PDA

View Full Version : Φάκελος: 14ο 36ωρο

Σελίδες : 1 2 3 [4]

ducpilot
13/05/2011, 18:26
Και για μενα πιστευω δεν εχει κανενα νοημα το ποιος θα φτασει πρωτος η οτι αλλο,το θεμα ειναι να εχεις ενα ρυθμο σβελτο (για να φας και τπτ το βραδυ :D )και να το ευχαριστηθεις,γιατι εδω που τα λεμε πρεπει να πηγαινεις ταπα για να εισαι απο τους πρωτους ε ταπα για 1700-1900 χιλιομετρα δεν λεει.Εγω παντως σε κανα δυο 36ωρα παιχνιδι δεν εκανα,βαρεθηκα να περιμενω να κανω τοξο ας πουμε.:ZZZ: :beer:

LOUKILOUK
13/05/2011, 18:26
Αγαπητοί συνοδοιπόροι μην ασχολείστε με θέμετα ανούσια... άλλο πράγμα είναι το 36άωρο...βαθύτερο... το νοιώσατε νομίζω άλλωστε... παλιοί και νέοι... :winka: :beer: :wave2:

nio1981
13/05/2011, 18:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Συγνώμη ρε παιδιά που επεμβαίνω κιόλας ....αλλά το 36ωρο έχει να κάνει με το ,

1.ποιος είναι πιο γρήγορος ??
2.Ποιος τελειώνει πρώτος ??
3.Ποιος πλαγιάζει πιο πολύ ??

.........4.ποιος την έχει μεγαλύτερη ...κτλ,κτλ :confused:

1.no
2.no
3.no
4.ΕΓΩ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άλλο είναι το θέμα φιλε μου και αν βρεθουμε ετησια και θες πες μου να σου εξηγήσω

:beer: :beer:

nio1981
13/05/2011, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Αγαπητοί συνοδοιπόροι μην ασχολείστε με θέμετα ανούσια... άλλο πράγμα είναι το 36άωρο...βαθύτερο... το νοιώσατε νομίζω άλλωστε... παλιοί και νέοι... :winka: :beer: :wave2:

συμφωνω απολυτα μαζι σου.εγω ετσι νιωθω τουλάχιστον και το εγραψα κ ολας.ισχυει οτι ειπα κ στο tenere

:wave2: :wave2: :wave2:

faraway
13/05/2011, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
1.no
2.no
3.no
4.ΕΓΩ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άλλο είναι το θέμα φιλε μου και αν βρεθουμε ετησια και θες πες μου να σου εξηγήσω

Ξέρω τι είναι φίλε μου .....ήταν ρητορικά τα ερωτήματα περισσότερο γιατί έχω την εντύπωση πως η όλη κουβέντα ήταν εκτός φιλοσοφίας του οδοιπορικού .

Και είναι κουβέντες που αποθαρρύνουν κόσμο από το να συμμετάσχει και τον τρομάζουν .

:wave2: :wave2: :beer:

spyro
13/05/2011, 18:46
Επειδή το νόημα της όλης ιστορίας δεν το καταλαβαίνω πέραν του να μειώσεις την προσπάθεια εμένα και του αδερφού μου, ευελπιστώ για όποιον τον ενδιαφέρει (που δεν νομίζω να υπάρχει κανείς πέραν εμένα και εσένα εδώ μέσα) να κοιτάξει τα αποτελέσματα από το παιχνίδι (όταν βγουν) για να διαπιστώσει ότι το έπαιξα κανονικότατα και χάλασα 40-45 λεπτά, όσο πάνω κάτω και εσύ διοτί στη έξοδο απο το Βέρμιο (στο τέλςο του παιχνιδιου) μαζί βγήκαμε. :eek: -- τι λές τώρα!!!!

Κρίμα Alx. Κρίμα γιατι εγώ θεωρητικά είμαι ένας άσχετος με το 36ώρο ενώ εσύ που βραβεύτηκες πέρσυ για τη συνολική σου προσφορά όλα αυτά τα χρόνια διδάσκεις τώρα το πραγματικό νόημα του.

:wave2:

PS1. δηλαδή για να κάνουμε και λίγο χιούμορ τώρα, .... στο Νεάπολη - Πεντάλοφο - Ιωάννινα που πηγαίναμε μαζί παρέα με στάσεις και χαβαλέ, σε καθυστερήσαμε κιόλας? Μπάς και σου κόψαμε και το ρυθμό δηλαδής? :wacko:

PS2. Κανας απο τους Los Pagouristas ρε παιδιά που κάναμε το Σέλι μαζί δεν υπάρχει να κάνει καμια παρέμβαση? :D

nio1981
13/05/2011, 18:48
εχω απωτερο σκοπο ο υποχθονιος.....να μην ερχονται

για να βρισκω θεση εγω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ducpilot
13/05/2011, 18:52
Αγαπητοί συνοδοιπόροι μην ασχολείστε με θέμετα ανούσια... άλλο πράγμα είναι το 36άωρο...βαθύτερο... το νοιώσατε νομίζω άλλωστε... παλιοί και νέοι... :winka: :beer: :wave2: Σωστος ο φιλος.:beer:

siraxanz
13/05/2011, 21:30

Έτσι είναι +++

και δεν είναι αγώνας και δεν έχει σημασία να φτάσεις πρώτος δεύτεροε η τρίτος...

Θαυμάζω τους 36ωρίτες που επιμένουν και φτάνουν και ξημερώματα το Σαββατόβραδο!

Ο καθένας με τον ρυθμό που μπορεί!

Γραφτήκανε πολλά και για τους δικάβαλους, αλλά για τις ομάδες όχι...

Ποιός έχει κατανοήσει τι σημαίνει 4-6-8 μηχανές να συντονίζονται και να προσπαθούν

να περάσουν όλες τις δοκιμασίες του 36ωρου και να τερματίζουν, όλοι με όλες τις φωτό και με τα παιχνίδια....

Ας το δοκιμάσετε και μετά μιλάτε για όλα τα άλλα! :)

Η πρώτη του Σαββάτου:

226103

GhostDog
13/05/2011, 21:35
ρε siraxanz εσείς είστε οι αργείτες;;

σας πετύχαμε στο περιβόλι το βράδυ της κυριακής και κάπου αλλού σίγουρα φαντάζομαι αλλά δεν θυμάμαι που..

μπλε κτμ και πράσινο καβασάκι :beer:

καλούς δρόμους :wave2:

siraxanz
13/05/2011, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
ρε siraxanz εσείς είστε οι αργείτες;;

σας πετύχαμε στο περιβόλι το βράδυ της κυριακής και κάπου αλλού σίγουρα φαντάζομαι αλλά δεν θυμάμαι που..

μπλε κτμ και πράσινο καβασάκι :beer:

καλούς δρόμους :wave2:

Εμείς παληκάρι μου...να είσαστε καλά

καλούς δρόμους και από εμένα...:beer:

siraxanz
13/05/2011, 22:06
και η τελευταία φωτό της Κυριακής....ενοείται ότι παρεμβάλονται και άλλες εννέα:D
για εμάς τους οκτώ ήταν ένα 36ωρο Χ οκτώ φορές...
να συντονιστούμε, να κρατάμε ρυθμό,
να βρίσκουμε όλα όσα χρειάζονταν για να συνεχίσουμε...
να μην μείνουμε απο βενζίνη
και όλα αυτά τα μικρά πράγματα που χρειάζονται
για να ολοκληρώσει κάποιος την δοκιμασία αυτή....
Μόνο όποιος δεν ξέρει....

226105

el-Gatto
13/05/2011, 22:29
Τι να πρωτο-πώ?/.....
....Οσα εζησα ,ηταν παραπανω από αρκετα για ένα 2ήμερο. Ισως και για πολύ παραπανω.

Νιωθω γεμάτος κι ελαφρυς.
Αναθεωρω για άλλη μια φορα τα σημαντικα σ’αυτή την πλαση.
Ανασαινω καλυτερα από πριν να φυγω.
Και το χαμογελο δεν φευγει από το προσωπο μου.

Καπως ετσι ηταν για μένα ,το 7ο μου ,και 14ο 36άωρο Οδοιπορικο Αντοχης.
Πραγματικο SURVIVOR!!! Όπως το χαρακτηρισαν με σιγουρια ,αυτοι που «ξερουν»!

Πραγματικα συγχαρητηρια σε όλα τα παιδια που συμμετειχαν. Ειδικα σε καποια ηρωικα δικαβαλα.
Πολλα συγχαρητηρια επισης στους Guzzaiους ,για την αψογη διοργανωση - την πανεμορφη χαραξη διαδρομης -&- την τελεια εξελιξη του 14ου 36άωρου.
Και του χρονου στο 15ο.......... :wave2:

226107

ALX GS 11½
13/05/2011, 23:26
Eγώ ειλικρινά απορώ πως μπλέχτηκα έτσι σε αυτή τη συζήτηση. Βλέπω τα λεγόμενα και δεν πιστεύω στα μάτια μου! :eek:

Ρε nio, είσαι καινούριος στο θεσμό. (όπως ήμασταν κάποτε όλοι μας)
Σου εξηγώ πως δεν έχει σημασία ποιος φτάνει πρώτος και μου την λες!
Σου λέω τη ουσία του 36ώρου και μου την λες!

Γιατί? :confused:

Κάτι δεν κατάλαβα από αυτά που πιθανόν εννοούσες? (βασικά στο τελευταίο σου ποστ ψιλοκατάλαβα τι έλεγες)

Θαύμασε όποιον θες όπως λες, απλά ειλικρινά δεν είχα κανένα λόγο να κάτσω να συζητάω κάτι τέτοιο αφού δεν έπιασα από την αρχή τι εννοούσες! Εγώ την ουσία του 36ώρου προσπάθησα να εξηγήσω.

Spyro :eek:

Διάβασα καλά? Τι είναι όλα αυτά που μου σέρνεις? Τι σου έκανα? Επειδή είπα πως κάποιοι δεν έβγαλαν ούτε το κράνος για να φτάσουν νωρίς? Δηλαδή, είναι ψέμα? Αυτό δεν μου είπες εσύ ότι κάνατε την δεύτερη μέρα? Δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου.
Επίσης για τα περί παιχνιδιού που οι πρώτοι δεν έπαιξαν και κέρδισαν χρόνο, εσύ και ο αδερφός σου μου το λέγατε!!!!
Και τώρα γυρνάς και μου χώνεις ότι βρεις και λες ότι τα έλεγα εγώ????
Μιλάς για την βράβευσή μου τόσο απαξιωτικά, μιλάς για τα χρόνια συμμετοχής μου άλλο τόσο απαξιωτικά? Γιατί?

Σε έθιξα? Είπα κάποιο ψέμα για σένα?
Ίσα ίσα που ανέφερα πως εσύ και ο αδερφός σου ήσασταν από τα καλά τιμόνια.
Κι όχι, δεν με καθυστερήσατε στον Πεντάλοφο. Δική μου απόφαση ήταν να πάμε παρέα μέχρι τα Γιάννενα. (βλέπεις εγώ δεν είχα πρόβλημα να τερματίσω παρέα με δύο πρωτάρηδες της διοργάνωσης, ενώ εσύ είχες θέμα να καταφέρεις να τερματίσεις μπροστά από τους κλασσικά γρήγορους στα 36ωρα) :rolleyes:

Ειλικρινά, ΕΓΩ πρέπει να λυπάμαι και να λέω κρίμα με αυτά που διάβασα από σένα χωρίς λόγο και αιτία.

Κι αν αυτό που τελικά σε ενδιέφερε ήταν να φανείς πιο γρήγορος απ' όλους τους άλλους τερματίζοντας μπροστά τους, το πέτυχες. Είσαι ο πιο γρήγορος απ' όλους που συμμετείχαν και τερμάτισαν πίσω από σένα. ΟΚ τώρα? Νιώσε υπερήφανος λοιπόν, αλλά μόλις έχασες έναν φίλο με αυτά που μου έσυρες άνευ λόγου και αιτίας χάριν της ματαιοδοξίας σου. Γιατί η αλήθεια είναι ότι σε συμπάθησα αρκετά στη παρέα που κάναμε αυτές τις δυο μέρες.

(υγ: Τώρα κατάλαβα γιατί στράβωσες τόσο πολύ με τον Θάνο που σε θεωρούσε αργό. Υπάρχει υπόβαθρο κόμπλεξ όπως φαίνεται)

spyro
13/05/2011, 23:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
[B].........

προσπάθησα να ήμουν όσο ευγενικός οσο γινόταν αλλά απο ότι φαίνεται ίσως και να μου ξέφυγε και εμένα.

Επ' ουδενί δεν παρουσιάζω τον εαυτό μου ως γρήγορο ή οτι την έχω μεγαλύτερη. κάθε άλλο. πόνεσα πολύ και εγώ και ο αδερφός μου για να το καταφέρω και αισθάνθηκα ότι μου το ισοπεδώνουν βασίζοντας την αιτία στην "τύχη" ή στη "μη-συμμετοχή" σε αγωνίσματα.

Η αντίδραση σου μου φαίνεται ειλικρινείς όμως, οπότε απο μένα έχεις ένα ειλικρινές Συγνώμη αν το παράκανα. Άλλωστε αν πάς λίγες σελίδες πριν, θα δεις οτι απο τα πρώτα μου κιόλας λόγια είχα δώσει το Respect μου σε σένα μεταξύ άλλων (όπως και στον siraxanz και την ομάδα του και ας παραπονιέται οτι δε είπε κανείς τίποτα :p )

σόρρυ και απο τα υπόλοιπα παιδιά αν παρεκτράπηκε μια συζήτηση για ένα τόσο όμορφο event η οποία σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την ουσία του.

στο επόμενο και σε πολλά άλλα ακόμα να μαστε γεροί ναι αισθανόμαστε και να τα ζούμε τόσο έντονα όπως τώρα.

:beer:

ALX GS 11½
13/05/2011, 23:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz

Γραφτήκανε πολλά και για τους δικάβαλους, αλλά για τις ομάδες όχι...

Ποιός έχει κατανοήσει τι σημαίνει 4-6-8 μηχανές να συντονίζονται και να προσπαθούν

να περάσουν όλες τις δοκιμασίες του 36ωρου και να τερματίζουν, όλοι με όλες τις φωτό και με τα παιχνίδια....

Χάρη... ρώτα τον Διαμαντή τι του είπα μόλις ξεπέζεψα από τη μηχανή στο τερματισμό!

Δόξα και τιμή στους δικάβαλους του είπα και συμπλήρωσε και στις ομάδες κάτι για το οποίο συμφώνησα και επαύξησα, γιατί ξέρω τα ζόρια σας!
Επίσης μετά το δόξα και τιμή που είπα, είπα πως εμείς που φτάσαμε από τους πρώτους δεν κάναμε τίποτα μπροστά σε αυτούς! Ρώτα τον και θα το δεις. Γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες των ομάδων.
Μόνο την χασούρα χρόνου να ανεφοδιαστείτε όλοι μαζί σε ένα πρατήριο κάθε φορά φτάνει!
Ευτυχώς βέβαια που εσείς συγκεκριμένα είστε και σφαίρες και καλύπτεται νωρίς τις αποστάσεις! :beer:

...και ένα υστερόγραφο για το προηγούμενο θέμα που ανοίξαμε με spyro.

Σε όποιο σημείο έγραψα για Σπύρο με Ελληνικούς χαρακτήρες, αφορούσε τον Σπύρο Τότολο κι όχι τον spyro που τον έγραφα με λατινικούς χαρακτήρες. Διαπίστωσα ίσως ότι υπήρξε μια παρεξήγηση από την συνωνυμία, κάτι που φυσικά εγώ διεχώριζα με τους χαρακτήρες που χρησιμοποιούσα όταν ανέγραφα τον έναν και τον άλλον. Άλλος ίσως καταλάβαινε ότι ήθελε.

guzzistas
14/05/2011, 00:00

Παιχταράς ;)

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

virus
14/05/2011, 00:24
γιαυτο μαρεσει το 36αωρο. υπαρχει αδελφοσυνη αναμεσα σε παιχτες.:beer:

npat
14/05/2011, 00:46
Ε ψιτ! Εσείς οι αποπάνω... ΞΕΚΟΛΛΆΤΕ!

Με το να βάζετε στόχο τον απόλυτο χρόνο ολοκλήρωσης της διαδρομής στο 36ωρο (γιατί ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ και το ξέρετε, παρότι το αρνείστε δημόσια), όσο δελεαστικό και αν είναι, πέφτετε σε άσχημη και, το χειρότερο, σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ λούμπα! Μεγάλα παιδιά είστε και πρέπει να το καταλαβαίνετε αυτό!

Εντάξει, μπορεί να είναι ωραίο και ευγενές να καυχιέσαι ότι κατάφερες να το τερματίσεις, ξέρω 'γω, στις έξι το απόγευμα, αλλά αυτό αυτομάτως σε βάζει σε μονοπάτια που μπορεί να το μετατρέψουν σε κάτι διόλου ωραίο και διόλου ευγενές... και είναι εύκολο να λοξοδρομήσεις.

Καλό είναι, λέω εγώ, να βάζεις δικλίδες στον εαυτό σου που δεν σε αφήνουν να πέσεις σ' αυτή την παγίδα---και αυτό δείχνει ωριμότητα.

Γνώμη μου κι ας την πάρει το ποτάμι...

nio1981
14/05/2011, 01:39
ε να πω και εγω την π@π@ρα μου.

καταρχας οσοι διαβασατε τα ποστ μου και εδω και στο guzzi θα ειδατε οτι λιγο πολυ συμφωνω μαζι σας.σημασια εχει να το κανεις ολο και να το τερματησεις ολο κανονικα με τα παιχνιδια κλπ.επισης σημασια εχει να δεις και να καταλαβεις την ουσια της ιστοριας.σαφως και δεν εχει καμια ουσια να τερματησεις ημερα 1ος 2ος κλπ ομως δεν μπορω να μην αναγνωρισω οτι για να το κανεις χρειαζονται τουλαχιστον φοβερες αντοχες και καπουλια απο πετρα.τωρα ηταν ο spyro παλιοτερα εσυ αλεξ και παλιοτερα καπιοι αλλοι.οπως επισης δειχνει ατσαλινα νευρα και υπομονη να τερματησεις 4 το πρωι. εγω προσωπικα με οποιον και αν εχω μιλησει(διαμανη,φανη,spyro,vaska,daz) εχω πει οτι βρηκα την ιθακη μου στο 36ωρο.ειμαι ευτυχησμενος που καταφερα να συμμετεχω σε κατι τετοιο.
πηγα με τους ρυθμους μου καθοτι μονος που παει να πει οτι πηγα σιγα οταν ηθελα,ετρεξα οταν ηθελα σταματησα οταν ηθελα και παει λεγοντας.καταλαβα οτι για να ολοκληρωθει ενα τετοιο οδοιπορικο χρειαζεται προγραμμα και μαλλον απο τυχη μιας και πρωταρης μου βγηκε.

για τα ζευγαρια και τις ομαδες δεν υπαρχουν λογια.alx μιας και γραφεις στο guzzi θα ειδες το ποστ μου αρα ειδες οτι γραφω ξεχωριστα μπραβο για αυτους

τες πα μαλλον μπλεξαμε σε ενα παιχνιδι χαζοπαρεξηγησεων. αυτα τα εχει ο γραπτος λογος αφου ο αλλος δεν βλεπει με τι διαθεση γραφεις.

αλεξ δεν εχω τπτ μαζι σου ισα ισα ειδες οτι μονο καλα λογια εγραψα για σενα.και δεν σου την ειπα.απλα διαφωνησα.λογικο φανταζομαι να υπαρχουν οι διαφωνιες σε μια συζητηση...ζητω και εγω συγνωμη για την παρεξηγηση

και παλι μπραβο σε ολους.παλιους νεους ζευγαρια μονους διπλους τριπλους ομαδες κλπ...ηταν ενα υπεροχο συναισθημα και ελπιζω να το ξανανιωσω

εγω νιουφης ημουν και νιουφης θα παραμεινω......αρκει να μου δινουν παντα το 69.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

faraway
14/05/2011, 08:08
Eγώ πάντως ρε παιδιά παρακολουθώντας όλα τα ποστ της φωτογραφίες και όλες τις μικρές ιστορίες που έχουν αναφερθεί σε όλα τα φόρουμ καταλήγω πως οι πιο ωραίες ιστορίες είναι αυτών που εγκατέλειψαν .

Δε το λέω κοροιδεύοντας το εννοώ . Είναι μεγάλο προσόν να ξέρεις και να γνωρίζεις τα όρια σου και που πρέπει να σταματήσεις . Να παραμερίζεις τους εγωισμούς σου και τη ματαιοδοξία της στιγμής και να βάζεις πάνω από λα την ζωή σου και τη "βαρετή " καθημερινότητα σου .

Επίσης μου άρεσαν οι συμμετοχές όλων των γυναικών , τις θεωρώ με πολύ μεγάλα κότσια και αγάπη και θέληση για υτο που κάνουν . Πολύ μεγαλύτερα από κάθε άντρα μιας και έχουν να αντιμετωπίσουν και τα περίεργα κοινωνικά μάτια κάποιες φορές .

Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν οι τερματισμοί μετά τις 1 και 2 και 3 η 'ωρα το βράδυ . Το λέω αυτό γιατί αν και έχω κάνει δεκάδες φορές αυτές της διαδρομές , πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ την εμπειρία να της κάνεις μεταμεσονύκτια με παρέα φίλων .

Συγχαρητήρια σε όλους και πάλι , έιναι εξίσου σημαντικό να ξεπερνάς τα όρια σου αλλά και να τα γνωρίζεις .:beer:

υγ. Φάνη κάντε πάλι και του χρόνου ρε μια τεράστια διαδρομή , θέλω και γω να τερματίσω στης 3 το πρωί !!!:cool:

ALX GS 11½
14/05/2011, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ε ψιτ! Εσείς οι αποπάνω... ΞΕΚΟΛΛΆΤΕ!

Με το να βάζετε στόχο τον απόλυτο χρόνο ολοκλήρωσης της διαδρομής στο 36ωρο (γιατί ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ και το ξέρετε, παρότι το αρνείστε δημόσια), όσο δελεαστικό και αν είναι, πέφτετε σε άσχημη και, το χειρότερο, σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ λούμπα! Μεγάλα παιδιά είστε και πρέπει να το καταλαβαίνετε αυτό!

Εντάξει, μπορεί να είναι ωραίο και ευγενές να καυχιέσαι ότι κατάφερες να το τερματίσεις, ξέρω 'γω, στις έξι το απόγευμα, αλλά αυτό αυτομάτως σε βάζει σε μονοπάτια που μπορεί να το μετατρέψουν σε κάτι διόλου ωραίο και διόλου ευγενές... και είναι εύκολο να λοξοδρομήσεις.

Καλό είναι, λέω εγώ, να βάζεις δικλίδες στον εαυτό σου που δεν σε αφήνουν να πέσεις σ' αυτή την παγίδα---και αυτό δείχνει ωριμότητα.

Γνώμη μου κι ας την πάρει το ποτάμι...

Δεν κόλλησε κανένας :D
Θα συμφωνήσω μαζί σου κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι που είπες. Απλά να σου θυμίσω ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικό ρυθμό στην οδήγησή του και δεν γίνεται να φτάνουν όλοι μαζί αργά βάζοντας τις δικλείδες που λες! Άλλη δικλείδα έχω πχ εγώ, άλλη έχει ένας άλλος αναβάτης!
Δεν υπάρχει κοινό ασφαλές όριο ταχύτητας ρυθμού για όλους. Δεν οδηγούν όλοι το ίδιο.... δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες.
Έχω κάνει 10 36ωρα και όσοι συμμετέχουν σε αυτά, με γνωρίζουν πως οδηγάω. Κανείς δεν μου είπε ποτέ ότι οδηγάω επικίνδυνα ή έκανα ποτέ κάποιον να φοβηθεί σε κάποιο προσπέρασμα!
Σε όλα είμαι πάντα από αυτούς που τερματίζουν νωρίς. Από τους πρώτους, κι αυτό γιατί αυτός είναι ο ρυθμός της οδήγησής μου και των στάσεων που κάνω! Έχω μεγάλες αντοχές στον να οδηγώ ΑΝΕΤΑ για αρκετές ώρες, εκεί που κάποιος άλλος πχ, να θέλει στάση κάθε ώρα! .

Όλα αυτά μαζί, σε κάνουν να τερματίζεις νωρίς, στη μέση των συμμετεχόντων, ή αργά. Επειδή ΑΥΤΟΣ είναι ο ρυθμός σου! Είπαμε, δεν γίνεται όλοι μας να τερματίζουμε τα μεσάνυχτα!
...κι όχι, εγώ προσωπικά δεν το επιδιώκω να τερματίζω πρώτος. Το εννοώ και δεν το παίζω.
Έχω τερματίσει και πρώτος πολλές φορές, έχω τερματίσει και 5ος και 10ος κτλ. Πάντα δηλαδή μέσα στους πρώτους κι αυτό είναι λόγο ρυθμού, όχι γιατί το κυνυγάω. όπως λες.

Επίσης τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ πεσίματα, ατυχήματα κτλ, κάτι που δείχνει ότι ξέρω να προφυλλάσω των εαυτό μου και δεν διακινδυνεύω κάτι προς χάριν του να τερματίσω από τους πρώτους. :)

nio1981
14/05/2011, 08:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Eγώ πάντως ρε παιδιά παρακολουθώντας όλα τα ποστ της φωτογραφίες και όλες τις μικρές ιστορίες που έχουν αναφερθεί σε όλα τα φόρουμ καταλήγω πως οι πιο ωραίες ιστορίες είναι αυτών που εγκατέλειψαν .

Δε το λέω κοροιδεύοντας το εννοώ . Είναι μεγάλο προσόν να ξέρεις και να γνωρίζεις τα όρια σου και που πρέπει να σταματήσεις . Να παραμερίζεις τους εγωισμούς σου και τη ματαιοδοξία της στιγμής και να βάζεις πάνω από λα την ζωή σου και τη "βαρετή " καθημερινότητα σου .

Επίσης μου άρεσαν οι συμμετοχές όλων των γυναικών , τις θεωρώ με πολύ μεγάλα κότσια και αγάπη και θέληση για υτο που κάνουν . Πολύ μεγαλύτερα από κάθε άντρα μιας και έχουν να αντιμετωπίσουν και τα περίεργα κοινωνικά μάτια κάποιες φορές .

Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν οι τερματισμοί μετά τις 1 και 2 και 3 η 'ωρα το βράδυ . Το λέω αυτό γιατί αν και έχω κάνει δεκάδες φορές αυτές της διαδρομές , πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ την εμπειρία να της κάνεις μεταμεσονύκτια με παρέα φίλων .

Συγχαρητήρια σε όλους και πάλι , έιναι εξίσου σημαντικό να ξεπερνάς τα όρια σου αλλά και να τα γνωρίζεις .:beer:

υγ. Φάνη κάντε πάλι και του χρόνου ρε μια τεράστια διαδρομή , θέλω και γω να τερματίσω στης 3 το πρωί !!!:cool:

ναι ναι ναι αλλα να ειναι παραλιακός ο τερματισμος παλι να πάμε μετά να πλακωθουμε στις μπυρες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

siraxanz
14/05/2011, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
όπως και στον siraxanz και την ομάδα του και ας παραπονιέται οτι δε είπε κανείς τίποτα :p )

είμαστε και λίγο παραπονιάρηδες βρε Σπύρο...:D

ίσως να μην σκεφτόμουν εσένα όμως όταν έγραφα το παραπάνω...:lol:

Κάποια πράγματα μας βγαίνουν υποσυνείδητα, τι να κάνουμε:)

όλοι μας ξέρουμε τι και πως συμβαίνουν τα πράγματα...

και του χρόνου λέμε..

faraway
14/05/2011, 08:53
ναι ναι ναι αλλα να ειναι παραλιακός ο τερματισμος παλι να πάμε μετά να πλακωθουμε στις μπυρες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι , να πιούμε και τις μπύρες κατά της 3 το πρωί και να σαπίσουμε εκέι πάνω στο τραπέζι !!!:lol: :lol:

Αλλά αυτά είναι που σου μένουν στο τέλος !!! :winka:

nio1981
14/05/2011, 09:05
:a08: :a08:

:a10: :a10:

vaska
14/05/2011, 09:36
Να πω κι εγώ δυο βλακείες, παρ' όλο που τελικά δεν μπόρεσα να συμμετάσχω. Κατ' αρχήν ανακάλυψα το 36ωρο μόλις φέτος και από τότε μπαίνω ανελλιπώς στο φόρουμ των Γκουζαίων και παρακολουθώ τα τεκταινόμενα. Κάποια στιγμή θα κάνω εγγραφή και θα μπορώ να λέω κι εγώ την μαλ@κία μου, προς το παρών απλά παρακολουθώ. Έτσι λοιπόν θα σας μεταφέρω αυτά που εγώ αποκόμισα από την μέχρι τώρα "επαφή" μου με το όλο προτζεκτ, αλλά και μέσα από τις κουβέντες που έκανα με άτομα που έχουν συμμετάσχει.

Ας συμφωνήσουμε όμως από την αρχή σε κάτι, έστω ότι εγώ με 4-5 φίλους παίρνω το ρόουντ μπουκ του 36ώρου και αποφασίζουμε να παίξουμε όλο το παιχνίδι αλλά οι 5 μας, σαφώς και δεν θα είναι ίδιο με το υπάρχουν εκατοντάδες μοτοσυκλέτες στους δρόμους αλλά και σαν εμπειρία επίσης δεν θα έχει ίση αξία. Το μυστικό βρίσκεται στην όλη προετοιμασία, την αναμονή, την ψυχολογία αλλά και το άγχος να είσαι άξιος ανάμεσα σε άλλους που έχουν την ίδια αγάπη με σένα, την μαγεία της οδήγησης μια μοτο.

Οπότε βάσει αυτών μάλλον δεν χωράνε μικρότητες και παιδιάστικες αντιδράσεις του στυλ εγώ είμαι καλύτερος από σένα κλπ. Με του περισσότερους από τους συμμετέχοντες σ' αυτή την κουβέντα έχουμε κάνει πολλά χλμ μαζί σε σφιχτό ορεινό στροφιλίκι, έχουμε χάσει τον δρόμο μας, έχουμε φάει μαζί, έχουμε πιει τις μπύρες μας και τα κρασιά μας, έχουμε πειράξει ο ένας τον άλλον δηλ είμαστε φίλοι. Πολλοί από αυτούς οδηγούν ταχύτερα από μένα, άλλοι πάλι είναι πιο αργοί από μένα, αλλά τελικά παραμένουν φίλοι μου κι εξακολουθώ να γουστάρω να πηγαίνω βόλτες μαζί τους. Για κάποιους πχ Χάρης (siraxanz) έχω διαβάσει ότι είναι απίστευτοι και άπιαστοι στην οδήγηση, αλλά και πάλι θέλω να πάω μια βόλτα μαζί τους.

Όμως το 36ωρο φαίνεται τελικά ότι είναι μοναχικός "αγώνας" αν μπορεί να χαρακτηριστεί τέτοιος, όμως και πάλι κάποιοι τον έκαναν ομαδικό πολλαπλασιάζοντας τον βαθμό δυσκολίας του. Εκείνο που πρέπει σε όλους να μείνει είναι η συμμετοχή και η προσπάθεια. Σαφώς το να είσαι μέσα στους πρώτους έχοντας κάνει όλα όσα προβλέπονται είναι επιτυχία, αλλά επιτυχία πρέπει να θεωρείται και ο τερματισμός πρωινές ώρες, η συμμετοχή δικάβαλων ακόμα και οι εγκαταλείψεις.

Τέλος περιμένω με αγωνία την συμμετοχή μου στο επόμενο (αν το επιτρέψουν οι συνθήκες), περιμένω να σας γνωρίσω κι από κοντά(όσους δεν ξέρω), περιμένω ν' ανταγωνιστώ μαζί σας, περιμένω το 15ο 36ωρο και πιθανότατα θα είμαι δικάβαλος μιας και δεν αποχωρίζομαι εύκολα την Χρύσα, που με έχει συντροφεύσει επάξια σε όλες μου σχεδόν τις εξορμήσεις όσα χρόνια είμαστε μαζί.

:beer: :beer: :beer:

mesastou
14/05/2011, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
... Το μυστικό βρίσκεται στην όλη προετοιμασία, την αναμονή, την ψυχολογία αλλά και το άγχος να είσαι άξιος ανάμεσα σε άλλους που έχουν την ίδια αγάπη με σένα, την μαγεία της οδήγησης μια μοτο.
Αυτό, η μαγεία. Δεν υπάρχουν λόγια... Και το γεγονός ότι , αν σε ενδιαφέρει, βλέπεις τις ικανότητες σου να βελτιώνονται, να αναπτύσεις μια άλλη σχέση με την μοτοσυκλέτα, τον δρόμο. Μια ... πως να το πώ, καλύτερη ... ροή.

Για κάποιους πχ Χάρης (siraxanz) έχω διαβάσει ότι είναι απίστευτοι και άπιαστοι στην οδήγηση, αλλά και πάλι θέλω να πάω μια βόλτα μαζί τους.
Είχα την τιμή να τους ακολουθήσω την μισή Κυριακή. Πολύ γρήγορη ομάδα. Πράγματι, είναι πολύ καλός ο ρυθμός τους. Και κυρίως πόσο άνετα τον ακολουθούν όλοι τους, όταν λίγο χάζευα τους έβλεπε να ... απομακρύνονται.

Όμως το 36ωρο φαίνεται τελικά ότι είναι μοναχικός "αγώνας" αν μπορεί να χαρακτηριστεί τέτοιος, όμως και πάλι κάποιοι τον έκαναν ομαδικό πολλαπλασιάζοντας τον βαθμό δυσκολίας του.
Έτσι ήταν για μένα στο πρώτο μου το 2009. Αλλά είναι τόσες πολλές οι μοτοσυκλέτες που δεν μπορείς να νιώσεις και τόσο μόνος. Φέτος βρήκα αδελφή ψυχή, στον ρυθμό και στην ηρεμία του χαρακτήρα , και μου άρεσε αυτό. Μόνο που ... ο ένας τσίτωνε ελαφρώς τον άλλο ... και έχει και τα αρνητικά του αυτό.

Εκείνο που πρέπει σε όλους να μείνει είναι η συμμετοχή και η προσπάθεια. Σαφώς το να είσαι μέσα στους πρώτους έχοντας κάνει όλα όσα προβλέπονται είναι επιτυχία, αλλά επιτυχία πρέπει να θεωρείται και ο τερματισμός πρωινές ώρες, η συμμετοχή δικάβαλων ακόμα και οι εγκαταλείψεις.

Το έχω σκεφτεί πολύ, θα επανέλθω με μεγάλο κατεβατό, αλλά καταλήγω πως επιτυχία είναι ... να το απολαύσεις. Ιδανικά και τις 2 μέρες.

Κατά τα άλλα για την ψιλοκοντρίτσα εδώ μέσα τι να πω, χαίρομαι που ξεπεράστηκε έτσι γρήγορα, ελπίζω να μην έμειναν πίκρες, οι δύο σας (ALX & Spyro) κάνατε κάποια χλμ μαζί, χωρίς να μιλάτε κατανοήσατε ο ένας τον άλλο, μάλλον περισσότερο από ότι αλλάζοντας κουβέντας στα εύκολα παρεξηγήσιμα φόρουμ.
Βίωμα που δύσκολα περιγράφετε με λόγια.

Τέλος περιμένω με αγωνία την συμμετοχή μου στο επόμενο (αν το επιτρέψουν οι συνθήκες), περιμένω να σας γνωρίσω κι από κοντά(όσους δεν ξέρω), περιμένω ν' ανταγωνιστώ μαζί σας, περιμένω το 15ο 36ωρο και πιθανότατα θα είμαι δικάβαλος μιας και δεν αποχωρίζομαι εύκολα την Χρύσα, που με έχει συντροφεύσει επάξια σε όλες μου σχεδόν τις εξορμήσεις όσα χρόνια είμαστε μαζί.
Ανταγωνιστείς; Όχι εμάς, τον εαυτό σου. Και ελπίζω όχι την ... Χρύσα. Σίγουρα δύσκολο το πρώτο σου 36ώρο να είναι και δικάβαλο. Θα λειτουργήσει ... καταλυτικά!

Λέχθηκε ήδη, αλλά το 36ώρο είναι και δρόμος ψυχοθεραπείας, θα πρόσθετα εγώ και ... αυτογνωσίας.:p

TROOPER
14/05/2011, 17:39
ρε ομορφοι...πηγατε 36ωρο για να μανουριασετε ποιος ειναι πιο γρηγορος,ποιος εκανε το 36ωρο προβλεπομενα και ποιος ειναι καλος η κακος αναβατης???

μερικα πραματα απο καποιους δεν τα καταλαβαινω....λες και θα κερδισετε το καπακι κανετε.νταξει.πηγατε,το κανατε περασατε καλα,ειδατε τα ορια σας,τραβατε να πιειτε καμια μπυρα τωρα και τις μετρατε σε αλλα πραματα.ελεος δλδ...!

υ.γ.ειναι ΚΑΙ αυτος ενας λογος, οχι ο βασικος, που δεν θελω να ξανασυμμετεχω στο 36ωρο.το οτι δλδ καποιοι το βλεπουνε ανταγωνιστικα σε σημειο που με χαλαει.

και του χρονου να στε καλα και να ξναπατε !!!:beer: :beer: :beer: :beer:

mesastou
14/05/2011, 19:12
Καλά τα λες αλλά γιατί σε χαλάει που κάποιοι (υποθετικά) το βλέπουν ανταγωνιστικά;
Ακόμα και αν πράγματι υπάρχουν κάποιοι που το βλέπουν έτσι θα μπορούσες να το προσπεράσεις και να μην δίνεις σημασία. Φυσικά μπορεί να μην μπορείς ή να μην θέλεις να το προσπεράσεις ...

TROOPER
14/05/2011, 20:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από mesastou
Καλά τα λες αλλά γιατί σε χαλάει που κάποιοι (υποθετικά) το βλέπουν ανταγωνιστικά;
Ακόμα και αν πράγματι υπάρχουν κάποιοι που το βλέπουν έτσι θα μπορούσες να το προσπεράσεις και να μην δίνεις σημασία. Φυσικά μπορεί να μην μπορείς ή να μην θέλεις να το προσπεράσεις ...

...η απλα μπορει να ανηκω στην κατηγορια των ρομαντικων και να μην θελω να προσπερασω τον ανταγωνισμο ανθρωπων με τους οποιους γυρναω ολοκληρη την ελλαδα, με σκοπο να ικανοποιησω το εγω μου και να γυρισω να κοντραριστω μαζι τους διαδικτυακα προσπαθωντας να πεισω για το ποσο γαματος ειμαι.

ελπιζω να ικανοποιησα την περιεργεια σου σε οτι εχει να κανει με το ατομο μου αν και δεν εχει σημασια γιατι εχω ηδη σχεση :lol: :lol:

παντα ορθιος :beer: :wave2:

ALX GS 11½
14/05/2011, 20:40
Δηλαδή ρε trooper τώρα μας λες ότι περίμενες από 250 διαφορετικούς ανθρώπους να είναι όλοι ρομαντικοί σαν κι εσένα? Και επειδή δεν είναι, είναι, αυτός είναι ο λόγος που δεν συμμετέχεις? :confused:
Σαν δικαιολογία μου άρεσε πάντως. Σαν πραγματικότητα, δεν με πείθει. Όχι ότι σε νοιάζει να με πείσεις κιόλας αλλά λέμε.

Φιλικά ε! Μην με παρεξηγήσεις και 'συ. :beer:

TROOPER
14/05/2011, 20:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Δηλαδή ρε trooper τώρα μας λες ότι περίμενες από 250 διαφορετικούς ανθρώπους να είναι όλοι ρομαντικοί σαν κι εσένα? Και επειδή δεν είναι, είναι, αυτός είναι ο λόγος που δεν συμμετέχεις? :confused:
Σαν δικαιολογία μου άρεσε πάντως. Σαν πραγματικότητα, δεν με πείθει. Όχι ότι σε νοιάζει να με πείσεις κιόλας αλλά λέμε.

Φιλικά ε! Μην με παρεξηγήσεις και 'συ. :beer:

δεν ειναι μερα περιοδου μου αλεξ οποτε δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης :lol: :lol:

στην ερωτηση σου (χωρις καμια προσπαθεια να σε πεισω) δεν περιμενω τπτ και ναι ειναι ενας απο τους λογους (οχι ο βασικος οπως εγραψα και πριν) που δεν θελω να συμμετεχω.

:beer: :wave2:

el-Gatto
14/05/2011, 21:32
Ολο αυτο το "σκηνικο" που βλεπω να εκτυλισεται μεσα εδω ,με στεναχωρει & με χαλαει.(στ'@rhidi@ σας ,το ξερω)
Απλα ,σκεφτομαι..και καταληγω οτι:
Ηταν καλυτερα...τοτε...παλια...που οι περισσοτεροι απο μας ΔΕΝ ασχολουνταν με internet & forums....
..τοτε που καταναλωναμε το χρονο μας σε βολτες....
...τοτε που βγαιναμε εξω να δουμε κοσμο και να μιλησουμε...να ανταλλαξουμε αποψεις...
...τοτε που τα συναισθηματα του 36άωρου ,τα κραταγε ο καθένας για τον εαυτό του...
...αντε και για κανα δυο φιλους ,σ'ένα τραπεζακι..με μπολικες μπυρες πανω του...εξω...κατω απ'τ'αστερια...
...κι ετσι ο "μύθος" διαδιδόταν απο στομα σε στομα...
...χωρις παρερμηνίες - φιλονικιες -&- κομπασμους.
Κι οποιανού του εκανε κλικ...απλα το δοκιμαζε...και -συνήθως- κόλλαγε ,απλα επειδη ,
..ειχε περασει 2 ημέρες Μοτοσυκλετιστικης Πανδαισιας & εντονης Ψυχο-Αποσυμπιέσης.
Αυτα....
Να'μαστε ολοι καλα και Ορθιοι!...και να ψαχνουμε λογους για να Χαμογελάμε! (κι οχι το αντιθετο)

................:wave2:

antsoar
14/05/2011, 22:51
Έλα να αλάξουμε λίγο κλίμα :beer: :beer:

Περί κούρασης το πόνημα

Περιγράφω την εμπειρία μου περισσότερο για εκπαιδευτικούς λόγους.

Είχα ακούσει πολλές διηγήσεις για τις επιπτώσεις της κούρασης στην αντίληψη και στα αντανακλαστικά, αλλά ποτέ δεν είχα φτάσει ξανά σε τόσο οριακό σημείο

Να θυμίσω πως οδηγούσα ένα S/S μηχανάκι που με κούραζε από μόνο του, ειδικά μέσα στα πολύ κλειστά κομμάτια.

Όταν έφτασα 5 χλμ πριν τους Ψαράδες έμεινα από λάστιχο, ήμουν ήδη πτώμα και κρύωνα. Χρειάστηκε να περιμένω 3 ώρες, μέχρι τις 12:30 για να έρθει η σκούπα να με μαζέψει.
Η επιστροφή ήταν ένα βάσανο, 4:00 ώρες μέσα σε ένα φορτηγό που πήγαινε με 40, και εγώ να κάθομαι πάνω στο κουτί που έχει για πρόσβαση στον κινητήρα, ανάμεσα στα δυο καθίσματα.
Φτάσαμε Γιάννενα μετά τις 4:00 το πρωί, και την επόμενη σηκώθηκα 9:30 για να προλάβω να βρω λάστιχο.

Τελικά ξεκινάω από το ξενοδοχείο στις 13:30 με το μοναδικό λάστιχο που μπόρεσα να βρω σε όλα τα Γιάννενα, ένα μεταχειρισμένο του 2005
Μπήκα στη διαδρομή από εκεί που έκλεινε ο κύκλος στα Γιάννενα και πήγαινε για Πλάκα.
Το ξεραμένο πίσω λάστιχο άρχισε να δείχνει την ανεπάρκειά του μετά το δρόμο τις ΔΕΗ.
Κάποια στιγμή πριν το Μουζάκι πατάω κάτι νερά και το μηχανάκι κάνει κάτι σαν highsiding και ακόμα αναρωτιέμαι πως έμεινα επάνω.
Στο Μουζάκι πια την έκανα για Καρδίτσα, Δομοκό, Καμένα Βούρλα.

Στα Καμένα Βούρλα έφτασα 10:00 και μετά από μισή ώρα αποφάσισα να ξεκινήσω την επιστροφή για Αθήνα.

Και εδώ αρχίζει το καλό, πια ήμουν ρετάλι από την κούραση, αλλά είπα θα κρατηθώ στα 160 και θα φτάσω σπίτι μου.
Αμ δε, μετά το πρώτο 20λεπτο έχω πέσει στα 130, και καταλαβαίνω ότι οι αντιδράσεις μου είναι μειωμένες, ενώ κρυώνω και περισσότερο, μάλλον από την κούραση, γιατί κανονικά είμαι πολύ ανθεκτικός στο κρύο.
Μέσα σε όλο αυτό δυσκολεύομαι να και προσανατολιστώ, η κούραση είναι τέτοια που δεν μπορώ να καταλάβω αν έχω περάσει την Υλίκη ή όχι.
Και εκεί μου συμβαίνει το εξής, έχω πέσει στα 120 και προσπερνάω ένα φορτηγό στην ευθεία, το μηχανάκι συνκλείνει προς το φορτηγό και εγώ δεν κάνω τίποτα, παρακολουθώ την σκηνή σαν να μην συμμετέχω, σαν να το βλέπω από πάνω, σαν να μην μπορώ να κάνω τίποτα.

Τρόμαξα, τρόμαξα με το όριο που είχα φτάσει τον εαυτό μου, εκεί είπα «μαλάκα βγές στην άκρη, δεν φτάνεις σπίτι σου απόψε»
Παρακάτω βλέπω διόδια, ακόμα δεν είχα καταλάβει που ήμουν, σταματάω να πληρώσω, και παραλίγο να μου πέσει η μηχανή.
Πάρκαρα μετά τα διόδια, έβαλα μια μπλούζα ακόμα από μέσα, και αφού πέρασε κανα 20λεπτο ξαναμπήκα στο δρόμο χωρίς ακόμα να ξέρω που είμαι.
Και εκεί που έλεγα από μέσα μου «έχω περάσει την Υλίκη, δεν την έχω περάσει?»
Βλέπω πινακίδα «Σχηματάρι Χαλκίδα» , αυτό ήταν, χοροπήδαγα πάνω στη μηχανή, σαν να είχα πιει Red Bull ήταν αυτό.
Από κι και μετά το σώμα μου μάζεψε τα υπολείμματα δύναμης που είχε και έφτασα σπίτι μου.

Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν παρόμοια εμπειρία, και γενικά θεωρώ τον εαυτό αρκετά ανθεκτικό στην κούραση και στην ταλαιπωρία, ίσως αυτό με έκανε να μην εκτιμήσω επαρκώς την κατάσταση.
Ευτυχώς χωρίς συνέπειες

Υ.Γ 36ωρο ξανάπαω, αλλά όχι με αυτό το μηχανάκι, και όχι με ταλαιπωρημένα λάστιχα.

guzzistas
15/05/2011, 00:17
Το μπλε kawa με το πίτα λάστιχο ήταν το δικό σου ε?

Το είδα και πολύ στανοχωρήθηκα....

Νάσαι καλά φίλε και του χρόνου πάλι!!!

daz
15/05/2011, 00:43
Ρε συγχαρητήρια λέμε σε όσους έτρεξαν για τον εαυτό τους.

Συγχαρητήρια σε όσους έκαναν το παραπάνω και τερμάτισαν και σε καλή θέση παίζοντας όλα τα παιχνίδια. Φίλοι μου είστε ή πολύ γρήγοροι, ή απλά γρήγοροι και πραγματικά σιδηρόκωλοι.

Συγχαρητήρια σε αυτούς που τερμάτισαν ξημερώματα και συμμετείχαν και την δεύτερη μέρα. Η επιμονή σας είναι όριο για πολλούς.

Συγχαρητήρια σε αυτούς που βρήκαν τα όρια τους και τα έσπρωξαν και λίγο παραπέρα.

Συγχαρητήρια σε όσους επέδειξαν πνεύμα αλληλεγγύης. Οι μοτοσυκλετιστές φημίζονται γι' αυτό και θα με στεναχωρούσε αν μέσα από μια τέτοια διοργάνωση δεν γινόταν αισθητό.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια στις ομάδες. Είναι πραγματικό κατόρθωμα αυτό που κάνατε.

Συγχαρητήρια και σε όσους το οργάνωσαν. Απ' ότι βλέπω έκαναν καταπληκτική δουλειά.

Θέλω να πιστεύω πως δεν εξαίρεσα κανέναν.

spyro
15/05/2011, 10:31
ως μια μικρογραφία της κοινωνίας μας το δείγμα των 250 μοτοσυκλετιστών τα είχε όλα πάντως... :p

- τους χαρούμενους και χαμογελαστούς που θέλαν να περάσουν καλά και όταν ερχόσουν δίπλα τους, δε τους ενδιέφερε αν είναι μπροστά σου ή πισω παρα μόνο να πηγαίνετε σβέλτα και παιχνιδιάρικα

- τους τσαντισμένους γιατι δε τους βγήκε μια στροφή και απο υποτιθέμενη τσαντίλα άνοιγαν τέρμα το γκάζι στην ευθεία που ακολουθούσε

- τους επικίνδυνους που έκοβαν όλες τις στροφές βγαίνοντας τελείως στο αντίθετο ρεύμα γιατί φοβόντουσαν να δώσουν λίγη κλήση στη στροφή, κάνοντας τη προσπέραση με τη σειρά της και αυτή επικίνδυνη. Η συγκεκριμένη κατηγορία για κάποιο περίεργο λόγο νομίζει ότι γρήγορος ρυθμός σημαίνει να ισιώνεις τις στροφές. Η έννοια του "πρέπει επιτέλους να τη στρίψω λίγο τη ριμαδα" δεν υφίσταται. Αμέτρητη εμπιστοσύνη στις συνθήκες που θα συναντήσει στην έξοδο :rolleyes:

- τους τουρίστες με μια κάμερα στο λαιμό που σταμάταγαν παντού

- τους χωμάτινους που με το που έβλεπαν καθίζηση στο δρόμο τους έπιανε τρελή χαρά και άνοιγαν το γκάζι τέρμα :lol: φοβεροί. πηγαίναν νορμάλ όταν ο δρόμος ήταν καθαρός και μ@μιώντας όταν έβλεπαν χώματα πέτρες και κώνους σήμανσης επικινδυνότητας.

- τους χεράδες που με clipons σε κάτι τσιμεντένιους δρόμους το πήγαιναν αεροπλάνο. Προσπαθώ να φανταστώ τι έκαναν στα καλά κομμάτια

- τους υπερευγενικους που μόνο και μόνο βλέποντας σε να πλησιάζεις έκαναν τέρμα στην άκρη ενω εσύ το μόνο που ήθελες είναι έστω και για λίγο να μην αγχώνεσαι για τις κατευθύνσεις και απλά να πηγαίνεις παρέα με ένα γκρουπ για να ξεκουραστείς έστω και λίγο

- τους έξυπνους που σε άφηναν να περάσεις και με το που πέρναγες σε πηγαίναν πατάκι για αρκετά χλμ

- τους αεροπλάνους που σε έκαναν να χαζεύεις και να προσπαθείς να καταλάβεις γιατι οι κοτρόνες μπροστά τους δεν επηρέαζαν τα 120άρια σε 17άρες ζάντες λάστιχα τους :wacko:

- τον δικάβαλο (έναν τέτοιον πέτυχα) που ήθελε σώνει και καλά να ακολουθήσει στο σβέλτο ρυθμό ενω ή κοπέλα πίσω ήταν έτοιμη να του ρίξει σφαλιάρες :lol:

- τους εγωιστές που ενώ κουβέντιαζες μαζί τους φιλικά κατα τη διάρκεια μιας στάσης, τελικά όταν τους πέρναγες στο δρόμο το βράδυ στο ξενοδοχείο δεν ήθελαν ουτε καλησπέρα να σου πουν

- τους υπερφορτωμένους ( παίρνω το σπίτι μου όλο για να πάω κάπου για 2 μέρες)

- τους γυμνούς (δεν παίρνω τίποτα πέραν αυτών που φοράω)

- τους καπνιστές, που στις στάσεις δεν έβγαζαν το κράνος πριν τελειώσουν το στρίψιμο του τσιγάρου

-τους αθλητές, που όταν άνοιγαν το bagster ξεχείλιζαν τα ισοτονικά και οι ενεργειακές μπάρες δημητριακών

.....

...

για σιγά να κάνω μια στάση γιατι είμαι σίγουρος ότι έχει και άλλους που ξεχνάω

:D

Cpt. Haddock
15/05/2011, 10:44
... τους πολυλογάδες.... :p :lol:

spyro
15/05/2011, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

μπα εσυ έλειπες απο το φετινό οπότε δεν είχαμε απο τέτοιους

:D

faraway
15/05/2011, 11:22

:lol: :lol: :lol:

vaska
15/05/2011, 11:46
@ Spyro

Είσαι Θεός λέμε, έλιωσα

:bawl: :bawl:

nio1981
15/05/2011, 13:02
συμφωνω με τον σπυρο...τα ειχε ολα ο μπαξες...και ισως τελικα και αυτο να ειναι το ωραιο.οσο για το παιχνιδι που εγινε σε πολλες περιπτωσεις και αυτο λογικο νομιζω οτι ειναι...ασε που ηταν απαραιτητο καποιες φορες για να ξυπνησεις και λιγο...

ηταν σουπερ παιδες απο καθε αποψη.

τελικα οσο παιρνουν οι μερες καταλληγω καπου....καταρχας νομιζω οτι το μηχανακι παιζει ρολο.περα απο τα ον οφ ολα τα υπολοιπα μου φαινονται ακαταλληλα για 36ωρο...ηρωες οι στριταδες.
ειναι μοναχικο οδοιπορικο.υπηρχαν στιγμες που με χαλαγε να ακολουθω τρενακι...και ψυχολογικα αλλα και οδηγικα.η μονη φορα που και το ηθελα και το επιδιωξα να βρεθω σε ομαδα ηταν μετα το πενταλοφο μεχρι τα γιαννενα μιας και ηταν ηδη νυχτα και ημουν και τρελα κουρασμενος.γιαυτο και λεω και παλι μπραβο στις ομαδες.

δικαβαλο?για μενα με τιποτα...

@αντωνη δεν πειραζει ρε φιλε...του χρονου θα εισαι καλυτερα προετοιμασμενος και θα το παμε

@βασκα να παμε ρε αλλα δεν σε περιμενω για τσιγαρο...ουτε το 1/3 δεν θα βγλουμε:a017:

τελος το 36ωρο δεν γινεται να αρεσει σε ολους.ειναι λογικο καποιοι να μην γουσταρουν να οδηγουν 12-14 ωρες αλλα να θελουν να χαζευουν και λιγο την φυση η να κατσουν να μασαμπουκιασουν η κατι πιο χαλαρο....ειδαμε τοσα ομορφα μερη και δεν μπορουσαμε να τα χαρουμε πραγματικα...

αντε να περασει ενας χρονος να ξαναπαμε....:a30: :a30: :a30:

gixxerpap
15/05/2011, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε ομορφοι...πηγατε 36ωρο για να μανουριασετε ποιος ειναι πιο γρηγορος,ποιος εκανε το 36ωρο προβλεπομενα και ποιος ειναι καλος η κακος αναβατης???

μερικα πραματα απο καποιους δεν τα καταλαβαινω....λες και θα κερδισετε το καπακι κανετε.νταξει.πηγατε,το κανατε περασατε καλα,ειδατε τα ορια σας,τραβατε να πιειτε καμια μπυρα τωρα και τις μετρατε σε αλλα πραματα.ελεος δλδ...!

υ.γ.ειναι ΚΑΙ αυτος ενας λογος, οχι ο βασικος, που δεν θελω να ξανασυμμετεχω στο 36ωρο.το οτι δλδ καποιοι το βλεπουνε ανταγωνιστικα σε σημειο που με χαλαει.

και του χρονου να στε καλα και να ξναπατε !!!:beer: :beer: :beer: :beer:

ναι, αλλά αν είναι να το κάνουμε παρέα, θα το ξανασκεφτείς, ε?
άσε τους άλλους να το βλέπουν ανταγωνιστικά, εμείς θα πάμε απλά για να τερματίσουμε πρώτοι:lol:

τρελαίνομαι να ακούω μαλακίες του στυλ, δεν είναι αγώνας, η ουσία δεν είναι το χρονόμετρο και λοιπές παπάτζες ...

guzzistas
15/05/2011, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
άσε τους άλλους να το βλέπουν ανταγωνιστικά, εμείς θα πάμε απλά για να τερματίσουμε πρώτοι:lol:

τρελαίνομαι να ακούω μαλακίες του στυλ, δεν είναι αγώνας, η ουσία δεν είναι το χρονόμετρο και λοιπές παπάτζες ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ, Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ....

:lol: :lol: :lol: :lol:

siraxanz
15/05/2011, 16:38
Σπύρο, τέλεια, ολες οι φυλές,
και του χρόνου.

vaska
15/05/2011, 18:38
Σε όλους σας

http://www.youtube.com/watch?v=gELhNbDcLE0

nio1981
15/05/2011, 18:50
Σε όλους σας

:beer: :beer: :beer: :beer:

siraxanz
15/05/2011, 21:43
Σε όλους σας

Βασίλη :sun: ωραίο:)

:beer: :beer: :beer: αλλά να τις πιούμε όχι μόνο στα σμαϊλις;)

spyro
15/05/2011, 21:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
.....

αλλά να τις πιούμε όχι μόνο στα σμαϊλις;)

:a01:

nio1981
15/05/2011, 21:58
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=116742&highlight=%E5%F4%E7%F3%E9%E1

:a09: :a09: :a09:

dimzab
16/05/2011, 00:40
PS2. Κανας απο τους Los Pagouristas ρε παιδιά που κάναμε το Σέλι μαζί δεν υπάρχει να κάνει καμια παρέμβαση? :D

:rolleyes:
45 λεπτά κάναμε σε κείνο το κομμάτι, για κάμποσα χιλιόμετρα δίπλα-δίπλα.

Και κανονικά να το πήγαινε κανείς, δεν νομίζω ότι θα κέρδιζε πάνω από 20 λεπτά.

TROOPER
16/05/2011, 08:46

μπααα

miraze
16/05/2011, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
:rolleyes:
45 λεπτά κάναμε σε κείνο το κομμάτι, για κάμποσα χιλιόμετρα δίπλα-δίπλα.

Και κανονικά να το πήγαινε κανείς, δεν νομίζω ότι θα κέρδιζε πάνω από 20 λεπτά.

Όπως τα λέει ο Ντίμ είναι

Τον Spyro με τον bro τον προσπεράσαμε κιόλας :eyepop: εμείς με 55 και αυτός με 53 :lol: στην ανηφόρα μετά την Κουμαριά πρός το σέλι (μάλλον θα ήταν και η μοναδική μας περίπτωση να τους προσπεράσουμε :lol: ) και μέχρι τον τερματισμό δεν μας έφτασαν. Στη στάση που κάναμε μετά για βετζίνα τους είδαμε να περνάνε από τον Κοπανό για Έδεσσα.

Επίσης όποιος δεν έπαιζε το παιχνίδι και το έκανε απλή διέλευση το πολύ να κέρδιζε 20 λεπτά, το πολύ!!! Εμείς με τα προβλεπόμενα χλμ το κάναμε 45 λεπτά τα 35χλμ του παιχνιδιού.

Cpt. Haddock
16/05/2011, 09:19
Ωραια ολα αυτά....

Αλλα

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ? :smokin:

miraze
16/05/2011, 09:34
Ωραια ολα αυτά....

Αλλα

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ? :smokin:

Ο Ολυμπιακός το Κύπελλο στο μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός Βόλου τον βάζελο και η ΑΕΚ τον Παοκ

Η Σιτι πήρε Κύπελλο

Η Μίλαν και η Μπορούσια το πρωτάθλημα................

Οι ΝΙΚΗΤΕΣ όμως του 36ωρου είναι όσοι κατάφεραν και τερμάτισαν το φετινό :smokin:

nio1981
16/05/2011, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze

Η Σιτι πήρε Κύπελλο

Οι ΝΙΚΗΤΕΣ όμως του 36ωρου είναι όσοι κατάφεραν και τερμάτισαν το φετινό :smokin:

το αυτο...:wave2: :wave2:

faraway
16/05/2011, 09:57

nio1981
16/05/2011, 10:10
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

daz
16/05/2011, 15:22

Η Σιτι πήρε Κύπελλο

Πάντως και όσους δεν κατάφεραν να τερματίσουν εγώ δεν θα τους έλεγα χαμένους. :beer:

nio1981
16/05/2011, 17:01
δεν θα διαφωνήσω ουτε μαζι σου αραπη μου...τις καλυτερες ιστοριες και τις καλυτερες φωτο τiς ακούσαμε/ειδαμε απο αυτους που δεν τερματισαν...εσυ το ξερεις καλυτερα οτι τα μερη εκει πανω ειναι απιστευτα ομορφα....:winka:

npat
16/05/2011, 18:50
μπααα

Αυτούνου μου φαίνεται του έχει αφήσει ανεπούλωτα τραύματα το Πάπιγκο...

:lol:

gixxerpap
16/05/2011, 19:22

δεν πειράζει, πάμε και χωρίς τον αμάνικο, παίρνουμε και τον λιγνό με τη SVούρα και είμαστε κομπλέ!
αρκεί να μην κοιτάς το χρονόμετρο και με αγχώνεις ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
16/05/2011, 19:23
Εμενα δε με θελει κανενας.... :sad:

vaska
16/05/2011, 19:51

Αφού δεν είσαι γλήγορος ρε φίλαι, τι να σε κάνουν??? Έρμα θα τους είσαι.

:bawl: :bawl: :bawl:

gixxerpap
16/05/2011, 20:18

τσώπα, τσώπα ... και σένα σε θέλουμε! όχι τίποτ΄άλλο να ΄χουμε κάποιον να μας αγχώνει στις στάσεις, να μη ξεχνιόμαστε....

''παιδιά, έχουμε μείνει πίσω παιδιά''
''ρε μαλάκες, έτσι δε βγαίνει το πρόγραμμα, το γαμήσαμε, σηκωθείτε να φύγουμε''
''παιδιά, δε βγαίνει σε κάθε ανεφοδιασμό τσιγάρο, τελειώνετε παιδιά''

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gixxerpap
16/05/2011, 20:20
Αφού δεν είσαι γλήγορος ρε φίλαι, τι να σε κάνουν??? Έρμα θα τους είσαι.

:bawl: :bawl: :bawl:

δεν τον έχεις δει ν΄ανεβαίνει στο preikestolen, γι αυτό μιλάς ...

Cpt. Haddock
16/05/2011, 20:21
:lol: :lol: :bawl: :rotflmao:

faraway
16/05/2011, 20:22

Mε απλά λόγια , "η ψυχή της παρέας " :lol: :lol: :lol:

vaska
16/05/2011, 20:34
Ρε σεις ο πακ10 μου αρέσει γιατί είναι παραβατικός χαρακτήρας. Λέμε στου κανόνες της ετήσιας "δεν προσπερνάμε άλλα γκρουπ για να το παίξουμε υπερπαγκόσμιοι".
Ο Συγκεκριμένος μόλις μας προσπερνούσε στην περσινή χαροπήδαγε πάνω στο εσώρουχο (1050) σαν πιθήκι. (να μην έχω πρόχειρη τη φωτογραφική να τον αποθανατίσω τον κιορατά.

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

gixxerpap
16/05/2011, 20:35
:lol: :lol: :bawl: :rotflmao:
γελάς ρε? αν κάτσει, και κάνουμε παρέα 36ωρο, θα σου φέρω και σφυρίχτρα:lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:

Cpt. Haddock
16/05/2011, 20:38
Ρε σεις ο πακ10 μου αρέσει γιατί είναι παραβατικός χαρακτήρας. Λέμε στου κανόνες της ετήσιας "δεν προσπερνάμε άλλα γκρουπ για να το παίξουμε υπερπαγκόσμιοι".
Ο Συγκεκριμένος μόλις μας προσπερνούσε στην περσινή χαροπήδαγε πάνω στο εσώρουχο (1050) σαν πιθήκι. (να μην έχω πρόχειρη τη φωτογραφική να τον αποθανατίσω τον κιορατά.

Bασκα παιδι μου, διαβασε καλά τους κανονες...

:smokin:

vaska
16/05/2011, 20:52
ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟ

226270

spyro
16/05/2011, 21:04
δεν πειράζει, πάμε και χωρίς τον αμάνικο, παίρνουμε και τον λιγνό με τη SVούρα και είμαστε κομπλέ!
αρκεί να μην κοιτάς το χρονόμετρο και με αγχώνεις ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

έτσι σε θέλω παληκάρι μου ... να τους ψήνεις απο τώρα για ομαδική moto.gr του χρόνου (σαν τσι παλιοί καλοί καιροί).

ο αμάνικος αμα μαζευτεί ο γνωστός λαός να είστε σίγουροι οτι θα ναι μέσα .... οτι και αν λεει τώρα :D

εδιτ ......

Σοφιανέεεεεεεεεεεεεεεεεε που είσαι ρεεεεεεε .... να ετοιμάζεσαι...........

nio1981
16/05/2011, 23:37
επειδης κατι εχω διαβασει σχετικα ....εγω γερμανιδες δεν σηκωνω απο κατω....με πιανει η μεση μου...:ninja:

TROOPER
17/05/2011, 09:01

ηρθα και στο επομενο ρε υποκειμενο.:ninja:

παμε οπου θελετε εκτος διοργανωσης.

TROOPER
17/05/2011, 09:04
τσώπα, τσώπα ... και σένα σε θέλουμε! όχι τίποτ΄άλλο να ΄χουμε κάποιον να μας αγχώνει στις στάσεις, να μη ξεχνιόμαστε....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μα ακριβως ομως!!!!!

npat
17/05/2011, 09:04
ηρθα και στο επομενο ρε υποκειμενο.:ninja:

Κι αυτό τραύματα σου άφησε...

:lol: :lol:

παμε οπου θελετε εκτος διοργανωσης.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=117524

:evil: :evil:

TROOPER
17/05/2011, 09:06
....
ο αμάνικος αμα μαζευτεί ο γνωστός λαός να είστε σίγουροι οτι θα ναι μέσα .... οτι και αν λεει τώρα :D

...........

ο αμανικος αμα κολησει....

Cpt. Haddock
17/05/2011, 09:14
:wacko:

226296

TROOPER
17/05/2011, 09:24
:wacko:

αυτο εννοουσα :a013:

nio1981
23/05/2011, 09:33
http://www.youtube.com/watch?v=gV1llyNPYoE

αφού σπάσαμε την παρθενιά του 36ωρου,μάθαμε και πως να φτιαχνουμε video...μεγαλες καλλιτεχνικες στιγμες...ενα ταλέντο που παει χαμενο και ενα ψωνιο που δεν θα βγει ποτε...κριμα κριμα κριμα...:a12:

spyro
27/05/2011, 18:58
αποτελέσματα:
http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,4473.msg59798/topicseen.html#msg59798

στο 46 εγώ και στο 70 ο brother. :lol:

η διαφορά των χλμ μου ήταν αναμενόμενη, αυτό που δε περίμενα ήταν να μετρήσει τόσο πολύ η χαζομάρα μου στις ερωτήσεις :p

δε βαριέσαι και μ@μω τα 36ώρα ήταν

:a25:

μακάρι και τα μελλοντικά να είναι όσο χορταστικά όσο και αυτό

siraxanz
27/05/2011, 21:16
Μιά χαρά Σπύρο,
σημασία έχει ο τερματισμός, όλα τα άλλα είναι γιά να λέμε...

Εμάς ενώ τερματίσαμε σαν ομάδα καλά με όλες τις φωτό, δύο απο τους οχτώ μας έχουν σαν μην τερματίσαντες!

Τι να λέει, μάλλον έχασαν τα χαρτιά των παιδιών!

antsoar
27/05/2011, 21:18
Είμαι στη μέση της κατάταξής με μόνο 4 φωτό και με σχεδόν τη μισή δευτερη μέρα :eyepop:

Εγινε σφαγή φέτος :lol:

nio1981
27/05/2011, 21:28
και εγω ειμαι στο εδβομηνταφευγα...λογικο με 7 λαθος απαντησεις και 10 λεπτα λαθος χρονο στα παιχνιδια...ααα και η αποκλιση 65 χλμ αναμενομενη αφου δεν ειχα δηλωσει αποκλιση...οπως και να εχει ηταν σουπερ...μακαρι να ειναι ετσι και του χρονου!!!:beer: :beer:

virus
27/05/2011, 22:43
και εγω ειμαι στο εδβομηνταφευγα...

ααααααα.... δηλαδη κοντα στο νουμερο συμετοχης;:lol:

nio1981
27/05/2011, 23:07
:nono: :nono: :nono:

κοντα στο τελικο νουμερο αυτων που τερματισαν....δεν αξιζω κυπελο????α????

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

edit¨το 69 εχει κλειδωσει και για του χρονου...σας απειλω.....

virus
27/05/2011, 23:10
περα απο την πλακα δεν εχουν σημασια για μενα τα νοουμερα. μαρεσει η φαση:winka:

nio1981
27/05/2011, 23:10
ναι ρε εννοειται....:beer: :beer: :beer: