PDA

View Full Version : Capo Da Roca;;;Nooοο Problem!!

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6]

Gallos
21/10/2010, 17:14
Ήπια τις μπύρες μου και κατέβηκα να κοιμηθώ και εγώ....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Gallos
21/10/2010, 17:18
Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Το ημερολόγιο μου, είχα σταματήσει να το ενημερώνω, οπότε πλέον γράφω από μνήμη(μην περιμένετε και πολλά:lol: ). Θυμάμαι όμως, ότι εκείνο το πρωινό,το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας, ήταν ότι θα δέναμε Σαρδηνία.. Είχα χαρεί σαν μικρο παιδί, γιατί στο μυαλό μου είχα μια εικόνα απο τα ελληνικά νησιά. Δλδ πιάνεις λιμάνι και εσύ από πάνω βλέπεις την χώρα και τους ανθρώπους που πηγαινοέρχονται..

Είχα στηθεί λοιπόν καραούλι στον ήλιο καταμεσήμερο για να πάρω θέση και περίμενα να μπούμε στο λιμάνι..

Αντίκρισα όμως αυτό:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

215618

Gallos
21/10/2010, 17:19
Και ένα πανόραμα για να το απολαύσετε..

215619

Gallos
21/10/2010, 17:22
Φάγαμε το μεσημεράκι, έριξα και ένα ύπνο και περιμέναμε το απόγευμα, όπου και θα φτάναμε στην civitavecchia.. Τελικά φτάσαμε στις 8 το απόγευμα αντί για 5 και είχα αγχωθει λίγο. Είχαμε υπολογίσει το βράδυ να κοιμηθούμε στην Ανκονα και είχαμε 350 κμ μπροστά μας. Όταν ξεκινήσαμε είχε πέσει ο ήλιος και κάναμε όλα τα χιλιόμετρα νύχτα… Τα πρώτα 60 κμ ήταν μέσα από χωριά και έλεγα άμα πάει ετσι, θα φτάσουμε κατευθείαν για το καράβι Ανκονα… Αργότερα μπήκαμε στην νατιοναλε SS3 και θυμάμαι ότι για 80κμ μέσα στο απόλυτο σκοτάδι δεν είχαμε συναντήσει ούτε ένα αμάξι..

Κάναμε και μια στάση για ανεφοδιασμό...

215623

Gallos
21/10/2010, 17:23
Είχε αυτόματο μηχάνημα στο οποίο προπλήρωνες την βενζίνη και μετά έβαζες…Άντε να φουλαρεις μηχανη ετσι...

215626

Gallos
21/10/2010, 17:23
Τσιμπήσαμε και κάτι...

215628

Gallos
21/10/2010, 17:24
Υπήρχε και άλλη μια πελάτης εκεί, η οποία είχε νυχτερινή έμπνευση….Τώρα πως είχε βρεθεί εκεί, δεν είχα καταλάβει...

215630

Gallos
21/10/2010, 17:26
Είχαμε ακόμα 150κμ μέχρι το ξενοδοχείο της Ανκονα...

215633

Gallos
21/10/2010, 17:31
Σε κάποιο σημείο γινόντουσαν και πάλι έργα συντήρησης του δρόμου και μας έβαλε αναγκαστικά σε ένα επαρχιακό ορεινό δρόμο… Ωραία λέω για τέτοια είμαστε.

Τα φώτα από το ΚΤΜ δεν είναι καθόλου καλά εκεί ψηλά που βρίσκονται. Έχω κάνει και το λάθος και έβαλα τις βλακείες, αυτά τα ξενον η όπως τα λένε και δεν έβλεπα τπτ… Μαρτύριο, ειδικά κάτι κλειστές στροφές τις ανακάλυπτα όταν ήμουν ήδη μέσα.. Έλεγα άμα τα υπόλοιπα 100 είναι ετσι γαμώ..

Γενικά με είχε πιάσει ένα άγχος μην και χαλάσει κάνα μηχανάκι εδώ στα σκοτάδια κτλπ.. Μου είχε δημιουργήσει φοβία(προσωρινή) το όλο θέμα με το τουονο…

Με αυτά και με αυτά φτάσαμε μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο. Το οποίο ήταν στην περιοχή Falconara (Hotel Touring) και το GPS εκεί που με πήγε δεν υπήρχε hotel. Κάποιος κύριος όμως, της περιοχής μάλλον, κατάλαβε ότι το ψάχναμε και μας έδειξε το δρόμο(φαντάζομαι πόσους θα έχει δει να το ψάχνουν)χωρίς να τον ρωτήσουμε. Παρκάραμε, και την πέσαμε για ύπνο…:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

215636

Gallos
21/10/2010, 17:32
Σαββάτο 24 Ιουλίου 2010

Ξυπνήσαμε, φάγαμε ένα κάλο πρωινό, πληρώσαμε(103 ευρώ για τους 3) και κατεβήκαμε στο λιμάνι για να κάνω τo check in για το καράβι..

Στο ξενοδοχειο

215638

Gallos
21/10/2010, 17:33
Για όσους έχετε πάει στο λιμάνι της Ανκονα, τέλη Ιουλίου ξέρετε τι γίνεται εκεί με τους Τούρκους..Πανζουρλισμός.. Ένας χαμός γίνετε… Ααααχχχχ, επιτελούς ένα περιβάλλον που μου είναι οικείο…χαχαχα… Έκανα το check in και βγαίνοντας συνάντησα το παρακάτω μοτοσακό..

Καλά ρε Τειο, πως βλέπεις με αυτόν τον πύργο μπροστά σου??
:beer:

215641

Gallos
21/10/2010, 17:34
Πήγα στα παιδιά τους ει πα και τα μαντάτα, ότι το πλοίο έχει καθυστερήσει 4 ώρες και τους έφτιαξα… Είχαμε κάτσει κάτω από μια γέφυρα εκεί διπλά στο check in, γιατί έβρεχε κιόλας

215643

Gallos
21/10/2010, 17:37
Το τι bmw, audi, mercede περνούσε από μπροστά μου δεν λεγόταν.. Περήφανοι Τούρκοι ιδιοκτήτες..

Γυρνάω στα παιδιά και λέω, πάμε δεν μπορώ άλλο εδώ. Πάμε έξω από το λιμάνι να κάτσουμε, κάτι θα βρούμε… Ανέβηκα σε ένα λόφο που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι και όπου έχει μια εκκλησιά..

Είχε όμορφη θέα προς το λιμάνι, δεντράκια και παγκάκια για να αράξεις.. Αφήσαμε το Βουνό εκεί και κατέβηκα με το πλάσμα να φέρουμε μακαρονάδες να φάμε..

- Βουνέ να σε αφήσω μονό σου, θα είσαι οκ?
- Ναι ρε, No problem…

215646

Gallos
21/10/2010, 17:38
H Θέα από τον λόφο, προς το λιμάνι της Ανκονα

215647

Gallos
21/10/2010, 17:39
Πλησίαζε όμως ένα συννεφάκι μυστήριο και τους είπα, για πάμε σιγά σιγά στην γέφυρα μας πάλι..

215648

Gallos
21/10/2010, 17:40
Επιτέλους είχε έρθει η στιγμή να μπούμε στο καράβι. Αριστερά στην φώτο εκεί που είναι το triumph με το honda, βλέπετε ένα ζευγαράκι που ταξίδευε ο καθένας με το μηχανάκι του. Πινακίδες είχαν από Ολλανδία. Την έβαζε μπροστά ο τυπάς και ξοπίσω αυτός..Ωωωραιοοιιι

215650

Gallos
21/10/2010, 17:42
Ανεβήκαμε στο πλοίο τελευταίοι, επειδή ήμασταν οι μόνοι για Πάτρα και κάναμε ένα μυστήριο δέσιμο ανάμεσα από νταλίκες..

- Αλοιφή θα τα βρούμε τα μηχανάκια Βουνέ...

215652

Gallos
21/10/2010, 17:43
Φάγαμε το βραδινό και ο Βουνός ήταν ευτυχισμένος με την ποσότητα της Μακαρονάδας του

215653

Gallos
21/10/2010, 17:43
Ανέβηκα στο κατάστρωμα για βραδινές φώτο, φυσούσε τρομερά όμως και δεν κατάφερα να βγάλω κάτι κάλο..

215654

Gallos
21/10/2010, 17:44
Κατέβηκα στην καμπίνα μου, βυθισμενος μέσα στις σκέψεις μου και απόλαυσα το τελευταίο ύπνο από αυτό το ταξίδι...

Gallos
21/10/2010, 17:46
Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Το μεσημέρι μας βρήκε στην Ηγουμενίτσα και έμενα να χαζεύω τους Τούρκους που ξεχυνόντουσαν στην Εγναντια .. Φτάσαμε Πάτρα κατά τις 8 το απόγευμα και ξεκινήσαμε για τα σπίτια μας… Η τελευταία στάση ξεκούρασης σε αυτό το ταξίδι των 5500κμ..

Σε αυτήν την φώτο όμως, ήθελα 3 μηχανές και όχι 2

215655

Gallos
21/10/2010, 17:47
Οι εμπειρίες μου και τα συναισθήματα όμως, ήταν μεγαλύτερα σε νούμερο από τα συνολικά κμ του ταξιδιού..

Το τελευταίο κλικ αυτοί του ταξιδιωτικού...:beer: :beer: :beer:

215656

Gallos
21/10/2010, 17:50
ΕΠΙΛΟΓΟΣ...........

Δεν υπάρχει επίλογος από μένα, το ταξίδι μόλις έχει αρχίσει και εύχομαι ο επίλογος να αργήσει πολύ να γραφτεί...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ΤΕΛΟΣ

S.Nikos
21/10/2010, 19:00
Ταξίδεψα μαζί σας μέρες τώρα,

εύχομαι πάντα να μπορείτε να ταξιδεύετε με καλή παρέα και όπου πηγαίνετε θα περνάτε όμορφα!

Πάντα όρθιοι :beer:

camen
21/10/2010, 19:12
Eγω εχω ΕΝΑ πραγμα να πω...

μονο τα ΚΤΜ δεν χαλανε:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

ΥΓ:Αψογος φιλε...Καλη συνεχεια στα ταξιδια σου και ευχαριστουμε για το νοερο ταξιδι που μας
χαρησες...:beer: :beer: :beer:

tai
21/10/2010, 19:54
ωραίο ταξιδιωτικο
ωραίο ταξίδι
ωραία περιγραφή
και οι ατυχίες ειναι μέσα στην ζωή τι να κανουμε?
άντε και στο επόμενο να συμβαίνουν μονο ευχάριστα
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

LOUKILOUK
21/10/2010, 20:01
Μπράβο ρε Δημήτρη, ωραία εκδρομή, ωραία περιγραφή, όμορφες φωτό...ΜΠΡΑΒΟ!!
Κρίμα για την ατυχία που έκατσε, αλλά τελικά "no problem"...κατά Βουνό μεριά...
Η Βαρκελώνη είναι όντως το κάτι άλλο... vibes...ρε παιδί μου... έχω πάει χωρίς μηχανή, νοίκιασα εκεί και ξετρελάθηκα...
Να είστε καλά και στα επόμενα... :winka: :beer: :sun:

υ.γ. Θωμά πρόσεχε τι λες γιατί θα μας κράξουνε τώρα που έχω βάλει και φωτό με το "Θηρίο"...'Ασε που εσύ έχεις πάει Ιταλία μεριά και πρέπει να είσαι φιδωλός στις δηλώσεις σου...:winka: :rotflmao: :lol:

vaggos68
21/10/2010, 21:11
Μετα απο τα διαφορα προβληματα της καθημερηνοτητας μου , βιωνα την περιπετεια σας με την φαντασιωση μου. . . για το ταξιδι σας !
Καθομουνα εδω και μερες για να διαβασω την συνεχεια του ταξιδιου σας και πραγματικα περασα θαυμασια !
Κριμα για τους υπολοιπους της παρεα σας αλλα ολα ειναι μια εμπειρια . . . και καμια φορα ομως οχι οπως την περιμενουμε !
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την ταξιδιωτικη εμπειρια που μας . . . χαρισατε !:wave2:

man iii
22/10/2010, 09:21
Χαχαχα ακριβός στο ίδιο παγκάκι κάτσαμε στην εκκλησία στην Αγκόνα με διαφορά ένα μήνα , φοβερή καβάντζα για αναμονή βλέπεις και το καράβι σου αν έρχεται από τα ανοιχτά της θάλασσας . ;) (βλέπω ότι και εσύ με τη γ@μ@ minoan πήγες :evil: )

Να πώ όμως ότι φτάνοντας μέχρι Τολέδο ήταν πραγματικά κρίμα που δεν είδατε Γιβραλτάρ (απέχει μόνο 180 χλμ από Τολέδο), και βέβαια το Μαυριτανικό θέρετρο Alhambra στην Γρανάδα στον γυρισμό σας .
Το λέω πιο πολύ για άλλους που θα φτάσουν μέχρι εκεί , είναι εμπειρία αυτά τα δύο μέρη.
Όσο για το ταξίδι σας , για μας που το διαβάζουμε είναι σαν να διαβάσαμε ένα βιβλίο περιπέτειας με εσάς πρωταγωνιστές,
Πάρα πολύ ωραίο ταξίδι με απ΄ όλα μέσα για να έχετε να θυμάστε , μην πτοήστε και σύντομα το επόμενο ταξίδι για να ρεφάρετε !!! :beer:

costas81
22/10/2010, 10:12
Μπράβο παίδες!!!!
Ζηλεύω να ξέρετε!!!

el-Gatto
22/10/2010, 12:02
:a18:ρε παιδιά!!! Και :a19:σε ολους(ες) σας.:)
+1 "Ευχαριστω" κι απο μενα ,για το ταξιδι που μας προσφερατε!
+1000 "Ευχαριστω" στον συγγραφεα ,για την διαθεση-τον κοπο-κ το χρονο που διεθεσε ,ωστε να μας παρει ΟΛΟΥΣ μαζι του ,σε τουτο το ταξιδι......:beer:
Να'στε Παντα Καλα ,Κυριες κ' Κυριοι :) Και Παντα Τετοια! :rotflmao: :rotflmao:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΥΓ:Τελικα ,δεν μας ειπες ,φιλε ταξιδιωτη-συγγραφεα-Gallos...:confused:Tι ακριβως επαθε το Tuono???
Γιατι ,οπως το περιγραφεις ,μου "μυριζει">"κολλημενο"μπεκ(του πισω κυλινδρου κολλαει συνηθως)
Κατι το οποιο ,λυνεται> μ'1-2 κοπανηματα(κλανκ-κλονκ) στο "κεφαλι" του μπεκ,μ'1 γερμανοπολυγωνο.
Βεβαια ,που?/ να τα ξερουν αυτα οι Ανδ-οραίοι.(Plug-in & By the Book ,only!)
Γενικα ,τα Τουονο ,ΔΕΝ εχουν "προβληματικη" φημη.Το αντιθετο μαλιστα.
AN??/ τελικα,ηταν κατι τοσο απλο,τοτε,πολυ κριμα για ολο το ξενερωμα κ την ταλαιπωρια που ολοι σας υποστηκατε.
Ενημερωσε μας σχετικα,please.........:wave2:

lspiros
22/10/2010, 13:02
Να σαι καλα που μοιραστηκες το ταξιδι σου μαζι μας.ευχομαι και εις αλλα με υγεια:beer:

FZMAN
22/10/2010, 20:13
Συγχαρητήρια για το υπέροχο ταξιδιωτικό αν και βέβαια στο τέλος ταλαιπωρηθήκατε πολύ.
Εύχομαι ποτέ ξανά τέτοιες δυσάρεσρες εμπειρίες.:beer:

harisvfr
23/10/2010, 19:50
Μπράβο σας παιδιά !!!!!
Υπέροχο ταξιδι, αν και με κάποιες ατυχίες (όλα μέσα στη ζωή είναι ετσι ?)

:a012: :a012: :a012: :a012:

George20vt
25/10/2010, 09:07
Καλή παρέα, άφθονα χιλιόμετρα, υπέροχες εικόνες.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Εύχομαι να το χαρήκατε όλοι όσο φάνηκε μέσα από τις περιγραφές!

Άντε και στο επόμενο :beer:

PanVas
27/10/2010, 08:23
Δημήτρη τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια και από μένα.

Άψογη η παρέα και χίλια μπράβο και ρισπέκτ στην συνεπιβάτιδα του τουόνο.

Οι ατυχίες συμβαίνουν για να μας κάνουν πιο δυνατούς αλλά και να αδειάζει η τσέπη, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...

Ίσως στην επόμενη αναποδιά πρέπει να ποστάρεις εδώ το πρόβλημα ενώ προσπαθείτε να το λύσετε και όλο και κάποιος θα βρεθεί από το καφενείο μας να βοηθήσει!

Πολύ όμορφες εικόνες και περιεκτικότατο το ταξιδιωτικό! Ευχαριστούμε που μας θύμισες ότι υπάρχουν μουσεία αλλά και αξιοθέατα ιστορικής σημασίας, κάτι που φοβάμαι ότι τείνουμε να το ξεχάσουμε...

Άντε τώρα και στο επόμενο! Είναι να μην αρχίσεις βλέπεις...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Elesun
27/10/2010, 09:29
Συγχαρητήρια και από εμένα για την πολύ ωραία περιγραφή και τις φωτογραφίες. :beer:

Μου γεννήθηκε μια απορία παρατηρώντας τον τίτλο...

Μήπως εννοούσες "Capo Da Roca;;;TuoNooοο Problem!!" ;

:lol:

Gallos
27/10/2010, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
........
Ένα πράγμα μόνο θέλω.
Όλοι σας να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας επίσης όπως έκανα και γω.
Ο καθένας με τον τρόπο του.

Πάντα όρθιοι και καλά χιλιόμετρα!!!

Βάζω αυτό το παλιότερο σχόλιο, το οποίο και τήρησα και περιμένω από όλα τα καλά παιδάκια, αν έχουν τον χρόνο, κάτι αντίστοιχο.. Δεν λέω, το ταξίδι live με την μηχανη είναι ωραίο, αλλά και το να σε ταξιδεύουν άλλοι, είναι πάρα πολύ ωραίο επίσης...

El-Presidente: Κάποια φύσα στο τουονο έπαθε arc με αποτέλεσμα να καεί ο πολλαπλασιαστής..

man iii: Τρελή καβατζα το παγκάκι...

Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους για τις μπίρες και τα καλά τους λόγια.... Πάμε για άλλα ...

Πάω να διαβάσω τώρα, τα ταξιδιωτικά που ανέβηκαν, όσο εγώ έγραφα...:smokin:

Gallos
27/10/2010, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Βάζω αυτό το παλιότερο σχόλιο, το οποίο και τήρησα και περιμένω από όλα τα καλά παιδάκια, αν έχουν τον χρόνο, κάτι αντίστοιχο.. Δεν λέω, το ταξίδι live με την μηχανη είναι ωραίο, αλλά και το να σε ταξιδεύουν άλλοι, είναι πάρα πολύ ωραίο επίσης...

El-Presidente: Κάποια φύσα στο τουονο έπαθε arc με αποτέλεσμα να καεί ο πολλαπλασιαστής..

man iii: Τρελή καβατζα το παγκάκι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Μήπως εννοούσες "Capo Da Roca;;;TuoNooοο Problem!!" ;

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους για τις μπίρες και τα καλά τους λόγια.... Πάμε για άλλα ...

υγ:Πάω να διαβάσω τώρα, τα ταξιδιωτικά που ανέβηκαν, όσο εγώ έγραφα...:smokin:

el-Gatto
27/10/2010, 18:40
Κάποια φύσα στο τουονο έπαθε arc με αποτέλεσμα να καεί ο πολλαπλασιαστής..
:eyepop: Arc...:sad: Oupsss...:sick:....:(
Γκαντεμιά ρε γμτ.Δεν συνηθιζεται,απ'όσο ξερω τουλαχιστον. Δεν πειραζει ομως...εσεις να'στε καλα... :wave2:

alexxxcbr
29/10/2010, 12:48
Μπραβο παιδια.Πολυ ωραιο ταξιδιωτικο και υπεροχες φωτο.

Και στο επομενο.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

faraway
29/10/2010, 13:42
Μπράβο παιδιά !!!

Να στε πάντα καλά και να έχετε πολλά και καλά χλμ !!!!:beer: :beer:

υγ . galos Περαματιώτης είσαι ?? Τεχνικό ή Γενικό ??:confused:

Gallos
31/10/2010, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres

υγ . galos Περαματιώτης είσαι ?? Τεχνικό ή Γενικό ??:confused:

Κερατσινιώτης:) Από τα μέρη μας και εσύ?

faraway
02/11/2010, 12:49
Κερατσινιώτης:) Από τα μέρη μας και εσύ?

ναι , είμαι Περαματιώτης και είδα ότι είσαι γεννημένος το 80 ( όπως και γω ) και λέω δε μπορεί θα τον ξέρω αν είναι από Πέραμα !!!

Πολύ ωραίο το ταξιδιωτικό σου , να στε καλά !!!:beer: :beer:

road spirit
02/11/2010, 20:44
επιτέλους το διάβασα...

μπράβο παίδες, ωραία μας ταξιδέψατε μέχρι την άλλη άκρη

η συνεπιβάτιδα του τουόνο ηρωίδα

και στα επόμενα !!

:beer: :beer: :beer:

Zack
21/11/2010, 00:59
Ωραιο ταξιδιωτικο !!!
Μπραβο σας για το ταξιδι, αλλα και για τον εξυπνο κοινοτικο (κομμουνιστικο) τροπο πληρωμης των συλλογικων σας εξοδων :winka: :winka:

Πραγματικα στεναχωρηθηκα πολυ για το λαβωμα του Tuono. Οταν ξεκινανε 3 μηχανες για ταξιδι, πρεπει να επιστρεφουν και οι 3 πισω κανονικα...

Αντε και στα επομενα, και χωρις παρατραγουδα :beer: :beer: :beer:

nic mor
11/12/2010, 15:18
καταφερα και εγω να το διαβασω
μπραβο πολυ καλο ταξιδι
αντε και στο επομενο τωρα:beer:
.
.
.
.
.
.
.
[σπαμ ον]

καλα μιλαμε εισατε αχαριστοι ολοι:mad:
αντι να πειτε και ευχαριστω που απο τα 3
ευρωπαικα μηχανακια καταφεραν τα 2
να γυρισουν πισω,κλαιγεστε που το ενα εμεινε:a24:
μετα απο 4000+ χμ:a21:
δηλαδη τι αλλο επρεπε να κανει:o
ειπαμε ειναι ευ-ρω-πα-ι-κο!! :a24: :a21:
ε ρε κατι αχαριστοι ανθρωποι:mad:
:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
[σπαμ οφ]
.
.
.
.
.
.
σορρυ και παλι για το σπαμ αλλα δεν κρατηθηκα:blush:
και στα επομενα λοιπον χωρις βλαβες και αλλες κακοτυχιες :beer:

spyro
12/12/2010, 02:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
επιτέλους το διάβασα...

μπράβο παίδες, ωραία μας ταξιδέψατε μέχρι την άλλη άκρη

+1

επιτέλους βρηκα και εγω το χρόνο να το διαβάσω

μπράβο ρε Gallos

ωραίο ταξιδιωτικό

έβαλα και τη γυναίκα να δει 2-3 σελλίδες μπας και ψαρώσει και της αρέσει

:D

Uriah Heep
12/12/2010, 09:30
Πήραμε όλοι και από ένα δίπλωμα κλισέ, ότι έχουμε πάει στο Δυτικότερο άκρο ..

Με το καλό και για ...μεταπτυχιακό στο Cape Lopatka, ανατολικά.

Καλούς δρόμους!

Gallos
12/12/2010, 13:55
Χαίρομαι για τα καλά σας λογία και πάνω από όλα, για τις μπύρες που κερνάτε....

Το παν, είναι να ''σκέφτεσαι'' Νότια, Βόρεια, Ανατολικά η Δυτικά(με σειρά προτεραιότητας διαφορετική για το καθένα)... Όποια κατεύθυνση και να πάρεις, η αρχή έχει γίνει. Αυτό μετράει...

Όταν το μυστήριο είναι τόσο εντυπωσιακό, κανείς δεν τολμά να μην υπακούσει...

George_M.
13/12/2010, 05:40
τωρα που χειμωνιασε το διαβασα οπως αξιζει σ'ενα ταξιδιωτικο!!!ξερετε,καφεδακι τισγαρακι,απολυτη ησυχια στο σπιτι κ το google maps ανοιχτο για να ξερουμε που πεφτει το καθε μερος που περιγραφετε.
απολαυστικο,ρεαλιστικο με εναλλαγες συναισθηματων κ υπεροχων τοπιων.
ευχαριστουμε που το μοιραστηκατε μαζι μας κ ευχομαι του χρονου να κυλισουν οι ροδες σας σε καποιο νεο σημειο του χαρτη.
:beer:

nic mor
28/10/2016, 00:46
Πήρα πόζα

214408

ξεθαβω αυτο το ποστ ..
μιας και για το cabo da roca,πρωτη φορα ειδα,ακουσα,εμαθα,απο αυτο το ταξιδιωτικο..
σημερα που ειχα την τυχη να βρεθω και εγω εκει*,εψαξα αλλα δυστυχως δεν βρηκα το στικερ..:(
θες ο καιρος,θες καποιος μ@υλος ,παντως το στικερακι ελειπε!!
μπορει να εχουν αλλαξει και την πινακιδα τοσα χρονια:D

εγω αυτοκολλητα δεν ειχα γενικα,ετυχε να εχω ενα ξεχασμενο απο το 36ωρο του 2011 στο
πορτοφολι μου και κολλησα αυτο :p

σορρυ και παλι για την ανασκαφη,αλλα..:p

*δυστυχως η κοπελα μου δεν το εχει με τη μηχανη
και τα ταξιδια μας ,ειναι αεροπλανο και νοικιασμενο κουτι..
αλλα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο:mad:
τουλαχιστον τα τελευταια 3,5 χρονια εχουμε κανει 9 ταξιδια και ευτυχως τα 5 ειχαν και roadtrip;)