PDA

View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread V

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33

Akatanomastos
23/11/2010, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν μπορω να ειμαι ευγενικος γιατι ειμαι κομπλεξαρας...και ολη μου η ζωη ειναι να σε δω να γραφεις εδω μεσα για να στην πω....για να μην σου πω οτι ειπα εγω στον Ζαγορ να βγαλει μπυρα...να τις βαλουν στα σουπερ μαρκετ...να τις δει ο φιλος σου...να σου το πει...να το γραψεις εδω μεσα...και να ειμαι εγω ετοιμος στην γωνια να σε μειωσω...τελικα ειμαι πολυ σατανικος...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μπραβο γυρνα το τωρα στην πλακιτσα..

αυτο βεβαια δεν θα σε κανει λιγοτερο κομπλεξικο..

και οταν θες να κανεις κατι να εισαι ξεκαθαρος με τον εαυτο σου
να ρωτας απο μεσα σου
τωρα θελω να κανω πλακα
ή
θελω να την πω στον ακατανομαστο?

γιατι διαφορετικα ξεφτυλιζεσαι στον κοσμο που σε διαβαζει και ο κομπλεξισμος "καρφωνετε"..

blackbusa
23/11/2010, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μπραβο γυρνα το τωρα στην πλακιτσα..

αυτο βεβαια δεν θα σε κανει λιγοτερο κομπλεξικο..

και οταν θες να κανεις κατι να εισαι ξεκαθαρος με τον εαυτο σου
να ρωτας απο μεσα σου
τωρα θελω να κανω πλακα
ή
θελω να την πω στον ακατανομαστο?

γιατι διαφορετικα ξεφτυλιζεσαι στον κοσμο που σε διαβαζει και ο κομπλεξισμος "καρφωνετε"..

τελικα εισαι εσυ πολυ σατανικος με τρομερα σατανικο σχεδιο...εβγαλες ολη αυτη την ιστορια για να δειξεις σε ολο το φορουμ ποσο κομπλεξικος ειμαι...για να μην πω ο μεγαλυτερος απο ολους...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε φιλαρακι εκει στο Παρι σας βαζουν υποχρεωτικα να διαβαζετε Λουδοβικο και βασιλια Ηλιο κλπ???και το κανετε και υπνοπαιδεια???ξερς...ο κοσμος γυρναει γυρω μου κλπ???:lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
23/11/2010, 13:56
τελικα εισαι εσυ πολυ σατανικος με τρομερα σατανικο σχεδιο...εβγαλες ολη αυτη την ιστορια για να δειξεις σε ολο το φορουμ ποσο κομπλεξικος ειμαι...για να μην πω ο μεγαλυτερος απο ολους...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε φιλαρακι εκει στο Παρι σας βαζουν υποχρεωτικα να διαβαζετε Λουδοβικο και βασιλια Ηλιο κλπ???και το κανετε και υπνοπαιδεια???ξερς...ο κοσμος γυρναει γυρω μου κλπ???:lol: :lol: :lol:

ξεφτυλιζεσαι ολο και χειροτερα με αυτο
το δηθεν κουλ-χαλαρο-ανετο-αναλαφρο-χιουριστικο στυλακι..

αντε ρε

μην κλεισουν τα σουπερ μαρκετ
πηγαινε να μαζεψεις και αλλα αποδεικτικα στοιχεια

Sferopetadhn
23/11/2010, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Για πείτε ρε μάγκες..εκεί που "πλακώθηκε" ο Ντουντού με τον Γκαρσία,ο διαιτητής καλά έκανε και τούς έδωσε από μια κίτρινη;:wacko:

Ου ρε κομπλεξικέ κι εσύ. Αφού ο Παμπορίδης ήταν άριστος λέμε!

vangelis 64
23/11/2010, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ου ρε κομπλεξικέ κι εσύ. Αφού ο Παμπορίδης ήταν άριστος λέμε! Ποιόν είπες Παμπορίδη ρε;:mad:

blackbusa
23/11/2010, 14:03
ξεφτυλιζεσαι ολο και χειροτερα με αυτο
το δηθεν κουλ-χαλαρο-ανετο-αναλαφρο-χιουριστικο στυλακι..

αντε ρε

μην κλεισουν τα σουπερ μαρκετ
πηγαινε να μαζεψεις και αλλα αποδεικτικα στοιχεια

τελικα θα σε πω και εγω κομπλεξακι (εκτος απο κολοτουμοα και μυρωδια απο μπαλλα) γιατι κλασσικα γουσταρεις την πλακα και την καζουρα...βεβαια να την κανεις μονο....γιατι οταν σου απαντανε με τον ιδιο τροπο παρεξηγιεσε...και πας καθε φορα να σωσεις/καλυψεις/δεν μπορω να καταλαβω....

η μπυρα του βαζελου βγηκε απο την Παε και δεν περπατησε για 2 λογους...ο βασικοτερος γιατι δεν πινοτανε...και γιατι η επισημη θυρα 13 τα εκανε πουτανα...

υ.γ. δεν εχω χιουμορ...μαλακιες λεω συνεχεια...εστω δεν ειμαι κολοτουμπας...

ατουταλερ

:wave2:

vangelis 64
23/11/2010, 14:06

ατουταλερ

:wave2: Ξέρεις και πιάνο;:p

blackbusa
23/11/2010, 14:08
Ξέρεις και πιάνο;:p

ρε νουμερο....στο μαθημα του μπαλετου σου ποιος νομιζεις οτι επαιζε???:mad:

Akatanomastos
23/11/2010, 14:08
τελικα θα σε πω και εγω κομπλεξακι (εκτος απο κολοτουμοα και μυρωδια απο μπαλλα) γιατι κλασσικα γουσταρεις την πλακα και την καζουρα...βεβαια να την κανεις μονο....γιατι οταν σου απαντανε με τον ιδιο τροπο παρεξηγιεσε...και πας καθε φορα να σωσεις/καλυψεις/δεν μπορω να καταλαβω....
:

1000στη φορα

την δεχτηκα την πλακα και γελασα, δες τα πρωτα ποστακια αυτης της "συζητησης"

μην γραφεις οτι θελεις για να βγεις απο πανω σαν κατι αλλους γνωστους τρομπες

οταν καταλαβα οτι ολο αυτο το ξεκινησες για να μου την πεις
(εκει στο ωραιο σου ποστακι περι σου κοπηκαν γελια)

τα πηρα και αρχισα να σου μιλαω οπως ακριβως σου αξιζει

για την μπυρα πραγματικα δεν με νοιαζει, ηταν ενα χαβαλετζιδικο αστειο για τα παοκια,

και το τοσο σου κομπλεξ με μενα για να μου την πεις, σε ωθησε να ψαξεις να βρεις αποδεικτικα στοιχεια για να μου την πεις εμενα

αντε για ψωνια τωρα..

υ.γ. ψιτ μην ξαναγραψεις οτι κανω πλακα αλλα δεν την δεχομαι
βαριεμαι να ξαναγραφω το ιδιο πραγμα 1000στη φορα..

blackbusa
23/11/2010, 14:11

μην γραφεις οτι θελεις για να βγεις απο πανω σαν κατι αλλους γνωστους τρομπες

ραδιοφωνο:
''Ανακοινωση Ανακοινωση....προσοχη γιατι στην εθνικη οδο καποιος οδηγαει αναποδα...''
οδηγος:
''τι ενας ρε....ολοι αναποδα πανε''

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
23/11/2010, 14:14
ρε νουμερο....στο μαθημα του μπαλετου σου ποιος νομιζεις οτι επαιζε???:mad: Ο Χίος.:blush:

Akatanomastos
23/11/2010, 14:14
ραδιοφωνο:
''Ανακοινωση Ανακοινωση....προσοχη γιατι στην εθνικη οδο καποιος οδηγαει αναποδα...''
οδηγος:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

προτιμω να πηγαινω αναποδα,
απο το να ειμαι στην κανονικη ροη
με κατι κολοτουμπες που δεν φορανε παντελονια

και που βλεπουν τις παραβασεις στις αλλες ομαδες

αλλα οταν η δικια τους κανει παραβαση

αμεσως τυφλωνοντε και αρχιζουν την (παρ)ερμηνεια των κανονισμων..

Akatanomastos
23/11/2010, 14:16
λοιπον αντε να κανεις τα ψωνια σου με τις μπυρες

να κανω και γω την δουλεια μου

και σε ξανα κραζω αλλη ωρα

θα μου ξαναδωσεις πολλες ευκαιριες ειμαι σιγουρος

δασκαλε την μπαλας..

Sferopetadhn
23/11/2010, 14:17
Ποιόν είπες Παμπορίδη ρε;:mad:

Εσένα ρε Δαλούκα! :a029:

blackbusa
23/11/2010, 14:19
Ο Χίος.:blush:

γιαυτο το αφησες το αθλημα ε???δεν εβρισκες συγχρονισμο και σε εκοβε και το στριγκακι???:sad:

Sferopetadhn
23/11/2010, 14:24
ραδιοφωνο:
οδηγος:

:bawl: :bawl: :bawl:

:a014:

Sferopetadhn
23/11/2010, 14:25
Ο Χίος.:blush:

Κι εγώ στο :a022:

blackbusa
23/11/2010, 14:28

:a014:

παρε να πιεις και καμμια μπυριτσα με τα ποκ πορν για να μην στουμπωσεις...ξερεις οτι βγηκε μπυρα ΠΑΟΚ και ειναι ΚΑΙ στα σουπερ μαρκετ???

the who
23/11/2010, 14:49
νταξ...ο Χρηστος (who) ξερω οτι ειναι κουλαδι και τρωει τουμπες...ξερεις εσυ για τον Σφαιρο???

Πανουλη κατ αρχην αντε γ@μησου.
Και τωρα που βαλαμε τα πραγματα στη θεση τους,εχουμε και λεμε.
1.Εσενα σ εχω χαλαρα ακομα και με το μπουσα.:smokin:
2.Λιγα λογια για την Τουμπα μη γινει εδω μεσα θυρα 4.
3.Τον σφαιρο δυστυχως δεν τον ξερω αλλα ειναι "δικος μου"(απο πολλες αποψεις θαλεγα).
4.Εμεις μπορει να παρουμε και πρωταθλημα,εσεις θα παρετε οτι παιρνετε καθε χρονο.:rotflmao:

Για οτι αποριες εχεις στειλε πμ.Σε παω και τις αδειες οποτε και οπου γουσταρεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
23/11/2010, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Πανουλη κατ αρχην αντε γ@μησου.
Και τωρα που βαλαμε τα πραγματα στη θεση τους,εχουμε και λεμε.
1.Εσενα σ εχω χαλαρα ακομα και με το μπουσα.:smokin:
2.Λιγα λογια για την Τουμπα μη γινει εδω μεσα θυρα 4.
3.Τον σφαιρο δυστυχως δεν τον ξερω αλλα ειναι "δικος μου"(απο πολλες αποψεις θαλεγα).
4.Εμεις μπορει να παρουμε και πρωταθλημα,εσεις θα παρετε οτι παιρνετε καθε χρονο.:rotflmao:

Για οτι αποριες εχεις στειλε πμ.Σε παω και τις αδειες οποτε και οπου γουσταρεις.:

ωχ...το εριξες και στις μπυρες Μπαοκ εκτος απο τα ναρκωτικα???φερανε και στα αθηναικα σουπερ μαρκετ???παλιοχουλιγκαν...

υ.γ. το εφτιαξες ρε το μηχανακι???:look:

Cpt. Haddock
23/11/2010, 14:52
1.Εσενα σ εχω χαλαρα ακομα και με το μπουσα.:smokin: [...]

Αυτο το λες για κατόρθωμα τώρα; :p :lol: :bawl: :rotflmao:

blackbusa
23/11/2010, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

the who
23/11/2010, 14:58
ωχ...το εριξες και στις μπυρες Μπαοκ εκτος απο τα ναρκωτικα???φερανε και στα αθηναικα σουπερ μαρκετ???παλιοχουλιγκαν...

υ.γ. το εφτιαξες ρε το μηχανακι???:look:

Ναι ρε χεστη.Ξεχνα το για τις αδειες,μην κλεβουμε και εκκλησιες.:rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=OpG0c_IPw28

blackbusa
23/11/2010, 15:01
Ναι ρε χεστη.Ξεχνα το για τις αδειες,μην κλεβουμε και εκκλησιες.:rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=OpG0c_IPw28

μολις το χαρεις λιγακι παμε μια μεχρι το σουβλατζιδικο...της μπυρες θα τις φερεις εσυ ομως...:lol: :lol: :lol: :lol:

ρε μαλακα που το βρηκες το βιντεακι???:lol: :lol: :lol:

the who
23/11/2010, 15:01

Τι μλκς εισαι.:rotflmao: :rotflmao:

the who
23/11/2010, 15:02
μολις το χαρεις λιγακι παμε μια μεχρι το σουβλατζιδικο...της μπυρες θα τις φερεις εσυ ομως...:lol: :lol: :lol: :lol:

ρε μαλακα που το βρηκες το βιντεακι???:lol: :lol: :lol:

Ταλιμπαν λεμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Εχει κι αλλα πολλα αλλα βαριεμαι.:wave2:

blackbusa
23/11/2010, 15:04
Ταλιμπαν λεμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Εχει κι αλλα πολλα αλλα βαριεμαι.:wave2:

http://www.youtube.com/watch?v=oT3EKWjKA04&feature=related

στο 1.03 ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

the who
23/11/2010, 15:08

στο 1.03 ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

Κατσε καλα ρε,τι ηταν αυτοι?:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Sferopetadhn
23/11/2010, 15:23

στο 1.03 ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ!!!

χικ...

CIRUS
23/11/2010, 15:50
τι έγινε, άνοιξε το forum??

υγεία σε όλους και προπάντων στα μπαόκια :beer: :beer: :beer:

εντάξει είσασταν καλύτεροι από μας γιατί πήρατε το κέντρο από νωρίς και παίξατε με πάθος, χάσατε γιατί είμασταν πιο αποτελεσματικοί (έστω και με δόση τύχης) και επειδή πληρώσατε την μέγιστη βλακεία του Ιβιτς.

αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, και μεις χάσαμε από τον βάζελο ενώ είμασταν καλύτεροι, είναι σκρόφα η μπάλα χρόνια τώρα:lol: :lol: :lol:

sfero επειδή σέβομαι τη γνώμη σου γιατί δεν γράφεις π@π@ριές, ειλικρινά πιστεύεις ότι ήταν πέναλτυ κανένα από αυτά που ζητάει ο ΠΑΟΚ???

οκ ο Παμπορίδης στον πειθαρχικό έλενγχο τα έκανε σκ@τ@ αλλά πέναλτυ δεν ήταν κανένα από τα 2 που ζητάτε, το τρίτο δεν έχω καταλάβει καν πιο είναι:confused: :confused:

Υ.Γ. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν τέλεια αλλά δυστηχώς ακούστηκε 2 φορές το γνωστό και απεχθές και ανθελληνικό σύνθημα πράγμα που με έκανε να ντραπώ πολύ :( :( έλεος ρε γαμώτο μα πόσο μαλάκες είναι κάποιοι έλληνες

Akatanomastos
23/11/2010, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
τ

Υ.Γ. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν τέλεια αλλά δυστηχώς ακούστηκε 2 φορές το γνωστό και απεχθές και ανθελληνικό σύνθημα πράγμα που με έκανε να ντραπώ πολύ :( :( έλεος ρε γαμώτο μα πόσο μαλάκες είναι κάποιοι έλληνες

+ρατσιστικα

Sferopetadhn
23/11/2010, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
sfero επειδή σέβομαι τη γνώμη σου γιατί δεν γράφεις π@π@ριές, ειλικρινά πιστεύεις ότι ήταν πέναλτυ κανένα από αυτά που ζητάει ο ΠΑΟΚ???

Είπα πριν ότι δεν ήταν. Τουλάχιστον με αυτά που έδειξε η τηλεόραση, γιατί δικοί μας παίχτες είπαν ότι ο Αβραάμ κρατούσε τον Σάλπι από πίσω κι από εκεί δεν είχε ριπλέϊ. Δεν είδα, δεν ξέρω. Απ' ότι φάνηκε δεν ήταν. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν δοθεί τα ίδια και χειρότερα, αλλά αυτό δεν το κάνει πέναλτι.

Κατά τη γνώμη μου του Βιεϊρίνια ήταν περισσότερο γιατί τον σταματάει περισσότερο με τα χέρια κι όχι στα ίσια με ώμο... Όμως ούτε κι αυτό είναι κατά τη γνώμη μου γιατί ο κοντός είχε στο μυαλό του το πέσιμο παρά την ντρίμπλα (όπως έκανε και με ΑΕΚ στη φάση με τον Λαγό). Σε σοβαρές διαιτησίες δεν δίνεται. Μόνο όταν το κοράκι θέλει δίνεται αυτό και φυσικά όχι μέσα στο Καραϊσκάκη...!

Γενικώς είμαι της άποψης ότι οι διαιτητές στην Ελλάδα σφυρίζουν πολύ και χωρίς λόγο, κόβοντας τον όποιο ρυθμό και εκνευρίζοντας τους παίχτες. Σε γνεικές γραμμές καλά έκανε και δεν τα σφύριξε, αλλά στις κάρτες μάλλον τα σκ@τωσε... Ο Ντούντου έκανε κρα!

Δεν έχει σημασία. Η ομάδα μου μού άρεσε γενικώς και σίγουρα το σκορ δε λέει τίποτε γιατί μετά την αποβολή παίχτηκε άλλο ματς. Όλοι ήταν γενικώς καλοί πέραν του επιθετικού τομέα που ο κοντός ήταν ανύπαρκτος. Πέραν της γενικής του εικόνας που δεν ήταν καλή, είμαι σίγουρος ότι αν ήταν στη θέση του ένας δυνατός παίκτης στυλ Σισέ ή Μούσλι, ο Αβραάμ δεν είχε ελπίδα. Θα τον έβαζε μέσα στην εστία, αλλά με τα αν δεν κάνεις τίποτα.

Για την κερκίδα... μην τα ξαναλέμε. Όσο δεν θέλουν να κάνουν κάτι, μπουρδέλα θα είναι. Όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων, αρκεί να τους δοθούν οι αφορμές...

ΥΓ Το τρίτο πέναλτι ήταν και καλά στο φάουλ που σούταρε ο Πορτογάλος και η μπάλα "βρήκε" σε χέρι. Μην το ψάχνεις. Ούτε καν το συζητώ αυτό... Ο ορισμός του κολλητού.

Akatanomastos
23/11/2010, 16:29
Είπα πριν ότι δεν ήταν. Τουλάχιστον με αυτά που έδειξε η τηλεόραση, γιατί δικοί μας παίχτες είπαν ότι ο Αβραάμ κρατούσε τον Σάλπι από πίσω κι από εκεί δεν είχε ριπλέϊ. Δεν είδα, δεν ξέρω. Απ' ότι φάνηκε δεν ήταν. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν δοθεί τα ίδια και χειρότερα, αλλά αυτό δεν το κάνει πέναλτι.

καλα ρε σφαιρο

πλακα ΜΕ κανεις?

οταν σου λεω οτι γινεστε γελοιοι(οσοι το λενε τελως παντων) οταν μιλατε ΓΙΑ 3 ΠΕΝΑΛΝΤΥ
γιατι τα παιρνεις με μενα
και μου λες οτι να ναι για μεγκα
σκαι
για τον βυντρα?

ειναι ή δεν ειναι γελοιοι απο διοικηση και μη που βγαινουν και λενε οτι δεν σας δωσαν 3 πεναλντι

οχι πες μας γιατι θα τρελαθουμε στο τελος..

και ελεος με την καραμελα τι κανουν οι αλλοι..
οταν μιλαμε για τον Παοκ ας μιλησουμε για τον Παοκ
γιατι εγω ρωταω για τον Παοκ και η ΜΟΝΙΜΗ απαντηση σου ειναι τα ντιβιντι του παο και οι δηλωσεις του ενα και του αλλου..

Akatanomastos
23/11/2010, 16:35
και αυτο εδω τι ειναι ?

μλκς δεν πατε καλα τελευταια εχετε αρχισει να παθαινετε παρακρουση απο την ελλειψη τιτλων

κοιταχτε εδω επιχειρημα και κλαφτε:bawl: :bigcry:

Όταν προσπαθείς να βγάλεις το πέναλτι του Λουκά σωστό και λες ότι δεν έγινε πέναλτι στον κοντό είσαι τουλάχιστον αδαής. Τα χέρια του Αβραάμ με τον Βιεϊρίνια τα είδες; Αν του Λουκά ήταν άγγιγμα, του Αβραάμ τί ήταν;

Δε λέω ότι ήταν παράβαση, αλλά να κοροϊδεύει ο οπαδός της ομάδας με το "άγγιγμα" πάει πολύ!

δηλαδη τι επιχειρημα ειναι αυτο?

παιρνουμε ενα πεναλντι του παο που δεν ηταν(που επαναλαμβανω ειπα ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ οτι ΔΕΝ ηταν)
και ο σφαιρο
μας λεει, του σαλπι ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ πεναλντι, αλλα ΣΕ ΣΧΕΣΗ με το ΒΥΝΤΡΑ ηταν ποιο πολυ πεναλντι..

ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ γιατι λεω οτι δεν ηταν πεναλντυ, μια φαση που και ο ιδιος λεει οτι δεν εγινε παραβαση,
δηλαδη λεμε το ιδιο πραγμα, αλλα εγω ειμαι αδαης αλλα αυτος οχι..

ρε σοβαρευτειτε ρε να μιλαμε λιγο για μπαλα
και αφηστε τις τρελες

τι παει να πει, ητανε ποιο πολυ και ποιο λιγο, και π@π@ρια μεντολες..

συγκεντρωθειτε μαγκες γιατι το χανουμε το μυαλο μας..

ξαναβαλτε τα παντελονια οσοι τα χετε ξεχασει αν ειναι να μιλαμε για μπαλα,
αλλιως αφηστε το οκ..

καλα ο αλλος ακομα θα ψαχνει μπυρες..

sakis1098
23/11/2010, 17:09
σκεφτείτε να ξεκινήσουν και οι βροχές και να κλειστούμε σπίτι

τι μαλακίες που έχουμε να γράψουμε και να διαβάσουμε εδώ μέσα................:smokin:

Akatanomastos
23/11/2010, 17:19
δειτε εδω live παρουσιαση του γηπεδου AEL

http://www.kontra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Larisa/298521.html

ΚΑΒΛΑ
τρελα

συγχαρητηρια μαγκες

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

doctor x
23/11/2010, 18:50

Κατά τη γνώμη μου του Βιεϊρίνια ήταν περισσότερο γιατί τον σταματάει περισσότερο με τα χέρια κι όχι στα ίσια με ώμο... Όμως ούτε κι αυτό είναι κατά τη γνώμη μου γιατί ο κοντός είχε στο μυαλό του το πέσιμο παρά την ντρίμπλα (όπως έκανε και με ΑΕΚ στη φάση με τον Λαγό). Σε σοβαρές διαιτησίες δεν δίνεται. Μόνο όταν το κοράκι θέλει δίνεται αυτό και φυσικά όχι μέσα στο Καραϊσκάκη...!

Γενικώς είμαι της άποψης ότι οι διαιτητές στην Ελλάδα σφυρίζουν πολύ και χωρίς λόγο, κόβοντας τον όποιο ρυθμό και εκνευρίζοντας τους παίχτες. Σε γνεικές γραμμές καλά έκανε και δεν τα σφύριξε, αλλά στις κάρτες μάλλον τα σκ@τωσε... Ο Ντούντου έκανε κρα!

Δεν έχει σημασία. Η ομάδα μου μού άρεσε γενικώς και σίγουρα το σκορ δε λέει τίποτε γιατί μετά την αποβολή παίχτηκε άλλο ματς. Όλοι ήταν γενικώς καλοί πέραν του επιθετικού τομέα που ο κοντός ήταν ανύπαρκτος. Πέραν της γενικής του εικόνας που δεν ήταν καλή, είμαι σίγουρος ότι αν ήταν στη θέση του ένας δυνατός παίκτης στυλ Σισέ ή Μούσλι, ο Αβραάμ δεν είχε ελπίδα. Θα τον έβαζε μέσα στην εστία, αλλά με τα αν δεν κάνεις τίποτα.

Για την κερκίδα... μην τα ξαναλέμε. Όσο δεν θέλουν να κάνουν κάτι, μπουρδέλα θα είναι. Όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων, αρκεί να τους δοθούν οι αφορμές...

ΥΓ Το τρίτο πέναλτι ήταν και καλά στο φάουλ που σούταρε ο Πορτογάλος και η μπάλα "βρήκε" σε χέρι. Μην το ψάχνεις. Ούτε καν το συζητώ αυτό... Ο ορισμός του κολλητού.

+798

παντως εχω την εντυπωση οτι ο Παμπο προσπαθησε να μην σφυριξει πολυ ειδικα στο α ημι που ειναι προς τιμη του ....και πεναλτυ δεν ηθελε να δωσει αν δεν ηταν καραμπινατο-φανηκε και στο πεσιμο Αβρααμ στην περιοχη- ουτε και να αποβαλλει παικτη και αν δεν τον...παρακαλουσε με την ανοησια του ο Ιβιτς θα το εφαρμοζε...
η μονη ελεγχομενη φαση ειναι Αβρααμ -Σαλπι αλλα απο τη στιγμη που στα ριπλει δεν μου φανηκε κατι φανερα επιληψιμο ....
το λαθος των παικτων και των διοικησεων ειναι οτι πρεπει να επενδυσουν στη διαιτησια για το...δευτερο γυρο πραγμα που ΜΠΟΡΕΙ να γυρισει και μπουμερανγκ...μαγκια του Χαβου που τουλαχιστον δεν μιλησε καθολου για διαιτησια .οπως κ ο Βαλβερδε στο ντερμπι με τον ΠΑΟ ξερει οτι δεν πρεπει να δινονται αλλοθι στους παικτες και να αποπροσανατολιζεται η ομαδα ...μεγαλο πραγμα η ηρεμια σε μια ομαδα-θυμιζω το παιχνιδι προπερσι με βαλβερδε στην Τουμπα...-

για το παιχνιδι...
Ολυμπιακος.ενα γκολ στο α ημι εναντια στη ροη του παιχνιδιου που ηλθε οταν στιγμιαια εφαρμοσε τακτικη Βαλβερδε-πιεση ψηλα,κλεψιμο,γρηγορη κινηση με πασες καθετες μπροστα-,στο β ο Βαλβερδε διορθωσε την ανορθογραφια που ετσι κ αλλιως φαινεται να μη πολυγουσταρει να ....βαφτιζει δηλαδη παικτες σε θεσεις βαζοντας τον Ποτουριδη που για οσους τον εχουν δει το οτι ειναι ταλεντο ειναι γνωστο τωρα φανηκε οτι....σηκωνει και την φανελα-Ελλαδα η χωρα των...σεντερμπακ?????????:bigcry: -φαινεται παντως οτι η ομαδα εχει πλανο και τακτικη και δουλευει σ αυτα...
Αβρααμ,Ντουντου,Μραλας κορυφαιοι-και Ρομενταλ για οσο επαιξε-και οι πλαγιοι αμυντικοι προσπαθησαν και κρατησαν τη θεση τους χωρις προβληματα ιδιαιτερα αλλα επιθετικα δεν ειναι ουτε Ραουλ ουτε Τορο...Ριερα λιγα πραγματα οπως κ ο Φετφα εκτος μιας ισως φασης...Ουρταδο απλα πιο σταθερος απο αρχικα παιχνιδια ..Φουστερ σε ρηχα νερα...
ΠΑΟΚ.ενα ονομα...ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ...μεγαλο παιχνιδι ...-τα καραγκιοζιλικια με την εξεδρα απλα αδικουν την εμφανιση του-.ομαδα με πολυ καλο τεχνικα ιδιως κεντρο που γνωριζονται πλεον πολυ καλα και...φαινεται...Βιερινια -για την κλαση του -λιγα πραγματα κ ακομα πιο λιγα ο Σαλπι-μηπως πρεπει να ερθει η ωρα Μουσλι και να δει λιγο ...παγκο?
αμυνα -με απουσιες-κρυο/ζεστη αλλα δεν ειχε και την πιεση απο τους αποντες ακραιους μπακ του αντιπαλου...αν ο ΠΑΟΚ παραμεινει συγκεντρωμενος -εχει και καλο διαχειριστη/προπονητη το Χαβο -θα παει καλυτερα ακομα...

απο τα καλυτερα παιχνιδια φετος ...απλα θα θελα να μην ειχαν απουσιες κ οι δυο ομαδες η τουλαχιστον να μην...μ@λακιζοταν ο Ιβιτς:bigcry: :wave2:

CIRUS
23/11/2010, 18:51

:beer: :beer:

Sferopetadhn
23/11/2010, 18:59
τι παει να πει, ητανε ποιο πολυ και ποιο λιγο, και π@π@ρια μεντολες..

Ξέρεις τί πάει να πει; Πάει να πει ότι ο ένας φορούσε πράσινα κι ο άλλος ασπρόμαυρα.

Τόσο απλά όσο σου το γράφω!

Γιατί υπάρχουν τα μαρς πέναλτι, υπάρχουν αυτά που το δώσει -δεν το δώσει δε λες τίποτα και υπάρχουν κι αυτά που το δίνει γιατί θέλει. Τα δικά μας με του Λουκά ήταν στην ίδια κατηγορία, απλά το ένα δόθηκε (και το κοράκι πήγε σπίτι του γιατί ήταν ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) και το άλλο δεν δόθηκε και όλα μέλι-γάλα...

Πέρα από τα πέναλτι είδες καθόλου τί έγινε προχτές; Και τα ριπλέι χάθηκαν και οι 50 κάμερες δεν έπιασαν τον Ντούντου να κλωτσάει τη μπάλα στο κεφάλι του Ίβιτς, τη σκαριά στο Γκαρσία και την αγκωνιά στον Ίβιτς ένα λεπτό πριν την αποβολή. Το πλασέ όμως του Μιραλάς το δείξανε από κάθε γωνία... Ούτε ΜΙΑ αμφισβητούμενη υπέρ του ΠΑΟΚ δεν έδειξαν, παρά μόνο από την κάμερα που δεν έδειχνε ουσιαστικά τίποτα! Αυτά κάνει η -κρατική κατά τα άλλα- ΝΕΤ (που δίνει εργολαβία στον γάβρο το μισό ετήσιο μπάτζετ του ΠΑΟΚ βρέξει χιονίσει) και μετά λέτε κομπλεξικούς όσους τα λένε. Μιλάτε για κλάψες, κάφρους, ζούγκλα κλπ χωρίς ποτέ να σκεφτείτε τί μπορεί να περνάει από το μυαλό του κάθε οπαδού που βλέπει την ομάδα του να προσπαθεί να κάνει κάτι και να τρώει ταβάνι, όχι γιατί δε μπορεί, αλλά γιατί δεν την αφήνουν να μπορέσει.

Έχω ξαναπεί στους γάβρους παλιότερα. Δώστε στον ΠΑΟΚ 12 σερί πρωταθλήματα (άρα και 12 απ' ευθείας συμμετοχές σε όμιλο και στα λεφτά που σου δίνει) και όχι μπουκάλια δεν θα πέφτουν στην Τούμπα, αλλά ούτε βρισιά δεν θα ακούγεται. Όταν είσαι στη θέση του ισχυρού τους βλέπεις όλους αφ' υψηλού και διατυπώνεις θεωρίες. Όταν βρεθείς από κάτω όμως ξεχνάς και ευγένειες και όλα και κοιτάς πώς να ξεφύγεις.

Πες μου πώς θα ένιωθες εσύ να παίζεις σε παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Μάλλον προς μαλάκας μεριά και ξέρεις πως όταν νιώθεις έτσι οι αντιδράσεις σου δεν είναι απολύτως νηφάλιες και φυσιολογικές. Σκέψου μόνο πώς μπορεί να νιώθει ο οπαδός μιας οποιασδήποτε άλλης ομάδας όταν βλέπει τα δύο παιδοβούβαλα να μαλλώνουν για τη διαιτησία, όταν οι σύλλογοι που διοικούν έχουν γαμήσει παντοιοτρόπως το ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες! Και μη μου αρχίσεις για επενδύσεις σε παίκτες και πορείες και πρέσβεις! Τα λεφτά αυτά είναι όσα λείπουν από τις τσέπες των υπολοίπων Ελλήνων, γιατί οι κύριοι μόνο από αγάπη δεν εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο...

Όλο το σκηνικό είναι σα να λένε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ότι για το κατάντημα της χώρας φταίει ο Λεβέντης. Βέβαια όταν μιλάει όλοι συμφωνούν, αλλά κατά τα άλλα είναι γραφικός, γιατί ο τρόπος που τα λέει δεν είναι ο "σωστός". Ασχέτως βέβαια αν οι κύριοι με τους "σωστούς" τρόπους είναι κι αυτοί που τα τρώνε εδώ και δεκαετίες. Αυτοί τα λένε ωραία.

Ουφ!

kalgeorge
23/11/2010, 19:09
γινεσαι κουραστικος ρε μαν

γραφω ενα "αστειακι" για να πικαρω τα παοκια

και καθεσαι και ψαχνεις τωρα για την μπυρα του βαζελο

το μαμας και ψοφαει

και στην τελικη εγραψα

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥΛΙΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ξαμουλησου τωρα στα σουπερ μαρκετ να βρεις την μπυρα θυρα 13

μπας και μου την πεις
να νιωσεις καποιος, κατι..

ελεος πια..

h mpyra pouliotan poly, kai se ola sxedon ta super market.

alla itan xalia kai aposurthike amesws, meta kai apo tis diamartiries opadwn

kalgeorge
23/11/2010, 19:11
δεν μπορω να ειμαι ευγενικος γιατι ειμαι κομπλεξαρας...και ολη μου η ζωη ειναι να σε δω να γραφεις εδω μεσα για να στην πω....για να μην σου πω οτι ειπα εγω στον Ζαγορ να βγαλει μπυρα...να τις βαλουν στα σουπερ μαρκετ...να τις δει ο φιλος σου...να σου το πει...να το γραψεις εδω μεσα...και να ειμαι εγω ετοιμος στην γωνια να σε μειωσω...τελικα ειμαι πολυ σατανικος...

ti mlk :bawl:

kalgeorge
23/11/2010, 19:12
Ποιόν είπες Παμπορίδη ρε;:mad:

kala mi ntrelenesai....tha borouse na se eixe pei kai mako :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
23/11/2010, 19:13
ρε νουμερο....στο μαθημα του μπαλετου σου ποιος νομιζεις οτι επαιζε???:mad:

mlkaaaaaaaaaaaaa :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
23/11/2010, 19:19
Ξέρεις τί πάει να πει; Πάει να πει ότι ο ένας φορούσε πράσινα κι ο άλλος ασπρόμαυρα.

Γιατί υπάρχουν τα μαρς πέναλτι, υπάρχουν αυτά που το δώσει -δεν το δώσει δε λες τίποτα και υπάρχουν κι αυτά που το δίνει γιατί θέλει. Τα δικά μας με του Λουκά ήταν στην ίδια κατηγορία, απλά το ένα δόθηκε (και το κοράκι πήγε σπίτι του γιατί ήταν ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) και το άλλο δεν δόθηκε και όλα μέλι-γάλα...

otan ta elega gia tin net....legate oloi oti vlepw fantasmata kia psaxnw pantou allothi :wave2:

Akatanomastos
23/11/2010, 19:25

Πέρα από τα πέναλτι είδες καθόλου τί έγινε προχτές; Και τα ριπλέι χάθηκαν και οι 50 κάμερες δεν έπιασαν τον Ντούντου να κλωτσάει τη μπάλα στο κεφάλι του Ίβιτς, τη σκαριά στο Γκαρσία και την αγκωνιά στον Ίβιτς ένα λεπτό πριν την αποβολή. Το πλασέ όμως του Μιραλάς το δείξανε από κάθε γωνία... Ούτε ΜΙΑ αμφισβητούμενη υπέρ του ΠΑΟΚ δεν έδειξαν, παρά μόνο από την κάμερα που δεν έδειχνε ουσιαστικά τίποτα! Αυτά κάνει η -κρατική κατά τα άλλα- ΝΕΤ (που δίνει εργολαβία στον γάβρο το μισό ετήσιο μπάτζετ του ΠΑΟΚ βρέξει χιονίσει) και μετά λέτε κομπλεξικούς όσους τα λένε. Μιλάτε για κλάψες, κάφρους, ζούγκλα κλπ χωρίς ποτέ να σκεφτείτε τί μπορεί να περνάει από το μυαλό του κάθε οπαδού που βλέπει την ομάδα του να προσπαθεί να κάνει κάτι και να τρώει ταβάνι, όχι γιατί δε μπορεί, αλλά γιατί δεν την αφήνουν να μπορέσει.

Έχω ξαναπεί στους γάβρους παλιότερα. Δώστε στον ΠΑΟΚ 12 σερί πρωταθλήματα (άρα και 12 απ' ευθείας συμμετοχές σε όμιλο και στα λεφτά που σου δίνει) και όχι μπουκάλια δεν θα πέφτουν στην Τούμπα, αλλά ούτε βρισιά δεν θα ακούγεται. Όταν είσαι στη θέση του ισχυρού τους βλέπεις όλους αφ' υψηλού και διατυπώνεις θεωρίες. Όταν βρεθείς από κάτω όμως ξεχνάς και ευγένειες και όλα και κοιτάς πώς να ξεφύγεις.

Πες μου πώς θα ένιωθες εσύ να παίζεις σε παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Μάλλον προς μαλάκας μεριά και ξέρεις πως όταν νιώθεις έτσι οι αντιδράσεις σου δεν είναι απολύτως νηφάλιες και φυσιολογικές. Σκέψου μόνο πώς μπορεί να νιώθει ο οπαδός μιας οποιασδήποτε άλλης ομάδας όταν βλέπει τα δύο παιδοβούβαλα να μαλλώνουν για τη διαιτησία, όταν οι σύλλογοι που διοικούν έχουν γαμήσει παντοιοτρόπως το ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες! Και μη μου αρχίσεις για επενδύσεις σε παίκτες και πορείες και πρέσβεις! Τα λεφτά αυτά είναι όσα λείπουν από τις τσέπες των υπολοίπων Ελλήνων, γιατί οι κύριοι μόνο από αγάπη δεν εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο...

Όλο το σκηνικό είναι σα να λένε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ότι για το κατάντημα της χώρας φταίει ο Λεβέντης. Βέβαια όταν μιλάει όλοι συμφωνούν, αλλά κατά τα άλλα είναι γραφικός, γιατί ο τρόπος που τα λέει δεν είναι ο "σωστός". Ασχέτως βέβαια αν οι κύριοι με τους "σωστούς" τρόπους είναι κι αυτοί που τα τρώνε εδώ και δεκαετίες. Αυτοί τα λένε ωραία.

Ουφ!

πολλα απο οσα λες ειναι αληθεια

οπως για τα ριπλευ πχ ή οτι αντιστοιχα πεναλντι εχει παρει ο γαυρος απειρα
εχει παρει και καποια ο βαζελος

αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι φοβασαι για να παραδεχτεις
πες ρε παιδακι μου

ειναι ΓΕΛΟΙΟΙ που ζητανε 3 πεναλντι

οπως ολοι κραζουμε τις διοικησεις μας για κατα καιρους μαλακιες που κανουν
βγες και πες στο δεν ειναι τοσο δυσκολο
ουτε κακο

ξερεις ειναι το ιδιο που κανουν τα χανουμια,
πουλανε τρελα για να μην αμαυρωθει "ο ιερος αγων τους"
ερμηνευουνε κανονισμους οπως να ναι
για να μη φανει οτι πηραν σφυριγμα..
και φετος συγκεκριμενα τα χανουμια εχουν καλη αντιμετωπιση απο την διαιτησια
την παιζουν δικαια και που και που κανα σφυριγματακι το παιρνουν

οταν παιρνετε σφυριγματα
και οταν κανετε καραγκιοζηλια

να το λετε δεν ειναι κακο, και εμεις το παραδεχομαστε..

και η εικονα του "χειρουργειου" και φετος που προσπαθησατε να βγαλετε προς τα εξω ως ομαδα
μετα τον προχτεσινο αγωνα
ειναι γελοια..

και επισης δεν καταλαβαινω, και επαναλαμβανω , τις γελοιοτητες τυπου

Όταν προσπαθείς να βγάλεις το πέναλτι του Λουκά σωστό και λες ότι δεν έγινε πέναλτι στον κοντό είσαι τουλάχιστον αδαής. Τα χέρια του Αβραάμ με τον Βιεϊρίνια τα είδες; Αν του Λουκά ήταν άγγιγμα, του Αβραάμ τί ήταν;

Δε λέω ότι ήταν παράβαση, αλλά να κοροϊδεύει ο οπαδός της ομάδας με το "άγγιγμα" πάει πολύ!

να μιλαμε ποδοσφαιρικα
και να μην κλανουμε..

δηλαδη του σαλπι ηταν λιγο ποιο πολυ πεναλντυ απο του λουκα
αλλα δεν ητανε πεναλντυ:sick:

kalgeorge
23/11/2010, 19:31
δηλαδη του σαλπι ηταν λιγο ποιο πολυ πεναλντυ απο του λουκα
αλλα δεν ητανε πεναλντυ:sick:

re sy.....τι δεν καταλαβαινεις......

ειπε δεν ειναι πεναλτυ κανενα....
ΤΟ ΕΙΠΕ ,,...ξεστραβωσου...

και μετα απανταει σε σενα μονο, και σου λεει οτι αν δινεται τουλουκα. τοτε πρεπει να δωθει και του σαλπι...

τι ακριβως δνε καταλαβαινεις εδω και καμποσες σελιδες?

Akatanomastos
23/11/2010, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re sy.....τι δεν καταλαβαινεις......

ειπε δεν ειναι πεναλτυ κανενα....
ΤΟ ΕΙΠΕ ,,...ξεστραβωσου...

και μετα απανταει σε σενα μονο, και σου λεει οτι αν δινεται τουλουκα. τοτε πρεπει να δωθει και του σαλπι...

τι ακριβως δνε καταλαβαινεις εδω και καμποσες σελιδες? εσενα τι σε φωναξαμε εδω περα?

δικηγορο του μπαοκ?

Akatanomastos
23/11/2010, 19:33
αυτο δεν καταλαβαινω

ξεστραβωσου

και διαφορα που ελεγε πριν καποια ποστ

ειστε πολυ κουραστικοι
"τα φιλαρακια"

που πεταγεστε σαν τσουτσεκια οταν καποιος την λεει στα φιλαρακια σας..

τι εγινε ο αλλος βρηκε μπυρες ή οχι ακομα?

kalgeorge
23/11/2010, 19:42
εσενα τι σε φωναξαμε εδω περα?

δικηγορο του μπαοκ?

πρεπει να ειμαι δικηγορος καποιου για να απανταω στα ποστακια?
σιγα μη σου ζηταμε και την αδεια σιγα σιγα...

blackbusa
23/11/2010, 19:43
h mpyra pouliotan poly, kai se ola sxedon ta super market.

alla itan xalia kai aposurthike amesws, meta kai apo tis diamartiries opadwn

εισαι και εσυ μερος του σατανικου σχεδιου μου???:look:

kalgeorge
23/11/2010, 19:44
αυτο δεν καταλαβαινω

ξεστραβωσου

και διαφορα που ελεγε πριν καποια ποστ

ειστε πολυ κουραστικοι
"τα φιλαρακια"

που πεταγεστε σαν τσουτσεκια οταν καποιος την λεει στα φιλαρακια σας..

τι εγινε ο αλλος βρηκε μπυρες ή οχι ακομα?

το προβλημα σου ξερεις ποιο ειναΙ? ( αν και στο εχω ξανα πει αλλα ΔΕΝ γουσταρεις να το καταλαβεις )

δεν ξεστραβωνεσαι να δεις οτι δεν ειμαστε παρεουλα και να υποστηριζουμε ο ενας τον αλλον. αυτα γινονται στο δημοτικο.
πολλες φορες κραζει και διαφωνει ο ενας τον αλλον, αλλα εσυ τον χαβα σου...
το προβλημα σου μυρωδια ειναι αυτο που ανεφερε ο παναγιωτης πιο πριν....αλλα το περασες στο ντουκου...

εχεις δει θου-βου? εκει που λενε στο ραδιο....ενας τρελος παει αναποδα στο ρευμα κυκλοφοριας...και απαντα αυτος...δεν ειναι ενας....ειναι χιλιαδες.
θες καταλαβε το ....δεν θες...προβλημα σου

kalgeorge
23/11/2010, 19:45

αψογα σχεδιασμενο πρεπει να ομολογησω...

:bawl: :bawl: :bawl: ρε τι διαβαζουμε...

Akatanomastos
23/11/2010, 19:45

ωραια

το ΕΚΑΝΕ και ο παο

χαρηκες τωρα?

αλλαζει κατι?

για μενα εξακολουθει αστειο-με την καλη εννοια

το οτι κυκλοφορει μπυρα παοκ στην θεσσαλονικη

αν εσενα δεν σου φαινετε αστειο στα παπαρια μου ρε φιλε

μη μας τα ζαλιζεις αλλο με αυτο το θεμα

δεν καταλαβαινεις οτι το κουραζεις?

kalgeorge
23/11/2010, 19:46
ωραια

το ΕΚΑΝΕ και ο παο

χαρηκες τωρα?

αλλαζει κατι?

για μενα εξακολουθει αστειο-με την καλη εννοια

το οτι κυκλοφορει μπυρα παοκ στην θεσσαλονικη

αν εσενα δεν σου φαινετε αστειο στα παπαρια μου ρε φιλε

μη μας τα ζαλιζεις αλλο με αυτο το θεμα

δεν καταλαβαινεις οτι το κουραζεις?

αυτο σου ειπε και αυτος ρε....

κραζεις ενα συγκεκριμενο πραγμα....(την μπυρα) και σου απαντανε οτι μην κραζεις..,γιατι αυτο το εχιες κανει και εσυ....
δεν σου ειπαν κατι κακο, ουτε σε περιμεναν στην γωνια.

Akatanomastos
23/11/2010, 19:47
το προβλημα σου ξερεις ποιο ειναΙ? ( αν και στο εχω ξανα πει αλλα ΔΕΝ γουσταρεις να το καταλαβεις )

δεν ξεστραβωνεσαι να δεις οτι δεν ειμαστε παρεουλα και να υποστηριζουμε ο ενας τον αλλον. αυτα γινονται στο δημοτικο.
πολλες φορες κραζει και διαφωνει ο ενας τον αλλον, αλλα εσυ τον χαβα σου...
το προβλημα σου μυρωδια ειναι αυτο που ανεφερε ο παναγιωτης πιο πριν....αλλα το περασες στο ντουκου...

εχεις δει θου-βου? εκει που λενε στο ραδιο....ενας τρελος παει αναποδα στο ρευμα κυκλοφοριας...και απαντα αυτος...δεν ειναι ενας....ειναι χιλιαδες.
θες καταλαβε το ....δεν θες...προβλημα σου

οχι "φιλαρακι"

το προβλημα μου ειναι οτι γραφω για τις μπυρες

και το κομπλεξακι ο φιλος σου ψαχνει στο ιντερνετ για να μας πει εδω μεσα οτι αυτο που εγραψα ηταν μαλακια

για να μου την πει με μια μαλακια

καταλαβες ποιο ειναι το προβλημα μου?

kalgeorge
23/11/2010, 19:48
οχι "φιλαρακι"

το προβλημα μου ειναι οτι γραφω για τις μπυρες

και το κομπλεξακι ο φιλος σου ψαχνει στο ιντερνετ για να μας πει εδω μεσα οτι αυτο που εγραψα ηταν μαλακια

για να μου την πει με μια μαλακια

καταλαβες ποιο ειναι το προβλημα μου?

δεν καταλαβα τι εννοεις ψαχνει στο ιντερνετ....
ειναι πασιγνωστο (αν εννοεις την μπυρα) οτι οταν παιζαμε λεοφωρο ειχαμε βγαλει την μπυρα σαν παε...και μαλιστα ηταν ιδεα της καε...

Akatanomastos
23/11/2010, 19:48
αυτο σου ειπε και αυτος ρε....

κραζεις ενα συγκεκριμενο πραγμα....(την μπυρα) και σου απαντανε οτι μην κραζεις..,γιατι αυτο το εχιες κανει και εσυ....
δεν σου ειπαν κατι κακο, ουτε σε περιμεναν στην γωνια.

την ειδες την κουβεντα ρε φιλε?

αν οχι ασε μας

δες αν θελεις σε ποιο σημειο με ποια απαντηση του φορτωσα
και αν θες παρε θεση οχι ετσι..

kalgeorge
23/11/2010, 19:49
την ειδες την κουβεντα ρε φιλε?

αν οχι ασε μας

δες αν θελεις σε ποιο σημειο με ποια απαντηση του φορτωσα
και αν θες παρε θεση οχι ετσι..

ναι ειδα...και απο το ξεκαρφωτο μολις σου ειπε σου κοπηκαν τα γελακια φορτωσες...

blackbusa
23/11/2010, 19:50
αψογα σχεδιασμενο πρεπει να ομολογησω...

:bawl: :bawl: :bawl: ρε τι διαβαζουμε...

μου την λες λεγοντας με αεκακι...σου λεω ΑΕΚΑΡΑ γιατι σε μαμησε ο Τζεμπουρ...ο ακαταναστος συμφωνει μαζι μου...τελικα με ποιον ειμαι φιλαρακι εγω και υποστηριζω???:look:

ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ....:evil: :evil: :evil:

παω για καμμια μπυρα...τι θες να σου φερω???Θυρα 13...Μπαοκ...η θρυλεων (οπως ειπε και ο Κωστας)???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
23/11/2010, 19:51

Θυρα 13:
:yuck: :yuck: δεν πινεται λεμεεεεεεεεεεεεεεε

Akatanomastos
23/11/2010, 19:51
δεν καταλαβα τι εννοεις ψαχνει στο ιντερνετ....
ειναι πασιγνωστο (αν εννοεις την μπυρα) οτι οταν παιζαμε λεοφωρο ειχαμε βγαλει την μπυρα σαν παε...και μαλιστα ηταν ιδεα της καε...
τεσπα ρε μαγκα

την μαλακια που κουβαλανε/τε διαφοροι

δεν με νοιαζει να την καταλαβω

απλως οταν βλεπω στοιχεια κομπλεξισμου στο προσωπο μου
θα τα κραζω αυτο ειναι ολο..
(οπως λεω και αλλα πραγματα που βλεπω και με χαλανε
και για τον συγκεκριμενο του τα χω πει
και σε αλλους..)

Akatanomastos
23/11/2010, 19:54
ναι ειδα...και απο το ξεκαρφωτο μολις σου ειπε σου κοπηκαν τα γελακια φορτωσες...

ε για μενα δεν ειναι ξεκαρφωτο..

γιατι οταν ξεκινας να κανεις μια πλακα οπως λεει αυτος

δεν ψαχνεις ευκαιρια να γραψεις αυτην την μαλακια για να το παιξεις μαγκας

αν ειδες εγω γελασα με το ποστ του για την βαζελικη μπυρα
εκει του το χαλασα βεβαια γιατι ο κομπλεξαρας περιμενε να μην γελασω ουτε στην πρωτη απαντηση

μετα αφου γελασαμε ολοι μαζι, του εξηγησα οτι ΟΛΕΣ οι μεγαλες παε εχουν προιοντα και πιθανοτατα και μπυρες, σε αυτο το 2ο ποστ δεν εβαλα γελακια γιατι δεν ειχε κατι αστειο
ηταν απλα μια επεξηγηση

και ο κομπλεξαρας ΣΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ(εδω παει το ξεκαρφωτο που λες)
εγραψε "σου κοπηκαν τα γελακια"

καθαρα για να προκαλεσει..

τι μου κοπηκαν τα γελακια ρε απιθανε?
σε ποστ που σου εγραφα κατι αλλο θα πρεπει να βαλω και γελακια?

αντε τωρα καλ

βρες κατι αλλο να γραψεις να στηριξεις τον φιλαρακο σου..

kalgeorge
23/11/2010, 20:07

αντε τωρα καλ

βρες κατι αλλο να γραψεις να στηριξεις τον φιλαρακο σου..

νταξ μαν....το να συνεχιζεις να εθελοτυφλεις κανει κακο σε εσενα...οχι σε εμας

blackbusa
23/11/2010, 20:10
τεσπα ρε μαγκα

την μαλακια που κουβαλανε/τε διαφοροι

δεν με νοιαζει να την καταλαβω

απλως οταν βλεπω στοιχεια κομπλεξισμου στο προσωπο μου
θα τα κραζω αυτο ειναι ολο..
(οπως λεω και αλλα πραγματα που βλεπω και με χαλανε
και για τον συγκεκριμενο του τα χω πει
και σε αλλους..)

ακου κολοτουμπιτσα...θα σου απαντησω οσο πιο απλα μπορω μπας και καταλαβεις...δεν ειχα κανεναν σκοπο να κανω πλακα με την παρτη σου...εσυ για να ειρωνευτεις τα παοκια γραφεις οτι εβγαλαν μπυρα με ονομασια ''Παοκ''...και οτι την πουλανε και στα σουπερ μαρκετ...σαν απαντηση σου εβγαλα την αντιστιση που εβγαλε ο Παναθηναικος...αντι να γελασεις με αυτο πηγες να βγεις απο πανω και υπερανω λεγοντας οτι του Παοκ ειναι απο την επισημη διοικηση ενω του Παναθηναικου την εβγαλε η θυρα 13...σου ειπα να κοιταξεις κατω κατω και να προσεξεις υπο ποια εποπτεια ειναι η παραγωγη/εκμεταλλευση της μπυρας θυρας 13...καπου εκει εχεις δευτερη πασα για να γελασουμε παρεα(και το εννοω σοβαρα) και μου πετας οτι ολοι βγαζουν μπιχλιμπιδια/κλπ αλλα του ΠΑΟΚ ειναι αυτη που πουλιετε στα σουπερ μαρκετ...αρα ΞΑΝΑΜΕΙΩΝΕΙΣ τον Παοκ...και βεβαια δεν βαζεις γελακια...μαλλον ηθελες να το κοψεις γιατι καταλαβες οτι κοροιδευες κατι που σου γυρισε μπουμερανγκ...εκει σου γραφω οτι σου κοπηκανε τα γελακια...και εκει με ξεμπροστιαζεις στο φορουμ οτι ειμαι ενας μεγαλος κομπλεξικος (πραγμα γνωστοτατο αλλωστε)...εντωμεταξυ σου δινετε τριτη ευκαιρια να γελασουμε παρεα απο την στιγμη που δεν διαβαζω περι κομπλεξισμου και σου γραφω ελα να γελασουμε παρεα...και αντι να κανεις παλι την παπια συνεχιζεις να λες για τα σουπερ μαρκετ...εεεεεε...καπου εκει ενα τσουναμι μπυρας με παρεσυρε...:lol: :lol: :lol: συνεχιζες και συνεχιζεις να λες τα δικα σου...και εγω οκ...εγραψα οτι η μπυρα δεν πινοτανε και αντεδρασε και η επισημη θυρα 13 (οχι η μπυρα ε...)...στο γραφει και ο Καλ για την ιστορια της μπυρας....και αντι να κανεις παλι την παπια πετας για φιλαρακια και υποστηριξη...ουφ κουραστικα...παω να πιω ενα σαλεπι ''ΑΕΚ'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
23/11/2010, 20:11

οκ

αν διαβασες την απαντηση μου
και δεν καταλαβες δικο σου θεμα..

δικο μου θεμα μετα ειναι
το πως θα απανταω στον καθε κομπλεξικο που ψαχνει ευκαιρια να μου την πει,
δεδομενου οτι εγω του συμπεριφερομαι ουδετερα παρολες τις αφορμες που δινει κατακαιρους

lagman
23/11/2010, 20:16
αντε να σπασει κ ο παγος..

ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
23/11/2010, 20:18
να γελασουμε παρεα(και το εννοω σοβαρα)

και μου πετας οτι ολοι βγαζουν μπιχλιμπιδια/κλπ αλλα του ΠΑΟΚ ειναι αυτη που πουλιετε στα σουπερ μαρκετ...αρα ΞΑΝΑΜΕΙΩΝΕΙΣ τον Παοκ...και βεβαια δεν βαζεις γελακια...

δεν ξερω αν το χεις καταλαβει

αλλα για την επισημη μπυρα και το σουπερ μαρκετ το χω γραψει στο ΙΔΙΟ 1ο ποστ

οποτε δεν ξαναμειωσα τον παοκ λεγοντας για το σουπερ μαρκετ το χα κανει απο την αρχη

και δεν καταλαβα γιατι επρεπε να βαλω γελακια στο ποστ που λεω
για το οτι ολες οι παε εχουν μπιχλιμπιδια?
δεν ειναι αστειο,

εκτος αν πρεπει να βαζουμε γελακια παντου για να μην παρεξηγιεσαι εσυ

εβαλα γελακια στην αρχη
μετα εγραψα μια επεξηγηση που δεν χρειαζοντουσαν γελακια

και κει αρχισες να δειχνεις για αλλη μια φορα τι κουβαλας στην κεφαλα σου..

τελος φιλε,
εγραψα μια παπαρια για τα παοκια οπως
κατα καιρους κυκλοφορουν φωτο με τους ιθαγενεις οπαδους του παοκ
με την ψησταρια που γραφει με τα κρεατα παοκ
με τον παππα στην εξεδρα
που δειχνουν με ενα χιουμοριστικο τροπο την τρελα των παοκτζιδων που για μενα
σηκωνει και δουλεμα καμια φορα λογω της πωρωσης που εχουν

και εσυ για να βγαλεις εμενα μ@λ@κ@ το χεις γ@μησει και εχει ψοφησει απο το μεσημερι..
πραγματικα τοσο σπ@ζ@ρχιδης/κολλημενος/εγωιστης ουτε ο λα βιλλα δεν πρεπει να χει φτασει να ειναι..

υ.γ. αυτο στην αρχη της παραθεσης που λες να γελασουμε παρεα
πω πω ρε φιλε
τι να σου πω
σε πιστεψαν μη σου πω, μεχρι και τα ντουβαρια..

blackbusa
23/11/2010, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman

παγος???βγαλατε κανα ουισκακι ρε σκουλικια να την Μπειτε στα Μπαοκια???

Akatanomastos
23/11/2010, 20:23

αελαρα φιλε

εβλεπα πριν την παρουσιαση του γηπεδου

τρελο γηπεδο
ανυπομονω να δω αγωνα (απο την τιβι)

αντε να δουμε ποτε θα κανουμε και μεις τιποτα..

Akatanomastos
23/11/2010, 20:25

και σε σας κανει κακο το να συμπεριφερεστε καποιοι κατ αυτον τον τροπο..

οποιος δεν ειναι αντικειμενικος
ξεφτυλιζεται

πολλα τα ζωντανα παραδειγματα εδω μεσα..

Cpt. Haddock
23/11/2010, 20:27
[....]

Ελεος, ξεκολα. 3-4 σελιδες τωρα παλευεις με φαντασματα, φτάνει .

Akatanomastos
23/11/2010, 20:27
Ελεος, ξεκολα. 3-4 σελιδες τωρα παλευεις με φαντασματα, φτάνει . να τος και ο αλλος :sick:

Cpt. Haddock
23/11/2010, 20:28
Σορυ, κακώς ασχοληθηκα. Συνεχισε :wave2:

Akatanomastos
23/11/2010, 20:29
Σορυ, κακώς ασχοληθηκα. Συνεχισε :wave2:

οτι ειχα να πω το ειπα

παντως αλλος ειναι αυτος που διυλιζει τον κωνωπα απο το μεσημερι
να μας πει για τις μπυρες του βαζελου

αλλα την παραθεση σε μενα την εκανες..

blackbusa
23/11/2010, 20:30
δεν ξερω αν το χεις καταλαβει

αλλα για την επισημη μπυρα και το σουπερ μαρκετ το χω γραψει στο ΙΔΙΟ 1ο ποστ

οποτε δεν ξαναμειωσα τον παοκ λεγοντας για το σουπερ μαρκετ το χα κανει απο την αρχη

και δεν καταλαβα γιατι επρεπε να βαλω γελακια στο ποστ που λεω
για το οτι ολες οι παε εχουν μπιχλιμπιδια?
δεν ειναι αστειο,

εκτος αν πρεπει να βαζουμε γελακια παντου για να μην παρεξηγιεσαι εσυ

εβαλα γελακια στην αρχη
μετα εγραψα μια επεξηγηση που δεν χρειαζοντουσαν γελακια

και κει αρχισες να δειχνεις για αλλη μια φορα τι κουβαλας στην κεφαλα σου..

τελος φιλε,
με τον παππα στην εξεδρα

και εσυ για να βγαλεις εμενα μ@λ@κ@ το χεις γ@μησει και εχει ψοφησει απο το μεσημερι..
πραγματικα τοσο σπ@ζ@ρχιδης/κολλημενος/εγωιστης ουτε ο λα βιλλα δεν πρεπει να χει φτασει να ειναι..

υ.γ. αυτο στην αρχη της παραθεσης που λες να γελασουμε παρεα
πω πω ρε φιλε
τι να σου πω
σε πιστεψαν μη σου πω, μεχρι και τα ντουβαρια..

τοτε εχεις μεγαλο προβλημα....στα παραθετο με την σειρα που τα εγραψες ΕΣΥ...

:rotflmao:

αυτη ρε ειναι της θυρας 13, ετσι λεει τουλαχιστον
η αλλη ειναι Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΠΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

και κυριως την πουλανε στα σουπερ μαρκετ

δηλαδη την μπινουν τα μπαοκια:bawl: :rotflmao:

τη βαζελομπυρα δεν την εχω δει ποτε σε σουπερ μαρκετ

ρε οκ

ολες οι ομαδες βγαζουν προιοντα

σκατουλακια

παπαρακια και τα χουν στις μπουτικ τους

και η αεκ σιγουρα θα χει
και ο γαυρος

αλλο αυτο

αλλο στο σουπερ μαρκετ

υ.γ. οπως βλεπεις δεν χρειαζετε να ψαξω να βρω τροπο να γελασω μαζι σου....το κανεις μονος σου...χωρις γελακια...

lagman
23/11/2010, 20:34
οταν κερδιζει ο μπαοκ τα μισα ματς στο τελευταιο λεπτο (αν κ ο πρωην βοηθος νυν προπονητης μονο γουρλης μπορει να χαρακτηριστει, μεχρι φυσικα να μην μας κανει κ τον στειλουν)..να μην μιλησω με την αεκ...ετοιμοι να λιντσαρετε την ομαδα εισασταν μεχρι να γινει το 2-1..κ μην ακουσω τα περι ''κάκος κλπ''

οταν ακουω τα παοκια ''παμε στο καραισκακι να το παρουμε'' κ κανει 2-3 καλες ευκαιριες κ δεν βαζει γκολ κ οτι επειδη εμειναν με 10 παικτες δεν κερδισαν

τοτε διαφαινεται μεγαλοπρεπως το μεγαλειο του υπερτατου κομπλεξισμου...

παντα φιλικα μιλαω, συνεχεια στην τουμπα ειμαι λογω δουλειας κ αυτα ειναι λογια-εκτιμησεις των ιδιων των μπαοοοοκτζιδων..:lol: :lol: :lol: :lol:

blackbusa
23/11/2010, 20:34
Ελεος, ξεκολα. 3-4 σελιδες τωρα παλευεις με φαντασματα, φτάνει .

εσυ τι πεταγεσε???guiness δεν πινεις??? η εχει και το Jame Joyce ''Θυρα 13''???:mad: :mad: :mad:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
23/11/2010, 20:35
τοτε εχεις μεγαλο προβλημα....στα παραθετο με την σειρα που τα εγραψες ΕΣΥ...

υ.γ. οπως βλεπεις δεν χρειαζετε να ψαξω να βρω τροπο να γελασω μαζι σου....το κανεις μονος σου...χωρις γελακια...

αυτο ειναι το 1ο ποστ
που μου τα χεις κανει νταουλια απο κεινη την ωρα
δηλαδη οκ, αν ηξερα οτι θα σκαλωσεις τοσο ασχημα ισως να μην το γραφα

βεβαια κατι αλλο θα βρισκες να πεις
καποια αλλη μαλακια θα εβρισκες

δες λοιπον το 1ο ποστ

υ.γ.3 φιλος που ειναι θεσσαλονικη αυτες τις μερες μου ειπε οτι στα σουπερ μαρκετ κυκλοφορει
επισημη μπυρα ΠΑΕ ΠΑΟΚ:bawl:
.

τι δεν καταλαβαινεις?

λεω 3 πραγματα

θεσαλλονικη σουπερ μαρκετ επισημη μπυρα

ολα στο ιδιο ποστ

τι σειρα μου λες
τι να μειωσω και να ξαναμειωσω

και επαναλαμβανω γιατι κανετε διαφοροι οτι δεν διαβαζετε

με τον παππα στην εξεδρα

και συ το βρισκεις καλο

να ψαχνεις κοντα 10 ωρες τωρα να αποδειξεις ουτε εσυ ξερεις τι..

Cpt. Haddock
23/11/2010, 20:35
εσυ τι πεταγεσε???guiness δεν πινεις??? η εχει και το Jame Joyce ''Θυρα 13''???:mad: :mad: :mad:

Δεν ξερεις πιο ειναι το εμβλημα της Ιρλανδιας; :winka: :lol:

blackbusa
23/11/2010, 20:39
αυτο ειναι το 1ο ποστ
που μου τα χεις κανει νταουλια απο κεινη την ωρα
δηλαδη οκ, αν ηξερα οτι θα σκαλωσεις τοσο ασχημα ισως να μην το γραφα

βεβαια κατι αλλο θα βρισκες να πεις
καποια αλλη μαλακια θα εβρισκες

δες λοιπον το 1ο ποστ

τι δεν καταλαβαινεις?

λεω 3 πραγματα

θεσαλλονικη σουπερ μαρκετ επισημη μπυρα

ολα στο ιδιο ποστ

τι σειρα μου λες
τι να μειωσω και να ξαναμειωσω

και επαναλαμβανω γιατι κανετε διαφοροι οτι δεν διαβαζετε

και συ το βρισκεις καλο

να ψαχνεις κοντα 10 ωρες τωρα να αποδειξεις ουτε εσυ ξερεις τι..

αααααααα...οκ...τωρα το καταλαβα...μα ηταν τοσο απλο...δηλαδη ΑΛΛΟ αυτο και ΑΛΛΟ οι μαλακιες που εγραψες μετα????

blackbusa
23/11/2010, 20:40
Δεν ξερεις πιο ειναι το εμβλημα της Ιρλανδιας; :winka: :lol:

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.freewebs.com/thehawk018/my%2520flag.JPG&imgrefurl=http://www.freewebs.com/thehawk018/&h=475&w=520&sz=18&tbnid=3ULYZxuv7_zwdM:&tbnh=120&tbnw=131&prev=/images%3Fq%3DIRA%2BFLAG&zoom=1&q=IRA+FLAG&hl=el&usg=__SRCQlzEzJm10cCW5FHrTm251Bl0=&sa=X&ei=ZhnsTJvJKJHvsgbgt5TzDg&ved=0CB0Q9QEwAQ :look:

Akatanomastos
23/11/2010, 20:41
αααααααα...οκ...τωρα το καταλαβα...μα ηταν τοσο απλο...δηλαδη ΑΛΛΟ αυτο και ΑΛΛΟ οι μαλακιες που εγραψες μετα????

φιλε μαλλον εχεις προβλημα

βρες καποιο νοημα στην ζωη σου
get a life που λενε

γιατι το να ασχολεισαι τοση ωρα με αυτο το πραγμα δεν ειναι πολυ καλο

αν δεν μπορεις να καταλαβεις την πλακα που πηγα να κανω(σου χω γραψει 5 φορες)
και απο που το αρχισες και τελικα που το πηγες εσυ..

μαμησετα:sick:

kalgeorge
23/11/2010, 20:43
πιο ειναι

αυτο δεν το περιμενα απο σενα

:uplate: :uplate:

πλακα κανω ρε :lol: :lol: απλα χτυπησε :lol:

blackbusa
23/11/2010, 20:45

get a life που λενε

http://mrpuzuzu.tripod.com/plan.html

δεν ειχε αρχικο option ''να την πω στον ακατανομαστο'' και αυτοσχεδιασα...

doctor x
23/11/2010, 20:47
εγω απορω με το...κεφι σας!!!!!

για το σφερο....δεν θελω να διαφωνησω μαζι σου γενικα αλλα εχω την εντυπωση
1ο.βολευομαστε με τη...διαιτητολαγνεια -οπαδοι αλλα κυριως ομαδες,ασχετα αν εχουν δικιο-με αποτελεσμα να αποσυντονιζονται οι ομαδες .παραδειγμα η ομαδα του Κυραστα που επαιξε μπαλαρα για την εποχη της αλλα ασχετα απο το -να δεχτω-σπρωξιμο του Ολυμπιακου να ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ σε αλλη χωρα με αλλη νοοτροπια ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΙΣ 2 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ να παρει 1 εστω νικη -με ΟΣΦΠ και Παναχαικη- και να παρει πρωταθλημα ετσι κ αλλιως.καπου γουσταρουμε ισως-μας εχουν κανει?-την ιντριγκα και το ρολο η του...αφεντικου η του ....μονιμα αδικημενου!θυμαμαι οτι προ-Κοκκαλη το ονειρο του γαυρου ηταν να κερδισει το βαζελο με πεναλτυ στη...σεντρα-μεχρι που ηρθαν οι...μελισσες/Παπουτσελης!
2ο.ενταξει δεν του...δοθηκαν και τα...12 πρωταθληματα χαριστικα.Ασε που με την ιδια λογικη να....αφησουμε και καμια αλλη ομαδα να βγει 2η,3η,4η εστω γιατι θυμαμαι και κατι χρονιες που στο 2ο γυρο ο ΠΑΟΚ μεταμορφωνοταν σε...Ρεαλ και πχ.τα φαουλ στο Φραντζεσκο εξω απο την περιοχη δινοταν με το ...φυσημα του αερα με κατι ειδικα κακομοιρες επαρχιακες ομαδες!:wave2: :beer: :beer: :beer:

blackbusa
23/11/2010, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

χικ...μπυρα Μπαοκ εχεις πιει φιλλαρακι???χικ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
23/11/2010, 20:49
http://mrpuzuzu.tripod.com/plan.html

δεν ειχε αρχικο option ''να την πω στον ακατανομαστο'' και αυτοσχεδιασα...

καλο ητανε και αυτο σχεδιο

κερδισες με την αξια σου και αλλο ενα επιθετο που σε χαρακτηριζει..

lagman
23/11/2010, 20:49

get a life που λενε

αγαπητε μου μαλλον δεν εχεις καταλαβει ενα πραγμα κ χωρις παρεξηγηση για τον μπαοκτζη:

το θεμα ''Το φαινομενο ΜΠΑΟΚ και πως επιδρα στην ψυχολογια της μαζας'' συζητειται σοβαρα να καθιερωθει ως βασικο μαθημα στο τμημα Κοινωνιολογιας...Συλληβδην, δεν βγαζεις άααααακρη λεεεμε... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
23/11/2010, 20:52
αγαπητε μου μαλλον δεν εχεις καταλαβει ενα πραγμα κ χωρις παρεξηγηση για τον μπαοκτζη:

το θεμα ''Το φαινομενο ΜΠΑΟΚ και πως επιδρα στην ψυχολογια της μαζας'' συζητειται σοβαρα να καθιερωθει ως βασικο μαθημα στο τμημα Κοινωνιολογιας...Συλληβδην, δεν βγαζεις άααααακρη λεεεμε... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτο ακριβως σατυρισα με το ολο θεμα της μπυρας:winka:

το θεμα ειναι οτι αυτο που γραφεις

το γραφεις πιθανοτατα για τον μπλακμπουσα

αλλα επειδη δεν εισαι μονιμος του θρεαντ και δεν ξερεις
αυτος δεν ειναι μπαοκ για να πω, πως οκ τον καταλαβαινω

αυτος ειναι φιλαρακι παοκτζη, που εχει προιστορια με μενα,

γιαυτο αντιδρα ετσι

blackbusa
23/11/2010, 20:52

το θεμα ''Το φαινομενο ΜΠΑΟΚ και πως επιδρα στην ψυχολογια της μαζας'' συζητειται σοβαρα να καθιερωθει ως βασικο μαθημα στο τμημα Κοινωνιολογιας...Συλληβδην, δεν βγαζεις άααααακρη λεεεμε... :

πεστα ρε φιλε...και εγω τα λεω στον who και στο Sfero αλλα εκει αυτοι....κολλημενοι...τελικα θα μας πεις τι ποτακι βγαλατε ρε σκουλικια???ασε ασε ξερω....τεκιλα ε???:look:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

blackbusa
23/11/2010, 20:54
]

ειδε κανεις κανα τσουρεκι???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και οσοι καταλαβαν καταλαβαν...

lagman
23/11/2010, 21:02
λοιπον, στην παρουσα φαση
(α) εχουμε 42 χρονια αηττητο στα ευρωπαικα εντος εδρας (κ ακομα συνεχιζουμε...)
(β) φυγαμε με τριποντο απ' την τουμπα
(γ) εχουμε κουουουουπερ
(δ) εχουμε ανεβασμενη ψυχολογια, απο νικη με κερκυρα
(ε) κ βλεεεπουμε...

οσο για το ποτακι, η τεκιλα εχει υφος, παρα...μαλαματινες....
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Cpt. Haddock
23/11/2010, 21:08
:look:

Το τριφυλλι ντε

αυτο δεν το περιμενα απο σενα

ντροπιαστηκα... :sad:

kalgeorge
23/11/2010, 21:47
ρε τι παικτουρα ειναι αυτος ο μαρσελο :uplate: :uplate:

Sferopetadhn
23/11/2010, 21:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

για το σφερο....δεν θελω να διαφωνησω μαζι σου γενικα αλλα εχω την εντυπωση
1ο.βολευομαστε με τη...διαιτητολαγνεια -οπαδοι αλλα κυριως ομαδες,ασχετα αν εχουν δικιο-με αποτελεσμα να αποσυντονιζονται οι ομαδες .παραδειγμα η ομαδα του Κυραστα που επαιξε μπαλαρα για την εποχη της αλλα ασχετα απο το -να δεχτω-σπρωξιμο του Ολυμπιακου να ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ σε αλλη χωρα με αλλη νοοτροπια ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΙΣ 2 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ να παρει 1 εστω νικη -με ΟΣΦΠ και Παναχαικη- και να παρει πρωταθλημα ετσι κ αλλιως.καπου γουσταρουμε ισως-μας εχουν κανει?-την ιντριγκα και το ρολο η του...αφεντικου η του ....μονιμα αδικημενου!θυμαμαι οτι προ-Κοκκαλη το ονειρο του γαυρου ηταν να κερδισει το βαζελο με πεναλτυ στη...σεντρα-μεχρι που ηρθαν οι...μελισσες/Παπουτσελης!
2ο.ενταξει δεν του...δοθηκαν και τα...12 πρωταθληματα χαριστικα.Ασε που με την ιδια λογικη να....αφησουμε και καμια αλλη ομαδα να βγει 2η,3η,4η εστω γιατι θυμαμαι και κατι χρονιες που στο 2ο γυρο ο ΠΑΟΚ μεταμορφωνοταν σε...Ρεαλ και πχ.τα φαουλ στο Φραντζεσκο εξω απο την περιοχη δινοταν με το ...φυσημα του αερα με κατι ειδικα κακομοιρες επαρχιακες ομαδες!:wave2: :beer: :beer: :beer:

Δε διαφωνώ αν και φέτος η ομάδα μου επίσημα δεν έχει μιλήσει καθόλου για διαιτησία ασχέτως αν η μισή ομάδα έχει βγει οφ από κλωτσιές αντιπάλων και μερικά άλλα φαλτσοσφυρίγματα. Απλά νομίζω ότι μας έχουν δώσει το δικαίωμα να τους αμφισβητούμε. Βασικά είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Για τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού τα έχω γράψει αρκετά παλιότερα. Σε γνεικές γραμμές έχω γράψει ότι κάποιες χρονιές είχε σαφώς την καλύτερη ομάδα, αλλά το άγχος των διαιτητών να είναι "καλά παιδιά" ήταν τόσο μεγάλο που τον έσπρωχναν χωρίς να το έχει ανάγκη, με αποτέλεσμα αφενός να ξεφτιλίζεται η προσπάθεια των παιχτών, αφετέρου να δίνεται -βάσιμο- πάτημα για αμφισβήτηση.

Όπως και να 'χει όμως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αν έπαιρνα κι εγώ σερί κούπες και συμμετοχές σε ομίλους θα ήμουν σαφώς πιο άνετος κι αφ' υψηλού. Μόνο σου λες πώς αντιδρούσατε εσείς και πώς οι ζέλες στα πέτρινα χρόνια σας. Ο ζορισμένος πάντα αντιδρά πιο σπασμωδικά, αφού νιώθει την πίεση -εντός κι εκτός γηπέδου- από τον ισχυρό.

Φρατζέσκος... Τί πόδι ρπμ! Πραγματικά από ένα σημείο και μετά ήταν βαρετό.

Sferopetadhn
23/11/2010, 21:59
αυτος ειναι φιλαρακι παοκτζη, που εχει προιστορια με μενα,

Εγώ είμαι αυτό; :eyepop:

:bawl:

Πού είσαι busa φίλε μου; Α ρε παλιοσειρά θυμάσαι; Ψωμί κι αλάτι φάγαμε...

ΠΟΥΤ@Ν@ ΚΕΝΩΝΙΑ :cry:

Ρε ακατανόμαστε δε μπας καλά λέμε. Τον άνθρωπο δεν τον έχω δει ποτέ μου. Μόνο ότι έχει ένα πολύχρωμο καλτσόν ξέρω! :rotflmao:

Sferopetadhn
23/11/2010, 22:01
λοιπον, στην παρουσα φαση
(α) εχουμε 42 χρονια αηττητο στα ευρωπαικα εντος εδρας (κ ακομα συνεχιζουμε...)
(β) φυγαμε με τριποντο απ' την τουμπα
(γ) εχουμε κουουουουπερ
(δ) εχουμε ανεβασμενη ψυχολογια, απο νικη με κερκυρα
(ε) κ βλεεεπουμε...

οσο για το ποτακι, η τεκιλα εχει υφος, παρα...μαλαματινες....
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Προβοκάτορα αρειανέ δεν θα σου περάσει το σχέδιο. Σε αγνοώ! :D

kalgeorge
23/11/2010, 22:01
Μόνο ότι έχει ένα πολύχρωμο καλτσόν ξέρω! :rotflmao:

:bawl: :bawl: :bawl:

ασε τα σαπια ρε.....η υπογραφη σου αλλα λεει

Akatanomastos
23/11/2010, 22:08
Εγώ είμαι αυτό; :eyepop:

:bawl:

Πού είσαι busa φίλε μου; Α ρε παλιοσειρά θυμάσαι; Ψωμί κι αλάτι φάγαμε...

ΠΟΥΤ@Ν@ ΚΕΝΩΝΙΑ :cry:

Ρε ακατανόμαστε δε μπας καλά λέμε. Τον άνθρωπο δεν τον έχω δει ποτέ μου. Μόνο ότι έχει ένα πολύχρωμο καλτσόν ξέρω! :rotflmao:

ε οκ

τεσπα

δεν ξερω τι κανετε και μεταξυ σας και αν γνωριζεστε..

υποθεση εκανα..
αφου δεν γνωριζεστε

απλα πεταχτηκε για να την πει σε μενα λογω προιστοριας.

εσυ δεν μας ειπες ρε κουκλε
θα βγεις να πεις οτι οσοι μιλανε για 3 πεναλντυ ειναι γελοιοι?

το υποστηριξε και η διοικηση αυτο?

αντε μην στα βγαζουμε με το τσιγκελι
πες μας 2 πραγματα

Sferopetadhn
23/11/2010, 22:36
ε οκ

τεσπα

δεν ξερω τι κανετε και μεταξυ σας και αν γνωριζεστε..

υποθεση εκανα..
αφου δεν γνωριζεστε

απλα πεταχτηκε για να την πει σε μενα λογω προιστοριας.

εσυ δεν μας ειπες ρε κουκλε
θα βγεις να πεις οτι οσοι μιλανε για 3 πεναλντυ ειναι γελοιοι?

το υποστηριξε και η διοικηση αυτο?

αντε μην στα βγαζουμε με το τσιγκελι
πες μας 2 πραγματα

Και να το πω δε λέει κάτι. Σου είπα απλά τη γνώμη μου βάσει της δικής μου οπτικής για το πώς πρέπει να παίζεται το ποδόσφαιρο. Με τη δική σου λογική όλοι είμαστε γελοίοι γιατί όλοι κατά καιρούς ζητάμε κάτι που δεν είναι (πέναλτι, οφ σάιντ κλπ). Σε όλο τον κόσμο γίνεται αυτό. Τη μια βδομάδα εγώ, την άλλη εσύ κλπ. Η λέξη είναι μάλλον λίγο βαριά λοιπόν (κατ' εμέ).

Η διοίκησή μου δεν το υποστήριξε, έχεις λάθος. Ούτε ανακοίνωση έβγαλε, ούτε τίποτε. Ακόμη και με τις παπαριές του Αδαμίδη για την Τούμπα, ανακοίνωση δε βγήκε και υπάρχει αρκετός δικός μας κόσμος που θεωρεί ότι ο Ζαγοράκης κάνει λάθος που το παίζει soft. Εγώ συμφωνώ μαζί του. Εκτός κι αν το κοράκι σε σκίσει, οι ανακοινώσεις δεν προσφέρουν τίποτα διότι δεν αλλάζουν τίποτα.