Σύνδεση

View Full Version : Πέσαν κάτι "χοντρές".. και μετά αυτός συνελλήφθη και απελαύνεται...

Σελίδες : [1] 2 3

Gandalf dr685sm
20/10/2010, 10:15
Ο λόγος για τον γραφών...

Η ιστορία έχει ώς εξής. Εχθές το βράδυ βγάζοντας βόλτα τον μουργάκο στην γειτονιά, είδα κάποιον που είχε πλησιάσει ενα μούργο της περιοχής (γενικά άκακο) και εκεί που τον φώναζε γλυκά και ήρεμα, (όπου και φαντάστηκα για να τον χαϊδέψει) του τραβάει μια κλωτσιά που σπάραξε η καρδιά σου όταν το άκουσες να σκούζει... και αυτός γέλαγε...

Περνάω γρήγορα το λουράκι του μούργου σε κοντινό κολωνάκι και τρέχω στο σημείο... Ειλικρινά δεν μίλησα... ενα-δυο στο πρόσωπο και μια κλωτσιά στο στομάχι... έπεσε κάτω και συγκρατήθηκα μην τον τελειώσω επιτόπου. Το σκηνικό μάλλον κάποιος το είδε απο κοντινό σπίτι και κάλεσε ΔΙ.ΑΣ. Επιτόπου ήρθε πλήρωμα και άρχισαν οι ερωτήσεις... ο τύπος είχε μαζευτεί εντελώς (30-35 ετών περιπου αυτός, ...εγώ εκτός εαυτού κυριολεκτικά ).

Εξιστόρησα τα πράγματα στον αστυνομικό και του είπα τον λόγο που το έκανα.. .δεν σχολίασε αυτός, απλά κούνησε το κεφάλι. Σε συνέχεια πήγε να πάρει τα στοιχεία μας... τελικά όμως μόνο τα δικά μου, καθώς ο συγκεκριμένος ήταν παράνομα εδώ ώς αλλοδαπός και ήρθε η Α.Δ. και τον μάζεψε, για καλή μου ομολογουμένως τύχη, καθώς θα είχαμε τραβήγματα μετά.

Παρόλα αυτά σήμερα το πρωί παρουσιάστηκα στο τοπικό Α.Τ. για τα περαιτέρω (πιθανές μυνήσεις κτλ). Ο εκεί αξ. υπηρεσίας μου είπε πως αν ο αλλοδαπός παρέμενε νόμιμα στην Ελλάδα θα είχα τραβήγματα, αλλά επειδή θα απελαθεί λογικά το δικαστήριο δεν θα έχει υπόθεση λόγω απουσίας του.. οπότε μάλλον την γλύτωσα.....ειλικρινά όμως ρε παιδιά.. πείτε με βάρβαρο, κακούργο οτι θέλετε...

Το πόσο το ευχαριστήθηκα όταν τον ξάπλωσα δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Κακώς βέβαια αλλά ρε πστ μου... τι του έφταιγε το ζωντανό; Τέλος πάντων... κακή στιγμή και εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί, μιας και σε αυτό το σκηνικό φάνηκα τυχερός και δεν είχα τραβήγματα.

Gandalf

Cpt. Haddock
20/10/2010, 10:17
Ολο αυτο για να μας πεις οτι ξερεις να βαρας πεινασμένους μεταναστες; :evil:

Gandalf dr685sm
20/10/2010, 10:19
αν αυτό κατάλαβες... τι να πω;...

DimChios
20/10/2010, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Η ιστορία έχει ώς εξής. Εχθές το βράδυ βγάζοντας βόλτα τον μουργάκο στην γειτονιά, είδα κάποιον που είχε πλησιάσει ενα μούργο της περιοχής (γενικά άκακο) και εκεί που τον φώναζε γλυκά και ήρεμα, (όπου και φαντάστηκα για να τον χαϊδέψει) του τραβάει μια κλωτσιά που σπάραξε η καρδιά σου όταν το άκουσες να σκούζει... και αυτός γέλαγε...

Περνάω γρήγορα το λουράκι του μούργου σε κοντινό κολωνάκι και τρέχω στο σημείο... Ειλικρινά δεν μίλησα... ενα-δυο στο πρόσωπο και μια κλωτσιά στο στομάχι... έπεσε κάτω και συγκρατήθηκα μην τον τελειώσω επιτόπου. Το σκηνικό μάλλον κάποιος το είδε απο κοντινό σπίτι και κάλεσε ΔΙ.ΑΣ. Επιτόπου ήρθε πλήρωμα και άρχισαν οι ερωτήσεις... ο τύπος είχε μαζευτεί εντελώς (30-35 ετών περιπου αυτός, ...εγώ εκτός εαυτού κυριολεκτικά ).

Εξιστόρησα τα πράγματα στον αστυνομικό και του είπα τον λόγο που το έκανα.. .δεν σχολίασε αυτός, απλά κούνησε το κεφάλι. Σε συνέχεια πήγε να πάρει τα στοιχεία μας... τελικά όμως μόνο τα δικά μου, καθώς ο συγκεκριμένος ήταν παράνομα εδώ ώς αλλοδαπός και ήρθε η Α.Δ. και τον μάζεψε, για καλή μου ομολογουμένως τύχη, καθώς θα είχαμε τραβήγματα μετά.

Παρόλα αυτά σήμερα το πρωί παρουσιάστηκα στο τοπικό Α.Τ. για τα περαιτέρω (πιθανές μυνήσεις κτλ). Ο εκεί αξ. υπηρεσίας μου είπε πως αν ο αλλοδαπός παρέμενε νόμιμα στην Ελλάδα θα είχα τραβήγματα, αλλά επειδή θα απελαθεί λογικά το δικαστήριο δεν θα έχει υπόθεση λόγω απουσίας του.. οπότε μάλλον την γλύτωσα.....ειλικρινά όμως ρε παιδιά.. πείτε με βάρβαρο, κακούργο οτι θέλετε...

Το πόσο το ευχαριστήθηκα όταν τον ξάπλωσα δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Κακώς βέβαια αλλά ρε πστ μου... τι του έφταιγε το ζωντανό; Τέλος πάντων... κακή στιγμή και εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί, μιας και σε αυτό το σκηνικό φάνηκα τυχερός και δεν είχα τραβήγματα.

Gandalf

εγω μαζι σου οτι κι αν ακουσεις απο αλλους!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

(και μιας και το θυμηθηκα, παω να γραψω στο "Σε ειδα" χτεσινο περιστατικο)

SVX
20/10/2010, 10:21
οταν λεω εγω πως αλλες "αξιες" εχουν και πως δεν εκτιμαν δεδομενα για μας....

επρεπε να ερθει στην θεση του αδυναμου ....ο "ΔΥΝΑΤΟΣ"

και Captain.....αν αυτο γινοταν στα εξωτερικα που ολοι αγαπατε.... θα τον στελναν σε φακελο σπιτι του... :wave2:

reinmeister
20/10/2010, 10:22
αξιος...:beer: :beer: :beer:

Nefos
20/10/2010, 10:23
Πολύ ξύλο λέμε....έβαλε και στις τσέπες...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Gandalf dr685sm
20/10/2010, 10:25
SVX... αδερφέ... και Έλληνες δυστυχώς τα κάνουν. έτυχε και ήταν αλλοδαπός. Δυστυχώς η μαλακία είναι διεθνές φαινόμενο.

Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι πως απλά ήμουν τυχερός διότι θα μπορούσα να είχα ιστορίες τώρα. Και δυστυχώς για μένα η κίνηση ξυλοδαρμού επιφέρει μεγαλύτερη τιμωρία απο αυτόν που θα είχε μόνο κακοποιήση ζωντανού. ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τα ζώα (τα τετράποδα).

Gandalf

kokos08
20/10/2010, 10:25
Καλα του εκανες,εχει παραγινει το κακο! Ειναι που ειναι παρανομα στη χωρα αντι να καθησουν ηρεμα και ωραια εχουν και θρασσος τα κωλοπαιδια,μην πεταχτει κανεις και αρχισει κοπλιμεντα ρατσιστικου περιεχομενου,τους ζω καθημερινα και ξερω πολυ καλα τη λεω. :evil:

jpag
20/10/2010, 10:26
:beer: :beer: :beer:

el_hymador
20/10/2010, 10:28
:beer: :beer: :beer: Μπραβο!

Και δεν εχει σημασια αν ηταν μεταναστης η ελληνας, τετοιοι τυποι εχουν μονο ενα χαρακτηριστικο: υπανθρωποι.

Και μια κλωτσια στα @@δια δεν θα εβλαπτε...αλλωστε εχουν αυτοι; δεν νομιζω....

ola
20/10/2010, 10:28
χίλια χρόνια να ζήσεις φίλε μου. καλά του έκανες!

vaska
20/10/2010, 10:31
άξιος άξιος

:beer: :beer:

S.Nikos
20/10/2010, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Εσύ αν δεις τέτοιο σκηνικό να τον κεράσεις μια πάστα.

Joyrider
20/10/2010, 10:33
Άντε και εις ανώτερα. Σε κάποιον με χαρτιά και ανήλικο την άλλη φορά.

SVX
20/10/2010, 10:34

Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι πως απλά ήμουν τυχερός διότι θα μπορούσα να είχα ιστορίες τώρα. Και δυστυχώς για μένα η κίνηση ξυλοδαρμού επιφέρει μεγαλύτερη τιμωρία απο αυτόν που θα είχε μόνο κακοποιήση ζωντανού. ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τα ζώα (τα τετράποδα).

Gandalf

απο τον τιτλο παντως προς στιγμη νομιζα πως μας γραφεις απο τις αγροτικες φυλακες της Ζουαζιλανδης.... :wacko:

dmf
20/10/2010, 10:35
Ναι αλλα αυτος εριξε μονο μια κλωτσια στο σκυλο.
Εσυ του εριξες και μια κλωτσια στη κοιλια ΚΑΙ δυο μπουνιες. :rolleyes:
Δεν εισαι δικαιος :rolleyes:

Gandalf dr685sm

:sick: :sick: :sick:

Stabak
Δεν θα σουν ο μονος που η τιμη του ειναι μεγαλυτερης προτεραιότητας της ποινης του ;)
Το καταστημα εχει πολλους που πηγαν ετσι.....
Καλα εκανες...

Σκεψου και τον αλλον που απο μια βλακωδη κλωτσιά ίσως κατεστρεψε την ζωή του, τετοιο μαθημα δεν ξεχνιεται... εκτός και αν την επομενη μερα ειναι ομονοια νταουν τάουν οποτε ματαιότης....

Bowleno
20/10/2010, 10:36
Ωραίος Μάγε, και λίγα του έκανες!:beer: :beer:

γενικά δεν είμαι ζωόφιλος αλλά δεν έχω πειράξει ποτέ ζωντανό ούτε και ανέχομαι τέτοιες σκηνές

jpag
20/10/2010, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak

Σκεψου και τον αλλον που απο μια βλακωδη κλωτσιά ίσως κατεστρεψε την ζωή του .........

σκεψου οτι μπορει να ειναι το ιδιο ανθρωπαριο που αυριο θα "πειραξει" την γυναικα σου κορη σου μανα σου ......

φιλικα παντα :wave2:

Band(age)it
20/10/2010, 10:38
Επιτελους μια φορα που αποδιδεται δικαιοσυνη επιτοπου :beer:

BILLY FILTH
20/10/2010, 10:39

Το πεινασμένος το κατάλαβες από το ότι "τις έφαγε";

Και ο σκύλος πεινασμένος ήταν τότε αλλά δεν τον δάγκωσε :smilea:

DimChios
20/10/2010, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider

τι πινετε ρε πστ μου?

:rolleyes:

dmf
20/10/2010, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Ωραίος Μάγε, και λίγα του έκανες!:beer: :beer:

γενικά δεν είμαι ζωόφιλος αλλά δεν έχω πειράξει ποτέ ζωντανό ούτε και ανέχομαι τέτοιες σκηνές

φιλοζωος ρε φιλε, οχι ζωοφιλος :sick:

byron
20/10/2010, 10:42
+990 καλά του έκανες.

Πριν λίγες μέρες συναντήθηκα με γειτόνισσα στο ασανσέρ, όπου κρατούσε ένα μικρό κουτάβι στην αγκαλιά εκτός της γνωστής σκυλίτσας που έχει. Ωπ τι έγινε? καινούργιο μέλος στην οικογένεια την ρωτάω?
Αναγκαστικά μου λεει...είχε πάει την σκύλα της βόλτα στην παραλία της φρεαττύδας όπου μια παρέα πιτσιρικάδων 15-17 αφού βασάνισε το κουτάβι, το πυροβολήσαν με αεροβόλο στο πίσω πόδι,και το πέταξαν στη θάλασσα (!!).

Μπήκε η γυναίκα μέσα στο νερό και το έσωσε.
Τι να ΄πεις πραγματικά....ο σαδισμός και η μαλακία του κόσμου δεν έχει όρια δυστυχώς. :evil:

SVX
20/10/2010, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τι πινετε ρε πστ μου?

Μαλλον η πλουσια Θεια απο το Βελγιο αφησε ολα της τα φραγκα σε κανίς ....

PortisHead
20/10/2010, 10:43
Μην ακους κανεναν.
Και λίγα του εκανες.
Μπραβο στο θαρρος σου.

:beer:

loylas
20/10/2010, 10:44
Μαζι σου!!!:beer:

Ή γουσταρεις τα τετραποδα ή δεν τα γουσταρεις.

Αν δεν τα γουσταρεις δεν δινεις σημασια. Οχι πρωτα να το καλεις ηρεμα κοντα σου κ καλα να το χαϊδεψεις κ μετα κλωτσια! Αυτο ειναι ανωμαλια:nono:

Gandalf dr685sm
20/10/2010, 10:45
παιδιά ευχαριστώ για τα λόγια σας... αλλά μιλώντας ειλικρινά... δεν πρυττάνευσε λογική εκείνη την στιγμή. Κίνηση που δεν έδειχνε μυαλό ήταν. Απλά με τα όσα ακούω και βλέπω όσον αφορά κακοποιημένα ζώα, ... βγήκα εκτός εαυτού με το θέαμα...

Και κακώς το έκανα, διότι πραγματικά δεν ήξερα τι ήταν ο άλλος και τι θα μπορούσε να κρατάει πάνω του.

Εν πάση περιπτώση... τώρα έγινε!

Bowleno
20/10/2010, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
φιλοζωος ρε φιλε, οχι ζωοφιλος :sick:

ΖΩΟφιλος και ο νοών, νοείτο...:evil:

ξέρω καλά τι έγραψα. αγαπώ την ΖΩΗ γενικά και δεν μου αρέσει η κακομεταχείριση οιουδήποτε ζωντανού, είτε 4ποδου είτε 2ποδου. αντιλαβού;

(εξαιρούνται τα κουνούπια και οι μύγες) :D

DimChios
20/10/2010, 10:50
παιδιά ευχαριστώ για τα λόγια σας... αλλά μιλώντας ειλικρινά... δεν πρυττάνευσε λογική εκείνη την στιγμή. Κίνηση που δεν έδειχνε μυαλό ήταν. Απλά με τα όσα ακούω και βλέπω όσον αφορά κακοποιημένα ζώα, ... βγήκα εκτός εαυτού με το θέαμα...

Και κακώς το έκανα, διότι πραγματικά δεν ήξερα τι ήταν ο άλλος και τι θα μπορούσε να κρατάει πάνω του.

δεν σου λεμε τα "καλα λόγια" σαν μπραβο!
Και προσωπικα τη "χεζω" την όποια "λογική"!

Δε τον σκότωσες κιολας, αντιθετα ισως να του εβαλες λιγο παραπανω μυαλο!
ΙΣΩΣ ομως γιατι δε νομιζω να χωράει άλλο στον πίθηκο!

Joyrider
20/10/2010, 10:50
τι πινετε ρε πστ μου?

Σόρρυ ξέχασα να βάλω το κατάλληλο εμοτικον:

Άντε και εις ανώτερα. Σε κάποιον με χαρτιά και ανήλικο την άλλη φορά.:rolleyes:

DimChios
20/10/2010, 10:51

ωραια, αφου επιμενεις...ποιο ειναι το προβλημα σου για πες μας!

Elesun
20/10/2010, 10:53

Μήπως τις έχεις "μαζέψει" για παρόμοιο λόγο; :rolleyes:

jimmis5
20/10/2010, 10:55
Κριμα εκανες οτι εκανε και αυτος ισως και χειροτερα,Δεν το περιμενα απο εσενα και απο οσα εχεις γραψει εδω μεσα:sad:

soter3gm
20/10/2010, 10:55

Μάγε αυτό που έγραψες ήταν αυτό που θα σου απαντούσα από τη μια
Από την άλλη αν ήταν νόμιμος η αν ήταν Έλληνας τώρα θα ήσουν ΜΕΣΑ και θα τον πλήρωνες για όλη σου τη ζωή με τα (λαμόγια που υπάρχουν δικηγόροι-γιατροί)

Ένας απλός τρόπος είναι "ότι έπεσε από τα σκαλιά- λιποθύμησε κλπ" έτσι γλυτώνεις πολλά
πριν αρκετά χρόνια μου έτυχε η ίδια περίπτωση στο εξοχικό στη νέα Πέραμο

Daemon
20/10/2010, 10:56
ωραια, αφου επιμενεις...ποιο ειναι το προβλημα σου για πες μας!

Τι καθεσε και ασχολεισαι ρε Μητσο :sick:

Joyrider
20/10/2010, 10:56
Τι να σας πω. Δεν έχω να εξηγήσω κάτι.

Και όχι ζώο δεν έχω χτυπήσει.

lspiros
20/10/2010, 10:57
μπραβο...και λιγες του εριξες.αν ηξεραν ολοι αυτοι οι ανεγκεφαλοι που κακομεταχειριζοντε ζωα οτι κινδυνευουν να τις φανε θα ηταν πιο προσεχτικοι.ποσο μαλλον καποιος που καταχραζεται τη φιλοξενια.(οποια και αν ειναι αυτη):wave2:

Gandalf dr685sm
20/10/2010, 10:58
jimmis5... κατανοώ το σκεπτικό σου και όπως είπα , με την λογική στην θέση της ίσως και να μην το έκανα... όμως όταν γίνεται μπροστά σου, πίστεψε με... το μυαλό πάει περίπατο φίλε..

soter3gm... είπα φίλε... τυχερός! Παρόλα αυτά δεν το μετανιώνω αν και το φλιτράρω πλέον διά λογικής.

Gandalf

Nostradamus
20/10/2010, 11:00
Τι να σας πω. Δεν έχω να εξηγήσω κάτι.

Και όχι ζώο δεν έχω χτυπήσει.

κανε μια προσπα8εια..και ασε μετα να δουμε εμεις τι καταλαβαμε..

XJR_Billy
20/10/2010, 11:01
Αν δω άνθρωπο να χτυπάει ζώο, θα παρέμβω.
Μπορεί να μην τον χτυπήσω, αλλά δεν θα κάτσω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αδιάφορος.

Και είναι άλλο να σου περιγράφουν τη φάση και άλλο να το δεις με τα μάτια σου.
Είναι δύσκολο να περιγράψεις την ψυχολογία της στιγμής...

Μάγε εύγε για την πράξη σου να υπερασπιστείς το ζώο και για το θάρρος να παραδεχτείς ότι η λογική χάνεται κάποιες στιγμές.

PortisHead
20/10/2010, 11:01
Ρε πας καλα ?
Ειχες τ' @ρχιδι@ να κανεις ΤΟ ΣΩΣΤΟ και θα απολογηθεις κιολας ?
Οντως μπορει να εμπλεκες....αλλα τα κοτσια να του κανεις το ελαχιστο ,τα βρηκες.
Για μενα , ησουν που ησουν πολυ αγαπητο ατομο , τωρα θα γινεις και θρυλος :D

Αϊ σιχτηρ με τους κομπλεξικους.

Zid
20/10/2010, 11:02

Gandalf

Η βια.. ειναι η ευκολη λύση και πολλές φορές σε καταστάσεις εκνευρισμου μπορει αν οδηγησει σε δυσάρεστα αποτελέσματα...

Σκέψου κατι απλο ... να εβγαζε ο εν λογω τύπος ενα κέρατο και να στο καρφωνε... μετά?....

:sick:

lspiros
20/10/2010, 11:03
jimmis5... κατανοώ το σκεπτικό σου και όπως είπα , με την λογική στην θέση της ίσως και να μην το έκανα... όμως όταν γίνεται μπροστά σου, πίστεψε με... το μυαλό πάει περίπατο φίλε..

soter3gm... είπα φίλε... τυχερός! Παρόλα αυτά δεν το μετανιώνω αν και το φλιτράρω πλέον διά λογικής.

Gandalf
η σωστη και η πρεπουσα διαδικασια ειναι να καλεσεις εσυ αστυνομια.τωρα αν θα ερχονταν για τετοιο θεμα και ποτε ειναι ενα αλλο ζητημα:(
οσο για τον αλλοδαπο...αν ηταν σε αμυνα πχ του επιτιθεντο το σκυλι και κλοτσαγε θα το καταλαβαινα.αυτος ομως προμελετημενα εστησε ολοκληρη θεατρικη παρασταση καλωντας το σκυλακι δηθεν να το χαιδεψει και το χτυπησε.μου θυμιζει λιγο τη συμπεριφορα μας προς τους αλλοδαπους.οταν εχουμε αναγκη να καθαρισουμε τις βρωμιες μας ειναι καλοδεχουμενοι.τις αλλες μερες μας χαλανε τη μεσοαστικη αισθητικη μας.ρε μηπως του μαθαμε εμεις αυτη τη συμπεριφορα?:rolleyes:

Gandalf dr685sm
20/10/2010, 11:05
PortisHead... το σωστό και λογικό θα ήταν να τον ακινητοποιούσα (ξέρω τις δυνατότητες μου.. μπορούσα να το κάνω) και μετά να καλούσα ΔΙ.ΑΣ ή Α.Δ.

Δεν πρυττάνευσε όμως η λογική γιατί όπως λέει και το φιλαράκι XT_Billy είναι διαφορετική η θεωρία απο την πράξη και την πραγματικότητα.

@Zid... το έιπα πιο πάνω..

Παρόλα αυτά όπως είπα.. δεν το μετανιώνω... το φιλτράρω τώρα διά λογικής και το κάνω μάθημα/εμπειρία. Αυτό μόνο... ούτε λιγότερο , ούτε περισσότερο.

Και ούτε το έβαλα για επιβράβευση... το έβαλα μόνο ώς στραβό και ανάποδο που συμβαίνει καθημερινά.

Gandalf

yes-u
20/10/2010, 11:06
Έκανες περιττή και επικίνδυνη ενέργεια. Σωστά ενήργησαν αυτοί που κάλεσαν την αστυνομία (όχι ότι της έχω καμιά συμπάθεια..). Αν περνούσε κάποιος και έβλεπε τη σκηνή (εσένα να χτυπάς τον άλλον) μπορεί να έβγαινε εκτός εαυτού και να άρχιζε να κοπανά εσένα κ.ο.κ. Ευτυχώς που το πράγμα σταμάτησε εκεί. Λίγο περισσότερο σύνεση από τον καθένα μας θα κάνει τον κόσμο (δηλ. εμάς) καλύτερο.
Υ.Γ1: Προσπαθούμε να μην τιμωρούμε κάποιον με τον ίδιο τρόπο που έσφαλε
Υ.Γ2. Σαν υποψήφιος σύμβουλος μιλάω ρε γμτ, μήπως πέπει να το κοιτάξω;:lol: :lol:

PortisHead
20/10/2010, 11:07
Gandalf , παω στοιχημα οτι αν κατι πηγαινε στραβα , τουλαχιστον καμια 20ρια απο δω μεσα θα ορκιζομασταν οτι ειμασταν μαζι σου στην πλατεια , μας χτυπησε πισωπλατα ο τυπος και προσπαθησε να μας κλεψει....και αντισταθηκαμε.
:wave2:

aris_n
20/10/2010, 11:07
Η βία είναι το τελευταίο μέσο στο οποίο πρέπει να καταφεύγει κανείς και νομίζω οτι ο Gandalf μέσα απο τα γραφόμενα του, δείχνει σε τελική ανάλυση να το αναγνωρίζει.
Για τους φίλους που εκφράζουν απόψεις οτι μπορεί ότι έγινε να έγινε επειδή ήταν μετανάστης νομίζω δεν στέκει ως ισχυρισμός. Είχε καμία ταμπέλα εκείνος πάνω του που να γράφει "Είμαι αναξιοπαθούντας μετανάστης - δικαιούμαι την καλή συμπεριφορά σας απέναντι μου;" Που σημειωτέον δεν επέδειξε απέναντι στο σκυλί.

Gia
20/10/2010, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
...οταν λεω εγω πως αλλες "αξιες" εχουν και πως δεν εκτιμαν δεδομενα για μας....

Ναι είναι δεδομένη η ζωοφιλία στην Ελλάδα...Απο τότε που 'ηρθαν αυτοί γεμίσαμε αδέσποτα και κακοποιημένα ζωντανά...

:cry: :cry:

jimmis5
20/10/2010, 11:08
Απλα φιλε μου πιστευω οτι σε περιπτωση που ειχες και καποιο φονικο εργαλειο ανετα θα το χρησιμοποιουσες αφου οπως λες βγηκες εκτος ελεχνου,βλεπεις μερικες φορες η εξουσια που μας δινει ή τα μπρατσα μας ή ιδιοτητα μας ή καποιο οπλο ανετα το χρησιμοποιουμε.

Επισης χωρις να λεω για την δικη σου περιπτωση αλλα εχω κουραστη να ακουω απο δηθεν φιλοζωους κυριες και κυριους,που ταχα δηθεν αγαπουν τα ζωα αλλα ...δεν αγαπουν τους γυρω τους ανθρωπους.Αν το εκαναν σιγουρα θα αγαπουσαν και τα ζωα και την φυση γενικοτερα.:winka: :wave2:

zephyr1
20/10/2010, 11:11
Το threαd της ημερας και οχι μονο.:rotflmao:

SVX
20/10/2010, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Ναι είναι δεδομένη η ζωοφιλία στην Ελλάδα...Απο τότε που 'ηρθαν αυτοί γεμίσαμε αδέσποτα και κακοποιημένα ζωντανά...

:cry: :cry:

Εννοω πως στην Αφρικη και στις Ινδιες δεν ειναι τοσο "πολιτισμενοι" και "μη μου απτου" και πως καθαριζουν (συνανθρωπους) για πολυ πιο ασημαντη αφορμη απο αυτες που εχεις συνηθισει ...

:a9:

Gandalf dr685sm
20/10/2010, 11:25
κάτι τέτοιο είδα παιδιά...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=186390&cid=5

δυστυχώς η μαλακία όπως είπα είναι διεθνές φαινόμενο.

Gandalf

el_hymador
20/10/2010, 11:26
Καλα, απο το πληκτρολογια μας, με ηρεμια πνευματος και χωρις να εχουμε βιωσει τιο σκηνικο, μπορουμε να γραψουμε ενα σωρο παπαριες...

το θεμα ειναι οτι αυτο ενοιωσε ο ανθρωπος, αυτο εκανε εκεινη την στιγμη...οσοι αγαπανε τα ζωα το καταλαβαινουν και το δικιαολογουν απολυτα σαν αντιδραση, εγω ισως να μην σταματαγα οταν αυτο τα @δι ηταν ξαπλωμενο κατω.

vaska
20/10/2010, 11:27

Άν ο ανήλικος και χωρίς χαρτιά έχει τέτοια συμπεριφορά απέναντι σε κάποιον ανυπεράσπιστο......

Joyrider
20/10/2010, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
κανε μια προσπα8εια..και ασε μετα να δουμε εμεις τι καταλαβαμε..

Σου απάντησαν άλλοι:

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
εχω κουραστεί να ακουω απο δηθεν φιλοζωους κυριες και κυριους,που ταχα δηθεν αγαπουν τα ζωα αλλα ...δεν αγαπουν τους γυρω τους ανθρωπους.Αν το εκαναν σιγουρα θα αγαπουσαν και τα ζωα και την φυση γενικοτερα.:winka: :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Κριμα εκανες οτι εκανε και αυτος ισως και χειροτερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από yesu
Προσπαθούμε να μην τιμωρούμε κάποιον με τον ίδιο τρόπο που έσφαλε

DimChios
20/10/2010, 11:30
κάτι τέτοιο είδα παιδιά...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=186390&cid=5

δυστυχώς η μαλακία όπως είπα είναι διεθνές φαινόμενο.

Gandalf

:a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023:

the who
20/10/2010, 11:31
Gandalf ο τιμωρος του εγκληματος.Αν εσυ λειτουργησες ετσι(λογω ιδιοτητας εννοω) τοτε ενας απλος πολιτης θαπρεπε να τον ειχε καθαρισει.

idi
20/10/2010, 11:33
Μαγε εκανες ενα τεραστιο λαθος... επρεπε να ρωτησεις μηπως και ειναι gay να ξερουν οι gay του φορουμ αν θα πρεπει να αντιδρασουν και αυτοι για την αποτρόπαια πραξη σου :lol:. Απο την αλλη αν ηταν μπατσος αυτος που χτυπησες, 1000 κομπλεξικα μελη τωρα θα σε ειχαν για Θεο!!!! :lol: μεχρι και δήμαρχος έβγαινες με τετοιο παλαιικό ρεύμα :lol:

the who
20/10/2010, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Μαγε εκανες ενα τεραστιο λαθος... επρεπε να ρωτησεις μηπως και ειναι gay να ξερουν οι gay του φορουμ αν θα πρεπει να αντιδρασουν και αυτοι για την αποτρόπαια πραξη σου :lol:. Απο την αλλη αν ηταν μπατσος αυτος που χτυπησες, 1000 κομπλεξικα μελη τωρα θα σε ειχαν για Θεο!!!! :lol: μεχρι και δήμαρχος έβγαινες με τετοιο παλαιικό ρεύμα :lol:

Μηπως ξερεις τι δουλεια κανει ο μαγος?

LiakosVstrom
20/10/2010, 11:36
όποιος είχε σκύλο θα ξέρει πως δεν είναι σαν τα καναρίνια.
έχουν αισθήματα, καταλαβαίνουν και αρκετές φορές συμπεριφέροντε σαν άνθρωποι.

...όποιος δεν είχε σκύλο ποτέ του... λέει π@π@ριές σαν τον Joyrider. :rolleyes:

καλά του έκανες Gandalf. και απλά πληροφοριακά... η αποζημίωση για ξυλοδαρμό είναι 30.000 γιούρια! :rotflmao: :p :bigcry:

the who
20/10/2010, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom

καλά του έκανες Gandalf. και απλά πληροφοριακά... η αποζημίωση για ξυλοδαρμό είναι 30.000 γιούρια! :rotflmao: :p :bigcry:

Πολλα ειναι τα ζωα η τα πτηνα που δειχνουν τα αισθηματα τους στον ιδιοκτητη τους και οχι μονο.Αλλα το να παιρνεις το νομο στα χερια σου οντας ο ιδιος εκπροσωπος του ειναι αδιανοητο.

Joyrider
20/10/2010, 11:38

Ενώ εσύ που ξέρεις αν είχα ή όχι λες παπαριές γενικά ε? Χωρίς να ξέρεις κιόλας. :rolleyes:

Tpap
20/10/2010, 11:41
@καπ10:
αν ήταν πεινασμένος, δεν θα είχε δύναμη να ρίξει κλωτσιά. Θα είχε προτεραιότητα να βρεί φαγητό.

@Μάγε: :beer: :beer:

Ημουν κάπου στο περιστέρι και έκανα δεξιά να απαντήσω μιά κλήση.
Καθώς μιλούσα, μια κοπελιτσα έκλαιγε ακουμπώντας σε ένα παράθυρο ενός αμαξιού, κρατώντας σφιχτά ένα πατσαβουροσκυλάκι στην αγκαλιά της...
Την ρώτησα τι έχει και αν θέλει κάτι και απάντησε ότι περάσανε 4-5 αλβανάκια 18-20 ετών και της το κλωτσήσανε όλοι... :sick: :mad:
Ο ένας το κλώτσησε τοσο δυνατά που το πέταξε πάνω σε σταθμευμένα αμάξια. Το μικρό ήδη έβγαζε αίμα από το στόμα...
Ήταν καθ'οδόν ο πατέρας της να το πάνε στον γιατρό.

Nostradamus
20/10/2010, 11:44
Joyrider Αυτο που γραψανε μερικοι σαν απαντηση και παραθετεις ειναι ασχετο με το δικο σχολιο για ανηλικο χωρις χαρτια... Η κανε επαφη με το τι γραφουν εδω μεσα η απλα μην ασχολεισαι γραφωντας ασυναρτησιες που μπορουν να οδηγησουν την κουβεντα αλλου..

LiakosVstrom
20/10/2010, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Πολλα ειναι τα ζωα η τα πτηνα που δειχνουν τα αισθηματα τους στον ιδιοκτητη τους και οχι μονο.Αλλα το να παιρνεις το νομο στα χερια σου οντας ο ιδιος εκπροσωπος του ειναι αδιανοητο.

αντέδρασε σαν άνθρωπος βασικά. ότι επάγγελμα κι αν κάνει δεν το βρίσκω κακό αυτό που έκανε.

Ενώ εσύ που ξέρεις αν είχα ή όχι λες παπαριές γενικά ε? Χωρίς να ξέρεις κιόλας. :rolleyes:

εσύ τις ξεκίνησες πρώτος φίλε.

Εχετλαίος
20/10/2010, 11:47
Μάγε
:beer: :beer: :beer:

PortisHead
20/10/2010, 11:47

ΘΕΟΣ !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρηγσες.....αλλα "εγραψες"

215374

Cpt. Haddock
20/10/2010, 11:48
Καλα ο γκανταλφ, αλλα ολοι οι υπόλοιποι, ουτε ενας δεν καταλαβε οτι εκανα πλακα; :confused:

ρε, πατε καλα; :confused:

το εμοτικον δεν το ειδατε; :confused:

Zid
20/10/2010, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Την ρώτησα τι έχει και αν θέλει κάτι και απάντησε ότι περάσανε 4-5 αλβανάκια 18-20 ετών και της το κλωτσήσανε όλοι... :sick: :mad:
Ο ένας το κλώτσησε τοσο δυνατά που το πέταξε πάνω σε σταθμευμένα αμάξια. Το μικρό ήδη έβγαζε αίμα από το στόμα...
Ήταν καθ'οδόν ο πατέρας της να το πάνε στον γιατρό.

Ρε πουστημ ... που το πάτε που το φέρνετε για ολα φταίνε οι μετανάστες μέχρι και για τις κακοποιήσεις των ζωων.... :rolleyes:

ελεος.....

:mad:

Zid
20/10/2010, 11:49
Καλα ο γκανταλφ, αλλα ολοι οι υπόλοιποι, ουτε ενας δεν καταλαβε οτι εκανα πλακα; :confused:

ρε, πατε καλα; :confused: Μαλλον οχι...

PortisHead
Αλλα το να παιρνεις το νομο στα χερια σου οντας ο ιδιος εκπροσωπος του ειναι αδιανοητο.

:confused: :confused: :confused:

:lol:

Joyrider
Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
Joyrider Αυτο που γραψανε μερικοι σαν απαντηση και παραθετεις ειναι ασχετο με το δικο σχολιο για ανηλικο χωρις χαρτια... Η κανε επαφη με το τι γραφουν εδω μεσα η απλα μην ασχολεισαι γραφωντας ασυναρτησιες που μπορουν να οδηγησουν την κουβεντα αλλου..

Σόρρυ δεν κατάλαβα πως το θρεντ ήταν μόνο για συγχαρίκια..

Για το σχόλιο μου περί χαρτιών και ανήλικου εννοούσα πως αν ήταν ένα παιδί 17 χρονών πχ, και είτε αλλοδαπός είτε ημεδαπός θα ήθελα να δω τι θα γινόταν από μέρους των γονιών του παιδιού αλλά και της κοινωνίας.

Γιαυτό είπα και εις ανώτερα. :beer:

BELZEBOYLIS
20/10/2010, 11:50
Είμαι φιλόζωος (πολλοί φίλοι μου είναι ζώα:lol: ), έχω σκύλο (το ομορφότερο ,στις δυτικές συνοικίες :lol: ) ,αλλά φροντίζω να μην χάνω τις ισορροπίες ! Βασική αξία , ο άνθρωπος !! :wave2:

PortisHead
20/10/2010, 11:50

Για το σχόλιο μου περί χαρτιών και ανήλικου εννοούσα πως αν ήταν ένα παιδί 17 χρονών πχ, και είτε αλλοδαπός είτε ημεδαπός θα ήθελα να δω τι θα γινόταν από μέρους των γονιών του παιδιού αλλά και της κοινωνίας.

Τιποτα δεν θα γινοταν.
Αφου ειπαμε , ειχε 20 μαρτυρες τουλαχιστον να ορκιστουν οτι τον ειδαν να του επιτηθεται πρωτος.

Daemon
20/10/2010, 11:52
Μαγε, αλλαξες επαγγελμα :confused: :wacko:

the who
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε πουστημ ... που το πάτε που το φέρνετε για ολα φταίνε οι μετανάστες μέχρι και για τις κακοποιήσεις των ζωων.... :rolleyes:

ελεος.....

:mad:

Ναι ρε φιλαρακι.Οι μεταναστες ειναι αυτοι που αγοραζουν ζωα απο το πετ σοπ.Κι οταν τα βαριουνται η μεγαλωνουν τα αμολανε στους δρομους.
Κι οπου δουμε μεταναστη να κλωτσαει ζωο πρεπει να τον κλωτσαμε κι εμεις.Αυτα τα "παιρνω τηλ την αστυνομια κλπ" να τα ξεχασετε.Παιρνουμε το νομο στα χερια μας κι οποιον παρει ο χαρος.

@Gandalf

Το ιδιο που εκανες εσυ το εχω κανει κι εγω.Μονο που τοτε ημουν γυρω στα 10.

LiakosVstrom

ναι ρε... γι αυτό τον βάρεσε ο μάγος. επειδή ήταν αλλοδαπός.

αχ τι έξυπνα που είστε μερικά.... :bigcry: :bigcry:

zephyr1

ρε, πατε καλα; :confused:

το εμοτικον δεν το ειδατε; :confused:

Ααα πλακα ηταν?

Ενταξει τοτε. :lol: :rotflmao: :bigcry: :bawl:

idi
20/10/2010, 11:53
Μηπως ξερεις τι δουλεια κανει ο μαγος?

ουτε ξερω ουτε με νοιάζει, δε θελω να τον παντρευτώ :lol:

the who
20/10/2010, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
:confused: :confused: :confused:

Τι δεν καταλαβες δλδ?

Joyrider
20/10/2010, 11:54
ναι ρε... γι αυτό τον βάρεσε ο μάγος. επειδή ήταν αλλοδαπός.

αχ τι έξυπνα που είστε μερικά.... :bigcry: :bigcry:

:confused: Ρε φίλε πραγματικά μάλλον είσαι πολύ ξουράφι...

Πότε μίλησα μόνο για αλλοδαπό?

the who
20/10/2010, 11:55
ουτε ξερω ουτε με νοιάζει, δε θελω να τον παντρευτώ :lol:

Φοβερο χιουμορ.Παλι στο Σεφερλη ησουνα?

VANDA
20/10/2010, 11:56
Προσοχή λίγο στο πώς μιλάει ο ένας στον άλλον. Νεύρα έχετε;

PortisHead
20/10/2010, 11:57
Τι δεν καταλαβες δλδ?

Μαλλον εσυ δεν καταλαβες....
Ποιος σου ειπε οτι ειναι εκπροσωπος του νομου ο Gandalf ?

idi
20/10/2010, 11:57
Φοβερο χιουμορ.Παλι στο Σεφερλη ησουνα?

ειμαι ο Σεφερλης ο ιδιος :lol:

the who
20/10/2010, 11:58
Μαλλον εσυ δεν καταλαβες....
Ποιος σου ειπε οτι ειναι εκπροσωπος του νομου ο Gandalf ?

Μαλιστα.Τοτε θα πρεπει να βγαλει τις κλαρες της ΕΛΑΣ απο το μηχανακι του.Πως λεγεται αυτο να δεις?Αντιποιηση αρχης η κανω λαθος?

the who
20/10/2010, 11:59
ειμαι ο Σεφερλης ο ιδιος :lol:

Ειχα μια αμφιβολια γι αυτο αλλα τωρα ξεδιαλυναν ολα.

LiakosVstrom
20/10/2010, 12:00

:confused: Ρε φίλε πραγματικά μάλλον είσαι πολύ ξουράφι...

Πότε μίλησα μόνο για αλλοδαπό?

ντάξ λάθος μου.. μίλησες και για ανήλικο...

δηλαδή νόμιμος ενήλικος δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ. μα ποτέ όμως...

PortisHead
20/10/2010, 12:01
Μαλιστα.Τοτε θα πρεπει να βγαλει τις κλαρες της ΕΛΑΣ απο το μηχανακι του.Πως λεγεται αυτο να δεις?Αντιποιηση αρχης η κανω λαθος?

Σωστα.
Μαγε ?
Κρεμασε μια αφισα του Τσεγκεβαρα απο πισω.

idi
20/10/2010, 12:04
Ειχα μια αμφιβολια γι αυτο αλλα τωρα ξεδιαλυναν ολα.

αυτόγραφα δε δινω :lol:

XJR_Billy
'Ολα όμορφα φαίνονται εκτός χορού.
Έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι είμαι κάθετα ενάντιος στη βία στο δρόμο.
Ειδικά εμείς που κυκλοφορούμε με μοτοσυκλέτες, θα πρέπει να παίζουμε ξύλο 2-3 φορές τη μέρα με τις λαλακείες που γίνονται...

Όποιος μπορεί και συγκρατεί τα νεύρα του τη στιγμή που είναι τεντωμένα...

Όταν πέρυσι με χτύπησε ο στραβούλιακας με 20χλμ και έκατσα 2 μήνες στο νοσοκομείο, δεν του είπα τίποτα. Λέξη...
Ο καραγκιοζάκος ισχυρίστηκε ότι έφταιγα και έτρεχα κλπ και ζητάει και αποζημίωση.
Το δικαστήριο ακόμα να γίνει, και τα λεφτά μου θα τα πάρω (αν τα πάρω) του Αγίου...
Αν το ήξερα δεν θα ήμουν "κύριος" μετά το ατύχημα. Έχω σκυλο-μετανοιώσει γι'αυτό...

Από την άλλη, έφτυσα και έσπασα του τζάμι της αρσενικής κότας που με έκλεισε και για χιλιοστά δεν καρφώθηκα πάνω του, μου έβρισε και τη νεκρή μητέρα μου...

Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας μεταξύ μας που δεν έχει βριστεί/τσακωθεί με κάποιον στο δρόμο. Υπάρχουν στιγμές που ο καθένας μας μπορεί να χάσει την ψυχραιμία του και να κάνει κάτι που δεν θα έκανε με τίποτα νηφάλιος.

the who
Σωστα.
Μαγε ?
Κρεμασε μια αφισα του Τσεγκεβαρα απο πισω.

ΟΚ γεια σας απο μενα και πολυ ασχοληθηκα με τον καθε κομπλεξικο.Επρεπε μονο να εχει χαρτια ο αλλος κι απο θυτης να βρεθει θυμα.

Joyrider
20/10/2010, 12:07
ντάξ λάθος μου.. μίλησες και για ανήλικο...

δηλαδή νόμιμος ενήλικος δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ. μα ποτέ όμως...

ημεδαπός = ντόπιος = έλληνας, οκέ?

Και δεν μίλησα για ενήλικο επίτηδες αλλά εσύ θες και 100 επεξηγήσεις.Να στο κάνω λιανά.

Θαθελα να φέρετε τις ηθικές σας σε σύγκρουση.

Θα έδερνες έναν ανήλικο που έδειρε ένα σκυλί?

Αν όχι γιατί? Επειδή είναι ανήλικος ή επειδή είναι άνθρωπος?

Ποιος αξίζει πιο πολύ? Ζώο ή άνθρωπος?

Και ας μην βάλουμε μέσα την παράμετρο αλλοδαπός που το κάνει πιο εύκολο για πολλούς εδώ μέσα γιατί θα μπερδυτεί το μυαλουδάκι σου.

SVX
20/10/2010, 12:10

Και ας μην βάλουμε μέσα την παράμετρο αλλοδαπός που το κάνει πιο εύκολο για πολλούς εδώ μέσα γιατί θα μπερδυτεί το μυαλουδάκι σου.

Ο ανθρωπος κανει συνειδητες επιλογες...Τα ζωντανα δεν μπορουν να υπερασπιστουν απο μονα τους ...

Για μενα ειναι το ιδιο σα να βαζεις τρικλοποδια σε μια 90χρονη και την αρχιζεις στις κλωτσιες....

οσο για τα μικρα παιδια ... αν ειναι ανω τον 18 δεν ειναι παιδι ...αν ειναι κατω των 18 του γαμ* το σπιτι (πατερα και μανα που το "γαλουχησαΝ") εξαλλου και ο νομος περι ανηλικων τα ιδια λεει

Gandalf dr685sm
20/10/2010, 12:11
the who... δεν είμαι αστυνομικός φίλε... το σήμα που είδες στην ζελατίνα της μηχανής είναι απο το forum του ecfpo. Δεν είναι οι κλάρες της αστυνομίας όπως και δεν έχει την ζυγαριά ή άλλο θυρεό της αστυνομίας αν το παρατήρησες. Η δουλειά μου είναι μηχανικός ψηφιακής ασφαλείας (με εξιδείκευση forensics)όπως το έχω πεί πολλές φορές. Αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Όσον αφορά την συγκεκριμένη στιγμή.. να μην τα ξαναγράφω παιδιά... τα έχω πεί πιο πριν , γιατί αντέδρασα έτσι... τι σκέπτομαι τώρα και τι αποκόμισα απο αυτό.

Γίνομαι κουραστικός όταν επαναλαμβάνομαι.

Gandalf

Daemon
20/10/2010, 12:13
.....
..

Και ετσι φτασαμε να εχουμε τετοια θρεντ.. :)

mikros boudas
20/10/2010, 12:13
Ξερεις κι εσυ πως ηταν τεραστιο λαθος να τον χτυπησεις και μαλιστα τοσο αγρια.
Αν ηταν οποιοσδηποτε αλλος,θα την ειχες πολυ ασχημα.Εισαι παρα πολυ τυχερος που ηταν λαθρομεταναστης.
Στο δικαστηριο θα "μετρουσε" περισσοτερο η βια κατα ανθρωπου παρα η βια κατα ζωου.
Το οτι ειναι μεταναστης για μενα δε λεει κατι περισσοτερο εκτος απο την χυδαια εκμεταλευση της χωρας που τον συντηρει επιδεικνυοντας απαραδεκτη συμπεριφορα.Σημερα ενα σκυλι,αυριο μια γρια,μεθαυριο εγω.Δυστυχως ετσι γινεται και υπαρχει επιστημονικο ιστορικο πως οσοι κακοποιοιυν ζωα,ευκολα κακοποιουν και ανθρωπους.
Μονο και μονο γι αυτο,πρεπει να τιμωρηθει.Ειναι γεγονος πως πολλοι μεταναστες,κυριως ανηλικοι,αποκτουν την ψευτομαγκα που εχουν και πολλοι ιθαγενεις της ηλικιας τους, παρουσιαζοντας αγενεις και προκλητικες συμπεριφορες γενικα,οχι μονο σε ζωα.
Πιστευω πως το ιδανικο εκεινη την στιγμη ειναι να τον ακινητοποιησεις,οχι να του επιτεθεις.Δυσκολο αυτο βεβαια οταν εχεις δει την βαρβαροτητα που προηγηθηκε αλλα μονοδρομος οσον αφορα την διαχειρηση της καταστασης.Πιο πολυ τι τον πειραζει νομιζεις,να τον διωξουν απο εδω η να φαει 2-3 μπουνιδια?