Σύνδεση

View Full Version : Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Σελίδες : 1 [2] 3

Multi-Duc
23/09/2005, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αμαν ! Ολο το λεξικο εκανες copy-paste !!!

:a03:

Sorry :bigcry:

gdevelek
23/09/2005, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Μην είμαστε απόλυτοι. Δε νομίζω ότι φταιει τόσο η μοτοσυκλέτα ,όσο οι αναβάτες. Όταν βλέπεις ξεκράνωτους να πηγαίνουν λες και κάνουν αγώνα drag τότε δε θα φταίει ούτε ο ταρίφας που σταμάτησε, ούτε το λεωφορίο ούτε κανένας(χωρίς να τους δικαιολογώ που σταματάνε, αλλάζουν λωρίδες κλπ όποτε τους καπνίσει). 'Αν, λέω, άν πηγαίνανε όλοι λίγο πιο συντηριτικά έχοντας μέσα μας τον φόβο που λέγαμε πιο πρίν, μήπως θα γλιτώναμε πολλά;

Μα και γω αυτό γράφω: Ότι πρέπει να έχουμε επίγνωση του κινδύνου και να οδηγούμε ανάλογα.

Το κράνος ίσως σου σώσει τη ζωή, αλλά και ένα σμπαραλιασμένο πόδι (για το οποίο το κράνος δεν κάνει τίποτε) δεν είναι κάτι που θα ήθελα να γευτώ...

Maira
23/09/2005, 13:36
Μην είμαστε απόλυτοι. Δε νομίζω ότι φταιει τόσο η μοτοσυκλέτα ,όσο οι αναβάτες. Όταν βλέπεις ξεκράνωτους να πηγαίνουν λες και κάνουν αγώνα drag τότε δε θα φταίει ούτε ο ταρίφας που σταμάτησε, ούτε το λεωφορίο ούτε κανένας(χωρίς να τους δικαιολογώ που σταματάνε, αλλάζουν λωρίδες κλπ όποτε τους καπνίσει). 'Αν, λέω, άν πηγαίνανε όλοι λίγο πιο συντηριτικά έχοντας μέσα μας τον φόβο που λέγαμε πιο πρίν, μήπως θα γλιτώναμε πολλά;

Η μηχανή σου δίνει ελευθερία! Θα σημφωνήσω μαζί σου!
Επειδή δίνει ελευθερία δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι μ.....κια μας κατέβει! Ακουσα για ένα παλικάρι που του έκοψαν τα πόδια! Πω πω λένε όλοι. Είδες τι έπαθε με τη μηχανή;Δε ρωτησε κανένας πώς και τι. Το παλικαράκι πήγενε με 160 στην Εθνική και θεώρησε έξυπνο να περάσει ανάμεσα από δυο νταλίκες την ώρα που η μια προσπέρναγε την άλλη. Από φυσική ξέρετε; Οι νταλίκες πρεπει να πηγαίναν με 100 (να 'ναι καλά ο ταχοκλέφτης). Το αποτέλεσμα΄ήταν το αναμενόμενο. Βρέθηκε κάτω από τις ρόδες!

Που φταίει η μηχανή αν ο αναβάτης δεν έχει ιδέα της διαφοράς του να πηγαίνεις γρήγορα και λογικά με το να πηγαίνεις γρήγορα και με τα μυαλά πάνω απ'το κεφάλι;

Alx 84
23/09/2005, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Η μηχανή σου δίνει ελευθερία! Θα σημφωνήσω μαζί σου!
Επειδή δίνει ελευθερία δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι μ.....κια μας κατέβει! Ακουσα για ένα παλικάρι που του έκοψαν τα πόδια! Πω πω λένε όλοι. Είδες τι έπαθε με τη μηχανή;Δε ρωτησε κανένας πώς και τι. Το παλικαράκι πήγενε με 160 στην Εθνική και θεώρησε έξυπνο να περάσει ανάμεσα από δυο νταλίκες την ώρα που η μια προσπέρναγε την άλλη. Από φυσική ξέρετε; Οι νταλίκες πρεπει να πηγαίναν με 100 (να 'ναι καλά ο ταχοκλέφτης). Το αποτέλεσμα΄ήταν το αναμενόμενο. Βρέθηκε κάτω από τις ρόδες!

Που φταίει η μηχανή αν ο αναβάτης δεν έχει ιδέα της διαφοράς του να πηγαίνεις γρήγορα και λογικά με το να πηγαίνεις γρήγορα και με τα μυαλά πάνω απ'το κεφάλι;

Τις προάλλες στην κηφισίας πήγαινα με 20-30 χλμ ανάμεσα από τα σταματημένα αυτοκίνητα, ενώ κάτι παλικάρια (ξεκράνωτοι πάντα) πήγαιναν με 60+. Λέω εγώ τώρα, άν ανοίξει μια πόρτα που συμβαίνει συχνά και τη φάει ο τύπος στο γόνατο τι γίνεται; Τι να το κάνω που θα έχει δίκο κ θα φταίει ο κουτάκιας; Το κακό θα έχει γίνει. Παω αργά γιατί βιάζομαι μου είχαν πει κάποτε. Όχι , δεν είμαι συντηριτηκούρας, ούτε ο ηθικός ( του στιλ πάω κάτω από το όριο ταχώτητας κλπ) κλπ, αλλά παίζουμε με τη ζωή μας εδω περα. Δε βλέπω το λόγο να πηγαίνουμε τάπα μέσα στην κίνηση αυξάνοντας την πιθανότητα ατυχήματος κατακόρυφα. Το κακό όμως είναι ότι εμείς τα λέμε κ συμφωνούμε. Για τους άλλους τι κάνουμε;

gdevelek είχεις δίκιο. Κανένας μας δε θέλει να νιώσει κάτι τέτοιο(εκτός άν κάποις βαρέθηκε να δουλεύει και θέλει αναρρωτική:lol:) Προσπαθούμε όμως να προστατευόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα. Κράνος, μπουφάν, γάντια και πάλι λιγα είναι. Ας μας βασανίσουν λίγο οι μπότες και το δερμάτινο παντελόνι. Μπορεί όμως να μας γλιτώσουν από πολλα.
Πάντα προστασία και οδήγηση με σύνεση.

gdevelek
23/09/2005, 13:57
Δεν φοράω δερμάτινο παντελόνι, φοράω όμως επιγονατίδες. Κι ανάμεσα σε εκείνους που με κοιτάζουν με περιέργεια, υπάρχουν μερικοί που με ρωτούν πού τις πήρα.

Maira
23/09/2005, 14:11
Έχω κάτι φίλους που κατεβαίνουν στενάκια στη μια ρόδα. Έρχονται μετά και λένε: "πήγαινα με τοσα.... ήμουν τόση ώρα στη μια ρόδα.... έκανα δυο κωλιές μπροστα από τους μπάτσους...."
Όλοι αυτοί έχουν φάει μήνες στα νοσοκομεία. Τους είπε κανείς ότι η μηχανή φτιάχτικε για να πηγαίνει στη μία ρόδα; Αν ήταν έτσι θα την έφταχναν με έναν τροχό! Τους είπε κανένας ότι θα γίνουν πιο πλούσιοι ή πιο έξυπνοι με όλα αυτά; Τι; για την μαγκιά; Για να πουλήσουν μούρη παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους κορώνα γράμματα;Είμαι οδηγός μηχανής και έχω το μικρόβιο του δικύκλου. Τη ζωούλα μου όμως και το σώμα μου το αγαπάω!
Αν κάτσει η στραβή θα το δεχτώ γιατί επέλεξα να είμαι πάνω σε δυο τροχούς ακάλυπτη. Δε θα το επιδιώξω όμως κιόλας!

Πριν από ένα χρόνο είχε ένα άσχημο τρακάρισμα. Ένας τύπος που ούτε εκείνος δεν ξέρει τι είχε πιει, έφαγε το STOP καθώς κατέβαινε μια κατηφόρα. Πήγαινα με 40 κι εκείνος με 80. Το χέρι μου δεν επανήλθε ποτέ. Όχι κάτι σοβαρό αλλά Το νεύρο του αγκώνα με ενοχλή που και που. Δεν μπορώ να δουλέψω εκεί που δούλευα.

Τι να κάνω;Μηχανή όμως θα πάρω και πάλι. Δε θα μου κόψουν την ελευθερία μου όλοι αυτοί οι βλάκες που κυκλοφορούν με τα αμαξάκια τους.Ούτε η κάθε Κατίνα που πήρε δίπλωμα (ένας θεος ξέρει πώς) και βγαίνει για ψώνια!

Η μηχανή έχει κίνδυνο. Πιο επικίνδυνο όμως ακόμα είναι το ανθρώπινο μυαλό όταν δε σκέφτεται!!!!

:mad:

Alx 84
23/09/2005, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Δεν φοράω δερμάτινο παντελόνι, φοράω όμως επιγονατίδες. Κι ανάμεσα σε εκείνους που με κοιτάζουν με περιέργεια, υπάρχουν μερικοί που με ρωτούν πού τις πήρα.

Για κάθε μέρα είναι καλές. Αν πάς όμως μοτοβόλτα θέλεις κάτι παραπάνω. Υπάρχουν και συνειδητοποιημένα άτομα, αλλά δυστυχώς είναι λίγοι

Alx 84
23/09/2005, 14:47
Έχω κάτι φίλους που κατεβαίνουν στενάκια στη μια ρόδα. Έρχονται μετά και λένε: "πήγαινα με τοσα.... ήμουν τόση ώρα στη μια ρόδα.... έκανα δυο κωλιές μπροστα από τους μπάτσους...."
Όλοι αυτοί έχουν φάει μήνες στα νοσοκομεία. Τους είπε κανείς ότι η μηχανή φτιάχτικε για να πηγαίνει στη μία ρόδα; Αν ήταν έτσι θα την έφταχναν με έναν τροχό! Τους είπε κανένας ότι θα γίνουν πιο πλούσιοι ή πιο έξυπνοι με όλα αυτά; Τι; για την μαγκιά; Για να πουλήσουν μούρη παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους κορώνα γράμματα;Είμαι οδηγός μηχανής και έχω το μικρόβιο του δικύκλου. Τη ζωούλα μου όμως και το σώμα μου το αγαπάω!
Αν κάτσει η στραβή θα το δεχτώ γιατί επέλεξα να είμαι πάνω σε δυο τροχούς ακάλυπτη. Δε θα το επιδιώξω όμως κιόλας!

Πριν από ένα χρόνο είχε ένα άσχημο τρακάρισμα. Ένας τύπος που ούτε εκείνος δεν ξέρει τι είχε πιει, έφαγε το STOP καθώς κατέβαινε μια κατηφόρα. Πήγαινα με 40 κι εκείνος με 80. Το χέρι μου δεν επανήλθε ποτέ. Όχι κάτι σοβαρό αλλά Το νεύρο του αγκώνα με ενοχλή που και που. Δεν μπορώ να δουλέψω εκεί που δούλευα.

Τι να κάνω;Μηχανή όμως θα πάρω και πάλι. Δε θα μου κόψουν την ελευθερία μου όλοι αυτοί οι βλάκες που κυκλοφορούν με τα αμαξάκια τους.Ούτε η κάθε Κατίνα που πήρε δίπλωμα (ένας θεος ξέρει πώς) και βγαίνει για ψώνια!

Η μηχανή έχει κίνδυνο. Πιο επικίνδυνο όμως ακόμα είναι το ανθρώπινο μυαλό όταν δε σκέφτεται!!!!

:mad:

Υπάρχουν άτομα που δε σκέφτοναι τις συνέπεις στω πράξεών τους. Μου έχουν πεί φίλοι για ένα παλικάρι που πήγαινε μέσα στο ψυχικό(που είναι τίγκα στο στενό) με 170 με το βρωμόκουτό του. Γιατι; Ποιό το νόημα; Θες να τρέξεις; έβγα αττική, πήγαινε σε μια πίστα και σκίστο. Καλώς ή κακώς όλοι μας κάνουμε βλακείες. Και τις σούζες και τα εντο κλπ. Το θέμα είναι που και πως τα κανεις. Το χειρότερο όμως είναι οι τύποι που δε μαθαίνουν από τα λάθη τους. Μιλούσα με μια φίλη λέγοντάς της τι δάκρυ έριξα μια φορά με ανοιχτή τη ζελατίνα στο κράνος (που πλέον την κλείνω). Το θέμα είναι ότι εκείνη οδηγεί μονίμως χωρίς κράνος και μου έλεγε για το κρύο κλπ. ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;; να κρυώνω και να μη φοράω κράνος;; Τι κολλημένη λογική είναι τούτη. Και το κακό είναι ότι πάλι εγώ θα γίνω ο κακός, ο πρίξας, ο υπερπροστατευτικός όταν προσπαθώ(μάταια) να την πείσω να φοράει το καταραμένο το κράνος για να μην πάθει κάτι.
Οι άλλοι που τσακίζονται για τα καλά και ξανακαβαλάνε μοτό χωρίς κράνος; Μήπως τελικά ο καθαρός αέρας πάνω τη μοτό χαζεύει τους ανθρώπους;:confused: :(

Maira
23/09/2005, 14:53
Αμ δε φταίει ο αέρας! Οι περισσότεροι απ'αυτούς μέχρι να πάρουν μηχανή κατεβαίναν σε κόντρες με φτιαγμένα παπάκια!Νομίζουν ότι η μηχανή είναι το ίδιο!Όταν καταλάβουν τη διαφορά ίσως να είναι αργά!Ελπίζω πάντως να προλάβουν!
:sad:

Alx 84
23/09/2005, 15:16
Αμ δε φταίει ο αέρας! Οι περισσότεροι απ'αυτούς μέχρι να πάρουν μηχανή κατεβαίναν σε κόντρες με φτιαγμένα παπάκια!Νομίζουν ότι η μηχανή είναι το ίδιο!Όταν καταλάβουν τη διαφορά ίσως να είναι αργά!Ελπίζω πάντως να προλάβουν!

Συνήθως δεν την καταλαβαίνουν ποτέ. Εκεί είναι η διαφορά του μοτοσυκλετιστή με τον τύπο που απλώς καβαλάει μοτοσυκλέτα.
Η πλάκα είναι ότι χθές έβλεπα ένα video με stunts, κόντρες κλπ. Πρίν προλάβω να ρωτήσω σε ποιά χώρα ήταν, είδα ξεκράνωτους τύπους, με σορτσάκια και η απάντηση ήρθε μόνη της. ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!

tifoefs
23/09/2005, 15:17

Μη σε παρουν και δω τα κλαματα δεν θα το αντεξω . . .

Ηδη αλλαξα μια φορα και δεν εχω αλλο μπουρνουζι !!

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

24512

kawasaki ZX-12
23/09/2005, 16:26
Συνήθως δεν την καταλαβαίνουν ποτέ. Εκεί είναι η διαφορά του μοτοσυκλετιστή με τον τύπο που απλώς καβαλάει μοτοσυκλέτα.
Η πλάκα είναι ότι χθές έβλεπα ένα video με stunts, κόντρες κλπ. Πρίν προλάβω να ρωτήσω σε ποιά χώρα ήταν, είδα ξεκράνωτους τύπους, με σορτσάκια και η απάντηση ήρθε μόνη της. ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!

ενταξει μην τα παραλεμε κιολας!!εχω δει παρα πολλα dvd με stunts απο αμερικη και απο αλλου και κανεις τους δεν φοραει κρανος!!

και σε κουβεντα με την παρεα τι κανουν οι μαλακες ειπωθηκε οτι ετσι πουλανε καλυτερα!!

πηγαινε στο no limit και κοιτα ολα τα dvd κανεις τους δεν φοραει κρανος!!!

Alx 84
23/09/2005, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
ενταξει μην τα παραλεμε κιολας!!εχω δει παρα πολλα dvd με stunts απο αμερικη και απο αλλου και κανεις τους δεν φοραει κρανος!!

και σε κουβεντα με την παρεα τι κανουν οι μαλακες ειπωθηκε οτι ετσι πουλανε καλυτερα!!

πηγαινε στο no limit και κοιτα ολα τα dvd κανεις τους δεν φοραει κρανος!!!

Για να λέω την αλήθεια, δεν έχω δει κανένα ξεκράνωτο. Γυμνό ναι, αλλά όχι ξεκράνωτο!

kawasaki ZX-12
23/09/2005, 16:55
λοιπον το ενα απο dvd λεγεται jugment day εζει νουμερο 1και 2

εχω δει και αλλα αλλα δεν μου ρχονται τωρα!
και γυμνοι και χωρις κρανος:wave2:

Herr Fortis
23/09/2005, 16:57
Όσα αναγράφονται είναι σωστά. (ειδικά όσα αναφέρει ο Multi-Duc, για τους φόβους και τις φοβίες! Έμεινα .... speechless :eyepop: ) Μπορούμε να γράψουμε άλλα τόσα. Αλλά το συμπέρασμα στο οποίο θα καταλήψουμε είναι ότι τελικά είμαστε το... αυγό.

Όταν ο άνθρωπος μεγαλώνει, δεν είναι απαραίτητο ότι ωριμάζει. Μαθαίνει όμως να οριοθετεί καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Θέλετε η εμπειρία, θέλετε οι φόβοι (ή φοβίες :wacko: ), όπως και να το περιγράψετε δεν νοιώθουμε το ίδιο με την μηχανή μας όταν είμαστε 20, όταν είμαστε 30 ή όταν μεγαλώσουμε ακόμα πιο πολύ. Τουλάχιστον εγώ, δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να χωθώ με το CBR, όπως έκανα πιο παλιά, όταν το πρωτοπήρα ή ακόμα πιο παλιά με το ξηροκάμπανο το NSRάκι.

Δεν θέλω να το παίξω ούτε στοχαστής, ούτε φιλόσοφος της μηχανής. Η προσπάθεια μου είναι να πείσω κάποιους (όπως ο φιλαράκος με το Kazer, που διάβασα την περιπέτεια του) να είναι λίγο πιο προσεκτικοί με το συγκεκριμένο εργαλείο.

Αυτό που κάνει απολαυστική την οδήγηση είναι η αίσθηση ελευθερίας που δίνει. Είναι ίσως η πιο χαρούμενη αίσθηση μοναξιάς. Η απόλαυση δεν έρχεται ούτε στην σούζα μέσα στην κίνηση, ούτε στην σφήνα με 1000, ούτε στο χώσιμο χωρίς λάστιχα 'για να δώ, πόσο άντεχε να με πάρει στη στροφή'. (τουλάχιστον προσωπικά).

Η δική μου η αναζήτηση κατέληξε σε μια βαριά μηχανή, που μου προσφέρει ένα άνετο ταξίδι και μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας (αν μη τι άλλο, 400 κιλά σίδερο είναι :dizzy: ). Η ευχή μου είναι να φτιάξουν κάποια στιγμή 2-3 πίστες καλές, ώστε να μπορώ να παίρνω και το CBRακι μου και να πηγαίνω εκεί να ξεσπάω την αδρεναλίνη μου. Υπό ελεγχόμενες συνθήκες.

Υ.Γ. Όσοι δεν μπορούν να κατανοήσουν τις 'ανοησίες' που γράφω, θα το καταλάβουν όταν θα δουν για πρώτη φορά το δικό τους πιτσιρίκι. Γιατί ξαφνικά αυτό γίνεται η νούμερο 1 προτεραιότητα. :wave2:

ela ela
24/09/2005, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Herr Fortis
Δεν είναι όπως ακριβώς το περιγράφεις, αγαπητέ φίλε. Θα πρέπει να έχουμε φοβίες για πολλά πράγματα (ειδικά εμείς που καβαλάμε τα δίκυκλα) για να μπορούμε να έχουμε την αδρεναλίνη να δουλεύει.

Το λέω όμως και το τονίζω. Φοβία και όχι Πανικό!!! Υπάρχει διαφορά τεράστια. Η φοβία εξιτάρει και στο τέλος είναι αυτή που προσφέρει την αίσθηση του ωραίου και της ικανοποίησης.

Όταν δοκίμασες να χώσεις για πρώτη φορά την μηχανή σου, στα όρια της, δεν μπορεί να μην ένοιωσες φόβο? Αυτό είναι που σε έκανε μετά να πανηγυρίζεις. Το ίδιο ισχύει και με την σούζα, το έντο, κτλ...

Ο φοβισμένος οδηγός είναι ο σωστός οδηγός. Αυτός που φοβάται ότι στο αμάξι μπροστά που οδηγάει η γιαγιά, θα κάνει απότομα δεξία. Και αυτή κάνει. Αυτός που φοβάται ότι ο ταρίφας, θα σταματήσει απότομα. Και το κάνει. Προσφέρει ασφάλεια ο φόβος.

Τονίζω ξανά... Ο φόβος κάνει καλό. Ο πανικός όχι. :nono:

(και επειδή κάποιοι από εσάς είστε έτοιμοι να μου ορμήξετε, σας υπενθυμίζω ότι παραθέτω προσωπικές απόψεις. Οχι θεωρίες συνόλου :winka: )

Εξου και η παροιμια"Ο φοβος φυλαει τα ερμα"

πανας
25/09/2005, 00:00
νομιζω πως απλα αξιζει να βιωνουμε τα μικρα μυστικα μας αποθυμενα.
οσο σωστα η λαθος θεωρουνται αυτα.
αλλωστε ο χαρακτηρας μας καθοριζει την μοιρα μας.:winka:

Maira
26/09/2005, 07:39
Σίγουρα κάποια στιγμή ήρεμουμε. Το μικρόβιο όμως δε φεύγει. Και όσο καταπιέσουμε τον ευατό μας, κυρίως εν ονόματι της οικογένειας, να μην καβαλήσουμε ξανά μηχανή, τόσο γινόμαστε και πιο δυρτυχισμένοι. Είναι άλλο να προσαρμόζουμε τα θέλω μας στις συνθήκες της κάθε στιογμής, κι άλλο να προσαρμόζει η κάθε στιγμή τα θέλω μας! Το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο!

Maira
26/09/2005, 08:04
Μη σε παρουν και δω τα κλαματα δεν θα το αντεξω . . .

Ηδη αλλαξα μια φορα και δεν εχω αλλο μπουρνουζι !!

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Να σε κεράσω μια μπύρα για να δεις ότι δεν κλαίω πια??

:beer:

Αντε στην υγεία μας!!!

tifoefs
26/09/2005, 08:59
Να σε κεράσω μια μπύρα για να δεις ότι δεν κλαίω πια??

:beer:

Αντε στην υγεία μας!!!

Ωραια ... το ριξαμε στα μπυροπουλα παλι . . .

Και ετσι πρωινιατικα για να μη μας γινετε συνηθεια και να φτιαχνουμε μπυρομπακα για να τραβαμε το θαυμασμο σας ε ;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Maira
26/09/2005, 09:05
Μετά τα χτεσινά, δε νομίζω πως σταματήσαμε καθόλου! Είναι η συνέχεια της προηγούμενης βραδιάς!!!!

:a9:

Maira
26/09/2005, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από πανας
νομιζω πως απλα αξιζει να βιωνουμε τα μικρα μυστικα μας αποθυμενα.
οσο σωστα η λαθος θεωρουνται αυτα.
αλλωστε ο χαρακτηρας μας καθοριζει την μοιρα μας.:winka:

Δε θα τα έλεγα αποθυμένα. Η λέξη αυτή κρύβει κάτι το λάθος.
Αυτά είναι τα θέλω μας. Οι ανάγκες μας. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τη μηχανή ακόμα κι αν τον περισσότερο καιρό την έχουμε αραγμένη. Ξέρουμε ότι οποιαδήποτε στιγμή την παίρνουμε και φεύγουμε!
Επιθυμία!!!!!

πανας
27/09/2005, 13:41
Δε θα τα έλεγα αποθυμένα. Η λέξη αυτή κρύβει κάτι το λάθος.
Αυτά είναι τα θέλω μας. Οι ανάγκες μας. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τη μηχανή ακόμα κι αν τον περισσότερο καιρό την έχουμε αραγμένη. Ξέρουμε ότι οποιαδήποτε στιγμή την παίρνουμε και φεύγουμε!
Επιθυμία!!!!!

τα πραγματικα θελω (αναγκες) μας βιολογικα ως οργανισμοι ειναι
λιγη τροφη λιγο νερο και ενα σημειο προστασιας απο τα καιρικα φαινομενα.
μια χαρα μπορεις να ζησεις και χωρις μηχανη:winka:
τα μεγαλυτερα ταξιδια γινονται με αλλα μεσα:winka:
δεν καταλαβαινω το λαθος της λεξης που χρεισημοποιω
:confused:
γινε λιγο ποιο σαφης.
επιθυμια:confused: :confused: :confused:

να εισαι καλα αγαπητη μου:wave2:

stavrogin
27/09/2005, 15:49
"Τα μισα απο τα βιβλια στα οποια οφειλω τις γνωσεις μου ,κανονικα δεν θα επρεπε να τα ειχα διαβασει"Οσκαρ Ουαιλντ

Ειναι λαθος να κανουμε μονο το σωστο,ειναι σωστο να κανουμε ΚΑΙ το λαθος.

Κοινως,Αξιζει.Αν δεν αξιζε το,ζειν επικινδυνως.Θα ειμασταν ακομα στα σπηλαια και θα ζουσαμε πολυυυυυυυυυυ επικυνδινα.Οσων αφορα τους ατυχους,η ζωη εχει και θυματα.Νομοτελεια
Φυσικα δεν θα εχω την ιδια αποψη αν εγω ειμαι ο ατηχος ή καποιος δικος μου (χτυπα ξυλο).Νομοτελεια.

Maira
28/09/2005, 10:41
γινε λιγο ποιο σαφης.

να εισαι καλα αγαπητη μου:wave2:

Τα θέλω δεν είναι μόνο οι βιολογικές ανάγκες. Αυτό που μας κάνει και λεγόμαστε άνθρωποι είναι ότι έχουμε και ψυχικές ανάγκες. Αυτές για τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικές ως προς την ένταση με την οποία θέλει να καλύπτει την κάθε μια! Άυτή είναι η αν'αγκη που μας κάνει να ζούμε με μια μηχανή!!!

afrotwin
28/09/2005, 11:44
exoume pi ksana sto parel8on gia afto to zitima ala olo ke perisoteri kenourioi erxonte me tis idies anazitisis ke prepi na ta ksana leme

prepi na kseroume pote i motosikleta mas ine metaforiko meson ke pote ergalio apolafsis ke pexnidiou

ke afto to ka8orizi panta o topos o xronos ke i psixodia8esi mas
pote mesa se polis den prepi na ipervenoume oria
mesa stis poli oloi asfiktioun giati exoume mazefti poli an8ropoi se simio na min xorame
afto dimiourgi kinisi entasi eknevrismo ke san apotelesma exoun ola afta to na dimiourgoun aprovleptes spasmodikes kinisis stous odigous me skopo na ektonosoun to 8imo tous
telefteo fenomeno ine na vlepoume odigous aftokiniton na alazoun lorida apotoma ke aproidopioita me poli epikindina apotelesmata gia tous odigous motosikletas den 8elo na to skeftome ala nomizo oti afti i odigi ine ke afti odigi motosikletas pou ipoferoun perisotero mesa se ena aftokinito logo epagkelmatos...

afta lipon ke merika ala dedomena kanoun tin odigisi mesa stis polis epikindini oso argi ke an ine oi aloi giro mas

kat epektasi ine diki mas ef8ini otan den mporoume na sigkratisoume tin entasi pou mas diepi ke 8eoroume oti an aniksoume to gkazi 8a ksefigoume apo tin katapietsiki kinisi
edo i periptosis atiximatos ine poli megales

gia afto leme oti i motosikleta mesa stin poli ke mesa stin kinisi prepi na ine metaforiko meson
an xrisimopiois diaforetika tin moto mesa se afta ta dedomena ise epikindinos gia sena ke tous alous ke fisika ili8ios....

se periptosis opos ise men se e8niki odo
ke den kseris na diavazis tin kinisi to odostroma tin ekseliksi tis porias i 8eoris oti mporis na trexis anamesa se aftokinita me terasties taxitites ke toso megales pou den exi tin dinatotita o an8ropinos nous na se antilif8i ke esi 8eoris oti ta aftokinita den prepi na alazoun poria i oti ine 8ema tixis i afinis se opiodipote alo eksogeni paragonta tin odigisi ektos tis logikis
tote ise epikindinos gia tous alous ke ton eafto sou ke fisika ili8ios

se kamia periptosi den ftene ta oximata gia afta pou mas simvenoun
ala o an8ropinos paragontas

se kanena politiko dromo den exoume dikeoma na trexoume me taxitites anepitreptes gia tin an8ropini asfalia poso malon stin elada pou ke i sin8ikes odostromatos ine trisa8lies

episis den simeni oti epidi esis exete oreksi gia megalese telikes oti sas anikoun ke i dromoi i ke oi aloi ine empodio mprosta sas

fantastite oti mpori to aftokinito pou fenomenika sas kovi ton dromo exi gia odigo ena ikogeniarxi pou trexi stous dromous oloi mera gia na 8repsi tin ikogenia tou ke giati i doulia tou ine i moni merimna pou exi stin zoi tou ke san politis exi dikeoma na vriskete ston dromo ke na odigai opos prepi i kseri kalitera gia na petixi ton skopo tou
ke den vgike gia na sas kopsi ton dromo ke oute prospa8i na kani kati kako se alous odigous genikotera

episis den vgikes ston dromo san enan maniasmeno neo pou trexi i adrenalini apo ta aftia tou gia na prokalesi tin zoi tou epikindina ke na ektono8i opos meriki apo esas

fisika ke iparxi provlima giati i elada 8eori pio sovara 8emata oti tis apoferoun leftoudakia ke politiko ofelos ke xestike gia tis anagkes ton neon gia taxitita ektonosi ke ala tetia
8eoroun oti kalitera na sas plakosoun oi gonis sas sto ksilo na iremisete para na kanoun kati gia na min stotoneste stous dromous aloi ili8ioi apo eki...

telika iparxi provlima epidi dieonizoume tin ili8iotita?

me ta iparxonta dedomena lipon o ka8e enas apo emas ine aksios tis tixis tou otan nomizi oti to gkazi se mia mixani to exoume gia na trexoume olou8e...

as fai ta moutra tou as skoto8i as tou tixi oti nane den simeni oti oloi imaste ili8ioi

exo xasi ke ego polous filous me mixanes
an itan ili8ioi?
den itan se olo to fasma ton prakseon tous
ala stis periptosis pou den foragan kranos itan ili8ioi
se periptosis pou den ikseran ti kavalousan itan ili8ioi
se periptosis pou apsifousan ton kindino i ton prokalousan itan ili8ioi
se periptosis pou den skeftotan ton sinodigo tous itan ili8ioi
se genikes grames prepi na kanis kati ili8io gia na kindinepsis

prepi na ise ektos elenxou i na min exis siniditopioisi oti esi mpori na ise o pio sostos tou kosmou o alos omos mpori na min ine

ton empistevese?

an vgi me8ismenos ston dromo?
an ton tsimpisi melisa ka8os odigai?
an?
an?

gia afto den anigoume to gkazi parea me alous
ala se dromous opou imaste sigouri oti den kindinevoume
se dromous ef8ia tis tripolis as poume se e8nikes ke kalo odostroma me areei kinisi
ke fisika se pistes

ola ta ipolipa politika meri anikoun se olous ke ine gemata me aprovlepta simvanta

opios den to katalaveni afto 8a ton 8imomaste me agapi....

Cpt. Haddock
28/09/2005, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

Σωστότατος.

:a18: :a18: :a012:

Tigas
28/09/2005, 12:01
:a19: :a18:

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.:beer:

πανας
28/09/2005, 14:52
Τα θέλω δεν είναι μόνο οι βιολογικές ανάγκες.ΑΛΛΟ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ.
Αυτό που μας κάνει και λεγόμαστε άνθρωποι είναι ότι έχουμε και ψυχικές ανάγκες. Αυτές για τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικές ως προς την ένταση με την οποία θέλει να καλύπτει την κάθε μια! ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΤΙΖΩ ΑΠΩΘΥΜΕΝΑ
Άυτή είναι η αν'αγκη που μας κάνει να ζούμε με μια μηχανή!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ

:wave2: :wave2: :wave2:

Κανένας
28/09/2005, 15:05
γινε λιγο ποιο σαφης.

να εισαι καλα αγαπητη μου:wave2: :rolleyes: :confused:

ε που να καταλάβουν βρε φίλε τι εννοείς αφού όλες τις λέξεις λάθος τις έχεις γράψει
Μιλάμε ότι άμα συνεχίσεις έτσι θα κηρύξω την ανεξαρτησία της Κορινθίας και θα προτείνω εξοστρακισμό σου στην Αθήνα
:smokin: :a029::a9:
:a13:

Alx 84
28/09/2005, 19:44
πολύ σωστός ο afro!!!

Maira
29/09/2005, 13:47
Ένας μηχανόβιος οδηγάει πάντα (ή έτσι πρέπει να οδηγεί) με προσοχή. Κανείς δεν τον υπολογίζει και πολλές φορές ούτε καν οι άλλες μηχανές. Υπάρχουν δε πάρα πολλοί άσχετοι στους δρόμους. Όταν όμως ανεβαίνει στη μηχανή, γι' αυτόν η στιγμή αυτή είναι αρκετή. Δεν χρειάζεται να κάνει ένα κάρο μ.....κίες για να νοιώσει καλά. Αυτό έννοώ όταν λέω επιθυμία. Όχι την επιθυμία να πας με χίλια ή να είσαι στη μία ρόδα!Η απόλαυση μιας διαδρομής όσο μικρής ή μεγάλης γίνεται και με προσεκτηκή οδήγηση και το λέει αυτό κάποια που δεν έχει μηχανή εδώ και 4 μήνες. Και μόνο που αγγίζω το γκριπάκι από μηχανή ανατριχιάζω! Αυτή είναι η ανάγκη!!!
:wacko:

πανας
29/09/2005, 13:58
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
[B]Ένας μηχανόβιος οδηγάει πάντα (ή έτσι πρέπει να οδηγεί) με προσοχή.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ

Κανείς δεν τον υπολογίζει και πολλές φορές ούτε καν οι άλλες μηχανές.
ΣΩΣΤΟ !ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΜΩΣ
Υπάρχουν δε πάρα πολλοί άσχετοι στους δρόμους. Όταν όμως ανεβαίνει στη μηχανή, γι' αυτόν η στιγμή αυτή είναι αρκετή. Δεν χρειάζεται να κάνει ένα κάρο μ.....κίες για να νοιώσει καλά.
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ
Αυτό έννοώ όταν λέω επιθυμία. Όχι την επιθυμία να πας με χίλια ή να είσαι στη μία ρόδα!Η απόλαυση μιας διαδρομής όσο μικρής ή μεγάλης γίνεται και με προσεκτηκή οδήγηση και το λέει αυτό κάποια που δεν έχει μηχανή εδώ και 4 μήνες. Και μόνο που αγγίζω το γκριπάκι από μηχανή ανατριχιάζω! Αυτή είναι η ανάγκη!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΙΠΑΚΙΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ:D

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ
ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ:wave2: :wave2:

πανας
29/09/2005, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
:rolleyes: :confused:

ε που να καταλάβουν βρε φίλε τι εννοείς αφού όλες τις λέξεις λάθος τις έχεις γράψει
Μιλάμε ότι άμα συνεχίσεις έτσι θα κηρύξω την ανεξαρτησία της Κορινθίας και θα προτείνω εξοστρακισμό σου στην Αθήνα
:smokin: :a029::a9:
:a13:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ:a2:
οχι στην Αθήνα έλεος.... προτείνω Καστελόριζο.

αν και το σωστό είναι να με ανακυρήξετε αναξ:a23: :a23:

Maira
30/09/2005, 13:49
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
[B]Ένας μηχανόβιος οδηγάει πάντα (ή έτσι πρέπει να οδηγεί) με προσοχή.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ

Κανείς δεν τον υπολογίζει και πολλές φορές ούτε καν οι άλλες μηχανές.
ΣΩΣΤΟ !ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΜΩΣ
Υπάρχουν δε πάρα πολλοί άσχετοι στους δρόμους. Όταν όμως ανεβαίνει στη μηχανή, γι' αυτόν η στιγμή αυτή είναι αρκετή. Δεν χρειάζεται να κάνει ένα κάρο μ.....κίες για να νοιώσει καλά.
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ
Αυτό έννοώ όταν λέω επιθυμία. Όχι την επιθυμία να πας με χίλια ή να είσαι στη μία ρόδα!Η απόλαυση μιας διαδρομής όσο μικρής ή μεγάλης γίνεται και με προσεκτηκή οδήγηση και το λέει αυτό κάποια που δεν έχει μηχανή εδώ και 4 μήνες. Και μόνο που αγγίζω το γκριπάκι από μηχανή ανατριχιάζω! Αυτή είναι η ανάγκη!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΙΠΑΚΙΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ:D

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ
ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ:wave2: :wave2:

Η έλλειψη της μηχανής με κάνει να καταλαβαίνω τι είναι αυτό που μου λείπει!!!!

Με κάνει να εκτιμώ αυτό που έχασα!!!!!:wave2:

Tropeas
30/09/2005, 15:58
Η έλλειψη της μηχανής με κάνει να καταλαβαίνω τι είναι αυτό που μου λείπει!!!!

Με κάνει να εκτιμώ αυτό που έχασα!!!!!:wave2:

Αμα σου πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα... :bigcry: :bawl: :sad:

ela ela
01/10/2005, 00:58
Λοιπόν παιδιά σήμερα θα σας διηγηθώ μία ιστοριούλα!
Εδώ και καιρό έχω μετακομίσει σε καινούργια πολυκατικοια οπου μεταξύ των άλλων ενοίκων είναι και κάποιος γύρο στα 60 χρόνων,ο οποίος δεν ακούει καλά!
Η δουλειά του έμαθα από κάποιους ήτανε λέει να έφτιαχνε βενζινάδικα και να τα συντηρεί μου είπε προτεραία ο ίδιος άλλα δεν κατάλαβα καλά λόγω του ότι δεν μιλάει και καλά,άλλα καταλαβαίνει τα πάντα!!
Ένα απόγεμα λοιπόν έπλενα τη μότο μου ένα Ζ750 μαύρο και είχα ακουμπισμένο στο περβάζι μια αλοιφή γυαλισματος διπλά στη μοτοσυκλέτα.
Και ενώ εγώ βρισκόμουνα σε σημείο που δεν φαινομουνα(όχι επιτιδες)έτυχε να βγαίνει ο άνθρωπος αυτός και το μάτι του να πέφτει κατευθείαν επάνω στην αλοιφή,την ποιανη και την περιεργάζεται να δει τι είναι"α λέω αυτός ξέρει από τέτοια"
Ενώ λοιπόν είχαμε μόνο ένα" γεια" στην είσοδο όποτε βρισκόμασταν,άρχισε να μου εξιστορεί με λίγα λογία πως βρίσκεται σε αυτη τη κατάσταση σήμερα.
"Και εγώ μου λέει είχα μια jawa αγωνιστικια στα νιάτα μου,φορουσα κράνος και της ειχα βαλει και προστατευτικα σιδερα,μου το ειχε πει καποιος που ειχα δει μου λεει ουτως ωστε αμα πεσεις να μην σε πλακωσει η μηχανη αλλα να εισαι κατω απο αυτα τα σιδερα"κατι σαν τα σημερινα μανηταρια δηλαδη.
"Ειχα και vespa μου κανει ειμουνα απο τους πρωτους εφτα στην ελλαδα,εβαζα το κοστουμακι μου και την κοικλοφορουσα μου κανει"
"Μια μερα λοιπον μου λεει πηγαινε στη δικια του να την π@@@η καταλάβατε και όπως κατεβενε λέει από το αιγαλεο σε μια γέφυρα πετάγεται ένας βλάκας "όπως πάντα"και τον κοπανάει μια καλή,από τότε εγχειρησεις και λοιπές θεραπείες ο άνθρωπος τελικά κατελυξε από ότι κατάλαβα από αυτά που μου έλεγε να λειτουργεί με τον μισό του εγκεφαλο!!!! γιαυτο και μιλάει έτσι.
Μάλιστα μου έδειξε τι δεν μπορεί να προχωρήσει σε ευθεία γραμμή όπως αυτοι που σου βαζουνε όταν είσαι μεθυσμένος άλλα περπατάει κανονικά όμως>Επισεις πάει από τη μεριά που ερχονται τα αμάξια για να τα βλέπει γιατί δεν τα ακουει.Οι γιατροί του είπανε ότι η ιδιοσιγρασια του σαν ανθρωπος του επιτρέπει να περπατάει και να ζει κανονικα.Και τώρα μένει ποια λουτρακι για να ηρεμεί το κεφάλι του από την βαβούρα της Αθήνας.
Για όλα αυτά όμως που έπαθε δεν μπορεί να ξαναοδηγησει μοτοσυκλέτα ,αλλιώς θα οδηγούσε ξανά!!!!!!"Ο παντοδύναμος λέει έτσι αποφάσισε,τι να κάνουμε"και έδειχνε με το χέρι του τον ουρανό,δεν κατηγόρησε κανέναν.
Στο τελος ξερεται τι μου είπε?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"μπράβο μου λέει που έχεις και οδηγάς μοτοσυκλέτα και την αγαπάς την μαύρη σου(επειδή το χρώμα της είναι μαύρο την είπε έτσι)σε καταλαβαίνω απολυτά σε καταλαβαίνω μου λέει!!
Μάλιστα μου είπε και ένα κόλπο το είχανε φαίνεται παλιά αντί τους σημερινούς συναγερμούς"να βάλεις ένα διακόπτη κρυφό να κόβεις το ρεύμα εκτός από το κλειδί για να μην το κλεψουνε,γιατί ξέρουνε αυτοί"
Υ.Γ Βγάλτε τα συμπεράσματα σας αν αξίζει η ζωή σου για μια μοτοσυκλέτα!!!!!!!!??????
Εγώ θα έλεγα μάλλον ΝΑΙ:rolleyes: :rolleyes: :wave2:

:wave2:

ela ela
01/10/2005, 01:06
Επισεις αυτο πυ ξεχασα να πω ειναι,οτι οταν επεσε την κρατουσε γερα και απο οτι φανεται η μηχανη τον "μαρκαλεψε καλα"αν την ειχε αφησει μου ειπε δεν θα παθενε τοση ζημια.
Παντος ο ανθροπως αυτος περπαταει κανονικα αμα τον δειτε δεν καταλαβενεται κατι..

Nikoskazer2000
01/10/2005, 04:35
Άκου ρε φίλε πάθος ο παππούς...ακόμα και μετά απο τέτοιο στραπάτσιο με τη βέσπα και αυτός εκεί :look: .

Εγώ αν πάθαινα, χτύπα ξύλο, κάτι ανάλογο ούτε που θα ήθελα να ξανασυλλαβίσω τη λέξη "μηχανή".

ela ela
01/10/2005, 10:44
Δεν ητανε με τη vespa με τη jawa ητανε την αγωνιστικια τετοιες ειχανε τοτε φεναιτε.

nimbus
01/10/2005, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
Υ.Γ Βγάλτε τα συμπεράσματα σας αν αξίζει η ζωή σου για μια μοτοσυκλέτα!!!!!!!!??????
Εγώ θα έλεγα μάλλον ΝΑΙ:rolleyes: :rolleyes: :wave2:

:wave2: :winka: :)

Maira
03/10/2005, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Αμα σου πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα... :bigcry: :bawl: :sad:

Είναι μεγάλη πίκρα!!!!

Όσο για τον παπού και τα λόγια του να τα ακούν μερικοί που ενώ έχουν το μικρόβιο, σκέφτονται να πάρουν αντιβίωση (αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει):beer:

:sick:

monstermind
03/10/2005, 21:38
Ωραία τα λέτε...

το θέμα είναι... "αξίζει να ζείς χωρίς χέρια ή χωρίς πόδια ή ανάπηρος από την μέση και κάτω για μια μηχανή?"

Alx 84
03/10/2005, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
Ωραία τα λέτε...

το θέμα είναι... "αξίζει να ζείς χωρίς χέρια ή χωρίς πόδια ή ανάπηρος από την μέση και κάτω για μια μηχανή?"

κανένας δεν αγοράζει μια μηχανή και λέει. ωραία σήμερα θα φάω τα μούτρα μου. ολοι μας είμαστε αισιόδοξοι και κανουμε τα παντα για να μείνουμε όρθιοι. βέβαια αυτό εξαρτάται απο το πως πηγαίνει ο καθε ένας.

Maira
06/10/2005, 13:30
Ωραία τα λέτε...

Και ποιός είπε ότι χωρίς πόδια ή χωρίς χέρια δεν μπορείς να ζήσεις???
Άλλοι κερδίζουν μετάλλια έτσι!!!!

Το θέμα δεν είναι τι ΜΠΟΡΕΙ να πάθεις πάνω σε μια μηχανή αλλά αν αυτό που σου προσφέρει είναι περισσότερο από αυτό που μπορεί να σου πάρει!!!
Αυτό που σου δίνει είναι δεδομένο και αυτό που παίρνει είναι πιθανότητα!!!!

Μ'αρέσει να ζώ με τα δεδομένα!!!!!

monstermind
06/10/2005, 21:04
omfg!

Alx 84
06/10/2005, 23:16
omfg!

μετάφραση;;;:confused: :confused:

Κανένας
07/10/2005, 02:59
μετάφραση;;;:confused: :confused: Oh my fruity grapes :D

ελληνικη σαλατα
Olives, Mayo, Feta, Garlic.
:rolleyes:

καλα καλα μην βαρατε
Oh My Fucking God

wtf :a25:

Alx 84
07/10/2005, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ

ελληνικη σαλατα
Olives, Mayo, Feta, Garlic.
:rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Maira
10/10/2005, 13:44
Καλά όλα αυτά!!!

Κανείς δεν είναι μό0νος του. Όλοι έχουν κάποιους να τους περιμένουν. Και όσοι δεν έχουν το μικρόβιο λένε:
"Τι τι θες τη μηχανή?Πάρε ένα αυτοκινητάκι"

Παίρνεις το αυτοκίνητο και μετά πάλι πάνω σε μια μηχανή. Και ξαναλένε:
"Πήγεναι με το αυτοκίνητο να πας πιο καλά, πιο άνετα!"

Το θέμα είναι αν μπορείς να ζήσεις χωρίς τη μηχανή, κι αν ναι για πόσο και πόσο καταπιεσμένος θα νοιώθεις!!!!

Alx 84
10/10/2005, 16:26
Καλά όλα αυτά!!!

Κανείς δεν είναι μό0νος του. Όλοι έχουν κάποιους να τους περιμένουν. Και όσοι δεν έχουν το μικρόβιο λένε:
"Τι τι θες τη μηχανή?Πάρε ένα αυτοκινητάκι"

Παίρνεις το αυτοκίνητο και μετά πάλι πάνω σε μια μηχανή. Και ξαναλένε:
"Πήγεναι με το αυτοκίνητο να πας πιο καλά, πιο άνετα!"

Το θέμα είναι αν μπορείς να ζήσεις χωρίς τη μηχανή, κι αν ναι για πόσο και πόσο καταπιεσμένος θα νοιώθεις!!!!

αχχχχ. μπορείς;;;; είναι δύσκολο το ερώτημα!!

Maira
12/10/2005, 14:48
αχχχχ. μπορείς;;;; είναι δύσκολο το ερώτημα!!

Είναι σαν το ερώτημα: Να ζει κανείς ή να μη ζει????

Πάντως δεν μπορω να φανταστώ αυτή τη στιγμή τον εαυτό μου να μην έχει την ανάγκη να οδηγάει μηχανή.Και τώρα που είμαι εκτός, θα μου ΣΤΙΨΕΙ!!!!!:hypnotize :hypnotize

Alx 84
17/10/2005, 22:03
Είναι σαν το ερώτημα: Να ζει κανείς ή να μη ζει????

Πάντως δεν μπορω να φανταστώ αυτή τη στιγμή τον εαυτό μου να μην έχει την ανάγκη να οδηγάει μηχανή.Και τώρα που είμαι εκτός, θα μου ΣΤΙΨΕΙ!!!!!:hypnotize :hypnotize

εδώ που τα λέμε όταν περπατάω ακόμα φαντάζομαι το εαυτό μου να οδηγεί μοτοσυκλέτα. Γιατρέ μου είμαι καλά;;;;:)

tifoefs
19/10/2005, 14:05
εδώ που τα λέμε όταν περπατάω ακόμα φαντάζομαι το εαυτό μου να οδηγεί μοτοσυκλέτα. Γιατρέ μου είμαι καλά;;;;:)

Μπαααααααααααα !! ξεχασε το και διασκεδασε !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

26539

Alx 84
19/10/2005, 15:08
Μπαααααααααααα !! ξεχασε το και διασκεδασε !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κάπως έτσι κάνω... Αχ, καταραμένα χρήματα!!!!:( :sad:

tifoefs
19/10/2005, 15:26
κάπως έτσι κάνω... Αχ, καταραμένα χρήματα!!!!:( :sad:

Na pare merika ...............

:rotflmao: :rotflmao:

26542

sonic22
19/10/2005, 18:07

ti leme twra...

edw sto treno apo peiraia-marousi exw piasei ton eauto mou vithismeno kata ta alla se skepseis na prospathei na elejei me to swma tis adidraseis tou trenou se strofi...:hypnotize :hypnotize :hypnotize
ama exei ginei deuteri fisi sou to anapodo timoni diskola to jexnas...

otan perpataw kai viazomai polles fores katalavenw oti vlepw tis giagiades san editheta kinoumena oximata kai me to mati ipologizw an me pernei na prosperasw prin me klisei i antithetos kinoumeni giagia... :hypnotize :hypnotize :hypnotize

nai to jerw egw exw standar provlima... :sad: :sad: :sad:

Alx 84
19/10/2005, 20:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
ti leme twra...

edw sto treno apo peiraia-marousi exw piasei ton eauto mou vithismeno kata ta alla se skepseis na prospathei na elejei me to swma tis adidraseis tou trenou se strofi...:hypnotize :hypnotize :hypnotize
ama exei ginei deuteri fisi sou to anapodo timoni diskola to jexnas...

otan den perpataw kai viazomai polles fores katalavenw oti vlepw tis giagiades san editheta kinoumena oximata kai me to mati ipologizw an me pernei na prosperasw prin me klisei i antithetos kinoumeni giagia... :hypnotize :hypnotize :hypnotize

nai to jerw egw exw standar provlima... :sad: :sad: :sad:

χαχαχαχα!!! σωστός!! αυτό με το τραίνο δε το κάνω. περπατώντας όμως κάνω κι εγώ τα σχεδιάκια μου και τις προσπερασούλες μου!!! Είμαστε τελειωμένοι!!! :lol: :lol:

Nikoskazer2000
20/10/2005, 00:40
χαχαχαχα!!! σωστός!! αυτό με το τραίνο δε το κάνω. περπατώντας όμως κάνω κι εγώ τα σχεδιάκια μου και τις προσπερασούλες μου!!! Είμαστε τελειωμένοι!!! :lol: :lol:

Εγω πάλι εκτός απο αυτό αντιμετωπίζω και αυτό το "πρόβλημα":

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! και αυτό γιατί σε κάθε στροφή/εμπόδιο/φανάρι/πονηρό- πέρασμα-που-κρύβει-κινδύνους φοβάμαι πως ο οδηγός θα κάνει μ*****α και θα τρακάρουμε.

Μπαίνουμε σε στροφή και πιάνω τον εαυτό μου να πατάω τα πόδια μου δυνατά στο πάτωμα και με το δεξί μου χέρι σφίγγω το χερούλι της πόρτας (όπως θα πατούσα προοδευτικά τα φρένα στο Kaze-R).

Μόνο με τη γυναίκα μου αισθανόμουν κάπως πιο ασφαλής κι' ας την είχε δει Shoumacher κάθε φορά που οδηγούσε εκτός πόλης...

(Τελειωμένος και με διαφορά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ).

sonic22
20/10/2005, 08:18
to na gernei stin strofi o odigos alla o sinodigos na adistekete kai na paramenei katheta ws pros ton dromo oloi to exoume dei...

to na gernei o sinodigos mazi me to mixanaki enw o odigos na menei se orthia thesi to exeis dei pote??? :rotflmao: :rotflmao:

sinevei kai auto mia mera pou anevename sxoli me ena filo neofwtisto sta ditroxa...

kai i adidrasi tou...
-wrea me esena panw den xreiazete kai na gernw pia...:rotflmao: :rotflmao:

meta me rwtage apo monos tou an thelw na odigisw... na se kala re paidi...
:beer: :beer: :wave2: :wave2: :beer: :beer:

min to psaxnete re paidia
BIKER FOR LIFE!!

Alx 84
20/10/2005, 10:04
Na pare merika ...............

εσύ παίζεις με τον πόνο μου ε;;;:mad: :p

Alx 84
20/10/2005, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
to na gernei stin strofi o odigos alla o sinodigos na adistekete kai na paramenei katheta ws pros ton dromo oloi to exoume dei...

to na gernei o sinodigos mazi me to mixanaki enw o odigos na menei se orthia thesi to exeis dei pote??? :rotflmao: :rotflmao:

sinevei kai auto mia mera pou anevename sxoli me ena filo neofwtisto sta ditroxa...

kai i adidrasi tou...
-wrea me esena panw den xreiazete kai na gernw pia...:rotflmao: :rotflmao:

meta me rwtage apo monos tou an thelw na odigisw... na se kala re paidi...
:beer: :beer: :wave2: :wave2: :beer: :beer:

min to psaxnete re paidia
BIKER FOR LIFE!!

χαχα!!! μη το γελάς!! μου έχει συμβεί. Λοιπόν όπως όλοι γνωρίζουμε είμαι νέοπας στην οδήγηση μοτό. Ήταν λοιπόν καβάλα 'ενας φίλος μου που ξέρει καλύτερα. εγώ έστριβα συνήθως όταν έμπαινα στη στροφές. Κάποια λοιπόν στιγμή εκεί που βλέπω στροφή γέρνει το σώμα του για να μου δείξει πότε να μπώ. Εκεί λοιπόν ή θα έμπαινα κι εγώ ή θα τρώγαμε σούπα. Μπήκα ΄΄ομως και όλα οκ!!!:p

Alx 84
20/10/2005, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Εγω πάλι εκτός απο αυτό αντιμετωπίζω και αυτό το "πρόβλημα":

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! και αυτό γιατί σε κάθε στροφή/εμπόδιο/φανάρι/πονηρό- πέρασμα-που-κρύβει-κινδύνους φοβάμαι πως ο οδηγός θα κάνει μ*****α και θα τρακάρουμε.

Μπαίνουμε σε στροφή και πιάνω τον εαυτό μου να πατάω τα πόδια μου δυνατά στο πάτωμα και με το δεξί μου χέρι σφίγγω το χερούλι της πόρτας (όπως θα πατούσα προοδευτικά τα φρένα στο Kaze-R).

Μόνο με τη γυναίκα μου αισθανόμουν κάπως πιο ασφαλής κι' ας την είχε δει Shoumacher κάθε φορά που οδηγούσε εκτός πόλης...

(Τελειωμένος και με διαφορά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ).

Εδώ δεν έχεις άδικο. Πάντα είμαι στην τσίτα όταν οδηγεί άλλος, εκτός απο 2 ατομα που εμπιστεύομαι τρελά (ό ένας πάει μονίμως γκαζιόντας:) αλλά ξέρει που και πότε). σε μοτό βέβαια είναι διαφορετικά και πολύ πιο επικίνδυνα!!!!

Maira
20/10/2005, 13:54
Καλά το περπάτημα το αφήνουμε γιατί οι σφίνες στο πεζοδ΄ρόμιο είναι συνιθισμένο, το συνεπιβάτης ή συνοδηγός, δε το συζητώ. Αφού κουράζομαι παρ' όλο που δεν κρατάω τιμόνι.
το κοριφαίο είναι που θέλω π.χ. να κατέβω από το πεζοδρόμιο ή περνάω δίπλα σε παρκαρισμένα, στο δρόμο, και για να ελέγξω αν έρχεται κανά αυτοκίνητο, κάνω κίνηση να δω απ' τον καθρέφτη!!!!

Μα που πήγε ο καθρέφτης???

:wave2: :wave2:

Alx 84
20/10/2005, 22:12
Καλά το περπάτημα το αφήνουμε γιατί οι σφίνες στο πεζοδ΄ρόμιο είναι συνιθισμένο, το συνεπιβάτης ή συνοδηγός, δε το συζητώ. Αφού κουράζομαι παρ' όλο που δεν κρατάω τιμόνι.
το κοριφαίο είναι που θέλω π.χ. να κατέβω από το πεζοδρόμιο ή περνάω δίπλα σε παρκαρισμένα, στο δρόμο, και για να ελέγξω αν έρχεται κανά αυτοκίνητο, κάνω κίνηση να δω απ' τον καθρέφτη!!!!

Μα που πήγε ο καθρέφτης???

:wave2: :wave2:

μπορείς να κάνεις πατεντούλα. καθρεφτάκι στα γυαλιά ηλίου ή σε καπέλο αν φοράς!!!:D :wave2:

Maira
21/10/2005, 11:44
μπορείς να κάνεις πατεντούλα. καθρεφτάκι στα γυαλιά ηλίου ή σε καπέλο αν φοράς!!!:D :wave2:

Θα το σκεφτώ!!!
Αν κυκλοφορώ όμως έτσι λες να με περάσουν για τρελή;;;
Όχι ότι θα πέσουν έξω, αλλά τόσα χρόνια το γλύτωσα το Δαφνή!
Να μπώ για έναν καθρέφτη;;;

:beer: :rotflmao:

DUKASII
21/10/2005, 11:52
εγω χθές είδα ένα ατύχημα..και τελος.

τη πουλαω τη μηχανη.

δε ξερω επαθα ζημια.

Maira
21/10/2005, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

τη πουλαω τη μηχανη.

δε ξερω επαθα ζημια.

Μέσα σε 5 μέρες έχουν τρακάρει δυο φίλοι μου!!!
Ξέρεις πόσα γίνινται και δεν τα ξέρουμε???
Μακάρι να το θες πραγματικά να την παρατήσεις γιατί αλλιώς...καποια στιγμή θα γυρίσεις πάλι στα ίδια!!!

:beer: :wave2:

Alx 84
21/10/2005, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

τη πουλαω τη μηχανη.

δε ξερω επαθα ζημια.

ΩΠΑ ΩΠΑ!!!!!!!!!! χαλάρωσε λίγο!! πάρε βαθιές ανάσες και περίμενε. Αν θές μην καβαλάς τη μοτό για λίγο, αλλά είμαι σίγουρος ότι μετά απο 2-3 εβδομάδες θα σου λείψει!! μην την πουλήσεις...

H.A.Balafoutre
26/10/2005, 01:42
Δεν αγοράζουμε όλοι τις μηχανές με σφραγίδα στο μέτωπο "ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ".

Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι επικίνδυνη. Όπως το είπατε αρκετοί από εσάς.

Και μηχανή να καβαλάς και αμάξι και άλογο και γυναίκες και το καλάμι και μετεωρίτες και μια καριέρα και ότι άλλο βάζει ο νους σας σίγουρα γίνεται ακόμη πιο δύσκολη και επικίνδυνη. Παραδείγματα, άπειρα. Μπαίνει σε καλούπι ο ανθρώπινος παράγοντας? Δεν μπαίνει. Θα συμφωνήσουμε κι εδώ.

Προσοχή, συνέπεια, σεβασμός όλα αυτά όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν και ο Θεός βοηθός. Κι εγώ είχα μόνος μου 1-2 περιστατικά με αμάξι και 2-3 με παπάκι (2 φορές καρφώθηκα με το κεφάλι χωρίς κράνος, με μικρή ταχύτητα, στην πόρτα αυτοκινήτων που παραβίασαν το στοπ-προτεραιότητα και τη γλύτωσα με μικρές εκδορές) ευτυχώς ελαφριά, αλλά ξέρω πως είναι να περνά η ζωή μπρος από τα μάτια σου. Και φίλους μου έχασα και με μηχανές και με αμάξι αλλά τι στο καλό μπορούμε να κάνουμε?

Σεβαστή και η άποψη όσων αισθάνονται φόβο. Κι εγώ φοβάμαι όταν καβαλάω την μοτοσικλέτα. Με το που την αγόρασα (πρώτη μου μοτοσικλέτα) έσκασα ταυτόχρονα κι ένα κάρο λεφτά για στολή και κράνος, το θεώρησα αυτονόητο, μετά από τόσα χρόνια να βλέπω στα περιοδικά τους αναβάτες με στολές και κράνη να το κάνω κι εγώ. Αν είναι να «πάω» θα «πάω» δύσκολα, αλλά πρώτα θέλω να διώξω το χτικιό από πάνω μου, αυτό έχω να πω.

Αλλά η ισοπέδωση "όλοι οι μηχανόβιοι...." δεν ταιριάζει στην "ιδέα" της μοτοσικλέτας, όπως πολύς κόσμος λανθασμένα σκέφτεται.

Αισθάνομαι τυχερός που κατάφερα να συμμετάσχω με τη συνείδησή μου καθαρή στην "ιδέα" αυτή οπότε έγινα αυτομάτως κοινωνός και στο σύνολο των παραμέτρων που την διέπουν. Νιώθω τυχερός που απολαμβάνω τις χαρές της και φυσικά τρέφω έναν απέραντο σεβασμό και μια ακατανόητη νοσταλγία για όλους εκείνους που έφυγαν από κοντά μας καβάλα σε μηχανή. Κι ας μη τους γνώρισα ποτέ. Αισθάνομαι να κατανοώ την παρόρμησή τους. Ίσως διότι αντιλαμβάνομαι πλέον την ευθύνη που ανέλαβα. Ίσως και να μην τους δικαιολογώ όλους αλλά ξέρω ότι κάθε μέρα πρέπει να παλεύω, γιατί αυτή είναι η παρακαταθήκη τους. Να γυρίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Σώοι. Αλλά σίγουρα πιο ώριμοι. Η γραμμή είναι λεπτή που χωρίζει τη χαρά από τη λύπη. Η μοτοσικλέτα απλώς την κάνει πιο διακριτή. Μας φέρνει αντιμέτωπους με το αρχέγονο ένστικτο της επιβίωσης. Ο καθένας μας, αυτό το ένστικτο το βιώνει διαφορετικά. Εμείς καβάλα στη μηχανή. Δεν έχει κάποιο απτό αποτέλεσμα στη ζωή μας να κινδυνεύουμε καβαλώντας και σίγουρα υπό αυτή την οπτική δεν αξίζει να χάσουμε τη ζωή μας για μια μηχανή. Αλλά όπως η ίδια η φύση μας προτρέπει, να ζούμε για να χαιρόμαστε τις μοτοσικλέτες και ότι άλλο γουστάρουμε. Δηλαδή να ζούμε τη ζωή.

Καλά και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους μας.

Maira
27/10/2005, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Δεν αγοράζουμε όλοι τις μηχανές με σφραγίδα στο μέτωπο "ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ".

Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι επικίνδυνη. Όπως το είπατε αρκετοί από εσάς.

Και μηχανή να καβαλάς και αμάξι και άλογο και γυναίκες και το καλάμι και μετεωρίτες και μια καριέρα και ότι άλλο βάζει ο νους σας σίγουρα γίνεται ακόμη πιο δύσκολη και επικίνδυνη. Παραδείγματα, άπειρα....

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Κανείς δεν αγόρασε τη μηχανή για να τρακάρει, αλλά και μή γνωρίζοντας τους κυνδίνους. Όλοι μας λίγο πολύ τα ξέραμε. Από φίλους, συγγενεις, γνωστούς. Το δικαίωμα της επιλογής το έχουμε όλοι. Κάτι μας ώθησε να ανέβουμε στις δυο ρόδες, όπως και για πολλά άλλα! Ο φόβος είναι κάτι απαραίτητο! Αν δεν τον είχαμε μέσα μας δεν θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε πάνω από δυο μέρες!

Το θέμα είναι κατά πόσο ζούμε γνωρίζοντας το φόβο σε δίαφορες στιγμές, ή φοβόμαστε να ζήσουμε. Κάθε μέρα που περνάει οι συνθήκες και οι προταιρεώτητες αλλάζουν. Το βασικό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, όσο μας έχει απομείνει από τις στούκες είναι ο λόγος που κάνουμε το κάθε τι. Αυτό είναι που χαρακτηρίζει τις κινήσεις μας σαν σωστές ή λάθος, ή και αδιάφορες ακόμα!

Δε μπορώ να μιλήσω για όλους μα θα πώ για μένα! Η μηχανή σημαίνει ελευθερία! Ανεβαίνω και χάνομαι στο άπειρο. Ανοίγω το γκάζι και προσπερνώ τις σκέψεις μου. Σταματάω και κοιτώ τους άλλους. Νοιώθω περιφάνεια που είμαι στο κατσίκι μου. Ελεύθερη!

Όσο κι αν φοβάμαι τους δρόμους που μέρα με τη μέρα χειροτερεύουν, δεν τα αλλάζω όλα αυτά για τίποτα!!!

:blush:

johnpagr
08/11/2005, 02:27
Exw thn enthpwsh oti to erwthma apanth8hke kata poly.
Apotelesmatika kai apo thn plevra mou, 8a bwrousa na apanthsw oti Fysika den akshzei kamia mhxanh/aftokinhto, thn zwh mou. Agorazontas thn prwth mou mhxanh to '91 hksera oti megalonw ton kindhno gia na pa8w kapoio atixhma. Apo tote kai ypervoles kai vlakeies ekana. Kontres sthn paraliakh , trakarismata ews kai apistefta gia tous pio polous mhxanovious. Exete akousei pote na odhgeite mhxanh, na trakarete proporevomeno aftokinhto se strofh panw, kai na to ntelaparete????????!!!! (me 2 paidia mesa sto auto??) to ekana kai eixa kai martyres 4 mhxanes pisw mou !!. Eixa to pio dyskolo 5lepto ths zwhs mou omws ekeinh thn vradia. EXASA THN SYNEPIVATH MOU, den thn erhska. THN VRHKAN 50 METRA MAKRIA MESA STA AIMATA APO THN TRIVH STHN ASFALTO. Fwrouse to kranos mou to opoio espase (Shoei). Den epa8e tipota alo .... den epa8a tipota ektos apo gdarshmata me to konter spasmeno sta 160 me to gsxraki mou.
Eftina gialia apo to stoma, evlepa ta paidia travmatismena apo to aftikinhto, thn kopela mou mesa sta aimata kai skeftomoun: E8ESA THN DIKH MOU KAI THN ZWH TWN ALWN STON YSTATO KINDYNO. Efxomoun na mhn eixe pa8ei kaneis tipota kai as pe8ena egw. Otan perasan ola, skefthka oti kanena mhxanaki, kanena aftokinhto den aksizei thn zwh mou h' thn zwh twn alwn. Tote siniditopihsa oti to mhxanaki den phge MONO TOU, to phga egw, egw travhksa thn gaziera sta kokkina. Egw ekana thn neanikh aperiskepsia. Apo tote kavalhsa ksana mhxanes, epesa, espasa kokala, ksanaevgala aima, ALLA me Syneth toulaxiston proswpikh odhgish. NAI KOVW STIS STROFES, NAI KLEINW TO GAZI, APOLAMVANW THN DIADROMH, XERWME THN VOLTA MOU, kai 8elw na FTANW ston proorismo mou kai na ANOIGW to stand ths mhxanhs mou ME XAMOGELO, ZWNTANOS.
Me thn mhxanh mou mazi fysika :winka:

zolotas
25/11/2005, 21:23
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΚΑΛΟ?????

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ...ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
03/12/2005, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
μπορεί επίσης να είναι και μιά αθώα χελωνα που δεν έχουμε δώσει προφανώς ραντεβού την ώρα που κάποιοι γλήγοροι απο εμάς ξύνουμε γλώσσες
Τον τελευταίο καιρό μετά απο κάποιες 'ανώριμες' βόλτες, το βράδυ κοιτάζοντας το ταβάνι, σκεφτόμουνα τί θα μπορούσε να μου συμβεί σε διάφορες φάσεις, ή αν κάποιος συνάδελφος μου πάθαινε κάτι και θεωρούσα τον εαυτό μου 'ηθικά' υπευθυνο. Απο τότε έχω κόψει τις μαλακίες (σσ οδηγάω χρόνια ss διαφόρων κυβικών και μεγεθών), και προτιμώ να βγάζω τα εσώψυχα μου σε ελενχόμενα κατα το δυνατό περιβάλλοντα και πάντα με το μυαλό στο κεφάλι και όχι ανάμεσα στα πόδια.
O Ecco έχει πεί οτι τα ωραία πράγματα στη ζωή είναι είτε επικίνδυνα είτε πρόστυχα - η μηχανή είναι και τα δύο -
Να μου επιτρέψει όμως πάντως να συμπληρώσω οτι το πιο ωραίο πράγμα σε αυτή τη ζωή είναι η ίδια η ζωή.

+10000000000

ela ela
03/12/2005, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
+10000000000

+10000000000000000

DarKeGo
06/12/2005, 14:38
H8ela na diavaso oles tis apopseis, alla sorry re mages,
kourastika, diavasa tis mises selides...:/

Poly kali i erotisi.

Genikos pistevo oti an einai kati na sou tyxei 8a sou tyxei...polloi an8ropoi zoun mia kanoniki zoi xoris kindynous, xoris kapnisma, xoris an8ygieines trofes, me poly gymnastiki, poly ypno kai genika se periorismena plaisia. Polloi ap aytous pe8ainoun apo karkino, kai ka8esai kai les ti sto p....o ginetai. O allos o kaymenos, perpatage sto kentro tis A8inas kai ksekolise mia marmarini plaka kai tou skase sto kefali kai parton kato...:sad:

De mporeis na ksereis ti se perimenei sti zoi, i an ola ayta pou kaneis i de kaneis 8a sou vgoun se kalo. Opote ayto pou 8es na kaneis kanto apla. This is my "moto". Einai 8ema poiotitas zois kai oxi aplis zois. Efoson den epelksa ego na zo, as ziso opws 8elo toulaxiston. Apo kei kai pera ama 8es na skoto8eis, skotonesai kai me ena koutali...

To mono pou mporei na me stamatisei na kano ayta pou 8elo 8a einai isos ena paidi sto mellon, pou ap oti lene allazei ti zoi sou, i kati kalytero ap ti mixani, ksero go...!?!?

Oson afora, to pos to kano auto pou 8elo, 8a elega kai 8a symfonousa me tous parapano me to pan metron aristo. De exo mpei se pista pote, alla pote den exo perasei tin asfalto gia pista, exo odigisei sto orio, sigoura, opws oloi, gia na ksero poio einai, alla de to kano kai styl odigisis. H mixani se paei sigoura pio grigora ap to amaksi, ara, giati na trekseis, toulaxiston stin poli kai se dromous pou kovontai apo stena kai fanaria kai 1002 epikyndina pramata. Vges stin e8niki ka8imerini kai trekse, pigaine se mia pista kai panta monos/ni, xoris synepivati. Den exeis to dikaioma na pareis sto laimo sou kanena gia to gousto sou. Odigo 12 xronia mixani, ek ton opoiwn ta 3 imoun courier kai ekana ti mera 200km, mes tin A8ina. Den exo pa8ei pote tpt, epeidi akrivos etrexa otan eprepe kai stous dromous pou to epetrepan kai analoga tin kinisi.

Spevde Vradeos. To na trekseis na prolaveis ena kako, to vlepo logiko. To na trekseis gia na deis to kako, pou egine kai de to prolaves to vrisko anoito. Posoi an8ropoi kindyneysan epeidi ena tilefonima tous ekane aperiskeptous, kai efygan sfaira na pane sto symvan. "Ela spiti o (.......) epa8e emfragma" An trekseis kai pa8eis kati, 8a diplasiastei to provlima kai to kako. Kai ti 8a kerdizes??? 5 lepta noritera....??

Enas filos prin kati xronia skoto8ike otan ena as8enoforo perase kokkino na paei mia egkyo na gennisei...ti tragiko 8ee mou...mia zoi gia mia alli, makari i nea zoi na einai polla yposxomeni toulaxiston. Apo tote pote de pernao prasino ysixos, mono anysixos...

Mporoume na meiosoume tis pi8anotites tou kindynou, oste na xairomaste tis mixanes parapano. :)

ela ela
06/12/2005, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από DarKeGo
H8ela na diavaso oles tis apopseis, alla sorry re mages,
kourastika, diavasa tis mises selides...:/

Poly kali i erotisi.

Genikos pistevo oti an einai kati na sou tyxei 8a sou tyxei...polloi an8ropoi zoun mia kanoniki zoi xoris kindynous, xoris kapnisma, xoris an8ygieines trofes, me poly gymnastiki, poly ypno kai genika se periorismena plaisia. Polloi ap aytous pe8ainoun apo karkino, kai ka8esai kai les ti sto p....o ginetai. O allos o kaymenos, perpatage sto kentro tis A8inas kai ksekolise mia marmarini plaka kai tou skase sto kefali kai parton kato...:sad:

De mporeis na ksereis ti se perimenei sti zoi, i an ola ayta pou kaneis i de kaneis 8a sou vgoun se kalo. Opote ayto pou 8es na kaneis kanto apla. This is my "moto". Einai 8ema poiotitas zois kai oxi aplis zois. Efoson den epelksa ego na zo, as ziso opws 8elo toulaxiston. Apo kei kai pera ama 8es na skoto8eis, skotonesai kai me ena koutali...

To mono pou mporei na me stamatisei na kano ayta pou 8elo 8a einai isos ena paidi sto mellon, pou ap oti lene allazei ti zoi sou, i kati kalytero ap ti mixani, ksero go...!?!?

Oson afora, to pos to kano auto pou 8elo, 8a elega kai 8a symfonousa me tous parapano me to pan metron aristo. De exo mpei se pista pote, alla pote den exo perasei tin asfalto gia pista, exo odigisei sto orio, sigoura, opws oloi, gia na ksero poio einai, alla de to kano kai styl odigisis. H mixani se paei sigoura pio grigora ap to amaksi, ara, giati na trekseis, toulaxiston stin poli kai se dromous pou kovontai apo stena kai fanaria kai 1002 epikyndina pramata. Vges stin e8niki ka8imerini kai trekse, pigaine se mia pista kai panta monos/ni, xoris synepivati. Den exeis to dikaioma na pareis sto laimo sou kanena gia to gousto sou. Odigo 12 xronia mixani, ek ton opoiwn ta 3 imoun courier kai ekana ti mera 200km, mes tin A8ina. Den exo pa8ei pote tpt, epeidi akrivos etrexa otan eprepe kai stous dromous pou to epetrepan kai analoga tin kinisi.

Spevde Vradeos. To na trekseis na prolaveis ena kako, to vlepo logiko. To na trekseis gia na deis to kako, pou egine kai de to prolaves to vrisko anoito. Posoi an8ropoi kindyneysan epeidi ena tilefonima tous ekane aperiskeptous, kai efygan sfaira na pane sto symvan. "Ela spiti o (.......) epa8e emfragma" An trekseis kai pa8eis kati, 8a diplasiastei to provlima kai to kako. Kai ti 8a kerdizes??? 5 lepta noritera....??

Enas filos prin kati xronia skoto8ike otan ena as8enoforo perase kokkino na paei mia egkyo na gennisei...ti tragiko 8ee mou...mia zoi gia mia alli, makari i nea zoi na einai polla yposxomeni toulaxiston. Apo tote pote de pernao prasino ysixos, mono anysixos...

Mporoume na meiosoume tis pi8anotites tou kindynou, oste na xairomaste tis mixanes parapano. :)

+100

Επισης ολοι προκαλουμε την τυχη μας,ποτε δεν προκαλεσε η ιδια..

Maira
05/01/2006, 13:48
Έτσι είναι τα πράγματα. Σε κάθε φάση της ζωής σου μπορεί να συμβεί η στραβή. Ας ζήσουμε λοιπον όσο καλύτερα μπορούμε όπως ξέρει ο καθένας να ζει καλύτερα!

Αν είναι η οδήγηση της μηχανής να σε αγχώνει άστο καλύτερα!!!
Μη πάμε από το άγχος τελικά!!!

tifoefs
05/01/2006, 17:41
Έτσι είναι τα πράγματα. Σε κάθε φάση της ζωής σου μπορεί να συμβεί η στραβή. Ας ζήσουμε λοιπον όσο καλύτερα μπορούμε όπως ξέρει ο καθένας να ζει καλύτερα!

Αν είναι η οδήγηση της μηχανής να σε αγχώνει άστο καλύτερα!!!
Μη πάμε από το άγχος τελικά!!!

Πες και καμμια ευχη ...... φτου σκορδαααααααα !!

νυχτερινος
09/01/2006, 01:22
Τωρα τελευταια αυτο το διλημμα στριφογυριζει στο μυαλο μου.....Εχω ηδη μειωσει τις βολτες,πηγαινω συντηρητικα .....και ολα αυτα εξαιτιας ενος χαμου αγαπημενου προσωπου.Σκεφτομαι οτι δεν εχω το δικαιωμα να δωσω τοσο πονο.......Μηπως πρεπει να σταματησω να πιεζω την τυχη μου?Αφου τελικα ολα ειναι θεμα συμπτωσεων και συγκυριων........Να αποχωριστω κατι που θελω πολυ για χατηρι αυτων που αγαπω(και τελικα της ιδιας μου της ΖΩΗΣ)???????????

...city
09/01/2006, 15:55
Διαβάσαμε αρκετές γνώμες
Ακουμε καθημερινώς ιστορίες, αλλες ευχάριστες, χαρούμενες, αλλες άσχημες & δυσάρεστες.
Εχω ενα δίλημμα. Ενα πρόβλημα που πιθανόν να το εχετε αντιμετωπίσει και εσείς.
Τι γίνεται όταν ερχεται η στιγμή να έχεις εσυ την ευθύνη μιας ζωής ? Τι γινεται όταν αποκτάς παιδιά..................?
Περιορίζεις τις μετακινήση σου με την μοτό ? Απ.:Το auto δεν εχει ρισκο ?
Οδηγείς συντηρητικά ? Απ.: μαλλον πιο επικινδυνο
Την αφήνεις στην άκρη ? Aπ.: ...!!!

tsoukas77
09/01/2006, 21:02
Ειναι τοσο μεγαλη η απολαυση και η συγκινηση που σου προσφερει η μοτοσυκλετα που αποκλειεται να σταματησω να την οδηγω ποτε.

Προσωπικα,τιποτα δεν με ευχαριστει περισσοτερο και για τιποτα δεν τρεμουν τα χερια μου τοσο,οσο οταν προκειται να την οδηγησω.
Συμφωνω οτι ειναι πιο επικινδυνη δραστηριοτητα απο καποιες αλλες,οπως και οτι υπαρχουν ακομη πιο επικινδυνες.
Ομως,μου ομορφαινει την ζωη.Δεν θα απαρνηθω κατι τοσο ομορφο,επειδη υπαρχει πιθανοτητα να αποδειχθει ασχημο.Τελεια και παυλα.

BMW1150
09/01/2006, 22:08
Η μηχανη ειναι ερωτας ......μεγαλος ερωτας....ειμαστε σιγουρα καθε φορα που βγαινουμε εξω κινουμενος στοχος .....θελει πολυ προσοχη και αν μπορεσεις να προβλεψεις την μαλακια του αλλου τοτε θα σταθεις ορθιος για εκατομμυρια χιλιομετρα.....
Πολυ προσοχη στους φιλους στην Αθηνα....εμεινα 15 χρονια και να σας πω την αληθεια μου εκει εμαθα να οδηγω....

Παντα ορθιοι........

Maira
10/01/2006, 14:48
Πες και καμμια ευχη ...... φτου σκορδαααααααα !!

Άσε ξέρω τι λέω!!

Να είμαστε καλά και πάντα τρελαμένοι!!!!!

:beer: :beer:

tifoefs
10/01/2006, 18:43
Άσε ξέρω τι λέω!!

Να είμαστε καλά και πάντα τρελαμένοι!!!!!

:beer: :beer:

Εμενα με ριξανε αγιασμο και εβγαλα καντηλες !!!

33258

Maira
16/01/2006, 13:36
Εμενα με ριξανε αγιασμο και εβγαλα καντηλες !!!

Αυτό ήταν!!!ξεφύγαμε τελείως!!!!

:eek: :eek:

tifoefs
16/01/2006, 17:41
Αυτό ήταν!!!ξεφύγαμε τελείως!!!!

:eek: :eek:

Και ειμαστε στην αρχη ακομα εεεεε ;;;

:eyepop: :eyepop:

Maira
18/01/2006, 09:20
Και ειμαστε στην αρχη ακομα εεεεε ;;;

:eyepop: :eyepop:

"Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί..."

Λένε ότι τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα!!!
Μετά συνιθίζεις!!!

Πάντως έχω ρωτήσει...Στο Δαφνή έχει αρκετά δωμάτια ακόμα!!!

:hypnotize :smokin:

madtank
18/01/2006, 13:28
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ... ΠΟΛΥ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΝΟΙΩΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΜΟΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ, ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΑΥΤΟ/ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΙΒΕΝΟΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΚΟ.
ΤΟ 1982 ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΝΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ " ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ" ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΑΚΡΥΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΤΟ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΚΙ ΓΝΩΣΗ

Alx 84
18/01/2006, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από madtank
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ... ΠΟΛΥ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΝΟΙΩΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΜΟΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ, ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΑΥΤΟ/ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΙΒΕΝΟΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΚΟ.
ΤΟ 1982 ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΝΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ " ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ" ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΑΚΡΥΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΤΟ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΚΙ ΓΝΩΣΗ

Πολύ σωστός!!!!!

tifoefs
18/01/2006, 22:51
"Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί..."

Λένε ότι τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα!!!
Μετά συνιθίζεις!!!

Πάντως έχω ρωτήσει...Στο Δαφνή έχει αρκετά δωμάτια ακόμα!!!

:hypnotize :smokin:

οεεεεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοο !!

Δηλαδη να μην κανουμε κρατησεις εεεεε ;;;

:eyepop: :rotflmao: :rotflmao:

Maira
19/01/2006, 07:49
οεεεεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοο !!

Δηλαδη να μην κανουμε κρατησεις εεεεε ;;;

:eyepop: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου αυτο τον καιρό. Σε περίπτωση όμως που αγχώνεσαι, που αγωνιάς, παθαίνεις κάτι, θες να είσαι σίγουρος στην τελική....
ένα τηλέφωνο, και σου κλείνω το καλύτερο δώμάτιο!!!
Ακόμα και με θέα αν θες!!!!
Νοτιομεσιμβρινό? Όπως προτιμάς!!!
Εμένα μου κρατάνε ένα δωμάτιο πάντα!!!

Ξέρουν ότι πάντα επιστρέφω!!!
Δε θα πάμε από μηχανές!!!!! Οι κότες θα μας φάνε!!!
"Όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα..."

:sad: :yuck:

gerodim
20/01/2006, 09:05
Παιδιά, λέω να πω και εγώ τη γνώμη μου γιατί το θέμα είναι λίγο ζόρικο....

Λοιπόν πριν κάποιο καιρό απέκτησα και εγώ την πρώτη μου μηχανή. Για αρχή είπα να το πάω πιό συντηρητικά και πήρα ένα cbfακι... Σε συζητήσεις με φίλους,γνωστούς και οικογένεια σχετικά με το πως το αποφάσισα είχα πολλούς λόγους να εκθέσω όπως.

Δεν μπορώ άλλο με το αυτοκίνητο, χάνω άπειρο χρόνο από τη ζωή μου. (Επειδή έχω πολλές εξωτερικές δουλειές πέρναγα κάθε μέρα στην κίνηση 2 με 3 ώρες)

Έχω μαμηθεί να πληρώνω τους βενζινάδες (Μέσος Όρος 300€ το μήνα)

Έχω μαμηθεί να ψάχνω να παρκάρω (Έχω πολλές δουλειές κέντρο, Καλλιθέα και σε άλλα τέτοια μέρη)

Η αλήθεια πίσω από όλα αυτά όμως είναι ότι την είχα μεγάλη κ@υλα τη μηχανή. Από πολύ μικρός. Οδηγούσα τη μηχανή κανενός φίλου που και που και τρελαινόμουνα. Να που ήρθε η ώρα να το κάνω. Δεν την αλλάζω τη μηχανή. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αμάξι για τους δικούς του λόγους, αλλά ούτε και χωρίς μηχανή. Στο θέμα της ασφάλειας λοιπόν.
Χαίρομαι πραγματικά που οδήγησα αυτοκίνητο για 3-4 χρόνια στην Αθήνα πριν πάρω τη μηχανή. Οι περισσότεροι μοτοσυκλετιστές που οδηγούν αποκλειστικά μηχανή δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου να σε προσέξει (όχι ότι είναι λίγοι αυτοί που έτσι κι αλλιώς δεν προσέχουν). Το θέμα είναι όμως να μην πιέζουμε και εμείς την τύχη μας. Έχω κάνει ατύχημα με αμάξι με κοντά 200km/h. Δεν θα ήθελα να ζήσω κάτι τέτοιο με μηχανή. Σίγουρα τρέχω, αλλά προσπαθώ να κρατάω εγώ ο ίδιος την τύχη μου στα χέρια μου. Δεν θέλω στο δρόμο να ρισκάρω τη ζωή μου ούτε και για λίγο στα χέρια κάποιου οδηγού που δεν τον ξέρω. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα ο οδηγός του αυτοκινήτου να κάνει τη χειρότερη δυνατή κίνηση ως προς τη μηχανή γιατί πολύ απλά δεν την είδε, ήθελε να στρίψει και στα @@ του το φλας, τον τράβηξε το βαρυτικό πεδίο της Σελήνης και άλλα τέτοια. Αυτό όμως δεν έχει σημασία. Εγώ αναλογίζομαι και το δικό μου μερίδιο ευθύνης που εξαρχής του έδωσα το δικαίωμα να κάνει αυτή την κίνηση. Και καλώς η κακώς έχουμε πολύ μεγαλύτερο έλεγχο στο δρόμο. Με λίγη σύνεση και προσοχή μπορούμε να κρατάμε όλο τον έλεγχο (και δεν εννοώ να πηγάινουμε αργά ή να αφήσουμε τη μηχανή). Και σίγουρα πρέπει να φοράμε σωστό εξοπλισμό. Είναι κρίμα να γίνει κάτι και να χτυπήσουμε επειδή δεν είχαμε μπουφάν η κράνος. Για την ακρίβεια δεν είναι κρίμα, είναι μ@λακία... Αυτά, ελπίζω να μην κούρασα...

gerodim
20/01/2006, 09:09
Α, και κάτι ακόμα... Φοράτε το μπουφάν από το σπίτι όχι μόλις φτάσετε στη μηχανή :) .Πρώτη μέρα που το πήρα και το έβαλα στο σπίτι ενός φίλου για να κατέβω να πάρω τη μηχανή μέτρησα 2 ορόφους σκάλες :eek: :dizzy: :hypnotize :bigcry: . αλλά ευτυχώς όπως είπα το φόραγα... :lol:

BELZEBOYLIS
20/01/2006, 09:16
ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ !!!

madtank
20/01/2006, 10:15
ΓΙΑ ΤΟΝ GERODIM... ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ:Σιγουρα τρέχω ,αλλα προσπαθώ να κρατάω εγω ο ιδιος
την ζωή μου στα χέρια μου. Δεν θέλω στο δρόμο να ρισκάρω την
ζωή μου ούτε και λίγο..........ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ.
ΕΑΝ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙΣ Η ΠΕΣΕΙΣ ΜΕ 200ΧΙΛ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΛΟΙΦΗ ( ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ) ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ.... ΤΟ ΠΑΩ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΗ;

gerodim
20/01/2006, 10:30
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν πρέπει να τρέχεις όταν αυτό ξεφεύγει από τον έλεγχο σου. Δεν θα κάτέβαινα ποτέ τη Συγγρού για παράδειγμα με 200 και κίνηση (είτε με μηχανή ή με αμάξι). Αλλά αν σε κανα ταξίδι πάω στην εγνατία οδό και τη βρω άδεια, ναι , θα τρέξω...
Η ταχύτητα που πιστεύω ότι πρέπει να έχει κάποιος δεν είναι ούτε το αργά, ούτε το γρήγορα. Αυτό εξαρτάται από τις συνθήκες. Δεν θεωρώ για παράδειγμα ότι στην Ε.Ο. είναι ασφαλές το να πηγαίνεις με κάτω από 100 (εκτός από τα παλιά κομάτια).

madtank
20/01/2006, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν πρέπει να τρέχεις όταν αυτό ξεφεύγει από τον έλεγχο σου. Δεν θα κάτέβαινα ποτέ τη Συγγρού για παράδειγμα με 200 και κίνηση (είτε με μηχανή ή με αμάξι). Αλλά αν σε κανα ταξίδι πάω στην εγνατία οδό και τη βρω άδεια, ναι , θα τρέξω...
Η ταχύτητα που πιστεύω ότι πρέπει να έχει κάποιος δεν είναι ούτε το αργά, ούτε το γρήγορα. Αυτό εξαρτάται από τις συνθήκες. Δεν θεωρώ για παράδειγμα ότι στην Ε.Ο. είναι ασφαλές το να πηγαίνεις με κάτω από 100 (εκτός από τα παλιά κομάτια).

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100ΧΙΛ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ.... ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΟΥΡΙΔΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ Λ.Ε.Α - ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ MINIMUM ΤΩΝ ΧΙΛ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ PARKING

gerodim
20/01/2006, 14:41
Εδω θα σε ενημερώσω ότι στους αυτοκινητόδρομους υπάρχει ελάχιστο όριο που ορίζεται στα 40χμω αν θυμάμαι

madtank
22/01/2006, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Εδω θα σε ενημερώσω ότι στους αυτοκινητόδρομους υπάρχει ελάχιστο όριο που ορίζεται στα 40χμω αν θυμάμαι

ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ.