PDA

View Full Version : Μας τη λένε και τα "νομιστεράκια" τώρα, ρε!

Σελίδες : [1] 2 3

sadengr
06/10/2010, 13:44
Παίδες να που καταντήσαμε, μας "μπηδαν" οι από πάνω , μας μπηδάν και οι από κάτω:

"Με τους Έλληνες τι πρόβλημα έχετε?

Κοίτα με τους Έλληνες δεν έχουμε κανένα κοινό.Είμαστε τελείως διαφορετικοί σαν άνθρωποι.
Εμείς πιο πολύ νιώθουμε Γάλλοι παρά κάτι άλλο.Ούτε και θέλει κανένας Μαροκινός από όσους ξέρω να μείνει εδώ.Εδώ νιώθουμε πιο πολύ σαν κρατούμενοι στην χώρα σας.Για αυτό και υπάρχει μια οργή για οτιδήποτε ελληνικό.

Εντάξει αλλά οι Έλληνες πολίτες τι φταίνε,που εσείς έχετε εγκλωβιστεί εδώ?

Δεν φταίνε,αλλά σκέψου εμείς δεν έχουμε τίποτα ενώ αυτοί έχουν τα πάντα,χωρίς να το αξίζουν.
Από όσο έχω δει μέχρι τώρα οι Έλληνες είστε λαός που δεν κάνει τίποτα σωστά.Δεν έχετε δουλειές,δεν έχετε πολιτικούς και ο καθένας κοιτάει την δουλειά του.Εμείς βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
Και έχετε και πολλούς ναρκομανείς και gay.
Συνέχεια μας πλησιάζουν οι gay και μας δίνουν λεφτά να πάμε μαζί τους.Ειδικά στην περιοχή του Μεταξουργείου κοντά στου Ψυρρή."

Ολο το κείμενο εδώ:

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_1854.html

Εχετλαίος
06/10/2010, 13:58
ΟΚ.

VALES
06/10/2010, 14:01
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sadengr

Και έχετε και πολλούς ναρκομανείς

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Έλιωσα λέμε :bigcry: :rotflmao:

SVX
06/10/2010, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sadengr

Και έχετε και πολλούς ναρκομανείς και gay.

ΟΛΟΙ ξερουν τον λακη....! :look:

super_toto
06/10/2010, 14:18
Καλά, μουφα φαίνεται η συνεντευξη, αλλά όσα γράφει είναι όντως έτσι. Το τρομαχτικό της υπόθεσης είναι ότι ενώ θα έπρεπε όλα αυτά να είναι σε όλα τα ΜΜΕ, τελικά καταλήγουμε να τα διαβάζουμε (τε) στο τρομαχτικό, δηλαδή στον βόθρο της ενημέρωσης.

VANDA
06/10/2010, 14:23
Είχαμε το τρωκτικό, τώρα θα αναπαράγουμε το τρομακτικό;

georgio
06/10/2010, 14:37
Γιατί ασχολείστε τόσο πολύ με το ποιος λέει τι και όχι με την ουσία αυτών που λέει;

Το διαβάσατε ολόκληρο από το link;

Γιατί πιστεύετε τόσο τον αξιοσέβαστο υπουργό που βγαίνει στο αξιοσέβαστο κανάλι και λέει ότι δεν θα ανεβεί ο ΦΠΑ και δεν πιστεύεται αυτό επειδή γράφτηκε στο "βόθρο την ενημέρωσης"; Τόσο ψεύτικο σας φαίνεται για να συμβαίνει;

Θυμάμαι στο λύκειο είχαμε κάνει τους τρόπους πειθούς. Μήπως να εγκαταλείψουμε την επίκληση στην αυθεντία και να κινηθούμε προς την επίκληση στη λογική;

super_toto
06/10/2010, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Γιατί ασχολείστε τόσο πολύ με το ποιος λέει τι και όχι με την ουσία αυτών που λέει;

Το διαβάσατε ολόκληρο από το link;

Γιατί πιστεύετε τόσο τον αξιοσέβαστο υπουργό που βγαίνει στο αξιοσέβαστο κανάλι και λέει ότι δεν θα ανεβεί ο ΦΠΑ και δεν πιστεύεται αυτό επειδή γράφτηκε στο "βόθρο την ενημέρωσης"; Τόσο ψεύτικο σας φαίνεται για να συμβαίνει;

Θυμάμαι στο λύκειο είχαμε κάνει τους τρόπους πειθούς. Μήπως να εγκαταλείψουμε την επίκληση στην αυθεντία και να κινηθούμε προς την επίκληση στη λογική;

Αν αναφέρεσαι σε μένα, εγώ ακριβώς αυτό λέω. Θα έπρεπε τα ΜΜΕ να ασχολούνται και με αυτό το ζήτημα, και όχι να το κάνουν γαργάρα όπως κάνουν σήμερα.

XJR_Billy
06/10/2010, 14:42
Όποιος δεν γουστάρει εδώ, το ΜΠΟΥΛΟ !!

Κατά τα άλλα, + άπειρο στη Vanda.:yuck:

Εχετλαίος
06/10/2010, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Όποιος δεν γουστάρει εδώ, το ΜΠΟΥΛΟ

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνουμε αυτό που πολύ απλά κάνει (και) η Τουρκία. Δεν τους σταματάει και τους αφήνει να πάνε πιο πέρα.
Ναι δεις τι εστί βερύκοκο κε Ευρωπαίε!
:mad:

alex14
06/10/2010, 14:52

Κατά τα άλλα, + άπειρο στη Vanda.:yuck:

+1

super_toto
06/10/2010, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνουμε αυτό που πολύ απλά κάνει (και) η Τουρκία. Δεν τους σταματάει και τους αφήνει να πάνε πιο πέρα.

Γιατί οι εθνοσωτηρες μας έχουν υπογράψει σχετική συνθήκη που ορίζει ότι όσοι μετανάστες συλληφθούν σε άλλη χώρα της ΕΕ και προέρχονται από Ελλάδα , θα επιστρέφουν στην Ελλάδα. Έτσι όσοι καταφέρνουν να φύγουν επιστρέφουν με αεροπλανάκι στην Ελλάδα και ξανά μανά η ίδια διαδικασία.

XJR_Billy
06/10/2010, 14:55

Σωστός.:a013:

the who
06/10/2010, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Γιατί οι εθνοσωτηρες μας έχουν υπογράψει σχετική συνθήκη που ορίζει ότι όσοι μετανάστες συλληφθούν σε άλλη χώρα της ΕΕ και προέρχονται από Ελλάδα , θα επιστρέφουν στην Ελλάδα. Έτσι όσοι καταφέρνουν να φύγουν επιστρέφουν με αεροπλανάκι στην Ελλάδα και ξανά μανά η ίδια διαδικασία.

Δεν πειραζει.Οπως γυρναγανε οι Αλβανοι απο την Κακαβια που τους στελναμε και πληρωναμε πουλμαν και υπερωριες στους συνοδους τους ετσι να πληρωνουν κι οι Γαλλοι,οι Ιταλοι και τα λοιπα ευρωλαμογια.Μπας και καταλαβουν.

Cpt. Haddock
06/10/2010, 15:10
Τα "νομιστεράκια" δεν εχουν το δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους; :confused:

Aggelos_SV
06/10/2010, 15:24

Για μαλάκες έχεις τους Ευρωπαίους?
Τόσα φράγκα σκάνε ως επιδότηση ανά κεφάλι λαθρομετανάστη που μένει στην Ελλάδα.
Κι αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και οι απατεώνες εδώ κονομάνε εκμεταλευόμενοι τις "ανθρωπιστικές" επιδοτήσεις.

Δε γκρικ γουέι

Ένας και από τους λόγους που μας ανέχονται στην ΕΕ είναι και το γεγονός ότι είμαστε κέντρο υποδοχής (κι έπειτα και διαμονής) λαθρομεταναστών.Η Ελλάδα λειτουργεί ως κυματοθράυστης για την Ευρώπη.

georgio
06/10/2010, 15:51
Φίλε super_toto δε στη λέω, σόρρυ αν φάνηκε έτσι επειδή χρησιμοποίησα την έκφραση σου "βόθρο της ενημέρωσης". Κατάλαβα τι ήθελες να πεις. :beer:

Για τους υπόλοιπους λέω που τους δείχνουν το δάσος και κοιτάνε το δάχτυλο.

+1 Cpt. Haddock :beer:

Τελικά έχει δίκιο ο Μαροκινός ε; Είμαστε για την πάρτη μας! Και είναι πολύ ρηχή η αντίληψη μας για τις έννοιες της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ισότητας...

Εμένα, προσωπικά, με προβληματίζει πάρα πολύ που ακόμα και "ο τελευταίος" έχει πρόβλημα μαζί μας και έχει αυτή την άποψη για μας. Μήπως να αρχίσουμε να αμφιβάλουμε για τους εαυτούς μας;;

dukeandthecity
06/10/2010, 15:56
"νομιστερακια" δεν ειναι οι μπατσοι ? (κατα την 17Ν)

ποτε εγιναν οι μαροκινοι ?

Η εκφραση "φασωθηκα" υπαρχει ακομα ή γερασα απότομα?

Akatanomastos
06/10/2010, 16:03
οποιαδηποτε κοινωνια δεν μπορει να απορροφησει ομαλα τους "ξενους" ειναι καταδικασμενη να εχει προβληματα

καμμια κοινωνια δεν μπορει να απορροφησει ΟΛΟΥΣ τους "ξενους",
αφου ειναι ουτοπικο να μιλησουμε για 0% ανεργεια

εχω την αισθηση ομως πως στην ελλαδα η απορροφηση ειναι πολυ μικρη =μεγαλα προβληματα

το ιδιο συμβαινει και με τα ιδια τα ατομα της κοινωνιας, δηλαδη οσους γεννηθηκαν εδω,
ουτε αυτους μπορει να απορροφησει ικανοποιητικα το ελληνικο κρατος, ποσο μαλλον τους ξενους

Anty12
06/10/2010, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
"νομιστερακια" δεν ειναι οι μπατσοι ? (κατα την 17Ν)

"Νενέκοι" λέγονται βρε αγράμματε , νεόπλουτε , σφουγγοκολάριε , Πανοραμίτη......

....ουστ αποδώ που θα μας κάνεις και επαναστατική γυμναστική με Remus τιτάνιουμ....:mad:

dukeandthecity
06/10/2010, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
"Νενέκοι" λέγονται βρε αγράμματε , νεόπλουτε , σφουγγοκολάριε , Πανοραμίτη......

....ουστ αποδώ που θα μας κάνεις και επαναστατική γυμναστική με Remus τιτάνιουμ....:mad:

Παρασκευή 15/2/91. Στις 12.15 στην Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ. ΥΥΒ 8430 κρεμ. Μάλλον Ντότζ αλλά μοντέλο που δεν έχω ξαναδεί. Λεωφορειάκι. Μέσα είχε διάσπαρτα 6-7 Νομιστεράκια.

απο εδώ (http://archive.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=04.08.2002,id=24311504,30760016,38643152)

δεν εχω ρεμους τιτανιουμ καρντια μου :a22: :a22:

Anty12
06/10/2010, 16:12
Παρασκευή 15/2/91. Στις 12.15 στην Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ. ΥΥΒ 8430 κρεμ. Μάλλον Ντότζ αλλά μοντέλο που δεν έχω ξαναδεί. Λεωφορειάκι. Μέσα είχε διάσπαρτα 6-7 Νομιστεράκια.

απο εδώ (http://archive.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=04.08.2002,id=24311504,30760016,38643152)

Για googl-άρισε το " Δεν μιλάω με νενέκους" να δεις τι βγάζει......

δεν εχω ρεμους τιτανιουμ καρντια μου :a22: :a22:
...α ναι ξέχασα..σε λίγο θ' αρχίσεις τα Rossus πουτάνιουμ.......:lol: :lol:

BELZEBOYLIS
06/10/2010, 16:15
εμετικό site , εμετικό άρθρο, εμετική προπαγάνδα !!! Κρίμα που πρέπει να τα ανεχόμαστε στο moto.gr :mad:

devil's animal
06/10/2010, 16:17
πολυ "φυσιολογικα" μου ακουγονται ολα αυτα...

kokkiklhs
06/10/2010, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τα "νομιστεράκια" δεν εχουν το δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους; :confused:

ΟΧΙ!!!
Ας πάνε να την πούνε στη Nomisterland, απ'όπου προέρχονται... αλλά εκεί, ασφαλώς, δεν τους "παίρνει"...
Εμείς εδώ που είμαστε ανοιχτόμυαλοι, δημοκράτες, πολιτισμένοι, προοδευτικοί και ανθρωπιστές, ας καθήσουμε να απολαμβάνουμε με το καντάρι τη βρωμιά και την αχαριστία όλων αυτών!
Εννοείται ότι δεν είναι όλοι κακοί, εννοείται ότι υπάρχουν Έλληνες τρις χειρότεροι, αλλά το να γεμίζουμε και σκατά (παρα)εισαγωγής είναι κάτι που εμένα τουλάχιστον με εξοργίζει!

Cpt. Haddock
06/10/2010, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokkiklhs
ΟΧΙ!!!
Ας πάνε να την πούνε στη Nomisterland, απ'όπου προέρχονται... αλλά εκεί, ασφαλώς, δεν τους "παίρνει"...
Εμείς εδώ που είμαστε ανοιχτόμυαλοι, δημοκράτες, πολιτισμένοι, προοδευτικοί και ανθρωπιστές, ας καθήσουμε να απολαμβάνουμε με το καντάρι τη βρωμιά και την αχαριστία όλων αυτών!
Εννοείται ότι δεν είναι όλοι κακοί, εννοείται ότι υπάρχουν Έλληνες τρις χειρότεροι, αλλά το να γεμίζουμε και σκατά (παρα)εισαγωγής είναι κάτι που εμένα τουλάχιστον με εξοργίζει!

Σου διαφεύγει οτι με αντιστοιχα "σκατα" γεμίσαμε κι εμεις καποτε αλλες χώρες.

Δεν πειράζει :wave2:

kokkiklhs
06/10/2010, 16:30
Σου διαφεύγει οτι με αντιστοιχα "σκατα" γεμίσαμε κι εμεις καποτε αλλες χώρες.

Δεν πειράζει :wave2:

:eyepop:
Δεν νομίζω ποτέ οι Έλληνες να πήγαν ΛΑΘΡΑΙΑ μετανάστες στο εξωτερικό, ούτε άκουσα ποτέ αντίστοιχη δήλωση από μερίδα Ελλήνων του εξωτερικού σχετική με την όποια χώρα τους φιλοξενούσε/φιλοξενεί! Ασφαλώς κάποιοι θα ξεκίνησαν ΝΟΜΙΜΑ, αλλά με φιλοδοξίες τελικά να διαπρέψουν στην παρανομία και κάποιοι θα το πέτυχαν κι όλα, αλλά εδώ μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις, σε επίπεδο ατόμων κι όχι για μαζική αντίληψη κοινότητας μεταναστών!
Αν έχεις κάτι υπόψιν σου, πες μας...
:wave2: :wave2:

Lupo
06/10/2010, 16:32
Φίλε super_toto δε στη λέω, σόρρυ αν φάνηκε έτσι επειδή χρησιμοποίησα την έκφραση σου "βόθρο της ενημέρωσης". Κατάλαβα τι ήθελες να πεις. :beer:

Για τους υπόλοιπους λέω που τους δείχνουν το δάσος και κοιτάνε το δάχτυλο.

+1 Cpt. Haddock :beer:

Τελικά έχει δίκιο ο Μαροκινός ε; Είμαστε για την πάρτη μας! Και είναι πολύ ρηχή η αντίληψη μας για τις έννοιες της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ισότητας...

Εμένα, προσωπικά, με προβληματίζει πάρα πολύ που ακόμα και "ο τελευταίος" έχει πρόβλημα μαζί μας και έχει αυτή την άποψη για μας. Μήπως να αρχίσουμε να αμφιβάλουμε για τους εαυτούς μας;;
Κάτσε γιατί αρχίζουμε να χάνουμε λίγο την μπάλα νομίζω!

+1 κι από μένα στο Πακετάνιο , γενικά στο θέμα.

Ειδικά όμως, δεν την βλέπω και πολύ σόϊ την φάση.

Δηλαδή, κλέβω, σκοτώνω,βιάζω, με κυνηγάει η αστυνομία όλου του κόσμου......... την κάνω για άλλη χώρα......... συνεχίζω να κλέβω και να κάνω τα δικά μου όπως εγώ γουστάρω ,

κι όταν με ποιάνουν στην κουβέντα : Χαλια αυτή η χώρα και γεμάτη πρεζάκια.
:confused: :confused:

Βγάλ'την σκούφια σου και βάρα με δηλαδή!
Τελικά , οι απόψεις είναι όντως σαν τις κολωτρυπίδες. Το χειρότερο είναι ότι καθόμαστε και τις συζητάμε όλοι μας, την κάθε μία ξεχωριστά!

Cpt. Haddock
06/10/2010, 16:38
Αν έχεις κάτι υπόψιν σου, πες μας...

Ετυχε να γνωρίσω πολλους Αυστραλους παλιότερα. Η γνώμη που είχαν για τους wogs δεν ήταν κι η καλύτερη.

Πάντως ήταν καλύτερη απο τη γνώμη που έχεις εσυ για τα "νομιστεράκια", δυστυχώς :sad:

georgio
06/10/2010, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Κάτσε γιατί αρχίζουμε να χάνουμε λίγο την μπάλα νομίζω!

+1 κι από μένα στο Πακετάνιο , γενικά στο θέμα.

Ειδικά όμως, δεν την βλέπω και πολύ σόϊ την φάση.

Δηλαδή, κλέβω, σκοτώνω,βιάζω, με κυνηγάει η αστυνομία όλου του κόσμου......... την κάνω για άλλη χώρα......... συνεχίζω να κλέβω και να κάνω τα δικά μου όπως εγώ γουστάρω ,

κι όταν με ποιάνουν στην κουβέντα : Χαλια αυτή η χώρα και γεμάτη πρεζάκια.
:confused: :confused:

Βγάλ'την σκούφια σου και βάρα με δηλαδή!
Τελικά , οι απόψεις είναι όντως σαν τις κολωτρυπίδες. Το χειρότερο είναι ότι καθόμαστε και τις συζητάμε όλοι μας, την κάθε μία ξεχωριστά!

Δεν είναι ακριβώς όπως τα λες. Αυτός είπε ότι κλέβει. Δεν είπε ότι σκοτώνει ή βιάζει. Και κλέβει για να επιβιώσει. Και αυτό επειδή δεν βρίσκει δουλειά.
Τα πρεζόνια μόνα τους γίνανε έτσι. Εντάξει, θα έπρεπε από την ιδανική κοινωνία να υπάρχει καλύτερη καθοδήγηση ώστε να μην καταλήξουν εκεί, αλλά κάποια στιγμή το επέλεξαν. Αυτός δεν επέλεξε τίποτα. Έφυγε από την πατρίδα του για να επιβιώσει και θέλει να πάει στη Γαλλία για κάτι καλύτερο (μάλλον δεν διαβάζει εφημερίδες).

Για την αστυνομία που λες, εμείς τους διαχειριζόμαστε λάθος. Ή τους κρατάς ή τους διώχνεις, δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Και αν τους κρατήσεις, τους κρατάς νόμιμα και φροντίζεις να έχουν δουλειές. Αλλά εμείς εδώ τους θέλαμε τυχοδιώκτες, για να δουλεύουν για πάρτη μας με τρεις κι εξήντα και να μην αντιδρούν φοβούμενοι την αστυνομία και την απέλαση.

Είμαστε κι εμείς λίγο τομάρια, δεν είμαστε; :(

tai
06/10/2010, 16:52
το οτι το λενε οι μετανάστες που ειναι νομιστερακια σας πείραξε!
το οτι λενε αλήθειες δεν σας πειράζει???
εαν είχαν άλλη καταγωγή φορτωμένο πορτοφόλι για επενδύσεις θα ειχε περισσότερη βαρύτητα η "ματιά" του??:sick:

kokkiklhs
06/10/2010, 16:52
Ετυχε να γνωρίσω πολλους Αυστραλους παλιότερα. Η γνώμη που είχαν για τους wogs δεν ήταν κι η καλύτερη.

Πάντως ήταν καλύτερη απο τη γνώμη που έχεις εσυ για τα "νομιστεράκια", δυστυχώς :sad:

Κοίτα, δεν παραγνωρίζω ότι και τα "νομιστεράκια" (οποιασδήποτε προελεύσεως) είναι ανθρώπινες υπάρξεις κι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, όπως όλοι μας!
Ωστόσο, εφόσον βρίσκονται εδώ με την ανοχή μας (ή, αν θες και αδιαφορία -ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ είμαστε υπεύθυνοι για την ανεξέλεγκτη εισροή και ασυδοσία τους-), ας δείξουν ένα έστω ψεύτικο δείγμα σεβασμού, αποφεύγοντας να κάνουν τέτοιες δηλώσεις κι ας εκτιμήσουν και αυτό το ξεροκόμματο, που εκμεταλλευόμενοι τους προσφέρουν για εργασία οι "ελληνάρες", διότι όπως φαίνεται στην (όποια) πατρίδα τους δεν είχαν ΟΥΤΕ κι αυτό!
Δε λέω μπράβο στην εκμετάλλευση, αλλά αν δεν τους αρέσει είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να φύγουν! Σε καμιά άλλη χώρα της Ευρώπης δεν θα γινόταν ανεκτή τέτοια δήλωση και πολύ περισσότερο δε θα είχαν γίνει εξ αρχής δεκτοί οι ίδιοι!
Δε χέζουμε λοιπόν μέσα στο πιάτο που τρώμε, ακόμη κι αν το φαΐ που περιέχει δε μας πολυαρέσει... και στην τελική, αλλάζουμε ρεστοράν!
Και για να δεις πόσο δουλοπρεπείς είναι οι συγκεκριμένοι (έχει περάσει πια στα γονίδιά τους), καταδέχονται να δηλώνουν ότι αισθάνονται ΓΑΛΛΟΙ, τη στιγμή που οι Γάλλοι υπήρξαν δυνάστες τους με την αποικιοκρατία επί σειρά αιώνων... :hypnotize
Δεν τολμούν όμως να πάνε στη "μαμά" Γαλλία, διότι ξέρουν τι τους περιμένει...
Δε μπορώ λοιπόν να δω με σεβασμό τέτοιους ανθρώπους, αλλά μόνο να αισθανθώ οίκτο κι αποστροφή!
Και φυσικά δε θα τους πείραζα ποτέ, αλλά ούτε και θα τους πρόσφερα ψωμί, με κανέναν τρόπο, ώστε ν'αποφασίσουν να μας αδειάσουν τη γωνιά κάποια στιγμή και να πάνε όπου νομίζουν πως τους αρέσει...
Α, και κάτι άλλο:
Οι αγγλοσαξονικής καταγωγής Αυστραλοί (και Αμερικάνοι) είναι ως επί το πλείστον κι οι ίδιοι απόγονοι μεταναστών και μάλιστα καταδίκων, τυχοδιωκτών, φυγοδίκων, φοροφυγάδων κλπ., όπως είναι γνωστό από την ιστορία! Τώρα πώς βρέθηκαν ξαφνικά να θεωρούν εαυτούς δικαιούχους της κλεμμένης από τους aboriginals και "ινδιάνους" γης και να στηλιτεύουν άλλους μετανάστες που απλώς άργησαν κάποιες δεκαετίες να βρεθούν στο ίδιο μέρος, μόνο αυτοί το ξέρουν, μέσα από τη γενικότερη βλακεία που τους διακρίνει!
:beer:

idi
06/10/2010, 16:54
τα πακια ειναι καλοι ανθρωποι.... αφησαν την γυναικα με 10 κουτσουβελα στη πατριδα να πεθαινει απο την πεινα και αυτοι οτι βγαζουν εδω τα χαλανε στα μπουρδελα του Μεταξουργείου (εκει τους πετυχαν οι gay ε? τυχαιο?)

αμα λαχει και βαρεθουν στην Ελλαδα πανε πισω την καημενη την γυναικα τους την πλακωνουν στο ξυλο και της ριχνουν βιτριολι αν καταλαβουν οτι πεθανε απο την πεινα τους κανενα απο τα παιδια τους.... αμα θελουν της ριχνουν και μια κατηγορια "μοιχείας" (τι να κανει η καημενη τι θα φαει οταν η "κολωνα τους σπιτιου της" χαλαει τα ευρα που βγαζει στις πουτανες αντι να στηλει τιποτα σπιτι?) και μη την ξαναειδατε την καημενη....οι κουλτουριαριδες δεν ειναι αναγκη να την ψαξουν για τα δικαιωματα των γυναικων στη χωρα απο οπου κατάγονται αρκει να υποστηριζουν τις παγιες θεσεις τους περι ξενοφιλιας για να το παιξουν προοδευτικοί

τα εχετε ξανακουσει αυτα πουθενα? ΟΧΙ ? να υποθεσω οτι δεν εχετε ακουσει οτι η ευρωπαϊκή ενωση εχει επιχορηγήσει τις εκπομπες υπερ των λαθρομεταναστων με τεραστιο κονδύλι... επισημο αυτο οχι ραδιο αρβυλα

αυτο παλι περι αποζημιωσεις για καθε μεταναστη που ακουω σαν επιχείρημα μπορείτε να το διευκρινίσετε? για ποσους μεταναστες δίνει επιχορήγηση η ΕΕ οταν δεν εχει ιδεα ΚΑΝΕΝΑΣ στην Ελλαδα ή στην Ευρωπη ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? υπαρχει καποιος που ξερει ποσοι ειναι οι λαθρομεταναστες????? επίσημος ή ανεπίσημος φορεας? παιζει να δινει "στο περιπου" :lol: λεφτα η ευρωπη? για μαλακες Ελληνες τους περασατε?

αν υπαρχει κανεις που θα μου απαντησει το παραπανω (χωρις να ντραπει για την απαντηση του) να το συζητησουμε....

idi
06/10/2010, 17:03
επεισης ξερετε γιατι αναφέρεται ο πακης (αλγερινος whatever) στους gay και στους ναρκομανείς?

για να πονηρευτούμε λιγο... να σας πω εγω γιατι... γιατι στη χωρα του, τους παραπανω τους θεωρουν κατωτερους ανθρωπους και τους λιντσάρουν , τους εχουν στη φαπα κτλ

εχει τυχει να δειτε καποια κοπελα στο φαναρι να τσακωνετε με πακι γιατι δε το αφησε να πλύνει το τζαμι του αμαξιου της να δειτε πως της μιλανε? σας παραπέμπω 2 γραμμες παραπανω....

ετσι να δειξουμε εμεις την ανωτερότητα μας και τη φιλοξενεια μας σε αυτους τους ανθρωπους...:beer: γουσταρω επιθεση τωρα ομαδικη! :beer: :beer: :beer: :beer:

kokkiklhs
06/10/2010, 17:07
+1000 στον Idi!!!

Cpt. Haddock
06/10/2010, 17:08
Βρε καλώς τα παιδια :lol:

Ρε Γιωργο, μυρισες κρέας και μπηκες; :lol:

Cpt. Haddock
06/10/2010, 17:13
[....]Οι αγγλοσαξονικής καταγωγής Αυστραλοί (και Αμερικάνοι) είναι ως επί το πλείστον κι οι ίδιοι απόγονοι μεταναστών και μάλιστα καταδίκων, τυχοδιωκτών, φυγοδίκων, φοροφυγάδων κλπ., όπως είναι γνωστό από την ιστορία! Τώρα πώς βρέθηκαν ξαφνικά να θεωρούν εαυτούς δικαιούχους της κλεμμένης από τους aboriginals και "ινδιάνους" γης και να στηλιτεύουν άλλους μετανάστες που απλώς άργησαν κάποιες δεκαετίες να βρεθούν στο ίδιο μέρος, μόνο αυτοί το ξέρουν, μέσα από τη γενικότερη βλακεία που τους διακρίνει!

Όπως ακριβώς οι Ελληνες, λαός που έστειλε εκατομμυρια μεταναστες, στηλιτεύει τους άλλους μεταναστες μόλις του δόθηκε η ευκαιρία :wave2:

Ο ανθρωπος ειναι πάντα αχαριστος και - το κυριοτερο - ξεχναει γρήγορα. Πριν λιγους μηνες πηγα σε ενα διαμερισμα που εχω στα Πατησια να δω τον νοικάρη μου. Αλβανος, με οικογένεια, σχεδον 20 χρονια στην Ελλαδα.

- Πως τα πατε εδω;
- Χαλια. Εχουμε γεμισει πακιστανους, αφγανους, μαυρους, δεν τολμάμε να βγουμε εξω.

Akatanomastos
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
επεισης ξερετε γιατι αναφέρεται ο πακης (αλγερινος whatever) στους gay και στους ναρκομανείς?

για να πονηρευτούμε λιγο... να σας πω εγω γιατι... γιατη στη χωρα του τους παραπανω τους θεωρουν κατωτερους ανθρωπους και τους λιντσάρουν , τους εχουν στη φαπα κτλ
: αυτο γιατι το αναφερεις?

τι αφορα εναν ελληνα πολιτη το παραπανω?

guzzistas
Κοίτα, δεν παραγνωρίζω ότι και τα "νομιστεράκια" (οποιασδήποτε προελεύσεως) είναι ανθρώπινες υπάρξεις κι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, όπως όλοι μας!
Ωστόσο, εφόσον βρίσκονται εδώ με την ανοχή μας (ή, αν θες και αδιαφορία -ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ είμαστε υπεύθυνοι για την ανεξέλεγκτη εισροή και ασυδοσία τους-), ας δείξουν ένα έστω ψεύτικο δείγμα σεβασμού, αποφεύγοντας να κάνουν τέτοιες δηλώσεις κι ας εκτιμήσουν και αυτό το ξεροκόμματο, που εκμεταλλευόμενοι τους προσφέρουν για εργασία οι "ελληνάρες", διότι όπως φαίνεται στην (όποια) πατρίδα τους δεν είχαν ΟΥΤΕ κι αυτό!
Δε λέω μπράβο στην εκμετάλλευση, αλλά αν δεν τους αρέσει είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να φύγουν! Σε καμιά άλλη χώρα της Ευρώπης δεν θα γινόταν ανεκτή τέτοια δήλωση και πολύ περισσότερο δε θα είχαν γίνει εξ αρχής δεκτοί οι ίδιοι!
Δε χέζουμε λοιπόν μέσα στο πιάτο που τρώμε, ακόμη κι αν το φαΐ που περιέχει δε μας πολυαρέσει... και στην τελική, αλλάζουμε ρεστοράν!
Και για να δεις πόσο δουλοπρεπείς είναι οι συγκεκριμένοι (έχει περάσει πια στα γονίδιά τους), καταδέχονται να δηλώνουν ότι αισθάνονται ΓΑΛΛΟΙ, τη στιγμή που οι Γάλλοι υπήρξαν δυνάστες τους με την αποικιοκρατία επί σειρά αιώνων... :hypnotize
Δεν τολμούν όμως να πάνε στη "μαμά" Γαλλία, διότι ξέρουν τι τους περιμένει...
Δε μπορώ λοιπόν να δω με σεβασμό τέτοιους ανθρώπους, αλλά μόνο να αισθανθώ οίκτο κι αποστροφή!
Και φυσικά δε θα τους πείραζα ποτέ, αλλά ούτε και θα τους πρόσφερα ψωμί, με κανέναν τρόπο, ώστε ν'αποφασίσουν να μας αδειάσουν τη γωνιά κάποια στιγμή και να πάνε όπου νομίζουν πως τους αρέσει...
Α, και κάτι άλλο:
Οι αγγλοσαξονικής καταγωγής Αυστραλοί (και Αμερικάνοι) είναι ως επί το πλείστον κι οι ίδιοι απόγονοι μεταναστών και μάλιστα καταδίκων, τυχοδιωκτών, φυγοδίκων, φοροφυγάδων κλπ., όπως είναι γνωστό από την ιστορία! Τώρα πώς βρέθηκαν ξαφνικά να θεωρούν εαυτούς δικαιούχους της κλεμμένης από τους aboriginals και "ινδιάνους" γης και να στηλιτεύουν άλλους μετανάστες που απλώς άργησαν κάποιες δεκαετίες να βρεθούν στο ίδιο μέρος, μόνο αυτοί το ξέρουν, μέσα από τη γενικότερη βλακεία που τους διακρίνει!

+++++++++

kokkiklhs
06/10/2010, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
το οτι το λενε οι μετανάστες που ειναι νομιστερακια σας πείραξε!
το οτι λενε αλήθειες δεν σας πειράζει???
εαν είχαν άλλη καταγωγή φορτωμένο πορτοφόλι για επενδύσεις θα ειχε περισσότερη βαρύτητα η "ματιά" του??:sick:

ΦΥΣΙΚΑ και είναι αλήθειες αυτά που λένε για τα "στραβά" μας!!
Γιατί όμως πρέπει να ανεχτούμε τέτοιου είδους κριτική από ξένους, είτε είναι οι τελευταίοι φουκαράδες, είτε ανήκουν στην παγκόσμια οικονομική ελίτ; Το τι κάνουμε/θα κάνουμε για να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση, είναι δική μας υπόθεση, οπότε ας κοιτάζει ο καθένας την καμπούρα του... και καμπούρες υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ και για ΟΛΟΥΣ!!!
Στο κάτω κάτω, σε όποιον δεν αρέσει, τι έρχεται να κάνει εδώ;
Από λαθρομετανάστευση έως "επενδύσεις", ας ψάξει και παραδίπλα, έχει κι αλλού πορτοκαλιές!
Κάτι όμως μου λέει ότι όλοι αυτοί και τα παιδιά τους και τα τρισέγγονά τους θα παραμείνουν στη "μιαρή" και κατάπτυστη Ελλαδίτσα..
Ας τους δίνουμε λοιπόν για πάντα το δικαίωμα, καλά να πάθουμε...
:confused:

Cpt. Haddock
06/10/2010, 17:18
[...]Στο κάτω κάτω, σε όποιον δεν αρέσει, τι έρχεται να κάνει εδώ;[...]

Νομιζεις οτι επιλέγει; Εχεις ιδέα σε τί κόσμο ζουν εκει κατω;

Καλομάθαμε στα πουπουλα και ξεχάσαμε πως ήμασταν πριν λιγες δεκαετίες.

Ντροπή μας ρε γαμώτο....

idi
06/10/2010, 17:19
πρεπει να υπαρχει και ενας κακος στη συζήτηση γιατι αλλιως κατανταει Λαζοπουλος η φαση

btw
και στα εξαρχεια ΠΑΚΙΑ τα λενε :lol: :lol: :lol: :lol: το ακουσα με τα αυτια μου... παει και το παραμύθι οτι "ρατσιστες ειναι οι δεξιοι" πεθανε :lol: :lol:
προσφατα ειδα ενα ρεπορταζ απο Αγ.Παντελεημονα που οι Αλβανοι και αλλοι οικογενειάρχες ξενοι ανθρωποι λεγαν για τους πακιδες οτι ειναι κακοποια στοιχεια και γι αυτο πρεπει να φυγουν. Για να μη πω και τα περι "λευκοι βαλκανιοι που ζουσαν εδω απο την αρχαιότητα" αυτα ουτε εγω τα γουσταρω τα φασιστικα...

και να μη ξεχασω να αναφερω οτι δεν απευθύνομαι φυσικα ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους ξενους για ευνόητους λογους....

idi
06/10/2010, 17:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτο γιατι το αναφερεις?

τι αφορα εναν ελληνα πολιτη το παραπανω?

εσενα δε σε αφορα εμενα με αφορα!

kokkiklhs
06/10/2010, 17:21
Όπως ακριβώς οι Ελληνες, λαός που έστειλε εκατομμυρια μεταναστες, στηλιτεύει τους άλλους μεταναστες μόλις του δόθηκε η ευκαιρία :wave2:

Ο ανθρωπος ειναι πάντα αχαριστος και - το κυριοτερο - ξεχναει γρήγορα. Πριν λιγους μηνες πηγα σε ενα διαμερισμα που εχω στα Πατησια να δω τον νοικάρη μου. Αλβανος, με οικογένεια, σχεδον 20 χρονια στην Ελλαδα.

- Πως τα πατε εδω;
- Χαλια. Εχουμε γεμισει πακιστανους, αφγανους, μαυρους, δεν τολμάμε να βγουμε εξω.

Άαααχαχαχα, ωραίος ο μάστορας!!! Πραγματικά, σε σχέση με τους υπόλοιπους, τουλάχιστον (πλέον) οι περισσότεροι Αλβανοί εργάζονται σε ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ εργασίες και φορολογούνται!
:lol:
Τώρα, για το πρώτο σκέλος, είπαμε:
Άλλο ΝΟΜΙΜΟΙ (φορολογούμενοι, ελεγχόμενοι, νομοταγείς και παραγωγικά εγαζόμενοι) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (δηλ. το 99% των Ελλήνων μεταναστών στο παρελθόν ή ακόμη και σήμερα) κι άλλοι ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...
;)

idi
06/10/2010, 17:25

- Πως τα πατε εδω;

φυσικα και θα στο πει γιατι ειναι η πραγματικοτητα! απο που και ως που ο οικογενειάρχης Αλβανος, Κινεζος ή δε ξερω γω τι, να εχει την "ξενομανία" του Ελληνα βολεμένου των βορειων προαστίων? Δεν εχει κανενα κοινο με τον εγκληματια! να δουλεψει και να ζησει εδω ηρθε ο ανθρωπας ... γιατι νομιζεις οτι οι μεταναστες στην Ελλαδα γουσταρονται μεταξυ τους? ξερεις οτι οι σλαβοι ειναι οι μεγαλυτεροι ρατσιστες με τους μαυρους????? εγω το ξερω απο πρωτο χερι...

Cpt. Haddock
06/10/2010, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
φυσικα και θα στο πει γιατι ειναι η πραγματικοτητα! απο που και ως που ο οικογενιαρχης Αλβανος, Κινεζος ή δε ξερω γω τι να εχει την "ξενομανία" του ελληνα βολεμενου των βορειων προαστίων? Δεν εχει κανενα κοινο με τον εγκληματια! να δουλεψει και να ζησει εδω ηρθε ο ανθρωπας ... γιατι νομιζεις οτι οι μεταναστες στην Ελλαδα γουσταρονται μεταξυ τους? ξερεις οτι οι σλαβοι ειναι οι μεγαλυτεροι ρατσιστες με τους μαυρους????? εγω το ξερω απο πρωτο χερι...

Α! Τωρα εγινε οικογενειάρχης ο Αλβανος που ηρθε να δουλεψει και να ζησει....

Μαλιστα.

20 χρονια πριν δεν τα λέγαμε αυτα. Κατσαπλιάδες, κλέφτες και εγκληματίες τους λέγαμε. Εγιναν λοιπον καλοικαγαθοι οικογενειάρχες....

Να υποθεσω οτι σε λιγα χρονια λοιπον, τα "πακια" και τα "νομιστερακια" θα ειναι οι επόμενοι καλοι οικογενειάρχες που ήρθαν εδω να δουλέψουν και να ζήσουν και σειρά θα έχει καποιος άλλος φτωχομπινές....

Για να σκεφτώ υποψήφιες χώρες για την τρίτη γενιά αθλίων...

idi
06/10/2010, 17:33
σε μενα τα λες αυτα ή στους ακροδεξιους που εχεις συνομιλήσει?

αυτα τα λεω 100 χρονια τωρα απλα τα στρατοπεδα που μπαινει ο καθενας αναλογα την πολιτικη του πεποίθηση δε μπορουν να κατανοησουν τη διαφορα και τα πλεονεκτημάτα της μεταναστευτικής πολιτικης σε αντιθεση με την λαθρομεταναστευση....

;)

kokkiklhs
06/10/2010, 17:35
Νομιζεις οτι επιλέγει; Εχεις ιδέα σε τί κόσμο ζουν εκει κατω;

Καλομάθαμε στα πουπουλα και ξεχάσαμε πως ήμασταν πριν λιγες δεκαετίες.

Ντροπή μας ρε γαμώτο....

Φίλε Captain, βλέπεις (ελπίζω) ότι οι θέσεις μου ΔΕΝ είναι ακραίες και προσπαθώ να προσεγγίσω το θέμα με βάση τη λογική!
Καταλαβαίνω πολύ καλά με ποια έννοια το λες αυτό και κατά βάθος συμφωνώ, αρκεί να σου πω ότι η καταγωγή των παππούδων μου είναι από τη Σμύρνη κι επίσης υπάρχουν συγγενείς μετανάστες στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία!
Πράγματι είναι ντροπή μας να ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ με κάθε τρόπο τη δυστυχία των άλλων!
Δε νομίζω όμως ότι είναι ντροπή να μην ανεχόμαστε την αχαριστία και την αρνητική κριτκή τους για την ανοχή μας και την παραχώρηση των όποιων ελευθεριών και "ποιότητας ζωής" που βρίσκουν ερχόμενοι εδώ, σε σχέση με τους τόπους προελεύσεώς τους!
Και ως προς αυτό το τελευταίο, ΝΑΙ, πιστεύω 200% ότι είναι συνειδητή επιλογή τους να έρθουν ακριβώς ΕΔΩ, διότι ξέρουν ότι κανείς δε θα τους πειράξει, σιγά-σιγά θα αποκτήσουν κεκτημένα και προνόμια εκ του μηδενός και φυσικά θα μπορούν ες αεί να κάνουν όοοο,τι γουστάρουν, τελείως ανεξέλεγκτα, πράγμα που στις πατρίδες τους δεν το είχαν δει ούτε στον ύπνο τους!
Γιατί λοιπόν ΟΛΟΙ αυτοί κολλάνε στην Ελλάδα και τη βρίζουν κι από πάνω;
Δεν έχει παραπέρα χώρες με προοπτική καλύτερου μέλλοντος κι ακόμη υψηλότερου επιπέδου ζωής; Γιατί άραγε δεν πάνε;
Αυτά λοιπόν που δεν ανέχομαι είναι η αχαριστία και η παρανομία κι όχι η ίδια τους η παρουσία!
Ετούτοι συνδυάζουν και τα δύο...

billanti
06/10/2010, 17:44
Μ'αρέσει που τώρα οι Αλβανοί αποκαλούνται οικογενειάρχες,ενώ
μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν,αλήτες,βρωμιάρηδες,σκατόρατσα!
Ρε τι λαός είμαστε ρε.
Αν η ιστορία δεν σε διδάσκει άστα-βράστα.
Από τις "παστρικιές" της μικρασιατικής κολοτούμπας,στους Αλβανούς του Σαμαρά και τώρα
στους βρωμιάρηδες Πακιστανούς των τελευταίων ημερών της Πομπηϊας!!!
Καληνύχτα σας.

alex14
06/10/2010, 17:45
Μου αρεσει που συγκρινετε τους Ελληνες και οχι μονο μεταναστες πριν 80 χρονια με τους σημερινους ...

:rolleyes:

+1 στον Idi

billanti
06/10/2010, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Μου αρεσει που συγκρινετε τους Ελληνες και οχι μονο μεταναστες πριν 80 χρονια με τους σημερινους ...

:rolleyes:

+1 στον Idi
Αυτό λέγεται ιστορία.Και η ιστορία ως γνωστόν επαναλαμβάνεται,είτε
ως φάρσα είτε ως τραγωδία.

alex14
06/10/2010, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
Αυτό λέγεται ιστορία.Και η ιστορία ως γνωστόν επαναλαμβάνεται,είτε
ως φάρσα είτε ως τραγωδία.

Δεν με επιασες. Υπαρχει σημερα η ιδια ζητηση για εργατικα χερια με την ζητηση που υπηρχε τοτε ?

Παντως για τραγωδια οδευουμε

:wave2:

Viking
06/10/2010, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Είχαμε το τρωκτικό, τώρα θα αναπαράγουμε το τρομακτικό;

Το οποίο (αφού αναφέρεται και στους gay) κάνει μια έμμεση αναφορά στο πρωκτικό :hypnotize

για τον μπέο τα εν λόγω site, η espresso του διαδικτύου..:yuck:

DAYMAN
06/10/2010, 18:00

Ελα ντε!Μηπως ομως κατι περίεργο εχει συμβει στην Μαδριτη και την περιβόητη συνθήκη;

tai
06/10/2010, 18:11
ΦΥΣΙΚΑ και είναι αλήθειες αυτά που λένε για τα "στραβά" μας!!
Γιατί όμως πρέπει να ανεχτούμε τέτοιου είδους κριτική από ξένους, είτε είναι οι τελευταίοι φουκαράδες, είτε ανήκουν στην παγκόσμια οικονομική ελίτ; Το τι κάνουμε/θα κάνουμε για να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση, είναι δική μας υπόθεση, οπότε ας κοιτάζει ο καθένας την καμπούρα του... και καμπούρες υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ και για ΟΛΟΥΣ!!!
Στο κάτω κάτω, σε όποιον δεν αρέσει, τι έρχεται να κάνει εδώ;
Από λαθρομετανάστευση έως "επενδύσεις", ας ψάξει και παραδίπλα, έχει κι αλλού πορτοκαλιές!
Κάτι όμως μου λέει ότι όλοι αυτοί και τα παιδιά τους και τα τρισέγγονά τους θα παραμείνουν στη "μιαρή" και κατάπτυστη Ελλαδίτσα..
Ας τους δίνουμε λοιπόν για πάντα το δικαίωμα, καλά να πάθουμε...
:confused:

κοιτα να φτιάξουμε αυτο
"Εντάξει αλλά οι Έλληνες πολίτες τι φταίνε,που εσείς έχετε εγκλωβιστεί εδώ?
Δεν φταίνε,αλλά σκέψου εμείς δεν έχουμε τίποτα ενώ αυτοί έχουν τα πάντα,χωρίς να το αξίζουν.
Από όσο έχω δει μέχρι τώρα οι Έλληνες είστε λαός που δεν κάνει τίποτα σωστά.Δεν έχετε δουλειές,δεν έχετε πολιτικούς και ο καθένας κοιτάει την δουλειά του.Εμείς βοηθάμε ο ένας τον άλλον."

και μετα σκεφτόμαστε γιατι μας τα λενε

αμα ηταν να κοιτάγαμε την καμπουρα μας δεν θα την αφήναμε να γινει τόσο μεγάλη
το οτι την αφήσαμε να γίνει μεγαλη ειναι η αιτία που την βλέπουν ακομα και οι ρακένδυτοι μετανάστες
και
Η καμπούρα του μαροκινου δεν μικραίνει το ρεζίλι μας, μην ξεχνάμε οτι είμαστε ζήτουλες και επισήμως
με ιστορία μεν και με υπερηφάνεια για τους προγόνους μας, αλλά ζήτουλες της χειρότερης ξεφτίλας

το να λέει ο καθε ενα την γνωμη του ειναι κατι που το ανακαλύψαμε εμεις ετσι? Η δημοκρατία γι αυτο δημιουργήθηκε
το να σε κραζει κάποιος δεν φταίει σε κάτι η φυλή του η η αδεια εισόδου στην χωρα, αλλα το οτι φαίνεται το μέγεθος της μαλακίας μας

οσο για τα τρισέγγονα δεν θα διαφωνίσω εγω, αλλα οι ελάχιστοι Ελληνες που θα εχουν απομέινει σε αυτον το τοπο μετα απο 1-2 γενεές.
γιατι εμεις κάνουμε εναν κανακάρη και δεν μπορούμε να στερήσουμε την αφεντιά μας για 2-3 ακόμα.
Θελουμε να ειμαστε και γονεις αλλα και ανετοι
Ασε που έχουμε ΤΟ αστέρι που θα πρέπει να σπουδάσει στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της οικουμενης με της πενταροδεκάρες που παράγει η οικογένεια για να καλύψουμε την φτωχοβλαχιά μας και να αναδείξουμε τον νεοπλουτισμό μας.

αγαπητέ ειτε ειναι γηγενής κάποιος, ειτε λαθρομετανάστης, το χάλι μας πρέπει να σε πειραζει και οχι οτι στο πετάει κατάμουτρα:wave2:

Gandalf dr685sm
06/10/2010, 18:25
επ... συζήτηση για αλλοδαπούς έχουμε πάλι;... ίσα με 160 απαντήσεις προβλέπω.

Μια απάντηση μόνο...

Όποιανου δεν του αρέσει και δεν του κάνει... ΦΕΥΓΕΙ. Ούτε υποχρεωμένος είναι να μείνει, ούτε φυσικά και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να του δώσουμε οτι ζητάει χωρίς να το έχει δουλέψει. Είτε λέγεται Μαχμούτ, είτε λέγεται Γιάννης.

Αυτά σε γενική γραμμή. Τώρα τα παρακλάδια που έχουν να κάνουν με μαύρη εργασία, ανεξέλεγκτη ροή λαθρομεταναστών κτλ κτλ... βαράτε το κράτος και τους εκμεταλλευτές.

Cpt... μπες λίγο στην λογική ρε φίλε πριν απαντήσεις. Σκέψου λοιπόν ενα πιτσιρικά που έχει ενα χάρβαλο παπί και το οδηγάει στον ίδιο δρόμο/περιοχή/πίστα με σένα. Έρχεται και σου λέει..

Ρε φιλαράκι εσύ εισαι κουλάδι.. τι την θές τέτοια μηχανή;... δεν είσαι άξιος να την πας.. ΑΠΑΙΤΩ ΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ!

Τον πλακώνεις σε τίποτα κλωτσιές ή οχι;

Gandalf

Cpt. Haddock
06/10/2010, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Cpt... μπες λίγο στην λογική ρε φίλε πριν απαντήσεις. Σκέψου λοιπόν ενα πιτσιρικά που έχει ενα χάρβαλο παπί και το οδηγάει στον ίδιο δρόμο/περιοχή/πίστα με σένα. Έρχεται και σου λέει..
Ρε φιλαράκι εσύ εισαι κουλάδι.. τι την θές τέτοια μηχανή;... δεν είσαι άξιος να την πας.. ΑΠΑΙΤΩ ΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ!
Τον πλακώνεις σε τίποτα κλωτσιές ή οχι;
Gandalf

Σε επιχειρήματα με λογική σοφιστείας δεν απαντάω μαγε. Ο καθένας εχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, το "αν δε σου αρέσει φυγε" σου το λένε οι καπνιστές στο άλλο θρεντ αλλα εκει χτυπάει άσχημα ε;

Αλλα, όχι, δεν θα τον πλάκωνα στις κλωτσιες. Για να το πεί αυτο ο πιτσιρικάς ή ειναι τρελός, ή κανει πλάκα, ή κανει τον εξυπνο, ή - ειναι πιθανον - εχει δίκιο.

Τι καθομαι και απαντάω σε τετοιο κωλοθρεντ. Θλιβομαι με κατι αποψεις που βλέπω. Ειδικα εχοντας δει πριν λιγο στο παγκρατι τα παληκαρακια της Χρυσης Αυγης να μοιράζουν φυλλάδια και εφημερίδες...

:sad: :sad: :sad:

Lupo
06/10/2010, 18:38
Δεν είναι ακριβώς όπως τα λες. Αυτός είπε ότι κλέβει. Δεν είπε ότι σκοτώνει ή βιάζει. Και κλέβει για να επιβιώσει. Και αυτό επειδή δεν βρίσκει δουλειά.
Τα πρεζόνια μόνα τους γίνανε έτσι. Εντάξει, θα έπρεπε από την ιδανική κοινωνία να υπάρχει καλύτερη καθοδήγηση ώστε να μην καταλήξουν εκεί, αλλά κάποια στιγμή το επέλεξαν. Αυτός δεν επέλεξε τίποτα. Έφυγε από την πατρίδα του για να επιβιώσει και θέλει να πάει στη Γαλλία για κάτι καλύτερο (μάλλον δεν διαβάζει εφημερίδες).

Για την αστυνομία που λες, εμείς τους διαχειριζόμαστε λάθος. Ή τους κρατάς ή τους διώχνεις, δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Και αν τους κρατήσεις, τους κρατάς νόμιμα και φροντίζεις να έχουν δουλειές. Αλλά εμείς εδώ τους θέλαμε τυχοδιώκτες, για να δουλεύουν για πάρτη μας με τρεις κι εξήντα και να μην αντιδρούν φοβούμενοι την αστυνομία και την απέλαση.

Είμαστε κι εμείς λίγο τομάρια, δεν είμαστε; :(

Συμφωνώ ότι υπερέβαλα , προφανώς για τονίσω την κατάσταση.
Εντάξει, μόνο κλέβει.

Αλλά το σας κλέβω και να σας βρίζω κι από πάνω, δεν ξέρω.... μου κάνει ότι δεν σέβομαι κάποια πράγματα. Κι ο σεβασμός, θεωρώ ότι είναι σημαντικός σε μία κοινωνία.

Και ναι, είμαστε τομάρια για το ότι θέλαμε "δούλους". Και ναι, και σε άλλες χώρες , έτσι μας θέλουν εμάς. Να δουλεύουμε με 3 κι εξήντα κι αν δεν θέλεις να πας στην χώρα σου.
Τα ίδια σκατά είμαστε όλοι. Αλλά όλα ξεκινάνε από τον σεβασμό , κι ο συγκεκριμένος νομίζω δεν σέβεται τίποτα.

kokkiklhs
06/10/2010, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
κοιτα να φτιάξουμε αυτο
"Εντάξει αλλά οι Έλληνες πολίτες τι φταίνε,που εσείς έχετε εγκλωβιστεί εδώ?
Από όσο έχω δει μέχρι τώρα οι Έλληνες είστε λαός που δεν κάνει τίποτα σωστά.Δεν έχετε δουλειές,δεν έχετε πολιτικούς και ο καθένας κοιτάει την δουλειά του.Εμείς βοηθάμε ο ένας τον άλλον."

και μετα σκεφτόμαστε γιατι μας τα λενε

αμα ηταν να κοιτάγαμε την καμπουρα μας δεν θα την αφήναμε να γινει τόσο μεγάλη
το οτι την αφήσαμε να γίνει μεγαλη ειναι η αιτία που την βλέπουν ακομα και οι ρακένδυτοι μετανάστες
και
Η καμπούρα του μαροκινου δεν μικραίνει το ρεζίλι μας, μην ξεχνάμε οτι είμαστε ζήτουλες και επισήμως
με ιστορία μεν και με υπερηφάνεια για τους προγόνους μας, αλλά ζήτουλες της χειρότερης ξεφτίλας

το να λέει ο καθε ενα την γνωμη του ειναι κατι που το ανακαλύψαμε εμεις ετσι? Η δημοκρατία γι αυτο δημιουργήθηκε
το να σε κραζει κάποιος δεν φταίει σε κάτι η φυλή του η η αδεια εισόδου στην χωρα, αλλα το οτι φαίνεται το μέγεθος της μαλακίας μας

οσο για τα τρισέγγονα δεν θα διαφωνίσω εγω, αλλα οι ελάχιστοι Ελληνες που θα εχουν απομέινει σε αυτον το τοπο μετα απο 1-2 γενεές.
γιατι εμεις κάνουμε εναν κανακάρη και δεν μπορούμε να στερήσουμε την αφεντιά μας για 2-3 ακόμα.
Θελουμε να ειμαστε και γονεις αλλα και ανετοι
Ασε που έχουμε ΤΟ αστέρι που θα πρέπει να σπουδάσει στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της οικουμενης με της πενταροδεκάρες που παράγει η οικογένεια για να καλύψουμε την φτωχοβλαχιά μας και να αναδείξουμε τον νεοπλουτισμό μας.

αγαπητέ ειτε ειναι γηγενής κάποιος, ειτε λαθρομετανάστης, το χάλι μας πρέπει να σε πειραζει και οχι οτι στο πετάει κατάμουτρα:wave2:

Δεν διαφωνώ σε τίποτα απ'αυτά που λες και για να βελτιωθεί το χάλι μας, σε προσωπικό επίπεδο, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ...
Ωστόσο αυτοί που έρχονται από μέρη με 2km καμπούρα, ας αφήσουν ήσυχη τη δική μας για να την κοιτάζουμε μόνοι μας, μάτια έχουμε!
Πιστεύεις ότι αν βρισκόταν Έλληνας στο Μαρόκο, στο Πακιστάν, στο Μπάγκλα Ντες ή στην Ιταλία με τις ίδιες προδιαγραφές, θα του επέτρεπε κανείς να εκφράζεται έτσι;
Και δες το πραγματικά άθλιο επίπεδο ζωής στις πατρίδες τους: ποιος συντηρεί αυτή την κατάσταση, πέρα απ'αυτούς τους ίδιους; Ας μείνουν εκεί, να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο!
Στο όνομα όμως της εξαθλίωσης, της ανάγκης, της δεν-ξέρω-κι-εγώ-τι, σκάνε μύτη σε μας, επιδίδονται ελαφρά τη καρδία σε ληστεία με το ελαφρυντικό της απελπισίας και δεν τους αρέσουμε κι όλα...
Ελεος ρε παιδιά... τα κάνανε αυτά και στο Μαρόκο, ή μήπως θα είχαν μείνει χωρίς χεράκια (στην καλύτερη);
Και ΦΥΣΙΚΑ φταίμε ΕΜΕΙΣ σαν κράτος με την άρπα κόλλα νοοτροπία, ταν ανοργανωσιά και τον γραψ@ρχιδισμό μας που τους δίνουμε το δικαίωμα να δρουν κατ'αυτό τον τρόπο, όμως ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι που δηλώνουν πως δεν τους αρέσει και το κατηγορούν! :hypnotize
Αν αυτό δεν είναι ΟΞΥΜΩΡΟ κι έχω άδικο, παρακαλώ να με διορθώσεις...
Ποιοι είναι αυτοί που θα κρίνουν αν αξίζουμε να έχουμε αυτά που έχουμε (ΟΠΩΣ φτάσαμε να τα έχουμε, αυτό είναι άλλο κεφάλαιο), τη στιγμή που αφήνουν πίσω σπίτια και οικογένειες (αν έχουν) κι έρχονται να γίνουν κλέφτες σ'ένα κράτος που δε γουστάρουν;
Προφάσεις εν αμαρτίαις είναι όλα αυτά, κάποια τεμπελόσκυλα δεν ήταν άξια να βρούνε να κλέψουν στις πατρίδες τους κι ήρθαν στη γη της επαγγελίας, όπου υπάρχει άφθονο και εύκολο υλικό!
Και θα ήθελα να δω τους διάφορους "φιλάνθρωπους" του φόρουμ τι θα λέγανε αν ο γέρος πατέρας τους ή η γυναίκα τους γύριζε στο σπίτι με μελανιές και κατάγματα για αρπαγή 10 ευρώ...
Φυσικά εγκληματίες αδίστακτοι υπάρχουν και έλληνες, αλλά πλέον νομίζω ότι είναι μειοψηφία και επί πλέον δεν κατηγορούν τις συνθήκες ζωής στην Ελλάδα...
Επαναλαμβάνω για 108η φορά ότι δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ με τον νόμιμο, εργαζόμενο, φορολογούμενο και φιλήσυχο μετανάστη, αντιθέτως τον ευχαριστώ διότι είναι ίσως από τους λίγους που συμβάλλουν ουσιαστικά στην (όποια) ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας!
Λέω ΟΧΙ στα σκουπίδια κάθε προελεύσεως, είτε ελληνικά, είτε ξένα! Και δυστυχώς τα ξένα είναι κατά πολύ πολυπληθέστερα τα τελευταία χρόνια!!

Gandalf dr685sm
06/10/2010, 18:47
Cpt... για μένα είσαι foul... καταρχάς στην απάντηση των καπνιστώ που μου λες, άνετα τους απαντώ με τον ίδιο τρόπο , γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. Δύο γαιδάροι σε ξένο αχυρώνα το ξέρεις;

Στο θέμα όμως της είσοδος ενός ανθρώπου με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ σε μια ξένη χώρα , και μετά να απαιτεί ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, να έχει τα ίδια δικαιώματα (μόνο αυτά όμως... οχι και ευθύνες) με μένα που είμαι σε μια χώρα που όπως και να ακουστεί αυτό ισχύει.. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ... και όντως είμαστε ΥΠΟΛΟΓΟΙ για την κατάσταση της

Συγνώμη αδερφέ αλλά δεν έχει καμία σχέση με το θέμα καπνού. Και ούτε σοφιστεία είναι. Αυτό να το σκεφτείς καλά όταν ο πρώτος παράνομος μετανάστης , καπηλευτεί την περιουσία σου με βίαιο τρόπο ή άλλο , ... το ποσο ανεκτικός θα είσαι δηλαδή. Ειδικότερα αν η δικαιολογία του είναι πως εμένα μου ταιριάζει καλύτερα.

Σεβόμενος πάντως οτι δεν θες να το συνεχίσεις δημόσια , μπορούμε αν θες πάντα να τα πούμε και με πμ για το θέμα.

Και για την ιστορία η παραβολή-έμμεση παρομείωση της άποψης μου με αυτή των Χρυσαυγιτών είναι τουλάχιστον προσβλητική για μένα. Κάτι που ελπίζω να μην έπραξα με τα λεγόμενα μου για την δική σου γνώμη.

Gandalf

granazi
06/10/2010, 19:02
εχετε ποτε αναρωτηθει πως απο τον εβρο οι μεταναστες φτανουν στην ομονοια?
με τουριστικα πουλμαν παρακαλω.
τους αφηνουν διπλα στα κτελ κηφισου. τα δρομολογια συχνα πυκνα. μισθωμενα απο το κρατος.
πιανονται στον εβρο καταγραφονται τους συνοδευουν σε πουλμαν ιδιωτων και γεια σας.
απλα τους μετραμε με το κεφαλι προφανως για να εισπραξουμε τα φυλαχτρα απο την Ε.Ε που μας θελει δεξαμενη συγκρατησης τους.
οσο αφορα το κειμενο εδω.....
εμενα το ιδιο με ενοχλει να προσβαλει την χωρα μου ο εξαθλιωμενος μεταναστης ΑΛΛΑ το ιδιο και ο χορτατος τουριστας στο Φαληρακι η στον Πλατανια.
Ας γινουμε εμεις ενα σωστο κρατος οργανωμενο και σαν λαος καλυτεροι ας βαλουμε τα πλαισια σε πολλα και τα αλλα επονται. ετσι μας βρισκουν και καλα μας κανουν.
Δεν ζουμε μονοι στον πλανητη. και εμεις παμε και αυτοι ερχονται μεταναστες η τουριστες. το προβλημα ειναι τι βρισκουν εδω οταν ερχονται.......
Εχουμε πολλη δουλεια να κανουμε πρωτα στο σπιτι μας...

kokkiklhs
06/10/2010, 19:12
Σύμφωνοι!!
Αλλά είμαι της γνώμης ότι όταν ξεκινάμε να συμμαζέψουμε το σπίτι μας, πρώτα κοιτάμε να βγάλουμε τα σκουπίδια έξω και δεν αφήνουμε την πόρτα ορθάνοιχτη, να φέρει μέσα ο αέρας κι άλλα...
;)

alres
06/10/2010, 19:15
Υπάρχει μια ανοικτή πιθανότητα στην ιστορία: όλοι αυτοί που βρίζουμε, που εκμεταλλευόμαστε κλπ σε μια αναποδιά, να βρεθούν στιγμιαία σύμμαχοι μεταξύ τους (έστω μερικοί) και εχθροί δικοί μας (ως χώρα, έτσι γενικά). Και να "μας" την πέσουν. Ή ν' ανατιναχτούν καμια 500αρα σε πλατείες, εμπορικά κέντρα και δρόμους. [αλλά οι ορίτζιναλ, οι εξαθλιωμένοι, που τους έχουμε γ@μήσει τη μάνα και τον πατέρα, όχι τίποτα βαλτοί - όπως έχει παίξει ως σήμερα]

Δεν θα υπάρχει ελέος. Και θα λέγεται αποκατάσταση δικαιοσύνης. Και θα πάρει η μπάλα και ενόχους και αθώους. Λέμε αν....

Το "νόμιμος" και "παράνομος" είναι ένα γαμώχαρτο μαζί με 300-5000 σε φάκελο. Πάμε παρακάτω

billanti
06/10/2010, 19:16
Σύμφωνοι!!
Αλλά είμαι της γνώμης ότι όταν ξεκινάμε να συμμαζέψουμε το σπίτι μας, πρώτα κοιτάμε να βγάλουμε τα σκουπίδια έξω και δεν αφήνουμε την πόρτα ορθάνοιχτη, να φέρει μέσα ο αέρας κι άλλα...
;)
Σκουπίδια;Τους μετανάστες εννοείς;Ζικ χαϊλ!

kokkiklhs
06/10/2010, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
Υπάρχει μια ανοικτή πιθανότητα στην ιστορία: όλοι αυτοί που βρίζουμε, που εκμεταλλευόμαστε κλπ σε μια αναποδιά, να βρεθούν στιγμιαία σύμμαχοι μεταξύ τους (έστω μερικοί) και εχθροί δικοί μας (ως χώρα, έτσι γενικά). Και να "μας" την πέσουν. Ή ν' ανατιναχτούν καμια 500αρα σε πλατείες, εμπορικά κέντρα και δρόμους. [αλλά οι ορίτζιναλ, οι εξαθλιωμένοι, που τους έχουμε γ@μήσει τη μάνα και τον πατέρα, όχι τίποτα βαλτοί - όπως έχει παίξει ως σήμερα]

Δεν θα υπάρχει ελέος. Και θα λέγεται αποκατάσταση δικαιοσύνης. Και θα πάρει η μπάλα και ενόχους και αθώους. Λέμε αν....

Το "νόμιμος" και "παράνομος" είναι ένα γαμώχαρτο μαζί με 300-5000 σε φάκελο. Πάμε παρακάτω

Προσωπικά δεν αρέσκομαι να γ@μ@ω τη μάνα και τον πατέρα κανενός, κι ακόμη περισσότερο κάποιου φουκαρά λαθρομετανάστη! Ως εκ τούτου, αν συμβεί κάτι σαν αυτό που λες θα είναι πολύ κρίμα για μένα! Όσο κάποιοι αλωνίζουν, καίτοι δυσαρεστημένοι, εδώ μέσα και με την ανοχή μας παραμένουν κι έρχονται κι ακόμη περισσότεροι, τότε ναι, κάποτε θα συμβεί! ΕΜΕΙΣ λοιπόν πρέπει να το προλάβουμε, κι όχι να καθόμαστε να κοιτάμε παθητικά, αμπελοφιλοσοφούντες, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα κλεφτών και κινδυνολογούντες για το μέλλον! Αλήθεια, αν αυτοί οι κλέφτες ήταν έλληνες, θα κοπτόμασταν τόσο πολύ για τα δικαιώματά τους και για την "εύλογη και δίκαιη" οργή και αγανάκτησή τους;
Σχετικά με το "νόμιμος" και "παράνομος" και τα φακελάκια, είναι όντως η τραγική πραγματικότητα της σύγχρονης Ελλάδας... ας ρωτήσουμε όμως κάποιους από τη γενιά των παππούδων μας, που δούλεψαν στα ορυχεία του Βελγίου, τα εργοστάσια της Γερμανίας και τις λάντζες της Αμερικής, να μας πουν αν η δική τους νομιμότητα ή παρανομία ερμηνευόταν έτσι!!!
;)

alres
06/10/2010, 19:25
Προσωπικά δεν αρέσκομαι να γ@μ@ω τη μάνα και τον πατέρα κανενός, κι ακόμη περισσότερο κάποιου φουκαρά λαθρομετανάστη! Ως εκ τούτου, αν συμβεί κάτι σαν αυτό που λες θα είναι πολύ κρίμα για μένα! Όσο κάποιοι αλωνίζουν, καίτοι δυσαρεστημένοι, εδώ μέσα και με την ανοχή μας παραμένουν κι έρχονται κι ακόμη περισσότεροι, τότε ναι, κάποτε θα συμβεί! ΕΜΕΙΣ λοιπόν πρέπει να το προλάβουμε, κι όχι να καθόμαστε να κοιτάμε παθητικά, αμπελοφιλοσοφούντες, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα κλεφτών και κινδυνολογούντες για το μέλλον! Αλήθεια, αν αυτοί οι κλέφτες ήταν έλληνες, θα κοπτόμασταν τόσο πολύ για τα δικαιώματά τους και για την "εύλογη και δίκαιη" οργή και αγανάκτησή τους;
Σχετικά με το "νόμιμος" και "παράνομος" και τα φακελάκια, είναι όντως η τραγική πραγματικότητα της σύγχρονης Ελλάδας... ας ρωτήσουμε όμως κάποιους από τη γενιά των παππούδων μας, που δούλεψαν στα ορυχεία του Βελγίου, τα εργοστάσια της Γερμανίας και τις λάντζες της Αμερικής, να μας πουν αν η δική τους νομιμότητα ή παρανομία ερμηνευόταν έτσι!!!
;)

ναρκωτικά φίλε...ναρκωτικά...βοηθάνε...άκου που σου λέω...

kokkiklhs
06/10/2010, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
Σκουπίδια;Τους μετανάστες εννοείς;Ζικ χαϊλ!

Μάλλον με παρεξήγησες, αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις τις προηγηθείσες απαντήσεις μου, θα δεις ότι δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου και θα κατανοήσεις πλήρως τι εννοώ!

kokkiklhs
06/10/2010, 19:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
ναρκωτικά φίλε...ναρκωτικά...βοηθάνε...άκου που σου λέω...

Το βλέπω!!!
:smokin: :beer:

ermiss
06/10/2010, 20:06
Α! Τωρα εγινε οικογενειάρχης ο Αλβανος που ηρθε να δουλεψει και να ζησει....

Μαλιστα.

20 χρονια πριν δεν τα λέγαμε αυτα. Κατσαπλιάδες, κλέφτες και εγκληματίες τους λέγαμε. Εγιναν λοιπον καλοικαγαθοι οικογενειάρχες....

Να υποθεσω οτι σε λιγα χρονια λοιπον, τα "πακια" και τα "νομιστερακια" θα ειναι οι επόμενοι καλοι οικογενειάρχες που ήρθαν εδω να δουλέψουν και να ζήσουν και σειρά θα έχει καποιος άλλος φτωχομπινές....

Για να σκεφτώ υποψήφιες χώρες για την τρίτη γενιά αθλίων...

Και όμως έχει διαφορά ο Αλβανός οικογενειάρχης με τους μετανάστες Αφρικανικών, Μουσουλμανικών χωρών. Και όχι δεν έχει σχέση ούτε μετην χώρα προέλευσης, ούτε με την θρησκεία.

Πρόσφατα παρακολούθησα μια ημερίδα για το μεταναστευτικό, σε γενικές γραμμές χωρίζουν του μετανάστες της Αθήνας σε δύο μεγάλες κατηγορίες, αποκλειστικά απο το πότε ήρθαν στην Ελλάδα. Το πρώτο μεταναστευτικό κύμα ορίζετε περίπου μέχρι πριν μια δεκαετία, αφορά κυρίως Αλβανούς, κάτοικους Βαλκανίων, Αν.Ευρώπης γενικά, Ινδούς και μερικές ακόμα εθνικότητες που δεν θυμάμαι αλλά είχαν σχέση με πολιτικές εξελίξεις στην χώρα τους. Το δεύτερο κύμα έχει να κάνει κυρίως με την τελευταία 8ετία όπου ήταν και πιο μαζικό.
Η βασική διαφορά των δύο είναι ότι οι πρώτοι, ερχόμενοι σε μια κοινωνία όπου η μετανάστευση ήταν συνδεδεμένη κυρίως με το ελληνικό στοιχείο (Σμύρνη,Πόλη,Έλληνες διασποράς,Πόντιοι,Βορειοηπειρώτες κλπ ) είχαν μια φιλικότερη αντιμετώπιση, ήρθαν πιο σταδιακά και εντάχθηκαν σχεδόν πλήρως στην κοινωνία, βρήκαν εργασία, τα παιδιά εκπαιδεύτηκαν σε ελληνικά σχολεία, βρήκαν κατοικία, έμαθαν ελληνικά και συνολικά δεν γκετοποιήθηκαν ούτε αποξενώθηκαν.
Το δεύτερο κύμα ήρθε πιο μαζικά και ήταν μεγαλύτερο, η ελληνική κοινωνία είχε ήδη αλλάξει την οπτική της, το πρόβλημα στέγασης και εργασίας ήταν πια έντονο, συγκεντρώθηκαν σε συγκεκριμένες περιοχές, δεν έμαθαν ελληνικά, δεν εντάχθηκαν στον κοινωνικό ιστό, γκετοποιήθηκαν, απομονώθηκαν, δημιούργησαν κλειστές κοινότητες κλπ κλπ κλπ

Έχουμε δηλαδή μετανάστες δύο ταχυτήτων, χωρίς απαραίτητα να φταίνε αποκλειστικά οι ίδιοι...

2 παρατηρήσεις μόνο, γιατί ο Πακιστανός είναι μετανάστης ενώ ο Έλληνας της Γερμανίας είναι "Έλληνας της διασποράς"?

Επειδή δεν γνωρίζετε, στην Γερμανία μέχρι και πριν μια δεκαετία τρέχαν προγράμματα όπου μάθαιναν στους εκεί Έλληνες Γερμανικά (και κυρίως στις γυναίκες όπου έρχονταν ελάχιστα σε επαφή με την Γερμανική κοινωνία μιας και δεν δούλευαν) ώστε να μπορούν να συναλλάσσονται με το Γερμανικό δημόσιο και γενικά με την Γερμανική κοινωνία. Υπήρχαν μέχρι τέλη 90' ελληνικοί φορείς που βοηθούσαν τους Έλλνηες μετανάστες με την γερμανική γραφειοκρατία για να μπορέσουν να βγουν σε σύνταξη(τότε άρχισε να βγαίνει στην σύνταξη η πρώτη γενιά μεταναστών) γιατί δεν γνώριζαν Γερμανικά? Ακόμα και τώρα υπάρχουν Έλληνες εκεί που τα Γερμανικά τους είναι χειρότερα απο τα δικά μου Αγγλικά (έχω Lower). Οι μετανάστες της δεκαετίας 60-70 σε μεγάλο ποσοστό κυριολεκτικά αυτό γκετοποιήθηκαν, απο επιλογή, δυνατές ελληνικές κοινότητες με γερά στεγανά. περιοχές ολόκληρες που δεν χρειαζόταν καν να μιλάς Γερμανικά... Ευτυχώς η επόμενη γενιά έσπασε τα στεγανά και η ελληνική κοινότητα είναι πια ανοιχτή. Στην ίδια κατάσταση με τους Έλληνες της Γερμανίας πριν 10-15 χρόνια, είναι ακόμα οι Τούρκοι εκεί....

Οπότε μην πάτε μακριά, δεν έχουμε και τεράστιες διαφορές...

Cpt. Haddock
06/10/2010, 20:07
[...]Στο θέμα όμως της είσοδος ενός ανθρώπου με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ σε μια ξένη χώρα , και μετά να απαιτεί ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, να έχει τα ίδια δικαιώματα (μόνο αυτά όμως... οχι και ευθύνες) με μένα που είμαι σε μια χώρα που όπως και να ακουστεί αυτό ισχύει.. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ... και όντως είμαστε ΥΠΟΛΟΓΟΙ για την κατάσταση της[...]
Gandalf

Kανενός ιδιοκτησία. Είμαστε όλοι ανθρωποι και πατάμε την ίδια γη. Δικαιώματα αποκτάς ως ανθρωπος και όχι ως νομιμος ή παρανομος κατοικος.

Τελος απο μένα δε λέω κατι άλλο γιατι θα στεναχωρήσω και θα στεναχωρηθω... :sad:

billanti
06/10/2010, 20:20
Kανενός ιδιοκτησία. Είμαστε όλοι ανθρωποι και πατάμε την ίδια γη. Δικαιώματα αποκτάς ως ανθρωπος και όχι ως νομιμος ή παρανομος κατοικος.

Τελος απο μένα δε λέω κατι άλλο γιατι θα στεναχωρήσω και θα στεναχωρηθω... :sad:
Γεια σου ρε captain!:beer:

Lupo
06/10/2010, 20:34

Δεν μπορώ ρε φίλε καπετάνιο.
Προκαλούμαι.

Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο σου.
Το πρόβλημα μου όμως είναι ακριβώς αυτό. Στο ότι συμφωνώ.

Ο τύπος ήταν και είναι κλέφτης. Και στην χώρα που εξασκεί το "επάγγελμα" του , ρίχνει κατηγορίες δημόσια.
Ακριβώς , σύμφωνα με το παραπάνω, πως απέκτησε αυτό το δικαίωμα?
Ασχέτως , με το αν είναι Έλληνας , Πακιστανός , Κούρδος , Σουηδός κ.ο.κ.
Σαν άνθρωπος, ασχέτως εθνικότητας, αν σου κλέψει την μηχανή θα σκεφτείς ότι έχει κι αυτός δικαιώματα και τι δύσκολο που ήταν να ξεφύγει από την αστυνομία και να έρθει στην Ελλάδα?

Αν ναι , τότε συμφωνώ με όλα όσα έχεις γράψει γενικώς με την κατάσταση.

panoulis2222
06/10/2010, 20:37
δηλαδη για να καταλαβω αν ερθει ενας αστεγος στο σπιτι σας κ σας πει τι μπουρδελο ειναι εδω ρε φιλε πως μενεις θα πρεπει να του δωσουμε συγχαριτηρια? ολοι ξερουν οτι η ελλαδα παει κατα διαολου οι περισσοτερες χωρες πανε εξαλλου αλλα οχι και να μας κανει να νιωθουμε τυψεις γι αυτο!!!
επειδη απλα δεν μπορουμε να του προσφερουμε αυτα που ονειρευετε.
το να μας βοηθησουν δεν ειναι κακο εξαλλου σιγουρα κ αυτοι θα κερδισουν αλλα το να μας κλεβουν δεν οδηγει πουθενα ουτε μας κανει να τους εμπιστευτουμε. κ οχι δεν το κανουν ολοι για να ζησουν κοιταξτε τα φαναρια κ θα καταλαβετε!

Akatanomastos
06/10/2010, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo

Ακριβώς , σύμφωνα με το παραπάνω, πως απέκτησε αυτό το δικαίωμα?
Ασχέτως , με το αν είναι Έλληνας , Πακιστανός , Κούρδος , Σουηδός κ.ο.κ.
Σαν άνθρωπος, ασχέτως εθνικότητας, αν σου κλέψει την μηχανή θα σκεφτείς ότι έχει κι αυτός δικαιώματα και τι δύσκολο που ήταν να ξεφύγει από την αστυνομία και να έρθει στην Ελλάδα?

αμα σου κλεψει την μηχανη ελληνας θα στεναχωρηθεις λιγοτερο?

guzzistas
06/10/2010, 20:56

Στον πλανήτη Ουτοπία......

ΥΓ.Συμφωνώ μαζί σου με το παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν ισχύει......

Lupo
06/10/2010, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αμα σου κλεψει την μηχανη ελληνας θα στεναχωρηθεις λιγοτερο? Ακριβώς αυτό λέω. Το ίδιο.
Όπως κι αν είναι κλέφτης και με βρίσει , εμένα ή το σπίτι μου το ίδιο θα νευριάσω είτε είναι Ελληνας είτε Αλβανός , είτε Πακιστανός.

Αυτό έγραψα και πιο πάνω. Ξαναδιάβασε.
Γι'αυτό δεν δέχομαι τον τύπο. Όχι γιατί είναι Πακιστανός. Γιατί είναι κλέφτης, είναι στην Ελλάδα, συνέχισε να κλέβει, και του ξινίζουν οι άλλοι.

Αν δούλευε μεροκάματο , δεν θα τον αντιμετώπιζα το ίδιο , ακόμα και τα ίδια αν έλεγε.

XJR_Billy
06/10/2010, 21:27

Για να μην παρεξηγηθώ στα φιλαράκια μου...
Αυτό που δεν μπορεί να με πει κανένας, με τίποτα, είναι ρατσιστή.

Ζω 13 χρόνια με μια Βουλγάρα, τα 10 παντρεμένοι.

Έχω γνωρίσει και έχω μιλήσει με αρκετό μεταναστόκοσμο.
Με κόσμο που ήρθε στην Ελλάδα να δουλέψει σκληρά για να βγάλει χρήματα να ζήσει την οικογένειά του. Δεν θεωρώ τυχαίο ότι η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την Ελλάδα, από όσους δεν έμειναν να ζήσουν μόνιμα εδώ, αγάπησαν τους Έλληνες και την ανοιχτή καρδιά τους, συνεχίζουν να ακούνε Ελληνική μουσική, μιλούν με ενθουσιασμό για τα χρόνια που έμειναν εδώ κλπ.

Βγάζω βέβαια τους απατεώνες, τις PUτάνες κλπ.
Παρεπιπτόντως, το Άμστερνταμ είναι τίγκα στις Ελληνίδες τανεςπού.

Ας παρομοιάσω την Ελλάδα με τη... δουλειά.
Η Ελλάδα δεν είναι δημόσιο με μόνιμες θέσεις, ούτε στρατός να μην μπορείς να φύγεις.
Η Ελλάδα είναι ιδιωτική εταιρεία.
Όποτε φτάσεις στο απροχώρητο, δηλώνεις παραίτηση και... έχει κι αλλού πορτοκαλιές.
Αν σε πηδάνε στη δουλειά, δεν σε πληρώνουν, δεν έχεις ασφάλεια, δεν έχεις ρεπό/αργίες/δώρα κλπ, τι σκατά θες και μένεις εκεί? Εκτός αν είσαι μαζόχας. Σου αρέσει το μαμήσι.

Βέβαια, δεν είμαστε πολιτισμένοι σαν τους Γάλλους και τα ναζιστικά γκέτο τους, τους Ιταλούς που βυθίζουν πλοία με λαθρομετανάστες κλπ. Αν άρχιζε και η Ελλάδα να απελαύνει γύφτους,τσιγγάνους, σκουρόχρωμους κλπ. μόνο και μόνο για το χρώμα του δέρματος, όπως κάνουν οι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι εταίροι μας, φανταστείτε τι θα γινόταν...Για ρωτήστε πόσοι μετανάστες παίρνουν ένσημα και έχουν περίθαλψη σε Ισπανία, Ιταλία... μιλήστε με αυτούς τους ανθρώπους και συγκρίνετε τα λεγόμενά τους με τους αντίστοιχους που δούλεψαν στην Ελλάδα.

Βέβαια, πουθενά δεν είναι ρόδινα τα πράγματα.
Η εργασιακή εκμετάλευση στην Ελλάδα δεν περιορίζεται στους ξένους. Είμαστε πρωταθλητές στην εκμετάλευση των δικών μας ανθρώπων, των Ελλήνων. Τι θες? Υπερωρίες? 8ωρο κανονικό? Χαχαχα!!!
Δούλεψε 10-12ωρο, πάρε τον μισθό της πείνας και αν δεν σου αρέσει άδειασέ μου τη γωνιά. Άλλοι 20 περιμένουν για τη θέση σου. Λακαμά Έλληνα που μου θες και παροχές...

Και για να είμαι αντικειμενικότατος, στις (αρκετές) δουλειές που έχω αλλάξει μέχρι τώρα στη ζωή μου, έχω δουλέψει με πολλούς ξένους. Κυρίως σε αποθήκες. Οι περισσότεροι εξαίρετοι άνθρωποι και άριστοι συνάδελφοι.
Δεν έχω δει πιο κουτοπόνηρους, εργασιόφοβους, τεμπελχανάδες, ρουφιάνους και πολλά άλλα που δεν θέλω να γράψω, από τους μετανάστες μιας μακρινής χώρας που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα. Και μιλάω για δεκάδες άτομα όχι 2-3.

Πολλοί από αυτούς την έκαναν σε άλλες Ευρωπαικές χώρες προς αναζήτηση περισσότερων χρημάτων. Τι εμποδίζει τους "φυλακισμένους" της ψωροκώσταινας να αποδράσουν από τη μιζέρια τους πληρώνοντας 1000-2000 ευρώ για τη μετάβαση σε κάποια πολιτισμένη, μη ρατσιστική χώρα?

Αν και μεταξύ μας, η Ελλάδα θυμίζει λίγο το στρατό.
Όλοι πέρασαν 1-2 χρόνια πριν πάνε αλλού...:lol: :lol: :rotflmao:

stavrogin
06/10/2010, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Στον πλανήτη Ουτοπία......

ΥΓ.Συμφωνώ μαζί σου με το παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν ισχύει......

Γενικώς δεν ισχύει. Ειδικώς μπορει να ισχύει. Δεν τα καταφερνουμε οι περισσοτεροι να κανουμε το κοσμο πιο υποφερτο. Καποιοι τα καταφερνουν.

jfx
06/10/2010, 21:40
Εμπρος όλοι οι ιδιοκτητες της χώρας, εμπρος για μια ελλαδα καθαρή από σκουπίδια,νομιστερακια
και λοιπά αχρηστα αντικειμενα.Διαβαστε λιγο τρομακτικο να επιβεβαιωθείτε, κι υστερα
με χαρτούρα και νόμους ανά χείρας πηγαινετε να καθαρίσετε το χωράφι σας και περιφράξτε το κιολας μη ξαναβρωμίσει.Γίδια.

SVX
06/10/2010, 21:40
να θυμισω πως η Ελλαδα ΔΕΝ ειναι Αμερικη....

Ισως αν παραγαμε κατι....ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ βιομηχανια.... Ορυχεια....Κατασκευες... ΙΣΩΣ ....

Gandalf dr685sm
06/10/2010, 21:41
Cpt.. σου είπα αδερφέ.. μαζί σου δεν παρεξηγούμαι.. αν μη τι άλλο σε έχω δεί και με έχεις δεί και απο κοντά και ξέρω οτι η γνώμη που εκφράζεις είναι δική σου άποψη ... με επιχειρήματα.. σεβαστή αν θες.. αλλά απο μένα στο σημείο αυτό μη αποδεκτή καθώς --πάντα για μένα έτσι; --- δεν έχει ορθή λογική.

Όπως είπε και ο guzzistas.. σε ενα ιδεατό κόσμο δεν θα υπήρχαν σύνορα και εθνικότητες με την έννοια που έχουν σήμερα. Αλλά επειδή πρέπει να είμαστε ρεαλιστές ... βαδίζουμε και πράττουμε με αυτά που έχουμε και οχι με αυτά που θα θέλαμε να έχουμε. Οπότε για μένα τουλάχιστον , αυτός που είναι αχάριστος , εγκληματίας , παράνομος κτλ... θα πρέπει να έχει και τις ανάλογες συνέπειες. Ειδικότερα δε, όταν είναι εκείνος που καλείται να προσαρμοστεί σε "ξένο έδαφος & κοινωνία" και οχι το αντίστροφο.

Gandalf

stavrogin
06/10/2010, 21:51
--- δεν έχει ορθή λογική.

.. σε ενα ιδεατό κόσμο δεν θα υπήρχαν σύνορα και εθνικότητες με την έννοια που έχουν σήμερα. Αλλά επειδή πρέπει να είμαστε ρεαλιστές ... βαδίζουμε και πράττουμε με αυτά που έχουμε

"Με λογισμό και με όνειρο" Διονυσιος Σολωμος.

super_toto
06/10/2010, 21:54
Περιπτώσεις μεταναστών που γνωρίζω καλά. Ονόματα δεν λεω.

1. Στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς μου δουλεύει ένας Ιρανός. 27 χρονών και χριστιανός στο θρήσκευμα (ένας λόγος παραπάνω να φύγει από το Ιραν). Ήρθε στην Ελλάδα πριν από 2 χρόνια μέσω Τουρκίας. Αρχικά καθάριζε τζάμια σε μαγαζία, από το ένα στο άλλο μέχρι να βρει κάποιον που θα του έδινε 2-3 ευρώ για να κάνει τη δουλειά. Κάποια στιγμή, επειδή χρειάζονταν στο μίνι μάρκετ κάποιον βοηθό, τον προσέλαβαν.
Από τη στιγμή που ήρθε το κύριο μέλημά του ήταν να βγάλει χαρτιά και να μάθει ελλήνικά. Στήνεται κάθε 6 μήνες έξω από την αρμόδια υπηρεσία, για καμιά βδομάδα κοιμάται εκεί για πάρει σειρά ή πιο σωστά μέχρι να τον διαλέξει στην τύχη ο αστυνομικός και να ανανεώσει την κάρτα του. Μαθαίνει Ελληνικά στο στέκι Μεταναστών και πλέον μπορείς να πεις τα πάντα μαζί του στα Ελληνικά. Νοικιάζει σπίτι μαζι με άλλον ομοεθνή του και από ότι μου είπε τωρα στόχος του είναι να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια?

Τον θέλουμε? Εγώ με χίλια.

2. Κάθε βδομάδα έρχεται στην πολυκατοικία μας και καθαρίζει μια κοπέλα από την Ονδούρα. Ήρθε μέσω Τουρκίας και αυτή , όσο παράξενο κι αν ακούγεται. Λίγο πάνω από τα 30 ήρθε μαζί με την αδερφή της και τον αδερφό της. Χαρτιά δεν ενδιαφέρθηκε να βγάλει ποτέ. Ελληνικά δεν μιλά λέξη και δεν ενδιαφέρται να μάθει μιας και όπως λέει είναι μεγάλη πια για να μάθει άλλη γλώσσα. Επειδή είναι λατίνα έχει καλές επαφές με την λατινοαμερικάνική κοινότητα και βρήσκει δουλειά. Από τα λεφτά που βγάζει όσα της περισσεύουν τα στέλει στα παιδιά της στην Ονδούρα. Μου είπε για τις ασχολίες των ομοεθνών της στην Ελλάδα , αλλά δεν θα ήθελα να πω δημόσια με τι καταπιάνονται.

Την θέλουμε? Και ναι και όχι. Ναι γιατι προφέρει στην κοινωία, όχι γιατί δεν θέλει η ίδια να ενσωματωθεί.

3. Κόρη οικογενειακής φίλης δουλευε στο κέντρο σε κατάστημα. Εκει δουλευε και ένας Πακιστανός. Από τουρκία κι αυτός, 2-3 χρόνια στην Έλλάδα. Το ένα φέρνει το άλλο η κοπέλα έμεινε έγγυος και παντρέυτηκαν. Λίγο μετά το γάμο και μετά τη γέννηση του παιδιού, ο Πακιστανός σταμάτησε να δουλεύει, άραζε στο απίτι , κάπνιζε φούντα όλη μέρα και έκοβε βόλτες με ομοεθνείς του. Οταν η κοπέλα δυσανασχέτησε με την κατάσταση αυτός εγινε βίαιος, την ξυλοφόρτωνε και έλεγε ότι "σιγά μη δουλεύω εγώ για τους Έλληνες". Ο σκοπός του ήταν να πάρει την υπηκοότητα μέσω γάμου και το είχε πετύχει. Τελικά πήγαν στα δικαστήρια, διαδικασίες διαζυγίου και περιοριστικά μέτρα (είπαμε έπεφτε ξύλο).

Τον θέλουμε? Οχι . Να τον έβλεπα και σε κάνα χαντάκι με σπασμένο το σαγώνι δεν θα με χαλαγε.

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Αν δεν το φάει η μαρμάγκα το θρέντ θα σας πω και τα δικά μου.

stavrogin
06/10/2010, 22:04
Έτσι είναι. Ο καθε ανθρωπος είναι μια διαφορετικη περίπτωση και ιδανικα θα ηταν καλο να αντιμετωπίζεται ανάλογα.

kokkiklhs
06/10/2010, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Εμπρος όλοι οι ιδιοκτητες της χώρας, εμπρος για μια ελλαδα καθαρή από σκουπίδια,νομιστερακια
και λοιπά αχρηστα αντικειμενα.Διαβαστε λιγο τρομακτικο να επιβεβαιωθείτε, κι υστερα
με χαρτούρα και νόμους ανά χείρας πηγαινετε να καθαρίσετε το χωράφι σας και περιφράξτε το κιολας μη ξαναβρωμίσει.Γίδια.

Beati pauperes spiritu.... :rolleyes:

kokkiklhs
06/10/2010, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
να θυμισω πως η Ελλαδα ΔΕΝ ειναι Αμερικη....

Ισως αν παραγαμε κατι....ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ βιομηχανια.... Ορυχεια....Κατασκευες... ΙΣΩΣ ....
+1000

SVX
06/10/2010, 22:10
Ξεχνατε ομως οτι διαφορετικες θρησκειες και συνηθειες ...διαφορετικοι "κωδικες τιμης" ...αλλα Ηθη ..... Δεν κανουν ευκολη την προσαρμογη και αφομοιωση....

Ο πακιστανος που κοιμοταν στα αχυρα και ετρωγε μια φορα στις 3μερες....ΣΙΓΟΥΡΑ εχει αλλες προτεραιοτητες απο τον Ελληνα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ μεταναστη που πηγε να δουλεψει.....

ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ κ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ βγαινουν απο ολες τις ρατσες....

ΑΛΛΑ ξαναλεω....Μιλα εσυ στον Σομαλο που αποκεφαλιζε με ματσετα (για να μην τον αποκεφαλισουν) για ανθρωπινα ιδανικα και την αξια της ανθρωπινης ζωης...κοινωνικη συνοχη κλπ κλπ.....

και να ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ πως ΣΕ ΑΥΤΗ τη φαση...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ειναι σε ενα ΜΕΓΑΛΟ ποσοστο πτυχιουχοι...κατι παραπανω απο εργατικο "παραγωγικο" δυναμικο

mars696
06/10/2010, 22:13
Ξεχνατε ομως οτι διαφορετικες θρησκειες και συνηθειες ...διαφορετικοι "κωδικες τιμης" ...αλλα Ηθη ..... Δεν κανουν ευκολη την προσαρμογη και αφομοιωση....

Ο πακιστανος που κοιμοταν στα αχυρα και ετρωγε μια φορα στις 3μερες....ΣΙΓΟΥΡΑ εχει αλλες προτεραιοτητες απο τον Ελληνα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ μεταναστη που πηγε να δουλεψει.....

ΑΛΛΑ ξαναλεω....Μιλα εσυ στον Σομαλο που αποκεφαλιζε με ματσετα (για να μην τον αποκεφαλισουν) για ανθρωπινα ιδανικα και την αξια της ανθρωπινης ζωης...κοινωνικη συνοχη κλπ κλπ.....

και να ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ πως ΣΕ ΑΥΤΗ τη φαση...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ειναι σε ενα ΜΕΓΑΛΟ ποσοστο πτυχιουχοι...κατι παραπανω απο εργατικο "παραγωγικο" δυναμικο

+599

Boxer
06/10/2010, 22:16
ασχετο (η και σχετικο)

οι πακιστανοι για το μονο που ενδιαφερονται ειναι πως θα μεγαλωσουν το πουλι τους...

ο μονος τροπος να το εξηγησω ειναι οτι μαλλον καποιες γκομενες τους θεωρουν μαυρους , και επειδη δεν ειναι "μαυροι" αισθανονται μειονεκτικα....

η αχρηστη πληροφορια της εβδομαδας

spam off

kokkiklhs
06/10/2010, 22:18

Πες τα ρε SVX!!
Kαι επί τέλους, όποιος τους αγαπάει τόσο πολύ αυτούς και καίγεται για τα δικαιώματά τους
α) Γιατί δε φιλοξενεί 2-3 στο σπίτι του, να σταματήσουν να κλέβουν κι όλα; Πιστεύω ότι θα το εκτιμήσουν και θα ανταποδώσουν με πρώτη ευκαιρία...
β) Άραγε κόπτεται το ίδιο για το ζευγάρι φουκαράδων 80χρονων χαμηλοσυνταξιούχων της διπλανής πόρτας, που βγάζει όλη τη βδομάδα με μια κατσαρόλα φακές και 2 φρατζόλες ψωμί και δεν έχει να πάρει φάρμακα και πετρέλαιο για το χειμώνα; Ή μήπως δεν τους λέει ούτε καλημέρα κάθε φορά που τους κουτουλάει, αγνοεί τα ονόματά τους και περιμένει να καλέσει την αστυνομία όταν θα έρθει στη μύτη του η μπόχα από την προχωρημένη σήψη, αφού θα τα έχουν κακαρώσει αβοήθητοι κάνα μήνα πριν;

SVX
06/10/2010, 22:23

Kαι επί τέλους, όποιος τους αγαπάει τόσο πολύ αυτούς και καίγεται για τα δικαιώματά τους
α) Γιατί δε φιλοξενεί 2-3 στο σπίτι του, να σταματήσουν να κλέβουν κι όλα; Πιστεύω ότι θα το εκτιμήσουν και θα ανταποδώσουν με πρώτη ευκαιρία...

δεν ειμαι απολυτος ΟΥΤΕ εγκαθετος....Δεν εχουμε ΜΟΝΟ ασπρο και μαυρο...

ΛΟΙΠΟΝ, το πιο ενοχλητικο ειναι οτι λιγοι γνωριζουν την "Ευρωπα'ι'κη" ρυθμιση επαναπροωθησης μεταναστων και αλλες παραμετρους στην μεταναστευτικη νομοθεσια...

Μας εχουν "ριξει" κλασσικα αφηνοντας μας με ανυπαρκτα εφοδια να διαχειριστουμε ΟΛΟ το ΧΑΟΣ..

kokkiklhs
06/10/2010, 22:32
δεν ειμαι απολυτος ΟΥΤΕ εγκαθετος....Δεν εχουμε ΜΟΝΟ ασπρο και μαυρο...

ΛΟΙΠΟΝ, το πιο ενοχλητικο ειναι οτι λιγοι γνωριζουν την "Ευρωπα'ι'κη" ρυθμιση επαναπροωθησης μεταναστων και αλλες παραμετρους στην μεταναστευτικη νομοθεσια...

Μας εχουν "ριξει" κλασσικα αφηνοντας μας με ανυπαρκτα εφοδια να διαχειριστουμε ΟΛΟ το ΧΑΟΣ..

Από την εποχή που Σελτζούκοι και μετά Οθωμανοί χτύπαγαν την πόρτα μας, η Δύση καθόταν και κοίταγε, περιμένοντας να βγάλουμε το φίδι απ'την τρύπα...
Μέχρι που φτάσανε τελικά στη Βιέννη και τότε καταλάβανε οι "πολιτισμένοι" ευρωπαίοι το μέγεθος του προβλήματος!!
Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και 5 αιώνες νωρίτερα με τους Άραβες, μόνο που εκείνοι ΕΙΧΑΝ και πολιτισμό (τότε)...
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, μόνο που πλέον η εισβολή συντελείται χωρίς ν'ανοίξει ρουθούνι στο πεδίο της μάχης! Τα μόνα ρουθούνια που ανοίγουν είναι αυτά των εκάστοτε θυμάτων ληστείας κλπ., στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τους ταλαίπωρους "μετανάστες" !
;)

jfx
06/10/2010, 22:33
Πες τα ρε SVX!!
β) Άραγε κόπτεται το ίδιο για το ζευγάρι φουκαράδων 80χρονων χαμηλοσυνταξιούχων της διπλανής πόρτας, που βγάζει όλη τη βδομάδα με μια κατσαρόλα φακές και 2 φρατζόλες ψωμί και δεν έχει να πάρει φάρμακα και πετρέλαιο για το χειμώνα; Ή μήπως δεν τους λέει ούτε καλημέρα κάθε φορά που τους κουτουλάει, αγνοεί τα ονόματά τους και περιμένει να καλέσει την αστυνομία όταν θα έρθει στη μύτη του η μπόχα από την προχωρημένη σήψη, αφού θα τα έχουν κακαρώσει αβοήθητοι κάνα μήνα πριν;

Ετσι "εξυπνε", πες τα! Τι θα πουν τωρα οι αντιρατσιστες; τους βουλωσες!

Υπογραφή : jfx, o αντιρατσιστης και πτωχός τω πνεύματι.

kokkiklhs
06/10/2010, 22:34
Ετσι "εξυπνε", πες τα! Τι θα πουν τωρα οι αντιρατσιστες; τους βουλωσες!

Υπογραφή : jfx, o αντιρατσιστης και πτωχός τω πνεύματι.

Θαύματα κάνει το google, έχει και λατινοελληνικό λεξικό!

Gia
06/10/2010, 22:35
Ρε μάγκες..είπε μια παπαριά ένας μαροκινός σε ένα κατακίτρινο μπλόγκ. Οτι τον πληρώνουν για να πηδάει και οτι έχουμε ναρκωτικά:lol: :lol:
Ο μαροκινός το είπε που αν θυμάμαι καλά τα ντουμάνια απο το μαροκο φτάνουν μέχρι τη γαλλία..:lol:

Οσο για τα στραβά μας λες και δε τα ξέραμε..
δεν μας χέζει και αυτός και το τροκτικό πως το λένε

jfx
06/10/2010, 22:37
Θαύματα κάνει το google, έχει και λατινοελληνικό λεξικό!

Και η ρατσιστικη προπαγανδα το ίδιο. Περαστικά σας.

kokkiklhs
06/10/2010, 22:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Ρε μάγκες..είπε μια παπαριά ένας μαροκινός σε ένα κατακίτρινο μπλόγκ. Οτι τον πληρώνουν για να πηδάει και οτι έχουμε ναρκωτικά:lol: :lol:
Ο μαροκινός το είπε που αν θυμάμαι καλά τα ντουμάνια απο το μαροκο φτάνουν μέχρι τη γαλλία..:lol:

Οσο για τα στραβά μας λες και δε τα ξέραμε..
δεν μας χέζει και αυτός και το τροκτικό πως το λένε

+1000 για το blog!
Όσο για τον Μαροκινό, μας χέζει και μας παραχέζει και μάλιστα κάποιοι φαίνονται να το απολαμβάνουν!!
:rotflmao:

avlihos
06/10/2010, 22:43
Μ' αρέσουν οι αναλύσεις των 3-4 γραμμών! Σε κάνουν πιο σοφό! Ειδικότερα αν έχουν "λίγο απ' όλα":

Sex, drugs, bad boys, immigrants and NO rock 'n roll; WHY NO ROCK 'N ROLL;

Η "συνέντευξη" (με εισαγωγικά όπως το λέει και η πηγή) "την πήρε και την έγραψε φίλος που δουλεύει σε ξενοδοχείο του κέντρου."
H πηγή ΕΔΩ (http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/blog-post_9700.html)

Αναπαραγωγές από εθνικιστικά-φασιστικά site με συνεντεύξεις του τύπου "ένας φίλος είδε κάποιον και του είπε ότι του είπε ένας γνωστός.... :a16: " από το tromaktiko! Ουάου!!!! :eyepop:

Πάρ'το αυγό και κούρευτο!
:a56:

kokkiklhs
06/10/2010, 22:45
Και η ρατσιστικη προπαγανδα το ίδιο. Περαστικά σας.

Περαστικά και σε σένα, που θεωρείς ρατσισμό το να μη δέχεται κάποιος ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ και ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ ξένους που λυμαίνονται τη χώρα, ελέω πάντα της Ε.Ε., των αρχών μας αλλά και των φίλων τους "αντιρατσιστών"!!
Εκτός αν δεν έμαθες στο σχολείο ότι "ρατσισμός" δεν ονομάζεται ό,τι δεν συμβαδίζει με τη mainstream, δήθεν προοδευτική νοοτροπία της εποχής...
Πώς γίνεται να μη κατηγορεί κανείς π.χ. τους Ινδούς που είναι επί δεκαετίες εργάτες στα περιβόλια του Μαραθώνα και τροφοδοτούν όλη την Αττική σε λαχανικά και φρούτα με τη δουλειά τους, ή τους Αιγύπτιους και λοιπούς αφρικανούς που από το '50 κοψομεσιάζονται κουβαλώντας κασόνια στο λιμάνι του Πειραιά; Αυτό ρατσισμός είναι; Αυτοί γιατί δεν πήγαν να γίνουν κλέφτες, μαφιόζοι κλπ.; Ποτέ δεν ακούστηκαν για κακό!
Φαίνεται ήταν κορόιδα ή μάλλον δεν υπήρχαν "αντιρατσιστές" τις εποχές που πρωτοήρθαν εδώ, για να τους ανοίξουν τα μάτια...

Gia
06/10/2010, 22:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Μ' αρέσουν οι αναλύσεις των 3-4 γραμμών! Σε κάνουν πιο σοφό! Ειδικότερα αν έχουν "λίγο απ' όλα":

Sex, drugs, bad boys, immigrants and NO rock 'n roll; WHY NO ROCK 'N ROLL;

Η "συνέντευξη" (με εισαγωγικά όπως το λέει και η πηγή) "την πήρε και την έγραψε φίλος που δουλεύει σε ξενοδοχείο του κέντρου."
H πηγή ΕΔΩ (http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/blog-post_9700.html)

Αναπαραγωγές από εθνικιστικά-φασιστικά site με συνεντεύξεις του τύπου "ένας φίλος είδε κάποιον και του είπε ότι του είπε ένας γνωστός.... :a16: " από το tromaktiko! Ουάου!!!! :eyepop:

Πάρ'το αυγό και κούρευτο!
:a56:

α γειά σου...:beer: