PDA

View Full Version : Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Σελίδες : 1 2 [3]

EKEINOS
23/01/2006, 20:25
για να συμβει η στραβη εμπλεκονται δυο αιτιες α) η τυχη ειναι
το συνολο των ενεργειων που γινονται απο αλλους ασταθμητους παραγοντες και εχουν επιπτωση σε σενα,πχ το περιστερι που επαθε καρδιακη προσβολη στα 500μ στον αερα και σου'ρθε σαν οβιδα στο κεφαλι. β) η μαλακια που κουβαλα ο καθενας μας.
Για το δευτερο αρκει να την παιζουμε συχνοτερα και να μην το κανουμε συνεχεια στον δρομο. Για το πρωτο ακουστε το παρακατω. Στο μαγαζι μου επειδη ειναι ψηλοταβανο το μπαλκονι του πρωτου οροφου ειναι περιπου 5 μετρα υψος και ο δευτερος οροφος της πλαινης πολυκατοικιας στα 6.30,στον οποιο οροφο καθετε μια παντρεμενη με φατσα για σακουλα,αλλα με την φημη οτι αν στον πιασει στο στομα της,βγαζεις το σεντονι απο τον κωλο σου. Καλοκαιρακι γυρω στης 6 πριν αρκετα χρονια, παρκαρει μπρος το μαγαζι μια Ντουκατι πισω απο ενα αμαξι μονο αυτα ηταν παρκαρισμενα. Ο τυπακος με κρανος μπουφαν και ολα τ'αξεσουαρ,τα εβγαλε τ'αβαλε σε μια τσαντα και εφυγε. Αφου περιεργαστηκα την μηχανη μπηκα μεσα να δουλεψω. Μιαμιση ωρα αργοτερα βλεπω μια τσαντα να πεφτει,και αμεσως μετα ενας ανθρωπος ο πρωαναφερθεις μηχανοβιος. 20λεπτα αργοτερα το ασθενοφορο τον επαιρνε ασχημα χτυπημενο γιατι 3 μερες αργοτερα που πηραν την μηχανη ακομα ηταν σε κωμα και δεν ξερανε τις βλαβες του. Τι εγινε? ο ανδρας της τυπησας (αυτη με το σεντονι) γυρισε νωριτερα, ο ηρωας την εκανε μισοντυμενος,απο τον δευτερο στον πρωτο απο εκει στην οροφη του παρκαρισμενου, αλλα το ποδι του γλυστρησε και γυρισε το σωμα και ο λαιμος του ηταν σαν να εσπασε οταν χτυπουσε πανω στο παρκαρισμενο Ντουκατι του το οποιο επεσε και ο τυπος αιμοραγουσε πλαι στην μηχανη,φυσικα ολοι νομιζανε οτι επεσε με το μηχανακι και οι σχετικες φιλοσοφιες των ειδημονων πεφταν βροχη. Δεν ξερεις απο που θα σου'ρθει τι να κανεις να μην οδηγας 'η να μην γαμας. Τα κανεις και τα δυο και ελπιζεις να μην την παθεις.

Uriah Heep
24/01/2006, 13:51
Δεν ξερεις απο που θα σου'ρθει τι να κανεις να μην οδηγας 'η να μην γαμας. Τα κανεις και τα δυο και ελπιζεις να μην την παθεις. [/B][/QUOTE]

-----------------------------------------------------------------------------------

Να μη γ@μάς παντρεμένες:nono:

:beer: :beer: :beer:

airamhag
26/01/2006, 16:30
Kalimera ,

Einai h protes ores pou exo eggrafei sto moto.gr , kai to brisko arketa endiaferon..kai epesa pano stin periptosara , san thema se forum.

Loipon ego den exo mhxanh , ton iounio 05 pira diploma aytokinitou kai oute kan exo akoma toutou, einai elaxistes eos 1-2 fores na exo anevei se mixani kaiautes ...me arketi duskolia.

M aresei h taxythta , kai goustaro arketa tis mixanes...den xero giati ..isos tha eprepe na tis miso..exo xasei ton aderfo mou apo motopodilato , 10 metra exo apoto spiti mou ,me sxedon miden taxitita, kaiautos goustare tis mixanes trella.

Ego omos tis goustaro kai taytoxrona tis fobamai kai lupamai gia oti akouo gia ta atiximata..

Kai gia na min sas rixo me to kalispera mou sto forum , apla skeftomai pos sti zoi prepei na kaneis auta pou goustareis , giati den exei nohma na zeis mia aposteiromeni zoi .

kai telos , tha simfoniso me ton filo pou eipe ( den thymamai to onoma sou sorry ..) oti olous tous motosikletistes tous denoun merika xiliometra , mia bolta , kai mesa apo auti kai alles diadikasies , ginontai telika kaliteroi anthropoi.

Na pernate panta kala!
Maria

kapoulos
26/01/2006, 16:38
Στην ερώτηση "Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή?",η απάντησή μου είναι "Όχι!Δεν αξίζει"

...αλλά...

στην ερώτηση "Αξίζει μια ζωή χωρίς μηχανή,για τους όποιους λόγους...?",η απάντησή μου είναι η ίδια.

...η δική σου?

Maira
31/01/2006, 14:39
Για τον κάθε ένα που οδηγεί μηχανή, για τους δικούς του λόγους ο καθένας, αξίζει λιγότερο ή περισσότερο!

Όσο πιο τρελαμένος είσαι με τις ΔΥΟ ρόδες (οχι με την ταχύτητα) τόσο πιο πολύ αξίζει η μηχανή!!!

Πολλοί πιστεύουν ότι η μηχανή είναι μαγκιά, είναι για σούζες, είναι για τέρμα γκάζια, για να χώνεσαι στις στροφές, για να πηγαίνεις με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω, και πολλά άλλα.

Η μηχανή είναι ελευθερία και τίποτε άλλο. Αν θες να κάνεις φυγούρα μόνο και μόνο γιατί είσαι σε δύο ρόδες, το πιο πιθανό είναι να φας το κεφάλι σου. Ναι αξίζει η ζωή μου πιο πολύ από την μηχανή!!!

Μα χωρίς μηχανή δεν μπορώ να ζήσω, οπότε προτιμώ να πηγαινω χαλαρά!!

gerodim
01/02/2006, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

:beer:

Alx 84
01/02/2006, 21:17
Για τον κάθε ένα που οδηγεί μηχανή, για τους δικούς του λόγους ο καθένας, αξίζει λιγότερο ή περισσότερο!

Όσο πιο τρελαμένος είσαι με τις ΔΥΟ ρόδες (οχι με την ταχύτητα) τόσο πιο πολύ αξίζει η μηχανή!!!

Πολλοί πιστεύουν ότι η μηχανή είναι μαγκιά, είναι για σούζες, είναι για τέρμα γκάζια, για να χώνεσαι στις στροφές, για να πηγαίνεις με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω, και πολλά άλλα.

Η μηχανή είναι ελευθερία και τίποτε άλλο. Αν θες να κάνεις φυγούρα μόνο και μόνο γιατί είσαι σε δύο ρόδες, το πιο πιθανό είναι να φας το κεφάλι σου. Ναι αξίζει η ζωή μου πιο πολύ από την μηχανή!!!

:a19: :a19: :a18: :a20:

ela ela
02/02/2006, 18:06
Oσο για αν αξιζει η ζωη σου για μια μηχανη,ενα εχω να πω παιδες!

Τα μηχανακια και τα σιδερα ξαναγινοντε απο τα ιδια καλουπια!

Οσο για εμας το καλουπι εσπασε για παντα οταν γινομασταν,δεν ξαναγινομαστε παιδες!

Γιαυτο να προσεχετε για να εχετε!!
:wave2: :beer: :rotflmao: :rotflmao:

ΓκαζοφωνιΞ
04/02/2006, 00:08
Παιδια τη ζωη μας δεν την αξιζουν μηχανες και τιποτα υλικο...
Το μονο που αξιζει τη ζωη μας ειναι η οικογενεια μας και η ελευθερια...

ela ela
04/02/2006, 21:11
Μην κλεβεις την υπογραφη μου!

anna613
04/02/2006, 22:24
Να μαστε ζωντανοί, να μαστε καλά για να χαιρόμαστε όλα τα άλλα...

Ποτέ δεν ενοχοποίησα τη μηχανή μου για το ατύχημα που είχα κάποτε. Ούτε μετάνοιωσα που οδηγούσα.
Πράγματα συμβαίνουν συνεχώς.
Κάποτε εμπιστεύτηκα κάποιον να με γυρίσει σπίτι μου με αυτοκίνητο και παραλίγο να με στείλει στα θυμαράκια. Τη γλύτωσα με μερικές μερες νοσοκομείο μόνο.
Μια αλλη φορά απλά περπατούσα πάνω στο πεζοδρόμιο όταν ένα τσογλάνι κάνοντας προφανώς σούζα, ήρθε κι έπεσε επάνω μου μαζί με το παπι.

.... και μην πειτε οτι ειμαι επιρρεπής στα ατυχήματα, νταξξξξξ;

:mad: :mad: :mad:

:cool:

ela ela
04/02/2006, 22:30
Παιδες καποτε πηρα 2 τουμπες στον αερα με το αμαξι,προσγειωθηκα με τις ροδεςπηρα αλλες 2 σβουρες με τις ροδες και καρφωθηκα στην κυριολεξια με το πορτ-μπαγκαζ σε κατι σιδηροσωληνες!
Ευτυχως βγηκα αλοβητος απο τη συκρουση.....τοτε καταλαβα τι αξιζει ποιο πολυ...
Αλλα και παλι οδηγαω δεν μπορω να κανω αλλιως:wave2: :sun:

Uriah Heep
04/02/2006, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από anna613

.... και μην πειτε οτι ειμαι επιρρεπής στα ατυχήματα, νταξξξξξ;

:mad: :mad: :mad:

:cool: [/B]

Είπε κανείς τέτοιο πράγμα?:bigcry:

tifoefs
05/02/2006, 02:56
Αμαν πια !

Λετε ν' αρχισουμε να δειχνουμε και τα σημαδια μας σε λιγο ;;

Οποιος εχει πιο πολλα κερδιζει μπυρα !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Maira
09/02/2006, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αμαν πια !

Λετε ν' αρχισουμε να δειχνουμε και τα σημαδια μας σε λιγο ;;

Οποιος εχει πιο πολλα κερδιζει μπυρα !!

Στον διαγωνισμό μετράει και το πού;;;

Ανάλογα το σημείο, παίρνεις περισσότερους βαθμούς;;;

:beer: :beer:

tifoefs
09/02/2006, 19:33
Στον διαγωνισμό μετράει και το πού;;;

Ανάλογα το σημείο, παίρνεις περισσότερους βαθμούς;;;

Σιγουρα !!

Ειδικα αν ειναι σημειο με γαρμπιλι!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

anna613
10/02/2006, 10:28
Σιγουρα !!

Ειδικα αν ειναι σημειο με γαρμπιλι!

:a7: :a7: :a7: :a7: Αουτς!!! :a7: :a7: :a7: :a7:

Παντως αμα παιζει μπυρα θα βαλω κι εγω τις μπριζόλες...!

:a013: :a013:

Maira
20/02/2006, 14:44
ΟΚ πάμε για κανά φαγοπότι!!!!

:beer: :sun: :beer: :D

tifoefs
20/02/2006, 18:45
Σε μερος με γαρμπιλι η με λαδια η με τρυπες ;;;;

Εγω για να φαω τα μουτρα μου προτιμαω παντα λαδια και πετρελαια !!

Και ο παγος ειναι καλος ειδικα αν δεν φαινεται ! Εισαι ξαπλα και νομιζεις οτι ακομα οδηγας !

Επισης εχω και τα πιο πολλα σημαδια οποταν με βλεπω να τη βγαζω καθαρη !!

Μαλλον θα σουρθει η λυπητερη !

38010

teobreva
21/02/2006, 01:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Herr Fortis
Δεν είναι όπως ακριβώς το περιγράφεις, αγαπητέ φίλε. Θα πρέπει να έχουμε φοβίες για πολλά πράγματα (ειδικά εμείς που καβαλάμε τα δίκυκλα) για να μπορούμε να έχουμε την αδρεναλίνη να δουλεύει.

Το λέω όμως και το τονίζω. Φοβία και όχι Πανικό!!! Υπάρχει διαφορά τεράστια. Η φοβία εξιτάρει και στο τέλος είναι αυτή που προσφέρει την αίσθηση του ωραίου και της ικανοποίησης.

Όταν δοκίμασες να χώσεις για πρώτη φορά την μηχανή σου, στα όρια της, δεν μπορεί να μην ένοιωσες φόβο? Αυτό είναι που σε έκανε μετά να πανηγυρίζεις. Το ίδιο ισχύει και με την σούζα, το έντο, κτλ...

Ο φοβισμένος οδηγός είναι ο σωστός οδηγός. Αυτός που φοβάται ότι στο αμάξι μπροστά που οδηγάει η γιαγιά, θα κάνει απότομα δεξία. Και αυτή κάνει. Αυτός που φοβάται ότι ο ταρίφας, θα σταματήσει απότομα. Και το κάνει. Προσφέρει ασφάλεια ο φόβος.

Τονίζω ξανά... Ο φόβος κάνει καλό. Ο πανικός όχι. :nono:

(και επειδή κάποιοι από εσάς είστε έτοιμοι να μου ορμήξετε, σας υπενθυμίζω ότι παραθέτω προσωπικές απόψεις. Οχι θεωρίες συνόλου :winka: ) σωστος συμφωνω απολυτα.ισως γιατι αρχισα στα 30 να οδηγαω μηχανη:winka:

airamhag
21/02/2006, 09:12
ego pou fobamai na paro to Lada tou mpampa sthn athina ?

Sto exohiko ( salamina) mia xara ta pame me to lada...stin athina omos...

:blush:

Maira
21/02/2006, 13:26
Καλά είναι!!!

Όπως έλεγαν και οι παλιοί: Ο φόβος φυλάει τα έρημα!!!!!

Σοβαρά τώρα, όσες φορές ανέβηκα στη μηχανή και φοβόμουν, οδηγούσα τελείως ηλίθια!!!!

Κατάλαβα ότι η μηχανή δε θέλει φόβο!!!! Θέλει ψυχραιμία!!!

Κατα την ταπεινή μου γνώμη η ψυχραιμία έρχεται όταν κάποιος είναι σίγουρος για τον εαυτό του. Σίγουρος πως μπορεί να ελέγχει όσο καλύτερα τη μηχανή του σε περίπτωση κυνδίνου. Αυτό έχεται με την πείρα.

Είμαι της άποψης: Όποιος φοβάται, πάει και κοιμάται! (πάντα μέσα στα πλαίσια της φυσιολογικής οδήγησης)

:smokin:

airamhag
21/02/2006, 13:29
Είμαι της άποψης: Όποιος φοβάται, πάει και κοιμάται! (πάντα μέσα στα πλαίσια της φυσιολογικής οδήγησης)

Mou ekanes thn kardia ...peribolli...

pantos paidia ean pote paro to lada ...tha sas eidopoiiso ...xaxaxa

Maira
21/02/2006, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag

Mou ekanes thn kardia ...peribolli...

pantos paidia ean pote paro to lada ...tha sas eidopoiiso ...xaxaxa

Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι; Ύπάρχει περίπτωση να εκραγεί; Αν όχι τότε μη φοβάσαι τίποτα!!!! Με τέτοια λαμαρίνα, μάλλον αλίμονο σ'αυτόν που θα βρεθεί στο πέρασμά σου!!!!

airamhag
21/02/2006, 13:52
xaxaxaxa..akou na ekragei !den tou exo balei akoma nitro!

xxaxax..

Maira
21/02/2006, 14:02
xaxaxaxa..akou na ekragei !den tou exo balei akoma nitro!

xxaxax..

Τότε τι φοβάσαι; Εγώ μόνο με Lada θα κυκλοφορούσα στην Αθήνα! Όχι ότι το τουτού που έχω τώρα πάει πίσω!!!!

:beer: :dizzy:

airamhag
21/02/2006, 14:09
den xero bre paidi mou ...to autokinhto tou aderfou mou ( nissan primera ) to pairno aneta ..k tis aderfis mou ( rav4)

aythn thn antika me to skliro timoni ...edo mou kathetai..

lete na to ftiaxo to toutou ? na tou balo fume tsamia , exatmisi , zantes klp klp ?

xaxaxa mono pou skeftomai ton kur-Anesti ( daddy) na to kukloforei etsi ...( daddy cool !! )

Maira
21/02/2006, 14:16
den xero bre paidi mou ...to autokinhto tou aderfou mou ( nissan primera ) to pairno aneta ..k tis aderfis mou ( rav4)

aythn thn antika me to skliro timoni ...edo mou kathetai..

lete na to ftiaxo to toutou ? na tou balo fume tsamia , exatmisi , zantes klp klp ?

xaxaxa mono pou skeftomai ton kur-Anesti ( daddy) na to kukloforei etsi ...( daddy cool !! )

χμμμ!! Τώρα που το λες, το σκληρό τιμόνι είναι ένα πρόβλημα!!!!
Ειδικά σε μικρούς χώρους για παρκιν!!!! Όσο για το φτιάξιμο....

Αν είναι να το πάρεις στην Αθήνα....μη το φτιάξεις, θα στο φτιάξουν οι οδηγοί της!!!!

tifoefs
21/02/2006, 18:09
Lada με τσιμεντομενους προφυλακτηρες !!!

οεεεεεεεεεεεεεεοεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοο !!!

:evil: :evil: :evil: :evil:

gerodim
21/02/2006, 20:52
Μου θυμίζει ένα ατύχημα που είχα πριν από 4 χρόνια που οδηγώντας το τότε μου αυτοκίνητο (skoda favorit) ήρθε και καρφώθηκε πάνω μου μία γκόμενα με ένα saxo vts με καμμιά 70αρα... Το αποτέλεσμα ήτανε το πολύτιμο και πολυαγαπημένο μου αμαξάκι(!) να πάθει 200€ ζημιά!!! (προφυλακτήρας, εργατικά για ίσιωμα καπό και τζαμάκι από το φανάρι (ω ναι δεν ήθελε όλο αλλαγη)). Πάντως το saxo έγραψε καλό σκορ (μάλλον ασύμφορο επισκευής γιατί πήρε σασι)

Alx 84
22/02/2006, 00:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Μου θυμίζει ένα ατύχημα που είχα πριν από 4 χρόνια που οδηγώντας το τότε μου αυτοκίνητο (skoda favorit) ήρθε και καρφώθηκε πάνω μου μία γκόμενα με ένα saxo vts με καμμιά 70αρα... Το αποτέλεσμα ήτανε το πολύτιμο και πολυαγαπημένο μου αμαξάκι(!) να πάθει 200€ ζημιά!!! (προφυλακτήρας, εργατικά για ίσιωμα καπό και τζαμάκι από το φανάρι (ω ναι δεν ήθελε όλο αλλαγη)). Πάντως το saxo έγραψε καλό σκορ (μάλλον ασύμφορο επισκευής γιατί πήρε σασι)

έτσι, έτσι!!!!! αλλά από ασφάλεια στους επιβάτες μηδέν. Στα καινούρια τουτούνια όταν κάποιος χτυπήσει με λίγα κλαίει με μαύρο δάκρυ. Στα πολλά κάνει το σταυρό του και παίρνει άλλο.:smokin:

SUPERMARIO
22/02/2006, 01:32
aksizei??? tis latreuw tis mhxanes.eimai enas apo esas.to kalokairi gia ligo tha exana ton aderfo moy giati kapoios ekane mia anastrofh.den kserw an aksizei.auto pou kserw einai oti parakalw ton theo to aderfaki mou na mhn thn ksanapiasei pote.oso gia mena...eimai allo kefalaio

38142

SUPERMARIO
22/02/2006, 01:35
kati prepei na ginei kai me tis mpares.olh h zhmia ekei egine otan ton petakse to autokinhto

38144

Alx 84
22/02/2006, 02:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
aksizei??? tis latreuw tis mhxanes.eimai enas apo esas.to kalokairi gia ligo tha exana ton aderfo moy giati kapoios ekane mia anastrofh.den kserw an aksizei.auto pou kserw einai oti parakalw ton theo to aderfaki mou na mhn thn ksanapiasei pote.oso gia mena...eimai allo kefalaio

Πάλι καλά που γλίτωσε τα χειρότερα. Μακρυά από εμάς Συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος, αλλά μπουφάν φορούσε;;

SUPERMARIO
22/02/2006, 02:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Πάλι καλά που γλίτωσε τα χειρότερα. Μακρυά από εμάς Συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος, αλλά μπουφάν φορούσε;;

oxi den forouse.mono kranos.kalokairaki vlepeis.lathos to kserw alla epese me to stithos panw stis mpares.ti na ekane kai to mpoufan.o thwrakas den prostateuetai sxedon katholou.

gerodim
22/02/2006, 09:31
έτσι, έτσι!!!!! αλλά από ασφάλεια στους επιβάτες μηδέν. Στα καινούρια τουτούνια όταν κάποιος χτυπήσει με λίγα κλαίει με μαύρο δάκρυ. Στα πολλά κάνει το σταυρό του και παίρνει άλλο.:smokin:

Επίσης μου θυμίζει ένα χρόνο πριν το προαναφερθέν σκηνικό που κάρφωσα το καινούριο μου τότε αυτοκίνητο στην εμπορική τράπεζα στη διονυσίου αρεοπαγίτου στο κέντρο. Η διαφορά με το άλλο ατύχημα ήταν ότι:
1) Έφταιγα εγώ όχι η τράπεζα αν και προσπάθησα να πείσω την αστυνομία για το αντίθετο
2) Το αμάξι δεν το είχα ούτε χρόνο και κατέληξα να πληρώνω δόσεις για αμάξι που δεν είχα
3)Ευτυχώς έμαθα από αυτό ότι δεν οδηγούμε όταν είμαστε σκνίπα από το ποτό

Γενικώς είναι το μόνο ατύχημα που έχω κάνει και έφταιγα και μαζί με το επόμενο τα 2 που έχω βιώσει ως οδηγός, γιατί ως επιβάτης αφήστε το καλύτερα... Πάντως το αμάξι διαλύθηκε τελείως αλλά δεν έπαθα τίποτα εκτός από μία γρατσουνιά στο αριστερό χέρι από τον αερόσακο που άνοιξε. Κρίμα που πέταξα ένα αμάξι αλλά έμαθα πολλά από αυτό... Πολύ περισσότερα από την αξία του, και ευτυχώς αποφεύγοντας τα χειρότερα. Ας μήν ξεχνάμε ότι εκεί που έφυγα είναι πεζόδρομος...

Maira
22/02/2006, 11:41
Να σας πω.... Τα καινούργια αυτοκίνητα σίγουρα έχουν καλύτερη ασφάλεια για τους επιβάτες και άσε το αυτοκίνητο να γίνει κομμάτια!!!!

Αυτό σε μικρά ατυχήματα.

Στα παλιότερα θα έσπαγες κάτι αλλά ήξερες ότι δε θα σε συνθλίψουν οι λαμαρίνες αλουμινόχαρτα!!!!

Όσες σοβαρές συγκρούσεις έχω ακούσει με καινούργια, κάποιος από τους επιβάτες δεν βγήκε ποτέ!!!

Ένα 146 Alfa του 92 χωρίς αερόσακους χωρίς τίποτα, έφερε τούμπες, έσκασε σε μπαριέρες και άλλα, μα ο οδηγός δεν έπαθε τίποτα. Μόνο μια μελανιά στην κλίδα. Κι αυτό από την ζώνη!!!!

Άρα λοιπόν η ασφάλεια υπάρχει, το θέμα είναι ποιός την φοράει!!!

Είναι κάτι σαν το κράνος και τα προστατευτικά!!!

:eyepop:

Alx 84
22/02/2006, 23:51
oxi den forouse.mono kranos.kalokairaki vlepeis.lathos to kserw alla epese me to stithos panw stis mpares.ti na ekane kai to mpoufan.o thwrakas den prostateuetai sxedon katholou.

Έχει συζητηθεί το θέμα περί προστασίας θώρακα στον προστατευτικό εξοπλησμό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι (ένα πολύ καλό αξεσουάρ είναι ο θώρακας της Colori αν έχεις δει). Δυστυχώς οι περισσότεροι δε προφυλάσσονται το καλοκαίρι λόγω ζέστης και τελικά κάποιος βγαίνει χαμένος.:sad: :sad: :sad: :(

Και πάλι μακρυά από εμάς. Πάντα όρθιοι!

Alx 84
22/02/2006, 23:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Επίσης μου θυμίζει ένα χρόνο πριν το προαναφερθέν σκηνικό που κάρφωσα το καινούριο μου τότε αυτοκίνητο στην εμπορική τράπεζα στη διονυσίου αρεοπαγίτου στο κέντρο. Η διαφορά με το άλλο ατύχημα ήταν ότι:
1) Έφταιγα εγώ όχι η τράπεζα αν και προσπάθησα να πείσω την αστυνομία για το αντίθετο
2) Το αμάξι δεν το είχα ούτε χρόνο και κατέληξα να πληρώνω δόσεις για αμάξι που δεν είχα
3)Ευτυχώς έμαθα από αυτό ότι δεν οδηγούμε όταν είμαστε σκνίπα από το ποτό

Γενικώς είναι το μόνο ατύχημα που έχω κάνει και έφταιγα και μαζί με το επόμενο τα 2 που έχω βιώσει ως οδηγός, γιατί ως επιβάτης αφήστε το καλύτερα... Πάντως το αμάξι διαλύθηκε τελείως αλλά δεν έπαθα τίποτα εκτός από μία γρατσουνιά στο αριστερό χέρι από τον αερόσακο που άνοιξε. Κρίμα που πέταξα ένα αμάξι αλλά έμαθα πολλά από αυτό... Πολύ περισσότερα από την αξία του, και ευτυχώς αποφεύγοντας τα χειρότερα. Ας μήν ξεχνάμε ότι εκεί που έφυγα είναι πεζόδρομος...

Ποτό και οδήγηση;;;; ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ούτε ποτήρι λέμε. τουλάχιστον δεν έπαθες τίποτα και το σουδαιότερο, δε πήρες κανέναν παραμάζωμα.

Maira έχεις δίκιο. Ειδικά στα αυτοκίνητα υπάρχουν πολλοί χωρίς ζώνη (κυρίως ηλικές 30 και άνω). Επιλογές είναι αυτές. Αν θέλει κανείς να σκοτωθεί, ας το κάνει ελεύθερα. Δε του φταίνε όμως σε τίποτα οι γύρω του.

SUPERMARIO
23/02/2006, 03:00
Έχει συζητηθεί το θέμα περί προστασίας θώρακα στον προστατευτικό εξοπλησμό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι (ένα πολύ καλό αξεσουάρ είναι ο θώρακας της Colori αν έχεις δει). Δυστυχώς οι περισσότεροι δε προφυλάσσονται το καλοκαίρι λόγω ζέστης και τελικά κάποιος βγαίνει χαμένος.:sad: :sad: :sad: :(

Και πάλι μακρυά από εμάς. Πάντα όρθιοι!

tropoi prostasias uparxoun.alla kai thoraka twra gia na pas gia kafe? den kserw kai pollous na to kanoun.

airamhag
23/02/2006, 10:17
Lada με τσιμεντομενους προφυλακτηρες !!!

οεεεεεεεεεεεεεεοεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοο !!!

:evil: :evil: :evil: :evil:

xaxaxa! kai anti aerotomh na balo kanena fourousaki me korniza gypsini !

Maira
23/02/2006, 12:32
xaxaxa! kai anti aerotomh na balo kanena fourousaki me korniza gypsini !

Νομίζω ότι θα ήταν το τείλειο!!!

Αν θες μπορείς να περάσεις και εγκατάσταση καλοριφέρ!!!!

:beer: :wave2: :beer:

airamhag
23/02/2006, 13:15
Νομίζω ότι θα ήταν το τείλειο!!!

Αν θες μπορείς να περάσεις και εγκατάσταση καλοριφέρ!!!!

xaxaxaxa!
to kalutero den sas to pa ! To lada , oxi mono einai lada alla einai ka station wagon !!! katalabaineis ti exei na ginei me to piso aneto xoro aposkeyon etsi ?

Maira
23/02/2006, 13:18
xaxaxaxa!
to kalutero den sas to pa ! To lada , oxi mono einai lada alla einai ka station wagon !!! katalabaineis ti exei na ginei me to piso aneto xoro aposkeyon etsi ?

Καλά δεν το συζητάω!!!Άνετα!!!

Για να μη σου πω πως παίρνει άνετα κι ένα τζάκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα!!!!

airamhag
23/02/2006, 13:22
Καλά δεν το συζητάω!!!Άνετα!!!

Για να μη σου πω πως παίρνει άνετα κι ένα τζάκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα!!!!

telika to lada...mporei na exelixthei se limo...plaka plaka...

Maira
23/02/2006, 13:24
telika to lada...mporei na exelixthei se limo...plaka plaka...

Τώρα που δεν είναι πια Lada λοιπόν, φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

Δε χρειάζεται πια να φοβάσαι να το κυκλοφορείς στην Αθήνα!!!

:beer: :beer: :eyepop:

airamhag
23/02/2006, 13:31
Τώρα που δεν είναι πια Lada λοιπόν, φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

Δε χρειάζεται πια να φοβάσαι να το κυκλοφορείς στην Αθήνα!!!

:beer: :beer: :eyepop:

nai alla epeidi eimai aplos anthropos kata bathos , para to gegonos oti exo limo telika , leo ...na to xanaskefto ...

tifoefs
23/02/2006, 19:00
Μη το σκεφτεσαι καν !!

Ολα ειναι μια αποφαση !

:lol: :lol: :lol:

38376

SUPERMARIO
23/02/2006, 23:21
xaxaxaxa!

vale moketa pisw tigre,mia mpala disco na gurizei kai eisai etoimh:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

airamhag
24/02/2006, 08:33
vale moketa pisw tigre,mia mpala disco na gurizei kai eisai etoimh:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[I]"Hey mr DJ put the record on , i wanna dance with my baby"

poy elege k h Madonna..

KALIMEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSS:sun:

Maira
24/02/2006, 09:59
ΟΚ μια χαρά μας κόβω!!!

Στο τσακίρ κέφι!!!!

:a2: :a25: :a54:

tifoefs
24/02/2006, 14:43
ΟΚ μια χαρά μας κόβω!!!

Στο τσακίρ κέφι!!!!

:a2: :a25: :a54:

Οτι δεν εκανα χθες το ετοιμαζω για σημερα !

:a25: :a33: :a54:

Alx 84
26/02/2006, 02:04
tropoi prostasias uparxoun.alla kai thoraka twra gia na pas gia kafe? den kserw kai pollous na to kanoun.

Έχεις δίκιο, αλλά η απάντησή μου είναι ΝΑΙ!!! Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται εντός πόλης και δεν είναι λίγοι που έχουν πέσει λίγα μέτρα πρίν φθάσουν σπίτι. Τώρα, θα με πείς απόλυτο (και όχι άδικα), αλλά όταν καβαλάει κανείς μηχανή πρέπει να ντύνεται σαν να μπαίνει σε πίστα και ας πηγαίνει μέχρι το περίπτερο. Αν το βαριέται ή θέλει να είναι καλοντυμένος, ας πάρει το αυτοκίνητο/ λεωφορίο κλπ.

tifoefs
26/02/2006, 12:04
Aυτο ειναι ατιτουντ !!

Μπραβο μικρε !!!

:a18: :D

gerodim
26/02/2006, 15:52
Έχεις δίκιο, αλλά η απάντησή μου είναι ΝΑΙ!!! Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται εντός πόλης και δεν είναι λίγοι που έχουν πέσει λίγα μέτρα πρίν φθάσουν σπίτι. Τώρα, θα με πείς απόλυτο (και όχι άδικα), αλλά όταν καβαλάει κανείς μηχανή πρέπει να ντύνεται σαν να μπαίνει σε πίστα και ας πηγαίνει μέχρι το περίπτερο. Αν το βαριέται ή θέλει να είναι καλοντυμένος, ας πάρει το αυτοκίνητο/ λεωφορίο κλπ.

Προχτεσινα νέα
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?postid=303557#post303557

Maira
27/02/2006, 10:04
Είναι δύσκολο όμως ειδικά το καλοκαίρι να ντύνεσαι σαν κρεμμύδι!!!

Μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος?????? :rolleyes:

:wave2: :wave2:

Alx 84
28/02/2006, 23:30
Aυτο ειναι ατιτουντ !!

Μπραβο μικρε !!!

:a18: :D

:beer: :beer: :beer: merci.

Maira δεν είναι έτσι τα πράγματα. μια πτώση με 70-80 χλμ στην καυτή άσφαλτο είναι σοβαρό. Όπως γνωρίζουμε, υπάρχουν και καλοκαιρινά ρούχα με προστασίες. Οκ, μη φοράς δερμάτινο παντελόνι μέσα στην πόλη, αλλά φόρα επιγονατίδες και μπότες. Ναι, ναι, ζεσταίνει το μπουφάν. τι να κάνεις όμως; Δε γίνεται αλλιώς. Είναι ζούγκλα εκεί έξω. Ειδικά το καλοκαίρι ο κόσμος οδηγεί και πιο ηλίθια. Μια η κίνηση, μια η ζέστη, μία ο ήλιος, γίνεται μπάχαλο.

SUPERMARIO
01/03/2006, 13:57
an kai den exw asxolhthei statistika me to thema,prepei to kalokairi ta atuxhmata na einai perissotera apo to tis alles epoxes tou xronou.ase pou mia ptwsh estw kai me liga xiliometra ta egkaumata apo thn asfalto den einai kai ligo:sad:

Maira
01/03/2006, 14:08
an kai den exw asxolhthei statistika me to thema,prepei to kalokairi ta atuxhmata na einai perissotera apo to tis alles epoxes tou xronou.ase pou mia ptwsh estw kai me liga xiliometra ta egkaumata apo thn asfalto den einai kai ligo:sad:

Είναι σίγουρα πιο πολλά γιατί όλοι θέλουν να πάνε βόλτα με το καινούργιο τους αυτοκίνητο!!!! Μόλις πήραν το δίπλωμα και θέλουν να πάνε για μπάνιο με το αμαξάκι τους!!!!!

Άσε η άσφαλτος καίει πολύ! Έχει περάσει εναμισης χρόνος και ακόμα και μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται λυποθιμία!!!

Δυο χέρια καμένα!!!! Ναι η στολή πρέπει να φοριέται ό,τι καιρό και να κάνει. Φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που θα το τηρήσω!!!

Θα προσπαθήσω τουλάχιστων!!!

:wacko: :smokin:

SUPERMARIO
01/03/2006, 14:15
kai polu kala tha kaneis me thn stolh.oloi ligo polu exoume perasei apo asxhmes katastashs kai oi anamnhseis panta me anatrixiazoun.:sick:

:wave2:

tifoefs
01/03/2006, 14:59
Οταν ζουσε ο πατερας μου καθε φορα που πηγαινα στο Μαραθωνα ερχοτανε μαζυ με την ιατρικη τσαντα με ολες τις βελονες και τα αναισθητικα για να με ραβει !!

Τοτε ητανε οι στολες κατι το περιεργο που μονο στην Αμερικη το ειχανε. Αργοτερα ητανε τοσο ακριβες που και να θελες δεν εβγαιναν τα φραγκα.

Αλλα αν δειτε τι κοσμος χανεται με η χωρις στολες θα καταλαβετε γιατι ειμαστε ολοι (οι γεροι) τοσο απαιτητικοι σε θεματα ασφαλους οδηγησης.

Οδηγειτε αμυντικα και γλεντηστε το μηχανημα που σας αρεσει οπως πρεπει.

Alx 84
02/03/2006, 00:18
Φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που θα το τηρήσω!!!

Θα προσπαθήσω τουλάχιστων!!!

:wacko: :smokin:

:a2: :a25: :a25: :a013: :a013: :a54: :a54: :a54: :a46:

tifoefs
02/03/2006, 08:41
:a2: :a25: :a25: :a013: :a013: :a54: :a54: :a54: :a46:

Προσεχε μη πεσεις απ' την καρεκλα ετσι που χοροπηδας !!

Jo.Da.
02/03/2006, 16:32
Αν και δεν έχω εμπειρία από μεγάλα μοτόρια,τα τελευταία 4 χρόνια οδηγώ ένα 100άρι supra στην Πάτρα (φοιτητής) & έχω αντιληφθεί πλήρως πόσο μας υπολογίζουν οδηγοί 4τροχων κλουβιών.Ωστόσο θα συνεχίσω να καβαλάω (και σύντομα θα αγοράσω κάτι πιο μεγάλο) γιατί γουστάρω.Στην τελική εκεί που περιμένεις αστικό αυτό σκάει πάνω στη στάση (έχει συμβεί).Γι αυτό πρέπει στο μπροστινό μέρος του μυαλού μας να έχουμε το :1)όποιος φοβάται πέφτει & κοιμάται..., και στο πίσω το :2)ο φόβος φυλάει τα έρημα...!!!

Maira
03/03/2006, 08:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Αν και δεν έχω εμπειρία από μεγάλα μοτόρια,τα τελευταία 4 χρόνια οδηγώ ένα 100άρι supra στην Πάτρα (φοιτητής) & έχω αντιληφθεί πλήρως πόσο μας υπολογίζουν οδηγοί 4τροχων κλουβιών.Ωστόσο θα συνεχίσω να καβαλάω (και σύντομα θα αγοράσω κάτι πιο μεγάλο) γιατί γουστάρω.Στην τελική εκεί που περιμένεις αστικό αυτό σκάει πάνω στη στάση (έχει συμβεί).Γι αυτό πρέπει στο μπροστινό μέρος του μυαλού μας να έχουμε το :1)όποιος φοβάται πέφτει & κοιμάται..., και στο πίσω το :2)ο φόβος φυλάει τα έρημα...!!!

:beer: :beer: :wave2:

Έτσι, έτσι!!! Ειδικά στην Πάτρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα!!!! 4 χρόνια φοιτίτρια!!!! Θέλει μεγάλη προσοχή εκεί γιατί και οι δρόμοι είναι χάλια και οι οδηγοί πολύ άσχετοι!!!!

:wave2: :beer: :beer:

Leipsippos
03/03/2006, 12:13
Ετυχε να διαβασω το συγκεκριμενο θρεντ πριν δυο εβδομαδες, λογικα φανηκαν αυτα που λετε και απ την μια και απο την αλλη πλευρα. Και οτι ειναι επικυνδυνο και οτι εχει μια καποιοα δοση τρεας την οποια ομως ζηταμε στην ζωη μας αλλιως τι νοημα θα ειχε. Προχθες (σαββατο 25/2) πληροφοριθηκα για τον θανατο φιλου με μηχανη, περασαν πολλες σκεψεις απο το μυαλο, εμαθα την τριτη και το πως εγινε το ατυχημα. Ειλικρινα το σαββατο μετα βιας καταφερα να γυρισω σπιτι με την μηχανη, πηρα το αυτοκινητο. Το συγκεκριμενο ατομο ηταν απο τα ατομα που ειχαν ευαγγελιο τους κανονες ασφαλειας, κρανος μπουφαν ΠΑΝΤΑ, και βεβαια ειχε την λογικη να κατεβαινει σε πιστα και να μην κανει βλακειες στο δρομο αμα ηθελε να δωσει γκαζια.
Το ξαναδιαβαζω το θρεντ σημερα... θελω μηχανη... δεν θελω .... ειναι σιγουρο οτι θα σκοτωθεις δηλαδη; να τις πουλησω και τις δυο και να παρω ενα καλιτερο αυτοκινητο; γιατι με αυτοκινητα δνε σκοτωνονται; Υπαρχει απαντηση; Λαχειο ειναι απο οτι βλεπω, αλλα δεν χρειαζεται να προκαλουμε με παραπανω λαχνους να δουμε αν θα μας κληρωσει.

phantomas
03/03/2006, 12:13
Δυστυχώς είναι όλα θέμα πιθανοτήτων....Όσες περισσότερες ώρες καβαλάς τόσο πιο επιρεπής γίνεσαι στο ατύχημα....Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα το πάθεις!:nono:
Οι έλληνες γενικότερα χαρακτηριζόμαστε από την έντονη προσωπικότητά μας και το ελεύθερο πνεύμα μας,στοιχεία που μας καθιστούν ναι μεν τους καλύτερους όλων,αλλά δυστυχώς και τους πιο απερίσκεπτους!!:rolleyes: :sick:
Είμαι νέος στο άθλημα παρόλαυτα πρόλαβα και κινδύνεψα σοβαρά 2 φορές μέχρι στιγμής,χώρις να φταίω αλλά χωρίς να με ενδιαφέρει κιόλας...η ουσία ήταν μια!!!Συνειδητοποιείς όσα πρόκειται να χάσεις και βλέπεις ότι είναι πολλά περισσότερα απ όσα σου προσφέρει ένα και μόνο μηχάνημα,είναι πολλά περισσότερα απ όσα κέρδισες με αυτό το μηχάνημα,είναι η ίδια η ζωή...είναι οι άνθρωποι που αγαπάς και δε θα ξαναδείς αλλά και δε θα σε ξαναδούν(ας μην είμαστε μόνο εγωιστές),είναι η ανατολή και η δύση του ηλίου(γεγονός που απλά δεν το εκτιμάμαι και δε διακρίνουμε την ομορφιά του),είναι όλα όσα θα γευτείς σε μια γεμάτη πορεία σου στο χρόνο και θα σε κάνουν να φτάσεις στο σημείο εκείνο όπου θα θες να φύγεις άσυχα και ωραία...:bawl: :bawl:
Οι περισσότεροι απ ότι διαπιστώνω σκέφτεστε απαισιόδοξα..."και που ξέρεις ότι δε θα μου συμβεί τίποτ άλλο..να με πατήσει αεροπλάνο π.χ...."
Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα!Κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται ν απογίνει,κανείς δεν προφητεύει το μέλλον,όλοι μας όμως αφήνουμε καθημερινά το σημάδι μας και διαμορφώνουμε την πορεία τόσο τη δικιά μας όσο και των γύρω μας!!!
Η ζωή είναι ένα δώρο που μας δώθηκε όχι μια υποχρέωση...και για όσους τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θελάν...πάντα υπάρχει το αύριο...αρκεί να προσέχουμε- "από την εμπειρία να πέρνουμε μονάχα τη γνώση και εκεί να σταματάμε...(κομφούκιος)"

Μην παρεξηγηθώ...συνεχίζω και καβαλάω μηχανή και θα το κάνω όσο μπορώ!!Θα προσπαθήσω όμως να το κάνω με σύνεση και όχι "ξύνοντας γόνατα και μαρσπιέ",γιατί τελικά τι αξίζει μια πανέμορφη βόλτα κάτω από το πανέμορφο φως του ελληνικού ήλιου αν αυτή τη διαδεχτούν κλάματα και πόνος...
:( :( :( :( :

Ας έχουμε όλοι ησυχες πανέμορφες βόλτες,με προσοχή και σύνεση για να μπορέσουμε να το κάνουμε μια ζωή....:winka: :beer: :wave2:

airamhag
03/03/2006, 13:41
Sumfono apoluta me ton Leipsippos.kapoios bgike me ena motopodilato 10 metra exo apo to spiti tou.Bgike enas asiniditos me ena fortigaki apo dexia,me taxitita se steno milame tora, me apotelesma na skotothei to paidi .17 xr.

Anyway, apo tetoies istories oloi dystixos exoume arketes.:(

Nomizo omos pos ayth sizitisi prepei na apostallei se forum ton aytokinitiston.

H akoma kalutera , as ginei epitelous tropos zois ..h agogi k o sebasmos.

As ginei mathima se paidia dimotikou h kukloforiaki agogi.( ti leo tora e?)

San goneis , theioi , khdemones as metaferoume ta sosta minimata sta paidia pano sto thema odigisi .

Maira
03/03/2006, 22:34
Αυτή η συζήτηση δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει σε κάποιο συμπέρασμα!!! Όλοι έχουν τις εμπειρίες τους και με βάση αυτές διατυπώνουν τις απόψεις τους!!!!

Ή ζωή μου για μια μηχανή????

Η μηχανή για μια ζωή!!!!! :beer:

zolotas
03/03/2006, 22:48
se forum ton aytokinitiston.

δλδ αυτοι μαζευονται καμια δεκαδα αυτοκινητα ,παιρνουν γυναικες ,γριες και γερους και μια σουβλα στα μπαγαζια και βγαινουν στρατα? καλη φαση........

Jo.Da.
04/03/2006, 17:56
:beer: :beer: :wave2:

Έτσι, έτσι!!! Ειδικά στην Πάτρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα!!!! 4 χρόνια φοιτίτρια!!!! Θέλει μεγάλη προσοχή εκεί γιατί και οι δρόμοι είναι χάλια και οι οδηγοί πολύ άσχετοι!!!!

:wave2: :beer: :beer:

καβαλάς σαν αναβάτρια ή σαν συνεπιβάτιδα?:beer: :beer:

Maira
07/03/2006, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
καβαλάς σαν αναβάτρια ή σαν συνεπιβάτιδα?:beer: :beer:

Σαν αναβάτρια!!!

Και να σου πω ότι με χαλάει κιόλας όταν ανεβάζω άλλον ή ανεβαίνω στην πίσω θέση!!!

b_bong12
07/03/2006, 13:52
na pw kai egw tis skepseis mou.
Loipon klasika otan itan na agorasw moto elega oti eimai synetos kai den tha kanw malakies kai kai kai.
Ela mou omws pou exontas to agrimi anamesa sta podia mou me epiasa na kanw tis MEGISTES malakies(egw o synetos kai o-o-o(vlakas)).
Sto kainourgio moto episis, diavasa gia ena paidi pou apeviwse meta apo atyxima me moto(synergatis tou periodikou nomizw) megalos kai ektimw pws kai arketa empeiros.
Kai anarwtiemai twra...
Mipws, enw mathaineis perissotera gia moto anevainei i autopepoithisi sou kai nomizeis pws eisai kalyteros enw stin pragmatikotita apla piezeis tin tyxi sou.
Alla na mou peis, etsi einai i anthrwpini fysi.

Jo.Da.
07/03/2006, 14:50
Σαν αναβάτρια!!!

Και να σου πω ότι με χαλάει κιόλας όταν ανεβάζω άλλον ή ανεβαίνω στην πίσω θέση!!!

έτσι!και προσοχή στα κλουβιά.:a20: :a19:

kinhsh
08/03/2006, 01:45
Μπορουμε να οδηγαμε μηχανη χωρις να προκαλουμε μονοι μας κινδυνους ; Aν δεν μπορουμε δεν αξιζει να εχουμε μηχανη.

nassosxlvbros
08/03/2006, 05:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Εχθές είχα πάει σε ένα φανοποίο με το cbr και ήταν και ένα νεαρό παληκάρι με ένα σχεδόν ολοκαίνουργιο R1.
Πιάσαμε την κουβέντα για τα μηχανάκια και μου λέει οτι το πουλάει το μηχανάκι με 4000!!! χλμ.
Όση ώρα μιλάγαμε είχα δει κατι ράμματα κοντά στο λαιμό του.
Τέλως πάντων, μόνος του μου είπε οτι έξυνε στο αρτεμίσιο με 160km(όχι υπερβολική ταχύτητα για ένα ss) και πήγε να περάσει αυτοκίνητο απο τη δεξιά λωρίδα, ενώ αυτό βρισκόταν στην αριστερή.
Το αποτέλεσμα ήταν όπως συνήθως ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν υπολόγισε οτι η μηχανή μπορεί να περάσει και να αλλαξει πορεία γρήγορα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το R1 στην ουρά του, να διπλώσει η μηχανή στέλνωντας τον αναβάτη της να σκάσει με το στήθος στις μπαριέρες.
Ο οδηγός βέβαια του αυτοκινήτου σηκώθηκε και έφυγε.
Το παιδί ειναι κομμένο απο το λαιμό μέχρι την κοιλία του μετά από 4 επεμβάσεις.

Όλη αυτή την ιστορία την γράφω για σκέψεις που μου περνάνε πολλές φορές απο το μυαλό, εντάξει εχω λόξα με τις μηχανές προσέχω όσο μπορώ, το μαλάκα η την κάθε κακοτοπιά που θα βρώ στο δρόμο, είσαι όμως εκτεθημενος στο παραμικρό, ενα μικρό τρακάρισμα να γίνει ένα ακούμπημα απο κάποιον και αυτο το κάτι μπορεί να σου αφήσει μόνιμο κουσούρι(όπως έχω στο χέρι μου) η να σκοτωθεις όπως παρολίγο το παιδί.

Τελικά αξίζει η ζωή σου για να βολτάρεις με μιά μηχανή εστω και αν αυτή είναι κατι το ιδιαίτερο για εμάς και δεν την βλέπουμε μόνο σαν μεταφορικό μέσο και στο κατω κατω οι περισσότεροι απο εμάς εχουμε και τουτου που αραχνιάζει στο παρκιν :confused:

για τα αμαξια οτι λεει ο ΚΟΚ...:η πολυ μπροστα τους η πολυ πισω τους...:beer:

Alx 84
08/03/2006, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
για τα αμαξια οτι λεει ο ΚΟΚ...:η πολυ μπροστα τους η πολυ πισω τους...:beer:

Άρα πάμε τάπα για να τους ξεφύγουμε!!!!!!!!:D :D :beer:

nassosxlvbros
08/03/2006, 17:14
Άρα πάμε τάπα για να τους ξεφύγουμε!!!!!!!!:D :D :beer:

εεετσι εεετσιιι

τεζεεεεες!!!!!!!

(απολαυστε υπευθυνα)

Maira
15/03/2006, 10:19
Εχθές είχα πάει σε ένα φανοποίο με το cbr και ήταν και ένα νεαρό παληκάρι με ένα σχεδόν ολοκαίνουργιο R1.
Πιάσαμε την κουβέντα για τα μηχανάκια και μου λέει οτι το πουλάει το μηχανάκι με 4000!!! χλμ.
Τέλως πάντων, μόνος του μου είπε οτι έξυνε στο αρτεμίσιο με 160km(όχι υπερβολική ταχύτητα για ένα ss) και πήγε να περάσει αυτοκίνητο απο τη δεξιά λωρίδα, ενώ αυτό βρισκόταν στην αριστερή.
Το αποτέλεσμα ήταν όπως συνήθως ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν υπολόγισε οτι η μηχανή μπορεί να περάσει και να αλλαξει πορεία γρήγορα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το R1 στην ουρά του, να διπλώσει η μηχανή στέλνωντας τον αναβάτη της να σκάσει με το στήθος στις μπαριέρες.

Όλη αυτή την ιστορία την γράφω για σκέψεις που μου περνάνε πολλές φορές απο το μυαλό, εντάξει εχω λόξα με τις μηχανές προσέχω όσο μπορώ, το μαλάκα η την κάθε κακοτοπιά που θα βρώ στο δρόμο, είσαι όμως εκτεθημενος στο παραμικρό, ενα μικρό τρακάρισμα να γίνει ένα ακούμπημα απο κάποιον και αυτο το κάτι μπορεί να σου αφήσει μόνιμο κουσούρι(όπως έχω στο χέρι μου) η να σκοτωθεις όπως παρολίγο το παιδί.

Τελικά αξίζει η ζωή σου για να βολτάρεις με μιά μηχανή εστω και αν αυτή είναι κατι το ιδιαίτερο για εμάς και δεν την βλέπουμε μόνο σαν μεταφορικό μέσο και στο κατω κατω οι περισσότεροι απο εμάς εχουμε και τουτου που αραχνιάζει στο παρκιν :confused:

Να κάνω μια ερώτηση?????

Εκεί που λέει για την προσπέραση....μήπως θα έπρεπε κι αυτός να μην έχει προσπεράσει από δεξιά????

Σίγουρα φταίει ο οδηγός του αυτοκινήτου, μα μήπως θα έπρεπε κι εμείς να τηρούμε που και που τον ΚΟΚ????

Αν θέλουμε κάποια στιγμή να μας θεωρήσουν οχήματα και όχι ιπτάμενα αντικείμενα!!!

:confused: :confused:

sairous
21/03/2006, 23:34
Η απλή και ταπεινή άποψη του άσχετου...Στατιστικά έχω καταλάβει ότι ατύχημα με μηχανή όπου δεν έφτεγε καθόλου μα καθόλου μα καθόλου ο μοτορίστας είναι 1%...

Όχι θα έτρεχε με 60 και όχι 40 μέσα στην κίνηση και άνοιξε μια πόρτα και τον τσάκισε

Όχι θα το παίξω John Travolta και πυρετός το σαββατόβραδο και έτσι και για να μην χαλάσει το μαλλί θα αφήσω το κράνος σπίτι

Όχι θα κάνω προσπέραση από δεξιά

Κάτι τέτοιες ψιλομαλακίες απλά πληρώνονται στην μηχανή...
Και εδώ είναι η διαφορά με το αυτοκίνητο ότι κάτι τέτοια προκαλούν πόνον συνήθως μόνο στην τσέπη.

Καλά και εύκολο να φταίει ο άλλος με το αυτοκίνητο, αλλά μήπως έβαλα και εγώ λίγο το χεράκι μου???

Πόσες φορές βγήκες χωρίς κράνος???
Μία είναι αρκετή για όλη σου τη ζωή.

Πόσες φορές πήγες όχι πολύ, με 20 χλμ παραπάνω???

Όταν κάνεις μία επιλογή, δέξου τα ρίσκα της.

Μια απλή άποψη διατύπωσα, την άποψη μου τίποτα παραπάνω...

Καλά χιλιόμετρα σε όλους :)

Maira
23/03/2006, 08:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sairous
Η απλή και ταπεινή άποψη του άσχετου...Στατιστικά έχω καταλάβει ότι ατύχημα με μηχανή όπου δεν έφτεγε καθόλου μα καθόλου μα καθόλου ο μοτορίστας είναι 1%...

Όχι θα έτρεχε με 60 και όχι 40 μέσα στην κίνηση και άνοιξε μια πόρτα και τον τσάκισε

Όχι θα το παίξω John Travolta και πυρετός το σαββατόβραδο και έτσι και για να μην χαλάσει το μαλλί θα αφήσω το κράνος σπίτι

Όχι θα κάνω προσπέραση από δεξιά

Κάτι τέτοιες ψιλομαλακίες απλά πληρώνονται στην μηχανή...
Και εδώ είναι η διαφορά με το αυτοκίνητο ότι κάτι τέτοια προκαλούν πόνον συνήθως μόνο στην τσέπη.

Καλά και εύκολο να φταίει ο άλλος με το αυτοκίνητο, αλλά μήπως έβαλα και εγώ λίγο το χεράκι μου???

Πόσες φορές βγήκες χωρίς κράνος???
Μία είναι αρκετή για όλη σου τη ζωή.

Πόσες φορές πήγες όχι πολύ, με 20 χλμ παραπάνω???

Όταν κάνεις μία επιλογή, δέξου τα ρίσκα της.

Μια απλή άποψη διατύπωσα, την άποψη μου τίποτα παραπάνω...

Καλά χιλιόμετρα σε όλους :)

Σωστός!!!!!!!

nassosxlvbros
23/03/2006, 16:51
Σωστός!!!!!!!

ειπαμε:
"απολαυστε υπευθυνα"

zireous
23/03/2006, 23:58
Πολλοί φίλοι και συγγενείς μου πέρασαν από νοσοκομεία όπως και εγώ.
Τούμπες με τα πόδια, πατίνια, μηχανές, αυτοκίνητα έχω φάει -πάντα από μαλακία μου.
Πάντα όμως σε ερημιές και συνήθως επειδή δοκίμαζα πράγματα, και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που δε βρέθηκα κάτω από ένα κουτί, ακόμα.

Η τελευταία φορά που κυκλοφόρησα χωρίς κράνος ήταν δεκαπέντε χρόνια πριν.

Που θέλω να καταλήξω;
Η αντίληψη ότι η μηχανή σκοτώνει είναι σαν τη θρησκεία. Υπάρχει επειδή κάποιος είπε για δικούς του λόγους ότι αυτό ισχύει -κατι σαν το Evil exists only in the eye of the beholder.

Να πάρω τώρα κάνα αρχαίο ΥΖ και να την δώ Evel Knievel στη Πατησίων;
Και πού θα βάλω τα στρώματα για τη προσγείωση; (Άσε που δεν έχω χιλιάρικο για φακελάκι.)

Τώρα βλέπω πως διαφημίζεται η ασφάλεια του αναβάτη στο αμέρικα και στο γιουρόπα, και ενώ στα φόρουμς συζητάνε για αντοχές υλικών, αποσβέσεις, αποστάσεις, περιφερειακή όραση, προστατευτικά αυχένα, αερόσακους μηχανών, υπάρχουν μερικά πράματα που δεν αλλάζουν.

Βγαίνω έξω ο εξωγήινος και αντί να μου τη λένε που φοράω μαύρο πέτσινο (δε διακρίνεται εύκολα), βλέπω ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ να μη φοράει κράνος, ένας πιτσιρικάς με FMX 2 ημερών -ευτυχώς με κράνος ο ίδιος αλλά όχι η κοπελιά του-, να τρώει τούμπα με λίγα (highside παρακαλώ) επειδή κανένας καργιόλης δέν του είπε να χρησιμοποιεί το μπροστινό φρένο αντί για το πίσω που συνήθισε στο παπί. Και ο καργιόλης που του έδωσε το δίπλωμα πήρε το 300άρι βάσει νόμου, ενώ ο πιτσιρικάς έμαθε αυτά που έφταναν για να πάρει το δίπλωμα και ένα καρούμπαλο. Άν η Αθήνα είναι 20 χρόνια πίσω η επαρχεία είναι 40.

Επιβάλλεται ο αναβάτης να είναι στη πρίζα πάντα, ενώ ο κουτάκιας όχι. Πόσο πιο αυστηρά θα έπρεπε να τιμωρείται μια γούβα σε ένα κουτί από μηχανόβιο σε σχέση με ένα κλείσιμο που οδηγεί ένα αναβάτη σε πτώση;

Πιστεύω ακράδαντα ότι είμαι πιό ασφαλής οδηγώντας μηχανή παρά κουτί αλλά όχι στη πόλη σε ώρες αιχμής.
Στο πανικό που σε κάνει να δοκιμάσεις να προσπεράσεις το κάθε παπάρα, χωρίς να του κορνάρεις, σε κάθε στιγμή που πρέπει να ελέγχεις 360 μοίρες τη κίνηση, στη καθημερινή τριβή που σε κάνει να μισείς την οδήγηση, και σε άλλα, κρύβεται ο πραγματικός δαίμονας που ξέρω ότι θα με κάνει να χαλαρώσω και στη καλύτερη να στολίσω ( πάλι; ) κάνα ταξιτζή.

Η μηχανή δέν είναι εκτόνωση, το I-Ninja στο κομπιούτερ είναι -το MotoGP3 είναι παπαριά όπως και τα προηγούμενα καθότι σε ωθεί να κάνεις παντιλίκι για να μπείς με περισσότερα σε στροφές, μέγιστο λάθος- το MX vs ATV Unleashed είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα.

Η μηχανή δέν είναι άσκοπη σπατάλη αδρεναλίνης, θέλει πειθαρχεία και αυτοέλεγχο, και η ικανοποίηση που σου δίνει έιναι να ξέρεις ότι βγήκες σωστά από τη στροφή στο σημείο και με τα χιλιόμετρα που ήθελες, είναι πολύ πιθανό να πρέπει να την επαναλάβεις (τη στροφή) καμιά χιλιαδίτσα φορές μέχρι να πείς ΟΚ την έχω, και μετά θα πρέπει να βελτιώσεις την επόμενη -και μάλλον έχει και τρίτη στροφή μετά.

Το να τρέχεις μες στη πόλη με το πχ ΚΤΜ, και την ακράπα είναι σαν να κατουράς στο χιόνι και να δοκιμάζεις μετά το κίτρινο παγωτό -έχω αποφύγει τουλάχιστον 4 γάτες, και 3 παιδάκια που αποφάσισαν να περάσουν απέναντι μόλις πέρναγα τα τελευταία 2 χρόνια -και δε μένω καν εκεί.

Αυτά από μένα, τώρα που ανοίγει ο καιρός κάντε και καμμιά βόλτα παραπάνω.
(Θα πάρω σπρέι ρόζ μεταλλικό, και όποιον ξεκράνωτο βλέπω θα του ρίχνω, έχετε το νου σας.)

Alx 84
24/03/2006, 00:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
(Θα πάρω σπρέι ρόζ μεταλλικό, και όποιον ξεκράνωτο βλέπω θα του ρίχνω, έχετε το νου σας.)

:rotflmao: :rotflmao:

Φίλε μου, σωστά τα λές, αλλά δεν αλλάζει έτσι ο άνθρωπος. Πραγματικά, πρέπει κανείς να δει χυμένα μυαλά στο δρόμο για να καταλάβει ότι το ριμάδι το κράνος δεν είναι μόνο για να μας ζεσταίνει και να το κουβαλάμε;
Δε ξέρω... Τα έχουμε πεί πολλές μα πολλές φορές.

Πάντα όρθιοι. ΑΜΗΝ!!!!:beer:

Vstrommer71
24/03/2006, 01:21

H μηχανη ειναι σαν το τσεκουρι μπορεις
να κοψεις δεντρο,μπορει ομως και να κοπεις ο ιδιος,εξαρταται πως το χρησιμοποιεις...
Παμε παρακατω,η ιδεα οτι πηρα καινουργιο R1 που γ@@μει και δερνει,παω σφαιρα στην Τριπολη,στριβω
με 160 και επειδη με εμποδιζει ενα αμαξι
απο αριστερα εγω το περναω απο ΔΕΞΙΑ
με πολλα χλμ δεν σου φαινεται λιγακι ρισκο?
Λυπαμαι που το λεω,να'ναι καλα το παλικαρακι αλλα αυτα ειναι καβλες με ρισκο που συνηθως πληρωνονται.Καπου το λες κι εσυ οτι αν εχεις τη μηχανη στο γκαραζ και την οδηγεις αραια και που,λογικο ειναι οταν βγεις βολτα να πας σαν μουρλος!
Προσπαθηστε να οδηγατε τα μηχανακια σας συνεχεια,σε καλες αλλα και κακες καιρικες συνθηκες ετσι ωστε να καταλαβετε οτι το ρημαδι το διτροχο
που οδηγειτε θελει να εχουμε ΜΥΑΛΟ στο κεφαλι.Κουλαρετε σουπερσπορταδες!!!!
:beer:

nassosxlvbros
24/03/2006, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Πολλοί φίλοι και συγγενείς μου πέρασαν από νοσοκομεία όπως και εγώ.
Τούμπες με τα πόδια, πατίνια, μηχανές, αυτοκίνητα έχω φάει -πάντα από μαλακία μου.
Πάντα όμως σε ερημιές και συνήθως επειδή δοκίμαζα πράγματα, και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που δε βρέθηκα κάτω από ένα κουτί, ακόμα.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον τρόμο που έβλεπα στα πρόσωπα των κουτάκηδων όταν τους έκανα χειρονομίες για να σταματήσουν 5 λεπτά μετά τη τούμπα -διπλό σόμερσολτ και προσγείωση με χέρια και πρόσωπο χωρίς κράνος-, εννοήται ότι ξανακαβάλησα το παπί και το γύρισα σπίτι γιατί κανείς δε σταμάτησε.

Ήταν η τελευταία φορά που κυκλοφόρησα χωρίς κράνος, δεκαπέντε χρόνια πριν. Θες και την ειρωνεία της υπόθεσης, το 88 ένας δεκαεφτάχρονος (παίζεται, καλά νά'ναι) μου έδωσε τη FJ 1100 του για βόλτα, και φυσικά τη πήγα χεσμένος μια βόλτα και μου φάνηκε το πιο αξιόπιστο μηχανάκι του κόσμου και μπορεί να ήταν κιόλας.

Που θέλω να καταλήξω;
Η αντίληψη ότι η μηχανή σκοτώνει είναι σαν τη θρησκεία. Υπάρχει επειδή κάποιος είπε για δικούς του λόγους ότι αυτό ισχύει -κατι σαν το Evil exists only in the eye of the beholder.

Δεν μπορεί να μου πει κανείς ότι είναι καύλα να τρέχεις στη πόλη σήμερα, άρχισα να οδηγάω στην Αθήνα, τότε που οι δρόμοί είχαν βρύα στις άκρες επειδή δε πάρκαρε κανένας λεμές. Άρχιζες τη σούζα με το βέλαμος και ξέχναγες να σταματήσεις. Ρε κάναμε 15 χιλλιόμετρα με ποδήλατα πάνω στην "εθνική" για να γεμίσουμε λάσπες στο "Πύργο Βασιλλίσσης" που κάνανε τα "Θερία" τα εντούρα τρέινινγκ, και να γυρίσουμε μεσάνυχτα μες στη λάσπη. Έβαζες μια πόρτα για ράμπα στα σκαλιά του σχολείου και -αφού ο νέος με το παπί μετά από εναλλαγή ταχύτητας στη ράμπα έτρωγε τη σούπα της ζωής του, μετά τα ιώδεια ξαναρχόταν και το συζητάγαμε. Έπαιρνες το ζετάκι και έκανες εντούρο στους χωματόδρομους -είχε και τέτοιους. Έκανες παντιλίκι με φορτηγάκι και χώραγες να γυρίσεις επιτόπου και να κάνεις και οχτάρια. Παίρναμε ( πάλι; ) κάνα δανεικό CB και μετά αρχίζαμε να προσπερνάμε άπαντες (σιγά τους πολλούς), και μετά τσεκάραμε ποιός χέστηκε περισσότερο ο αναβάτης ή ο συνεπιβάτης.

Να πάρω τώρα κάνα αρχαίο ΥΖ και να την δώ Evel Knievel στη Πατησίων;
Και πού θα βάλω τα στρώματα για τη προσγείωση; (Άσε που δεν έχω χιλλιάρικο για φακελάκι.)

Τώρα βλέπω πως διαφημίζεται η ασφάλεια του αναβάτη στο αμέρικα και στο γιουρόπα, και ενώ στα φόρουμς συζητάνε για αντοχές υλικών, αποσβέσεις, αποστάσεις, περιφερειακή όραση, προστατευτικά αυχένα, αερόσακους μηχανών, υπάρχουν μερικά πράματα που δεν αλλάζουν.

Βγαίνω έξω ο εξωγήινος και αντί να μου τη λένε που φοράω μαύρο πέτσινο (δε διακρίνεται εύκολα), βλέπω ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ να μη φοράει κράνος, ένας πιτσιρικάς με FMX 2 ημερών -ευτυχώς με κράνος ο ίδιος αλλά όχι η κοπελιά του-, να τρώει τούμπα με λίγα (highside παρακαλώ) επειδή κανένας καργιόλης δέν του είπε να χρησιμοποιεί το μπροστινό φρένο αντί για το πίσω που συνήθισε στο παπί. Και ο καργιόλης που του έδωσε το δίπλωμα πήρε το 300άρι βάσει νόμου, ενώ ο πιτσιρικάς έμαθε αυτά που έφταναν για να πάρει το δίπλωμα και ένα καρούμπαλο. Άν η Αθήνα είναι 20 χρόνια πίσω η επαρχεία είναι 40.

Επιβάλλεται ο αναβάτης να είναι στη πρίζα πάντα, ενώ ο κουτάκιας όχι. Πόσο πιο αυστηρά θα έπρεπε να τιμωρείται μια γούβα σε ένα κουτί από μηχανόβιο σε σχέση με ένα κλείσιμο που οδηγεί ένα αναβάτη σε πτώση;

Είπαμε οδηγάω μηχανές 2 χρόνια παραπάνω από ότι κουτιά, πέντε χρόνια πρίν αποφάσισα να χρησιμοποιώ κουτία μόνο για ψιλομεταφορές (μπετονιέρα και πάνω), και κάθε εβδομάδα ακούω στις ειδήσεις για κάποιο κουτί που τράκαρε.

Πιστεύω ακράδαντα ότι είμαι πιό ασφαλής οδηγώντας μηχανή παρά κουτί αλλά όχι στη πόλη σε ώρες αιχμής.
Στο πανικό που σε κάνει να δοκιμάσεις να προσπεράσεις το κάθε παπάρα, χωρίς να του κορνάρεις, σε κάθε στιγμή που πρέπει ελέγχεις 360 μοίρες τη κίνηση, στη καθημερινή τριβή που σε κάνει να μισείς την οδήγηση, και σε άλλα, κρύβεται ο πραγματικός δαίμονας που ξέρω ότι θα με κάνει να χαλαρώσω και στη καλλύτερη να στολίσω ( πάλι; ) κάνα ταξιτζή.

Τί πίνεις ρε zireous;
Δε πίνω, αλήθεια. Έχω κόψει τα drugs και το αλκοόλ χρόνια πρίν (πολλά), το τσιγάρο 3, το καφέ 1/2 και έχω αποφασίσει ότι:

Η μηχανή δέν είναι εκτόνωση, το I-Ninja στο κομπιούτερ είναι -το MotoGP3 είναι παπαριά όπως και τα προηγούμενα καθότι σε ωθεί να κάνεις παντιλίκι για να μπείς με περισσότερα σε στροφές, μέγιστο λάθος- το MX vs ATV Unleashed είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα.

Η μηχανή δέν είναι άσκοπη σπατάλη αδρεναλίνης, θέλει πειθαρχεία και αυτοέλεγχο, και η ικανοποίηση που σου δίνει έιναι να ξέρεις ότι βγήκες σωστά από τη στροφή στο σημείο και με τα χιλλιόμετρα που ήθελες, είναι πολύ πιθανό να πρέπει να την επαναλάβεις (τη στροφή) καμιά χιλλιαδίτσα φορές μέχρι να πείς ΟΚ την έχω, και μετά θα πρέπει να βελτιώσεις την επόμενη -και μάλλον έχει και τρίτη στροφή μετά.

Το να τρέχεις μες στη πόλη με το πχ ΚΤΜ, και την ακράπα είναι σαν να κατουράς στο χιόνι και να δοκιμάζεις μετά το κίτρινο παγωτό -έχω αποφύγει τουλάχιστον 4 γάτες, και 3 παιδάκια που αποφάσισαν να περάσουν απέναντι μόλις πέρναγα τα τελευταία 2 χρόνια.

Το καλλύτερο σημείο για να τα χώσω, είναι αυτό ακριβώς που ηδονίζει τη γκλάβα μου, δηλαδή κατί πολύ σφιχτά στροφιλίκια, που οι κουτάκιδες αποφεύγουν, που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να δώσω το 650 για να πάρω τη χιλλιάρα που ήθελα (σουτζούκα), και ένα 600άρι θά'ναι μια χαρά -στερνή μου γνώση πάρτα ####### μου.

Αυτά από μένα, τώρα που ανοίγει ο καιρός κάντε και καμμιά βόλτα παραπάνω.

τι τα θες....μια απο τα ιδια ειμαστε ολοι...(τοχεις ακομα το Velamos? εφω ναι...)βολτες καφριλικια και γενικως ξεσαλωμα αλλα μακρυα και αλαργα απο κοσμο....τωρα μαγκια ειναι να κανεις τις περισσοτερες σφηνες....δε πειραζει....εγω απο παρτη μου δινω τις συμβουλες μου σε γνωστους και αγνωστους,και οσοι ακουσουν οκ....οι υπολοιποι οτι τους φωτισει...:beer:
και γω εχω αποφασισει τη χρηση της μοτο καθε μερα με ολα τα εννοουμενα...αλλα προσεχω οσο μπορω...αν ερθει η ωρα μου οκ αλλα δε κλωτσαω και την τυχη μου...:wave2:

νυχτερινος
25/03/2006, 23:49
Ωραια..........φοραμε το κρανος.εχουμε τον προστατευτικο εξοπλισμο,πηγαινουμε με μια 'λογικη' ταχυτητα,δεν κανουμε βλακειες
ειμαστε ηρεμοι αλλα σε εγρηγορση........τι γινεται ομως με το λαθος του αλλου, του απεναντι,που μπορει να μη σου δωσει περιθωρια αντιδρασης????????????ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ αδελφια?????Η απαντηση ειναι απλη.......καθε φορα που βγαινουμε εξω φλερταρουμε με τον ΘΑΝΑΤΟ.

καλες βολτες χωρις απροοπτα σε ολους...

zireous
26/03/2006, 19:27
+1 γάτα σήμερα (μες τη πόλη)
+12 πρόβατα (απ'όξω)

Προσέχτε στην επαρχεία γιατί ο μάδερφακερ ο βοσκός δεν αστειεύεται...

kinhsh
27/03/2006, 02:23
Κουραγιο γνωρισα εναν που οδηγαει σπορ μηχανες εδω και 20 χρονια και εχει κανει 1.200.000 χλμ χωρις να εχει σπασει κοκκαλακι
Και αλλαζει τα 56ρια πισω καθε 5500 χλμ,αρα δεν παει σιγα.

zireous
30/03/2006, 18:54
nassosxlvbros, το φουκαριάρικο το βέλαμος τό'δωκα στο τοπικό παλιατζή το 80 ή 81 (πού μυαλό, μια περιουσία θά'χα τώρα), τελευταίες τεράστιες (σιγά ρε τρισμέγιστε) σούζες με αγωνιστικό το 89.

kinhsh, όλοι τρέχουμε, εγώ απλά έχω τσεκάρει τα βοσκοτόπια για νά'χω το κράνος μου ήσυχο -το χειρότερο πράμα που μπορεί να σου κάτσει στην επαρχεία είναι να οδηγάς νύχτα σε σημείο χωρίς φώτα και φεγγάρι και να σου κάτσει μαύρο κριάρι που να κοιτά απ'την άλλη. :cry:

Δεν ανησυχώ για τη δικιά μου οδήγηση, πάντα προσπαθώ να αφήνω κάμποση πρόσφυση για ώρα ανάγκης, σκέφτομαι όμως ότι τα συμπεράσματα που έβγαλα από τούμπες (ή παραλίγο τούμπες), και τα υπόλοιπα που διάβασα και διαβάζω μπορεί να είναι είναι ψιλά γράμματα για ένα πιτσιρικά με ένα εξακοσάρι που θα στουμπώνει τα πιρούνια φρενάρωντας σε κάθε στροφή μέχρι να ζεσταθεί υπερβολικά το μπροστινό και να τονε στείλει αδιάβαστο στο αντίθετο ρεύμα.

Για ένα κάρο λόγους, πιτσιρικάδες σαν τον FZR600R (δές το σχετικο thread), δεν είχαν την ευκαιρία να μάθουν να στρίβουν, να φρενάρουν, να μπαίνουν με πολλά με ασφάλεια στις ερημιές ή στις πίστες της επιλογής τους από ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ και έτσι μόνο οι "τολμηροί" ή οι "περίεργοι" νοιώθουν ασφαλείς οδηγώντας μηχανή.

Πρέπει να τη ψάχνω με κάθε καινούρια μηχανή που καβαλάω, όπως λένε και αρκετοί ειδικοί.

Προσέχομε για να τρέχομε κυρίες και κύριοι -και λοπά ρεμάλια.

Βαγγελας
07/04/2006, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από νυχτερινος
Ωραια..........φοραμε το κρανος.εχουμε τον προστατευτικο εξοπλισμο,πηγαινουμε με μια 'λογικη' ταχυτητα,δεν κανουμε βλακειες
ειμαστε ηρεμοι αλλα σε εγρηγορση........τι γινεται ομως με το λαθος του αλλου, του απεναντι,που μπορει να μη σου δωσει περιθωρια αντιδρασης????????????ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ αδελφια?????Η απαντηση ειναι απλη.......καθε φορα που βγαινουμε εξω φλερταρουμε με τον ΘΑΝΑΤΟ.

καλες βολτες χωρις απροοπτα σε ολους...

Κανε εσυ το ΚΑΘΗΚΟΝ σου προς τον Εαυτο σου και να εισαι ησυχος πως θα ζησεις ως τα βαθια γεραματα .......
βεβαια μπορει και να πνιγεις μεχρι τοτε .....:lol:

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΟΛΟΥΣ !!!!