View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread V
Sferopetadhn
23/11/2010, 22:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
:bawl: :bawl: :bawl:
ασε τα σαπια ρε.....η υπογραφη σου αλλα λεει
Μιλάμε για κορυφαία ατάκα!
Είχες γράψει κι άλλο ένα, αλλά είπα να μην καταχραστώ τα πνευματικά του δικαιώματα...
Τί κολλητός είμαι; :lol:
Akatanomastos
23/11/2010, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Και να το πω δε λέει κάτι. Σου είπα απλά τη γνώμη μου βάσει της δικής μου οπτικής για το πώς πρέπει να παίζεται το ποδόσφαιρο. Με τη δική σου λογική όλοι είμαστε γελοίοι γιατί όλοι κατά καιρούς ζητάμε κάτι που δεν είναι (πέναλτι, οφ σάιντ κλπ).
αχα
καταλαβα
ναι φιλε μου, ΠΡΟΦΑΝΩΣ
ειναι γελοιο να δημιουργεις κλιμα χωρις λογο απο το πουθενα
δεν μπορει να βγαινει ο καθενας και να λεει οτι του ρθει στο κεφαλι
γιατι μετα βγαινει ο καθε καραγκιοζης και πουλαει τρελα και φανατιζει τα ζωα οπαδους..
δηλαδη οταν το κανει ο γαυρος και ο βαζελος ειναι κακο
και πρεπει να το κατακρινουμε και εμεις οι ιδιοι οπαδοι των ομαδων μας,
αλλα εσυ δεν το λες, γιατι στην δικια σας περιπτωση "δεν λεει κατι" οπως δηλωνεις
Η διοίκησή μου δεν το υποστήριξε, έχεις λάθος. Ούτε ανακοίνωση έβγαλε, ούτε τίποτε. Ακόμη και με τις παπαριές του Αδαμίδη για την Τούμπα, ανακοίνωση δε βγήκε και υπάρχει αρκετός δικός μας κόσμος που θεωρεί ότι ο Ζαγοράκης κάνει λάθος που το παίζει soft. Εγώ συμφωνώ μαζί του. Εκτός κι αν το κοράκι σε σκίσει, οι ανακοινώσεις δεν προσφέρουν τίποτα διότι δεν αλλάζουν τίποτα. [/B] ΡΩΤΗΣΑ
εχει ερωτηματικο
η προταση μου για το τι εκανε η διοικηση σας,
μην γραφετε οτι θελετε συνεχεια,
ειναι κουραστικο
ΕΡΩΤΗΣΗ
περσυ μετα την ηττα στο χαριλαου
που μιλαγατε για χειρουργειο ειχε βγαλει ανακοινωση η διοικηση?
αν ναι(δεν θυμαμαι)
ειχε νοημα τοτε ?
kalgeorge
24/11/2010, 08:07
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/298508.html
:lol:
kalgeorge
24/11/2010, 08:09
Μιλάμε για κορυφαία ατάκα!
Είχες γράψει κι άλλο ένα, αλλά είπα να μην καταχραστώ τα πνευματικά του δικαιώματα...
Τί κολλητός είμαι; :lol:
pes to na gelasoume...den thumamai pio les :p
Sferopetadhn
24/11/2010, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αχα
καταλαβα
ναι φιλε μου, ΠΡΟΦΑΝΩΣ
ειναι γελοιο να δημιουργεις κλιμα χωρις λογο απο το πουθενα
δεν μπορει να βγαινει ο καθενας και να λεει οτι του ρθει στο κεφαλι
γιατι μετα βγαινει ο καθε καραγκιοζης και πουλαει τρελα και φανατιζει τα ζωα οπαδους..
δηλαδη οταν το κανει ο γαυρος και ο βαζελος ειναι κακο
και πρεπει να το κατακρινουμε και εμεις οι ιδιοι οπαδοι των ομαδων μας,
αλλα εσυ δεν το λες, γιατι στην δικια σας περιπτωση "δεν λεει κατι" οπως δηλωνεις
Δεν είπα ότι δε λέει κάτι η ενέργεια. Είπα ότι και να πω εγώ ότι είναι ή δεν είναι γελοίοι δεν έχει νόημα, δεν αλλάζει κάτι. Σου είπα την προσωπική μου γνώμη.
ΡΩΤΗΣΑ
εχει ερωτηματικο
η προταση μου για το τι εκανε η διοικηση σας,
μην γραφετε οτι θελετε συνεχεια,
ειναι κουραστικο
Ηρέμησε ρε, δεν το είδα. Ρε τι παρεξηγησιάρης είσαι!
ΕΡΩΤΗΣΗ
περσυ μετα την ηττα στο χαριλαου
που μιλαγατε για χειρουργειο ειχε βγαλει ανακοινωση η διοικηση?
αν ναι(δεν θυμαμαι)
ειχε νοημα τοτε ?
Δε θυμάμαι να σου πω την αλήθεια, αλλά αν έβγαλε είχε νόημα γιατί τότε είχαν γίνει όργια πριν και κατά τη διάρκεια του ματς. Αν δε μιλούσαν και τότε ο κόσμος (του ΠΑΟΚ) θα στρεφόταν εναντίον τους. Και τώρα, έτσι και συνεχιστεί αυτό το βιολί, ο κόσμος είναι έτοιμος για χοντράδες μιας κι ο Ζαγόρ δε βγάζει ανακοινώσεις (κι όπως είπα πριν καλά κάνει).
Sferopetadhn
24/11/2010, 08:59
pes to na gelasoume...den thumamai pio les :p
Δε θυμάμαι καθόλου ρπμ...
Sferopetadhn
24/11/2010, 09:00
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/298508.html
:lol:
Άσχετο. Γι' αυτά που είπε ο Αμανατίδης όλοι κάνανε μόκο ή εγώ έχασα κάτι; ;)
blackbusa
24/11/2010, 10:11
Μόνο ότι έχει ένα πολύχρωμο καλτσόν ξέρω! :rotflmao:
εχω και ενα φουξια προς το μωβ αλλα αν παω με αυτο θα με δουλευουν μεχρι και ο Sogokou και ο Cirus...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
24/11/2010, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman
οσο για το ποτακι, η τεκιλα εχει υφος, παρα...μαλαματινες....
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
νταξ...και τα 2 καλα ειναι...αναλογα με το που τα πινεις....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
doctor x
24/11/2010, 10:23
Άσχετο. Γι' αυτά που είπε ο Αμανατίδης όλοι κάνανε μόκο ή εγώ έχασα κάτι; ;)
Gia mena ine eknevristiko pou vgikan oli I....epanastates AFOU effige o germanos.
Ke pios o....Amanatidis pou ousiastika itan apo tous vasikous.
Ke pote milai?me proponiti Santos pou dixni me tis epiloges tou oti I epoxi tou...silogou /ethniki exi perasi anepistrepti...
Sorry den boro na ton paro sovara!
Sferopetadhn
24/11/2010, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
Gia mena ine eknevristiko pou vgikan oli I....epanastates AFOU effige o germanos.
Ke pios o....Amanatidis pou ousiastika itan apo tous vasikous.
Ke pote milai?me proponiti Santos pou dixni me tis epiloges tou oti I epoxi tou...silogou /ethniki exi perasi anepistrepti...
Sorry den boro na ton paro sovara!
Το θέμα είναι ότι κανείς δεν έχει βγει να πει ότι λέει μαλακίες, άρα λέει αλήθεια. Όχι ότι δεν ξέραμε ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί μέσα, αλλά τώρα είπε και ονόματα. Ξεφτιλίστηκαν και επισήμως και θα έπρεπε να ντρέπονται να παίζουν τέτοια παιχνίδια με την Εθνική. Από τη στιγμή που είναι εθελοντικό, όποιος δε γουστάρει δεν πάει. Τόσο απλά!
Sferopetadhn
24/11/2010, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εχω και ενα φουξια προς το μωβ αλλα αν παω με αυτο θα με δουλευουν μεχρι και ο Sogokou και ο Cirus...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πού πας και τα βρίσκεις θα ' θελα να 'ξερα... :a19:
kalgeorge
24/11/2010, 10:44
Δε θυμάμαι καθόλου ρπμ...
:eyepop: :hypnotize :uplate:
blackbusa
24/11/2010, 10:47
Πού πας και τα βρίσκεις θα ' θελα να 'ξερα... :a19:
ρε στα νιατα μου...οπου και ειχα σωας τα φρενας (δηλαδη πριν γινω κομπλεξικος και αρχισω τις μπυρες:lol: )...πηγαινα για τρεξιμο το βραδυ...και για να με βλεπουν ειχα παρει φωσφοριζε ρουχα για να μην με πατησει κανας μαλακας...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
blackbusa
24/11/2010, 10:49
:eyepop: :hypnotize :uplate:
μπορει να εννοει την σχεση του Βασιλη με το τηλεκοντρολ της τηλεορασης ρε...
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
doctor x
24/11/2010, 10:51
Diladi an vgi kapios ke se pi pousti(sorry sxima logou)tha prepi na to...diapsefsis Gia na min ise?
PADA PADOU se omades iparxoun kalos I kalos enooumenes klikes.Tin epoxy rehagel pou epezan I idii ke I idii akoma k an ixan....stamatisi ti balla lol KANIS de milouse .ke na milame tora pou oxi mono epilegode ala ke pezoun nea atoma xmmmm malon ipervoliko mou fenete.oti exi prosopika o Amanatidis me kapious Mesa ine fanero.
Gia na ton paro sovara as ta lege prin.
Ke Pali sta @rxidia mou .I omada pano apo ola.idika tora pou ine se metehmio!sou thimizo ti kodra me Georgato(pou San piotita ke logo thesis malon ton xriazotan theoritika perisotero I ethniki.)pios dikeothike?
kalgeorge
24/11/2010, 10:56
am etsi pes mou. :lol:
kalgeorge
24/11/2010, 10:58
Diladi an vgi kapios ke se pi pousti(sorry sxima logou)tha prepi na to...diapsefsis Gia na min ise?
PADA PADOU se omades iparxoun kalos I kalos enooumenes klikes.Tin epoxy rehagel pou epezan I idii ke I idii akoma k an ixan....stamatisi ti balla lol KANIS de milouse .ke na milame tora pou oxi mono epilegode ala ke pezoun nea atoma xmmmm malon ipervoliko mou fenete.oti exi prosopika o Amanatidis me kapious Mesa ine fanero.
Ke Pali sta @rxidia mou .I omada pano apo ola.idika tora pou ine se metehmio!sou thimizo ti kodra me Georgato(pou San piotita ke logo thesis malon ton xriazotan theoritika perisotero I ethniki.)pios dikeothike?
δεν παει ετσι φιλε.....αλλο το ενα αλλο το αλλο.
πρωτον αυτα ειναι πραγματα που ΠΡΕΠΕΙ να τα διαψευσεις.....δεν ειναι αστειες δηλωσεις.
δευτερον αυτα τα ξεραμε εδω και πολλααααααα χρονια....δεν περιμεναμε τον αμανατιδη.
τριτον δεν σημαινει οτι επειδη δεν βγηκε να τα πει οταν επρεπε , οτι δεν πρεπει να δωσουμε βαση
Sferopetadhn
24/11/2010, 14:08
Συμφωνώ με τον kalgeorge! Στην τελική δεν έγινε και τίποτα γι' αυτούς, απλά τους ψιλοξεφτιλίζει γιατί επιβεβαιώνει κι επίσημε αυτά που λέγαμε έστω και σαν ανέκδοτα τόσα χρόνια.
Και το να υπάρχουν αυτά σε μια ομάδα πάει κι έρχεται, γιατί εκεί είναι η δουλειά τους και όπως στις περισσότερες δουλειές υπάρχουν κλίκες. Η Εθνική όμως είναι άλλο πράγμα και δεν επιτρέπεται να τη χρησιμοποιείς για να κάνεις καριέρα, ιδίως όταν σου έχουν δοθεί ευκαιρίες και τις πέταξες στον κάλαθο.
Ελπίζω ο Σάντος να μην λειτουργήσει έτσι και να αρχίσει να παίρνει παίκτες σε φόρμα, όπου κι αν παίζουν. Πάντως παίχτη που ΔΕΝ παίζει ούτε στην Αρλ, εγώ δε θέλω να τον βλέπω στην Εθνική μου, ότι κι αν είχε κάνει 6 χρόνια πριν. Άλλο ο σεβασμός γι' αυτό που έκαναν τότε κι άλλο το να μας γαμήσουν. Όλοι κρίνονται σ' αυτή τη ζωή μηδενός εξαιρουμένου!
Sferopetadhn
24/11/2010, 14:19
Για ξαναπέ το αυτό...
βάλτο εσύ και δεν θα σε δουλεύω το υπόσχομαι :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Υ.Γ. Εντάξει, εντάξει ψέματα λέω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
24/11/2010, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
βάλτο εσύ και δεν θα σε δουλεύω το υπόσχομαι :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Υ.Γ. Εντάξει, εντάξει ψέματα λέω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pou isoun tin proigoumeni pou ta exane monos me to termaaaaaaa :lol:
edit, billy min vazeis avatar me tin fatsa sou re, diktuo einai , den ksereis pios tin pairnei kai ti tha tin kanei
:lol: :lol: :lol:
ante mamisou mlk :rotflmao: :rotflmao:
den vazo tin fatsa mou giati eisai ziliaris re:lol: :lol:
kalgeorge
24/11/2010, 15:28
ante mamisou mlk :rotflmao: :rotflmao:
den vazo tin fatsa mou giati eisai ziliaris re:lol: :lol:
tupwse tin na tin kremasoume sta dixtua, bas kai valei kana gol o abalos simadeuontas tin :lol: :lol: :lol:
simadeuontas tin
na kanei ti????????????????????
agnosti lexi, den iparxei sto repertorio toy, dokimaste tin lexi mpekatsa:bawl: :bawl: :bawl:
Sferopetadhn
24/11/2010, 15:44
Ε βάλτε τότε μια μπεκάτσα στο τέρμα όχι τον Κύρο...
Πάντως Γιώργο δε μας τα λες καλά. Προχτές μας έλεγε ότι έχασε το μέτρημα...
SANTA MARIA............
Κάνε τό θαύμα σου.........
Καί βόηθα τή Μπάρτσα νά σπάσει τό ρεκόρ τού γαύρου....
ΜΠΑΡΤΣΑ...........ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:a8: :a8: :a8: :a22: :a22: :a22:
blackbusa
24/11/2010, 16:07
Για ξαναπέ το αυτό...
με κραζει ο Cirus και του απανταω κομπλεξικα εχοντας πιει μπυρα....:lol: :lol: :lol:
και ρε μαλακα τι απο ολα αυτα εχεις εσυ που με κραζεις???το μονο κοντρολ που ξερεις ειναι της τελεορασης...απο πασα δεν ξερω αν ξερεις τον Αλη Πασα γιατι απο το ενα ποδι σου στο αλλο δεν την δινεις....κρατας βεβαια την μπαλλα οταν την μαζευεις απο τα διχτυα...οσο για τα 10 μετρα...μολις κανεις 3-4 ζητας time out...
:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
SANTA MARIA............
Κάνε τό θαύμα σου.........
Καί βόηθα τή Μπάρτσα νά σπάσει τό ρεκόρ τού γαύρου....
ΜΠΑΡΤΣΑ...........ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:a8: :a8: :a8: :a22: :a22: :a22:
πάλι με ξένους όρχεις;;:lol: :lol:
με κραζει ο Cirus και του απανταω κομπλεξικα εχοντας πιει μπυρα....:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε κομπλεξικέ, control έχω, αντοχές δεν έχω:rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
24/11/2010, 16:25
ρε κομπλεξικέ, control έχω, αντοχές δεν έχω:rotflmao: :rotflmao:
ε ναι ρε μαλακα...αφου εχεις γερμανο κοντα σου...http://www.youtube.com/watch?v=BVNLdEzYNYo
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
[Quote] [i] Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia [/ i]
[B] πάλι με ξένους όρχεις??: Lol:: lol: [/ B] [/ quote]
ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ.........
ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ....??
Ξεχασιάρηηηηηηη...........
:a9: :a25: :a25: :a25:
ε ναι ρε μαλακα...αφου εχεις γερμανο κοντα σου...http://www.youtube.com/watch?v=BVNLdEzYNYo
ti ilithios:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Panos1313
24/11/2010, 17:00
Αισχος το σημερινο στο Παγκρητιο...
Πραγματικα ντρεπομαι και λυπαμαι. Ντρεπομαι για οσους χαρηκαν με τον τροπο που κερδισαν, λυπαμαι που ειμαι τοσο μαλακας και ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο.
doctor x
24/11/2010, 17:02
Συμφωνώ με τον kalgeorge! Στην τελική δεν έγινε και τίποτα γι' αυτούς, απλά τους ψιλοξεφτιλίζει γιατί επιβεβαιώνει κι επίσημε αυτά που λέγαμε έστω και σαν ανέκδοτα τόσα χρόνια.
Και το να υπάρχουν αυτά σε μια ομάδα πάει κι έρχεται, γιατί εκεί είναι η δουλειά τους και όπως στις περισσότερες δουλειές υπάρχουν κλίκες. Η Εθνική όμως είναι άλλο πράγμα και δεν επιτρέπεται να τη χρησιμοποιείς για να κάνεις καριέρα, ιδίως όταν σου έχουν δοθεί ευκαιρίες και τις πέταξες στον κάλαθο.
Ελπίζω ο Σάντος να μην λειτουργήσει έτσι και να αρχίσει να παίρνει παίκτες σε φόρμα, όπου κι αν παίζουν. Πάντως παίχτη που ΔΕΝ παίζει ούτε στην Αρλ, εγώ δε θέλω να τον βλέπω στην Εθνική μου, ότι κι αν είχε κάνει 6 χρόνια πριν. Άλλο ο σεβασμός γι' αυτό που έκαναν τότε κι άλλο το να μας γαμήσουν. Όλοι κρίνονται σ' αυτή τη ζωή μηδενός εξαιρουμένου!
Apo ti stigmi pou o Santos fenete toulaxiston na litourgi axiokratika na milai kapios pou itan stin...klika rehagel afou effige kiolas o Germanos AFTO me tsadizi!(leme tora)allios as min...anakaliptoume tin....Ameriki xronia meta!afta pou lei o ....Gagatsis sto vivlio tou pou perilamvani KE gegonota sto EURO ine poli xirotera ...(apoditiria klp)exalou Katsou Kara exoun mini Gia ligo akoma.dikeoute o Sados na doulepsi ligo irema...kala fenete na pai tin omada na doume epitelous ke Kati alo...
ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ.........
Τύφλα νάχει τό γαμήσι........
:a5:
[Quote] [i] Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313 [/ i]
[B] Αισχος το σημερινο στο Παγκρητιο ...
Πραγματικα ντρεπομαι και λυπαμαι. Ντρεπομαι για οσους χαρηκαν με τον τροπο που κερδισαν, λυπαμαι που ειμαι τοσο μαλακας και ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο. [/ B] [/ quote]
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ...........ΔΕ ΣΟΥΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ Ε.....??
Περίμενε τώρα σέ λίγο οί είδικοί θά μάς τό άναλύσουν.....
:wave2:
doctor x
24/11/2010, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Πραγματικα ντρεπομαι και λυπαμαι. Ντρεπομαι για οσους χαρηκαν με τον τροπο που κερδισαν, λυπαμαι που ειμαι τοσο μαλακας και ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο.
Ine gegonos oti to ...anapodo korner pou malon exi proigithi foul sto Romedal ine o...orismos tis sfagis!idika s ena mats pou exi akirothi KANONIKO goal!(eki vevea dexomaste to anthropino lathos dietiti/epopti)
Ego Ida Mia omada pou prospathouse na pexi balla (para tin idieterotita tou pexnidiou)ke Mia Ali na kathisteri opos na ne (mono banio den ekane o alos Gia na ...desi ta kordonia tou lol)!!!
ELEOS!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
τι εγινε, για πες γιατί δεν το είδα, μόνο το αποτέλεσμα έμαθα από το ραδιόφωνο
από ότι ξέρω ο πανηλίθιος διαιτητής άρχισε πολύ κακώς ενα ματς που δεν έπρεπε να αρχίσει και μας ακύρωσε και ένα πεντακάθαρο γκολ του Τοροσίδη.
τι περιλάμβανε το ρεπερτόριο αυτή τη φορά και αισθάνεσαι μαλάκας???
edit: καλά τώρα το είδα, έδωσε ένα ανάποδο σφύριγμα κόρνερ αντί για αουτ και κλαίγεσαι έτσι, πλάκα μας κάνεις ρε φίλε!!!!! Εδώ ακύρωσε κανονικό γκολ δικό μας και μας λες ότι έσφαξε τον εργοτέλη για ενα κορνερ. καλά κάνεις μάλλον και αισθάνεσαι έτσι, μην ασχολείσαι άλλο με το ποδόσφαιρο. Οταν έπεφτε ο βύντρα γιατί τον τσίμπησε αλογόμυγα και πήρες πέναλτυ δεν αισθανόσουν όμως μαλάκας, ούτε ντράπηκες για αυτούς που πανηγύρισαν νίκη ε??
ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ...........ΣΤΟΠΠΕΡ
Κί άς πεθάνωωωωωωωωωω..........
Όχι τίποτε άλλο, άλλά νά δικαιώσουμε καί τό φίλο μας
τό γνώστη τού ποδοσφαίρου....
ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΠΑΝΤΩΣ..........πού άκουσε ό Κατσούρ,
χρόνια είχα ..........
Μέ Ήρακλή λίρα 100...!!!
Έν πάσει περιπτώσει ό άνθρωπος είναι γεννημένος γιά στόππερ.
Μετά τά 35του βεβαίως στήν Παναχαίκή ξανά γιά χόμπυ..... :rotflmao:
στήν Δ' Έθνική.......:rotflmao:
[Quote] [i] Αρχικά δημιουργήθηκε από το γιατρό x [/ i]
[B] Ine ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ να ... anapodo Malon pou Korner EXI proigithi φάουλ στο Romedal ine o. .. orismos tis sfagis! Idika s ena pou ματς EXI akirothi γκολ KANONIKO! (Eki dexomaste vevea να ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ dietiti / epopti)
Εγώ Ida Mia ομάδα prospathouse pou na pexi balla (παρ. idieterotita κασσίτερος pexnidiou tou) ke Mia Αλί na kathisteri ΟΠΩΣ na ne (mono den ΜΠΑΝΙΟ o έκανε αλός Gia na ta ... desi lol tou kordonia)!
Eleos! [/ B] [/ quote]
ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ.........ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ
Άπό τό 85ο μέχρι τό 95ο ...........
ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ....??
Καί ποιά νά διαμαρτύρεται σύσσωμος ό πάγκος της μόλις ό τέταρτος
έδειξε 5 λεπτά....??
Άπό Βαλβέρδε μέχρι Μητρόπουλο πού έφυγε μέ άποβολή....??
Έπειδή είδες πές τα όλα......:lol:
doctor x
24/11/2010, 17:30
[B] Ine ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ να ... anapodo Malon pou Korner EXI proigithi φάουλ στο Romedal ine o. .. orismos tis sfagis! Idika s ena pou ματς EXI akirothi γκολ KANONIKO! (Eki dexomaste vevea να ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ dietiti / epopti)
Εγώ Ida Mia ομάδα prospathouse pou na pexi balla (παρ. idieterotita κασσίτερος pexnidiou tou) ke Mia Αλί na kathisteri ΟΠΩΣ na ne (mono den ΜΠΑΝΙΟ o έκανε αλός Gia na ta ... desi lol tou kordonia)!
Eleos! [/ B] [/ quote]
ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ.........ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ
Άπό τό 85ο μέχρι τό 95ο ...........
ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ....??
Καί ποιά νά διαμαρτύρεται σύσσωμος ό πάγκος της μόλις ό τέταρτος
έδειξε 5 λεπτά....??
Άπό Βαλβέρδε μέχρι Μητρόπουλο πού έφυγε μέ άποβολή....??
Έπειδή είδες πές τα όλα......:lol:
exi mia...mikri diafora na kerdizis ke na....menoun 5 min apo to....1o min nomizo!ke 5 lepta ke mena mou fanikan ipervolika ala apolitos xronometris ine o dietitis...:wave2:
ps.m@lakia pados na vlepis ena imixrono ...na fadastis kathisa na do ke ligo to...derby sunderland-everton na...telioso ligo ton...kafe:bigcry:
exi mia...mikri diafora na kerdizis ke na....menoun 5 min apo to....1o min nomizo!ke 5 lepta ke mena mou fanikan ipervolika ala apolitos xronometris ine o dietitis...:wave2:
ps.m@lakia pados na vlepis ena imixrono ...na fadastis kathisa na do ke ligo to...derby sunderland-everton na...telioso ligo ton...kafe:bigcry:
όποτε κερδίζουμε θέλουν να το βγάζουν σφαγή αυτό καταλαβαίνω εγώ.
ο άλλος λέει αισθάνεται μαλάκας που παρακολουθεί γιατί έδωσε κόρνερ αντί για αουτ, άρα τους σφάξαμε και πήραμε άδικα το ματς :a31: :a31:
και βρήκε και ματς να το πει, εντάξει δε λέω ψέματα έχουμε ευννοηθεί σε άλλα ματς αλλά να βγαίνεις να το λες σε ματς που μας ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ. Πες το τουλάχιστον σε ματς που ευννοηθήκαμε όχι σε αυτό.
! [B] EXI mia ... Μικρή διαφορά na kerdizis ke na .... ΜΕΝΟΥΝ 5 apo λεπτά για να .... 1o ΝΟΜΙΖΩ λεπτό ke 5 lepta ke mou μένα fanikan ipervolika αλά apolitos xronometris ine dietitis o ...: wave2 :
ps.m @ lakia pados na vlepis ena imixrono ... na fadastis ΚΑΘΗΣΑ na κάνουμε λίγο ke to ... ντέρμπι Σάντερλαντ-Εβερτον na ... telioso λίγο τον ... Καφέ: bigcry: [/ B] [/ quote]
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.........
Άπό ένα λάθος κόρνερ ..........ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.
Έτσι τό είδε ,έτσι τό έδωσε.
Δέν ξέρω πόσο ύπεύθυνος ένοιωθε γιά τή μαλακία νά σπάσει τό μάτς στά δύο,
ούτε καί γιά τό τραγικό νά άκυρώσει μέσα στά λασπόνερα τή γκολάρα
τού Τοροσίδη...!!
Δέν είδα πρόθεση..........
Είδα όμως άπό τόν ΟΣΦΠ συμπεριφορά ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, στά 5 λεπτά
τού πρόσθετου χρόνου.
Δέν άντιδρά έτσι μιά όμάδα πούχει 12 τίτλους στή σειρά........
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, όπως καί έγινε...!!
Ό προπονητής τού Έργοτέλη..........γνωστός.
Θέλοντας νά καλύψει τήν άνεπάρκεια του..........βλέπει φαντάσματα,
είναι έριστικός καί γελάει ή Έλλάδα μαζί του.
Έδώ είδε πέναλτυ όταν ό παίκτης του πήρε άλλά μπρατσέττα τόν Δέλλα
στήν Καλογρέζα....
ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ....!!!
Έπειδή τό κοράκι είδε ένα κόρνερ άνάποδα,δέ μαζεύεις τήν όμάδα νά φύγεις...!!
ΓΕΛΟΙΑ............ΠΡΑΜΜΑΤΑ
Έχετε τόσο κακό παρελθόν όμως,καί παρόν βεβαίως πού ..........
ότι καί νά γίνεται.........
ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ....!!!
Τυχαία....??
Δέ νομίζωωωωωωωωωωωωωωωω.....
doctor x
24/11/2010, 17:53
! [B] EXI mia ... Μικρή διαφορά na kerdizis ke na .... ΜΕΝΟΥΝ 5 apo λεπτά για να .... 1o ΝΟΜΙΖΩ λεπτό ke 5 lepta ke mou μένα fanikan ipervolika αλά apolitos xronometris ine dietitis o ...: wave2 :
ps.m @ lakia pados na vlepis ena imixrono ... na fadastis ΚΑΘΗΣΑ na κάνουμε λίγο ke to ... ντέρμπι Σάντερλαντ-Εβερτον na ... telioso λίγο τον ... Καφέ: bigcry: [/ B] [/ quote]
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.........
Άπό ένα λάθος κόρνερ ..........ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.
Έτσι τό είδε ,έτσι τό έδωσε.
Δέν ξέρω πόσο ύπεύθυνος ένοιωθε γιά τή μαλακία νά σπάσει τό μάτς στά δύο,
ούτε καί γιά τό τραγικό νά άκυρώσει μέσα στά λασπόνερα τή γκολάρα
τού Τοροσίδη...!!
Δέν είδα πρόθεση..........
Είδα όμως άπό τόν ΟΣΦΠ συμπεριφορά ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, στά 5 λεπτά
τού πρόσθετου χρόνου.
Δέν άντιδρά έτσι μιά όμάδα πούχει 12 τίτλους στή σειρά........
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, όπως καί έγινε...!!
Ό προπονητής τού Έργοτέλη..........γνωστός.
Θέλοντας νά καλύψει τήν άνεπάρκεια του..........βλέπει φαντάσματα,
είναι έριστικός καί γελάει ή Έλλάδα μαζί του.
Έδώ είδε πέναλτυ όταν ό παίκτης του πήρε άλλά μπρατσέττα τόν Δέλλα
στήν Καλογρέζα....
ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ....!!!
Έπειδή τό κοράκι είδε ένα κόρνερ άνάποδα,δέ μαζεύεις τήν όμάδα νά φύγεις...!!
ΓΕΛΟΙΑ............ΠΡΑΜΜΑΤΑ
Έχετε τόσο κακό παρελθόν όμως,καί παρόν βεβαίως πού ..........
ότι καί νά γίνεται.........
ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ....!!!
Τυχαία....??
Δέ νομίζωωωωωωωωωωωωωωωω.....
αυτο που λες ΕΙΝΑΙ αποψη....τη δεχομαι η οχι ειναι τροφη για σκεψη...
ΥΓ.παντως ασχετα αν θεωρητικα εχεις δικιο δεν εχω δει καμια ΜΕΓΑΛΗ ομαδα -με ολες τις εννοιες -να καιγεται για βαθμους να μενουν λιγα λεπτα να κερδιζει με ΕΝΑ γκολ και να μην προσπαθει να παιξει και με το χρονο...ειδικα αν εχει καει φετος...θυμισου τον Ηρακλη...στο κατω κατω μονος σου το πες το...καρφωσε ΟΤΑΝ βρηκε την ευκαιρια το δευτερο...παντως ΣΧΕΤΙΚΑ ψυχραιμοι ηταν-σκεψου κιολας με ποιους επαιζε στην αμυνα κ οι παικτες τα...διαισθανονται αυτα;) -:wave2:
doctor x
24/11/2010, 17:55
εξαλλου οταν φωναζεις αδικαιολογητα μαλλον δικαιωνεις -εμμεσα-και τον...κακο λυκο επιγκεντρωνοντας δηλαδη στις γιαγιαδες που δεν...εφαγε:bigcry:
Μεταφερθήκαμε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=113625)