με τριτους
το σιγονταρισμα πεφτει συννεφο
μην στραβωνεις μωρε
ολοι το κανουμε λιγο πολυ στην ζωη μας
αν δεν στηριξεις τον φιλο σου ποιον θα στηριξεις?
kalgeorge
13/10/2010, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτο το λες εσυ, εγω διαφωνω,
καλα δεν μιλαω για ολους, αλλα για αρκετους..
κοιτα αυτο δεν σημαινει κατι κακο για τα παιδια, μην παρεξηγηθει κανεις
μαλλον και συ εχεις ενα προβληματακι με τα ελληνικα ε?
τελικα με λεει μυρωδια για την κριση μου για την συνολικη αποδοση του παιχτη φετφατζιδη
η
για την δικια μου συνολικη αποδοση? [/B][/QUOTE]
ante μπας και το καταλαβεις.......
διαφωνει μαζι σου αναφορικα με την συνολικη αποδοση του παικτη και κατα το πόσο τον κρινετε "ετοιμο" .....και σε λεει μυρωδια, πραγμα που πηγαζει απο την συνολική σου παρουσια.
ενταξει τωρα?
Sferopetadhn
13/10/2010, 12:01
- και τελος, αν ψαξεις ποσες φορες εχω κραξει τον ""φιλαρακο"" μου τον μπουσα οπως και τον ""φιλαρακο" μου τον cirus θα εκπλαγεις και θα δεις οτι γραφεις βλακιες.....ειναι μεγαλα παιδια και δεν χρειαζονται σιγονταρισμα...αλλα εαν ετσι θες να πιστευεις γιατι σε βολευει...δικαιωμα σου :wave2:
Έτσι, έτσι... βάζελος, χανούμι και γάβρος... είστε κολλητάρια και μας το παίζετε και αντίπαλοι βρωμοΠΟΚίτες ( :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΕ ΛΕΩ!!!!
Κατά τα άλλα έτσι και συνεχίσουν να φωνάζουν όλοι σα μαλάκες όποτε ακουμπάει τη μπάλα ο μικρός τον βλέπω σύντομα να καίγεται, μιας και στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να έχουμε πολλά, αλλά σίγουρα δεν έχουμε επαγγελματισμό και σοβαρούς ανθρώπους να προστατεύουν τους πιτσιρικάδες... Και τί απίθανη σέντρα και καταπληκτική πάσα και ονειρώδες (!) κοντρόλ... Δηλαδή κάτι παικτάκια που σήκωναν ΤΣ.Λ. στα 18-19 (Κλάιφερτ, Κασίγιας, Ραούλ κλπ) τί έπρεπε να κάνουν;;;
ΥΓ Ερώτησις: Ο Σάπλι το ήθελε το πλασέ; :confused: ;) :D
kalgeorge
13/10/2010, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Έτσι, έτσι... βάζελος, χανούμι και γάβρος... είστε κολλητάρια και μας το παίζετε και αντίπαλοι βρωμοΠΟΚίτες ( :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΕ ΛΕΩ!!!!
Κατά τα άλλα έτσι και συνεχίσουν να φωνάζουν όλοι σα μαλάκες όποτε ακουμπάει τη μπάλα ο μικρός τον βλέπω σύντομα να καίγεται, μιας και στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να έχουμε πολλά, αλλά σίγουρα δεν έχουμε επαγγελματισμό και σοβαρούς ανθρώπους να προστατεύουν τους πιτσιρικάδες... Και τί απίθανη σέντρα και καταπληκτική πάσα και ονειρώδες (!) κοντρόλ... Δηλαδή κάτι παικτάκια που σήκωναν ΤΣ.Λ. στα 18-19 (Κλάιφερτ, Κασίγιας, Ραούλ κλπ) τί έπρεπε να κάνουν;;;
ΥΓ Ερώτησις: Ο Σάπλι το ήθελε το πλασέ; :confused: ;) :D
τωρα δεν ξερω πως να σου απαντησω κιολας......γιατι μπορει να θεωρηθει οτι σε σιγονταρω κιολας....:lol:
λοιπον....κανε μας την χαρη κολοπαοκι που εχεις και το θρασος να μιλας ρε....
οι καταστασεις στην ελλαδα ειναι χαλια φιλε....αλλα όλα εξαρτωνται απο τον χαρακτήρα του καθενος!!!!!!! ΟΛΑ. αν θελει να μεινει σεμνος και να δουλεψει θα το κανει..
και κατι ασχετο τωρα που ειπες για εξωτερικο....το εμαθες για τον παικτη των τρικαλων-νομιζω- που τον ειδε ο σκαουτερ της μπαγερν και τον πηραν για δοκιμαστικά??? 16-17 ετών νομιζω.....
και μιλαμε για σκαουτινγ στην ελλαδα.....
εδιτ......αελ είναι http://sport24.gr/football/omades/Ael/ellhnas_podosfairisths_sthn_mpagern.577336.html
Sferopetadhn
13/10/2010, 12:30
Εγώ ξέρω ότι όποιος μένει εδώ καίγεται και δε θεωρώ ότι ένα καλό ταλέντο πρέπει να αρκείται στο να πάει σε κάποιον από τους μεγάλους και να παίξει 10 χρόνια εκεί.
Κατά τη γνώμη μου, σταθερή και πολυετής καριέρα ακόμη και σε μικρομεσαία ομάδα Αγγλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Γερμανίας είναι πιο σημαντική από την "μεγάλη" καριέρα στην Ελλάδα, γιατί το ένα θέλει επαγγελματισμό και αφοσίωση και το άλλο σχετικά καλή μπαλίτσα κι από ένα σημείο και μετά τσατσιλίκια, βουτιές, κλίκες στα αποδυτήρια και κολλητηλίκια με ΑΡΔ.
Πώς μπορεί ένας φετφά να μπορέσει να συγκρατηθεί αν δεν έχει προστασία από την ομάδα. Άντίθετα, πώς ένα παιδί που βγήκε από τις ακαδημίες της Μπάρτσα ή του Άγιαξ (τα είδαμε πρόσφατα) θα παρασυρθεί όταν σε όλη του τη ζωή έχει μάθει να έχει συγκεκριμένο ρόλο στα πλαίσια ενός συνόλου.
Βλέπω τη Μπάρτσα να ξεκολλιάζει τους αντιπάλους και σκεπτόμενος ότι αυτά τα παιδιά παίζουν και ζουν μαζί από 10 χρόνων τους χαίρομαι. Φαίνεται άλλωστε στον τρόπο που πανηγυρίζουν ότι είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφοι. Είναι φιλαράκια και χαίρονται αυτό που κάνουν...
kalgeorge
13/10/2010, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Εγώ ξέρω ότι όποιος μένει εδώ καίγεται και δε θεωρώ ότι ένα καλό ταλέντο πρέπει να αρκείται στο να πάει σε κάποιον από τους μεγάλους και να παίξει 10 χρόνια εκεί.
Κατά τη γνώμη μου, σταθερή και πολυετής καριέρα ακόμη και σε μικρομεσαία ομάδα Αγγλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Γερμανίας είναι πιο σημαντική από την "μεγάλη" καριέρα στην Ελλάδα, γιατί το ένα θέλει επαγγελματισμό και αφοσίωση και το άλλο σχετικά καλή μπαλίτσα κι από ένα σημείο και μετά τσατσιλίκια, βουτιές, κλίκες στα αποδυτήρια και κολλητηλίκια με ΑΡΔ.
Πώς μπορεί ένας φετφά να μπορέσει να συγκρατηθεί αν δεν έχει προστασία από την ομάδα. Άντίθετα, πώς ένα παιδί που βγήκε από τις ακαδημίες της Μπάρτσα ή του Άγιαξ (τα είδαμε πρόσφατα) θα παρασυρθεί όταν σε όλη του τη ζωή έχει μάθει να έχει συγκεκριμένο ρόλο στα πλαίσια ενός συνόλου.
Βλέπω τη Μπάρτσα να ξεκολλιάζει τους αντιπάλους και σκεπτόμενος ότι αυτά τα παιδιά παίζουν και ζουν μαζί από 10 χρόνων τους χαίρομαι. Φαίνεται άλλωστε στον τρόπο που πανηγυρίζουν ότι είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφοι. Είναι φιλαράκια και χαίρονται αυτό που κάνουν...
σου ξαναλεω...αν θελεις να μεινεις σεμνος, μενεις, απο σενα εξαρταται.
τωρα για το εξωτερικο....δεν τιθεται θεμα.....
ΔΕΝ ειναι επιτυχια να διαπρεψεις σε ελληνικο συλλογο και να μεινεις εκει.
εκτος και αν σε εμποδιζουν αλλοι παραγοντες να φυγεις...
ελληνικο ποδοσφαιρο-νοοτροπια-επαγγελματισμος κλπ κλπ απλα ΔΕΝ υπαρχουν
kalgeorge
13/10/2010, 12:53
o katsou exigei????an itan penaltu i oxi :bawl: :bawl:
Για τα πέναλτι στο παιχνίδι με το Ισραήλ:
"Δε νομίζω πως ήταν πέναλτι. Η φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθαρή. Η πρώτη φάση που έχουμε επαφή, υπάρχει πέναλτι τη στιγμή της επαφής, η επαφή όμως δεν ήταν για να ρίξει τον παίκτη. Κατάλαβα πως θα τον βρω και έτσι έκοψα τη φορά του ποδιού μου, απλά για να τον σταματήσω. Εκανε θέατρο. Μποερούσε να δώσει πέναλτι τη στιγμή της επαφής. Αλλά η επαφή δεν ήταν δυνατή, γιατί δεν έβαλα δύναμη, θεώρησα καλύτερο να τραβήξω το πόδι μου, αυτός πάτησε τα πόδια του σωστά και έπεσε με θέατρο".
blackbusa
13/10/2010, 13:07
αντε να το γραψω μια τελευταια φορα οσο πιο απλα μπορω...
ο Φετφ ειναι ενα μεγαλο ταλεντο...βαση των ελληνικων δεδομενων παντα...το βασικο του προσον ειναι οτι φαινετε να ξερει τι να κανει την μπαλα...ειναι αρκετα εξυπνος...μπορει να κανει μια τριπλα...φαινετε να εχει και το καταλληλο ποδοσφαιρικο θρασος...μπορει και να πασαρει σωστα στα 2 μετρα...ολα αυτα ειναι καλα και σουπερ...το προβλημα ειναι οτι τα κανει ΟΛΑ με το αριστερο...με το δεξι δεν τολμαει να την ακουμπησει καν την μπαλλα...στο κοντινο μελλον οταν θα παιζει βασικος και θα παιζει μονοπατα θα ειναι ευκολο (κατα την γνωμη μου) για καποιον να τον μαρκαρει...οσο και να βελτιωση φυσικη κατασταση και δυναμη θα ειναι πολυ προβλεψιμος...αρα ενα μεγαλο ταλεντο που εχει ολες τις δυνατοτητες να παιξει στο εξωτερικο θα παραμεινει στην Ελλαδα...γιατι οσο και καλος και να ειναι/γινει δεν θα μπορεσει να σταθει σε ενα σοβαρο ευρωπαικο πρωταθλημα...αυτο σημαινει το θα χαθει...δεν θα κανει την καριερα που ολοι (και εγω μαζι) περιμενουνε...αυτο ουτε κολοτουμπα μου φαινετε ουτε τιποτα...και εχω δειξει εδω μεσα αν κολοτουμπιαζω η οχι...ποσο πιο απλα να το γραψω...
πχ ο Τοροσιδης αν και αριστεροποδαρος οταν παιζει δεξια προωθει την μπαλλα στις κουρσες που κανει με το δεξι...δεν ειναι το καλο του...μπορει αν σουταρει με αυτο να παει η μπαλλα στο ΣΕΦ...αλλα να την κλωτσησει και να παει μπροστα του μπορει...ο Φετφ δεν...και φανηκε χτες...
για τον Τερενς που εγραψε για μεγαλους παιχτες μονο με ενα ποδι...πχ Τσαρτας...last century...αλλο ποδοσφαιρο...αλλη θεση (οχι οτι τα σημερινα 10αρια που δεν υπαρχουν βεβαια επισημα θα μπορουσαν να σταθουν επαξια σε ενα παιχνιδι κλωτσοντας μονο με και αποκλειστικα με το ενα ποδι)...
μην λετε πραγματα που δεν ειπα...απλα ξαναλεω οτι κατα την γνωμη μου αν δεν δουλεψει ΤΩΡΑ που ειναι μικρος (και παλι δυσκολο γιατι αυτα τα μαθαινουν στα 10-12) να μαθει και το δεξι ποδι θα ειναι ισως ενας καλος παιχτης για την Ελλαδα...εμενα ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ...εσας μπορει...
δεν χρειαζομαι ουτε συνηγορους και βεβαια το κραξιμο που ριχνουμε με τον κολλητο Καλ οταν ειμαστε face to face ειναι πολυ χειροτερο απο οσα γραφουμε (περισσοτερο αυτος) εδω μεσα...απλα δεν ειναι απαραιτητο να συνφωνουμε σε ολα...οπως και να ''μαλωνουμε για ολα...
Ακατανομαστε σε θεωρω μυρωδια( ασχετο...οκ Terens)...απο γνωσεις ποδοσφαιρου απο τα γραφομενα σου εδω μεσα...αποψη μου...μπορει να ειμαι εγω πιο ασχετος...
τελος απο εμενα...
:wave2:
υγ σφερο...ο κοντος φανηκε οτι ηθελε να την κλωτσησει...αν ηθελε να του βγει ετσι η οχι δεν θα μαθουμε ποτε...το θεμα ειναι οτι μπηκε
Gandalf dr685sm
13/10/2010, 13:13
kalgeorge... σε φωνάζουν ρεεεε....xaxaxaxaxaxa
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10560&subid=2&pubid=72342768
Gandalf
Akatanomastos
13/10/2010, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αντε να το γραψω μια τελευταια φορα οσο πιο απλα μπορω...
ο Φετφ ειναι ενα μεγαλο ταλεντο...βαση των ελληνικων δεδομενων παντα...το βασικο του προσον ειναι οτι φαινετε να ξερει τι να κανει την μπαλα...ειναι αρκετα εξυπνος...μπορει να κανει μια τριπλα...φαινετε να εχει και το καταλληλο ποδοσφαιρικο θρασος...μπορει και να πασαρει σωστα στα 2 μετρα...ολα αυτα ειναι καλα και σουπερ...το προβλημα ειναι οτι τα κανει ΟΛΑ με το αριστερο...με το δεξι δεν τολμαει να την ακουμπησει καν την μπαλλα...στο κοντινο μελλον οταν θα παιζει βασικος και θα παιζει μονοπατα θα ειναι ευκολο (κατα την γνωμη μου) για καποιον να τον μαρκαρει...οσο και να βελτιωση φυσικη κατασταση και δυναμη θα ειναι πολυ προβλεψιμος...αρα ενα μεγαλο ταλεντο που εχει ολες τις δυνατοτητες να παιξει στο εξωτερικο θα παραμεινει στην Ελλαδα..
το θεμα μπλακ μπουσα ειναι να μην γραφουμε ΑΛΛΑ χτες
και ΑΛΛΑ σημερα για να φανουμε σωστοι καταλαβες?
μας λες λοιπον
"το βασικο του προσον ειναι οτι φαινετε να ξερει τι να κανει την μπαλα...ειναι αρκετα εξυπνος...μπορει να κανει μια τριπλα...φαινετε να εχει και το καταλληλο ποδοσφαιρικο θρασος...μπορει και να πασαρει σωστα στα 2 μετρα.."
ενω χτες ελεγες οτι
ΜΟΝΟ "τριπλες και κολπακια ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ" κανει..
ολα τα παραπανω που ειπες ΤΩΡΑ για ΠΡΩΤΗ φορα
ειναι τα χαρακτηριστηκα που για μενα τον κανουν ενα ταλεντο
βαλε επισης οτι ΔΕΝ ΠΑΣΑΡΕΙ ΑΠΛΑ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ αλλα εχει πολυ καλη καθετη και σε περισσοτερα μετρα
με αυτα λοιπον ακομα και οπως παιζει με το αριστερο μονο, μπορει να σταθει σε ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ =ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ και ας μην ειναι στην μιλαν, ιντερ και οτι αλλο ειπες, αρκει να δυναμωσει
και να μην χασει αυτην την φλογα που εχει για μπαλα
ελπιζω να καταλαβες ποια ειναι η ενσταση μου
η ενσταση μου δεν ειναι μια διαφωνια σε αποψεις ποδοσφαιρικες
γιατι ο καθενας βλεπει διαφορετικα την μπαλα και δεν χαρακτηριζω κανεναν (τουλαχιστον στα σοβαρα) αμπαλο γιατι λεει την αποψη του
η ενσταση μου ειναι στο οτι πολλα ατομα τα γυριζετε και τα φερνετε τα πραγματα οπως βολευουν..
υ.γ. δικαιωμα σου να με θεωρεις οτι θελεις μπλακ
και γω σε θεωρω πολλα πραγματα που τα χω γραψει κιολας κατα καιρους:wave2:
blackbusa
13/10/2010, 13:17
- βουσα το οτι δεν εχει δεξι ποδι ΔΕΝ ειναι κριτηριο. ναι πρεπει να το διορθωσει..αλλα δεν ειναι κριτηριο ακομα...Επισης...εχει χρονο να το διορθωσει οποτε θελει....αρκει να θελει...μην ακουω βλακιες(που λενε καποιοι) οτι δεν προλαβαινει πλεον)
ρε μαλακα...εγραψα κατι διαφορετικο???
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
ο πιτσιρικας του γαυρου δινει ρεσιταλ! εχει τρομερες ικανοτητες!! μακαρι να συνεχισει ετσι!
αρκετα καλος...αλλα νομιζω οτι αν δεν μαθει να παιζει και λιγο με το δεξι ποδι θα χαθει...ουτε για περπατημα δεν το εχει...
E]
:look:
kalgeorge
13/10/2010, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
kalgeorge... σε φωνάζουν ρεεεε....xaxaxaxaxaxa
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10560&subid=2&pubid=72342768
Gandalf
na fantastw ennoeis oti legame gia to poios ta exei kanei baxalo stin ellada?
kalgeorge
13/10/2010, 13:33
ρε μαλακα...
E]
μαλακα τον "φιλαρακο¨ σου ρε?? :uplate:
:lol: :lol:
blackbusa
13/10/2010, 13:35
το θεμα μπλακ μπουσα ειναι να μην γραφουμε ΑΛΛΑ χτες
και ΑΛΛΑ σημερα για να φανουμε σωστοι καταλαβες?
μας λες λοιπον
"το βασικο του προσον ειναι οτι φαινετε να ξερει τι να κανει την μπαλα...ειναι αρκετα εξυπνος...μπορει να κανει μια τριπλα...φαινετε να εχει και το καταλληλο ποδοσφαιρικο θρασος...μπορει και να πασαρει σωστα στα 2 μετρα.."
ενω χτες ελεγες οτι
ΜΟΝΟ "τριπλες και κολπακια ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ" κανει..
ολα τα παραπανω που ειπες ΤΩΡΑ για ΠΡΩΤΗ φορα
ειναι τα χαρακτηριστηκα που για μενα τον κανουν ενα ταλεντο
βαλε επισης οτι ΔΕΝ ΠΑΣΑΡΕΙ ΑΠΛΑ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ αλλα εχει πολυ καλη καθετη και σε περισσοτερα μετρα
με αυτα λοιπον ακομα και οπως παιζει με το αριστερο μονο, μπορει να σταθει σε ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ =ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ και ας μην ειναι στην μιλαν, ιντερ και οτι αλλο ειπες, αρκει να δυναμωσει
και να μην χασει αυτην την φλογα που εχει για μπαλα
ελπιζω να καταλαβες ποια ειναι η ενσταση μου
η ενσταση μου δεν ειναι μια διαφωνια σε αποψεις ποδοσφαιρικες
γιατι ο καθενας βλεπει διαφορετικα την μπαλα και δεν χαρακτηριζω κανεναν (τουλαχιστον στα σοβαρα) αμπαλο γιατι λεει την αποψη του
η ενσταση μου ειναι στο οτι πολλα ατομα τα γυριζετε και τα φερνετε τα πραγματα οπως βολευουν..
υ.γ. δικαιωμα σου να με θεωρεις οτι θελεις μπλακ
και γω σε θεωρω πολλα πραγματα που τα χω γραψει κιολας κατα καιρους:wave2:
οντως...με ξεμπροστιασες....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
ο πιτσιρικας του γαυρου δινει ρεσιταλ! εχει τρομερες ικανοτητες!! μακαρι να συνεχισει ετσι!
αρκετα καλος...αλλα νομιζω οτι αν δεν μαθει να παιζει και λιγο με το δεξι ποδι θα χαθει...ουτε για περπατημα δεν το εχει...
αν εσενα ο σκοπος της μπαλλας ειναι να βλεπεις τριπλες και κολπακια γουστο σου καπελλο σου...εγω αυτο που ειδα ειναι οτι οντως καποιες καλες πασες τις εχει.
σημερα εβγαλε μια πολυ καλη και εξυπνη πασα...βεβαια θεωρω πολυ καλυτερη μια σκαφτη που δεν πηραν χαμπαρι κανεις απο τους επιθετικους (ο Σαλπιγγιδης πιο κοντα απο ολους)...
:lol: :lol: :lol: :lol:
ειμαι ενας κολοτουμπας...:sad: :sad: :sad:
kalgeorge
13/10/2010, 13:41
re afisate to kelepouri :lol: :lol:
http://contra.gr/Soccer/Cyprus/DivisionA/Omonoia/292474.html
Akatanomastos
13/10/2010, 13:44
οντως...με ξεμπροστιασες....
:lol: :lol: :lol: :lol:
ειμαι ενας κολοτουμπας...:sad: :sad: :sad:
οκ
οποτε κραταμε οτι ΑΝ δεν μαθει να παιζει με το δεξι
θα χαθει
παρολο που τελικα αναγνωριζεις το μεγαλο ταλεντο του
ρωταω ρε παιδι μου για να ξερουμε τι λεμε
γιατι τελικα
αμ τον βγαζεις οτι δεν μπορει να σταθει σε υψηλο επιπεδο(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΤΕΚΕΤΕ!) επειδη δεν παιζει με το δεξι
αλλα συγχρονος ολα τα χει καλα και ωραια
και μυαλο
και τεχνικη
και πασα
και ολα
Akatanomastos
13/10/2010, 13:46
re afisate to kelepouri :lol: :lol:
http://contra.gr/Soccer/Cyprus/DivisionA/Omonoia/292474.html
αμ εγω που ανοιγω το σπορτ φμ και βλεπω
Στα πράσινα ο Μπάγεβιτς!
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
με τρομαξανε μεσημεριατικο:rotflmao:
blackbusa
13/10/2010, 13:51
οκ
οποτε κραταμε οτι ΑΝ δεν μαθει να παιζει με το δεξι
θα χαθει
παρολο που τελικα αναγνωριζεις το μεγαλο ταλεντο του
ρωταω ρε παιδι μου για να ξερουμε τι λεμε
γιατι τελικα
αμ τον βγαζεις οτι δεν μπορει να σταθει σε υψηλο επιπεδο(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΤΕΚΕΤΕ!) επειδη δεν παιζει με το δεξι
αλλα συγχρονος ολα τα χει καλα και ωραια
και μυαλο
και τεχνικη
και πασα
και ολα
εισαι θεος λεμε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικα ειμαι κολοτουμπας η οχι??
με μπερδευεις...
το ΝΟΜΙΖΩ ξερεις τι σημαινει???
ψηλο επιπεδο θεωρεις να παιζει με Αστερες Τριπολης και Σερρες???η με την παγκοσμια υπερδυναμη Ισραηλ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλ αν μου ξανακοροιδεψεις τον Νικολακι ''τα φυτα στην Καλαματα ειναι ωραια'' Γεωργεα...θα σου στειλω τον Ακατανομαστο να σε βαλει στην θεση σου...:bigcry: :bigcry: :bigcry:
kalgeorge
13/10/2010, 13:51
αμ τον βγαζεις οτι δεν μπορει να σταθει σε υψηλο επιπεδο(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΤΕΚΕΤΕ!)
απορια τεραστια και ειλικρινεστατη,.......
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ?????????????:uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
Akatanomastos
13/10/2010, 13:53
να απαντησω και στους δυο συγχρονος
θελει καιρο ακομα για να δειξει τι μπορει να κανει
δεν λεω οχι
το υψηλο επιπεδο που αναφερομαι ειναι στις πολυ θετικες συμμετοχες με γαυρο και εθνικη
και ναι δεν ειναι χαμηλο επιπεδο αυτο για εναν 19χρονο(και οχι μονο)
οσο και να θελουμε να εφτελιζουμε το ελληνικο ποδοσφαιρο και την εθνικη
kalgeorge
13/10/2010, 13:59
να απαντησω και στους δυο συγχρονος
θελει καιρο ακομα για να δειξει τι μπορει να κανει
δεν λεω οχι
το υψηλο επιπεδο που αναφερομαι ειναι στις πολυ θετικες συμμετοχες με γαυρο και εθνικη
και ναι δεν ειναι χαμηλο επιπεδο αυτο για εναν 19χρονο(και οχι μονο)
οσο και να θελουμε να εφτελιζουμε το ελληνικο ποδοσφαιρο και την εθνικη
προσωπικα μολις μου επιβεβαιωσες οτι δεν πας ΒΗΜΑ!!!!!!
ελα σημερα στο 5 χ 5 που θα παιξουμε....να σου δειξω 3 τουλαχιστον που ειναι καλυτεροι απο τον φετφα και μπορουν να σταθουν στο ΕΠΙΠΕΔΟ που λες..
τωρα αν εσυ λες οτι ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο....και θεωρεις επιπεδο και κριτηρια τα οικογενειακα διπλα που παιζει ο γαυρος (κερκυρα, βολος,αστερας) και το παιχνιδι με το μεγαθηριο ισραηλ.......τοτε οκ
blackbusa
13/10/2010, 14:02
\.να σου δειξω 3 τουλαχιστον που ειναι καλυτεροι απο τον φετφα και μπορουν να σταθουν στο ΕΠΙΠΕΔΟ που λες..
:D :D :D
κανω για 3 εεεεεεε????
γιατι δεν μου τα λες αυτα απο κοντα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
13/10/2010, 14:03
προσωπικα μολις μου επιβεβαιωσες οτι δεν πας ΒΗΜΑ!!!!!!
ελα σημερα στο 5 χ 5 που θα παιξουμε....να σου δειξω 3 τουλαχιστον που ειναι καλυτεροι απο τον φετφα και μπορουν να σταθουν στο ΕΠΙΠΕΔΟ που λες..
τωρα αν εσυ λες οτι ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο....και θεωρεις επιπεδο και κριτηρια τα οικογενειακα διπλα που παιζει ο γαυρος (κερκυρα, βολος,αστερας) και το παιχνιδι με το μεγαθηριο ισραηλ.......τοτε οκ
αυτη η απαντηση σου φιλε μου
μονο ως αστειο μπορω να την εκλαβω
αν ηταν οπως τα λες τα πραγματα
καθε κυριακη στην ζουπερ λιγκα
θα βλεπαμε ντριμπλες παπαδες, καθετες πασες ακομα και απο τα μπακ, και οτιδηποτε βλεπουμε στα ισπανικα/αγγλικα γηπεδα
αλλα ΟΧΙ αυτο που βλεπουμε στην σουπερλιγκα
εχεις παιξει και μπαλα ρε γμτ.. και λες και καποια σωστα πραγματα δεν λεω..
αλλα αυτο το ποστ μεγαλη ρουκετα:sick:
kalgeorge
13/10/2010, 14:08
:D :D :D
κανω για 3 εεεεεεε????
γιατι δεν μου τα λες αυτα απο κοντα....
:lol: :lol:
214537
Akatanomastos
13/10/2010, 14:09
και τελος παντων δεν θεωρω μεγαλο επιπεδο το ισραηλ και τον αστερα
θεωρω οτι ΑΥΤΟΣ κανει την διαφορα σε σχεση ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ σε παιχνιδια τετοιου επιπεδου
αρα εχει ταλεντο-κατι αξιοσημειωτο, εχει προοπτικες
αν δεν το καταλαβαινετε και αυτο
ρωτηστε καναν παιχταρα στο 5Χ5 που τον ηθελε ο βαζελος αλλα δεν πηγε:bawl:
kalgeorge
13/10/2010, 14:09
αυτη η απαντηση σου φιλε μου
μονο ως αστειο μπορω να την εκλαβω
αν ηταν οπως τα λες τα πραγματα
καθε κυριακη στην ζουπερ λιγκα
θα βλεπαμε ντριμπλες παπαδες, καθετες πασες ακομα και απο τα μπακ, και οτιδηποτε βλεπουμε στα ισπανικα/αγγλικα γηπεδα
αλλα ΟΧΙ αυτο που βλεπουμε στην σουπερλιγκα
εχεις παιξει και μπαλα ρε γμτ.. και λες και καποια σωστα πραγματα δεν λεω..
αλλα αυτο το ποστ μεγαλη ρουκετα:sick:
οτι πεις αγορι μου....δεν σου χαλαω χατηρι...δεν εχει νοημα αλλωστε.....
εξαλου μπορεις ανετα να βρεις το δικιο σου.....
παρε τα ροστερς της καθε ομαδος και δες τα ενα ενα...
θα βρεις πολλους παικταραδες.....
Akatanomastos
13/10/2010, 14:12
οτι πεις αγορι μου....δεν σου χαλαω χατηρι...δεν εχει νοημα αλλωστε.....
εξαλου μπορεις ανετα να βρεις το δικιο σου.....
παρε τα ροστερς της καθε ομαδος και δες τα ενα ενα...
θα βρεις πολλους παικταραδες.....
ε μα αυτο σου λεω ρε φιλε
αν εχει τοσους παιχταραδες στα 5Χ5 που μπορουν να σταθουν εστω στο επιπεδο της σουπερ λιγκ
γιατι δεν παιζουν επαγγελματικα μπαλα? ωστε να χουμε μαμω τα πρωταθληματα?
θα μας τρελανεις?
το να γινεις οτιδηποτε στην ζωη σου, εχει πολλους παραγοντες
οχι μονο αν ξερεις καλη τεχνικη ή παιζεις καλη
και γω εδω παιζω μπαλα με κατι αλγερινους που ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, και δυναμη εχουν και αντοχη εχουν και ολα
τι να λεει αυτο?
κανεις δεν παιζει επαγγελματικα..
δεν μπορουν ολοι οσοι ξερουν μπαλα να γινουν ποδοσφαιριστες για διαφορους λογους..
blackbusa
13/10/2010, 14:16
ε μα αυτο σου λεω ρε φιλε
αν εχει τοσους παιχταραδες στα 5Χ5 που μπορουν να σταθουν εστω στο επιπεδο της σουπερ λιγκ
θα μας τρελανεις?
το να γινεις οτιδηποτε στην ζωη σου, εχει πολλους παραγοντες
οχι μονο αν ξερεις καλη τεχνικη ή παιζεις καλη
και γω εδω παιζω μπαλα με κατι αλγερινους που ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, και δυναμη εχουν και αντοχη εχουν και ολα
τι να λεει αυτο?
κανεις δεν παιζει επαγγελματικα..
δεν μπορουν ολοι οσοι ξερουν μπαλα να γινουν ποδοσφαιριστες για διαφορους λογους..
μαλλον δεν καταλαβες καλα...μαλλον (ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΟ ΜΑΛΛΟΝ Ε?) εννοει οτι ο Φετφ ειναι για την ωρα επιπεδο 5χ5 (και λιγο παραπανω λογικα)....και οχι οτι οι παικτες 5χ5 ειναι επιπεδο σουφραλιγκ...
Καλ τοχω???τα ελληνικα μου δεν ειναι και τοσο καλα...
kalgeorge
13/10/2010, 14:16
..
ποσους λόγους θελεις να σου πω???
ρε γαμωτο...μερικοι κανετε λες και ζείτε σε αλλο κοσμο...
Λες Μ@ΛΑΚΙ3Σ, έναν μόνο μπορείς να δείξεις και αυτός βρίσκεται Κύπρο αυτή τη στιγμή. :smokin:
Χωρίς μ@κ@κίες ο ΦΕΤΦΑ είναι μεγάλο ταλέντο και το έχει σε μεγάλο βαθμό, την εξέλιξη του θα την δούμε στην πορεία αλλά δεν υπάρχουν πολλοι με τόσο ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ όπως ο πιτσιρίκος, για αυτό μη λέμε ό,τι να ναι. Το μέλλον του βρίσκεται στα πόδια του, εύχομαι να μην αρκεστεί στην μετριότητα και να μεγαλουργήσει ,αλλά είναι πολύ πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το μέλλον του. Θα δούμε, από αυτόν εξαρτώνται όλα.
kalgeorge
13/10/2010, 14:18
μαλλον δεν καταλαβες καλα...μαλλον (ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΟ ΜΑΛΛΟΝ Ε?) εννοει οτι ο Φετφ ειναι για την ωρα επιπεδο 5χ5 (και λιγο παραπανω λογικα)....και οχι οτι οι παικτες 5χ5 ειναι επιπεδο σουφραλιγκ...
Καλ τοχω???τα ελληνικα μου δεν ειναι και τοσο καλα...
δεν το χεις...εννοω οτι πολλοι παικτες 5 * 5 στεκονται ανετα σε επιπεδο ( ο θεος να το κανει) σουπερ λιγκ...
μπορω να σου βρω απειρους παικτες που θα ειχαν θεση σε ομαδες οπως ο αστερας,ο εργοτελης, τα γιαννενα, η κερκυρα, κλπ κλπ
blackbusa
13/10/2010, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Λες Μ@ΛΑΚΙ3Σ, έναν μόνο μπορείς να δείξεις και αυτός βρίσκεται Κύπρο αυτή τη στιγμή. :smokin:
ουφ...ευτυχως...θα παιξουμε μπαλλιτσα χωρις time out για αλλη μια φορα...
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
kalgeorge
13/10/2010, 14:19
Χωρίς μ@κ@κίες ο ΦΕΤΦΑ είναι μεγάλο ταλέντο και το έχει σε μεγάλο βαθμό, την εξέλιξη του θα την δούμε στην πορεία αλλά δεν υπάρχουν πολλοι με τόσο ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ όπως ο πιτσιρίκος, για αυτό μη λέμε ό,τι να ναι. Το μέλλον του βρίσκεται στα πόδια του, εύχομαι να μην αρκεστεί στην μετριότητα και να μεγαλουργήσει ,αλλά είναι πολύ πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το μέλλον του. Θα δούμε, από αυτόν εξαρτώνται όλα.
παρε να εχεις και εσυ
214539
θα μας τρελανεις?
Μου άρεσαν πολύ οι μπουγάτσες ρε γαμώτο και κλώτσησα την ευκαιρία όταν μου παρουσιάστηκε.:(
:bawl: :lol: :lol:
blackbusa
13/10/2010, 14:20
δεν το χεις...εννοω οτι πολλοι παικτες 5 * 5 στεκονται ανετα σε επιπεδο ( ο θεος να το κανει) σουπερ λιγκ...
μπορω να σου βρω απειρους παικτες που θα ειχαν θεση σε ομαδες οπως ο αστερας,ο εργοτελης, τα γιαννενα, η κερκυρα, κλπ κλπ
δεκτον...λαθος μου....
kalgeorge
13/10/2010, 14:21
: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
:bawl: :bawl: :bawl:
KLAIW MLK......:bawl: :bawl: :bawl:
pote eiinia to ramazani re? na min ton fwnaxoume an einai na arxisei na proskunaei pali
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Akatanomastos
13/10/2010, 14:21
ωραια
προσεξε καλα αυτο που θα σου πω τωρα
απο αυτους που ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
ο φετφα ειναι μεσα
οι αλλοι παιχταραδες που λες
ειναι να χαμε να λεγαμε
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ, ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΥΧΕ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ @@
δεν ξερω τι εγινε και δεν με νοιαζει
αλλα δεν ειναι στην σουπερ λιγκα, ή επαγγελματιες ποδοσφαιριστες
αρα το παραδειγμα σου ειναι ΑΚΥΡΟ
συγκρινουμε τους παιχτες που παιζουν ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
και βλεπουμε οτι απο αυτους ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ο φετφα
αν εσυ εχεις παιχταραδες στο 5Χ5 που μπορουν να παιξουν μπαλα, γινε σκαουτερ
τι να σου πω
αλλα το παραδειγμα σου δεν στεκει και ΦΥΣΙΚΑ δεν μειωνει την αξια του φετφα ως ποδοσφαιριστη
και μη μας τρελανεις ολους, το επιπεδο του επαγγελματια ποδοσφαιριστη του γαυρου του αστερα του βολου και του ισραηλ(οχι μονο απο τεχνικη αλλα συνολικα) ειναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΥΨΗΛΟ απο το ποδοσφαιρο που παιζετε με τα φιλαρακια σου στο 5Χ5
blackbusa
13/10/2010, 14:22
Μου άρεσαν πολύ οι μπουγάτσες ρε γαμώτο και κλώτσησα την ευκαιρία όταν μου παρουσιάστηκε.:(
:bawl: :lol: :lol:
καλα που την κλωτσησες την ευκαιρια γιατι την μπαλλα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΩΣΤΑΣ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α ΝΑΙ....
214540
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
ρε δεν παίρνω timeout όταν παίζουμε, αντέχω δεν έχω πρόβλημα
αλλά να μην κάνω καμιά στάση για KIT-KAT???
πολύ μούντζα ρε πούστη μου πέφτει
:confused:
ρε μαλάκες μη με ζηλεύετε ρε:sun: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
13/10/2010, 14:27
πολύ μούνζα ρε πούστη μου πέφτει
:confused:
ρε μαλάκες μη με ζηλεύετε ρε
ασε ρε μαλακα...ερωτηση...αυτο ειναι το αγαπημενο σου αυτοκινητο???
214541
ερωτηση...αυτο ειναι το αγαπημενο σου αυτοκινητο???
όχι αλλά ανήκει στο ίδιο Group με το αγαπημένο μου
και δεν βαράω μίτο συνέχεια ασχετίδη, 1-2 βάρεσα και μπήκαν κιόλας έτσι:lol: :lol: :lol:
και μη μας τρελανεις ολους, το επιπεδο του επαγγελματια ποδοσφαιριστη του γαυρου του αστερα του βολου και του ισραηλ(οχι μονο απο τεχνικη αλλα συνολικα) ειναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΥΨΗΛΟ απο το ποδοσφαιρο που παιζετε με τα φιλαρακια σου στο 5Χ5
ρε ακατανόμαστε εννοείται ότι έχεις δίκιο όπως το λες αλλοίμονο άλωστε, απλά ο άλλος σκατοβάζελος υπερβάλει με ένα παράδειγμα ώστε να σου πει ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι χάλια και καλύτερα να αλλάξουν άθλημα γιατί τα προσόντα τους δεν είναι και πολύ καλύτερα από αυτά παιδιών που παίζουν για το χαβαλέ τους 5*5, 8*8 κτλ κτλ.
Akatanomastos
13/10/2010, 14:47
ρε ακατανόμαστε εννοείται ότι έχεις δίκιο όπως το λες αλλοίμονο άλωστε, απλά ο άλλος σκατοβάζελος υπερβάλει με ένα παράδειγμα ώστε να σου πει ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι χάλια και καλύτερα να αλλάξουν άθλημα γιατί τα προσόντα τους δεν είναι και πολύ καλύτερα από αυτά παιδιών που παίζουν για το χαβαλέ τους 5*5, 8*8 κτλ κτλ.
δεν διαφωνω οτι η σουπερ λιγκα ειναι γεματη απο παιχτες σαβουρες
αλλα δεν ειπα ποτε οτι οποιοσδηποτε παιχτης της σουπερ λιγκας ειναι καλος
(που και παλι αν το δουμε συνολικα ως ζωη, αφοσιωση, προπονησεις, ένταξυ στο πλαισιο μιας ομαδας, θυσιες, δεν ειναι λιγα αυτα αλλα τελως παντων)
εγω ειπα οτι ο φετφα ο οποιος ξεχωριζει με αλλους 4-5 παιχτες της σουπερλιγκας
ακομα και σε παιχνιδια με αστερα βολο ισραηλ
εχει μεγαλη ποιοτητα και προοπτικες
και ο καλ μου ειπε οτι ξερει πολλους στο 5Χ5 καλητερους απο τον φετφα..
χαιρω πολυ
ειναι πολυ σχετικο το καλητερος που λεει..
ενω ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΛΗΘΕΙΑ οτι
ο φετφα παιζει στον γαυρο
οι αλλοι στα 5Χ5
υ.γ. και δεν μιλαγαμε γενικα για τους αμπαλους της σουπερ λιγκας,
αλλα για τον φετσα και τους καλητερους του..
la_villa
13/10/2010, 14:50
Τωρα (βασικα στο προηγουμενο με τους 3 καλυτερους του Φετφα) το γάμησες....
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ ειπαμε ειναι για τον πεο η λιγκα αλλά εσυ τα έχεις ισοπεδώσει όλα....βαλε τα αγόρια να παίξουν να τα δούμε αφου είναι έτσι....ευκολα λόγια λεω εγω
υ.γ μετα οι αμπαλοι της Λιγκας παίζουν εκει που παίζουν...τπτ δεν είναι τυχαίο...
δεν διαφωνω οτι η σουπερ λιγκα ειναι γεματη απο παιχτες σαβουρες
αλλα δεν ειπα ποτε οτι οποιοσδηποτε παιχτης της σουπερ λιγκας ειναι καλος
(που και παλι αν το δουμε συνολικα ως ζωη, αφοσιωση, προπονησεις, ένταξυ στο πλαισιο μιας ομαδας, θυσιες, δεν ειναι λιγα αυτα αλλα τελως παντων)
εγω ειπα οτι ο φετφα ο οποιος ξεχωριζει με αλλους 4-5 παιχτες της σουπερλιγκας
ακομα και σε παιχνιδια με αστερα βολο ισραηλ
εχει μεγαλη ποιοτητα και προοπτικες
και ο καλ μου ειπε οτι ξερει πολλους στο 5Χ5 καλητερους απο τον φετφα..
χαιρω πολυ
ειναι πολυ σχετικο το καλητερος που λεει..
ενω ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΛΗΘΕΙΑ οτι
ο φετφα παιζει στον γαυρο
οι αλλοι στα 5Χ5
Ρε συ ο Φέτφα είναι παιχταράς και ξεχωρίζει με το κυάλι από τους υπόλοιπους, τι να λέμε τώρα δεν υπάρχει καν σύγκριση με 5*5 και χαζομάρες.
Δεν θα κάτσω να υπερασπιστώ κανέναν ας πει εκείνος τι εννοει, εγώ απλά κατάλαβα ότι έφερε ένα υπερβολικό παράδειγμα για να εξηγήσει ότι στη διαρκεια κρίνουμε κάποιους και ότι πολλοί παίχτες σε 5*5 είναι ακόμα και καλύτεροι από κάποια σαβούρα που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα τίποτα παραπάνω.
kalgeorge
13/10/2010, 15:07
ωραια
OTI PEIS :wave2:
kalgeorge
13/10/2010, 15:08
ρε δεν παίρνω timeout όταν παίζουμε, αντέχω δεν έχω πρόβλημα
αλλά να μην κάνω καμιά στάση για KIT-KAT???
θα το λες σωστα οπως το λενε οι γαυροι....
tai maut
:bawl: :bawl: :bawl:
214543
kalgeorge
13/10/2010, 15:08
ασε ρε μαλακα...ερωτηση...αυτο ειναι το αγαπημενο σου αυτοκινητο???
ti mlkaaaaaaaaaaaaa :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
kalgeorge
13/10/2010, 15:09
re papara etsi opws to egrapses fainetai san na exw egw dikio xwris na upervalw opws les
:rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
13/10/2010, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Τωρα (βασικα στο προηγουμενο με τους 3 καλυτερους του Φετφα) το γάμησες....
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ ειπαμε ειναι για τον πεο η λιγκα αλλά εσυ τα έχεις ισοπεδώσει όλα....βαλε τα αγόρια να παίξουν να τα δούμε αφου είναι έτσι....ευκολα λόγια λεω εγω
υ.γ μετα οι αμπαλοι της Λιγκας παίζουν εκει που παίζουν...τπτ δεν είναι τυχαίο...
OTI PEIS :wave2:
Akatanomastos
13/10/2010, 15:17
ενταξυ ο καλ εχει την αποψη του
οτι υπαρχουν 3 καλητεροι απο τον φετφα μονο στο 5χ5 που παιζει..
δεκτο, δεν θα σε πω ουτε μυρωδια ουτε αμπαλο, δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις
θα δωσω μονο τροφη για σκεψη
και αυτο που θα πω ομως ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΕΑΝΤ
ειναι
φανταστειτε τι κραξιμο θα τρωγε οποιοσδηποτε αλλος αν το λεγε αυτο,
για να δεις καλ την σημασια της "ΑΥΘΕΝΤΙΑΣ" που σου λεγα
καποια ποστ ποιο πριν
kalgeorge
13/10/2010, 15:20
ενταξυ ο καλ εχει την αποψη του
οτι υπαρχουν 3 καλητεροι απο τον φετφα μονο στο 5χ5 που παιζει..
δεκτο, δεν θα σε πω ουτε μυρωδια ουτε αμπαλο, δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις
θα δωσω μονο τροφη για σκεψη
και αυτο που θα πω ομως ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΕΑΝΤ
ειναι
φανταστειτε τι κραξιμο θα τρωγε οποιοσδηποτε αλλος αν το λεγε αυτο,
για να δεις καλ την σημασια της "ΑΥΘΕΝΤΙΑΣ" που σου λεγα
καποια ποστ ποιο πριν
παλι επιμενεις σε κατι που δεν ισχυει....δεν ξερω γιατι το κανεις αυτο??
να ελεγα οτι εισαι 15 , να πω ενταξει....
προφανως δεν εχεις παιξει μπαλα με πολυ κοσμο απο οτι καταλαβα...για να δεις αν υπαρχουν παικτες στους δρομους καλυτερους απο αυτους της σουπερ λιγκ..
μια διευκρινηση....δεν ειπα οτι στο παιχνιδι που θα παιξουμε ΕΜΕΙΣ υπαρχουν ήδη 3 καλυτεροι του φετφατζιδη....αλλα για οποιαδηποτε θεση στην σουπερ λιγκ
ειτε ειναι επιθετικος, ειτε αμυντικος...οχι απαραιτητα του φετφα....
κανε λοιπον μια βολτα σε κανα γηπεδο εστω σαν θεατης....δες 3-4 παιχνιδια...και ελα να μας πεις ΑΝ διεκρινες οτι καποιος απο αυτους, θα μπορουσε να σταθει σε ομαδα της σουπερ λιγκας.....
εκτος πια και αν πιστευεις οτι δεν υπαρχουν φυτανιδηδες....βυντρες....μαλεζαδες, μπαλαφες,γεωργεοι...κλπ κλπ κλπ
Akatanomastos
13/10/2010, 15:24
παλι επιμενεις σε κατι που δεν ισχυει....δεν ξερω γιατι το κανεις αυτο??
να ελεγα οτι εισαι 15 , να πω ενταξει....
προφανως δεν εχεις παιξει μπαλα με πολυ κοσμο απο οτι καταλαβα...για να δεις αν υπαρχουν παικτες στους δρομους καλυτερους απο αυτους της σουπερ λιγκ..
μια διευκρινηση....δεν ειπα οτι στο παιχνιδι που θα παιξουμε ΕΜΕΙΣ υπαρχουν ήδη 3 καλυτεροι του φετφατζιδη....αλλα για οποιαδηποτε θεση στην σουπερ λιγκ
ειτε ειναι επιθετικος, ειτε αμυντικος...οχι απαραιτητα του φετφα....
κανε λοιπον μια βολτα σε κανα γηπεδο εστω σαν θεατης....δες 3-4 παιχνιδια...και ελα να μας πεις ΑΝ διεκρινες οτι καποιος απο αυτους, θα μπορουσε να σταθει σε ομαδα της σουπερ λιγκας.....
εκτος πια και αν πιστευεις οτι δεν υπαρχουν φυτανιδηδες....βυντρες....μαλεζαδες, μπαλαφες,γεωργεοι...κλπ κλπ κλπ
για το 1ο σκελος
σου χω απαντησει ηδη οτι ειναι διαφορετικο να κανεις παπαδες στα 5Χ5 και διαφορετικο να εισαι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης, ειναι ασυγκριτα τα δυο πραγματα αυτα
οποτε ασε αν εχω παιξει μπαλα με πολυ κοσμο, και αλλα συμπερασματα που εχουν σκοπο μονο να θιξουν και να με βγαλουν αμπαλο
μεινε στην ουσια, μην πεφτεις χαμηλα με μουφες επιχειρηματα.
για το δευτερο, αρχιζεις να τα γυριζεις a la black busa (black γαλλικα ειναι αυτα, να μαθεις και δυο λεξεις:lol: ) και βαριεμαι την ιδια κουβεντα..
kalgeorge
13/10/2010, 15:27
για το 1ο σκελος
σου χω απαντησει ηδη οτι ειναι διαφορετικο να κανεις παπαδες στα 5Χ5 και διαφορετικο να εισαι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης, ειναι ασυγκριτα τα δυο πραγματα αυτα
οποτε ασε αν εχω παιξει μπαλα με πολυ κοσμο, και αλλα συμπερασματα που εχουν σκοπο μονο να θιξουν και να με βγαλουν αμπαλο
μεινε στην ουσια, μην πεφτεις χαμηλα με μουφες επιχειρηματα.
για το δευτερο, αρχιζεις να τα γυριζεις a la black busa (black γαλλικα ειναι αυτα, να μαθεις και δυο λεξεις:lol: ) και βαριεμαι την ιδια κουβεντα..
α) δεν σημαινει οτι επειδη αναφεραμε το 5*5 εννοουμε ΜΟΝΟ εκει....
πηγαινε σε ερασιτεχνικα πρωταθληματα....πηγαινε στα τουρνουα ανεξαρτητων στον αγιο κωσμα...πηγαινε στα πρωταθληματα μεγαλων εταιρειων...πηγαινε σε ολα αυτα....και δες...
β) δεν ειχα κανενα σκοπο να σε θιξω ουτε να σε βγαλω αμπαλο...χωρις πλακα. Αλλωστε δεν χρειαζεται....τα καταφερνεις μια χαρα απο μονος σου..
γ) οσο για την κολοτουμπα οπως την λες...οτι πεις....ειπαμε δεν εχει νοημα να σου χαλασω χατηρι.......γαλλικα δεν μαθαινω....γερασα πλεον....τουλαχιστον προσπαθησε εσυ να εισαι οκ με τα ελληνικα σου....γιατι μας εχεις βγαλει τα ματια με την ορθογραφια σου
Akatanomastos
13/10/2010, 15:29
γ) οσο για την κολοτουμπα οπως την λες...οτι πεις....ειπαμε δεν εχει νοημα να σου χαλασω χατηρι.......γαλλικα δεν μαθαινω....γερασα πλεον....τουλαχιστον προσπαθησε εσυ να εισαι οκ με τα ελληνικα σου....γιατι μας εχεις βγαλει τα ματια με την ορθογραφια σου
στον black busa αναφερομουνα με χιουμορ
για κατι που λεγαμε χτες για τις γλωσσες
δεν ειχα σκοπο να σου πω εσενα να μαθεις γαλλικα..
απο που και ως που..
υ.γ. αν νομιζεις οτι θα με θιξεις, ή θα με κανεις ρομπα επειδη λες για την ορθογραφια μου
και αυτο παει οπως πριν με οτι πεφτεις χαμηλα και γραφεις φτηνα επιχειρηματα που δεν σε τιμανε..
γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι εχω τοσα πολλα ορθογραφικα που σου βγαζουν τα ματια..
οποτε λιγη αξιοπρεπεια δεν εβλαψε κανεναν..
kalgeorge
13/10/2010, 15:32
στον black busa αναφερομουνα με χιουμορ
για κατι που λεγαμε χτες για τις γλωσσες
δεν ειχα σκοπο να σου πω εσενα να μαθεις γαλλικα..
απο που και ως που..
anyway....no worries...
Akatanomastos
13/10/2010, 15:33
anyway....no worries...
υ.γ. αν νομιζεις οτι θα με θιξεις, ή θα με κανεις ρομπα επειδη λες για την ορθογραφια μου
και αυτο παει οπως πριν με οτι πεφτεις χαμηλα και γραφεις φτηνα επιχειρηματα που δεν σε τιμανε..
γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι εχω τοσα πολλα ορθογραφικα που σου βγαζουν τα ματια..
la_villa
13/10/2010, 15:36
και για να τελειώνουμε ο Φετφα δειχνει οτι μπορεί ΝΑ γινει μεγαλος παίκτης στο ΜΕΛΛΟΝ...ακομα δεν έχει παίξει τπτ πέρα απο 10 παιχνιδια με τον Θρύλο και 1,5 με Εθνικη....τα φοντα και τα προσόντα τα έχει...απο κει και πέρα το μέλλον θα δείξει
θεωρω ενα σημαντικο + ότι έχει Βαλβερδε για προπονητη...τελος
τα λοιπά για παίκτες που μπορούν να σταθουν για πλάκα σε επίπεδο Λιγκας αλλα ειναι ατυχοι και το έριξαν στο 5x5 τα θεωρω τουλάχιστον αστεια...γιατι δεν είναι ΜΟΝΟ τι κανουν αυτοι στα 5x5 αλλα και ποιους εχουν απέναντι στο 5x5.....
εδω βριζετε Βυντρα,Μπουζονγκ που είναι παίκτες επιπεδου και ξερετε αγορια που ξερουν απλά καλη μπάλα (οχι ποοδοσφαιρο)...τι λετε ρεεεεεεε....θα μας τρελάνετε????
ειδικα όταν ξεκιναμε με το υπάρχουν και ελα να σου δείξω Φετφατζηδιδες,τουλάχιστον 3 που ξερει ΕΝΑΣ (φαντασου τι γινεται δηλ) και υστερα σιγα σιγα πεφτουμε σε Βυντρες, Φυτανηδες, Τζιοληδες κλπ κλπ και αν συνεχισουμε θα φτάσουμε να λεμε για παίκτες τοπικού :sick: :sick: :sick:
τι να λέμε τωρα._
la_villa
13/10/2010, 15:48
για τον Γκοβου ...ο Γκοβου απο Γαλλία που ήταν ξενυχτουσε κ έπινε,,,γνωστο εξαλλου είχε και παρατσούκλι "ουισκι-κολα" (φυσικα τωρα το ανακαλύψαν οι φυλλάδες....πριν δεν το ήξεραν....)
ο Θρύλος ισως γι αυτο να έκανε πίσω καθως η έλευση Βαλβερδε ήταν βεβαιη...στω και πιο αργα απ οτι έγινε....και ο Ισπανος προσέχει τι παίρνει (χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα την φάει)
πιστευω ο Σισε του είπε ελα και θα γαμας και θα δέρνεις....εχω την υποψία ότι θεωρούν το ελλαδισταν ,ουγκαντα και αυτοι θα είναι υπερανω όλων λόγω ονόματος....
σε 10 μερες 2 εξοδους (και λενε δεν είναι οι μόνες) γραφοντας διοικηση και ομαδα...
εφαγε το πρόστιμο ομως και του κακοφάνηκε....αυτος????η βεντέτα....
και αρχισε τα τσαλιμακια και τα εχω ενοχλήσεις....
τι μπορεί να κανει η ΠΑΕ????παντως σιγουρα όχι ότι εκανε σε εμας ο κοκκαλης (χαδια)...
αναμενω να δω αντιδραση απο τον εταιρο γαλλο....τον σισε αμα του πειράξουν τον κολλητο....
υ.γ μην ξεχναμε οτι ο σισε έφερε και τον αλλο γαλλο....το γιωτομπαλο...
υ.γ ο Σάλπι δεν αντικαθιστατε ευκολα....επιμενω...το γκολ χτες το ήθελε...φυσικα ήθελε και τύχη
sakis1098
13/10/2010, 16:25
πάει κι ο Γκοβούυυυυυ!!!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
blackbusa
13/10/2010, 17:10
ψιτ...δεν εχω γυρισει τιποτα...εσυ δεν μου απαντησες ακομα στο ποτε αρχισα να αναφερομαι στις πασες...κλπ κλπ...:winka:
το οτι σε λεω αμπαλο χωρις γελακια και εμοτικον δεν ειναι ειρωνια...ειναι η γνωμη μου...
Akatanomastos
13/10/2010, 17:15
το οτι σε λεω αμπαλο χωρις γελακια και εμοτικον δεν ειναι ειρωνια...ειναι η γνωμη μου...
το καταλαβα
αμα το γραψεις πολλες φορες μην νομιζεις οτι θα με πικάρεις περισσοτερο
με πικαρεις ακριβως οσο την πρωτη φορα
δηλαδη καθολου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και μεχρι να γινεις μουρινιο(καταλαβαινω μπαλα χωρις να εχω παιξει)
παιξε λιγο μπαλιτσα
βοηθαει να καταλαβεις πολλα πραγματα για το σπορ
ας πω κ εγω τη γνωμη μου για το Φετφατζιδη τωρα που τον ειδαμε σε ενα γεματο παιχνιδι αν κ με αδυναμη ομαδα...
σιγουρα ξέρει μπαλα...ευτυχως γιατι πλεον μας εχουν πονεσει τα ματια στην Ελλαδα με τους παιχτες που δεν ξερουν να κανουν ουτε κοντρολ...
σιγουρα εχει και τεχνικη και τριπλα στο ενας με ενας...αν και τις περισσοτερες φορες δεν καταφερνει να βαλει τον αντιπαλο πλατη αλλα απλα τον αποφευγει για μερικα μετρα...αρα δεν μιλαμε για ολοκληρωμενη ντριπλα....
αυτο μπορει να το βελτιωσει γιατι εχει κ την ταχυτητα κ την τεχνικη..
την πασα στα λιγα μετρα την εχει...
αλλα σιγουρα θα πρεπει να δουλεψει και την μακρινη ειτε για εναλλαγη παιχνιδιου ειτε για μακρινες ασιστ...
επισης θα ηθελα να τον δω πως θα παιξει τον ελευθερο χωρο οταν θα κατεβαζει την μπαλα χωρις πιεση, πχ σε μια αντεπίθεση...
γιατι δινει μια εντυπωση οτι περισσοτερο θελει να εχει παιχτη απεναντι του για να τον ντριμπλάρει παρα να παιξει τον κενο χώρο...
αντιθετα ας πουμε ΜΕ τον Νινη που ξεδιπλωνει το ταλεντο του οταν βρει λιγο ελευθερο χωρο, λογω της τρομερης αντιληψης του χωρου, σε συνδυασμό με την μακρινη κ κοντινη πασα του και με τα δυο ποδια
οσο για το δεξι συμφωνω οτι ειναι απιστευτο μειον...
γιατι δεν λέμε απλώς οτι δεν κανει σουτ με το δεξι...δεν κανει ουτε καν κοντρολ με το δεξι ή εναλλαγη της ντριμπλας (εννοωντας την εναλλαγη του κοντρολ πανω στο τρεξιμο)...
θα δειξει αν ενα ποδι ειναι ικανο να τον καταξιώσει τουλαχιστον στην Ελλαδα...
σιγουρα παντως ειναι πιο απολαυστικος στη θεαση απο την πλειονοτητα των ελληνων ποδοσφαιριστων που βλεπουμε καθε εβδομαδα...
αυτα τα ολιγα για τον Φετφα..
οσο για την Ελλαδα...τιποτα ιδιαιτερο..
με εξεπληξε ο Καφες να πω την αληθεια..
οσο για τα πεναλντι το ενα πιο μουφα απο το αλλο...
μονο το χερι του Παπασταθοπουλου ηταν πεναλντι...
και τελος οσον αφορα τη μεταδοση..
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...
:bigcry: :bigcry: :yuck: :yuck:
giobazolias
13/10/2010, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
για τον Γκοβου ...ο Γκοβου απο Γαλλία που ήταν ξενυχτουσε κ έπινε,,,γνωστο εξαλλου είχε και παρατσούκλι "ουισκι-κολα" (φυσικα τωρα το ανακαλύψαν οι φυλλάδες....πριν δεν το ήξεραν....)
ο Θρύλος ισως γι αυτο να έκανε πίσω καθως η έλευση Βαλβερδε ήταν βεβαιη...στω και πιο αργα απ οτι έγινε....και ο Ισπανος προσέχει τι παίρνει (χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα την φάει)
πιστευω ο Σισε του είπε ελα και θα γαμας και θα δέρνεις....εχω την υποψία ότι θεωρούν το ελλαδισταν ,ουγκαντα και αυτοι θα είναι υπερανω όλων λόγω ονόματος....
σε 10 μερες 2 εξοδους (και λενε δεν είναι οι μόνες) γραφοντας διοικηση και ομαδα...
εφαγε το πρόστιμο ομως και του κακοφάνηκε....αυτος????η βεντέτα....
και αρχισε τα τσαλιμακια και τα εχω ενοχλήσεις....
τι μπορεί να κανει η ΠΑΕ????παντως σιγουρα όχι ότι εκανε σε εμας ο κοκκαλης (χαδια)...
αναμενω να δω αντιδραση απο τον εταιρο γαλλο....τον σισε αμα του πειράξουν τον κολλητο....
υ.γ μην ξεχναμε οτι ο σισε έφερε και τον αλλο γαλλο....το γιωτομπαλο...
υ.γ ο Σάλπι δεν αντικαθιστατε ευκολα....επιμενω...το γκολ χτες το ήθελε...φυσικα ήθελε και τύχη
Πολλες αναλυσεις για τον Γκοβου και τα αλκοολια!!!
Για το Ριερα των 20.000.000 θα πεις κατι η θα περιοριστεις απλά στα αρχικα γελακια???????
http://loutrakiblog.blogspot.com/2010/10/blog-post_3762.html
blackbusa
13/10/2010, 21:02
το καταλαβα
αμα το γραψεις πολλες φορες μην νομιζεις οτι θα με πικάρεις περισσοτερο
με πικαρεις ακριβως οσο την πρωτη φορα
δηλαδη καθολου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και μεχρι να γινεις μουρινιο(καταλαβαινω μπαλα χωρις να εχω παιξει)
παιξε λιγο μπαλιτσα
βοηθαει να καταλαβεις πολλα πραγματα για το σπορ
ναι ναι οκ...θα μου απαντησεις ομως ποτε ανεφερα για την πασα η θα γαυριζεις και εσυ???:winka:
kalgeorge
13/10/2010, 21:34
καμμια σχεση!!!!! εξαλλου δεν εισαι ο μονος....απλα οπως ειπες και πριν φανηκε σαν να απαντας σε εμένα...λεγοντας μαθε να διαβαζεις ελληνικα κλπ κλπ κλπ.....
αλλιως δεν θα σου ελεγα τιποτα οπως δεν σου εχω πει τοσο καιρο.....οπως δεν εχω πει και σε αλλους τοσο καιρο τιποτα.
αλλα μιας και δεν καταλαβαινεις κατι που σου ειπα πριν....θα στο ξαναπω..
δεν ειχα αλλη ορεξη να καθομαι να ασχολουμαι για να σε θιξω ή να σε προσβαλω ή οχι (ουτε εσενα ουτε οποιονδηποτε αλλον)......
εχω καλυτερα πραγματα να κανω.
αν ΘΕΛΗΜΕΝΑ σε θιξω θα το καταλαβεις πιστεψε με....
γενικα σας εχω γραμμενους ολους :wave2:
kalgeorge
13/10/2010, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Για το Ριερα των 20.000.000 θα πεις κατι η θα περιοριστεις απλά στα αρχικα γελακια???????
το εβαλα πιο πριν....αλλα φαινεται ο πρωκταθλητης εχει αλλη γνωμη και τα προβατα ακολουθουν την πορεια τους :bawl:
kalgeorge
13/10/2010, 21:37
ναι ναι οκ...θα μου απαντησεις ομως ποτε ανεφερα για την πασα η θα γαυριζεις και εσυ???:winka:
μλκ είσαι ήρωας :lol:
la_villa
13/10/2010, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
είπα....απλά πίπες...
εξαλλου εξακριβωθηκε ότι πρόκειται περι πιπων....ακου loutraki.blog :lol: :lol: :lol:
πραγματικα περιμένεις να ασχοληθω με το Loutraki.blog????
ειπαν να τραβηξουν λίγο τα βλέμματα απο τον αλκοολα σας αλλα δεν...
το εβαλα πιο πριν....αλλα φαινεται ο πρωκταθλητης εχει αλλη γνωμη και τα προβατα ακολουθουν την πορεια τους :bawl:
Mην αγχωνοσαστε παιδια ....... :lol:
Σε λιγο θα βαλετε και το balelofron block μπας και βρειτε τιποτα να γραφουν για παιχτη του οσφπ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλωστε για να παρηγορηθειτε θα πρπει να ξερετε οτι απο μεγαλυτερες μπεκροκανατες που περασαν απο την Ελλαδα ηταν ο... Τζολε....
Ψαχτε τωρα και καμμια κολοπετινιτσα μπλογκ να βρειτε ποιος παιχτης του ΟΣΦΠ μας εκανε ρομπα διεθνως κατουρωντας τις φυσουνες και εδω ειμαστε...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
13/10/2010, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σε λιγο θα βαλετε και το balelofron block μπας και βρειτε τιποτα να γραφουν για παιχτη του οσφπ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλωστε για να παρηγορηθειτε θα πρπει να ξερετε οτι απο μεγαλυτερες μπεκροκανατες που περασαν απο την Ελλαδα ηταν ο... Τζολε....
Ψαχτε τωρα και καμμια κολοπετινιτσα μπλογκ να βρειτε ποιος παιχτης του ΟΣΦΠ μας εκανε ρομπα διεθνως κατουρωντας τις φυσουνες και εδω ειμαστε...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα ο τζορτζεβιτς ειχε και αλλους τροπους για να γ@μησει το συκωτι του...τι να του κλασει το αλκοολ...
kalgeorge
13/10/2010, 23:20
ayto ennow...egrapse mia malakia o prwktathlitis kai oloi to pistepsate...
kaneis den anarwtithike an grafoun vlakies i oxi....alla afou eiani o tsopanis sas...nai tou lete
:bawl:
ΜΗΡΤΣΟ ΓΕΡΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑ
κατινιές
στα @@ μου ποιος μπεκροπίνει, ποιος κάνει παρτούζες και σνιφάρει γραμμές
το πρωί στην προπόνηση είναι σωστός??? Στα παιχνίδια μπαίνει μέσα και παίζει καλά???
αν μπορεί να τα συνδιάσει δε μου καίγεται καρφάκι, αν όμως σέρνεται στο γήπεδο και είναι ράκος από τα χθεσινά ποτά τότε ναι τον πούλο από την ομάδα.
στην ελλάδα αν έχεις καλό manager αυτά δεν μαθαίνονται ποτέ. Ο Γκοβού απλά δεν έχει καλό manager και βγαίνουν παραέξω. Λες και είναι ο μόνος που ξενυχτάει κάνουμε.
kalgeorge
14/10/2010, 09:49
ΜΗΡΤΣΟ ΓΕΡΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑ
κατινιές
στα @@ μου ποιος μπεκροπίνει, ποιος κάνει παρτούζες και σνιφάρει γραμμές
το πρωί στην προπόνηση είναι σωστός??? Στα παιχνίδια μπαίνει μέσα και παίζει καλά???
αν μπορεί να τα συνδιάσει δε μου καίγεται καρφάκι, αν όμως σέρνεται στο γήπεδο και είναι ράκος από τα χθεσινά ποτά τότε ναι τον πούλο από την ομάδα.
στην ελλάδα αν έχεις καλό manager αυτά δεν μαθαίνονται ποτέ. Ο Γκοβού απλά δεν έχει καλό manager και βγαίνουν παραέξω. Λες και είναι ο μόνος που ξενυχτάει κάνουμε.
μαν δεν ειναι ακριβως ετσι.....
ναι πρεπει να μας νοιαζει η παρουσια του στο γηπεδο (οπως ειπα και εγω πιο πριν σε καποιο ποστ)
αλλα υπαρχουν κανονες...που πρεπει να τηρουνται σε καθε ομαδα.
δεν γινεται να κανει ο καθενας του κεφαλιου του.
εκει καπου ειναι το προβλημα
μαν δεν ειναι ακριβως ετσι.....
ναι πρεπει να μας νοιαζει η παρουσια του στο γηπεδο (οπως ειπα και εγω πιο πριν σε καποιο ποστ)
αλλα υπαρχουν κανονες...που πρεπει να τηρουνται σε καθε ομαδα.
δεν γινεται να κανει ο καθενας του κεφαλιου του.
εκει καπου ειναι το προβλημα
βρε την ομάδα πρέπει να την νοιάζουν όλα και κανόνες και τα πάντα.
εμένα σαν φίλαθλο δεν με νοιάζουν αυτά και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τι βλέπω στο γήπεδο. Δεν μιλάω για την ομάδα.
ΕΠΕΙΔΗ.............ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ
Δέν άντέχω άλλο.....!!!
http://www.youtube.com/watch?v=jk-kXwjASEE
Αύτός ό άνθρωπος πέστε μου,μπορεί νά κάνει τίποτε άλλο μέ το δεξί έκτός άπό τό νά περπατάει
ή.........ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ...??:rotflmao:
Καί κάτι πού μέ κούφανε.........βάλτε ρέ τό Φετφατζίδη κατά πώς μάς είπε καί ό είδικός
ΤΩΡΑ ΣΤΑ 20.............νά μάθει νά πλασσάρει μέ τό δεξί..:lol:
Είναι ή κατάλληλη ήλικία.........:rotflmao:
ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΑ 20.........:rotflmao:
Άπό πάσσης πλευράς τέλειο...!!!
Άμα ξεκινήσει τώρα σέ καμμιά 10ριά χρόνια αύτή φάση πού έχασε προχθές ύπάρχει μιά έλπίδα
νά τή δοκιμάσει μέ τό δεξί...:rotflmao: :rotflmao:
Διαβάζω πλέον τόσες κοτσάνες ,πού δέ μού κάνει κέφι ........ΟΥΤΕ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.
mikros boudas
14/10/2010, 10:30
ο Τζολε επινε πολυ επειδη ειχε πολλες κουπες:smokin:
Akatanomastos
14/10/2010, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
ο Τζολε επινε πολυ επειδη ειχε πολλες κουπες:smokin:
o τζολες επινε πολυ επειδη τα πεναλντι(και τα πετσινα) τα βαρας και πιωμενος:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Καλα ο τζορτζεβιτς ειχε και αλλους τροπους για να γ@μησει το συκωτι του...τι να του κλασει το αλκοολ...
Ξερεις κατι εσυ η κανενας αλλος που δεν ξερουμε....???? :confused:
ayto ennow...egrapse mia malakia o prwktathlitis kai oloi to pistepsate...
kaneis den anarwtithike an grafoun vlakies i oxi....alla afou eiani o tsopanis sas...nai tou lete
:bawl:
Κατσε ρε... Απο προχθες ολα τα αθλητικα σαιτ ( οπως και η διοικηση σας που τον καλεσε σε απολογια ) αλλο θεμα δεν εχουνε... :look:
el_hymador
14/10/2010, 10:50
Ξερεις κατι εσυ η κανενας αλλος που δεν ξερουμε....???? :confused:
Απλα θαυμαζω τη φυσικη κατασταση ενος παικτη που στα τριανταφευγα του ετρεχε πιο γρηγορα απ ολους...κανει κακο στο συκωτι τετοια υπερπροσπαθεια, αφοσιωση και πιστη στην φυσικη κατασταση.
Απλα θαυμαζω τη φυσικη κατασταση ενος παικτη που στα τριανταφευγα του ετρεχε πιο γρηγορα απ ολους...κανει κακο στο συκωτι τετοια υπερπροσπαθεια, αφοσιωση και πιστη στην φυσικη κατασταση.
Δεν ηξερα οτι η αριστη φυσικη κατασταση στα 30φευγα κανει κακο στο συκωτι....
Εσενα ποιος σου το ειπε αυτο το πραγμα...??? ( Ελπιζω πως οχι ο προσωπικος γιατρος σου..
:sad: )
el_hymador
14/10/2010, 11:00
Δεν ηξερα οτι η αριστη φυσικη κατασταση στα 30φευγα κανει κακο στο συκωτι....
Εσενα ποιος σου το ειπε αυτο το πραγμα...??? ( Ελπιζω πως οχι ο προσωπικος γιατρος σου..
:sad: )
Αφου εσυ πρωτος ειπες οτι επινε και οτι ηταν μπεκροκανατα...πως διαολο συνδυαζετε αυτο με την αριστη φυσικη κατασταση; :confused:
ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ..........
Ό άριστεροπόδαρος ή άριστερόχειρας άθλητής τών ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.........έχει άπό τή φύση του
ύπεροχή άπέναντι σέ όλους τούς άντιπάλους πού δέν χρησιμοποιούν τά άριστερά χέρια ή πόδια τους...!!
Άφού λοιπόν είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ..........είναι έπόμενο νά πλεονεκτούν..!!
ΠΟΣΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...??
Δέν έχετε δεί δεξιοπόδαρους νά καλύπτουν άριστερές θέσεις λόγω έλλειψης άριστεροπόδαρων..??
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...!!
Διότι τόν Φετφατζίδη καί τόν κάθε Φετφατζίδη γιά νά τόν μαρκάρει κάποιος σωστά
πρέπει νάναι άριστεροπόδαρος.
Τό γιατί βαριέμαι νά τό έξηγήσω ,όσοι έπαιξαν μπάλλα ξέρουν...!!
Έδώ έχουμε δεί άπειρους φοβερούς ποδοσφαιριστές πού είχαν τό άριστερό μόνο γιά
ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ...!!!
Άντιλαμβάνεστε τί κοτσάνες γράφετε όταν λέτε ότι τό παιδί αύτό δέν έχει έλπίδες νά έξελιχθεί σέ
μεγάλο παίκτη έπειδή δέν έχει δεξί...??
Ή ό άλλος πού μάς γράφει ότι τώρα στά 20 μέ ένα άριστερό τέλειο θά κάτσει νά άσχοληθεί
μέ τό δεξί..??
ΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ
δέν ύπάρχει περίπτωση νά άσχοληθεί μέ τό δεξί.
ΑΛΛΑ.........ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ.........να τού δουλέψει τώρα σέ αύτήν τήν ήλικία
τό άλλο πόδι........
ΘΑ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ , καί τής ήλικίας πού κάποιος
άφομοιώνει αύτόματα κάποιες δεξιότητες ...!!
Σά νά περιμένει κάποιος έναν άνθρωπο νά πάει 20 χρονών καί μετά νά τού πεί
ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ...!!
Σέ ένα χώρο λοιπόν όπου οί άπαιτήσεις είναι ύψηλές δέ λές ποτέ σέ έναν είκοσάχρονο
έλα τώρα πάμε νά μάθουμε νά χρησιμοποιούμε τό άριστερό.
Αυτό έπρεπε νά είχε γίνει άπό τά 8 μέχρι τά 12..........ΜΕΤΑ ΑΡΙΒΕΝΤΕΡΤΣΙ...!!!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.........σταματείστε νά τά βλέπετε όλα τόσο όπαδικά καί νά γράφετε μαλακίες.
τό παιδί ξεχειλίζει άπό ένα ταλέντο πού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙ........
ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ .............ό περίγυρος του καί οί γονείς του άλλιώς.......
καί τό καλάμι θά καβαλήσει καί ή χώρα θά χάσει έναν ποδοσφαιριστή πού φαίνεται
νά είναι κάτι τό διαφορετικό ,κάτι τό πρωτόγνωρο μέσα σέ αύτό τό στρατικοποιημένο ποδόσφαιρο....!!
Έχουμε τόση άνάγκη ,ό κόσμος σέ κάθε του έπαφή μέ τή μπάλλα τό έδειξε,ζητωκραύγαζε....
ήθελε θέαμα,φτάνει πιά τόση ούσία...!!!
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ............ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ...!!!
Akatanomastos
14/10/2010, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
:a10:
edit: συμφωνω γενικως, μονο ισως διαφωνω στο σημειο αν μπορει να μαθει να παιζει το δεξι
δεν νομιζω να μπορει να το φτασει στο επιπεδο του αριστερου
αλλα προλαβαινει να το βελτιωσει
Αφου εσυ πρωτος ειπες οτι επινε και οτι ηταν μπεκροκανατα...πως διαολο συνδυαζετε αυτο με την αριστη φυσικη κατασταση; :confused:
Εσυ μιλησες για αριστη φυσικη κατασταση και οτι ετρεχε ποιο πολυ απο ολους....
Εγω το εβλεπα ( τουλαχιστον τα τελευταια χρονια ) για καποια λιγ μετρα σπριντ και μετα εβγαζε την σεντρα η να σας τα καρφωνει συνηθως απο στημενη φαση........ ( Τωρα αμα αντιλαμβανεσαι ετσι εσυ την αριστη φυσικη κατασταση ενος παιχτη εγω θα στο χαλασω ...)
Για το συκωτι του που εμαθες δεν μου ειπες...????
la_villa
14/10/2010, 11:38
Έχουμε τόση άνάγκη ,ό κόσμος σέ κάθε του έπαφή μέ τή μπάλλα τό έδειξε,ζητωκραύγαζε....
ήθελε θέαμα,φτάνει πιά τόση ούσία...!!!
αφου βρηκαμε τι φταιει και σε αυτο....
το Καραισκάκη....γυρνα καποιες σελιδες πίσω.....
:lol: :lol: :lol:
:sick: :sick: :sick:
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ...:lol: :lol:
http://www.sport-fm.gr/article/297983
ΛΈΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...:confused: :lol:
Akatanomastos
14/10/2010, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ναι το χα ακουσει αυτο το σεναριο
ελπιζω να γινει μαθημα αυτο του φετφα και να προσεχουν ποιο πολυ στο μελλον
ναι το χα ακουσει αυτο το σεναριο
ελπιζω να γινει μαθημα αυτο του φετφα και να προσεχουν ποιο πολυ στο μελλον
βασικα ηταν η περιοδο που οι ακαδημιες αρχισαν να μαραζωνουν...
παρα το γεγονος οτι τα προηγουμενα χρονια ειχαν βγαλει μια ολοκληρη φουρνια ποδοσφαιριστων που αργοτερα ηταν η μιση εθνικη ελλαδος που πηρε το EURO...:(
Σε αυτον τον τομεα ημασταν ετη φωτος μπροστα (από υποδομές, δουλεια κτλ) αλλα δυστυχως κατεστρεψαν ενα μεγαλο κεφαλαιο για τον Παναθηναικο..
doctor x
14/10/2010, 12:08
perase ...apo exo enois! lol
se ena ...5x5 epexe ala den ton vrikan kalo ke girise sta Sourmena gia na pai se ligo kero ston Olimpiako....
i akadimies tou vazelou edo ke kero den ine aftes pou itan POLI palia ...sto thrilo exi gini doulia ta teleftea xronia pige na...pesi teleftea ala me Marinaki malon tha sinexisti se megalitero vathmo...
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
perase ...apo exo enois! lol
se ena ...5x5 epexe ala den ton vrikan kalo ke girise sta Sourmena gia na pai se ligo kero ston Olimpiako....
i akadimies tou vazelou edo ke kero den ine aftes pou itan POLI palia ...sto thrilo exi gini doulia ta teleftea xronia pige na...pesi teleftea ala me Marinaki malon tha sinexisti se megalitero vathmo...
ναι ρε..ενταξει τσιμπισατε κατευθειαν..πλακα κανουμε...;)
στον Παναθηναικο εχει σιγουρα πεσει η ποιοτητα...αλλα τουλαχιστον εχει τρομερες εγκαταστασεις...δεν συγκρινονται με το Ρεντη...;)
και οσον αφορά τη δουλεια, και στον Ολυμπιακο της πλακας δουλεια γινεται ακομα..πιστεψέ με...
ότι βγαινει βγαινει περισσοτερο απο τυχη κ απο την αναγκη των φιλαθλων για νεους ελληνες ιδαλματα...;)
πολλους μαλιστα τους "πουλανε" προς τα εξω (στα media) σαν παιχτες της ακαδημιας ενω ειναι αγορασμενοι απο αλλες ακαδημιες και με μικρη παραμονη στις ακαδημιες του Ολυμπιακου...
doctor x
14/10/2010, 12:15
στον Παναθηναικο εχει σιγουρα πεσει η ποιοτητα...αλλα τουλαχιστον εχει τρομερες εγκαταστασεις...δεν συγκρινονται με το Ρεντη...;)
και οσον αφορά τη δουλεια, και στον Ολυμπιακο της πλακας δουλεια γινεται ακομα..πιστεψέ με...
ότι βγαινει βγαινει περισσοτερο απο τυχη κ απο την αναγκη των φιλαθλων για νεους ελληνες ιδαλματα...;)
πολλους μαλιστα τους "πουλανε" προς τα εξω (στα media) σαν παιχτες της ακαδημιας ενω ειναι αγορασμενοι απο αλλες ακαδημιες και με μικρη παραμονη στις ακαδημιες του Ολυμπιακου...
:beer: :beer: :beer:
Θα συμφωνησω σε αυτο....
( Δεν ειναι τυχαιο οτι τις τελευταιαες δυο 10αετιες η ομαδα του οσφπ ειχε παντα την ενδεκαδα με πολυ περρισσοτερους ξενους παιχτες απο ολες τις αλλες ομαδες... )
kalgeorge
14/10/2010, 12:58
Κατσε ρε... Απο προχθες ολα τα αθλητικα σαιτ ( οπως και η διοικηση σας που τον καλεσε σε απολογια ) αλλο θεμα δεν εχουνε... :look:
για το σκηνικο του καραγκουνη λεω ρε μαν....
kalgeorge
14/10/2010, 13:00
:a10:
edit: συμφωνω γενικως, μονο ισως διαφωνω στο σημειο αν μπορει να μαθει να παιζει το δεξι
δεν νομιζω να μπορει να το φτασει στο επιπεδο του αριστερου
αλλα προλαβαινει να το βελτιωσει
για θυμισου ποτε αρχισε να χειριζεται καλα και τα δυο ο αλεξανδρης.....
εκτος και αν το ειχε παντα :bawl:
yannis24
14/10/2010, 13:35
Ό άριστεροπόδαρος ή άριστερόχειρας άθλητής τών ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.........έχει άπό τή φύση του
ύπεροχή άπέναντι σέ όλους τούς άντιπάλους πού δέν χρησιμοποιούν τά άριστερά χέρια ή πόδια τους...!!
Άφού λοιπόν είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ..........είναι έπόμενο νά πλεονεκτούν..!!
ΠΟΣΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...??
Δέν έχετε δεί δεξιοπόδαρους νά καλύπτουν άριστερές θέσεις λόγω έλλειψης άριστεροπόδαρων..??
και κατι αλλο που ειναι βασικο....
το 90% των αριστεροποδαρων και των αριστεροχερων μπορουν να χρησιμοποιησουν σε παρα πολυ ικανοποιητικο βαθμο και το δεξι τους ποδι οπως και χερι ...........
το αντιστοιχο ποσοστο για τους δεξιοποδαρους και δεξιοχειρες ειναι 5% ( που μπορουν να χρησιμοποιησουν το αριστερο τους χερι και ποδι !!) ....
:eyepop:
Δηλαδη αν ο Φετφατζιδης παιξει αριστερα ως αριστεροποδαρος πρεπει να να τον μαρκαρει ενα αριστεροποδαρο δεξι μπακ?:confused:
μας μπερδεψες mister...
και δεν ειπε κανεις οτι θα χαθει αν δεν χρησιμοποιει το δεξι...
απλα για να ανεβει επιπεδο ειπαμε ...
ας πουμε ο Λετο εχει και αυτος μεγαλη ευχαιρια με το αριστερο κ αψογο κοντρολ..αλλα οταν συγκλινει δεν ξερει τι να κανει...γιατι δεν μπορει να χρησιμοποιησει καθολου το δεξι ουτε για κοντρολ...και φυσικα ουτε για σουτ..
για αυτο και βαζει πολυ λιγα γκολ ..
Επισης σχετικα με τη μαθηση σε μεγαλες ηλικιες...δεν ξερει ποσοι θυμουνται τα σουτ του μεγαλου Ζινταν στα πρωτα χρονια της καριερας του ...και το ποσο βελτιωθηκε σε αυτον τον τομεα...που ηταν κ ο μοναδικος που υστερουσε
και στο λιγο που τον εχω δει, ειδικα το σουτ, του Φετφα με το αριστερο δεν ειναι κ κατι ιδιαιτερο...
απλα εχει τελειο κοντρολ της μπαλας με το αριστερο και πολυ κοφτη ντριπλα...
θα τον δουμε με ποιο καλους κ εμπειρους αμυντικους στο αμεσο μελλον...
Υ.Γ. οσο για τον Μαραντονα κανουν λαθος οσοι πιστευουν οτι δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει το δεξι του ποδι...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ...;)
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ.....
kalgeorge
14/10/2010, 14:35
βασικα ηταν η περιοδο που οι ακαδημιες αρχισαν να μαραζωνουν...
παρα το γεγονος οτι τα προηγουμενα χρονια ειχαν βγαλει μια ολοκληρη φουρνια ποδοσφαιριστων που αργοτερα ηταν η μιση εθνικη ελλαδος που πηρε το EURO...:(
Σε αυτον τον τομεα ημασταν ετη φωτος μπροστα (από υποδομές, δουλεια κτλ) αλλα δυστυχως κατεστρεψαν ενα μεγαλο κεφαλαιο για τον Παναθηναικο..
:uplate: :uplate: poia itan i misi fournia pou eixe vgalei i akadimia?