View Full Version : Ακουει η Πατρα, οβερ! Μερος Δευτερον.
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
Χθες ειχα μια συζητηση με θεμα "φαγητο στην πατρα" σε μια παρεα..
Ποια ειναι η γνωμη σας πειτε μερικα μαγαζια που προτιματε (pizza,πιττες-σουβλακια,εστιατορια...)οταν βγαινετε ή παραγγελνετε..
Υ.γ.Για το ερωτημα με το ποδοσφαιρο εμαθα ευχαριστω..:beer:
akis_trevor
27/09/2013, 21:56
πωλ στα συνορα....οι της ανω πολης τον ξερουν...φαε σαντουιτς απο αυτον και θα με θυμηθεις...
Εχω να παω τουλαχιστον μια 15ετια που τον θυμηθηκες...:eek:
Ευχαριστω παντος..:beer:
akis_trevor
27/09/2013, 22:23
κι εγω ειχα να φαω αρκετα χρονια απο εκει(εμενα κοντα οποτε τον τιμουσα συχνα πυκνα)αλλα εδω και κατι μηνες τον επισκεπτομαι που και που.αν θες σε πιο εστιατοριο φαση η ποικιλιες κλπ εχω κι αλλα για προταση... :beer:
Το εγραψα στο πρωτο ποστ αν εχετε κατι πειτε το...:beer:
Υ.γ.Παντος για τον πωλ που λες τωρα που το σκεφτομαι την δεκαετια του 90 προτιμοτερο ηταν να φας απο τον υπονομο παρα απο εκει σκετος αρουραιος ηταν ο μπαγασας(αν ειναι ο ιδιος ακομα..)γιαυτο ηταν μονο για φανταρους-εμβολια καταλαβαινεις..:bawl:
akis_trevor
27/09/2013, 22:36
εγω ρε φιλε τοσες φορες εχω φαει απο εκει,ποτε δεν επαθα τπτ.και φιλοι-συγγενεις επισης.σε αντιθεση με αλλα γνωστα μαγαζια που πολλες φορες....may day may day,στο τρεξιμο.
για καλοκαιρι παιζουν μαγαζακια στο καστρο και στην τριων ναυαρχων ομορφα κι ωραια.υπαρχει ενα ωραιο ιταλικο το αλ ντεντε στα βραχνεικα(εστιατοριο),επισης ωραιες ιδιαιτερες κυπριακες πιτες εχει ο αριστος στα ψηλα αλωνια.εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την γωνια του μπαμπη στην κωνσταντινουπολεως αλλα δεν εχω φαει απο εκει.αλλη καλη φαση,καντινα στο ριο,1 ευρω το σουβλακι(λιγο μικρο μεν) αραζεις παραλια και μπυριτσα και εισαι αρχοντας!
leoncupra
27/09/2013, 23:06
στα βραχνεικα επισης υπαρχει και το ΄΄ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ΄΄
bros400pgm
28/09/2013, 08:45
Στα Βραχναικα υπαρχει το Alladin :lol:
Καλύτερη πίτσα και με διαφορά είναι το πόρτο ρίκο (όποιο από τα δύο, τό ένα είναι 3 Ναυάρχων το άλλο Αγυιά) κι έπεται το ρίμινι (ψηλά στην ακρωτηρίου), το καλύτερο πιτόγυρο στην Πάτρα είναι το ντουέτο (στην άνοδο της Γούναρη δεξιά λίγο πριν τα ψηλαλώνια).
taisteal
28/09/2013, 15:18
Mangiare στα ψηλαλωνια...χρονια σταθερη αξια...:p
Kατσε να στα πω εγω μαζεμενα...ΕχΟμε και λεμε:smokin:
ΒΡΩΜΙΚΟ
-Ρηγας/Αγ.Ανδρεου και Ζαιμη στο δεξι σου χερι,ενα πολυ μικρο/το ενα κ μοναδικο βρωμικο,εχω κανει τρελες κηδειες μετα απο σουρωματα :D /ΔΕΝ εχει να καθησεις
ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ
-Αχιλλειον/Παντανασσης πανω απο Μαιζωνος/κανει τρελη δουλεια,εχει ΠΑΡΑ πολυ καλο μαγειρευτο με μεγαλη ποικιλλια/πολυ καλες τιμες+μεριδες/ΚΑΝΕΙ ντελιβερι και σβελτο!
Αναρτα το καθημερινο μενου σε ενα blog που εχει φτιαξει. google--> axilleion patra(οι τιμες που εχει εκει ειναι +1Ε για εσενα,αυτες που δινει ειναι για μια εταιρια που περνει 30+ μεριδες την ημερα!)
ΚΡΕΠΑ/ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ/BURGER
-Delicious taste/ειναι σε εναν καθετο στην Πανεπιστημιου,νομιζω εχει κ κατι 5*5 πιο πανω/απιστευτες τιμες-τρελες ποσοτητες!!!/ΚΑΝΕΙ ντελιβερι και εχει κ πολυ χωρο κ μεσα+εξω για να καθησεις
Γκουγκλαρε το ,εχει σελιδα κ μπορεις να παραγγειλεις κ online πολυ πολυ ευκολα!
ΣΟΥΒΛΑΚΙ,ΜΕΖΕΔΕΣ
-Μακης+Τακης/πιτα+μεζεκλικια/συμβολη Πεντε δρομων στο Σκαγιοπουλειο/μικρο συνοικιακο,ΟΛΑ χειροποιητα,πεντακαθαρο/ΔΕΝ κανει ντελιβερι
-Ντουετο/πιτα/Γουναρη κατω απο τα γραφεια της Χ.Α./πολυ νοστιμες αλλα μικρες/ΔΕΝ κανει ντελιβερι
-Πλατεια/πιτες+κοτοπουλο σουβλας/πλατεια Αγιας Σοφιας/οχι τιποτα φοβερο αλλα ΚΑΝΕΙ ντελιβερι
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
-Colazione/ Aγ.Νικολαου+Αγ.Ανδρεου απεναντι απο την Εθνικη Τραπεζα/ πολυ καλες μακαροναδες,ΚΑΝΕΙ ντελιβερι(αλλα αργει τραγικα καποιες φορες!) αλλα ειναι λιιιγο ακριβουτσικος
-City Grill/Ελληνος Στρατιωτου/πολυ καλες μακαροναδες,ΚΑΝΕΙ ντελιβερι και ειναι πιο νορμαλ σε τιμες
ΠΙΤΣΕΣ
-Οτι ειπε ο vaska,απλα δεν ξερω αν κανουν ντελιβερι
-City Grill/Ελληνος Στρατιωτου/ικανοποιητικες πιτσες(τρωγονται χωρις να θυμιζουν πλαστικο οπως αλλες!),ΚΑΝΕΙ ντελιβερι
-Signiore/καλες πιτσες εχει γενικα αλλα καμια φορα μπορει να σου κατσει κ φολα!
ΜΕΖΕΔΟ-ΤΣΙΠΟΥΡΟ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Υπαρχουν πολλα,θα σου πω ποια προτιμαω ή πηγαινω πιο συχνα
-Σουσουρο/πλατεια 3 Ναυαρχων/ αψογη εξυπηρετηση-πολυ καλες τιμες-ολα τρωγονται/δεν εχει μεγαλη ποικιλλια
-Τα 2 γωνιακα που ειναι στο Καστρο/συνηθως εχει τρελη βαβουρα
-Αλαμπρα/Ψηλα Αλωνια/ικανοποιητικο φαγητο/ μην καθεσε στα μπροστα τραπεζια,ζητα να σε βαλουν σε καποιο απο τα πλαινα μπαλκονακια,ειναι "πριβε" τραπεζια για ειδικες καταστασεις:p
ΚΑΛΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ
ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ:
-Ναυτικο/Ριο,τερμα περα μετα τις καφετεριες/πολυ καλο φαγητο,ωραιος χωρος,τιμες αναλογες(8-9-10Ε το κυριως πιατο)
-Πινακοθηκη/Βραχνεικα/καλο φαγηρο κ πολυ ωραιος χωρος
-Πυξιδα/Βραχνεικα/οι αποψεις ποικιλλουν,εγω οσες φορες εχω παει εμεινα ευχαριστημενος,πολυ μεγαλες μεριδες
ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ:
-Φαγιουμ/σε καποιο απο τα στενα που σε βγαζουν στο Καστρο,εκει στο παρκινκ κατω απο την εκκλησια/ψαγμενο εστιατοριο,ενδιαφεροντα πιατα/τιμες αναλογες
-Σαλουμερια/Παντανασσης αναμεσα απο Μαιζωνος+πεζοδρορμο/πολυ καλα και ιδιαιτερα πιατα,ωραιος χωρος/τιμες αναλογες
-Βυζαντινον/το γνωστο ξενοδοχειο στον πεζοδρομο,στο εστιατοριο που εχει στο ισογειο/πολυ ωραια πιατα,ποικιλλια στον καταλογο απλα μαζευει κοσμο μεγαλης ηλικιας συνηθως
-Society/ηταν στο κατω μερος της πλατειας Γεωργιου αλλα εκλεισε κ θα ανοιξει στην Αγορα Αργυρη/ειχε ωραια πιατα με ποικιλλιας(απο burger εως πιο ψαγμενα) και ο χωρος μου αρεσε πολυ
ΦΑΓΗΤΟΚΑΦΕΣ(καφετεριες που εχουν κ φαγητο)
-Talks/Ψηλα Αλωνια/ οχι κατι το ιδιαιτερο(η ομελετα του ειναι πολυ ωραια!!!)/ μ αρεσει πολυ ο χωρος/ ο κοσμος ειναι "καπως"
-Βara-rara/πεζοδρομος Ρ.Φεραιου/λιγο στριμοκωλο μεσα αλλα ειναι ωραιο
Προσπαθησα να στα τοποθετησω στην καθε κατηγορια απο το πιο αξιολογο στο λιγοτερο(συμφωνα με τις προτιμησεις μου ε!!!);)
Σιγουρα υπαρχουν κ αλλα που ισως ξεχναω ή καποια που εβαλα και καποιοι θα διαφωνουν...Εγω μιλησα βαση των εμπειριων μου και σε ΚΑΝΕΝΑ απο αυτα δεν ειχα προβλημα ποτε!
ΥΓ:Μεγαλη η χαρη σου,40 λεπτα μου πηρε να σου τα γραψω:p
ΑΑΑ, και το Banana Moon(τωρα ανοιξε στην Γερμανου,ειναι το πρωην Orient Express του Κοτοπουλη που ηταν στα Ψ.Αλωνια) εχει ωραιο φαγητο.Δεν ειναι καθαρο εστιατοριο,ειναι bar-restaurant.
K επισης στη Γερμανου υπαρχει κ το "Απεναντι απο το Ωδειο" που εχει πολυ ωραια κουζινα κ συνδιαζει τσιπουροκατασταση αν θες.
Takata Dome
28/09/2013, 18:00
το καλύτερο πιτόγυρο στην Πάτρα είναι το ντουέτο (στην άνοδο της Γούναρη δεξιά λίγο πριν τα ψηλαλώνια).
Προσυπογράφω!
Συμφωνω με vaska και στα 2 στο ενα τον εχω πετυχει να τιμωρει κατι σουβλακια..:beer:
:beer: σε ολους!!!
Υ.γ.Camen :a20::a10:
bros400pgm
28/09/2013, 19:52
Φοιτητητς ο camen?:smokin:
Κατι τετοιο πιστευω και εγω..:smokin:
Συμφωνω με vaska και στα 2 στο ενα τον εχω πετυχει να τιμωρει κατι σουβλακια..:beer:
:beer: σε ολους!!!
Υ.γ.Camen :a20::a10:
This was last year
:lol::D
Kατσε να στα πω εγω μαζεμενα...ΕχΟμε και λεμε:smokin:
ΥΓ:Μεγαλη η χαρη σου,40 λεπτα μου πηρε να σου τα γραψω:p
Και είσαι και σεϊντάς. Τουλάχιστον λέγε ότι είσαι νηπιαγωγός να μην μας εκθέτεις.
taisteal
28/09/2013, 20:48
camen :a20:
Καλύτερη πίτσα και με διαφορά είναι το πόρτο ρίκο (όποιο από τα δύο, τό ένα είναι 3 Ναυάρχων το άλλο Αγυιά) κι έπεται το ρίμινι (ψηλά στην ακρωτηρίου),
Ανάποδα για μένα η σειρά . :D
Ανάποδα για μένα η σειρά . :D
Καλά δεν θα τα χαλάσουμε στη σειρά, το πολύ πολύ παίρνουμε και τις δύο και ξανακάνουμε το τεστ.
;)
Και είσαι και σεϊντάς. Τουλάχιστον λέγε ότι είσαι νηπιαγωγός να μην μας εκθέτεις.
Tην σκεψη βρε παπαρα εννοουσα,οχι την πληκτρολογηση:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
Φοιτητητς ο camen?:smokin:
Ε ας πουμε :a56::)
:smokin:
Tην σκεψη βρε παπαρα εννοουσα,οχι την πληκτρολογηση:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
Καλά σκεφτόσουνα 40 λεπτά συνεχώς???? Θα μου πάθεις τπτ και θα τρέχουμε.
:bawl:
georgeIII
26/11/2013, 15:27
Ξερετε αν υπαρχει εξουσιοδοτημενο συνεργειο suzuki στην Πατρα;
taisteal
26/11/2013, 15:31
Ανδριοπουλο θυμαμαι :yuck:
+1 :a04:
georgeIII
26/11/2013, 16:14
εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι πια αντιπροσωπος αλλα θα περασω απο εκει...
akis_trevor
26/11/2013, 16:15
την αντιπροσωπεια δεν την εχει πλεον αλλα εχει το σερβις.
Καλα τα λες απλα κραταει το service ακομα αν δεν κανω λαθος..Οπως το ιδιο κανει και με τα aprilia που την πηρε ο παπανικολαου τωρα..
georgeIII
26/11/2013, 16:22
την αντιπροσωπεια δεν την εχει πλεον αλλα εχει το σερβις.
αρα για αυτο το θεμα της ανακλησης στα gsxr με την τρομπα φρενου λετε να με καλυψει; Στην αμερικης ειναι ακομα;
akis_trevor
26/11/2013, 16:30
αρα για αυτο το θεμα της ανακλησης στα gsxr με την τρομπα φρενου λετε να με καλυψει; Στην αμερικης ειναι ακομα;
εφοσον εχει το εξουσιοδοτημενο ναι.η πατρα δεν εχει αντιπροσωπο της σουζουκι.ακουγοταν οτι θα ανοιξει μαγαζι ο σφακιανακης(οχι ο νοτης) εδω αλλα ακομα στο ακουσμα ειναι.
οχι,εχει μεταφερθει ειναι στην εθνικη στο ρευμα προς πατρα πριν την κανελλοπουλου,θα το δεις.
Αμα μπλεξεις με Ανδριοπουλο προκοψες:cry:
georgeIII
26/11/2013, 16:38
Αμα μπλεξεις με Ανδριοπουλο προκοψες:cry:
και τι να κανω αφου δεν υπαρχει αλλος... να κανω 200 χλμ στην καλυτερη περιπτωση για να αλλαξω τρομπα φρενου;
georgeIII
26/11/2013, 16:41
Πηγαινε θα σε καλυψει
ευχαριστω πολυ ολους σας! θα παω απο εκει και θα σας ενημερωσω ;)
Pan (dvs)
26/11/2013, 17:22
Για κανε μια ερωτηση εδω:
https://www.facebook.com/groups/716311678397178/
georgeIII
26/11/2013, 18:38
Για κανε μια ερωτηση εδω:
https://www.facebook.com/groups/716311678397178/
τι να ρωτησω ; (αν το λες σε μενα...)
Pan (dvs)
26/11/2013, 19:06
τι να ρωτησω ; (αν το λες σε μενα...)
Εχει πολλα gsxr η παρεα και ειναι αρκετοι απο Πελλοπονησο.Θα σε βοηθησουνε.
georgeIII
26/11/2013, 19:25
Εχει πολλα gsxr η παρεα και ειναι αρκετοι απο Πελλοπονησο.Θα σε βοηθησουνε.
ευχαριστω πολυ!
Εχουμε καποιον εμπιστο ταξιτζη να εκτελει για ενα μηνα περιπου, σχεδον καθημερινα, ενα δρομολογιο Μποζαιτικα-Αγ.Ανδρεα(Νοσοκομειο)?
Πρωινες ωρες λογικα,αλλα θα τις κανονισουμε τις λεπτομερειες με τον ιδιο!
Να πηγαινοφερνει ενα ατομο...
:beer:
Παει ο γιωργης κριμα..:(
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/239813
Παει ο γιωργης κριμα..:(
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/239813
Κρίμα. Ας αναπαυθεί το λοιπόν, ξυπόλητος όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια.
:(
"Αντίο" στο Αυτοκινητοδρόμιο - Η Δραπετσώνα μας "προσπερνά" και βλέπει Εκλεστόουν την Κυριακή!
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/256016
"Αντίο" στο Αυτοκινητοδρόμιο - Η Δραπετσώνα μας "προσπερνά" και βλέπει Εκλεστόουν την Κυριακή!
τι θυμήθηκες κ συ....:rolleyes:
Pan (dvs)
26/03/2014, 14:26
Μπα και αυτη δεν θα δει τη σημαια του τερματισμου.
Μακαρι να κανω λαθος φυσικα.
akis_trevor
26/03/2014, 14:27
εχει αναφερθει και στο αλλο θεμα της πιστας και εγινε μια μικρη κουβεντα. :)
παντως,δεν προκειται να γινει,εννοειται..
Vstrommer71
26/03/2014, 19:46
Kυριακη-Δευτερα-Τριτη 6-7-8 Απριλου θα ειμαι Πατρα.Τον νου σας ρεμαλια.Κανονιστε τιποτις:a014:
Δευτέρα πρωί έχει αναχώρηση στις 8.οο ακριβώς για Καλάβρυτα. Αυστηρά χωμάτινη διαδρομή (από Παναχαικό, Οβρυόκαμπο,
Λεόντιο, Σκεπαστό). Ανεφοδιασμός, καφές στα Καλάβρυτα και επιστροφή. Δεν θα είναι εύκολη η διαδρομή για ον-οφ μοτό λόγω του
χιονιού που υπάρχει. Αρα μοτοσυκλέττες μόνο χωματερές. Σε περίπτωση ασχημων καιρικών συνθηκών η διαδρομή θα αλλάξει .....ή θα
ματαιωθεί. Οποιος θέλει, έρχεται...............
akis_trevor
19/04/2014, 19:27
Δευτέρα πρωί έχει αναχώρηση στις 8.οο ακριβώς για Καλάβρυτα. Αυστηρά χωμάτινη διαδρομή (από Παναχαικό, Οβρυόκαμπο,
Λεόντιο, Σκεπαστό). Ανεφοδιασμός, καφές στα Καλάβρυτα και επιστροφή. Δεν θα είναι εύκολη η διαδρομή για ον-οφ μοτό λόγω του
χιονιού που υπάρχει. Αρα μοτοσυκλέττες μόνο χωματερές. Σε περίπτωση ασχημων καιρικών συνθηκών η διαδρομή θα αλλάξει .....ή θα
ματαιωθεί. Οποιος θέλει, έρχεται...............
have fun φιλε!!!:beer:
Τα είπαμε και από κοντά. Θα το πιλαλήξουμε το μονοπάτι!
:wave2:
Τα είπαμε και από κοντά. Θα το πιλαλήξουμε το μονοπάτι!
:wave2:
Δεν θα έχει μονοπάτι........... αλλά χωματόδρομους οι οποίοι με τις βροχές και τα χιόνια των
τελευταίων ημερών είναι σε ΄πολύ άσχημη κατάσταση.................... Και αν σκεφτείς πώς έχω
να οδηγήσω σε χώμα πάνω από τρία χρόνια...........................
Αλλωστε τα χλμ είναι αρκετά κι' αν μπλέξουμε με μονοπάτια θα καθυστερήσουμε αρκετά σύν
ότι τα δύο άλλα μηχανάκια δεν έχουν μεγάλες αυτονομίες, οπότε δεν έχουμε πολλά περιθώρια
για μονοπάτια.......................
Pan (dvs)
19/04/2014, 20:15
Ποιος εχασε μυαλο να το βρειτε εσεις.........
Δεν θα έχει μονοπάτι........... αλλά χωματόδρομους οι οποίοι με τις βροχές και τα χιόνια των
τελευταίων ημερών είναι σε ΄πολύ άσχημη κατάσταση.................... Και αν σκεφτείς πώς έχω
να οδηγήσω σε χώμα πάνω από τρία χρόνια...........................
Αλλωστε τα χλμ είναι αρκετά κι' αν μπλέξουμε με μονοπάτια θα καθυστερήσουμε αρκετά σύν
ότι τα δύο άλλα μηχανάκια δεν έχουν μεγάλες αυτονομίες, οπότε δεν έχουμε πολλά περιθώρια
για μονοπάτια.......................
Καλά βόλτα μαζί μου στο βουνό και να μη χαθούμε σε μονοπάτια δεν παίζει, απλά. Είναι στο dna μου
Καλά βόλτα μαζί μου στο βουνό και να μη χαθούμε σε μονοπάτια δεν παίζει, απλά. Είναι στο dna μου
Υπ' όψιν αρχηγέ, όσο πιο χωμάτινο εξοπλισμό μπορείς....................
taisteal
19/04/2014, 20:31
Παρτε και μια Go pro μαζι..μονιμη..
:D :a014::a014:
akis_trevor
19/04/2014, 20:33
ωχ.....θα ειδοποιησουμε τα σουπερ πουμα,καναλια,εμακ,ορειβατες κλπ ομαδες να ειναι σε ετοιμοτητα..
@bullmont: μην του λες χωματινο εξοπλισμο γιατι ειναι ικανος να φερει κουβαδακια κλπ!!:D
καλα να περασετε ρε παιδες....περιμενουμε φωτο...
ορειβατες κλπ ομαδες να ειναι σε ετοιμοτητα..
Λαμβανουμε δυνατα και καθαρα και αναμενουμε κληση αναγκης.Θα ειμαστε και φαγωμενοι απο το αυριανο οποτε ολα κομπλε!
Λαμβανουμε δυνατα και καθαρα και αναμενουμε κληση αναγκης.Θα ειμαστε και φαγωμενοι απο το αυριανο οποτε ολα κομπλε!
ωχ ΜΗΝ έρθεις να μας μαζέψεις με Ιταλικό, γιατί μετά θα χρειάζεται εμείς να μαζέψουμε εσένα
:p
Η Ιστορία επαναλάμβανεται! Σήμερα που θα μπορούσαμε να κάνουμε μια βόλτα, ρίχνει καλό νεράκι! Αύριο που θα δουλεύουμε θα έχει λιακάδα!
Η βόλτα λοιπόν ματαιώνεται...........................
Αναψα το τζάκι κι' άραξα στον καναπέ....................
Να μην βάλουμε και σε κόπο τον κάμεν να ψάχνει τον Βάσκα..........................
Να μην βάλουμε και σε κόπο τον κάμεν να ψάχνει τον Βάσκα..........................
:moutza:
Vstrommer71
21/04/2014, 10:40
Oξω ρε!:p
314727
akis_trevor
21/04/2014, 10:41
:moutza:
σε ζηλευουνε θωμα....αστους....:evil:
Pan (dvs)
21/04/2014, 10:43
314727
Απο το στομα μου το πηρες.Καπετανιοι του γλυκου νερου.
314727
τσού ρε λάκηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
314836
314837
314838
akis_trevor
23/04/2014, 15:22
:beer:
ωραιος ο βαγγελης!!!!
Ζαστοβα:
314844
314845
314845
314846
Χαραδρος:
314847
314848
314849
Pan (dvs)
23/04/2014, 16:28
Απο το στομα μου το πηρες.Καπετανιοι του γλυκου νερου.
Το παιρνω πισω.:D
Το παιρνω πισω.:D
Το γύρισες κι εσύ???
Κρίμα και σε νόμιζα άντρα φανατικό :p
Βαγγέλη όμορφα ρε, κάνε μας να ζηλέψουμε.
:a013::a013:
Το γύρισες κι εσύ???
Κρίμα και σε νόμιζα άντρα φανατικό :p
Βαγγέλη όμορφα ρε, κάνε μας να ζηλέψουμε.
:a013::a013:
Γιά σένα ρε κούκλε.....:
314855
314856
Τι εγινε παιδες για hard eduro βολτα λεγατε και εδω βλεπω ενα καλογυαλισμενο ΚΤΜ και φλαταδουρα?:lol::lol:
Η βόλτα λοιπόν ματαιώνεται...................
Τι εγινε παιδες για hard eduro βολτα λεγατε και εδω βλεπω ενα καλογυαλισμενο ΚΤΜ και φλαταδουρα?:lol::lol:
:plaf::nono::a26:
akis_trevor
17/06/2014, 15:47
ακουει η πατρα ρε ρεμαλια;;
το λεπον,επειδη ετσι γουσταρω:p την δευτερα το βραδακι,θα πιουμε καμια μπυρα;;;;
να γνωρισουμε τον chester,να ξαναδουμε μετα απο κατι χρονια τον λευτερη.να ξαναδω τον περαστικο γιατι με τοσο νερο προχτες,δεν ειπαμε και τπτ,εμεις οι πατρινομιναριδες να κανουμε τα δικα μας και ισως εχουμε γκεστ σταρ για αφηγηση ταξιδιου...:D
το λεπον,επειδη ετσι γουσταρω:p την δευτερα το βραδακι,θα πιουμε καμια μπυρα;;;;
να γνωρισουμε τον chester,να ξαναδουμε μετα απο κατι χρονια τον λευτερη.να ξαναδω τον περαστικο γιατι με τοσο νερο προχτες,δεν ειπαμε και τπτ,εμεις οι πατρινομιναριδες να κανουμε τα δικα μας και ισως εχουμε γκεστ σταρ για αφηγηση ταξιδιου...:D
ο vaska είναι οκ. Την έχει σκίσει την γάτα είπαμε, μόνο να με ειδοποιήσει πάλι κάποιος γιατί το αλτζχάιμερ (όνομα ασθένειας και αυτό) είναι προ των πυλών αν δεν έχει μπει ήδη μέσα.
chester24
18/06/2014, 17:51
Ακουει ακουει!! Εγω μεσα! Πειτε μερος και ωρα.. οβερ
έλα ρε ακη. λοιπόν εκτος απροοπτου και εγω μεσα :D αλλα το αυτο οπως ο vaska στειλε παλι κατι εκει προς κυριακη μερια γιατι με το τρεξιμο το πσκ θα χαθει η μπαλα :D
akis_trevor
18/06/2014, 19:30
εγω σΚολαω κατα τις 8.30-9 οποτε θα ερθω στα καπακια.εχει 2-3 μαγαζακια για μπυριτσα κλπ στην πλατια μαρκατου(ψηλα στην ερμου,πανω απτην ασφαλεια)οποτε βρισκομαστε εκει κατα τις 9.15.
αν καποιος εχει καποια αλλη ιδεα ας την πει.....
taisteal
18/06/2014, 19:36
Παρακολουθω...
:D
akis_trevor
18/06/2014, 19:46
Παρακολουθω...
:D
ας τους σε αγωνια :D
taisteal
18/06/2014, 19:49
Αντε να μαζωχτουμε στΟ Πατρα να πιουμε καμμια μπυρα,πειτε μονο ποια μερα βολευει να το κανονισουμε
akis_trevor
19/06/2014, 00:14
:rolleyes:
βλεπεις κατι εκει ψηλα;;;;;
αντε,ψησου... :)
@taisteal,για την ερχομενη δευτερα παιζει να κατηφορισεις η να το μεταφερουμε;απλα αποτι μου ειπε ο λευτερης τον βολευε δευτερα-τριτη-τεταρτη.
taisteal
19/06/2014, 04:51
βλεπεις κατι εκει ψηλα;;;;;
αντε,ψησου... :)
@taisteal,για την ερχομενη δευτερα παιζει να κατηφορισεις η να το μεταφερουμε;απλα αποτι μου ειπε ο λευτερης τον βολευε δευτερα-τριτη-τεταρτη.
Δεν ξερω ακομη σιγουρα την μερα,αν θελετε μεταφερετε το κ βλεπουμε
akis_trevor
22/06/2014, 17:42
τελικα θα την πιουμε(την μπυρα ντε)αυριο ρε παλικαρια;;;
ela akh ρε φιλε απλα ειμαι στην αναμονη για μια δουλιτσα αλλα ειμαι μεσα γενικα :D θελω και τον Leader με τον αι γκαρμην, θελω την δοση Μου :P
chester24
22/06/2014, 19:10
Και εγω αυτο θα ρωτουσα Ακη.. Εγω ειμαι μεσα παντως
taisteal
22/06/2014, 19:16
Ακη καντο λιγες μερες μετα..
Την Παρασκευη ας πουμε..
Aκη κάντο λίγους μήνες μετά....
Τον Σεπτέμβριο άς πούμε.........
Για αυριο ειμαι μεσα... Για Πεμπτη-Παρασκευη δυσκολα...
οποτεδήποτε, οπωσδήποτε μέσα
akis_trevor
22/06/2014, 21:00
το λεπον,επειδη αυτον το μηνα δεν ειχα πολλα εξω,μπορω να πιω 2 μπυρες την ιδια βδομαδα!!!yeah!!!χαχαχαχα..
αν θελετε πινουμε μια μπυριτσα αυριο και την παρακσευη που θα κατεβει και ο τζωρτζ,ξαναβρισκομαστε(οσοι μπορουμε)...ε;
να πουμε 9.15 στην πλατεια μαρκατου->εχει ενα μαγαζακι που λεγεται υποβρυχιο βανιλια με καλες τιμες και αραγμα στην πλατεια.
βαγγελη,οταν με το καλο ερθεις θα σου κανουμε καλωσορισμα και το ξερεις ;)
chester24
22/06/2014, 21:04
το λεπον,επειδη αυτον το μηνα δεν ειχα πολλα εξω,μπορω να πιω 2 μπυρες την ιδια βδομαδα!!!yeah!!!χαχαχαχα..
αν θελετε πινουμε μια μπυριτσα αυριο και την παρακσευη που θα κατεβει και ο τζωρτζ,ξαναβρισκομαστε(οσοι μπορουμε)...ε;
να πουμε 9.15 στην πλατεια μαρκατου->εχει ενα μαγαζακι που λεγεται υποβρυχιο βανιλια με καλες τιμες και αραγμα στην πλατεια.
Οκεικ... Μεσα για αυριο, παρασκευη δουλευω γαμωτ..
Ωραιο το μαγαζακι αυτο, ειχα παει τις προαλλες.. :D
Δεν το βάζεις λίγο παραέξω??? Θα βράσουμε στα τσιμέντα ανάμεσα.
akis_trevor
22/06/2014, 21:53
Δεν το βάζεις λίγο παραέξω??? Θα βράσουμε στα τσιμέντα ανάμεσα.
προταση εκανα...επειδη ξερω οτι ειναι καλα εκει..οπου γουσταρετε..
Δεν ανεβαινουμε στο καστρο και οπου βρουμε και βολευει καθομαστε? Να παρει κ τον αερα του ο vaska?
Εχει πολλα μαγαζακια...
Κ Ριο με βολευει εμενα αν θετε...Εχει ενα ωραιο μαγαζακι με το που περνας τις γραμμες του τρενου μεσα στο Ριο στα δεξια...
μεσα λεμε !!! αντε να σας δουμε .. οντως ο κυριος Θωμας εχει δικιο για το μαγαζακι...